Találatok a következő kifejezésre: Miért nem kipróbálni a barátom (2 db)

Miért nem akarja kipróbálni a barátom a 3-as szexet? Hogyan tudom rá venni erre a fiúmat?

Engem nagyon izgatna, és már találtam is egy másik fiút, akivel beszéltem és a fiú azt mondta, hogy neki nagyon tetszik a barátom és én is.

Legjobb válasz: Attól, hogy sok pornófilmben szerepel, attól nem természetes! Lehet, hogy a barátod kicsit "régebbi" gondolkodású, és inkább szeretkezik, mint szexel. Mert igenis van különbség közte. Az is lehet, hogy attól fél, hogy elveszít, ha bevontok egy harmadikat is, mert esetleg rájössz, hogy más is tud olyan jó lenni, mint õ. Ha nem szeretné, akkor szerintem ne erõltesd, mert elõbb-utóbb meg fogja unni ezt a témát...

Attól, hogy sok pornófilmben szerepel, attól nem természetes! Lehet, hogy a barátod kicsit "régebbi" gondolkodású, és inkább szeretkezik, mint szexel. Mert igenis van különbség közte. Az is lehet, hogy attól fél, hogy elveszít, ha bevontok egy harmadikat is, mert esetleg rájössz, hogy más is tud olyan jó lenni, mint õ. Ha nem szeretné, akkor szerintem ne erõltesd, mert elõbb-utóbb meg fogja unni ezt a témát...
én 16 leszek és fiú vagyok...ha negem kérne meg a barátnõm szerintem egybõl nemet mondanák rá...nem azért mert félek a másik pasi érintésétõl hanem mert õ cask az enyám és nem szeretnék rajta osztozkodni...de mondjuk ha azt mondaná hogy úgy is csinálhatnánk utána hogy 2 csaj és 1 pasi akkor tuti benne lennék:D...szal javaslom hogy mond neki hogy egyszer úgy csináljuk hármasba hogy 2 lánnyal leszel:D...ezt mondjuk mondtam a bnõmnek de nem megy bele ugyanazért amiért én, hogy nem osztozkodik rajtam...
Sose kenyszeritsd ra arra amit o nem lat jonak. A szexben csak az a normalis ami mindket fel altal elfogadott.
Lehet hogy fél hogy elveszít téged.És szerintem nem is nagyon örülne neki ha másik pasival is csinálnád.Ez épp olyan mintha te néznéd végig élõben ahogy a pasid egy másik csajjal szeretkezik.Gondolom ez neked is rosszul esne.Ha õ nem akarja akkor felejtsd el ezt az ötletet
A párod szeret, azért nem megy bele, és valahogy én sem mennék bele..hasonló ahhoz, mint amikor a szemed elött kúrják a barátnõdet..én speciel ki is nyírnám a gyereket. És ebbõl nekem az jön le, hogy téged nemérdekelnek a párod érzései, csak az hogy tudjál szexelni, ennyi.
vonjatok be egy szamarat vagy egy mangalicát, lehet azt díjazná
Ha szereted a barátod akkor nem kell más pasik "szerszáma"!Ha enekm a barátom beállítana evvel a kérdéssel, repülne a pi..ba!Ha más p..ja kell neki akkor menjen, de engem hagyjon az extrém kéréseivel.Nem értelek...komolyan...Majd akkor akard kipróbánli ha egyedülálló leszel.Evvel õt is megbántod, hisz arra gondolhat, hogy nem elég neked az ágyban
Önzõ vagy. Csak magadra gondolsz. Ha nem akarja, ne erõltesd szegényt!!! Ha annyira két pasi kell, hagyd ott, aztán keress 2 idegent, akik jól szétkúrnak... Ha neked az számít...Ha nem elég az az érzés, amikor szex közben átölel, gyengéden csókolgat...pfff... Ha ilyen nagy a szád, szervezz be egy másik csajt NEKI!!! az kit érdekel hogy neked uncsi volt???!!! És ha a pasid élvezné? Biztosan jobban benne lenne, mint a 2 pasi 1 csaj felállásban! Vagy az már úgy nem fekszik??? Önzõ ribanc---
Nagyon sajnállak, nálam fordítva van, a barátnõmet nem tudom rávenni, hogy még egy férfival bõvüljünk néha...:( Én aztán nem utasítanám el a közeledését...:)
Szerintem te nem vagy tisztában azzal, hogy aki igazán szerelmes, annak a párján kívül nem kell más szexuális partner. Hidd el, nincs annál csodálatosabb, mikor a pároddal éled át a gyönyörök gyönyörét, hiszen az igazán jó szex csak szerelembõl fakadhat! Amit te csinálsz, azt élvhajhászásnak hívják. Lehet, hogy szexuálisan kielégülsz, de lelkileg eg idõ után kiégsz, hacsak nincs nagyon érzéketlen természeted...
Mi már sokszor hármasoztunk párommal, egyszer négyeseztünk is, nem nagy ügy. De ehhez az kell, hogy kapcsolat mindkét résztvevõje nyitott legyen rá. Ha a pasid mégsem akarja, akkor választanod kell közötte és a hármasozás között.
Ez nem természetes! Szeretkezni kettesben lehet! Te mennyire örülnél neki, ha azt mondaná a párod, hogy "õ itt Gizi, most hárman együtt fogunk szexelni, mert az nekem jó lesz"? Tehát mi lenne, ha nem pasi lenne a harmadik, hanem nõ? Ha úgy is érdekel a dolog, és a barátod úgy belemegy, akkor csináljátok. Ha ez sem tetszik neki, akkor ne erõltesd.
A kérdező hozzászólása: A fiúm inkább csak homofóbb, fél a másik fiú érintésétõl. Hogy tudnám rávenni, hogy levesse a gátlásait.
Örülj neki, hogy nem díjazza a férfiak közeledését. Nem fog elhagyni egy fiú miatt :-P Ne erõltesd, ha ez számára undorító, akkor nem tudsz vele mit kezdeni. Én sem örülnék, ha a párom egy másik pasit hozna az ágyba... kivágnám mindkettõt... a szerelem két emberrõl szól.
Szia. Nekem hasonló a problémám. Lány vagyok. és az egyik barátnõmmel elhatáruzuk, hogy a barátainkkal 4-eben fogjuk. a fiúk félnek. attol, hogy nekünk ugy jobblessz. meg, hogy õk egymással. Mi azzal próbáljuk rávenni õket: hogy pedig csak egyszer kipróbáljuk, mert egyszer élünk. nincs mitõl félniük. megvan mikor hol., már csak a 2 srác hiányzik. szerintem mondd neki, hogy ugyse lessz rossz. tetszeni fog neki is. vagy tényleg egy lánnyal próbáljátok. és akor belemegy. aztán mehet majd pasival. csak nehagyd hogy a csaj rászálljon.
Válassz magadnak a barátod helyett másik pasit, mert te õt nem is sereted!! A szeretkezés és szex az két külön dolog: szexbe csak élvezetek vannak, a szeretkezésbe pedig érzelmek is, és belõled ez hiányzik!! NEm érdemled meg a barátodat!! De ha annyira nem tod megérteni akkor próbáld ki te egy csajjal, hisza te a agyaddal az is természetes lehet, hiszen van az is a pornóba h.két csaj..Tehét hajráXD Ám hány évesek vagytok???
mond neki azt h egyszer mindent ki kell próbálni !!!!!!:D (és most van lehetõsége erre ki klell használni, nem 80 évesen kell az ilyesmit csinálni!...) vagyhogy játék az egész !!(fogja fel úgy)
Játsz le neki biszex pornót, amikor ti csináljátok, hadd szokja, és közben izgasd a popóját.
A kérdező hozzászólása: Én már kipróbáltam másik lánnyal, de nem tetszett. Olyan volt mint egy fiú akinek nincs szerszáma. Úgyhogy uncsi volt, inkább több fiú, több szerszámmal.
Szia A mi helyzetünk valamivel másabb, mint a tiétek, mivel mi rendszeresen csináljuk hármasban, sõt... és ez mindkettõnk örömére tesszük. Ám hozzá kell tennem, hogy csak a barátnõmé a fizikai öröm, az enyém a látványban, és a tudatban merül ki, hogy valakivel/kikkel megosztom õt. Engem spec. nagyon izgat, ha láthatom õt szex közben, de attól a frász kerülgetne, ha valamelyik srác nálam is be akarna próbálkozni. Szóval megértem a barátodat, és ha valóban errõl lenne szó, nem pedig csak arról, hogy veled foglalkoznának, akkor valóban ne erõltesd a dolgot

