Találatok a következő kifejezésre: Miért nem ki azokat akik (339 db)

Ki nem zuhanyozik/fürdik minden nap, és miért? És ki az aki minden nap zuhanyozik/fürdik?

Õszinte válaszokat szeretnék mivel én sem zuhanyozok minden nap télen, ezért tudni szeretném hogy van-e még valaki rajtam kívül, és azt is hogy aki minden nap zuhanyozik, az miért?

Legjobb válasz: Én nem álszenteskedni akarok, de minden nap mivel megyek eleget arról nem is beszélve, h ha érzem magamon, h büdös meg zsíros vagyok akkor kellemetlenül érzem magam, ez pedig nem jó!

Én nem álszenteskedni akarok, de minden nap mivel megyek eleget arról nem is beszélve, h ha érzem magamon, h büdös meg zsíros vagyok akkor kellemetlenül érzem magam, ez pedig nem jó!
Minden nap elmegyek otthonról egyetem, meló, bolt, család stb... és ezért én minden nap fürdök is.
Mindennap fürdök, de ritkán megesik az olyan, hogy nem, mondjuk nincs kedvem, késõ van már. :D De persze csak olyankor, amikor egész nap itthon vagyok és nem is izzadok meg.
néha nálam is elõfordul hogy nem fürdök de ilyenkor általában itthon vagyok aznap, nem megyek sehova. vagy olyan is akad hogy egyik nap ha este fürödtem utána másnap nem fürdök csak utána reggel. viszont hozzá teszem egyáltalán nem vagyok izzadós, egyáltalán nincs testszagom még nyáron is csak ritkán, ha 40 fok körül van. Jól birom a meleget.
Irodaban dolgozom, csinosan kell jarni, el se tudom kepzelni, hogy ne zuhanyozzak. Peldaul ma reggel nem volt melegviz az egesz hazban, atmentem a haverhoz es ott furodtem es szoltam a fonoknek hgy kesni fogok ;) Amikor delutan elmegyek futni, akkor a futas utan is zuhanyzok, szoval olyankor naponta akar 2x is. Elofordul, hogy szombaton bealszunk jo sokaig, akkor egesz nap szinte pizsamaban logunk otthon, olyankor nincs zuhany csak masnap reggel.
Minden este zuhanyzok télen. Este már érzem, hogy itt ott ragadok, használok dezodort, de azért érzem, nemi szerveknél még fõleg. Mindig tisztán fekszek be az ágyba. De ha orvoshoz megyek, ellõtte is letusolok. Nyáron pedig egy nap többször is lezuhanyzok, fõleg ha kánikula van.

Egy facebookon bejelölt embernek üzenetet küldtem, de nem megy el, mert azt írja ki, hogy érvénytelen az e-mail címem, adataim közt meg van adva pedig 2 is. Miért nem megy el akkor az a szájbatekert üzenet? !

Elég ideges vagyok most már.

Legjobb válasz: Ez esetleg azért van,mert úgy állította be a levelezést,hogy idegen ne küldhessen üzit? De akkor miért azt írja ki,hogy az én e-mail címem érvénytelen,az e-mailem aktív,nem érvénytelen.

A kérdező hozzászólása: Ez esetleg azért van, mert úgy állította be a levelezést, hogy idegen ne küldhessen üzit? De akkor miért azt írja ki, hogy az én e-mail címem érvénytelen, az e-mailem aktív, nem érvénytelen.
meg van erõsítve az e-mail címed?
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem meg.Az adataim közt rámentem a szerkesztésre és újra jóváhagytam az e-mail címet.

Ki szereti a híres One Direction együttest? Miért? ! Ki az aki nem szereti? Miért? !

