Találatok a következő kifejezésre: Miért nem látjuk, hogy mikor (59 db)

Facebookon ha vkit beteszek közeli ismerõsnék miért nem látom, hogy miket like-ol és mikhez szól hozzá?

Legjobb válasz: Csak azt látod, amit amúgy is láthatnál. Tehát ha egy olyan képet lájkol, vagy szól hozzá, amit veled nem osztott meg a gazdája, azt a lájkot vagy hozzászólást semmiképpen nem fogod látni. Egyébként gyõzõdj meg róla, hogy azon kívül, hogy beraktad közeli ismerõsnek, a beállításokban nincs-e a pipa kivéve néhány esemény mellõl (hogy milyen dolgokra vagy kíváncsi vele kapcsolatban).

Csak azt látod, amit amúgy is láthatnál. Tehát ha egy olyan képet lájkol, vagy szól hozzá, amit veled nem osztott meg a gazdája, azt a lájkot vagy hozzászólást semmiképpen nem fogod látni. Egyébként gyõzõdj meg róla, hogy azon kívül, hogy beraktad közeli ismerõsnek, a beállításokban nincs-e a pipa kivéve néhány esemény mellõl (hogy milyen dolgokra vagy kíváncsi vele kapcsolatban).
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy azokat nem láthatom, de olyanokat, amiket láthatok, azokat sem jelez. Beállítani ezeket egyébként hol kell?
Már én se találom, egy hete még volt ilyen lehetõség.
A kérdező hozzászólása: remek... azért köszi

Miért nem látom hogy mit írok turulcsiripen?

hasonló mint a twitter kezd? vagyok

Legjobb válasz: már jó csak ezen az oldalon kellet belépnem a twitter azonosítómmal http://yamm.hu/

A kérdező hozzászólása: már jó csak ezen az oldalon kellet belépnem a twitter azonosítómmal http://yamm.hu/
mi ez a turulcsirip?
A kérdező hozzászólása: Olyasmi mint a twitter csak Magyar
lehet hogy most lefárasztalak de a twittert sem tom mi XD
A kérdező hozzászólása: ez az xd http://hu.wikipedia.org/wiki/Twitter
köszi XD na igen már nem vagyok benne az ilyen jellegü ujdonságokban hihi
bár nem vagyok üzenõ fal mániás , nem igazán kedvelem az ilyesmit XD


Kapcsold ki a gépet!
Ez a Badoo nem valami átverés?
Ahhoz hogy lásd valami plusz szolgáltatást kell igénybe venni.
Nem ismerem az oldalt.
Mert törölték.
Mert rengeteg választ letörölnek mod-ok. Moderálni kellene ugy hogy pl kicsillagozzák a "csunya" szavakat vagy vagy nemodaillö mondatokat, ehelyett az egész hozzászolást kitörlik, és rohadtul értelmetlen lesz egyes vita. Tudom hogy nem vitalap, de most mégis..
A kérdező hozzászólása: köszönöm..gondoltam hogy lehet ez, de arra is gondoltam hogy talán valami rejtett válasz..:D..hát igen így tényleg értelmetlen egy-két vita..

Miert nezik a lanyok folyton azt, hogy mit mutat a merleg es miert nem azt, hogy a tukorben mit latnak?

En is no vagyok, igaz, mar nem 15 eves, hanem 28. De folyamatosan azt latom, hogy sokan odaig jutnak el, hogy a kilokat nezegetik, le kell fogyni 3 kilot, 15 kilot, stb, de abszolut nem figyelnek arra oda, hogy mit is ernek el ezzel. Nem nezik, hogy a tukor mit mutat, nem nezik, hogy feszes-e a testuk, maradt-e uszogumi, nem szanjak ra magukat a rendszeres mozgasra, alakformalasra, csak az a fontos, hogy "x kg legyek az y cm-hez, mert a baratnom is annyi". Olyan sokszor latom, hogy a viszonylag vekonynak mondhato testet csak az S-es meretu szuk nadrag, felso fogja ossze, de varras felett/alatt kibuggyan a megmaradt hajacska. Itt is rengeteg olyan kep van, ahol a csontvazon tartozkodik a "sikeres" fogyokura utan megmaradt bor es a le nem adott zsir, de izom szinte csak annyi, ami az elethez szukseges. Semmi forma, semmi feszesseg. De a merleg jot mutat, ez a fontos. Tenyleg ez a fontos??? Termeszetesen tisztelet a kivetelnek.

