Találatok a következő kifejezésre: Miért nem le az (837 db)

Angolra fordítással kapcsolatos problémám: Miért fordítja le azonnal angolra a Google Chrome a nézendő oldalt, miért nem hagy lehetőséget, hogy én fordíttassam le, ha akarom?

Néha meg sem jelenik az a sáv, amin eldönthetem, hogy az eredeti nyelven akarom folytatni, és nem tudom, hogyan térjek vissza magyarra.

Legjobb válasz: Jobb felül: Beállítások, legörgetsz alulra, Speciális beállítások. vedd ki a pipát a képen jelzett részbõl ! http://kepkezelo.com/images/2nq1f0mclpvv4kkdoj.png

Jobb felül: Beállítások, legörgetsz alulra, Speciális beállítások. vedd ki a pipát a képen jelzett részbõl ! http://kepkezelo.com/images/2nq1f0mclpvv4kkdoj.png

Miért nem müködik az androidom? Egyszerűen amikor belépek gmailra és le akarok tölteni valamit kiirja h nincs valamim és h forduljon szolgáltatójához? Fordultam nem lett jobb. de ez miért van?

Legjobb válasz: Ez kb annyit segített, mint ha azt mondanád a doktornak: -Beteg vagyok. Szóval: -Milyen gyáró, milyen típusa - Milyen android, -min akarod letölteni(wifi, net), stb -mit akarsz letölteni(levél, melléklet, stb) -mit ír ki pontosan. Na kb ez kell ahhoz, hogy lehessen válaszolni a kérdésedre.

Ez kb annyit segített, mint ha azt mondanád a doktornak: -Beteg vagyok. Szóval: -Milyen gyáró, milyen típusa - Milyen android, -min akarod letölteni(wifi, net), stb -mit akarsz letölteni(levél, melléklet, stb) -mit ír ki pontosan. Na kb ez kell ahhoz, hogy lehessen válaszolni a kérdésedre.

Miért váltották le az emberek 2002-ben a FIDESZ-t és miért nem nyert 2006-ban sem, az emberek megunták hogy jobban élnek vagy mi?

Legjobb válasz: 2002-re sokaknak elege lett Orbánék urizálásából, a koronaúsztatásból, a haveroknak osztogatásából, és abból, hogy a csapból is Orbán folyt. A Fidesz a nyugdíjasokat megrövidítette az eredetileg megszavazott juttatásokhoz képest, és Medgyessy õket is jól meg tudta szólítani. Annak idején, kormányon a Fidesz állandóan a polgárságot, és az erõs középosztályt favorizálta, csak elfelejtették, hogy a nép nagyobb része alacsonyabb jövedelmû, kispénzû ember. Róluk bizony elfeledkeztek, és Orbánnak csak 2002 után lettek "fontosak" ezek az elesett, egyszerû emberek. Félek tõle, hogy jövõ tavasz után ismét ejteni fogja õket, és megint kezdõdik a polgárkodás.

