Találatok a következő kifejezésre: Miért nem le a telefonom (68 db)

Miért nem ébreszt a telefonom, ha beállítom? Miért fagy le és lép ki a naptárból? Miért fagy le és lép ki, ha egy zeneszám adataiba belépek? (Nokia 5230) /többi lent/

Beállítom, és nem ébreszt. Nem mindig! ma nem ébresztett, de múlt héten végig ébresztett, de pl. múlt hét előtt sem ébresztett minden nap. Miért? Be van kapcsolva, max hangerőre van rakva, és semmi más nem fut, hogy esetleg ne legyen energiája úgymond ébreszteni, mert esetleg le lenne terhelve, mert ugyebár ez egy régi telefon(napjainkban szar)...Megragadnám a lehetőséget, hogy még két problémát feltegyek ebben a kérdésben. Amikor a naptárban beállítanék egy emlékeztetőt vagy bármi mást, mikor beakarnám állítani az időpontot, lefagy és kilép a naptárból. Hasonló probléma, random zenének az adataiba bemegyek, és lefagy és kilép. Miért? Ja meg hogy időnként akadozik zene hallgatás közben, mindig máshol más zenénél... De a legutóbbi az nagyon ritka. Miért csinálja ezeket a dolgokat?

Legjobb válasz: lehet hogy szoftverhibája van ha az akkor vegyél egy új telefont mert egy szoftverfrissítés sokba kerül.

lehet hogy szoftverhibája van ha az akkor vegyél egy új telefont mert egy szoftverfrissítés sokba kerül.
A kérdező hozzászólása: Értem. Úgyis tervezek venni egy újat, de attól még nem értem miért csinálja ezeket. Vagyis sejtem a válaszod segítségével. Köszi a választ!
gyári beállítások visszaállítása

Miért merül le a telefonom éjjel úgy, hogy nem megy rajta semmi (szerintem) [samsung galaxy]?

Este feltöltöttem a telefont, nyugalmi állapotban volt, képernyő kikapcsolva, de reggelre félig lemerült az aksi. Ez ilyen a telefonoknál, vagy miért történt ez?

Legjobb válasz: lehet beragadt egy alkalmazás,meg kell nézni mi merítette leginkább,egyébként indítsd újra a telót.

lehet beragadt egy alkalmazás, meg kell nézni mi merítette leginkább, egyébként indítsd újra a telót.

Miért merül le a telefonom ilyen gyorsan? Ha használom, 1 órát nem bír ki. Néha fb-ozok meg játszok a játékommal ami kb 5 perc, utána jelzi hogy fel kéne töltenem. Pedig teljesen feltöltöm.

Samsung Galaxy Mini

Legjobb válasz: Kérdeztek, de lényeges információk hiányoznak... Hány éve használod, és milyen sûrûn szoktad/kellett idáig tölteni. Szerinted ez mindegy?

Kérdeztek, de lényeges információk hiányoznak... Hány éve használod, és milyen sûrûn szoktad/kellett idáig tölteni. Szerinted ez mindegy?
A kérdező hozzászólása: 1, 5 éve használom arra már nen emlékszek pontosan hogy eleinte milyengl gyakran kellett töltenem, mostanában 1 nap 2-3-4x is kell
2 éves vagy 2 napos, lényegtelen. Rossz az akku, ki kell cserélni, az élet nem mindig bonyolult.
Nekem is gyorsan merül, igaz nem annyira, de csak chatelni szoktam rajta és elég nagyokat ugrik le néha. Volt olyan is, hogy 40% körül volt még, aztán hirtelen leugrott 10%-ra. Esetleg próbáld meg, hogy lejjebb veszed a fényerõt, ha max-on van, felesleges alkalmazásokat kilövöd. Lehet van rajta valami, ami nagyon szívja. Milyen programok vannak rajta? Esetleg beviheted szervízbe és ott ingyen kicserélik az akkut, feltéve ha van még rá garancia. Gondolom van, mert az én Mini-mre is 2 év van.
Ne keverd a készülék garanciát az akkuval. Valószínû azt fogják mondani, hogy arra csak fél év van, de egynél tuti nem több....


Miért állnak le a telefonomon a youtubon a videok? Megy egy darabig asztán leáll elkezd tölteni elindul és megint leáll. semmit nemtok rajta megnézni. Meg ujra telepítettem a telot meg frissitettem a youtubot de nem lett job. :@ mit tegyek?

Legjobb válasz: Meg kell várni, míg letöltõdik teljesen, és akkor elindítani. A számítógépen is elõfordul ilyen lassúbb letöltési sebesség esetén,nálam akkor, mikor xarakodik a netem.

Meg kell várni, míg letöltõdik teljesen, és akkor elindítani. A számítógépen is elõfordul ilyen lassúbb letöltési sebesség esetén, nálam akkor, mikor xarakodik a netem.