Legjobb válasz: szerintem az egészre a válasz az önértékelési probléma.

szerintem az egészre a válasz az önértékelési probléma.
Én nem nézem már több éve hány kiló vagyok, ha kérdik nem is tudom megmondani:D Nem értem miért számít egyeseknek?!Hiszen lehet valaki 50kiló, de annak nagy része háj, ami persze könnyû. De lehet valaki 60kiló és nagyon csinos, izmos. Sokan azt hiszik, ha mondjuk van egy modell akit látnak és mondjuk egy cikkben leírják hogy hány kiló, milyen magas, akkor ahhoz próbálják hasonlítani magukat. Ha õ 50 kiló és 180cm magas, én is 180 vok akkor ha 50kiló leszek úgy fogok kinézni....Ami persze marhaság.:) Sok lány ezt nem fogja fel sajnos!
Igazság szerint, a lányok többsége nagyon lusta, eszük ágában sincs sportolni.Én is azt tapasztalom, hogy sokuknak csak az számít, hogy vékonyak legyenek, de a forma mindegy.Az ilyenekre csak azt tudom mondani, hogy nagyon buták, nincs szépérzékük és nem tisztelik a testüket.

4d ultrahangot vagy 3d ultrahangot hol lehet pest megyéhez közel olcson csináltatni? A dokim miért nem látja még 23 hetesen hogy mi lesz? Igaz ugy vagyok vele hogy mindegy csak egészséges legyen! De még is kiváncsi vagyok!

Legjobb válasz: nagyjából egy áron futnak 10.000 körül. a dokim a saját régi UH gépével nekem sem látta, de bent a kórházban (II. Nõi) a 18. hetes genetikai UH-n, már egyértelmûen megmondták a nemét, mondjuk a doki nagyon alapos volt az tény. aztán a Péterfybe mentünk 4D-re, 9900 ft volt, ott is megerõsítették, hogy kislány. a magánrendelésen szerintem még mindig nem látszódna, igazából ott semmit nem tudok kivenni a képbõl, annyira rossz minõségû.

nagyjából egy áron futnak 10.000 körül. a dokim a saját régi UH gépével nekem sem látta, de bent a kórházban (II. Nõi) a 18. hetes genetikai UH-n, már egyértelmûen megmondták a nemét, mondjuk a doki nagyon alapos volt az tény. aztán a Péterfybe mentünk 4D-re, 9900 ft volt, ott is megerõsítették, hogy kislány. a magánrendelésen szerintem még mindig nem látszódna, igazából ott semmit nem tudok kivenni a képbõl, annyira rossz minõségû.
Nyáron még 7000 volt..., most 8900. http://www.humanhealth.hu/pid3/akciok

Miért nem látja meg a magyar társadalom hogy a nyugat milyen aljas módon húzle minket, hogy a gazdaság szerkezetét megbontva vesz el mindent és nem a felszínen támad?

Hogy a szabadpiac elvével durrogtat, csak éppen ők nem követik. Hogy a verseny szellemét hírdeti, de monopolizál és korruptcióval kivsárlással nyer piacikat. Stb Stb

Legjobb válasz: Azért, mert nem igaz. Csak antikrisztusi jobbik mond ilyeneket. Vona az új károlyi, károlyi is azt mondta, hogy nem baj, ha Magyarország elveszik, legyen övé Pest megye, mert õ lesz ott a király. Vona is tönkretenné Magyarországot, hogy egyedül uralkodhasson a maradékon. Ne kövessétek, mert elpusztultok.