2002-re sokaknak elege lett Orbánék urizálásából, a koronaúsztatásból, a haveroknak osztogatásából, és abból, hogy a csapból is Orbán folyt. A Fidesz a nyugdíjasokat megrövidítette az eredetileg megszavazott juttatásokhoz képest, és Medgyessy õket is jól meg tudta szólítani. Annak idején, kormányon a Fidesz állandóan a polgárságot, és az erõs középosztályt favorizálta, csak elfelejtették, hogy a nép nagyobb része alacsonyabb jövedelmû, kispénzû ember. Róluk bizony elfeledkeztek, és Orbánnak csak 2002 után lettek "fontosak" ezek az elesett, egyszerû emberek. Félek tõle, hogy jövõ tavasz után ismét ejteni fogja õket, és megint kezdõdik a polgárkodás.
Azért váltották le, mert a nép nem kapott semmit csak a felsõ középosztályt segítették, meg a haverokat.Az idõ sok mindent megszépít, de hamarosan jön a fájó ébredés.
Az elõzõ válaszoló elmondta 2002t 2006ban Orbán nem akart nyerni.
Egyetértek a hozzászólóval. És csak kiegészíteném. válasz megírásának idõpontja: ma 19:16 Jobb gazdaság politikát követtek mint ez a 8 év, csak nem voltak hajlandóak osztogatni. Azt hitték hogy van annyi erejük hogy a 100 napos program ne szédítse meg az embereket. A 2006 os pedig a gazdaság állapotáról szólt, de mivel Gyurex a hitelekbõl hamu alá rakta a parazsat, sokan nem vették nem Kolompárt komolyan. Persze az a baj hogy GYF és OV is egy érdekszféra hûbérese, és igazán sokat nem is várhatunk tõlük!
"csak elfelejtették, hogy a nép nagyobb része alacsonyabb jövedelmû, kispénzû ember. Róluk bizony elfeledkeztek" - a minimálbért 17rõl 50 ezerre emelték - a szegény családok kieg. csal. pótlékot kaptak, gyakorlatilag duplát. - gyermekek utáni adókedvezmény - a nyugdíjak kb. 24 %-al emelkedtek ( és nem hitelbõl amint GYF-ék tették és most fizethetjük vissza. Ezek kirõl szóltak, ha nem a kisemberrõl? Az a kormány jó teljesítményt nyújtott, és ez lett a vesztük. Azt hitték, hogy ez elég, közben GYF-ék meg festegették, púderozták magukat, a nép meg benyalta . És benyalta 2006-ban is. Azt a bõ 2 milliót nem érdekelte, hogy amit kap, azt duplán kell majd visszafizetnie. Fel sem fogták.
Te jobban éltél???Én nem.
Megunták, hogy jobban élnek.
az elõbbinek: De ami az elõtt volt, az még szarabb volt!
mer rájöttek, hogy a fidesz orbánnal együtt egy nagy rakás sz*r.... :) azért...
Érdekes válaszok...pl:"No, meg talán azért is egy picit, mert Orbán 2006-ban nem akart nyerni..." Ja.Mint az oviban.Ha nem úgy sült el a dolog, akkor azzal magyarázza hogy nem is úgy akarta.HA-HA-HA. Na ez van mikor benyakják az emberek ami "nyomtatva van."Meg mostanában hallom hogy "elolvasták Orbán V. életét, pályafutását és milyen családias rendes ember." hááát még jó hogy nem rosszat ír magáróóól!Meg "a Fidesz korszakban a minimálbér emelés meg a családtámogatás". Csak az újnevû adótípusok kerülték el a figyelmét a kedves beírónak....
11:18-as vagyok. És ne higgyük hogy nem lehet rosszabb, mert a mi nagy vezetõink a hiányra hivatkozva ami a "juttatásaikat jelenti", eladják az országunk tulajdonait, nemzeti kincseit, földjeinket külföldieknek, aztán nézhet a magyar hogy hova menjen haza, mert háború nélkül veszti el országát, minden külföldi kézben lesz lassan.Ha megtûrnek majd minket, itt élhetünk volt országunk romjain, mint 'hontalan magyar kisebbség.'/Isten óvjon minket!/
Szerintem a fõ ok a Fidesz stílusa (kommunikációja) volt a legnagyobb probléma.
Igaza volt anno valamelyik humoristánknak: Ne a határon túliak döntsék el, hogy Én mekkora [email protected] éljek. Nem akarok szingli adót sem fizetni, ahogy azt a dr úr javasolta 2002-ben. Valamint az embereknek elege lett a mutyiból is. Az emberek "nem" az MSZP-re szavaztak 2002-ben, hanem a FIDESZ ellen.
Emlékszem 2002-ben a néma Fidesz kampányra, Orbán nézett mosolygósan minden 2. óriásplakátról, ráírva, hogy a tettek beszélnek. Csodálkoztam, hogy nem esik le neki, hogy ebben az országban az nyer, akinek nagyobb a hangja, és gátlástalanabbul igérget? Az emberek sose tanulnak. Elég lett volna kimennie Orbánnak 2002-ben, tartani néhány lelkesítõ nagygyûlést, és övé lett volna a gyõzelem. De nem tette. A szockók meg gátlástalanul mocskolódtak hazudoztak már akkor, hát ez megtette a hatást. Szégyen, hogy az ország népét ilyennel rá lehet venni egy X-re.
13: 47 jobban le se írhatta volna. Pontosan így van.
Azért nyert az MSZP, mert sokkal durvább, agresszívabb és mocskosabb kampányt folytatott, mint a Fidesz, valamint az MSZP képes volt gátlástalanul hazudni (ld Gyurcsány-Orbán vita 2006) No, meg talán azért is egy picit, mert Orbán 2006-ban nem akart nyerni...
Azért váltották le õket, mert az embereknek felnyílott a szemük és az alacsony szintû életszínvonal elég ok arra, hogy váltsanak. Egyébként most nem tudom mi történt újra ez a gáttlástalan banda került hatalomra egy cigánnyal az élen. Szörnyû. :S

A felsőoktatásban lévők miért nézik le azt, aki nem ment továbbtanulni és maradt vidéken?

Betértem a falusi szórakozóhelyre, ahová általában a fiatalok járnak. Néhányan ott ültek az asztalnál, elmondhatom, hogy a gyerekkori barátaim voltak, de már facebookon se válaszolnak nekem. Leakartam hozzájuk ülni, erre az egyik megszólalt, hogy: Zártkörű rendezvény! Kimentem a kocsmából és hazáig csak zokogtam, hogy elvesztettem egy normális élet lehetőségét, mert nem járok egyetemre...

Legjobb válasz: Én egyetemista vagyok, és nem nézem le azokat, akik nem azok, errõl szó sincs. Viszont szerintem az a normális, ha valakinek igenis van egy terve, hogy mit akar kezdeni, és tesz is valamit, hogy megvalósítsa (pl. tanul szakmát--nem kevesebb attól, hogy mást szeretne csinálni). Én azt nézem le, aki úgymond szarik az egészbe, csak tengõdik, nem is akar munkát/nem is tesz érte. A volt barátaid meg bunkók mint a fene, nem kellene velük foglalkoznod (tudom, mondani könnyû).

