Találatok a következő kifejezésre: Miért nem látjuk, (1016 db)

Miért nem látjuk egymást? Saint's row 2-ben a haveromra ráakarok csatlakozni coop-on de nem lát engem. Viszont ha ő hostol akkor énse látom. Tehát semmiféle képpen nem látjuk egymást.

Mi a baja? Hamachin próbáltuk már.. nem jó,,, tunglén.. ott se.. ésha a tűzfalat kikapcsolom akkor se jó.

Legjobb válasz: Egyrészt nemkell ugyanazt a kérdést feltenni többször pár percen belül, másrészt teljesen értelmetlenül fogalmaztál. Nem látjátok egymást? Tehát ha a haverod elkezd ott egy kocsit vezetni, a mozgó autót látod, de benne a haverod nem? Vagy szimplán rossz az egész, és nem mûködik a szerver? Vagy micsoda?

Egyrészt nemkell ugyanazt a kérdést feltenni többször pár percen belül, másrészt teljesen értelmetlenül fogalmaztál. Nem látjátok egymást? Tehát ha a haverod elkezd ott egy kocsit vezetni, a mozgó autót látod, de benne a haverod nem? Vagy szimplán rossz az egész, és nem mûködik a szerver? Vagy micsoda?
A kérdező hozzászólása: Amikor a haverom csinál egy hostot.. Akkor ugye elõjön az a lista cucc ahol azt mutatja hogy ki van fent lanon.. ÉS nem látom a haverom..Amugy én jól fogalmaztam csak te nem tudod értelmezni
A kérdező hozzászólása: Nem birok rácsatlakozni mivel nem látom.
Hát akkor azt írd hogy a haverom nem lát hamachin, és nem tud rámcsatlakozni, nem azt 3-szor, hogy nem látjuk egymást coopon.
A kérdező hozzászólása: akkor most tudod vagy nem?

Haverom gépén miért nem látjuk a merevlemezt?

Van egy Sata-s winchesterem amir?l a rendszer indul és egy IDE-s DVD olvasóm ami masterre van állítva.Ha berakok egy IDE-s winchestert (amit viszont slave-re állítok) azt minden gond nélkül látja az operációs rendszerem(xp) Alaplapom: Asus (Itt megjegyezném hogy az IDE-s DVD olvasóm és winchesterem közös kábelen vannak)

Legjobb válasz: Ha a BIOS látja, akkor hardveresen jó a cucc. Hogy a oprendszer miért nem látja kapásból, az függ az oprendszer típusától, állapotától, a vinyón használt partíciós táblától, partícióktól, fájlrendszertõl stb.

Ha a BIOS látja, akkor hardveresen jó a cucc. Hogy a oprendszer miért nem látja kapásból, az függ az oprendszer típusától, állapotától, a vinyón használt partíciós táblától, partícióktól, fájlrendszertõl stb.
Némelyik IDE kábelnél az sem mindegy hogy melyik cucc melyik csatlakozón van (közepe, vége) illetve lehet, hogy mégsem master-be van a havernál, mert már én is néztem el egy párszor illetve félreértelmeztem a piktogrammot...
16:09: Ha a BIOS rendben levõnek látja, akkor ezek a lehetõségek mind elvethetõk.

A Római Birodalmat miért nem Latin Birodalomnak nevezzük?

Elvégre is a római nép nem minden tagja származott Róma városából. Róma csak egy volt a többi latin város között. Gondolom, Pompei lakói sem "rómaiak"-nak nevezték magukat. Vagy minden latin Rómából származott, és onnan szóródtak szét az itáliai félszigeten? Azaz valaha mind rómaiak voltak?

Legjobb válasz: Szerintem a kerdesedben a valasz.YTobbseguk nem beszelt latinul folleg keleten nem mert a "buta" gorog a hellen kulturaval jol elvolt es a gorog nyelvel is nemhiaba irtak az Ujszovetseget gorogul.Latin Amerika esetebne mar mas a helyzet mert ott nagyobb a valoszinusege hogy a spanyol es portugal valaha latin volt habar ott a morok belekavartak egy kicsit de mindegy.Szerintem mivel kiterjedese miatt tobb volt a nemlatin mint a latin neveztek egyszeruen Romai Birodalomra utalva az uralkodo nepre amely romabol szarmazott.

