Találatok a következő kifejezésre: Miért nem ki jobban Lehet, (2 db)

Miért nem mutatja ki jobban? Lehet, h hülyén fogalmaztam meg a kérdést. Szval a barátommal fél éve vagyunk együtt és szerintem szeret, vagyis mikor velem van, akkor nagyon aranyos és kedves.

Én elvárnám, ha nem találkozunk írjon sms-t.Ha Én nem látom egy napig, már este írok neki, h milyen volt a napja, hiányzik stb. persze ezekre visszaír, de magától nem ír... lehet írna, ha nem írnék neki 2napig, de Én meg nem bírom ki. ha szeret akkor h bírja ki? vagy a pasik ilyenek, h nem mutatják ki ilyen formában? nekik csak az számít, ha együtt vannak a barátn?jükkel és akkor mutatják ki?

Legjobb válasz: Ilyenek hidd el! Ha nem irsz neki, rögtön keresni fog.

Ilyenek hidd el! Ha nem irsz neki, rögtön keresni fog.
A férfiak nem mutatják úgy ki az érzelmeiket, mint a nõk. Attól függetlenül tudnak szeretni és éreznek is. Szeret õ akkor is, ha nincs veled - gondolom - .
A kérdező hozzászólása: Remélem... meg az is a baj, h ezt megemlítettem már neki, h nekem is jol esne, ha így keresne mikor nem talizunk.. de nem is tudom ezeket csak ugy elhallgatta és elgondolkozott.. de aztán hülyültünk és nem foglalkozott vele különösebben.. vagy lehet túl hamar írok neki... meg mondta, h tulságosan elkényeztettem és már hozzá van szokva... :S :D Én is szivesen hozzászoknék...
Olyan a barátod, mint az enyém. Egy éve vagyunk együtt, az elején még válaszolni sem nagyon válaszolt. De haladunk.. szépen lassan... Nekem van idõm várni... rá érdemes. :) Ma mondta, hogy felhív este. Még mindig nem vagyok benne 100%-ig biztos, de talán tényleg fog. Csak legyél türelmes, kitartás!
A kérdező hozzászólása: hm... akkor Én is várok... Rá tényleg érdemes várni :) Nagyon szeretem...
Kétszer is hívott, nagyon-nagyon örültem neki. Ilyen még soha nem volt. :) Nagyon sokat kértem õt régen, hogy hívjon néha. Aztán jöttek a kifogások, hogy miért nem tudott. Kértem újra és újra, sírtam, veszekedtem. Azt hittem, soha nem fog már változni a helyzet, aztán mégis. Nem azért nem tette ezt régen, mert nem szeretett, hanem mert egyszerûen ilyen/ilyen volt. Sok sikert és kitartást neked is! :)
Én csaj vagyok, de én ugya ezt csináltam a barátommal.Csak akkor írtam neki, ha õ írt nekem.Ez nem direkt van, természetbõl fakad.Jacsak azóta kicsit összevesztünk emiatt, vagyis felhozta nekem pont ezt aí témát, és azóta már én is írok neki, és így százszor jobb.De azt javasolnám, hogy ne írj neki, ha õ sem ír neked, nekem ez volt a megfelelõ bünti,

Egyre jobban megszeretem a zsidókat a zenéjüket kultúrájukat pedig egy zsidót nem ismerek vajon miért lehet ez? Talán a sok körülöttem folyó zsidózás ilyen jellegű védelmi reakciót alakított ki bennem?

Legjobb válasz: csak ne legyél elfogult egyik irányba sem. amugy nekem is igy kezdõdött hogy nagyonsok zsidózást hallottam, akkor nem csiptem õket, aztan ez pont átfordult az ellentétjébe és megkedveltem õket. most ott tartok hogy nem érdekel az egész, ugyanolyan emberek mint a többi, van köztük ilyen meg olyan, rendes meg szemét is... mondjuk a barátom meg pont zsidó... de ez csak véletlen :D