Én egyetemista vagyok, és nem nézem le azokat, akik nem azok, errõl szó sincs. Viszont szerintem az a normális, ha valakinek igenis van egy terve, hogy mit akar kezdeni, és tesz is valamit, hogy megvalósítsa (pl. tanul szakmát--nem kevesebb attól, hogy mást szeretne csinálni). Én azt nézem le, aki úgymond szarik az egészbe, csak tengõdik, nem is akar munkát/nem is tesz érte. A volt barátaid meg bunkók mint a fene, nem kellene velük foglalkoznod (tudom, mondani könnyû).
Szerinted van esély arra hogy féltékeny lett volna rád az a lány miatt , vagy valami más miatt ? Egyébként akihez a legközelebb áltál azzal próbálj szemtõl szembe beszélni . Tudom mien rossz érzés , velem is sokszor van úgy hogy régi ismerõseimet inkább elkerülöm mert félek hogy elkezdenek szivatni .
A mûveltség szubjektív és nem egyenlõ a bunkóssággal.
Sajnos nagyon sok egyetemistának elszáll az agya. Az addig normális fiatalok bekerülnek az egyetemre, elkezdenek klepetyókba járni, HVG-t olvasni (ami addig nem is érdekelte õket), elvont zenét hallgatni, és egy hónap egyetem után már értik az élet nagy dolgait. Nálunk a bölcsész karon legalábbis ez ment. Tanulni persze nem akartak, csak buliztak, a vizsgákon meg éppen hogy átmentek. Én meg megmaradtam olyannak, amilyen vagyok, Cosmopolitan-t olvasok, érdekelnek a sztárpletykák, HVG-bõl egy kukkot se értek, és a barátaim nagy része szakmunkás-t végzett. Hiába van két diplomám, az értelmiséggel nem érzem jól magam, nem találom meg velük a hangot.
A kérdező hozzászólása: Gondolkodtam. Az egyik egykori barátommal falunapon voltunk, és beszélgettünk. Azt mondta, hogy egyetem nélkül soha nem lesz barátnõm, erre én azt mondtam viccelõdve, hogy egyik évben itt a másik évben pedig ott lesz az a csaj.
Miért törõdsz ilyen tróger majmokkal? [email protected] le õket, saját magukat minõsítik. Ez is jól mutatja, hogy a magyar egyetemek szintje a béke segge alatt van és minden jött ment csövest felvesznek.
De valamelyik csak el kellet kezdje a mocskolásodat . Jellemzõen a hátad mögött . Velem is volt ilyesmi de engem a barátaim megvédtek , GONDOLKODJ szerinted ki a leggerincetlenebb aki veled szenbe kedves és a hátad mögött kavarja a szart . Velem is volt ilyen , én akik szóba áltak velem próbáltam a magam oldalára fordítani , aztán bunyoztam is a kölyökkel és folyton a szemébe montam hogy ne mocskoljon , aztán abba hagyta . Egy ilyen konfliktus általában 1-2 ember miatt alakúl ki mivel példáúl 10 ember közûl nem néz le mindenki egy döntés miatt , de ha arra kerûl a szó hogy rajtad röhögjenek akkór szerintem inkább választják azt hogy a többivel nevessenek rajtad mint hogy azt mondja hogy ne csúfoljátok mivel neki se esne jól hogy arra a sórs jusson mind te . Ha van tipped ki kezdte írd le .
A kérdező hozzászólása: Semmi rosszat nem csináltam nekik, ennyi. Az a bajuk, hogy nem azt az utat járom amit õk.
biztos, hogy az egytem miatt, nem lehet, hogy valami más miatt ?
A kérdező hozzászólása: Egyiknek se tettem semmi rosszat, gyakran segítettem nekik, régen beszélgetünk is. Csak mostanában néznek le, hogy nem azt az utat járom amit õk.
Szerintem büsszkék az egyetemre , de keress új barátokat .Azért néznek le mert vidéken való dolgozásra bárki képes és ezért ez az egész úgy jön ki mintha te kevesebbet érnél , de ez nem igaz ! De azon gondolkodj el bogy valakinek abból a társaságból valakinek tettél be valami rosszat ? Mivel ha valaki harakszik rád a társaság saga át könnyen ellened fordítja , azon gondolkodgondolkodj el hogy kibõl nézed ki hogy téged mocskoljon ? És azokkal könnyû kibékülni aki nem haragszik rád csak rá akarták venni !
A kérdező hozzászólása: Csak ez nagyon rossz érzés volt. Építem a jövõmet, van fantáziám ehhez, nagyon sok. De ez nagyon rossz volt. Amint felálltam, az egyik azt mondta, hogy: Na ez is elment. Éreztétek milyen szaga volt? Minden reggel zuhanyzok, fújom magam egy diszkrétebb illatú sprével, erre azt mondták, hogy érzed milyen szaga volt?
16. 08. Azért ere nem lennék olyan büszke a helyedben....sztárpletykák meg cosmo...... Nem kell általánosítani. Talán másik baráti kör a neked való:-)

A 14 centis pénisz nem nagy, miért ribancozzák le azt a csajt aki megmondja, hogy bizony ez a farok kicsi?

Én úgy gondolom, hogy azok ribancoznak azonnal akiket ekkora jutott.

Legjobb válasz: Azért ribancozzák le ezeket a nõket, mert az a nõ akinek van egy csöppnyi szexuális kultúrája, az tudja, hogy a 14 centi az totál átlagos (mert ugye nem pornón kell felnõni, a vastagság pedig sokkal többet számít minta a hossz. Nem is beszélve arról, hogy képes-e egyáltalán használni. Idézném egy kedves ismerõsömet: "csodás méretei vannak és vetkõztetni is ügyesen tud, de amint bent van kattan a kanbaj és rákapcsol a nyuszitempóra..." Az emlitett ismerõsöm saját bevallása szerint egy 15centissel élvezte legjobban a szexet. Ismét tõle idéznék: "olyan a srác mint egy káma-szutrán nevelkedett kéjrabszolga" Magyarán aki szidja a 18 centi alatti farkakat, az nehogy nem túl intelligens, de fingja sincs a szexualitásról. Megrekedt a "szettesem a lábam és majd lesz valami" szinten. Magyarul egy ribanc :D