Szerintem a kerdesedben a valasz.YTobbseguk nem beszelt latinul folleg keleten nem mert a "buta" gorog a hellen kulturaval jol elvolt es a gorog nyelvel is nemhiaba irtak az Ujszovetseget gorogul.Latin Amerika esetebne mar mas a helyzet mert ott nagyobb a valoszinusege hogy a spanyol es portugal valaha latin volt habar ott a morok belekavartak egy kicsit de mindegy.Szerintem mivel kiterjedese miatt tobb volt a nemlatin mint a latin neveztek egyszeruen Romai Birodalomra utalva az uralkodo nepre amely romabol szarmazott.
A birodalom a közpntjáról rómáról kapta a nevét!
A kérdező hozzászólása: De önmaguk rómaiaknak, vagy latinoknak hívták magukat?
A rómaiak a korai történetükben sokat háborúztak a többi latin várossal, ezért õk inkább rómainak tartották magukat. Másrészt Rómában más népek is laktak akkoriban, például szabinok és etruszkok, õk sem tartották magukat latinoknak, de rómainak annál inkább. Késõbb a nyelvet is nevezték rómainak, csak mindenki a latin nevet vette át, mert azt többet használták.
Rómainak hívták magukat, a latinok csak egy nép volt, több városállammal.
A kérdező hozzászólása: Akkor az itáliai félszigetet nem latinok, hanem kifejezetten Róma város szülöttei hódították meg?
Igen, kifejezetten Róma hódította meg, alávetett szövetségeseivel.

Miért nem látom magamon hogy fogytam? De a kivül állók meg látják rajtam, és mondják is hogy fogytam. De én nem látom magamon.

9,1 kg-ot fogytam, még ugyan ennyi felesleg van rajtam. De én nem látom magamon hogy fogytam volna :(. Csak egy nagyon picit az arcomon.

Legjobb válasz: azért mert te minden nap azzal vagy elfoglalva és minden nap nézed magad még jó hogy nem látod de ha egymás mellé teszel egy régi meg egy új képet vagy a ruháidon látod.

azért mert te minden nap azzal vagy elfoglalva és minden nap nézed magad még jó hogy nem látod de ha egymás mellé teszel egy régi meg egy új képet vagy a ruháidon látod.
A ruháidon nem tûnik fel? Én leginkább ott tudom meglátni az eddigi -5kg-mat :D Mondjuk én azért látom másképp is, csak nem nagyon...
Menj el optikushoz.Lehet, hogy már nem elég erõs a dioptriád, azért nem látod. Egyébként akkor szokott ez lenni, ha valaki nem testzsírból fogy, hanem izomtérfogatot szûkít. Testzsírból mennyi ment le?Azt is méred rendszeresen, vagy csak a súlyt?
Én még jobb vagyok :D 120-ról indultam, most vagyok 100. És dagadtabbnak gondolom magam. (amúgy én zsírból fogyok)
A kérdező hozzászólása: A ruháim amik szûkek voltak rám, mindegyik bõ, úgy áll rajtam mint tehénen a gatya. De én kivülröl akkor sem látom h fogytam. De ezek szerint igen, fogytam. :)
napi szinten látod magad. csak a nagyon radikális eredményt fogod észrevenni. a mérleg nem hazudik, abban bízz.
Én sem láttam magamon, tényleg azért, mert minden nap erre figyeltem. A közvetlen környezetemnek sem tûnt olyan látványosnak. Aztán egymás mellé raktam két fényképet, elölrõl, hátulról... na akkor már látványos volt... a család is elámult, hogy nekik fel sem tûnt, mert minden nap láttak.
Én is így vagyok vele.. :/

Counter strike source-ban miért nem látom a graffitiket?

Legjobb válasz: Hát ha nem raknak a falra akk nem látod,de ha raknak és nem látod akk próbálj meg a beállitásokban állitani ahol van a neved meg a célkereszt meg ezek.

