Találatok a következő kifejezésre: Miért nem kipróbálni (12 db)

Legalább hosszú a hajad?
Valószínûleg anyukádnak se engedték kisfiú korában, hogy koszorúslánynak öltözzön, és ez súlyos pszichológiai torzulást okozott nála. Küldd el pszichológushoz, hogy fel tudja dolgozni a traumát, és akkor meg fogja engedni.
Legyél betonkoszorús. Az nemtõl független.
Öltözz be kisbabának, s mond a menyasszonynak Anyú, Anyúúú, Anyucikáááám, ne menj a cúna bácihoóóóóóz!
A kérdező hozzászólása: De nekem teszik s a menyasszony, az uncsitesóm is megengedte, de anyukám attól fél, hogy a rokonok megbotránkoznak.
benne van a neveben "koszorusLANY". Nem koszorusfiu.
A kérdező hozzászólása: nem feküdtem még le senkivel, 15 vagyok
Arra az egy alkalomra nyugodtan felveheted. Nem lesz bajod tõle.
Maradi az anyukás. Valld be neki, hogy már sokszor szexeltél idegen bácsikkal pénzért. Biztosan mehetsz koszoruslánynak.
A kérdező hozzászólása: vállig érõ világos barna hajam van
Nekem van egy csomó meleg barátom, szóval az én esküvõmre jöhetsz koszorúslány ruciban, õk is abban lesznek. :D Csak elõtte igyunk majd egy sört, hogy mégse egy vadidegent hurcoljak magammal a szertartásra. ;)
A koszorúslányosdi a lányoknak való...
Nem tudtad, hogy terhes travik nem lehetnek koszorús lányok??

Miért nem tudok játszani a Minecraftal? Nemrég töltöttem le de még nem tudtam kipróbálni mert valamiért nem megy, betölt 100% ig aztán besötétül az ablak, kilép és az asztalon megjelenik egy hibaüzenetet:

# # A fatal error has been detected by the Java Runtime Environment: # # EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION (0xc0000005) at pc=0x693affc3, pid=4024, tid=2620 # # JRE version: 6.0_39-b04 # Java VM: Java HotSpot(TM) Client VM (20.14-b01 mixed mode windows-x86 ) # Problematic frame: # C [atioglxx.dll+0x3affc3] # # If you would like to submit a bug report, please visit: #

Legjobb válasz: Frissítsd a javat, vagy telepítsd fel.

Frissítsd a javat, vagy telepítsd fel.

Miért nem lehet antibiotikumra alkoholt inni? Mit okoz? Nem akarom kipróbálni, csak érdekelne a válasz.

Legjobb válasz: Barátnõmet pl jobban "kiütötte" az a kis alkohol, mint gyógyszerre ivott. Nem volt részeg, meg semmi, de megérezte, hogy nem kellett volna.

Barátnõmet pl jobban "kiütötte" az a kis alkohol, mint gyógyszerre ivott. Nem volt részeg, meg semmi, de megérezte, hogy nem kellett volna.
Azt kifelejtettem, hogy a fentieket diszulfiram-hatásnak hívják.
Bizonyos hatóanyagú antibiotikumoknál valóban elõfordulhat súlyos rosszullét, ha alkoholt fogyasztasz mellé, mivel az antibiotikum hatóanyaga meggátolja az alkohol-lebontó enzim mûködését, és így súlyos alkohol-mérgezés léphet fel. tünetek: a fej, nyak, mell bõrének erõs kipirulása, a kötõhártyák belöveltsége, verejtékezés, nehéz- majd szapora légzés, tachycardia, vérnyomásesés, hányinger, hányás.

Miért nem akarja kipróbálni a barátom a 3-as szexet? Hogyan tudom rá venni erre a fiúmat?

Engem nagyon izgatna, és már találtam is egy másik fiút, akivel beszéltem és a fiú azt mondta, hogy neki nagyon tetszik a barátom és én is.