Azért ribancozzák le ezeket a nõket, mert az a nõ akinek van egy csöppnyi szexuális kultúrája, az tudja, hogy a 14 centi az totál átlagos (mert ugye nem pornón kell felnõni, a vastagság pedig sokkal többet számít minta a hossz. Nem is beszélve arról, hogy képes-e egyáltalán használni. Idézném egy kedves ismerõsömet: "csodás méretei vannak és vetkõztetni is ügyesen tud, de amint bent van kattan a kanbaj és rákapcsol a nyuszitempóra..." Az emlitett ismerõsöm saját bevallása szerint egy 15centissel élvezte legjobban a szexet. Ismét tõle idéznék: "olyan a srác mint egy káma-szutrán nevelkedett kéjrabszolga" Magyarán aki szidja a 18 centi alatti farkakat, az nehogy nem túl intelligens, de fingja sincs a szexualitásról. Megrekedt a "szettesem a lábam és majd lesz valami" szinten. Magyarul egy ribanc :D
1. a 14 centiméter hosszú pénisz nem kicsi, hanem átlagos 2. el lehetne már felejteni ezt a hosszmérést, a vastagság sokkal fontosabb, aztán mégis mindenki a hosszal vacakol.
nem kicsi, átlagos, a kicsi az 10 cm alatti :D
azért mert: -nem a méret, fõleg nem nem a hosszúságon a leglényegesebb dolog -a nem nagy az nem egyenlõ a kicsivel
Skydive, annyira jól összefoglaltad a lényeget, hogy nem is tudok mit hozzátenni, ment a zöld kéz. Még talán annyit, hogy azok a ribancok, akik kikötik, hogy nekik csak x cm feletti pasik kellenek, produkáljanak ám keményen, mert jön majd az a pasi, aki kijelenti, hogy neki csak x köbcenti feletti mellek, y kg alatti súly stb. az elfogadható. :)
az a csaj akinek ekkora a tapasztalata a farkak élvezhetõségében alapból ribanc mert neki persze h kicsi a 14 cm mert már szét let [email protected] a pinája... ha szereted a palit akkor bõven elég a 14 mivel jobban fel is izgulsz szex elött...
ma 20:03 Baromság!
mert?
Elõször is, a tapasztalattól senki nem lesz ribanc! Ez aljas alaptalan és primitív módon egyszerû megközelítés! Másodszor nincs olyan hogy szétb...va! Az ugyanis rugalmas és regenerálódó szerv! Mellesleg edzhetõ és szûkíthetõ sima intimtornával! Harmadszor: Az emberek vágyból szexelnek és nem szeretetbõl!
Ha lány vagy és elégedetlen vagy a partnered méretével, akkor elõször nézz önmagadba. A hüvelyi izomzat legalább olyan erõsre fejleszthetõ, mint a legerõsebben szorító kéz. Ezért, ha nem vagy képes a hüvelyeddel kellõen intenzív szorítást kifejteni a péniszre, akkor ne a partnered méreteit kritizáld, hanem fejleszd saját hüvelyed izomzatát rendszeres tornával. Többek között ez is egy ok, amiért a bölcs emberek azt hangoztatják, hogy nem a méret a legfontosabb a jó szex kapcsolatban.
Az idealisták ribancoznak akiknek megsértetted az önérzetüket! Lehet hogy egy nagyfarkú is ribizni fog téged, mert a férfi nemet támadod, ha a szerszámukat hiányolod. Ez is olyan mint a nõi mellméret! Én persze nem tartanálak emiatt ribinek vagy rossz embernek! Aki meg annak tart az nem érdemes rá hogy foglalkozz vele, mert vagy ostoba ember vagy gyûlölködõ! 28F
Nem attól ribanc valaki, hogy kicsinek találja, ez attól függ hogyan adja a férfi tudtára.
Ez egy tökéletes farok. Nem tudom, neked mi kéne? 25? Azt hiszed, az jobb lenne? De el vagy tévedve!
a legtöbb fiú ennyi erõvel meg nem a kis mellû csajokat, hanem a 90/60/90-et szereti :)
A kérdező hozzászólása: 2. Neked se esne jól, ha tök ismeretlenek téged aláznának, mondjuk mert nincs meg a 90/60/90, vagy akármi másért. Nahát engem aztán tökre nem érdekel, hogy egy ismeretlen fõleg itt mint mond rólam . Ha a sok hülye nem tenné fel nap mint nap a farkával kapcsolatban a kérdést akkor senki sem szólna be, De mivel kíváncsi, hogy kicsi-e vagy sem, ezért felteszi de a nem tetszõ válaszadókat leribancozza, közben azt se tudja, hogy fiú vagy lány-e a válaszoló Hát persze, hogy ez van átlagnak kihozva, mivel sok a kis farkú és kevés a nagy. De akkor is a legtöbb lány nem a 14 centist szereti hanem legalább a 17 centis.
1. Nem kicsi, átlagméret, tök normális. 2. Neked se esne jól, ha tök ismeretlenek téged aláznának, mondjuk mert nincs meg a 90/60/90, vagy akármi másért.
a szerelem nagyobb vágyat szül a nõi nemiszerv igenis tágul és egy nõ ne feküdjön le minden harmadik emberrel....

Miért lett olyan nagy divat a partizás? És miért nézik le az olyan embereket akik nem járnak partizni minden hétvégén?

Rengeteg ismer?söm, barátom jár partizni minden héten, éjjel 4-5 körül érnek haza, leisszák magukat, stb. Ráadásul hívnak engem is, és másképp néznek rám, mert én nem teszem ugyanazt. Na meg a pasik is másképp viszonyulnak hozzám, legalábbis azok akik sokat járnak ilyen helyekre és körbeveszik ?ket a partiribik. 15/L, kor és nemet is írjatok légyszi.