Hát ha nem raknak a falra akk nem látod, de ha raknak és nem látod akk próbálj meg a beállitásokban állitani ahol van a neved meg a célkereszt meg ezek.
A cfg miatt van , ha akarod h lássák akkor vedd ki a cfgt
A kérdező hozzászólása: nincs cfg-m és mégsem látom
Sajnos azt nem tudom...:( Csak azt szeretném megkérdezni, hogy miért 3gs-t vettél a 4 nem sokkal drágább??
instaláld újra az iTunest
A kérdező hozzászólása: Azért vettem 3gs t mert megbízhatóbbnak tartom, sok mobilboltossal beszéltem a 4esekre sokan panaszkodnak, hangminõség, egyebek, és egyébként külsõre is jobban tetszik.. reinstallal megoldódott , köszi!

Ez miért van? Én miért nem látok ilyeneket?

üdv, sokan mesélik, hogy ilyet meg olyat flesseltek (flasheltek) mikor betéptek, és én is betéptem ezen a héten és nem láttam semmi olyat. szal én úgy képzeltem el hogy majd törpéket meg csillámpónikat látok majd meg ilyesmi de nem láttam semmi ilyet.. miért van ez? talán több tépés kell a hallucinációkhoz?

Legjobb válasz: hazudtak. elvileg a fûtõl nem halucinál az ember. nekem max ha nagyon sokat szivok szürreális érzésem van és "mozizok" (azaz magam elé meredve nézek de nem látok). cigitõl ne is várj válladon ülõ manókat. :-)

