Találatok a következő kifejezésre: Miért nem kimozdulni, (6 db)

Miért nem mennek el sokan sehova nyaralni még 1 napra sem? Ennyire utálnak kimozdulni?

Akinek van szabadsága, és van pénze (mert mondjuk cigizik/iszik/hobbira költ) az miért nem megy el egy napra sem sehova? Nem olyan drága lemenni a balatonra, vagy a velencei tóra egy hétvégére! A vonatjegy nem húzós, szállás=kemping fürdés=ingyenes

Legjobb válasz: 1. nincs penz 2. te is a gep elott ulsz,miert nem nyaralsz ?!

1. nincs penz 2. te is a gep elott ulsz, miert nem nyaralsz ?!
Én mennék szívesen, de nem mindenki van olyan helyzetben, hogy megteheti… :/ (már 3 éve nemvoltam)
Talán mert nincs hova kimozdulni. A gusztustalan, koszos Balatonra, ahol visítanak a kölykök és iszonyú magasak az árak? Amit érdemes volt látni az országban, már láttam. Annyi pénzem pedig nincs, hogy külföldre menjek nyaralni. Az pedig téged miért érdekel, hogy ki mit csinál a szabad idejében és mire költi a pénzét? Ez csak az adott egyénre tartozik.
#13 Nem te vagy nyomorult, hanem az életed. De csak te tudsz rajta változtatni.
Egyedül édesanyám dohányzik, de õ is max egy dobozzal szív el naponta, de sokszor még annyit sem. Nem iszunk, nincs semmi felesleges kiadásunk; mégsem voltunk már vagy 20 éve nyaralni sehol, mert nincs rá keret. Tudod a hitel nagyon sok pénzt elvisz és a családok nagy része így van vele itthon.
Nyáron nem megyek sehova, mert meleg van. Gyûlölöm a meleget. És nem akarok leégni, lebarnulni, el akarom kerülni a napot.
Talán kötelezõ nyaralni is járni? Miért zavar téged az, ha valaki nem megy. Nekem pl nincs rá szükségem.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Azért ne vitassuk el, hogy a nyaralás a kultúránk része, még a sima strandolás is! Ahogy az ívás és cigi is. bár magán véleményem szerint az utóbbi kettõ sajnos, de ez magán vélemény ide (kérdés) való (ez nem eü. fórum). Na a válasz, mert kérés-felek az oldal tematikája: Én két helyre szeretek járni nyaralni: Világ nagyvárosainak kulturális és természetrajzi gyûjteményei, a köztes idõben közlekedés közben, "ja" és fõleg az építészeti nevezetességekkel letudva idõszûkében a városnézést. Másik valóban régi városok, ezek sajnos nálunk a Habsburg-Oszmán-török hadakozásban szinte eltûntek. Egy Türbe is ritka már kincs. Ezekre eljutni ott megszállni legalább egy szûk hétre most nincs pénzem, amikor volt, meg a munka miatt idõm nem volt utazni. Hazákban a kellõt pénz hiánya, és nem az igény, vagy a bagó és pia költség a legnagyobb akadályozó tényezõ a nyaralásnál.
18-as vagyok az én ~6-8 doboz/élet cigimbõl, és antialkoholizmusomból nem sokat spórolnék utazásra. ;) Volt üzleti partnerem export-import generál képviselet, ahol év végén fizették ki a elvártan bent maradt szabadnapokat, és január elsõ két hetét adták ki pluszba fizetett szabadságnak. - ez is egy ok. Õsszel tavasszal és szeretek utazni amúgy.
Mert minek elutazni többszáz km-t és heringezni egy parton a visító csürhe közt és ott cigizni sörözni tespedni, ha otthon is lehet , nyugalomban békében ? Kerti medence is kijön egy balatoni 2 nap árából , szóval olcsó már , lehet áztatni magad és nem pisás vízben.
Talán mert mások az igények? Engem pl. rohadtul nem érdekel a nyaralás, én az utcán nõttem fel többnyire, soha nem nyaraltam, és nem is érdekel... Nem a kimozduláson van a lényeg, nekem bõven elég kimenni focizni, nem akarok én nyaralni ennyi.
mi epp nyaralunk.
Szerinted mennyibõl jön ki egy balatoni hétvége?
A kérdező hozzászólása: Szerintetek mennyibõl jön ki egy 3 tagú család 1 hetes cigizésre? Én nem tudom+
mert a cigi + pia + részegen fetrengés számukra maga a paradicsom
Nekünk kettõnknek kb. egy tízes megy el dohányárura egy hónapban. Ebbõl nyaralni nem megyünk, az biztos. :D De tegyük fel, van pénzük nyaralni, azonban lehet, hogy gyûjtenek valamire vagy tényleg nem szeretnek kimozdulni, ilyen is van.
mert a cigi + pia + részegen fetrengés számukra maga a paradicsom
Mindenkinek más a fontos, valaki cigire, valaki piára költ vagy drogra, valaki nyaralásra költ, valaki arra hogy finomakat egyen, valaki márkás ruhákra stb. Én például soha az életbe nem cserélnék el egy jó ebédet egy nyaralásra, de hallottam olyat hogy valaki inkább zsíroskenyeret eszik hogy eltudjon menni nyaralni.
Én félek az autóutaktól. Megyünk néha, de kimondottan stresszes vagyok miatta, amikor elindultunk, mindig úgy érzem, soha többet nem akarok menni sehova. Az úton állatok vezetnek, elõzgetnek, tolakodnak, nekem ez nagyon rossz. a strandokon is ez van, fellöknek, labdával dobálnak, nekem nem hiányzik, ha pihenek, csendre és nyugalomra vágyom.
Melegben kimenni aszalódni?? Akkor inkább bent a hûs szobában vagyok . Inkább tavasszal -õsszel. Az árak is jobbak és nincs eszement tömeg.