:)

Legjobb válasz: Nem szeretem mert egy rakás hülyegyerek az idegesítõ zenéikkel

Nem szeretem mert egy rakás hülyegyerek az idegesítõ zenéikkel
13.as, Szia. Lényegében egyet értek veled, de ugyanakkor úgy gondolom, az ilyen gondolkodású - jó esetben ~13 éves - tinilányok majd kinövik ezt az egészet és rájönnek, hogy sajnos a valóságban élnek. Másrészt egy 'gyerek' (mert az ilyen nem nevezhetõ másnak) ne is akarjon egybõl hú de komoly kapcsolatot, hanem még van ideje az ilyen dolgokra bõven. Van ideje még ahhoz, hogy megérjen egy ilyen dologra. Szerintem ezért nem feltétlenül a One D.-t kell okolni, hanem inkább a médiát akik felfúják az egészet, mert valljuk be, ha õk nincsenek, akkor mindenkit hidegen hagyná a téma mert nem számítana olyan "menõnek" (Bár, hogy hova halad a társadalom az egy más dolog.. ) Üdv.: Egy metal kedvelõ.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Hello 'Nem tudom, hogy hogy hívnak', Gyûlölöm õket, azért amit a sok tinilánnyal csinálnak. Van egy pár jó számuk, de nem tudom, hogy miért viszik néhányan túlzásba. Nem mondom el mindenkinek, hogy Little Blac Star vagyok, csak csendben (jó azért néha hangosan) dúdolgatom a számait, de azért nem viszem annyira nagy túlzásba, hogy rajongó blogokat hozok létre. De az a jobbik eset. Vannak mások, akik alig rendelkeznek írói tudással, de fanficeket hoznak létre, ami valljuk be nem olyan, mint egy könyv. Emlékszem egyszer találtam egy nagyon jó One Direction-os fanficet, ami azért volt jó, mert volt egy kevés valóságalapja. Nem az a tömegsztori volt, hogy van egy lány, aki nagyon szép, mindenki imádja, egyszerre több fiú is szerelmes belé... és etc. Biztos, hogy szinte minden directioner álmodozott már róla, hogy milyen lenne, ha valamelyikük elvenné feleségül. És ez a baj a mostani tinilányokban. Nem a a valódi szerelmet keresik, hanem ez ilyen "bálványokba" (azért macskaköröm, mert nem ilyeneknek kéne lenniük akikre felnézünk...) esnek bele reménytelenül, és egy fiú sem fog téged érdekelni, és fordítva. (nem sok fiú vágya az, hogy te az elsõ randitokon, csak ezeket a fiúkat hozd szóba...) És ezért gyûlölöm õket. Amíg szerelmes vagy beléjük, nem veszed észre a többi fiút, azért mert csak a One Direction-nal törõdsz. De természetesen az csak a nagyon nagy õrültekre vonatkozik. Szeretném megkérni az embereket, hogy próbáljanak szerelmet találni. Köszönöm. Remélem megértetted, miért gyûlölöm õket, Viszlát! (:
Én mindenféle zenét szeretek! Imádom az 1D-t, de nem azért mert jól néznek ki, vagy mert jó zenéjük van, hanem mert jó fejek és jó a hangjuk, bár ez egy bandában nem igen észrevehetõ. A fiúk meg azért nem szeretik õket, mert szerintük nyálas zenéket énekelnek és ugrálnak, holott olyanokat , , mondanak, , minden lánynak, amit más pasi sose mondana a csajának. Ezt komolyan mondom, néhány fiúnak példát kéne venni az 1D-rõl. Tisztelet a kivétel. (Régebben a One Direction egy igazi banda volt, mostmár inkább a hírnév tartja õket össze)
En nagyon szeretem *-* mert jo a hangjuk es helyesek :)