csak ne legyél elfogult egyik irányba sem. amugy nekem is igy kezdõdött hogy nagyonsok zsidózást hallottam, akkor nem csiptem õket, aztan ez pont átfordult az ellentétjébe és megkedveltem õket. most ott tartok hogy nem érdekel az egész, ugyanolyan emberek mint a többi, van köztük ilyen meg olyan, rendes meg szemét is... mondjuk a barátom meg pont zsidó... de ez csak véletlen :D
A cigányzenét is szereted? Én igen, de akik mûvelik, azokat nem.
csak az ortodox zsidókat szeresd
Napirai11 válasza: Kedves Kérdezõ! Szerintem nem baj, ha az ember egy néphez jobban vonzódik, mint a másikhoz. Az, hogy ez nálad most miért van, és hogy miért pont a zsidókat szereted ennyire, azt mi nem tudhatjuk, de még az az ember sem tudhatja, aki ismer téged, mert magadnak kell észrevenned, hogy mi zajlik benned, neked kell tisztáznod saját magaddal, hogy mi ez az egész. Szerintem érdemes lenne barátkozni zsidó emberekkel, mert annak nincs értelme, hogy szeretek egy vallást/népet, és egyetlen olyan ismerõsöm sincs, aki ahhoz a valláshoz tartozik. Egy vballást nemcsak akkor tudsz megismerni, ha olvasol róla, hanem az adott valláshoz tartozó embereket is megismered, mert így te is látod, hogy mennyire tartják be az adott vallás tanításait, stb. Az ortodox zsidók tudnak nagyon fanatikusok lenni, de szerintem ettõl függetlenül velük is meg lehet próbálni barátkozni, aztán vagy sikerül, vagy nem. Üdv: Napirai
A zsidóság két részre szakadt. Egyik ága részesült a "Babiloni Rítusban", a másik nem. A zsidóságban található egy Isten által szeretett, kis létszámú "maradék" is. Egy nagyon erõs végzet is kíséri õket.
Hááááát én akkor , , nagyokosnak, , számítok mert nagyon nem csípem õket.(persze zsidózni nem fogok) Az egy dolog, hogy kifosztják kicsiny országunkat.(Nem vagyok náci de ez van) Ám olyannyira fennhordják az orrukat, hogy az vérlázító. Gondolok itt pl a Talmudra. Nos abban a , , szent, , könyvben olyan dolgok vannak leírva, hogy a náci ideológia hozzá képest ihaj meg csuhaj :S ui: Persze elismerem, tényleg vannak jó zsidók is ám a többségük lenéz minket. Nem a fellegekbõl beszélek és is találkoztam nem eggyel...
Kedves Bandiahegyrõl, a Talmud soha nem volt szent könyv, ráadásul kétlem, hogy valóban olvastad volna.
Nem volt szent könyv igaz itt volt némi túlzás....és bevallom nem olvastam végig(!!). Barátom ne mond, hogy nincsenek benne(és nem 1 és 2 hanem vagy 100) olyan dolog ami mint mondtam tényleg durva. A náci ideológia semmi ahhoz képest! Egyébként meg mégis mit vársz tõlem? Hogy kezdjem õket imádni, mikor le van fülelve az egyik zsidó milliárdos, hogy arról pofázik hogy felvásárolják kicsiny hazánkat? Engem elszomorít.....remélem téged is. De amit a zsidók az arabokkal(pl a katonai fehér foszfor bevetése ami mellesleg tiltott és kissé brutális is) tesznek az sem piskóta. Persze mindehhez társul, hogy feljebbvalónak érzik magukat....hisz gondoljatok csak bele. Van egy nép amely beleszerelmesedett a tudatba, hogy õk Isten kiválasztott népe. Ettõl nem tudnak elszakadni....ha belegondoltok Jézusnál pl az húzta ki a gyufát náluk mikor kijelentette, hogy A megváltás mindenkié. Más szóval a gojoké is! Én nem vagyok se antiszemita se fasiszta de egy nép iránti szeretet(vannak csidó barátaink és sokat tudok fõleg tõlük a zsidó kúltúráról is) nem olyan mint valami majom szeretet, hanem kõkeményem megmondjuk mi az igazság. A baj az, hogy aki ezt ma megteszi az kapásból fasiszta, antiszemita stbstb bla bla bla... Ez gáz és ezen okok miatt amiket felsoroltam még csodálkoznak, hogy vannak akik nem látják õket szívesen? Még1x: Elítélem a fajgyûlöletet de néha megtudom õket érteni!
a probléma talán az, hogy Izrael szétszóratott és a szellemiségben júda kizárólagos dominanciára jutott (bár azt állítja, hogy Izráél örökségét õrzi) már rég óta nem 12 törzsrõl szól a zsidóság, hanem csak 1-rõl (!!!) ráadásul : a Föld népei közül talán õk keveredtek a legjobban (bár ezt igyekeznek tagadni)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!