A böszörményi csajok miért nem akarnak talizni sosem? Mindig csak facebook előtt ülnek otthon vagy miért ilyen lusták kimozdulni? : D

A korombeli 13-14 évesekre gondolok amúgy.

Legjobb válasz: Mert az fb-n verik a nyálukat :D

Mert az fb-n verik a nyálukat :D
Lehet, hogy kimozdulnak, csak a telefonjukon nyomják olyankor. A lényeg, hogy sokan nem bírnak elszakadni tõle, földrajzi helyzettõl függetlenül.

Miért nem szeretek kimozdulni, az utóbbi időben?

Arról van szó,hogy nem igazán szeretek emberek között lenni, se itthon se máshol,inkább egyedül.

Legjobb válasz: Kezdj el barátkozni emberekkel,nem hiszem hogy nem tudsz barátokra szert tenni,még a tesómnak is vannak barátai, õ eléggé visszahúzodó,félénk tipus,de vannak barátai és ki is mozdul velük. Veled biztos más a helyzet,éert valami rossz,amiért ennyire nem szeretsz emberek között lenni. Mennj el phszihologushoz lehet már csak õ tud segíteni a bajodon,mert ez nem természetes,mível az ember társas lény,te meg elzárkozol teljesen. Kíváncsi volnék milyen ember vagy te.

Kezdj el barátkozni emberekkel, nem hiszem hogy nem tudsz barátokra szert tenni, még a tesómnak is vannak barátai, õ eléggé visszahúzodó, félénk tipus, de vannak barátai és ki is mozdul velük. Veled biztos más a helyzet, éert valami rossz, amiért ennyire nem szeretsz emberek között lenni. Mennj el phszihologushoz lehet már csak õ tud segíteni a bajodon, mert ez nem természetes, mível az ember társas lény, te meg elzárkozol teljesen. Kíváncsi volnék milyen ember vagy te.


Miért nem akarnak sehova kimozdulni a barátaim, csak kocsmába?

Ok, a fiatalok szeretnek inni, de ennyire? minden hétvégén ivás, kocsma. Már mindent próbáltam sehova nem akarnak menni, csak piálni. Alkoholisták vagy mi?

Legjobb válasz: Két út van. Az egyik az alkohol, a másik járhatatlan. Õk már tudják! Ne küzdj ellene!

Két út van. Az egyik az alkohol, a másik járhatatlan. Õk már tudják! Ne küzdj ellene!
Pontosan. Majd kinövik, de ha neked ez nem tetszik, akkor barátkozz másokkal
Szerintem keress más barátokat, olyanokat, akikkel hasonló az érdeklõdési körötök, vagy legalábbis nyitottabbak. Ezek elég beszûkült emberek lehetnek. :S

Miért nem akar velem a pasim kettesben kimozdulni?