imádooom!!!<3 i'm directioner
Én imádom õket!! Jók a zenéik élõben is meg amúgy is. Tele van a telóm a zenéjükkel. Van nagyon sok számuk van pörgös de van lassú érzelmes. Nagyon kedvesek a rajongóikkal. Még elfelejtettem valamit NAGYON JÓL NÉZNEK KI fõleg Harry meg Niall és Zayn. Naggyából ennyi. One Direction I‘love you FOREVER.!!!
Imádom õket, mert viccesek, jó a hangjuk, ezenkívül imádom bennük, hogy az elmúlt 3 és fél alatt ugyanolyanok maradtak, mint voltak, nem engedték, hogy a hírnév és a sajtó megváltoztassa õket, mindig önmagukat adják, és mindegyikõjüknek egy érdekes, a többiekétõl eltérõ stílusuk van, és a számaiknak igen is van értelme, mert õk olyanokat mondanak a rajongóknak, amit a többi fiú nem mond, mert közvetlenek, nem olyanok mint egy átlagos fiúbanda, és részemrõl:ha szomorú vagyok, felvidítanak, ha boldog vagyok, még boldogabbá tesznek, ha ideges vagyok, megnyugtattnak, ha unatkozok, elszórakoztattnak, szóval egyszóval megváltoztatták az életemet ez alatt az egy év alatt(azért egy év, mert csak 2012-ben ismertem meg õket)
Pop-nak sincs mondanivalója(max nagyon minimálisnak), mert nem errõl szól.. de Pl ha azt mondanám, hogy Slipknot, aminek azért jócskán minden számuk szól valamirõl, a saját mûfajukban nagyon elismertek, vagy bárki mást akkor meg én leszek lehúzva, mert az egy szar, mert nem pop. ez is csak ízlés és mûfajok kérdése, nem véletlenül találták ki. T.
A 2. mondjon már egy elõadót aki most a csúcson van, és egy mákszemnyi mondanivalója van a szövegének!! nem vagyok hatalmas 1d fan de ilyen hülyeséggel nem érvelek! A zenéjük nem rossz , bár szerintem vannak sokkal jobbak, nem tudom mi ez a nagy felhajtás körülöttük.
Mint emberek nincs bajom velük azt leszámítva, hogy néznek ki?! "pasik" ahham. na jó ízlések és pofonok.. Nem szeretem, mert nekem nyálas, semmi mondanivalója, sok h.lyegyerek ugrál össze vissza, és semmi igényesség, munka nincs mögötte.. (most nem akarom hozzátenni az érveket, hogy ezzel ellentétben pl egy rocknak, vagy metálnak (nem feltétlenül a hörgõs hanem pl ennek: http://www.youtube.com/watch?v=29LJGaSExAs mennyi mondanivalója van, aztán sehol sincsen szinte a "hírnevük") T.
Én szeretem! Õk az életem. Aranyosak, kedvesek a rajongóikkal. Szerintem jól is énekelnek. És még sorolhatnám. :)
nem szeretem, mert nem tetszik a zenejuk, es az egyik osztalytarsam folyamatosan roluk beszel, es ez mar idegesit. :D meg... belieber vagyok..!
Nem szeretem, mert nem tudnak élõben énekelni, unalmas a zenéjük, nincs semmi mondanivalója a dalszövegüknek.
Nem szeretem, mert nem az én mûfajom, és mert idegesít hogy (sajnos) nagyon sok lány a nap 24 órájából 20-ban csak róluk meg a hasonló limonádé énekesekrõl meg bandákról tud picsogni. Másik részt, az utolsónak címezve (nem támadási célzattal), ha nem lenne média és tömegkommunikáció, akkor csak élõ zenét hallhatnál, nem tudnád bármikor elõkapni a telefonodat vagy MPakármennyidet, hogy meghallgasd a kedvenc metál számodat. :) Üdv: 17/L rock-metál-punkos aki média-tömegkommunikációt tanul.

