Találatok a következő kifejezésre: Miért nem le a dvd-m a (8 db)

Miért nem játssza le a Dimarson DVD-m a zenét?

Nem értek túlságosan az elektronikus készülékekhez, úgyhogy lehet alapvet? hibát követtem el.DVD-rom-ra írtam mp3 fájlokat, és a Dimarson DVD lejátszóm nem játssza le, azt írja ki hogy "STOP", bármit csinálok. Nem csak ezt nem játssza le, mindig van vele valami...Valaki tud segíteni?

Legjobb válasz: Nekem is Dimarson DVD-m van szerintem sima CD-re írd írásnál azt válaszd hogy adat-ként írod de a DVD lemeznél is adat-ként írjad a a zenéket Nero Smart progi-val 2-4 szeres írási sebesség minél lassabban az a lényeg!

Nekem is Dimarson DVD-m van szerintem sima CD-re írd írásnál azt válaszd hogy adat-ként írod de a DVD lemeznél is adat-ként írjad a a zenéket Nero Smart progi-val 2-4 szeres írási sebesség minél lassabban az a lényeg!
A kérdező hozzászólása: rendben, megpróbálom, köszi a segítséget!:)

Miért nem játsza le a Divx player a DVD-m hangját?

Legjobb válasz: mert a divx player egy rakás trágya. még megfelelõ kodekekkel sem mindig megy. használd dvd-hez a windows media playert vagy a jóöreg media player classic-ot egy megfelelõ kodekcsomaggal (k-lite, cccp)

mert a divx player egy rakás trágya. még megfelelõ kodekekkel sem mindig megy. használd dvd-hez a windows media playert vagy a jóöreg media player classic-ot egy megfelelõ kodekcsomaggal (k-lite, cccp)
azért mert alámondásos melegpornót elvbõl nem játszik le, rá is van írva a dobozára. próbálkozz meg valami más filmmel.
A kérdező hozzászólása: lány vagyok... attól még, hogy nem értek hozzá, nem kell beszólni... inkább segíteni kéne, hogy megtanuljam
A kérdező hozzászólása: az elsõ válaszolónak köszönöm a kommentet :)

A BRRip. Xvi. Formátumot miért nem játsza le a dvd-m?

Legjobb válasz: most winavival irom át dvd formátumra ,remélem igy jó lesz

A kérdező hozzászólása: most winavival irom át dvd formátumra , remélem igy jó lesz
Igen az jó megoldás. Mkv-t nem kezelnek, csak az újabb lejátszók, ezért dvd-video-ba konvertálás segít, bár a felbontás kisebb lesz, mint az eredeti... Viszont Samsung tv-k usb-rõl lejátszák...
A kérdező hozzászólása: köszi nekem sony braviám van akkor annak is le kellene gondolom
Rádugod, kiderül...írj róla! :) )

Miért nem játsza le a DVD-m az Avis filmet?

Hali,letöltöttem az üvegtigrist estére,és elõször nem akarta lejátszani ,a lejásztón AVI,MP4 és DIVX szerepel átkonvertáltam AVI-ba és úgysem játsza le.

Miért nem játssza le a dvd-m a windows movie maker-rel készült fényképeimből készült kisfilmet?

Legjobb válasz: A WMM -ben a szerkesztés végén, a mentésnél beállítható, hogy milyen minõségben, méretben stb, mentsen. Itt az "egyébb beállítások" -at kell választani, majd a legördülõ menüben vannak a lehetõsége, hogy milyen célra szánod a videót. Ha asztali játékoson akarod nézni, akkor a DV-AVI (PAL) formátumot kell választani, ami .avi fájlt fog eredményezni, egy elég hosszú folyamat végére. (géptõl függ, meg film hosszúságtól, de akár órákig is eltarthat a mûvelet, hiszen képenként kell átkonvertálnia az anyagot. Az ablakban alul láthatod, hogy kb. mekkora lesz a fájl, bal oldalt meg a felbontást, birtátát, stb. Ha szgépen akarod csak használni, akkor több méret, és beállítási lehetõség is van itt, akkor .wmv -be fogja menteni.

