Találatok a következő kifejezésre: Miért nem látjuk, hogy mikor tehetjük (5 db)

Miért nem azt látjuk, hogy mikor tehetjük fel a következő kérdést?

E helyett:

Legjobb válasz: sztem meg nem kéne fölösleges kérdésekre pocsékolni az oldal szerverét, a memoriát és az emberek idejét. ESETLEG!

sztem meg nem kéne fölösleges kérdésekre pocsékolni az oldal szerverét, a memoriát és az emberek idejét. ESETLEG!
Bár ez a mostani rendszerre már nem vonatkozik, hiszen óránként feltehetünk egy kérdést, de egy visszaszámláló nem is lenne butaság. Csak szerintem nagyon lelassítani az oldal mûködését.

HOGY LEHET AZ? -, hogy feltöltöttem youtube-ra egy videót, nyilvánossá tettem és nem lehet rákeresni. Csak én látom +ha linket használ valaki. miért van ez és mit tehetek?

Legjobb válasz: Hát velem is szokott ilyen lenni, de csak az hogy rákeresek és nem találom. Valahogy mégis rátalálnak az emberek... Amúgy meg: Ha nincsenek megtekintõk vagy ez a probléma, vagy nem egyedi a videód címe, esetleg nem túl érdekelt témával kapcsolatban teszel fel videókat.. Sokakat érdekel pl a Minecraft...

Hát velem is szokott ilyen lenni, de csak az hogy rákeresek és nem találom. Valahogy mégis rátalálnak az emberek... Amúgy meg: Ha nincsenek megtekintõk vagy ez a probléma, vagy nem egyedi a videód címe, esetleg nem túl érdekelt témával kapcsolatban teszel fel videókat.. Sokakat érdekel pl a Minecraft...
Amúgy meg ha egy kis csoportban ismert vagy, (pl van 500 < nézõszámod vagy esetleg van pár feliratkozód, ) néhányan felmennek a csatornádra megnézni mi új van, ott pedig meg kell jelennie.
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!