hazudtak. elvileg a fûtõl nem halucinál az ember. nekem max ha nagyon sokat szivok szürreális érzésem van és "mozizok" (azaz magam elé meredve nézek de nem látok). cigitõl ne is várj válladon ülõ manókat. :-)
A kérdező hozzászólása: nem füves cigit szívtam hanem fapipából szívtam.
Kérdezõ És ugyan kit raknál a helyére? Szolj valami értelmeset!
nem volt jobb gyurcsány csak idegenek érdekeit nézte
"Én nem vagyok Fidesz-szavazó." Igen, ezt valahogy sejteni lehetett...
Egyetértek az elsõvel.Bár hozzá kell tenni, hogy - nem akarom védeni Orbánt de- annak idején sokáig Gyurcsány se mondott le pedig mindenki mondta neki, és amikor lemondott akkor rögtön jöttek a szekálós viccek , hogy elvitte a szakadék felé a buszt aztán átadta a volánt...
Pontosan tudja, és ugyanazzal a lendülettel le is szarja. Köszönjük nektek, kedves FIDESZ szavazók, akik nem képesek nyolc évnél távolabbra visszaemlékezni...
Hát... embere válogatja tudod az a baj, hogy mind2 alamuszi paraszt Orbán egy olyan kisugárzású ember mint pl Hitler tehát valahogy manipulálni tudja a népet Gyurcsányban ez hiányzott.Azt lehet mondani hogy õ csak azért nyert annak idején mert akkor még elegük volt Orbánból meg a Medgyessy kormány viszonylagos jóléte miatt.
Ezért nem mond le: http://www.mno.hu/portal/761978
Ha már témánál vagyunk, mindig is szerettem volna megkérdezni, hogy miért pampognak egyesek azon, hogy a választásra jogosultak kb 33, 4%-a választotta a fideszt? Talán a 12%-os MSZP jobban néz ki? Õket az ország majd 90%-a nem akarja :D Vagy a 4%-os LMP? Felettébb mókás, hogy 10 és 4%-os pártok akarják megmondani, hogy és mit. A semlegesek elõtt meg nyitva áll az út, hogy bármikor alapítsanak másik pártot, vagy válasszanak a meglévõk közül, akikre szavazhatnak.
ma 22:35 Te egy barom vagy! Ez az ország MÁST akart! Végre egy ember, egy igazi ÁLLAMFÉRFI aki nem az EU seggét nyalja hanem elmeséli nekik, hogy mi is vagyunk, mi is élünk, és mi azért vagyunk szegények amiért õk gazdagok! Az elõzõ vezetésünkbõl tudod mit jegyzett meg az EU, a népünk, a világ? Azt, hogy elk*rtuk! Nem kicsit! Nagyon...
1/. Csak a szavazásra jogosultak kb, 30 %-a szavazott a Fideszre, nem az ország kétharmada. 2/ A ma közzétett Szonda Ipsos felmérése szerint a Fidesz támogatottsága 4-5 %-kal csökkent. 3/ Orbán az Eu-ban lejáratta az roszágot, ennek a következnóményeit majd néhány hónap múléva megérzik a Fidesz-fanok is. 4/ aki nem ért egyet a Fidesszel, azok többsége nem szoci, csak józanul gondolkodó ember, aki a környezetében tapasztaltakat is figyelembe veszi. Sokkal több a kis jövedelembõl élõ, mint a jómódú vállalkozó. Akik között mellesleg lámpással is nehéz tisztességeset találni.
Szerintem akárhogy is csûrjük, csavarjuk a szót, jobb lett volna ha marad a maszop... Sokkal jobb lenne az ország nemzetközi megítélése, nem lenne médiatörvény, és a városokban/megyékben nem egy kiskirály önjelölt helytartói ülnének... Maradhatott volna a Bajnai-kormány, mert õk legalább azt tették, amit kellett, és nem azt amit megtehettek volna... Orbán egy idióta, és haza kéne zavarni...
Üzenném a 72 százalékos válaszolónak:.Innentõl kezdve senki nem fogja lemosni rólam hogy ezeket a válaszokat nem én írtam.Lassan már minden Fidesz éltetõ válasz mögött én vagyok, a gyártulajdonos, aki embereknek ad biztos megélhetést.Végre egy kérdés ahol nem vagyok egyedül.Egy értelmes ember.
ma 21:46 A szívembõl beszéltél! Én mostanában újra magyarnak érzem magam, nem pedig egy megtûrt európainak!
Ja, és hogy a kérdezõnek is válaszoljak: elsöprõ többséggel megnyerték a parlamenti választásokat. Aztán késõbb ugyanúgy az önkormányzati választásokat is. A közvéleménykutatások szerint is magas a támogatottsága. Szal ki az a "magyar nép" és ki az a "mindenki"?
ÁMEN!
22:46 "A ma közzétett Szonda Ipsos felmérése szerint a Fidesz támogatottsága 4-5 %-kal csökkent." Még mindig magasabb, mint a választás elõtt :) )))
Végre pár értelmes ember is megszólalt! Örömkönnyeket ejtek!:) Sajnáljátok csak az MSZP-t, én meg sajnállak titeket.
Nem mindenki ellensége, kedves munkáspárti kérdezõ.Csak olvasd végig a válaszokat, rájössz hogy hányan elégedettek vele.Mint ahogy én is.Ti a régmúltból soha nem fogtok elõbbre jutni, de nem a kormány miatt, hanem mert csak ennyire vagytok képesek.Vannak akik csak rosszat akarnak látni a jó mögött is.De mi még mindig többen vagyunk, és ha követett is el már a Fidesz egy-két kisebb hibát, mert elismerem, hogy igen, de a jó munkába néha belecsúszhat ilyen.De hajlandóak belátni, felülbírálni.És ez az ami még inkább megkülönbözteti õket az ellenzéktõl, meg minden acsarkodó szánalmas párttól.
Azért, amiért Gyurcsányék sem! Bár a kérdezõ a munkáspárt híve, úgyhogy sok értelme nincs a további vitatkozásnak... Inkább új pártok kellenének!
A fideszt mindenki utálja, mert a nép ellen küzd.
"Orbán kiállt a magyarokért az EP-ben, de nektek semmi nem tetszik. " Soha ne hazudj!
"Szerinted a minimálbéresek támogatásával keletkezne új vállalkozás, munkahely? Ha õk keresnének picivel többet, miért is lenne jó nekünk?" Hamarabb mint ha a már milliárdosokat támogatod.
"Orbán Viktor miért nem látja be végre, hogy politikája teljesen ellenszegül a magyar nép akaratának?" A többség megválasztotta, a többség most is mellette áll. A kérdés kiindulópontja teljesen fiktív. "Miért nem mond le a posztjáról, hogyha látja, hogy mindenki az ellensége?" Orbán jelenleg Magyarország legnépszerûbb politikusa, 47%-os népszerûségi indexszel. Ellenfeleinek népszerûsége: Gyurcsány 20%, Vona 24%. Milyen "mindenkirõl" beszélsz?
