Találatok a következő kifejezésre: Miért nem le a (1597 db)

Miert all le a laptopom? Miert nem toltodik mindig?

A laptopom akkuja mar nagyon gyenge ezert toltes nelkul szinte azonnal leall. Eddig viszont mindig mukodott, amikor tolton volt, matol kezdve viszont neha megszakad a toltes es kikapcsol. Ilyenkor a toltodest lejzo kis lampa is kialszik. Ezert kihuzom a konnektorbol es ujradugom. Valyon a toltom is meghibasodott, vagy ez ugyancsak az akku miatt van?

Legjobb válasz: " Eddig viszont mindig mukodott" Mikor elromlik valami mindig ez van. Vedd ki az akkut belõle.

" Eddig viszont mindig mukodott" Mikor elromlik valami mindig ez van. Vedd ki az akkut belõle.

Miért nem ébreszt a telefonom, ha beállítom? Miért fagy le és lép ki a naptárból? Miért fagy le és lép ki, ha egy zeneszám adataiba belépek? (Nokia 5230) /többi lent/

Beállítom, és nem ébreszt. Nem mindig! ma nem ébresztett, de múlt héten végig ébresztett, de pl. múlt hét előtt sem ébresztett minden nap. Miért? Be van kapcsolva, max hangerőre van rakva, és semmi más nem fut, hogy esetleg ne legyen energiája úgymond ébreszteni, mert esetleg le lenne terhelve, mert ugyebár ez egy régi telefon(napjainkban szar)...Megragadnám a lehetőséget, hogy még két problémát feltegyek ebben a kérdésben. Amikor a naptárban beállítanék egy emlékeztetőt vagy bármi mást, mikor beakarnám állítani az időpontot, lefagy és kilép a naptárból. Hasonló probléma, random zenének az adataiba bemegyek, és lefagy és kilép. Miért? Ja meg hogy időnként akadozik zene hallgatás közben, mindig máshol más zenénél... De a legutóbbi az nagyon ritka. Miért csinálja ezeket a dolgokat?

Legjobb válasz: lehet hogy szoftverhibája van ha az akkor vegyél egy új telefont mert egy szoftverfrissítés sokba kerül.

lehet hogy szoftverhibája van ha az akkor vegyél egy új telefont mert egy szoftverfrissítés sokba kerül.
A kérdező hozzászólása: Értem. Úgyis tervezek venni egy újat, de attól még nem értem miért csinálja ezeket. Vagyis sejtem a válaszod segítségével. Köszi a választ!
gyári beállítások visszaállítása

Visszaváltásnál miért fullad le a motor, ill sebességváltásnál miért nem esik le a fordulat?

Legjobb válasz: 1001 oka lehet. Autószerelõ majd megvizsgálja és megmondja.

1001 oka lehet. Autószerelõ majd megvizsgálja és megmondja.
Szerintem senki sem néz le senkit.
Mert más a nézetük, ezért gondolom h.lyének tartják a másikat -.-
most mit ugatsz? heh, najó, nem:D hát igen.. az anonimitás miatt van.. akik magukban hordanak valamiféle sérelmet, azt megpróbálják máson levezetni.. elég bosszantó, a z tény, de nems zabad vele foglalkozni

Miért tagadja le a pasi ha megkérdezem hogy miért nézett pornőt? Miért mondja azt hogy ááá, ő hol, nem ő nézte, nem ő volt!

Azt vettem észre rajta, hogy ha kevés köztünk a szex,pl havi 2-3 alaklom akkor NEM nézi.

Legjobb válasz: A kérdés inkább, hogy miért vagy ezen felháborodva. :) Lehet csak praktikákat les el belõlük, amivel feldobhatja az amúgy elég rapszodikus szexuális életeteket.

A kérdés inkább, hogy miért vagy ezen felháborodva. :) Lehet csak praktikákat les el belõlük, amivel feldobhatja az amúgy elég rapszodikus szexuális életeteket.

SimCity-ben miért nem hasznosítanak újra az újrahasznosító központban? és miért állítják le a termelést?

Recycling

Legjobb válasz: Azért áll le a termelés mert, kifogyott a hulladék! Majd másnap lesz új szemétgyûjtés!