Ki az aki bízik még az Orbán-kormányban? Ha igen miért, vagy éppen miért nem?

Legjobb válasz: Én nem bízom bennük! Miért? Feleségem(szívmûtét-mûbillentyû-55éves) rokkantnyugdíját visszaminõsítették! Fiunk nyugdíjpénztári megtakarítását elvették! Miért kellene ezek után bíznom bennük? Hitvány férgek! A választások elõtt ezekrõl egy szó sem volt!

Én nem bízom bennük! Miért? Feleségem(szívmûtét-mûbillentyû-55éves) rokkantnyugdíját visszaminõsítették! Fiunk nyugdíjpénztári megtakarítását elvették! Miért kellene ezek után bíznom bennük? Hitvány férgek! A választások elõtt ezekrõl egy szó sem volt!
Nem, mert az sem igaz amit kérdeznek. Adó csökkentést ígértek, adóemelés lett belõle. Áfa csökkentést ígértek áfa emelés lett belõle. Azt ígérték hogy eltörlik a tandíjat, közben megduplázták, bevezették a röghöz kötést stb. Ellopták a nyugdíjakat. És még sorolhatnám. Gyõzikére szívesebben bíznám rá az országot mint orbánra.
#4-es Konzultálj orvosoddal ill. gyógyszerészeddel! Nagyon habzik a szád! Szemészetre is el kellene menned, beszûkült a látótered!
Szétlopták az országot meg folyamatosan hazudnak a tv-be.Még felsorolni is nehéz lenne menyi felháborító dolgot tettek.Persze az elõdje az MSZP sem volt különb.Ennyire talán nem sanyargattak mint ezek, de eladták a félországot külföldieknek saját zsebre.
Meg tudod cáfolni amit a 4-es írt? Vagy inkább te vagy a habzó szájú?
Nem sikerült megcáfolni, .
Nem cáfolni akartalak, csak az elmédet világosabbá tenni! Sajnálom, ha nem sikerült!
A nyugdíjpénztárhoz annyit fûznék hozzá, hogy nem "szüntették meg", csupán áttették magánból államiba. Akkoriban ugyanígy kérdés nélkül kellett magánba is átlépni. Mellesleg, aki akart, maradhatott. Aki pedig átlépett államiba, annak a különbözetet megtérítették, ami több százezer forintot is jelenthetett. "Nem szabadult meg senki a devizahiteltõl, sõt! Mivel 160 forintos árfolyamon számolják, hónapokkal esetleg évekkel kitolódik a végtörlesztés határideje!" - Nem csak kedvezményes végtörlesztés volt, de forinthitelbe való átváltás is. És a végtörlesztés megint sokaknak jelentett százezres nagyságú megtakarítást (ismerek ilyen személyt, ennek ellenére csõmszp-s, és nem is volt hajlandó azt mondani, hogy jó intézkedés volt.)

Ki az aki megbánta, hogy fogadott orvost és ki az aki azt hogy nem? Miért?

Legjobb válasz: Bár még nem szültem meg, de én eddig egyáltalán nem vártam. Minap a védõnõ átküldött sztk-s terhesgondozásra, mert a beutalót genetikaira az sztk-s doki írta (azóta kiderült,hogy az enyémnek is van aláírási joga). Röpke 2,5 órát vártam a papírra, annyian voltunk. Na hogy nekem egy vizsgálatra is ennyit kelljen várnom, kizárt. Mivel még dolgozom, meg sem tehetem. Ráadásul jó orvosom van, bármikor hívhatom. Az sztk-s dokit nem! Több ismerõsöm szült már nála, van, aki pár hete, és ott maximálisan meg voltak vele elégedve!