Legjobb válasz: Na és, most sajnálod, hogy te nem veszel körbe ilyen pasikat, mint ahogy a partiribik? :-) Szerintem ne foglalkozz ilyenekkel. Élj úgy, ahogy TE jobban érzed magad. Miért lenne kötelezõ partikra járni, ha te nem érzed szükségét? És hogy máshogy néznek rád? Na és? Egy biztos - neked több agysejted marad épen, mint nekik :-D Szóval szerintem ne az legyen a fontos, hogy MÁSOKNAK megfelelj, hanem az, hogy a SAJÁT életedet úgy éld, ahogy az NEKED jó. Ha te az igényesebb szórakozásokat kedveled, akkor majd megtalálnak azok a pasik, akik szintén nem a bulizásban élik ki a felesleges energiáikat. Én neked szurkolok! Pedro

Nem kell eljárnod bulizni, de ha nem jársz el, nem feltétlen bulizni, de egyáltalán sehova kikapcsolódni, ezzel még most nincs gond, de késõbb valószínûleg befordulsz. Persze ez nincs elõ írva, és annál is elõfordulhat aki jár bulizni, DE kell az embernek a kikapcsolódás, bulizás, szerintem.
Na és, most sajnálod, hogy te nem veszel körbe ilyen pasikat, mint ahogy a partiribik? :-) Szerintem ne foglalkozz ilyenekkel. Élj úgy, ahogy TE jobban érzed magad. Miért lenne kötelezõ partikra járni, ha te nem érzed szükségét? És hogy máshogy néznek rád? Na és? Egy biztos - neked több agysejted marad épen, mint nekik :-D Szóval szerintem ne az legyen a fontos, hogy MÁSOKNAK megfelelj, hanem az, hogy a SAJÁT életedet úgy éld, ahogy az NEKED jó. Ha te az igényesebb szórakozásokat kedveled, akkor majd megtalálnak azok a pasik, akik szintén nem a bulizásban élik ki a felesleges energiáikat. Én neked szurkolok! Pedro
"ha nem éled ki magad, késõbb még csúnyán visszaüthet" Ez a duma, a kifogás, ha az ember hülyeséget csinál.
Így kezdõdik, ne engedj a fertõzésnek!
nem baj ha nem jársz el minden hétvégén, én se megyek minden hétvégén, suliidõ alatt fõleg nem.. de ha nem éled ki magad, késõbb még csúnyán visszaüthet..
Örülök neki, hogy van még egyáltalán olyan lány, aki így gondolkodik errõl, mint te. Pár hete közölte velem az az ember, akit addig barátomnak hittem és az életemet is rábíztam volna, hogy õ bizony innentõl nem tart igényt olyan szinten a társaságomra, mint eddig, mert nem fér össze az elveimmel, mivel én elítélem a folyamatos ivászatot. Megkérdeztem, hogy miért jó ez neki. Azt válaszolta, hogy így könnyebb. Hiszen alkoholos befolyásoltság alatt nincsenek problémák, nincsenek gondok amiket meg kell oldani, vagy amikkel meg kell küzdeni. Ráadásul olyankor mindenki a barátod (legalábbis azt hiszed). A másik válasz amit kapni szoktam, az az, hogy a jobb hangulatért, meg az oldódásért kell. Ez megint hülyeség, mert ha az oldódáshoz egy társaságban már alkohol kell, akkor az rég rossz, az nem a te társaságod. Ráadásul alkoholizálás után már nem téged kedvelnek, hiszen megváltozik a valódi éned. Ez a kiélés dolog is marhaság... egy normális embernek nincs szüksége rá, hogy ilyen jellegû dolgokban élje ki magát. Szokott még magyarázat lenni, hogy "fiatal vagyok még, és mindent ki akarok próbálni". Ezek után minden másnapját azzal tölti, hogy lerészegedik. Ez nem túl változatos program. Én túrázok, sportolok, zenélek, festek, színházba járok stb. Akkor melyikünk is próbál ki több mindent? Nagyon kevesen vannak már olyanok, akik ezt még felfogják és helyesen átlátják. Te maradj meg ilyennek, ha eddig sikerült. Lehet, hogy sokkal nehezebb így, de hidd el, nagyon nagy érték ez a hozzáállás.
A kérdező hozzászólása: 14:04, 22L, igazad van, eddig ez a legjobb válasz. :) Köszi, hogy vetted a fáradtságot és kifejtetted bõvebben. Amúgy a szexrõl...15 évesen abszolút nem érzem úgy, hogy nekem ebbe részem kellene legyen. Szûz vagyok és ez így is marad a közeljövõben.
A kérdező hozzászólása: 14:01, köszi, de nemtudom, hogy az-e a legalkalmasabb hely számodra, hogy barátnõt szerezz. Szerintem rendezvényeken, meg csendesebb szórakozóhelyeken, ahova normális, kedves, rendes lányok járnak ott több esélyed lenne. De végülis ezt te döntöd el. :)
az ember társas lény, szeretunk partizni.. hol itt a gond neked?
utolsó: Lemaradt - 20/f
folyamatos ivászatról én se beszélek.. azt én is elitélem.. de ez megint csak nem egyenlo a bulizással..
A kérdező hozzászólása: 20/F, köszi nagyon, megpróbálok ilyen maradni, igaz, hogy nagy a nyomás. Utolsó: De az itteni bulikba, amikbe hívnak, mindig isznak...ezért köttem össze ezzel.