Legjobb válasz: Attól, hogy sok pornófilmben szerepel, attól nem természetes! Lehet, hogy a barátod kicsit "régebbi" gondolkodású, és inkább szeretkezik, mint szexel. Mert igenis van különbség közte. Az is lehet, hogy attól fél, hogy elveszít, ha bevontok egy harmadikat is, mert esetleg rájössz, hogy más is tud olyan jó lenni, mint õ. Ha nem szeretné, akkor szerintem ne erõltesd, mert elõbb-utóbb meg fogja unni ezt a témát...

Attól, hogy sok pornófilmben szerepel, attól nem természetes! Lehet, hogy a barátod kicsit "régebbi" gondolkodású, és inkább szeretkezik, mint szexel. Mert igenis van különbség közte. Az is lehet, hogy attól fél, hogy elveszít, ha bevontok egy harmadikat is, mert esetleg rájössz, hogy más is tud olyan jó lenni, mint õ. Ha nem szeretné, akkor szerintem ne erõltesd, mert elõbb-utóbb meg fogja unni ezt a témát...
én 16 leszek és fiú vagyok...ha negem kérne meg a barátnõm szerintem egybõl nemet mondanák rá...nem azért mert félek a másik pasi érintésétõl hanem mert õ cask az enyám és nem szeretnék rajta osztozkodni...de mondjuk ha azt mondaná hogy úgy is csinálhatnánk utána hogy 2 csaj és 1 pasi akkor tuti benne lennék:D...szal javaslom hogy mond neki hogy egyszer úgy csináljuk hármasba hogy 2 lánnyal leszel:D...ezt mondjuk mondtam a bnõmnek de nem megy bele ugyanazért amiért én, hogy nem osztozkodik rajtam...
Sose kenyszeritsd ra arra amit o nem lat jonak. A szexben csak az a normalis ami mindket fel altal elfogadott.
Lehet hogy fél hogy elveszít téged.És szerintem nem is nagyon örülne neki ha másik pasival is csinálnád.Ez épp olyan mintha te néznéd végig élõben ahogy a pasid egy másik csajjal szeretkezik.Gondolom ez neked is rosszul esne.Ha õ nem akarja akkor felejtsd el ezt az ötletet
A párod szeret, azért nem megy bele, és valahogy én sem mennék bele..hasonló ahhoz, mint amikor a szemed elött kúrják a barátnõdet..én speciel ki is nyírnám a gyereket. És ebbõl nekem az jön le, hogy téged nemérdekelnek a párod érzései, csak az hogy tudjál szexelni, ennyi.
vonjatok be egy szamarat vagy egy mangalicát, lehet azt díjazná
Ha szereted a barátod akkor nem kell más pasik "szerszáma"!Ha enekm a barátom beállítana evvel a kérdéssel, repülne a pi..ba!Ha más p..ja kell neki akkor menjen, de engem hagyjon az extrém kéréseivel.Nem értelek...komolyan...Majd akkor akard kipróbánli ha egyedülálló leszel.Evvel õt is megbántod, hisz arra gondolhat, hogy nem elég neked az ágyban
Önzõ vagy. Csak magadra gondolsz. Ha nem akarja, ne erõltesd szegényt!!! Ha annyira két pasi kell, hagyd ott, aztán keress 2 idegent, akik jól szétkúrnak... Ha neked az számít...Ha nem elég az az érzés, amikor szex közben átölel, gyengéden csókolgat...pfff... Ha ilyen nagy a szád, szervezz be egy másik csajt NEKI!!! az kit érdekel hogy neked uncsi volt???!!! És ha a pasid élvezné? Biztosan jobban benne lenne, mint a 2 pasi 1 csaj felállásban! Vagy az már úgy nem fekszik??? Önzõ ribanc---
Nagyon sajnállak, nálam fordítva van, a barátnõmet nem tudom rávenni, hogy még egy férfival bõvüljünk néha...:( Én aztán nem utasítanám el a közeledését...:)