Bár még nem szültem meg, de én eddig egyáltalán nem vártam. Minap a védõnõ átküldött sztk-s terhesgondozásra, mert a beutalót genetikaira az sztk-s doki írta (azóta kiderült, hogy az enyémnek is van aláírási joga). Röpke 2, 5 órát vártam a papírra, annyian voltunk. Na hogy nekem egy vizsgálatra is ennyit kelljen várnom, kizárt. Mivel még dolgozom, meg sem tehetem. Ráadásul jó orvosom van, bármikor hívhatom. Az sztk-s dokit nem! Több ismerõsöm szült már nála, van, aki pár hete, és ott maximálisan meg voltak vele elégedve!
javítok: nem bántam, vártam helyett :)
Én kétszer szültem, elõször volt fogadott dokim, de mégsem nála szültem (kórházváltás miatt). Kb a 35-36ik hétig jártam hozzá, jó volt, de szerintem pénzkidobás volt az alkalmankénti 10ezer Ft. Megszültem az ügyeletesnél, báár maga a szülés szörnyû élmény volt, de a nõvérekkel orvosokkal semmi probléma nem volt. Nem bántak velem másképp, mint azzal akinek volt fogadott orvosa. Második gyermekemmel végig SZTK-ba jártam. Mindig ugyanahhoz az orvoshoz mnetem, a végére már egész jól ismertük egymást. Bármit lehetett kérdezni, mindig segítõkész és türelmes volt. Vérvételnél nálunk mindenkinek ugyanannyit kell sorban állnia, érkezési sorrend van, lényegtelen, hogy van-e fogadott orvos. Ügyeletesnél szültem, és azt kell mondjam, hogy csodálatos élmény volt, és örülök, hogy nála szültem. Pénzt is adtunk, mert tényleg elégedettek voltunk mindennel és mindenkivel.
én azt nem bántam meg hogy nem fogadtam!az én dokim is mindig türelmes és kedves volt, végig csak õ vizsgált, az uh-ot is õ csinálta, sosem vártam a laborba sem!lehet hogy a mi kerületünk ilyen csak de ezek a dolgok itt természetesek!amikor szültem utána minden nap bejött hozzám a kórházba és megnézte hogy vagyok, pedig utána sem adtam neki pénzt csak 1 üveg nagyon drága bort!ennek már 2 éve és akár hányszor megyek hozzá azóta, mindig kedves és türelmes, nem érzem rajta hogy na hol a pénzem?
Megbántam. A szülés után (ami az ügyeletében történt) nem maradt ott velem a fogadott dokim, pedig szólt a szülésznõ, hogy gond van, erõsen véreztem, 4-5 orvos még órákon át varrt, öblítette a méhemet és próbálta helyrehozni a dolgokat, miközben a fogadott orvom rég otthon csücsült! Délután telefonált vissza a szülésznõnek, hogy mi volt. Soha nem fogadok még egyszer orvost, hisz az ismeretlen ügyeletesektõl sokkal jobb ellátást kaptam és õk legalább lelkiismeretesek voltak!
Nem bantam meg, ha kellene ujra fogadnek, sima szulesem volt. Ami megis melette szol hogy lattam hogy bannak a tobbiekkel akiknek nem volt dokijuk.

Lányok! Ki az akinél taszító, ha egy fiú rágja a körmét? Ki az aki járna vele, ki az aki nem és miért?

Persze nem elötte rágja, csak azt látná randin, hogy a csávó korábban rágta...

Legjobb válasz: Szokj le rolla ,nem lehetetlen

Szokj le rolla , nem lehetetlen
nem vészes :) nekem barátom is rágja, igazábol nem zavar.
Nem szép egy tövig lerágott köröm, de azért nem mondanám, hogy taszító. Nem szép és kész. De a körömrágásnak valami oka van, szóval ezen kellene változtatni. Mikor régen rágtam nagyon szorongtam mindenért, tényleg mindentõl paráztam, aztán valahogy lenyugodtam, és azóta nem rágom. Szóval ezen valahogy segíteni kell, mert valami lelki oka van. 21/L
rolla? Szerintem undorító...bocsi 26/N
Mivel nekem nagyon fontos, hogy milyen egy fiú keze, ezért nálam ez lehet kizáró ok, persze nem abban az esetben ha minden más stimmel. Imádom a szép kezeket, az viszont nagyon visszataszító ha láthatóan rágva vannak a körmök. Meg gyerekes is... 18/L
Az én barátom is rágja a körmét. Nem szeretem, szoktam mondani neki, hogy ne rágja mert nem szép, de megszokás. Igyekszem leszoktatni róla :)

Ki számít rib*ncnak? Valamint miért tartanak szeretőket azok, akiknek van párkapcsolatuk, de nem házasok. És miért megy bele a harmadik fél, hogyha nem szerelmes a férfiba?

Mert engem mindig lerib*ncoztak, meg kurv*ztak, holott nem is vagyok az, és nem is öltözködök úgy meg semmi ilyesmi....:S

Legjobb válasz: Hát, a csaj egy pici, melltartó máéretû topban, rövidgatyában és kilátszó tangában jár, hát, egy k*rva. Ha valami túl sokat flörtöl, hát, azt is nézhetik annak, meg ez igazából nagyban függ a közösségtõl is, mivel egy vallási fanatikus közösségben az is ribanc, aki úgy csókolózik, hogy nem házas. Ennyi. Hát, azért mert valami hiányzik a kapcsolatból, vagy a csaj/pasi nimfomániás, vagy egyszerûen csak szeret több vasat tartani a tûzben. Remélem elég kielégítõ választ nyújtottam.

