Találatok a következő kifejezésre: Miért nem kimozdulni, (5 db)

A böszörményi csajok miért nem akarnak talizni sosem? Mindig csak facebook előtt ülnek otthon vagy miért ilyen lusták kimozdulni? : D

A korombeli 13-14 évesekre gondolok amúgy.

Legjobb válasz: Mert az fb-n verik a nyálukat :D

Mert az fb-n verik a nyálukat :D
Lehet, hogy kimozdulnak, csak a telefonjukon nyomják olyankor. A lényeg, hogy sokan nem bírnak elszakadni tõle, földrajzi helyzettõl függetlenül.

Miért nem szeretek kimozdulni, az utóbbi időben?

Arról van szó,hogy nem igazán szeretek emberek között lenni, se itthon se máshol,inkább egyedül.

Legjobb válasz: Kezdj el barátkozni emberekkel,nem hiszem hogy nem tudsz barátokra szert tenni,még a tesómnak is vannak barátai, õ eléggé visszahúzodó,félénk tipus,de vannak barátai és ki is mozdul velük. Veled biztos más a helyzet,éert valami rossz,amiért ennyire nem szeretsz emberek között lenni. Mennj el phszihologushoz lehet már csak õ tud segíteni a bajodon,mert ez nem természetes,mível az ember társas lény,te meg elzárkozol teljesen. Kíváncsi volnék milyen ember vagy te.

Kezdj el barátkozni emberekkel, nem hiszem hogy nem tudsz barátokra szert tenni, még a tesómnak is vannak barátai, õ eléggé visszahúzodó, félénk tipus, de vannak barátai és ki is mozdul velük. Veled biztos más a helyzet, éert valami rossz, amiért ennyire nem szeretsz emberek között lenni. Mennj el phszihologushoz lehet már csak õ tud segíteni a bajodon, mert ez nem természetes, mível az ember társas lény, te meg elzárkozol teljesen. Kíváncsi volnék milyen ember vagy te.

Miért nem akarnak sehova kimozdulni a barátaim, csak kocsmába?

Ok, a fiatalok szeretnek inni, de ennyire? minden hétvégén ivás, kocsma. Már mindent próbáltam sehova nem akarnak menni, csak piálni. Alkoholisták vagy mi?

Legjobb válasz: Két út van. Az egyik az alkohol, a másik járhatatlan. Õk már tudják! Ne küzdj ellene!

Két út van. Az egyik az alkohol, a másik járhatatlan. Õk már tudják! Ne küzdj ellene!
Pontosan. Majd kinövik, de ha neked ez nem tetszik, akkor barátkozz másokkal
Szerintem keress más barátokat, olyanokat, akikkel hasonló az érdeklõdési körötök, vagy legalábbis nyitottabbak. Ezek elég beszûkült emberek lehetnek. :S


Miért nem akar velem a pasim kettesben kimozdulni?

21 éves vagyok,Õ 25. 3 éve vagyunk együtt,ezalatt az idő alatt ha kb. 2x kimozdultunk csak mi ketten akkor sokat mondok.Nagy baráti társaságba szívesen jön,de ha szóba hozom hogy menjünk el együtt akkor egyből rávágja hogy jó,de hívjuk el még xy-t is stb stb. Szerintem nincs rossz megjelenésem,persze nem vagyok tökéletes,de az igénytelenségemre nem foghatja mert sokak szerint jól nézek ki,meg sokan meg is bámulnak,szóval nem értem hogy mi a baja,megbeszéltük már hogy engem más pasik nem érdekelnek,Õ se törődjön hogy ki bámul vagy ilyesmi. Mindenért könyörögni kell nála,alig van pár közös fényképünk azon is kb. még 10 ember van.Ha ketten kimozdulunk valahová,az úton legalább 5x elmondja hogy jó lenne ha xy is itt lenne meg ilyesmik.Persze azért Õ elvárja hogy menjek vele mindenfelé intézni a dolgait pl.a szervizbe,hivatalba stb. Veletek volt már ilyen? Szerintetek miért ilyen?

Legjobb válasz: Hát ez eléggé olyannak hangzik, mintha unná magát veled. Vagy kettesben szeret veled lenni otthon sokat?

Hát ez eléggé olyannak hangzik, mintha unná magát veled. Vagy kettesben szeret veled lenni otthon sokat?
Hmmm... kéne nektek egy hétvége, amikor elhúztok valahová kirándulni, és szépen megbeszéltek mindent. Illetve ha meg tudjátok szerezni, akkor ezt olvassátok el mindketten, a mi kapcsolatunkat szinte a sírból hozta vissza: http://en.wikipedia.org/wiki/Men_Are_from_Mars, _Women_Are_fr..
A kérdező hozzászólása: Felhoztam Neki a témát és azzal jött, hogy mostanában nem tudunk beszélgetni és Õ úgy szeretne elmenni valahová, hogy szóval tart és nem csendben megyünk egymás mellett.
Most ne hagyd, hogy elterelje.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat. Otthon szeret velem együtt lenni.Van amikor napokig ki se mozdulunk otthonról.Csak ez így bosszant hogy legalább havi 1x menjünk el kettesben valahová.Ha csak sétálni is pár utcával arrébb, de már az sem mûködik. Mindenképpen meg fogom vele beszélni, csak azt nem tudom hogyan legyek határozottabb, mert már sokszor mondtam ezt Neki, de mindig elterelte a témát.
Elég unalmas lehet akkor a kapcsolatotok! Bár lehet õ talál téged unalmasnak
Màr elõttem le írtak a tényeket... Egy volt kapcsolatomban a lány a vége felé màr az utcára se ment ki velem kézen fogva... Szvsz kérdezz rá nála hogy mibaja van veled.
Jah, nekem is egybõl az jön le, hogy kettesben veled unalmas neki. Nagy jövõt nem jósolok nektek.
Legalább is nekem volt már olyan, hogy a barátommal már nem igazán volt kedvem kimozdulni a kapcsolatunk végén, mert nem éreztem magam olyan jól vele, és programokat sem volt már kedvem csinálni.
A kérdező hozzászólása: Köszönjük, feltétlenül elolvasom.

Vasárnap óta semmi kedvem kimozdulni a lakásból azelőtt nem volt gond de most hirtelen előtört, miért van ez?

Legjobb válasz: velem is sokszor van ilyen, most a szürke idõ miatt is lehet, nem? mostanában én se nagyon szaladgálok sehova, csak ha nagyon muszáj

velem is sokszor van ilyen, most a szürke idõ miatt is lehet, nem? mostanában én se nagyon szaladgálok sehova, csak ha nagyon muszáj
Az idõjárás simán hozzájárulhat, nekem se sok kedvem volt elindulni ma reggel (se tegnap).
Nekem akkor van ilyen, ha agyilag le vagyok fáradva.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!