Az miért van, hogy a telefonomon van 62 MB szabad tárhely, és le szeretném tölteni a retrica-t (14, 11 MB) és azt írja ki, hogy "nem áll rendelkezésre elég tárhely"?

Legjobb válasz: Talán a telefonnak kell valamennyi hely, hogy el tudja végezni az apró feladatait. Pl. az én telefonomban 11.5gb tárhely van, és ha lemegy 500mb körülre, akkor kiírja, hogy kevés a tárhely, és be is lassul.

Talán a telefonnak kell valamennyi hely, hogy el tudja végezni az apró feladatait. Pl. az én telefonomban 11.5gb tárhely van, és ha lemegy 500mb körülre, akkor kiírja, hogy kevés a tárhely, és be is lassul.

Miért nem játsza le a telefonom a 3gp filmeket?

w200i-m van és letöltöttem 3 db 15mb-os 3gp South Park részt de csak hang van és kép nincs.Ez miért van és mit tudok vele tenni?(A sima videókat pedig rendesen viszi)

Legjobb válasz: Lehet hogy a film rosszul lett konvertálva! Ajánlom hogy tölcsd le a SUPER 2008-at és konvertáld rá a telefonodra újra!

Lehet hogy a film rosszul lett konvertálva! Ajánlom hogy tölcsd le a SUPER 2008-at és konvertáld rá a telefonodra újra!
tud ilyet a telefonod a leírása szerint? Nekünk a számítógép is csak akkor játszotta le, ha rátelepítettünk egy 3gp felismerõ proogit.
A kérdező hozzászólása: Elvileg tud és ez walkman teló ugyhogy kell hogy tudjon.
A kérdező hozzászólása: köszi tényleg csak újra kelett konvertálni

Miert nem jatsza le a telefonom a videokat?

x3 nokiamon video elinditasakor csak hang van kep nelkul.mi lehet a problema?

Legjobb válasz: Olyan kodekkel van kódolva, mait nem ismer a telefonod...

Olyan kodekkel van kódolva, mait nem ismer a telefonod...
Ezeket a formátumokat kezeli a videolejátszója: WMV 9 H.264/AVi MPEG-4 3GPP(H.263)
A kérdező hozzászólása: eddig siman lejatszotta a vele keszult videokat
android frissítés, ha androidos

Miért írja ki ezt a nokia lumia 520-as telefonom: "ez a fájl nem játszható le a telefonon"?

Baromi fontos családi házivideót készítettem a nokia lumia 520-asommal, körülbelül 700 megabyte lett, és tíz perc. Se a telefon, se a laptopom nem tudja lejátszani a fájlt..segítsetek!

Legjobb válasz: sztem nézd meg milyen formátum és konvertáld vmi mp4re vagy avira

sztem nézd meg milyen formátum és konvertáld vmi mp4re vagy avira
Format Factory-t töltsd le, ott viszonylag egyszerûen tudsz konvertálni.

Miért nem játsza le a telefonom a videót amit Movie Makerrel csináltam?

Kész a film de nem játsza le a telefonom a videót ! Amikor kérdi a Movie maker milyen minőségű legyen a videót melyikre menjek hogy lejátsza telefonom is ?

Legjobb válasz: attól függ milyen telefon. valamelyik telefon nem játszik le bizonyos fájlformátumot, valamelyik meg a kijelzõénél nagyobb felbontású videót kép nélkül játsza le stb. ami biztos mûködne az az mp4 fájlformátum pontosan a kijelzõ felbontásával.

attól függ milyen telefon. valamelyik telefon nem játszik le bizonyos fájlformátumot, valamelyik meg a kijelzõénél nagyobb felbontású videót kép nélkül játsza le stb. ami biztos mûködne az az mp4 fájlformátum pontosan a kijelzõ felbontásával.
*.mp4, vagy *.3gp azokat biztosan lejátssza, de a *.avi-val is meg lehet próbálkozni
A kérdező hozzászólása: oké köszi a segítséget :)

Miért nem tölti le a telefonom az alkalmazásokat?

HTC nexus HD2 telefonom van és ha google playrõl szeretnék alkalmazást, vagy bármit letölteni telón keresztül, akkor csak tölt és nem csinál semmit, ha meg összedugom számítógéppel, hogy akkor onnan töltöm le akkor kiírja a telefon h nem sikerült letölteni, mert kevés a tárhely, pedig van benne sd kártya.

Legjobb válasz: a telód belsõ tárhelye kevés ezt nem lehet növelni. törölj le pár alkalmazást, vagy rakd át õket sd kártyára.

a telód belsõ tárhelye kevés ezt nem lehet növelni. törölj le pár alkalmazást, vagy rakd át õket sd kártyára.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!