Szerintem te nem vagy tisztában azzal, hogy aki igazán szerelmes, annak a párján kívül nem kell más szexuális partner. Hidd el, nincs annál csodálatosabb, mikor a pároddal éled át a gyönyörök gyönyörét, hiszen az igazán jó szex csak szerelembõl fakadhat! Amit te csinálsz, azt élvhajhászásnak hívják. Lehet, hogy szexuálisan kielégülsz, de lelkileg eg idõ után kiégsz, hacsak nincs nagyon érzéketlen természeted...
Mi már sokszor hármasoztunk párommal, egyszer négyeseztünk is, nem nagy ügy. De ehhez az kell, hogy kapcsolat mindkét résztvevõje nyitott legyen rá. Ha a pasid mégsem akarja, akkor választanod kell közötte és a hármasozás között.
Ez nem természetes! Szeretkezni kettesben lehet! Te mennyire örülnél neki, ha azt mondaná a párod, hogy "õ itt Gizi, most hárman együtt fogunk szexelni, mert az nekem jó lesz"? Tehát mi lenne, ha nem pasi lenne a harmadik, hanem nõ? Ha úgy is érdekel a dolog, és a barátod úgy belemegy, akkor csináljátok. Ha ez sem tetszik neki, akkor ne erõltesd.
A kérdező hozzászólása: A fiúm inkább csak homofóbb, fél a másik fiú érintésétõl. Hogy tudnám rávenni, hogy levesse a gátlásait.
Örülj neki, hogy nem díjazza a férfiak közeledését. Nem fog elhagyni egy fiú miatt :-P Ne erõltesd, ha ez számára undorító, akkor nem tudsz vele mit kezdeni. Én sem örülnék, ha a párom egy másik pasit hozna az ágyba... kivágnám mindkettõt... a szerelem két emberrõl szól.
Szia. Nekem hasonló a problémám. Lány vagyok. és az egyik barátnõmmel elhatáruzuk, hogy a barátainkkal 4-eben fogjuk. a fiúk félnek. attol, hogy nekünk ugy jobblessz. meg, hogy õk egymással. Mi azzal próbáljuk rávenni õket: hogy pedig csak egyszer kipróbáljuk, mert egyszer élünk. nincs mitõl félniük. megvan mikor hol., már csak a 2 srác hiányzik. szerintem mondd neki, hogy ugyse lessz rossz. tetszeni fog neki is. vagy tényleg egy lánnyal próbáljátok. és akor belemegy. aztán mehet majd pasival. csak nehagyd hogy a csaj rászálljon.
Válassz magadnak a barátod helyett másik pasit, mert te õt nem is sereted!! A szeretkezés és szex az két külön dolog: szexbe csak élvezetek vannak, a szeretkezésbe pedig érzelmek is, és belõled ez hiányzik!! NEm érdemled meg a barátodat!! De ha annyira nem tod megérteni akkor próbáld ki te egy csajjal, hisza te a agyaddal az is természetes lehet, hiszen van az is a pornóba h.két csaj..Tehét hajráXD Ám hány évesek vagytok???
mond neki azt h egyszer mindent ki kell próbálni !!!!!!:D (és most van lehetõsége erre ki klell használni, nem 80 évesen kell az ilyesmit csinálni!...) vagyhogy játék az egész !!(fogja fel úgy)
Játsz le neki biszex pornót, amikor ti csináljátok, hadd szokja, és közben izgasd a popóját.
A kérdező hozzászólása: Én már kipróbáltam másik lánnyal, de nem tetszett. Olyan volt mint egy fiú akinek nincs szerszáma. Úgyhogy uncsi volt, inkább több fiú, több szerszámmal.
Szia A mi helyzetünk valamivel másabb, mint a tiétek, mivel mi rendszeresen csináljuk hármasban, sõt... és ez mindkettõnk örömére tesszük. Ám hozzá kell tennem, hogy csak a barátnõmé a fizikai öröm, az enyém a látványban, és a tudatban merül ki, hogy valakivel/kikkel megosztom õt. Engem spec. nagyon izgat, ha láthatom õt szex közben, de attól a frász kerülgetne, ha valamelyik srác nálam is be akarna próbálkozni. Szóval megértem a barátodat, és ha valóban errõl lenne szó, nem pedig csak arról, hogy veled foglalkoznának, akkor valóban ne erõltesd a dolgot

Ha nem számít a méret, akkor miért akar annyi lány "kipróbálni" egy négert?