„nem baj ha nem jársz el minden hétvégén, én se megyek minden hétvégén, suliidõ alatt fõleg nem.. de ha nem éled ki magad, késõbb még csúnyán visszaüthet..” Ez egy szar kifogás. Nagyon sok ember nem jár ilyen helyekre, mégis normális felnõttek lesznek, szemben azokkal, akik egyfolytában partiznak. „nem hülyeségekrõl beszélek.. de miért baj az ha vki eljár szórakozni? ülök majd eleget otthon ha nyugdijas leszek.. jaa, igen, tudom, én vagyok a r.banc.. igen, igen.. ez igy megállapitható ismeretlenül, pár kommentbõl.. igen igen” Nem azzal van a baj, ha az ember eljár szórakozni. Csakhogy a tízen éves kis idióták körében az a szórakozás, ha hülyére leisszák magukat, bedrohoznak és basznak szopnak össze vissza. Jó ez magán ügy, de az, hogy lenézik és kiközösítik azt, aki nem ilyen, az már egy kicsit felháborító. Ne mondjátok már, hogy egy ilyen után olyan jól érzitek magatokat. Szerinted csak tízen évesen lehet ilyen helyekre menni, késõbb már nem? Végül is könnyû úgy bulizni, hogy anyuci meg apuci fizeti. Ha már meg kéne dolgozni érte, akkor már nem lenne akkora buli. Én csak azért járok, mert barátnõt szeretnék, de még eddig nem jött össze. „Ilyen lepra helyeken nem is fogsz normális csajt találni.” „az ember társas lény, szeretunk partizni.. hol itt a gond neked” És szerinted, csak így lehet társasága az embernek?
kinek mi jön be, kinek mit jelent a szórakozás, mindenki máshogy érzi jól magát. sok minden divat lett a mai világban... szerintem érezd magad jól úgy ahogy neked tetszik, ha nem szeretsz partizni nem mész. és ha valaki ezért lenéz vagy furán néz rád akkor ne törõdj vele. vannak még olyanok akik nem szeretnek, foglalkozz velük.
utolsó elõtti, valóban sok idióta tininek az ivás a legjobb idõtöltése.. ennek ellenére mégse hiszem, h a bulizás elitélendõ lenne.. nyilván 1 filmezés nem helyettesitheti a bulizást..
Természetesen nem elítélendõ a bulizás, de akkor se az legyen már a természetes, hogy tízen éves gyerekek, akiknek otthon lenne a helyük, játsszák a felnõttet, isznak, cigiznek, drogoznak, basznak össze-vissza, aztán másnap azt se tudják, hogy mi van és lenézik azt, aki nem így viselkedik, holott nekik lenne okuk megvetni õket, ehelyett rosszul érzik magukat.
figyelj sajnos a tinik nagy része, eszetlen felelõtlen, szexel agyba fõbe, iszik, cigizik, esetleg drogozik, egy 13-16 éves gyereknek nem is kell buliznia, tanuljon és szórakozzon délután, nem lesznek azzal többek hogy "kiélik" magukat, 20 on évesen sem késõ elkezdeni hogy elmész néha bulizni, 17-18 évesen sem kell minden hétvégén hajnalig inni meg ráznia az embernek a seggét, akik ezeket a dolgokat korán kezdik hamar kiégnek és 22-23 éves korukra egyszerûen befásultak lesznek, semmi újat nem lehet nekik mutatni, mindent megunnak, elhasználódnak, mint a szex min a bulizás terén, ne akarj olyan lenni mint a többi birka tini aki megy a többi után, tudod azoknak a szüleik is lesz*rják hol van a gyerek mit csinál, 19 évesen veszítettem el a szüzességem szerelembõl, még mindig együtt vagyunk, és 18 évesen mentem el bulizni és ittam a barátokkal, addig max táborba voltam, barátnõztem kávéztunk cukrászdáztunk, szülinapi buliba voltam max este 10ig lehettem kint az utcán, és hidd el a mai napig felfedezek, é kipróbálok új dolgokat, ráadásul már addig maradok ameddig szeretnék, és nem lettem befásult, elk**vult, elkényeztetett, önállótlan, buta partyribi 22L
Én csak azért járok, mert barátnõt szeretnék, de még eddig nem jött össze. Amúgy te magad döntsd el, hogy mikor és mihez van kedved, ne hagyd, hogy mások rád erõszakoljanak dolgokat.
A kérdező hozzászólása: Hogyan üthet vissza? Értem: szóval a sikeres élet céljából elõ van írva, hogy menjek minden harmadik héten legalább partizni ás rázzam a ...?
ha nem akarsz, akkor ne menj.. ennyi.. de aztan nehogy 30 évesen jöjj rá, h még nem élted ki magad.. de ennyi évesen még ne is menj, majd 2-3 év mulva. nem értem h a bulizás miért egyenlõ a .... rázásával?
nem hülyeségekrõl beszélek.. de miért baj az ha vki eljár szórakozni? ülök majd eleget otthon ha nyugdijas leszek.. jaa, igen, tudom, én vagyok a r.banc.. igen, igen.. ez igy megállapitható ismeretlenül, pár kommentbõl.. igen igen
3-4 év mulva majd jön a " miért nincs barátom? " kérdés..
A kérdező hozzászólása: Köszi Pedro! Tiéd a legnormálisabb válasz :P Amúgy járok szórakozóhelyekre, csak nem éjjel, meg nem iszom vagy dohányzom.
nem is mondta senki h igyál vagy h dohányozz.. de milyen az a szórakozóhely, ami nem éjjel dolgozik? 15 évesen ennyi pont elég.. hidd el :)
A kérdező hozzászólása: Nem fog jönni a miért nincs barátom kérdés, mert volt már. És most éppen ismerkedõben vagyok valakivel.
Ez az én "baráti" körömben is elõfordult már, hogy hívnak partizni, ha meg nem megyek akkor én vagyok a romlott. Én ezzel úgy vagyok, hogy akkor megyek, amikor szükségét érzem egy kis kikapcsolódásnak, amikor kedvem van, de nem azért, mert most az a követendõ tendencia hogy kötelezõ minden pénteken detoxra inni magam. 19F
nagyszerû, tehát már volt? és az azt jelenti, h mindig is lesz? nem értem h mit játszod itt a jókislányt.. semmi hasznod nem lesz belõle..
A kérdező hozzászólása: Utolsó...nem értelek. Nem arról panaszkodom, hogy nincs barátom, hanem, hogy mi ez a parti-õrület.
Úgy is kell, ahogy te csinálod. :)
én se errõl beszéltem.. mondjuk én már 21 vagyok, ilyen szempontból néztem.. de valóban a 15-16 éveseknek elég gáz a viselkedésük :S