Gyurcsány jobb volt? Hova keveredtem én?!
Nem tudom, de nekem fáj, hogy elvették a magánnyugdíj pénzemet. Nem Viktornak gyûjtöttem. És kényszerietek arra, hogy válasszak a kettõ közül. Fáj az, hogy amióta õk vannak, azóta az árak rohamosan emelkednek. Fáj az, hogy azokat támogatják az 1 kulcsos adórendszerrel, akinek amúgy is jó a fizetése. Fáj az, hogy a köztisztségviselõket indoklás nélkül kirúghatják. Mert nem teszik, hogy bekorlátozzák a sztrájk törvényt. Fáj az, hogy a határon túli magyarokkal vannak elfoglalva, míg határon belül egyre több a munkanélküli és a minimálbérbõl élõ. Fáj, az, hogy úgy beszélnek, mintha mi lennénk a világ közepe. Fáj az, hogy mindenért az MSZP okolják, miközben õk amikor ellenzékben voltak csak felvették a fizetést és nem mentek be a parlamentbe dolgozni, mert annyira szívükön viselték akkor is az ország sorsát. Elszomorít, hogy lejáratják Magyarországot. És még sorolhatnám mindazt a hátrányos intézkedést amit tettek az elmúlt kb 9 hónap alatt. Mert nem tetszik a pökhendi stílus, és az, hogy a 2/3-ra hivatkozva lenézik azokat az állampolgárokat, akik nem értenek velük egyet, és ennek hangot adnak. Kedves Fidesz fanok, ti is tiltakoztatok anno, most mi is tiltakozunk, de azért nektek is jó volt felvenni a hitelt, megvenni a házat, az autót, akár hitelre az elmúlt években.
Izé. Ez így ebben a formában nem igaz. Sokaknak imponál a viselkedése.
A kérdező hozzászólása: Gyurcsány se volt tökéletes, de jobb volt, mint Orbán!
A kérdező hozzászólása: "Kérdezõ És ugyan kit raknál a helyére? Szolj valami értelmeset!" Hát, a legjobb az lett volna, hogyha maradt volna az MSZP, mert igaz, hogy súlyos hibáik voltak, de legalább nem akartak hitlerkedni felettünk. A legjobban azonban annak örülnék, ha valahogy Thürmer Gyuláék lennének végre a kormánypárt. Azok rendet csapnának egykettõre!
Úristen!!!! Maradt volna az MSZP????? Na jó én erre inkább nem mondok semmit, csak felcseszné az agyam. Fától az erdõt! Wáhhh: @ Te megérdemelnéd az MSZP-t, sem én, sem a gyerekeim nem.
Sokaknak tetszik az, ahogy megnyilvánul. Ez a titka Orbánnak. Sokan elvannak tévedve, és hisznek abban, hogy Magyarország a külföld nélkül is boldogulna, és ezért tetszik nekik az, hogy Orbán „visszaaszol”. Az a fene nagy büszkeségünk visz minket a sírba. A másik, hogy mindig a múltba élnek, abba mutogatnak, mindig mindenért az MSZP a hibás. És ezt el is hiszik.
a nép 2/3 -ada vele van csak szólok. nem véletlenül került hatalomra. és fényévekkel jobb mint gyurcsány volt
Kérdezõ, nem csalódtam benned!:/
MSZP??? Idióták vagytok! Nektek jó volt az elmúlt 8 év??? Nekem most jobb és jobb lesz! Éljen a Magyar Polgári Szövetség! Éljen Orbán Viktor!
Miért szegülne ellen a magyar nép akaratával? Esetleg a tied meg a többi mszp hívõ baloldali barátaidénak lehet és ti nem vagytok a magyar nép csak egy kisebbség!
Én sem értem ezt.Miért szegülne ellen? Mi szegül ellen benne? Magyarázd már el nekem.
A kérdező hozzászólása: Mondtam már, hogy az MSZP csak azért tetszik, mert nem hitlerkedik és valószínûleg van esélye megnyerni a következõ választást, mert elég nagy párt. A kedvencem a Munkáspárt, csak sajnos nincs elég becsületes magyar dolgozó, aki rá szavazna. Inkább szavaznak a gyûlölködõ Jobbikra...
Sok fideszesnek nem soká félre áll a szája. Viktorkáék visszahozzák a régi idõk gazdálkodását. Az iskolákat összevonják, Bp-en az összes giminek, szakközépnek stb. egy-egy gazdasági vezetése lesz. A régi GAMESZ rendszert hozzák vissza a modern fiatal fideszesek. ez lesz az igazi pazarlás. Szétvernek mindent, ami eddig valahogy mûködött.
Uramisten :S Van fogalmad neked azokról a szavakról, amikkel dobálózol? Remélem tudod, hogy most vérig sértetted a dolgozó embereket, akik éppenséggel becsületesek. Mindegy, hogy õszinte legyek nem igen vártam mást, elvégre a kérdésre válaszolni képtelen voltál. Fogadd õszinte gratulációmat és komolyan megérdemelnéd az MSZP-t!
Ki Hitlerkedik Orbán? Látszik hogy azt sem tudod ki volt hitler Értelmi szintedet hûen tükrözi a kérdésed! bár sejtem nem érted a válaszom
"Szétvernek mindent, ami eddig valahogy mûködött." Néztél már szét magad körül, vagy az országban aranyom? Mi az ami eddig valahogy mûködött ÖNERÕBÕL? SEMMI! Az elmúlt éveket egy vitrinben töltötted???
Tizenévesek kérdéseire és hû szoci szavazók érveléseire nem lehet meggyõzõ magyarázatot adni!
"a nép 2/3 -ada vele van csak szólok. nem véletlenül került hatalomra. és fényévekkel jobb mint gyurcsány volt" Melyik nép kétharmada van vele? A választásokon a választók nagyobbik felének a nagyobbik fele (de nem a kétharmada) szavazott rá. Az már a választási rendszer hibája, hogy ez elég a kétharmados parlamenti többséghez. A kérdezõrõl meg azt hiszem, hogy jobb, ha nem írok semmit.
Igazából szerintem Orbán hülye. Azt hiszi nagy hatalom vagyunk, és megállás nélkül osztja az észt. Nem látja be, hogy mi már nem vagyunk képesek ilyen nagy dolgokba beleszólni.Ne csak õt ítéljétek el, Orbán abból "próbál csinálni" valamit, amit hátrahagytak neki.Tehát [email protected]ól nem lehet várat építeni.
A kérdező hozzászólása: Én nem vagyok Fidesz-szavazó.