Legjobb válasz: pl. én nem akarok négert kiprobalni.

pl. én nem akarok négert kiprobalni.
Mert vannak buta lányok XD
A pasiknak sem tetszenek ezek a nõk, mégis mindegyik kipróbálná egyszer. http://www.delmagyar.hu/cikk/206/2055043/2.jpg
A kérdező hozzászólása: bottal sem nyúlnék egy dagadt disznóhoz
Elsõ válaszoló: Na tudod, mikor akarnék kipróbálni egy ilyet... Egy japán lányt az izmosra edzett, szûk kis hüvelyével, azt igen... Az tud valami mást nyújtani az európai férfinek, mint amit megszokott. De ezt honnan veszed, hogy minden férfi életében legalább egyszer azért megb@szna egy kövér nõt? Vannak, akik igen, sõt, vannak, akik erotikusnak meg szexuálisan vonzónak találják a kövér nõt, de nem mindenki. Én pl. pont, hogy a ropilányokat tartom az átlagosnál is gerjesztõnek.
A kérdező hozzászólása: A sztereotipia akkor is meg van, tökmindegy! Nekem nicns problémám a méretemmel, csak nem bírom, hogy ennyi csaj nem vallja be, hogy igenis szereti a nagy fszt
Na már bocsi.. Ekkora általánosítást felejts el öcsém :) Egy négert .. Elmondom neked hogy a világon a magyarok a 2. helyen állnak átlagos pénisz méretben.. 15 cm A "négerek" meg csak 12cm Errõl ennyit 22F
A kérdező hozzászólása: Én sose mondtam, hogy nem számít a külsõ, csak azt nem értem miért annyira álszentek, hogy minden ide beíró kis p*csösnek azt hajtogatják, hogy nem számít a méret, hanem az, hogyan használja. Nehezen tudom elképzelni, hogy ha csak kettõ közül lehetne választani akkor a kisebb lenne az...
Ha nekünk nem számít a csaj kinézete miért akarod kipróbálni Megan Foxot? Ez hülye kérdés kíváncsi rá , hogy milyen.Egyébként nem biztos , hogy a kicsi roszabb.Aki tud vele bánni az ugyan olyan jó mint a ló#&..
lehet egy négernek rövid is, én biztos nem próbálnám ki. elszakadnék olyan szûk a sunikám!!!
Mert bisex vagy
Azért van, mert tetszik neked. Tedd fel magadban újra a kérdést, ez olyan, mintha azt kérdeznéd egy nõtõl, hogy miért szereti a gyerekét, vagy egy pasitól, hogy miért vonzódik a párjához. (Megyjegyzés: azt, mikor a pasi nõi ruhát vesz fel cross dressingnek hívják azt hiszem)
Azt nem te ítéled meg, hogy meleg vagy-e vagy sem.
De ott a meleg hajlam benned vagyis BI vagy. Ezt akárhogy cicomázhatod egy génhibás faszcibáló vagy. Arról nem is beszélve hogy nõi cuccban... Nem is csak 1 gén ment félre..
Te lennél a nõi ruhában? Illetve te lennél aki szop? Ha igen írj privit, mert engem meg a másik oldal érdekel egy ideje! Amúgy hány éves vagy?
Én férfi voltam, de már 10 éve hogy átoperáltattam magam nõvé. Hidd el hogy kár volt. Sokan vágyódnak ilyesmi felé, egy-két évig izgi, hogy leszopnak, pedig nõ vagy, de utána csak azon sajnálkozol miért tetted. Persze egyszer meg lehet tenni, de ne csinálj rendszert belõle. 32/L
engem kinyalhatsz
Találkozzunk?
Kivancsi vagy, gondolom. Probald ki, aztan majd eldontod, hogy tenyleg tetszik e vagy sem. Az meg hogy tudnal e szerelmes lenni....sose tudhatod elore. :) )
En is igy vagyok vele. Szerintem csak pusztan kivancsisag meg az ember szeret uj dolgokat kiprobalni. Lehet h kiprobalod egyszer es utana nem fog erdelelni mar a dolog. En mondjuk a biztonsag kedveert inkabb ki se probalom :) )
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy kb már 1 éve bennem van ez de azóta nem találtam erre partner..számos kérdést feltettem ezzel kapcsolatban is hogy hol tudnék ismerkedni de nem jutottam egyrõl a kettõre..
Engem is foglalkoztat milyen lenne lannyal. De en is kivancsisagbol tennem.