Azért áll le a termelés mert, kifogyott a hulladék! Majd másnap lesz új szemétgyûjtés!
A kérdező hozzászólása: Kösz!
Vagy pedig nincs hová kiszállítani az újrahasznosított anyagokat. Itt két opció van. Az egyik, hogy létesítesz valami olyan helyi gyárat aminek a nyersanyag felhasználásában szerepelnek az újrahasznosításból származó anyagok. Pl. mûanyag a processzor gyár részére. Vagy pedig létrehozol egy kereskedelmi raktárat (trade depot) és az újrahasznisításból keletkezõ anyagok típusával azonos lerakatokat, aztán exportra állítod ezeket az anyagokat. Így pénzt csinálsz a hulladékból ;)

Miért tiltották le a Facebookon a regisztrációmat és miért nem fogadják el új bejelentkezést?

Mit és hogy kell beírnom, hogy választ kapjak? Megpróbálom! Több hónapja elutasít a Facebook bejelentkezés, vagy új regisztrálás próbálkozásomkor, hogy "letiltottak"

Legjobb válasz: Valószínüleg tudják a géped címét, és azt tiltották le. Passz.

Valószínüleg tudják a géped címét, és azt tiltották le. Passz.
Kérdezd meg õket. Mi honnan tudnánk?
nem küldtek e-mailt? Esetleg nem tettél fel valamilyen sértõ képet?

FONTOS! Miért nem jelzi a másikat msnen, hogy elérhető, ha közben nem tiltott le és nem törölt le?

Több emberrel/partnerrel ezt csinálja az msnem..nem jelzi,hogy elérhet?,és nagyon idegesít! Mit tegyek most? Telepítsem újra az msnt?! Köszönöm el?re is a válaszokat!

A budapestiek miért nézik le a vidékieket és a vidékiek miért nem komálják a fővárosiakat?

Úgy látom,nem nagyon csipázzák egymást,mert ugye mi a NAGY f?városiak Õk meg a falusiak...,és ez az ellentét már több évtizede fennt áll,de miért?

Legjobb válasz: itt csak emberi hiányosságokról van szó,értelmes ember nem "nézi le" a másikat,csak mert az nem ott lakik mint õ

itt csak emberi hiányosságokról van szó, értelmes ember nem "nézi le" a másikat, csak mert az nem ott lakik mint õ
A kérdező hozzászólása: Igazad lehet, de már egy csomó beszólást hallottam életem során pl.:"köcsög Pestiek.." avagy "suttyó vidékiek" ez az ellentét sztem soha nem fog megszünni..
rossz emberekkel vagy körülvéve:) egyébként mindent és mindenkit általánosítanak, és ez nem is fog megváltozni
Én budapesti vagyok, és egyáltalán nem nézem le a vidékieket. Sõt, sokkal jobban szeretek vidéken lenni mint Budapesten.
A kérdező hozzászólása: Ezzel néha én is igy vagyok, kedves utolsó!:)
Nem olyan komoly ellentét ez, csak ilyen csipkelõdés általában.
budapestiként vidékre járok egy elég elmaradott szegletébe az országnak iskolába és bizony a vidékiek részérõl jövõ lenézés sokkal hevesebb mint a fõvárosiak részérõl.. legalábbis az én tapasztalatom szerint.A vidékiek a saját bennük lévõ kisebbségi komplexus vetítik ki így ez a lenézés csipkelõdés sokkal inkább gyûlölettel elítéléssel és elõítélettel párosul.Mi fõvárosiak inkább humoros gúnyos csúfolódó módon közelítjük meg ezt szerintem.. lehetne vitázni melyik sértõbb hosszú távon mindenképp az utálat és lenézés. Egyszerüen a hiányosságaikat vetítik ki a vidékiek.szerintem.
Akkor jöjjön egy olyan hozzászólás amiért mindenki utálni fog. Az a helyzet hogy mindenkinek igaza van. Bunkók a pestiek, és bunkók a vidékiek is. És tisztelet a kevés kivételnek!

Miért csúszik le a vállamról minden válltáska? (27f) pedig nem keskenyebb mint másnak? Sőt valakinek kisebb válla van mégis órákig tudja a válltáskát hordani. Miért?

Legjobb válasz: http://www.google.hu/imgres?q=v%C3%A1ll&start=193&um=1&hl=hu.. lehetséges, hogy ilyen a vállad.errõl le esik a válltáska de amúgy nekem is lecsúszik.attól függ ,hogy állok

http://www.google.hu/imgres?q=v%C3%A1ll&start=193&um=1&hl=hu.. lehetséges, hogy ilyen a vállad.errõl le esik a válltáska de amúgy nekem is lecsúszik.attól függ , hogy állok
A kérdező hozzászólása: ez az ilyen az mit jelent?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!