Azért, mert nem igaz. Csak antikrisztusi jobbik mond ilyeneket. Vona az új károlyi, károlyi is azt mondta, hogy nem baj, ha Magyarország elveszik, legyen övé Pest megye, mert õ lesz ott a király. Vona is tönkretenné Magyarországot, hogy egyedül uralkodhasson a maradékon. Ne kövessétek, mert elpusztultok.
A magyar vállalkozók többsége is ezt teszi. A politikusaink korrupciójáról meg jobb nem beszélni.
A gazdaság szerkezetét nem tudja a "nyugat" megbontani, hiszen nem õk hozzák a magyar törvényeket. Mire gondolsz pontosan? A szabadpiac elve pedig érvényesül, ahogy kell. Szabad tõke és munkaerõ-áramlás van, kifelé és befelé is.
De, látjuk! Csak pénz beszél, kutya ugat! Az a baj, hogy sajnos úgy néz ki, hogy a "magyar társadalom"-nak is vannak olyan tagjai, akik jobban húznak oda, mint ide.
Sok embernek az életét menti meg a nyugat, hogy ki lehet menni dolgozni, és ha nem lenne nyugati hatás Magyarországon, akkor még mindig a Kádár korszakbeli punnyadás lenne és azt nem lehet túlélni.
Én egyáltalán nem hiszek abban, hogy a "Nyugat" külön fenekedne ránk, csak ránk uszulna, bennünket támadna... ráadásul ok nélkül. Azt mondjuk el tudom képzelni, hogy nem veszi jó néven, ha egy ilyen kis ország, amit a szakadékból rángatnak ki néha, pimaszkodik, csípõre teszi kezecskéjét és pökhendien csárdást táncikál, hogy õ mekkora nagy legény ám! Van ebben valami furcsán szánlamas. Ezért aztán néha rápirítanak a rakoncátlanra, hogy tessék már viselkedni, különben sarokba lesz állítva! Minden jobb képességú vidéki tanítónéni ugyanezt tenné, nem csak a Nyugat. Amúgy fel kellene már nõnünk nekünk is ehhez, nem csapkodni, vagdalkozni. Miért, te adsz a szemtelen koldusnak pénzt? Na látod...
A magyar társadalom még mindig elbutított a média miatt.Nem látnak a hírek mögé, mert leszoktatták 60 év alatt a gondolkodásról. Nem veszik észre, hogy a Brüsszelbe kiküldött baloldali képviselõk nem a haza hanem a nemzetközi érdekeket képviselik, holott ennek az országnak a pénzén élnek kint, hogy a mi érdekeinket képviseljék és nem a nemzetközi pénzoligarchiát. Hazaárulók, akik kiárusítanák a még meglevõ nemzeti érdekeinket, lejáratják az országot melyet õk hoztak sok évtized alatt szorult helyzetbe. Ezek után még van bõr a képükön bármit kritizálni, a helyett hogy lapulnának a padsorokban.
Kezdi már látni. Az emberek nem hülyék.Hiába folyik mindenhonnan és próbálnak meggyõzni a négergyerek fehér bõrszínérõl.De ami nyilvánvaló azt csak sikerül lassan észrevegye a nép. A szocik eljátszották a becsületüket. Nem lesznek számottevõ tényezõk a jövõben. A fidesznek is sikerül lassan leépíteni a beléhelyezett bizalmat . De azért lehet, hogy még lesz egy ciklusuk a mostani után mielõtt végleg eltûnnek. Akiktõl fordulatot lehet várni az a jobbik. Csak lennének már végre komolyabbak és komolyan vehetõk! Hátha beleöregszenek lassan, mire sor kerül rájuk.
A kérdező hozzászólása: ""Mikor fogod fel, hogy ez nem nyugat imádat? Ez a helyzet közgazdasági értelmezése, így mûködik a piacgazdaság. Aki nem tud versenyképes maradni, az elbukik. Szóval ha te valamit csinálsz ami versenyképes, de az állam és egy érdekcsoport kéz a kézben kihúzza alólad a talajt és versenyképtelenné válsz, az közgazdaság? Az korruptció, nem?
