Találatok a következő kifejezésre: Miért nem le az mp4-em (4 db)

Miért nem játsza le az mp4-em a videóklippeket?

zenéket lejátsza,képeket is mutat,de videóklippet nem tudja elolvasni,pedig rajt van... ezt irja ki : Use the philips video converter application provided to convert files to a format that the placer can read. Na most akkor hogy csinálljam meg ugy h lejátsza?:)

Legjobb válasz: egyszerüen lefordítva: használja a Philips video converter programot hogy átalakítsa a fájlokat arra a formátumra milyet a lejátszó olvas. tehát ha van egy .avi vagy wmv fájlod azt biztosan át tudja alakítani .mp4 re a fenti program. remélhetõleg a cd-n rajta volt amit kaptál.

egyszerüen lefordítva: használja a Philips video converter programot hogy átalakítsa a fájlokat arra a formátumra milyet a lejátszó olvas. tehát ha van egy .avi vagy wmv fájlod azt biztosan át tudja alakítani .mp4 re a fenti program. remélhetõleg a cd-n rajta volt amit kaptál.
Kaptál egy CDt is, amin van egy program, azt kell feltelepíteni a gépedre, és azzal a megfelelõ formátumba konvertálhatod a videót.
magyarán nem támogatja az avi formátumot az mp4ed!! annyit mondok h ipod-ot sose vegyél mer azt még a gép se ismeri fel!!!

Miért nem játssza le az MP4-em a videót?

MP4 dobozán az van hogy csak AVI-t játssz le, én át konvetáltam AVI-ra de azt írja az MP4 hogy ismeretlen formátum. mi lehet??

Legjobb válasz: Az AVI-n belül még akármilyen formátuma lehet és gondolom nem ismeri...

Az AVI-n belül még akármilyen formátuma lehet és gondolom nem ismeri...

Az mp4-em miért nem játssza le az mp4 formátumú számokat? Az mp3-mal nincs probléma, de az mp 4 nem megy. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Mert az mp4-es lejátszó nem feltétlenül játsza le az mp4 formátumot, csak valamilyen videó formátumot.

Mert az mp4-es lejátszó nem feltétlenül játsza le az mp4 formátumot, csak valamilyen videó formátumot.
Mp5 lejátszó is van, az sem játszik le mp5 formátumot, mivel olyan nem is létezik.Az MP4 elnevezés csak arra utal, hogy többet tud, mint egy mp3 lejátszó.
neked fos noname kínai mp4-ed van. Van ahhoz is tesco gazdaságos videóformátum. Made in China...
jóóó megmontad wazzee, biztosan kielégültél egy hétre.....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, egyébként jó fajta mp4-em van, nem gagyi.


Miért nem tudom feltenni Alcor Nun 1GB mp4-emre azt a zenét amit a youtube-ról töltöttem le?

Mint említettem Alcor Nun 1GB mp4-em van és a youtube-ról a letölt? programmal szedtem le a zenéket és utána Windows Media Player-rel társítottam. Belementem a zenékhez az mp4-emen és azt írta ki h nincs fájl, viszont a fálj nev? kis valamiben benne volt a zene, de onnan se tudtam megnyitni. Valamit elrontottam vagy miért nem teszi fel rendesen?

Legjobb válasz: Társítás alatt szinkronizálást értessz nem? Szal wmp átnyomta mp4-edre. Ugyanúgy rakd át, mint eddig is más számokat. De elõtte nézd meg a számítógép lejátsza-e? Ha lejátsza, de mp4-ed nem, akkor keress valami ingyenes programot, amivel újra tudod menteni az mp4 számot (szal megnyitod a progival és ment másként).

Társítás alatt szinkronizálást értessz nem? Szal wmp átnyomta mp4-edre. Ugyanúgy rakd át, mint eddig is más számokat. De elõtte nézd meg a számítógép lejátsza-e? Ha lejátsza, de mp4-ed nem, akkor keress valami ingyenes programot, amivel újra tudod menteni az mp4 számot (szal megnyitod a progival és ment másként).
A kérdező hozzászólása: OKé! köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!