21 éves vagyok,Õ 25. 3 éve vagyunk együtt,ezalatt az idő alatt ha kb. 2x kimozdultunk csak mi ketten akkor sokat mondok.Nagy baráti társaságba szívesen jön,de ha szóba hozom hogy menjünk el együtt akkor egyből rávágja hogy jó,de hívjuk el még xy-t is stb stb. Szerintem nincs rossz megjelenésem,persze nem vagyok tökéletes,de az igénytelenségemre nem foghatja mert sokak szerint jól nézek ki,meg sokan meg is bámulnak,szóval nem értem hogy mi a baja,megbeszéltük már hogy engem más pasik nem érdekelnek,Õ se törődjön hogy ki bámul vagy ilyesmi. Mindenért könyörögni kell nála,alig van pár közös fényképünk azon is kb. még 10 ember van.Ha ketten kimozdulunk valahová,az úton legalább 5x elmondja hogy jó lenne ha xy is itt lenne meg ilyesmik.Persze azért Õ elvárja hogy menjek vele mindenfelé intézni a dolgait pl.a szervizbe,hivatalba stb. Veletek volt már ilyen? Szerintetek miért ilyen?

Legjobb válasz: Hát ez eléggé olyannak hangzik, mintha unná magát veled. Vagy kettesben szeret veled lenni otthon sokat?

Hát ez eléggé olyannak hangzik, mintha unná magát veled. Vagy kettesben szeret veled lenni otthon sokat?
Hmmm... kéne nektek egy hétvége, amikor elhúztok valahová kirándulni, és szépen megbeszéltek mindent. Illetve ha meg tudjátok szerezni, akkor ezt olvassátok el mindketten, a mi kapcsolatunkat szinte a sírból hozta vissza: http://en.wikipedia.org/wiki/Men_Are_from_Mars, _Women_Are_fr..
A kérdező hozzászólása: Felhoztam Neki a témát és azzal jött, hogy mostanában nem tudunk beszélgetni és Õ úgy szeretne elmenni valahová, hogy szóval tart és nem csendben megyünk egymás mellett.
Most ne hagyd, hogy elterelje.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat. Otthon szeret velem együtt lenni.Van amikor napokig ki se mozdulunk otthonról.Csak ez így bosszant hogy legalább havi 1x menjünk el kettesben valahová.Ha csak sétálni is pár utcával arrébb, de már az sem mûködik. Mindenképpen meg fogom vele beszélni, csak azt nem tudom hogyan legyek határozottabb, mert már sokszor mondtam ezt Neki, de mindig elterelte a témát.
Elég unalmas lehet akkor a kapcsolatotok! Bár lehet õ talál téged unalmasnak
Màr elõttem le írtak a tényeket... Egy volt kapcsolatomban a lány a vége felé màr az utcára se ment ki velem kézen fogva... Szvsz kérdezz rá nála hogy mibaja van veled.
Jah, nekem is egybõl az jön le, hogy kettesben veled unalmas neki. Nagy jövõt nem jósolok nektek.
Legalább is nekem volt már olyan, hogy a barátommal már nem igazán volt kedvem kimozdulni a kapcsolatunk végén, mert nem éreztem magam olyan jól vele, és programokat sem volt már kedvem csinálni.
A kérdező hozzászólása: Köszönjük, feltétlenül elolvasom.

Vasárnap óta semmi kedvem kimozdulni a lakásból azelőtt nem volt gond de most hirtelen előtört, miért van ez?

Legjobb válasz: velem is sokszor van ilyen, most a szürke idõ miatt is lehet, nem? mostanában én se nagyon szaladgálok sehova, csak ha nagyon muszáj

velem is sokszor van ilyen, most a szürke idõ miatt is lehet, nem? mostanában én se nagyon szaladgálok sehova, csak ha nagyon muszáj
Az idõjárás simán hozzájárulhat, nekem se sok kedvem volt elindulni ma reggel (se tegnap).
Nekem akkor van ilyen, ha agyilag le vagyok fáradva.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!