A WMM -ben a szerkesztés végén, a mentésnél beállítható, hogy milyen minõségben, méretben stb, mentsen. Itt az "egyébb beállítások" -at kell választani, majd a legördülõ menüben vannak a lehetõsége, hogy milyen célra szánod a videót. Ha asztali játékoson akarod nézni, akkor a DV-AVI (PAL) formátumot kell választani, ami .avi fájlt fog eredményezni, egy elég hosszú folyamat végére. (géptõl függ, meg film hosszúságtól, de akár órákig is eltarthat a mûvelet, hiszen képenként kell átkonvertálnia az anyagot. Az ablakban alul láthatod, hogy kb. mekkora lesz a fájl, bal oldalt meg a felbontást, birtátát, stb. Ha szgépen akarod csak használni, akkor több méret, és beállítási lehetõség is van itt, akkor .wmv -be fogja menteni.
Azt elfelejtettem az elõbb, hogy gyorsabb a konvertálás, ha nem eleve 5 -6 megapixeles képekkel dolgozol, hanem átméretezed elõtte , hogy egyik oldala se legyen nagyobb a 720x 576 méretnél, a végén úgyis ekkorára számolja át a program. Megnéztem, és alapból nincs kint a legördülõ menü, hanem a "több lehetõség megjelenítése" -re kell klikkelni, és utána az "egyébb beállitások" -ra. Tuti menni fog.

Miért nem jázsza le a mini dvd lejátszó-m a divx filmeket?

Beraktam a divx filmet, és ki írta "Nincs lemez"

Legjobb válasz: Talán nem divx-es.

Talán nem divx-es.
A kérdező hozzászólása: Mér a másolt dvd-n lévõ avi film nem divx-es?
A lejátszó típusa? Minden kérdezõvel el kell játszani mostanában ezt a játékot?
A kérdező hozzászólása: Másolt dvd-t raktam be, és a lejátszó divixes
A kérdező hozzászólása: Má megvan.

Miért nem játssza le az asztali dvd-m a lemezt?

Eddig mindent lejátszott. Most írtam ki egy torrentr?l letöltött mesét 2 különböz? íróval és az egyiket sem játssza le. Valamit elállíthattam az író programban, vagy miért nem lehet lejátszani csak számítógépen az újabban írt lemezeimet ?

Legjobb válasz: mkv formátumot is ? Eddig mindent ki tudtam írni, de az újabban letöltött filmek közül van amelyiket már nem. Tényleg van valami kódolás rajtuk, ha igen mit lehet csinálni vele ?

A kérdező hozzászólása: mkv formátumot is ? Eddig mindent ki tudtam írni, de az újabban letöltött filmek közül van amelyiket már nem. Tényleg van valami kódolás rajtuk, ha igen mit lehet csinálni vele ?
igen te ronthatál el valamit
szerintem meg a mese lett egy ujabb módon kódolva amit már nem ismer a dvd lejátszód
A kérdező hozzászólása: Mit rontottam el, és hogy javítsak ? Vagy mit lehet a kódolással csinálni, hogy lejátszható legyen?
hát mit irjak nem vagyok ott veled azt sem tudjuk milyen formátumban töltöted le azt irtad ki vagy átkódoltad dvd fájl formátumba? mert ez így elég kevés
A kérdező hozzászólása: Divx-et töltöttem le. Úgy ahogy volt ki akartam írni, mint máskor is, csak most úgy írta ki hogy csak számítógéppel lehet megnézni.
A legjobban azzal jársz, ha letöltöd a Convertxtodvd 3 nevû progit.Ez bármilyen formátumot dvd formátummá alakít át, sõt még menüt is csinál.
A CONVERTXTODVD-vel az mkv-t is át tudod dvd-vé alakítani.Sõt ez a progi meg is írja egybõl, ha úgy állítod be.PIRATECLUB.HU-ról letölthetõ.

Miért nem játssza le a dvd-m a pendrive-on levő filmeket?

Van rajta usb-csatlakozó, és fel is ismeri az eszközt és a dokukat, de magát a filmet már nem indítja el. Ez mit?l lehet? A kis mp3-amat felismeri és arról tudok is zenét hallgatni vele...A nagyobb tárhely?t már nem is ismeri fel. Párom 4gigás pendrive-t felismeri, de a filmeket már megint csak nem játssza le....Tudtok segíteni?

Legjobb válasz: Mert nem kompatibilis a film kódolása vele. Keress rá interneten hogy van-e újabb szoftver (firmware) a lejátszódhoz. ha nincs akkor vegyél másikat mert az már jobb nem lesz.

Mert nem kompatibilis a film kódolása vele. Keress rá interneten hogy van-e újabb szoftver (firmware) a lejátszódhoz. ha nincs akkor vegyél másikat mert az már jobb nem lesz.
Ha jól tudom a pendrive írási / olvasási sebesség nem elegendõ ahhoz, hogy futtatni tudja (stream) közvetlenül a lejátszóval. Fel kell másolnod ahhoz gépre, hogy megnézhesd! Én SD kártyára tett videóval jártam ugyanígy, de utána rájöttem, hogy mi a baj!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!