Találatok a következő kifejezésre: Miért nem le a telefonom a (68 db)

Miért állnak le a telefonomon a youtubon a videok? Megy egy darabig asztán leáll elkezd tölteni elindul és megint leáll. semmit nemtok rajta megnézni. Meg ujra telepítettem a telot meg frissitettem a youtubot de nem lett job. :@ mit tegyek?

Legjobb válasz: Meg kell várni, míg letöltõdik teljesen, és akkor elindítani. A számítógépen is elõfordul ilyen lassúbb letöltési sebesség esetén,nálam akkor, mikor xarakodik a netem.

Meg kell várni, míg letöltõdik teljesen, és akkor elindítani. A számítógépen is elõfordul ilyen lassúbb letöltési sebesség esetén, nálam akkor, mikor xarakodik a netem.

Miért nem ébreszt a telefonom, ha beállítom? Miért fagy le és lép ki a naptárból? Miért fagy le és lép ki, ha egy zeneszám adataiba belépek? (Nokia 5230) /többi lent/

Beállítom, és nem ébreszt. Nem mindig! ma nem ébresztett, de múlt héten végig ébresztett, de pl. múlt hét előtt sem ébresztett minden nap. Miért? Be van kapcsolva, max hangerőre van rakva, és semmi más nem fut, hogy esetleg ne legyen energiája úgymond ébreszteni, mert esetleg le lenne terhelve, mert ugyebár ez egy régi telefon(napjainkban szar)...Megragadnám a lehetőséget, hogy még két problémát feltegyek ebben a kérdésben. Amikor a naptárban beállítanék egy emlékeztetőt vagy bármi mást, mikor beakarnám állítani az időpontot, lefagy és kilép a naptárból. Hasonló probléma, random zenének az adataiba bemegyek, és lefagy és kilép. Miért? Ja meg hogy időnként akadozik zene hallgatás közben, mindig máshol más zenénél... De a legutóbbi az nagyon ritka. Miért csinálja ezeket a dolgokat?

Legjobb válasz: lehet hogy szoftverhibája van ha az akkor vegyél egy új telefont mert egy szoftverfrissítés sokba kerül.

lehet hogy szoftverhibája van ha az akkor vegyél egy új telefont mert egy szoftverfrissítés sokba kerül.
A kérdező hozzászólása: Értem. Úgyis tervezek venni egy újat, de attól még nem értem miért csinálja ezeket. Vagyis sejtem a válaszod segítségével. Köszi a választ!
gyári beállítások visszaállítása

Miért merül le a telefonom éjjel úgy, hogy nem megy rajta semmi (szerintem) [samsung galaxy]?

Este feltöltöttem a telefont, nyugalmi állapotban volt, képernyő kikapcsolva, de reggelre félig lemerült az aksi. Ez ilyen a telefonoknál, vagy miért történt ez?

Legjobb válasz: lehet beragadt egy alkalmazás,meg kell nézni mi merítette leginkább,egyébként indítsd újra a telót.

lehet beragadt egy alkalmazás, meg kell nézni mi merítette leginkább, egyébként indítsd újra a telót.


Miért merül le a telefonom ilyen gyorsan? Ha használom, 1 órát nem bír ki. Néha fb-ozok meg játszok a játékommal ami kb 5 perc, utána jelzi hogy fel kéne töltenem. Pedig teljesen feltöltöm.

Samsung Galaxy Mini

Legjobb válasz: Kérdeztek, de lényeges információk hiányoznak... Hány éve használod, és milyen sûrûn szoktad/kellett idáig tölteni. Szerinted ez mindegy?

Kérdeztek, de lényeges információk hiányoznak... Hány éve használod, és milyen sûrûn szoktad/kellett idáig tölteni. Szerinted ez mindegy?
A kérdező hozzászólása: 1, 5 éve használom arra már nen emlékszek pontosan hogy eleinte milyengl gyakran kellett töltenem, mostanában 1 nap 2-3-4x is kell
2 éves vagy 2 napos, lényegtelen. Rossz az akku, ki kell cserélni, az élet nem mindig bonyolult.
Nekem is gyorsan merül, igaz nem annyira, de csak chatelni szoktam rajta és elég nagyokat ugrik le néha. Volt olyan is, hogy 40% körül volt még, aztán hirtelen leugrott 10%-ra. Esetleg próbáld meg, hogy lejjebb veszed a fényerõt, ha max-on van, felesleges alkalmazásokat kilövöd. Lehet van rajta valami, ami nagyon szívja. Milyen programok vannak rajta? Esetleg beviheted szervízbe és ott ingyen kicserélik az akkut, feltéve ha van még rá garancia. Gondolom van, mert az én Mini-mre is 2 év van.
Ne keverd a készülék garanciát az akkuval. Valószínû azt fogják mondani, hogy arra csak fél év van, de egynél tuti nem több....

Nem játssza le a telefonom a videót. Miért?

Letöltöttem gépen a youtube-s videót (keepvid). mp4-ben jött le, gépen megy, telefonon nem. :S

Legjobb válasz: Milyen telefon ?? Konvertáld át megfelelõ felbontású 3gp formátumra (sok telefon csak azt ismeri), vagy okostelefon esetében telepíts egy másik videólejátszót.

Milyen telefon ?? Konvertáld át megfelelõ felbontású 3gp formátumra (sok telefon csak azt ismeri), vagy okostelefon esetében telepíts egy másik videólejátszót.
A kérdező hozzászólása: huaweiy200

Nem játssza le a telefonom a 3GP videót. Miért?

Átkonvertáltam egy videót 3GP-be,amit elvben lejátszik a Sony Ericcson W380i telefonom...de hiába teszem rá USB-n keresztül,nem játssza le,csak a hangját.Miért van ez?

Legjobb válasz: DVDVideo soft free studio , ezzel konvertálj , abba a felbontásba amit bír a telód

DVDVideo soft free studio , ezzel konvertálj , abba a felbontásba amit bír a telód

Az miért van, hogy a telefonomon van 62 MB szabad tárhely, és le szeretném tölteni a retrica-t (14, 11 MB) és azt írja ki, hogy "nem áll rendelkezésre elég tárhely"?

Legjobb válasz: Talán a telefonnak kell valamennyi hely, hogy el tudja végezni az apró feladatait. Pl. az én telefonomban 11.5gb tárhely van, és ha lemegy 500mb körülre, akkor kiírja, hogy kevés a tárhely, és be is lassul.

Talán a telefonnak kell valamennyi hely, hogy el tudja végezni az apró feladatait. Pl. az én telefonomban 11.5gb tárhely van, és ha lemegy 500mb körülre, akkor kiírja, hogy kevés a tárhely, és be is lassul.

Miért írja ki ezt a nokia lumia 520-as telefonom: "ez a fájl nem játszható le a telefonon"?

Baromi fontos családi házivideót készítettem a nokia lumia 520-asommal, körülbelül 700 megabyte lett, és tíz perc. Se a telefon, se a laptopom nem tudja lejátszani a fájlt..segítsetek!

Legjobb válasz: sztem nézd meg milyen formátum és konvertáld vmi mp4re vagy avira

sztem nézd meg milyen formátum és konvertáld vmi mp4re vagy avira
Format Factory-t töltsd le, ott viszonylag egyszerûen tudsz konvertálni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!