Találatok a következő kifejezésre: Miért nem látjuk, hogy (333 db)

Facebookon ha vkit beteszek közeli ismerõsnék miért nem látom, hogy miket like-ol és mikhez szól hozzá?

Legjobb válasz: Csak azt látod, amit amúgy is láthatnál. Tehát ha egy olyan képet lájkol, vagy szól hozzá, amit veled nem osztott meg a gazdája, azt a lájkot vagy hozzászólást semmiképpen nem fogod látni. Egyébként gyõzõdj meg róla, hogy azon kívül, hogy beraktad közeli ismerõsnek, a beállításokban nincs-e a pipa kivéve néhány esemény mellõl (hogy milyen dolgokra vagy kíváncsi vele kapcsolatban).

Csak azt látod, amit amúgy is láthatnál. Tehát ha egy olyan képet lájkol, vagy szól hozzá, amit veled nem osztott meg a gazdája, azt a lájkot vagy hozzászólást semmiképpen nem fogod látni. Egyébként gyõzõdj meg róla, hogy azon kívül, hogy beraktad közeli ismerõsnek, a beállításokban nincs-e a pipa kivéve néhány esemény mellõl (hogy milyen dolgokra vagy kíváncsi vele kapcsolatban).
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy azokat nem láthatom, de olyanokat, amiket láthatok, azokat sem jelez. Beállítani ezeket egyébként hol kell?
Már én se találom, egy hete még volt ilyen lehetõség.
A kérdező hozzászólása: remek... azért köszi

Miért nem érzem, hogy mozog vagy miért nem látom hogy nőne a hasam?

Igazából csak egy kis bátorításra lenne szükségem!Jövőhéten leszek 18 hetes és csütörtökön kell mennem az uh.-ra! Az az igazság, hogy nagyon aggódom mert még nem érzem hogy mozogna illetve nem nől a hasam! Problémáim vannak az evéssel és az ivással és már leadtam egy pár kilót ez miatt!Habár volt miből, de ez akkor sem normális szerintem már a 3. gyerek lesz és egyikkel sem voltak ilyen problémáim. Éhség érzetem az meg van de amikor ennék akkor 2-3 falat után úgy érzem hogy 3 fogásos menüt ettem meg!Másnak is vannak ilyen gondjai?

Legjobb válasz: Hát most én érzem hülyén magam, hogy jövök ide okoskodni, hisz mégiscsak te vagy az, akinek már 2 gyereke is van! Szerintem nem gond, ha még nem érzed a mozgását, hisz még csak 18. hét lesz (habár azt mondják, aki 2. vagy 3.szor terhes, az már korán felismeri a baba mozgásait). Az meg, hogy a hasad nem nõ, az végképp nem fura. Nekem pl. sokára kezdett nõni. Úgyhogy fel a fejjel, ne izgulj! -bocsi, az evéshez nem tudok érdemben hozzászólni-

Hát most én érzem hülyén magam, hogy jövök ide okoskodni, hisz mégiscsak te vagy az, akinek már 2 gyereke is van! Szerintem nem gond, ha még nem érzed a mozgását, hisz még csak 18. hét lesz (habár azt mondják, aki 2. vagy 3.szor terhes, az már korán felismeri a baba mozgásait). Az meg, hogy a hasad nem nõ, az végképp nem fura. Nekem pl. sokára kezdett nõni. Úgyhogy fel a fejjel, ne izgulj! -bocsi, az evéshez nem tudok érdemben hozzászólni-
Én is csak elsõ babavárós vagyok, de szerintem minden rendben van. Az is lehet, hogy egy kicsit alvósabb a babád, mint az elõzõ 2, vagy a buborékolást összekevered a bélmozgással, vagy várat magára még egy kicsit.
2. vagyok. Nekem nem volt valami jó étvágyam, csak néha jött rám, de akkor :) Ha pedig azt írod, hogy van mibõl leadni, akkor lehet, hogy késõbb látod majd azt a pocakos növést. Nekem már a 15. hét körül látszott az a pocakosság, de én eléggé vékony alkat vagyok, illetve voltam...

Én miért nem látom, hogy meghíztam?

Egyre többen szólogatnak be, hogy látszik, hogy meghíztam, de én valahogy nem látok akkora változást. 10 kg-ot híztam 3/4 év alatt, azért, mert sokszor éreztem magamat depressziósnak, sokszor volt rossz kedvem. Így az evésbe menekültem, és úgy érzem, mindig éhes vagyok, rengeteget eszem, de ez lehet a kamaszkor miatt is van, ezt nem tudom. Viszont már jó páran megjegyezték, látszik, hogy meghíztam. Én ezt hogyhogy nem látom? Csak ruhavásárlásnál érzem, hogy a régebbi méretek már nem nagyon jók rám, de ha a tükörbe nézek, nem látok különbséget. Ez miért lehet? Nem úgy van ez, hogy saját magunkkal kritikusabbak vagyunk, mint másokkal?? Amúgy 60 kg-ról híztam 70 kg-ra, és 170 cm vagyok.

Legjobb válasz: Vigyázz ezzel, emrt nagyon hajlamosak vagyunk nem látni. Én félév alatt majdnem 20 kilót híztam és alig vettem észre. Tudtam, persze, hogy híztam, de nem láttam olyan vészesnek a helyzetet. Ma már elhányom magam, ha ránézek azokra a képeimre, amik akkor készültek és nem értem, hogy nem vettem észre.