A korrupció nem ezt jelenti. Ha én versenyképes vagyok, akkor nem tudják kihúzni alólam a talajt, pont azért, mert versenyképes vagyok. Különféle intézkedésekkel megnehezíthetik a helyzetet, de az a piac egészére kell, hogy hasson, nem csak egyes résztvevõkre.
Mikor fogod fel, hogy ez nem nyugat imádat? Ez a helyzet közgazdasági értelmezése, így mûködik a piacgazdaság. Aki nem tud versenyképes maradni, az elbukik.
A kérdező hozzászólása: ""Az nem a külföld hibája, hogy a magyar gazdák és vállalkozók nem lépnek idõben, és folyamatosan elvesztik a versenyképességüket. Megannyi történet van, amikor a gazdák kiöntik az árujukat, mert nem veszik meg tõlük a kívánt áron. Bezzeg olcsóbban nem adják oda, nehogy valami bevételük azért legyen. Igazad van haver! csak majd ha nem lesz magyar termelõ aki termeljen, és monopól helyzetbe kerül a külföld ahogy pld a cukor esetében és mindennek az ára megduplázódik, akkor is így imádd a nyugatot, mert a nyugat is imád téged "kihasználni"!
Tessék egy lista a magyar multikról, több, mint 10, ahogy kérted. A cikk kb egy éves, tehát akár közismert is lehetne. A cégek egyébként ugyanúgy mûködnek külföldön továbbra is. http://www.vg.hu/vallalatok/a-kulfoldon-terjeszkedo-magyar-m.. A másik kommentre, én nem azt mondtam, hogy ingyen adják oda az árut, hanem olyan áron, ahogy a piac megveszi, a termelést pedig gazdaságossá kel tenni. Mindennel lehet versenyezni, a megfelelõ piacot kell megtalálni. Az ázsiai és afrikai cuccok sokszor rossz minõségûek. Tudom, nem egyszerû kivitelezni, de ez a megoldás. Nem az, hogy legyen mindenki öngyilkos, honnan vetted ezt a marhaságot?
A kérdező hozzászólása: ""Az nem a külföld hibája, hogy a magyar gazdák és vállalkozók nem lépnek idõben, és folyamatosan elvesztik a versenyképességüket. Megannyi történet van, amikor a gazdák kiöntik az árujukat, mert nem veszik meg tõlük a kívánt áron. Bezzeg olcsóbban nem adják oda, nehogy valami bevételük azért legyen. Hogy nem lépnek idõben? Mifelé kellene lépni? Hogy lehet lépni úgy hogy pld nem adnak kvótát szinte semmire ami az ország számára testhezálló lehetne? Vagy hogy lehetne versenyképes amikor az Eu nagyhatalmai érdekei miatt ránkeresztik pld a Kínai termékeket? Jóhogy nem adják oda ingyen a gazdák, csak mert az Eu beenged valamit Ázsiából amivel nem lehet versenyezni, vagy éppen Spayol közvetítéssel honosított paradicsomot ami Afrikából jön. Az a baj, hogy te sem látod a lényeget. Lassan mi a saját hazánkban már élni is versenyképtelenûl tudunk csak, mert annak a feltételeit is az Eu szabja meg. De akkor most legyen öngyílkos az egész ország?
A kérdező hozzászólása: ""Szabad rablás barátom, és nem más." Akkor a külföldön dolgozó magyarok is rabolni mentek? És a külföldön terjeszkedõ magyar vállalatok is? Mindig tanulok valami újat :) Kik ezek a magyar vállalatok a Mol on kívûl? Vagy 10et kiírnál?
"Csak arra hogy elég egy egy területen ellehetettleníteni a gazdaságot, "a mi esetünkben" a feldolgozóipar, a mezõgazdaság egyes területein" és akkora károkat okoznak hogy az egész szegmens versenyképtelen lesz." Az nem a külföld hibája, hogy a magyar gazdák és vállalkozók nem lépnek idõben, és folyamatosan elvesztik a versenyképességüket. Megannyi történet van, amikor a gazdák kiöntik az árujukat, mert nem veszik meg tõlük a kívánt áron. Bezzeg olcsóbban nem adják oda, nehogy valami bevételük azért legyen.