Létezik 24 éves korban potenciazavar? Miért van az hogy nem akarom kipróbálni az orális szexet vhogy egyáltalán nem vonz (lány vagyok). Pedig szeretem a barátomat, de vhogy nem tudnám révenni magamt, még csak másfél hónapja vagyunk együtt.

Legjobb válasz: Egyetértek. Találkoztam már hasonlóval. Általában az ilyen beállítottságú nõket nem nagyon izgatja a partnere vágyai érzései,mert magával van folyamatosan elfoglalva és azzal amit õ akar. Egyszóval önzõ,mert [email protected] a másik emberre és a vágyaira,esetleg iszonyatos agymosó környezetben nõtt fel/él. Az orális szex az önzetlenségrõl szól elsõsorban.

Egyetértek. Találkoztam már hasonlóval. Általában az ilyen beállítottságú nõket nem nagyon izgatja a partnere vágyai érzései, mert magával van folyamatosan elfoglalva és azzal amit õ akar. Egyszóval önzõ, mert [email protected] a másik emberre és a vágyaira, esetleg iszonyatos agymosó környezetben nõtt fel/él. Az orális szex az önzetlenségrõl szól elsõsorban.
Létezik. És többnyire a nõk tehetnek róla. A többit meg inkább nem is kommentálom.
akkor gyakorold az orális szexet a kutyádon, amíg belesössz :)
A kérdező hozzászólása: Az számít esetleg az hogy Õ a barátom életem elsõ barátja, még sose volt elõtte senki, és minden új még????
Igen, számít és így érthetõbb is a dolog. Akkor egyértelmûen arra gondolok, mint amit elõzõleg írtam. Annyira a szégyenlõségeddel, zavaroddal vagy elfoglalva, hogy nem törõdsz a másikkal. Szóval megint oda lyukadunk ki, hogy önzõ vagy, magadra gondolsz. A szüzek 90%a ilyen, de változtathatsz ezen.
5ös! Vettem már el szûzlánynak a szüzességét úgy hogy elõtte egymenetben lecumizott, pedig az is az elsõ volt neki. Ráérzett, rápörgött. Kicsit meglepõdött mikor torkonlõttem. Gyorsan pislogott, végül lenyelte. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!