Vigyázz ezzel, emrt nagyon hajlamosak vagyunk nem látni. Én félév alatt majdnem 20 kilót híztam és alig vettem észre. Tudtam, persze, hogy híztam, de nem láttam olyan vészesnek a helyzetet. Ma már elhányom magam, ha ránézek azokra a képeimre, amik akkor készültek és nem értem, hogy nem vettem észre.
én se vettem észre magamon, mert csak az alsó tájékra ment, az arcomon pl nem látszott semmi... nem érdekelt, aztán mérlegre álltam 1 év kihagyás után és elborzasztott a súlyom... fogytam azóta 12kgt, és visszanézve lesokkolnak az akkori képeim....
Leginkább azért nem veszed észre, mert minden nap látod magad a tükörben, és így nem túl észrevehetõ, ahogy szép lassan gyarapodnak rajtad a kilók.
Anno én sem vettem észre, csak egy fényképen szinte nem ismertem föl magamat... :( Menj el bulizni vagy családi összejövetelre, ahol sokat fotóznak, utána nézd meg a képeket.
Ahogy a 3-as mondja. Minden nap látod magad, azért nem tûnik fel a változás. Én is így híztam 10-et, hogy észre se vettem. Szép lassan kúszott fel 4-5 év alatt.
Egy egész alakos tükör, de ne szembe, hanem oldalról nézd meg magad. Észre fogod venni a változást. A ruhaméret, pedig a legjobb mérleg "minden 1 cm akár derék, akár csípõ az szigorúan +1 kg-t jelent. Aggasztó talán a nagyobb has, onnan a legnehezebb lefogyni.
Végre egy lány, aki meg van elégedve magával! Ha Te így érzed jól magad, akkor ne törõdj azzal ki mit mond! Legyél végtelenül boldog egész életedben!!! :) Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked!!! :)


Kapcsold ki a gépet!
Ez a Badoo nem valami átverés?
Ahhoz hogy lásd valami plusz szolgáltatást kell igénybe venni.
Nem ismerem az oldalt.

Miért nem látom, hogy lájkolták a Facebook oldalamat? Nem jelzi ki.

Nem jelzi ki, csak azt, h eggyel több lájkom van. És azt se tudom megnézni, h ki lájkolta be. Például most van 16 lájkom, abból csak magammal együtt 8-nak látom a nevét és a profilképét, mintha csak 8an lájkolták volna. Talán a többi titkosítva lenne?

Miért nem látom hogy megnéznének a csajok?

szerintem jól nézek ki izmos vagyok sportos ,nem látom hogy strandon vagy bárhol megnéznének a csajok

Legjobb válasz: Mivel több ezer olyan ember rohangál kint, mint te.

Mivel több ezer olyan ember rohangál kint, mint te.
nézd meg te a csajokat, aztán kacsints rájuk. észre fognak venni ;)
Én is kíváncsi lennék rád! Mutatsz nekem képet privátban? :)
Megnéznek csak nem veszed észre.
Hát nem tudom, szerintem eléggé látszik minden lányon ha végigmérnek, abban a pillanatban mikor visszafordítoda fejed már fordítják is el az övéket :) Nyáron ezért is jó a napszemüveg, elõre nézel miközben oldalra..
vagy mert nem néznek meg vagy azért, mert nem veszed észre
küldj egy képet majd én megnézlek :)
Én nézem a pasikat, igaz, ha akkor, ha nem látja...de kb mindent megnézek..arc, haj, öltözet, izmok, és szerintem profin csinálom, mert nem nagyon veszik észre:D
hát azért mert sunyik. :D én is még csak ma láttam elõször, hogy egy csaj nagyon néz engem. :)
Hát, nem tudom, én elég jól festek, és szerencsére ez nem csak a saját véleményem, és engem meg is néznek a csajok. Lehet, hogy csak én vagyok sasszemû :)
Te csak azt hiszed, úgy végig mérnek, hogy észre se veszed. :) Ebben mi nõk ügyesebbek vagyunk.
Kisugrázással mi a helyzet? Én azt vettem észre ha valamiért jó kedvem van, barátaimmal beszélgetek, nevetünk, akkor automatikusan megnéznek; pedig lehet jobban nézel ki nálam.
Jók vagyunk. Én pofátlanul bámulom a pasikat, amíg félrenéznek valamerre. Amint közelít a tekintetük felém, félrenézek. És ahogy elnéztem, mindenki más is ezt csinálja. :DD
én úgy tudok stírölni, hogy biztos, hogy nem veszik észre a fiúk. csak ti bámultok olyan feltûnõen.:D

Miért nem látom, hogy fölvettek Skypera?

AZ utóbbi id?ben többen si fölvettek, de nem látom, nem tudom elfogadni.

Miért nem látom, hogy be van jelentkezve?

Fészbukon van egy csaj,akinél látom,hogy postolt valamit,köbö egy perce,de nem látom,hogy fent lenne chaten.Ez mitől van?

Legjobb válasz: ki van kapcsolva a chat-je, (offline-ba van), vagy le vagy tiltva nála chaten

ki van kapcsolva a chat-je, (offline-ba van), vagy le vagy tiltva nála chaten

Miért nem látom, hogy az ismerősöm facebookon?

Eddig ismer?söm volt, de ha rákeresek, fel sem hozza az adatlapját, csak én nem látom, mások lájták és állítólag ? sem látja az én adatlapomat. MIT TEGYEK??

Legjobb válasz: letiltott!

letiltott!

Miért nem látom, hogy hány százalékban adtam jó és rossz válaszokat?

Itt gyakorikérdéseken.. ha kilépek, akkor sincs odaírva semmi azokhoz a válaszokhoz, amit én írtam. Miért?

Legjobb válasz: Én ezt nem értem...

Én ezt nem értem...
Én értem:) ha válaszolsz 1 kérdésre akkor jobboldalt alul látod. ha nem, akkor lehet, hogy még nem értékelt senki


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!