Letöltöttem a battlefield bad company 2 betat. És hogy kell aktiválni a béta kulcsot mert nem tudom kipróbálni sem. Ez miért van?

Légyszi segítsetek!

Legjobb válasz: betat? a jatek mar reg megjelent igy betazni sehogy se tudsz

betat? a jatek mar reg megjelent igy betazni sehogy se tudsz
xd lassan már bf4 beta jön nem bc2 XD
Hát, barátom... Ezzel úgy elkéstél gyakorlatilag 3 évet.
A kérdező hozzászólása: Jólvan nem tudtam xD
nem cshak egy csicshka buzhi vagy
Hány éves vagy? Ha tizenéves, akkor lehet, hogy most tudatosul benned, hogy a saját nemedhez (is) vonzódsz. A kérdésedre válaszolva igen, ez agyban dõl el és nem tudod befolyásolni, maximum elnyomni.
A kérdező hozzászólása: 30 vagyok.
Ha 30 éves vagy, az más helyzet, ilyen korban már nem nagyon szoktak az emberek "meleggé válni". Korábban nem vonzódtál a saját nemedhez? Milyen sráccal próbálnád ki?
A kérdező hozzászólása: Nincs ideálom. Kiprobálnám.

Lányok, akik nem akarjátok kipróbálni, hogy szex közben bevonjatok még egy lányt a párotokkal közösen! Miért?

Tegnap olvastam ezt a cikket, ami ahhoz képest, hogy Velvet, nem is olyan pocsék színvonalú ezúttal szerintem:

Legjobb válasz: Talán mert nem leszbik??? Férfiként én is örülnék ilyennek de a te kérdésed már komolyan abba az irányba mutat, mintha az lenne a normális magatartás.