Miert merul le az Lg telefonom 1 nap alatt, mostmar 2 napja hogy regelre le van merulve? Eddig 1 hetet birta az aksija. A telefont majusba vettem, nem regi

Legjobb válasz: Mivel nem ismerem az operációs rendszerét, ezért gyanakodhatok arra is, hogy valamilyen program fut a háttérben aminek nem kéne, és ez is képes áramot fogyasztani. Ha viszont zenét hallgatsz rajta, vagy Bluetooth fülest használsz, ezek képesek 1 nap alatt lemeríteni a készüléket. Ha viszont készenléti állapotban van, és úgy merül le hogy alig használod és nem nyúlsz hozzá, akkor az sajnos nem normális mûködés, veheted elõ a garancia papírt, és irány a szerviz.

Mivel nem ismerem az operációs rendszerét, ezért gyanakodhatok arra is, hogy valamilyen program fut a háttérben aminek nem kéne, és ez is képes áramot fogyasztani. Ha viszont zenét hallgatsz rajta, vagy Bluetooth fülest használsz, ezek képesek 1 nap alatt lemeríteni a készüléket. Ha viszont készenléti állapotban van, és úgy merül le hogy alig használod és nem nyúlsz hozzá, akkor az sajnos nem normális mûködés, veheted elõ a garancia papírt, és irány a szerviz.
A kérdező hozzászólása: nem nem hasznaltam tegnap irtam rajta par smst de maskor meg tobbet beszelek rajta es akkor birja egy hetig .. hat szerintem is szerviz lesz koszi (:

Anya miért akad ezen így ki? Ez miért nem lehet az én dolgom? Miért nem tud belõle kimaradni?

A gimiben pár ember nem kedvel, ezt úgy mutatják ki, hogy pletykákat terjesztenek rólam, kommentelnek a képeim alá a közösségi oldalakon és próbálnak kifigurázni.

Legjobb válasz: Mert fel es bantja hogy bantanak.

Mert fel es bantja hogy bantanak.
"Nem akarom õket letiltani, mert akkor tudnák, hogy ez idegesít, így viszont mindig én jövök ki jól a dolgokból, a neten is látszik, hogy mennyire irigyek és rosszindulatúak." Miert nem szarod le oket mit gondolnak. Az ilyen barmokat torolnem azonnal a p..ba. Igy meg elnezed hogy hulyesegeket irkalnak rolad es azt mindenki latja? Hulye vagy ha ezt hagyod. Nem kell pattogni, vagy visszaszolni, siman torolni oket kommentar nelkul es kesz. A rosszindulatu beszolasaikat is.
Nem csak öngyilkosságba. Öltek is meg már gyerekek osztálytársukat. Ha anyud lesz.ná ezt a konfliktust az lenne a gond. Beszéld meg vele a saját taktikádat és õ is elmondja neked az övét.
anyud valszeg azért fújta fel ennyire mert nem egy tinit "kergettek" már bele az ilyennel az öngyilkosságba, és attól fél hogy téged ez nagyon megvisel csak nem mutatod ki. Ülj le vele és beszéld meg hogy téged ez tényleg nem érdekel mert a két lány saját magát égeti és a többiek is melletted állnak
A kérdező hozzászólása: De semmi értelme nem lenne annak, ha bármit tenne. Miért meneküljek másik suliba, ha nekem itt is jó és a legtöbb ember csak nevet rajtuk és azon, hogy mennyire szánalmasak? Ennyi erõvel az utcára se menjek, mert ott is van pár ember, aki nem kedvel. Úgy tudnak kommentelni, hogy az ismerõseim. Nem akarom õket letiltani, mert akkor tudnák, hogy ez idegesít, így viszont mindig én jövök ki jól a dolgokból, a neten is látszik, hogy mennyire irigyek és rosszindulatúak.
Az Anyukád és rosszul esik neki, hogy Téged bántanak. Akkor is, ha Te nem veszed fel ezeket a dolgokat. Viszont miért nem tiltottad már le azokat, akik cseszegetnek?
hogyan tudjak idegenek kommentelni a kepeidet?
Õ az Anyukád. Te vagy neki a legfontosabb, persze hogy nem hagyhatja hogy ezt mûveljék veled. Ha neked lenne gyereked, te is kötelességednek éreznéd megvédeni õt. Te csak az image-et félted, hogy nehogy azt higgyék hogy anyuci pici lánya vagy aki otthon zokog az anyukája szoknyája mellett. Anyukád több élettapasztalattal rendelkezik mint te, és tudja hogy hova fajulhatnak ezek a kiközösítések. A legjobb megoldás, hogy a te imaged se sérüljön és õ is védelmet tudjon biztosítani neked beszélgess vele õszintén. Mondd el azt is hogy mi a te túlélõtaktikád az osztályban , és nem szeretnéd ha ezt most megtorpedózná neked. Keressetek köztes megoldást! Másik iskolába nem gondolkoztál átiratkozni? Egy nem elfogadó, gonosz közösségbe járni nagyon romboló.
Ha az én gyerekemrõl lenne szó, én is kiakadnék. És ha nem hagyják abba a szemétkedést, igenis, egy idõ után szólnia kell. Egyszerûen vannak olyan emberek (gyerekek, kamaszok), akiket le kell állítani, mert maguktól képtelenek rá.
te kezeled jól hogy letojod õket. viszont anyudnál elérték a célukat
Mert az édesanyád, és az a dolga, hogy aggódjon és megpróbáljon segíteni. És naná, hogy köze van ahhoz, ami a gyerekével történik. Viszont el kellene magyaráznod neki, hogy ezzel csak olajat öntene a tûzre.
A kérdező hozzászólása: Viszont én ezeken csak nevetek, nem lesz tõlük rossz kedvem, sõt. Nem tudnak olyat mondani/írni, ami túlságosan megbántana.
*felt Na meg fel is hogy rosszabbra fordulhat a dolog.
13/13-al értek egyet. Törölni kell õket, és le van zárva a probléma. így azonban élõ céltábla vagy, és ez k.r..a nem vicces.