Miért nem látom a harmóniát?

sziasztok, az lenne a kérdésem hogy vajon miért van az hogy bárhol látom magam nem tudom magam úgy nézni mint másokat hanem mindig a hibáimat látom meg rögtön és nem tudom magam úgy nézni mint ahogy mások látnak elvileg ez miért lehet?:D az arcomra értem.. mások meg azt mondják nincs semmi bajom de én nagyon máshogy látom :S srác vagyok

Legjobb válasz: Hát..velem is ugyanígy van. Mindenki másképp lát, ahogy mi látjuk magunkat. Viszont én annyit megtanultam az emberektõl, hogy nem szabad mindenkinek elhinni amit mond. Nem akarlak letörni. De lehet a te barátaid nem ilyenek. Mondjuk én is inkább elõbb észreveszem magamon a hibát, mint más. Eddig mindig pozitív jelzést kaptam, de úgy õszintén nem tudok már hinni senkinek se. :D Szerintem te is önbizalomhiányban szenvedsz ugye?

Hát..velem is ugyanígy van. Mindenki másképp lát, ahogy mi látjuk magunkat. Viszont én annyit megtanultam az emberektõl, hogy nem szabad mindenkinek elhinni amit mond. Nem akarlak letörni. De lehet a te barátaid nem ilyenek. Mondjuk én is inkább elõbb észreveszem magamon a hibát, mint más. Eddig mindig pozitív jelzést kaptam, de úgy õszintén nem tudok már hinni senkinek se. :D Szerintem te is önbizalomhiányban szenvedsz ugye?
A kérdező hozzászólása: aha :S:( bár volt már rá példa hogy egy számomra szép csaj szemezett velem meg ilyenek de akkor sem tudom magam másként látni:S
Azért mert másokkal sokkal elfogadóbbak tudunk lenni, mint saját magunkkal szemben. Mindenki önmaga legnagyobb kritikusa - szerintem ezért vagy a hibáidra kiélezõdve. Nem tudom hány éves vagy, de szerintem ezt az ember kinövi:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!