Hát, a csaj egy pici, melltartó máéretû topban, rövidgatyában és kilátszó tangában jár, hát, egy k*rva. Ha valami túl sokat flörtöl, hát, azt is nézhetik annak, meg ez igazából nagyban függ a közösségtõl is, mivel egy vallási fanatikus közösségben az is ribanc, aki úgy csókolózik, hogy nem házas. Ennyi. Hát, azért mert valami hiányzik a kapcsolatból, vagy a csaj/pasi nimfomániás, vagy egyszerûen csak szeret több vasat tartani a tûzben. Remélem elég kielégítõ választ nyújtottam.
Valami oka nyilván van annak hogy többen így látnak, nem zörög a haraszt ha nem fúj a szél ugyebár... Magadba kéne keresni a hibát, a ribanc leginkább a viselkedésében az aztán az öltözködésben.
attól hogy kicsi a top és kivan a tanga nem [email protected], [email protected] ha pénzért árulja magát, [email protected] ha több pasival kikezd, lefekszik, hülyíti az embert! Ha rád egy nõ mondja hogy ribvnc az más :D nõ nõre mindig mindent mond :D féltékenység és irigység fõleg! Bár én most az egyik \'barát\'nõmre mondom hogy [email protected], de ezt neki is megmondtam ugyan is amióta nincs barátja sorra hülyíti a férfiakat és kicsit elszállt magától, pofára fog esni és valahogy észhez kell téríteni, de azt mondja nem érdekli hogy [email protected] tartják a férfiak meg mások, na ez az igazi [email protected] aki elismeri hogy így viselkedik és még tetszik is neki!
én ribanc vagyok, beismerem és nem széggyellem. mindig kirívó ruhákba bújok és hetente 5-6 különbözõ szexpartnerem van. egyszerûen imádom ha szétdugnak _:D

Miért alakult ki az, hogy ha egy fiú a jobb fülén hordja a fülbevalót akkor melegnek számít, ha a bal fülén akkor nem?

Legjobb válasz: Olyan má nincs, aki nem hord fülbevalót? És akinek mind a két fülébe van, meg a zórába karika, az a kecskét is?

Olyan má nincs, aki nem hord fülbevalót? És akinek mind a két fülébe van, meg a zórába karika, az a kecskét is?

Miért nézik le azt aki hivatásos nevelöszülő? Azért mert pénzt kap a gyereknevelésért? Pedig amit adnak abból még a gyereknevelés s jön ki nem hogy más

Legjobb válasz: Az emberek nem azokat nézik le akik nevelõszülõk, hanem azokat akik valóban ebbõl tartják fent a saját jólétüket. Az egyik falubeli nevelõszülõ lett, a saját két gyereke mellé befogadott még hármat. A gyerekekre kapott pénzt autóra, meg a saját gyerekei ruháztatására, jólétére költötte, a három nevelt meg mint az Árvácska címû filmben járt a levetett sz.ba. Nevelõanyuka amikor a számlákat számon kérték öngyilkos akart lenni, mert se a nevelõanya szerep, se a takarékosság nem állt vele köszönõviszonyba se. Emellett sok ilyet lehet hallani. Ez olyan mint a faji hovatartozás. Hiába vannak kivételek, az ember automatikusan általánosít.