Miért nézik le azt aki hivatásos nevelöszülő? Azért mert pénzt kap a gyereknevelésért? Pedig amit adnak abból még a gyereknevelés s jön ki nem hogy más

Legjobb válasz: Az emberek nem azokat nézik le akik nevelõszülõk, hanem azokat akik valóban ebbõl tartják fent a saját jólétüket. Az egyik falubeli nevelõszülõ lett, a saját két gyereke mellé befogadott még hármat. A gyerekekre kapott pénzt autóra, meg a saját gyerekei ruháztatására, jólétére költötte, a három nevelt meg mint az Árvácska címû filmben járt a levetett sz.ba. Nevelõanyuka amikor a számlákat számon kérték öngyilkos akart lenni, mert se a nevelõanya szerep, se a takarékosság nem állt vele köszönõviszonyba se. Emellett sok ilyet lehet hallani. Ez olyan mint a faji hovatartozás. Hiába vannak kivételek, az ember automatikusan általánosít.

Az emberek nem azokat nézik le akik nevelõszülõk, hanem azokat akik valóban ebbõl tartják fent a saját jólétüket. Az egyik falubeli nevelõszülõ lett, a saját két gyereke mellé befogadott még hármat. A gyerekekre kapott pénzt autóra, meg a saját gyerekei ruháztatására, jólétére költötte, a három nevelt meg mint az Árvácska címû filmben járt a levetett sz.ba. Nevelõanyuka amikor a számlákat számon kérték öngyilkos akart lenni, mert se a nevelõanya szerep, se a takarékosság nem állt vele köszönõviszonyba se. Emellett sok ilyet lehet hallani. Ez olyan mint a faji hovatartozás. Hiába vannak kivételek, az ember automatikusan általánosít.
Én nem nézem le õket, sok nevelõszülõt ismerek. Viszont köztük van olyan is, aki bevallottan csak azért nem fogadja örökbe a gyerekeket, mert a nevelõszülõségért több pénz jár.
Azért, mert ezek az emberek 90 százalékban a pénzért és a semmittevésért csinálják ezt, a befogadott gyerekbõl meg lesz a következõ móri gyilkos, és ez a nevelõ szülõ felelõssége.
És miért nem fogadtál örökbe 6 gyereket? Tudod miért nem? Mert már 2 vagy 3 gyereket sem tudtál volna eltartani Gyes-bõl, családiból és fizetésbõl. És ugyan mi nem ismerünk téged, de lehet hogy a környezeted igen és lehet hogy látják, hogy milyen vagy a gyerekekkel szemben és azért szólnak meg.
Persze, ha nem inged, ne vedd magadra, de sajnos akik ennyi gyereket hoznak ki, azok bizony nem csupán anyai szívbõl csinálják...sajnos nagyon nem.:(
Miért, mennyit kapnak a nevelõszülõk egy gyerek után? Nem tudom.
Ugyan már, csak az irigység!!! Azt hiszik, milyen jópofa dolog már, hogy idegen gyermeket próbálsz terelgetni, akinek adott esetben lehet nagyon elege van hogy nincs konkrét otthona, csak van valahol... Én is ismerek nevelõ szülõket, és annyira szuperek voltak!!! Nem egy gyermek volt Náluk, két gyerek volt akik nagykorukig voltak náluk, volt egy kisfiú, aki hol Náluk volt, hol nem.... Annyit tudok, hogy a nevelõ szülõk félre tettek egy bizonyos összeget minden hónapban, amit a fiú megkapott, a lány nem, mert a lány elkallódott, rossz társaságba keveredett, kezelhetetlen volt, állandóan hazudozott, meglopta Õket, fiatalon terhes lett egy szakma nélkül, egy Matyi nevû ürgével lelépett, ahogy elképzelem, azóta is segélybõl élnek, már ha egy putriban lenni életnek számít....
A kérdező hozzászólása: 11 éve
Mióta vagy nevelõszülõ?
A kérdező hozzászólása: 61 éves. De a nevelt gyeremekeim nem is fogadhatnam örökbe mert õk zúrös csaladbol vannak csak kiemelve nem mondtak le róluk teljes elutasitast kaptam örökbefogadassal kapcsolatban
örökbefogadásnál van egy olyan szabály, hogy az örökbefogadó és az örökbefogadott között max 45 év korkülönbség lehet de ha már 6 gyerek van, akkor valószínûleg az elsõ elõtt még nem volt meg a 45 éves korkülönbség illetve nem csak csecsemõt, hanem nagyobb gyereket is örökbe lehet fogadni, és akkor megint nincs ekkora korkülönbség
Hány éves a férjed?
A kérdező hozzászólása: Szivem vágya lenne a rendes örökbefogadas de mivel a férjem elmult 45 nem vagyunk alkalmasak szerintük... Érdkes nevelöszülönek jók vagyunk ill. Oda csak én kellek támogató félként kérdezték csak meg a férjem.igy õk ajánlották hogy akkor végezzem el a tanfolyamot és legyek nevelöszülõ de ha pl orvosnal iskolaba ezt meghalljak hallom vissza a szvegelést pedig én rengeteg pénzt költök a gyerekekre söt van mar egy kirepült akinek a sajat örökségembõl lakast vettem.
A kérdező hozzászólása: Én azért lettem nevelõszülõ mert sajátom nem lett 10 éven át küdóttem. Már 6 gyermekem van és bántanak érte
A kérdező hozzászólása: Nem nem tudtunk örökbefogadni nem engedték babatvörkbefogadni meg fõleg nem tud meg a fiatal sem.nygy a varolista vagy ismeretseg kell. De mindegy én joval többet költök a gyermekekre mint amit adnak

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!