"Szabad rablás barátom, és nem más." Akkor a külföldön dolgozó magyarok is rabolni mentek? És a külföldön terjeszkedõ magyar vállalatok is? Mindig tanulok valami újat :)
A kérdező hozzászólása: "A gazdaság szerkezetét nem tudja a "nyugat" megbontani, hiszen nem õk hozzák a magyar törvényeket. Mire gondolsz pontosan? Csak arra hogy elég egy egy területen ellehetettleníteni a gazdaságot, "a mi esetünkben" a feldolgozóipar, a mezõgazdaság egyes területein" és akkora károkat okoznak hogy az egész szegmens versenyképtelen lesz. "A szabadpiac elve pedig érvényesül, ahogy kell. Szabad tõke és munkaerõ-áramlás van, kifelé és befelé is. Szabad rablás barátom, és nem más.
A kérdező hozzászólása: "Azért, mert nem igaz. Csak antikrisztusi jobbik mond ilyeneket Ennek semmi köze a Jobbikhoz. De nem is elvárható a nyatõkét kiszolgáló Mszp tõl pld, hogy majd õ kimondja!
A kérdező hozzászólása: Mekkora kegyet gyakoról anyugat! Dolgozhatsz nyugaton nekik, mert a hazádat kicsavarja mint egy rosz rongyot! Ez aztán a nagylelküség!
A kérdező hozzászólása: "Miért, te adsz a szemtelen koldusnak pénzt? Na látod... Nem. De nem is gyûröm ki a zsebeit az utolsóját is elvéve. Nem is települök rá, hogy a nagylelküséggel imponálva még a szerény jövedelmét is lecsapoljam.
A kérdező hozzászólása: "De, látjuk! Csak pénz beszél, kutya ugat! Az a baj, hogy sajnos úgy néz ki, hogy a "magyar társadalom"-nak is vannak olyan tagjai, akik jobban húznak oda, mint ide. Sajnos ez a rövidlátás ideológiája! Amíg ez nem változik, addig a magyar jövedelmek képtelenek lesznek elszakadni az 1990es reálbér szinttõl. Ez meg senkinek nem jó, hiszen aki ma egy multinál mint középvezetõ keres 250nettót, az ha menne az ország szekete pillanatok allatt 450e lehetne!
A kérdező hozzászólása: "A magyar vállalkozók többsége is ezt teszi. A politikusaink korrupciójáról meg jobb nem beszélni. Persze, mindenütt a világon vannak olyan vállalkozók akik kifogásólhatók, de ne kavarjuk már és ne mossuk össze a nagytõke hatásait a gazdaságra és egy átlagos magyar vállalkozóét. Persze a válaszod jól mutatja hogy semmit nem értessz az egészbõl csak ideologizálsz és véded a nyugatot, aki téged is folyamatosan húz, csak te nem veszed észre.
aZ UTLSÓKKAL NEM LEHET EGYÜTT ÉRTENI! Hiába hoz az országgyûlés törvényeket melyek jók, ha nem vennétek észre nagyon sokszor módosítani kell, mert a nyugati liberálisok hazai bérencei állandó támadásának és védekezésének van a kormány kitéve. Igen is, hogy bele szövegelnek mindenbe. Nem tudom miért nem néztek a dolgok mögé? Megvették gyárainkat igérve hatalmas munka lehetõséget, miközben a valóság eleve az volt, hogy a magyar gyár leállítva, saját külföldi terméküket hozzák be. Vesszen minden magyar árú, hogy sajátjuknak piaca legyen. Ugyan ez vonatkozik a mezõgazdaságra és mindenre! Legjobb lenne ha a zöme kitakarodna és tiszta alapokkal kezdenénk. A magyar szorgalmas, csak éppen még elhülyített állapotban él egy része.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!