Az emberek nem azokat nézik le akik nevelõszülõk, hanem azokat akik valóban ebbõl tartják fent a saját jólétüket. Az egyik falubeli nevelõszülõ lett, a saját két gyereke mellé befogadott még hármat. A gyerekekre kapott pénzt autóra, meg a saját gyerekei ruháztatására, jólétére költötte, a három nevelt meg mint az Árvácska címû filmben járt a levetett sz.ba. Nevelõanyuka amikor a számlákat számon kérték öngyilkos akart lenni, mert se a nevelõanya szerep, se a takarékosság nem állt vele köszönõviszonyba se. Emellett sok ilyet lehet hallani. Ez olyan mint a faji hovatartozás. Hiába vannak kivételek, az ember automatikusan általánosít.
Én nem nézem le õket, sok nevelõszülõt ismerek. Viszont köztük van olyan is, aki bevallottan csak azért nem fogadja örökbe a gyerekeket, mert a nevelõszülõségért több pénz jár.
Azért, mert ezek az emberek 90 százalékban a pénzért és a semmittevésért csinálják ezt, a befogadott gyerekbõl meg lesz a következõ móri gyilkos, és ez a nevelõ szülõ felelõssége.
És miért nem fogadtál örökbe 6 gyereket? Tudod miért nem? Mert már 2 vagy 3 gyereket sem tudtál volna eltartani Gyes-bõl, családiból és fizetésbõl. És ugyan mi nem ismerünk téged, de lehet hogy a környezeted igen és lehet hogy látják, hogy milyen vagy a gyerekekkel szemben és azért szólnak meg.
Persze, ha nem inged, ne vedd magadra, de sajnos akik ennyi gyereket hoznak ki, azok bizony nem csupán anyai szívbõl csinálják...sajnos nagyon nem.:(
Miért, mennyit kapnak a nevelõszülõk egy gyerek után? Nem tudom.
Ugyan már, csak az irigység!!! Azt hiszik, milyen jópofa dolog már, hogy idegen gyermeket próbálsz terelgetni, akinek adott esetben lehet nagyon elege van hogy nincs konkrét otthona, csak van valahol... Én is ismerek nevelõ szülõket, és annyira szuperek voltak!!! Nem egy gyermek volt Náluk, két gyerek volt akik nagykorukig voltak náluk, volt egy kisfiú, aki hol Náluk volt, hol nem.... Annyit tudok, hogy a nevelõ szülõk félre tettek egy bizonyos összeget minden hónapban, amit a fiú megkapott, a lány nem, mert a lány elkallódott, rossz társaságba keveredett, kezelhetetlen volt, állandóan hazudozott, meglopta Õket, fiatalon terhes lett egy szakma nélkül, egy Matyi nevû ürgével lelépett, ahogy elképzelem, azóta is segélybõl élnek, már ha egy putriban lenni életnek számít....
A kérdező hozzászólása: 11 éve
Mióta vagy nevelõszülõ?
A kérdező hozzászólása: 61 éves. De a nevelt gyeremekeim nem is fogadhatnam örökbe mert õk zúrös csaladbol vannak csak kiemelve nem mondtak le róluk teljes elutasitast kaptam örökbefogadassal kapcsolatban
örökbefogadásnál van egy olyan szabály, hogy az örökbefogadó és az örökbefogadott között max 45 év korkülönbség lehet de ha már 6 gyerek van, akkor valószínûleg az elsõ elõtt még nem volt meg a 45 éves korkülönbség illetve nem csak csecsemõt, hanem nagyobb gyereket is örökbe lehet fogadni, és akkor megint nincs ekkora korkülönbség
Hány éves a férjed?
A kérdező hozzászólása: Szivem vágya lenne a rendes örökbefogadas de mivel a férjem elmult 45 nem vagyunk alkalmasak szerintük... Érdkes nevelöszülönek jók vagyunk ill. Oda csak én kellek támogató félként kérdezték csak meg a férjem.igy õk ajánlották hogy akkor végezzem el a tanfolyamot és legyek nevelöszülõ de ha pl orvosnal iskolaba ezt meghalljak hallom vissza a szvegelést pedig én rengeteg pénzt költök a gyerekekre söt van mar egy kirepült akinek a sajat örökségembõl lakast vettem.
A kérdező hozzászólása: Én azért lettem nevelõszülõ mert sajátom nem lett 10 éven át küdóttem. Már 6 gyermekem van és bántanak érte
A kérdező hozzászólása: Nem nem tudtunk örökbefogadni nem engedték babatvörkbefogadni meg fõleg nem tud meg a fiatal sem.nygy a varolista vagy ismeretseg kell. De mindegy én joval többet költök a gyermekekre mint amit adnak

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!