Találatok a következő kifejezésre: Miért nem le az mp4-em a (3 db)

Miért nem játsza le az mp4-em a videóklippeket?

zenéket lejátsza,képeket is mutat,de videóklippet nem tudja elolvasni,pedig rajt van... ezt irja ki : Use the philips video converter application provided to convert files to a format that the placer can read. Na most akkor hogy csinálljam meg ugy h lejátsza?:)

Legjobb válasz: egyszerüen lefordítva: használja a Philips video converter programot hogy átalakítsa a fájlokat arra a formátumra milyet a lejátszó olvas. tehát ha van egy .avi vagy wmv fájlod azt biztosan át tudja alakítani .mp4 re a fenti program. remélhetõleg a cd-n rajta volt amit kaptál.

egyszerüen lefordítva: használja a Philips video converter programot hogy átalakítsa a fájlokat arra a formátumra milyet a lejátszó olvas. tehát ha van egy .avi vagy wmv fájlod azt biztosan át tudja alakítani .mp4 re a fenti program. remélhetõleg a cd-n rajta volt amit kaptál.
Kaptál egy CDt is, amin van egy program, azt kell feltelepíteni a gépedre, és azzal a megfelelõ formátumba konvertálhatod a videót.
magyarán nem támogatja az avi formátumot az mp4ed!! annyit mondok h ipod-ot sose vegyél mer azt még a gép se ismeri fel!!!

Miért nem játssza le az MP4-em a videót?

MP4 dobozán az van hogy csak AVI-t játssz le, én át konvetáltam AVI-ra de azt írja az MP4 hogy ismeretlen formátum. mi lehet??

Legjobb válasz: Az AVI-n belül még akármilyen formátuma lehet és gondolom nem ismeri...

Az AVI-n belül még akármilyen formátuma lehet és gondolom nem ismeri...

Miért nem tudom feltenni Alcor Nun 1GB mp4-emre azt a zenét amit a youtube-ról töltöttem le?

Mint említettem Alcor Nun 1GB mp4-em van és a youtube-ról a letölt? programmal szedtem le a zenéket és utána Windows Media Player-rel társítottam. Belementem a zenékhez az mp4-emen és azt írta ki h nincs fájl, viszont a fálj nev? kis valamiben benne volt a zene, de onnan se tudtam megnyitni. Valamit elrontottam vagy miért nem teszi fel rendesen?

Legjobb válasz: Társítás alatt szinkronizálást értessz nem? Szal wmp átnyomta mp4-edre. Ugyanúgy rakd át, mint eddig is más számokat. De elõtte nézd meg a számítógép lejátsza-e? Ha lejátsza, de mp4-ed nem, akkor keress valami ingyenes programot, amivel újra tudod menteni az mp4 számot (szal megnyitod a progival és ment másként).

Társítás alatt szinkronizálást értessz nem? Szal wmp átnyomta mp4-edre. Ugyanúgy rakd át, mint eddig is más számokat. De elõtte nézd meg a számítógép lejátsza-e? Ha lejátsza, de mp4-ed nem, akkor keress valami ingyenes programot, amivel újra tudod menteni az mp4 számot (szal megnyitod a progival és ment másként).
A kérdező hozzászólása: OKé! köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!