Talán mert nem leszbik??? Férfiként én is örülnék ilyennek de a te kérdésed már komolyan abba az irányba mutat, mintha az lenne a normális magatartás.
féltékenység (2.)- még hogy egy vadidegen nõ hozzáérjen a szerelmem szerszámához, pláne az orrom elõtt??? Na tudod mikor hagyom ezt, pláne mikor izgat fel a dolog... -.- kõkemény heteró vagyok (4.)- bár meg tudom állapítani, mely nõk a szépek, és nem ver ki a víz egy meztelen nõi test látványától, de azért a nunciját lehetõleg messze ne nyomja a képembe, ha kérhetem. Engem ez taszít és kimondottan undorítónak tartom. A saját nemi szervem sem tetszik nekem, nemhogy másé...
Szerintem is a legfontosabbat hagyták ki... Kõkemény hetero vagyok én is... ez nem jelenti azt, hogy undorodok egy nõtõl, csak nem tudom elképzelni, hogy hozzám érjen... Két pasi + egy nõ felállásban még benne lennék, de az ellen meg a párom tiltakozna - hasonló okból.
Hát, ha szerinted ez a cikk "nem is olyan pocsék színvonalú", akkor el sem tudom képzelni, hogy milyen béna oldalakat látogathatsz. De, hogy a kérdésedre is válaszoljak, több okból sem lennék képes a hármasszexre. Az elsõ a féltékenység, a második pedig az, hogy egyáltalán nem érzek semmiféle késztetést arra, hogy egy nõvel létesítsek szexuális kapcsolatot. Még azt hozzátenném, hogy egy normális, egészséges párkapcsolatban ez az egyik félnek sem jutna eszébe.
féltékenység (2.)
A kérdező hozzászólása: Nem igazán értem azok reakcióját, akik kissé felháborodtak a kérdésen, mert hogy miért veszem ezt olyan természetes dolognak, hogy be kéne vonni még egy lányt. Egyrészt nem én kezdtem, nem én írtam a hármasszexrõl ilyen cikket. Másrészt a válaszlehetõségek között ott volt az is, hogy nem jönnek be a nõk egyáltalán, nincsenek leszbikus hajlamaim. Akinek ez volt a baja, az megjelölhette azt. ;) Ezt a kis nézeteltérést leszámítva azért majdnem mindenki használható választ adott, szóval köszönöm. Úgy látom, hogy a heteroszexualitás nyert, és szorosan követi a féltékenység. A többire talán nem is érkezett szavazat. :)
*akik igényeink szerint kényeztetnének :)
Tényleg érdekes, hogy a legegyértelmûbbet kihagyták. Bár én csak a fõcímeket olvastam, nem tudom, mennyire feszegeti a cikk, hogy "kell"-e lennie leszbi momentumnak a dologban? Viszont képzeljük csak el fordítva! Nekünk nõknek is lehet vonzó egyszerre több férfi, fiú is (hûséget, nem vakságot fogadunk, már aki fogad), akik igényei szerint kényeztetnék. Sõt! Egyre több nõ (de inkább fiatal lány) izgul fel arra, hogy két nagyon helyes srác egymást is kényezteti kicsit. Nézzük csak, melyek lehetnek a leggyakoribb okok, amik miatt ebbe az említett nõk partnerei nem szívesen mennének bele? Szerintem én megelégszem az elsõvel! Bizonyára prûdek-szemérmesek! :D Ezek a pasik. :I
Na ha itt mindenki kõkemény hetero (aminek örülök!) magamra már nem is tudom milyen szót használhatnék. :D Esetleg(!) az jönne be, hogy két csini szépfiú felváltva(!) kényeztet engem, meg közben egymást is, amiben gyönyörködhetek. :)
cicuska, az már nem is zavar, hogy egy ugyanolyan nemûvel lennél szexuális kapcsolatban te is???
2. Féltékenység. Egyszerûen nem tudnám elviselni azt, hogy a barátom egg másik nõt dugjon, vagy az szopja le. Kiütném a fogsorát annak a ribancnak. Khm :D
Hetero vagyok, hányok a lányoktól!
Mert heteró vagyok, és mert ez egyáltalán nem fér bele egy kapcsolatba. Ugyanígy másik férfit sem szeretnék bevonni, nincsenek ilyen jellegû vágyaim, csakis azzal szeretnék együtt lenni, akit szeretek, senki mással. Nekem ez a normális, és úgy gondolom, hogy aki bevenne egy harmadikat, ott gondok vannak a kapcsolattal.
És te bennelennél egy hármasban? Két férfi, egy nõ felállásban?
Kérdezõ: én nem "háborodtam" fel, de a többiek meg szerintem leírták az okát. Te mintha természetesnek vetted volna a felállást, ami ráadásul (végigolvastam) olyan baromságokat említ, hogy a nõk többsége biszex. Most láthatod, hogy nagyon nem. Én magam sem ismerek egy db. biszex nõt sem, pedig ismerek embereket rendesen. Bi fiút viszont egyre többet (megjegyzem)- nekem tetszenek is, izgatónak találom õket. Talán még azok a nõk sem biszexek valójában, akiket neten mutogatnak, pornókban. Szerintem hetero pornószínésznõk, akik a pénzért ezt is elvállalták, ennyi. Munka nekik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!