Találatok a következő kifejezésre: Miért nem ki a dvd (33 db)

DVD-RW lemezt (amire én írtam ki filmeket ) miért nem olvassa a DVD-lejátszó? Hiba:invalid key

Az volt a gond,hogy mappákba,almappákba tettem a filmeket?

Legjobb válasz: Avi formátumban voltak amúgy a filmek.

A kérdező hozzászólása: Avi formátumban voltak amúgy a filmek.
- nem kezel DVD-RW-t - nem zártad le a lemezt - nem ismeri fel a codecet - nem szereti a karakterkódolást a file nevében - akármi más
A kérdező hozzászólása: Hogyan lehet lezárni a lemezt?Az írás végén kéne még valamit csinálni?
Nem, azt írás megkezdése elõtt kell csinálni. Bepipálod, hogy zárja le a lemezt, és kész.

Miért van az h letölök egy sorozatot és a gép lejátsza de ha ki írom dvdre akk a dvd lejátszó nem? :O A dvd lejátszó divixes stb. stb a sorozat meg avis, és a dvd lejátszóvmi ilyesmit ír ki "video not support" v. vmi ilyesmi

de a dvdn szoktam a filmeket nézni amiket gond nélkül lejátsz.csak ezt nem valamiért

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy avi, de a codec más? Mondjuk Xvid? Az lehet ok!

Nem lehet, hogy avi, de a codec más? Mondjuk Xvid? Az lehet ok!
A kérdező hozzászólása: én nemtom mert a film cím véére .avi van írva, a dvd lejátsza az xvidit
A kérdező hozzászólása: g
Ha jobb klikk az avi fájlra, tulajdonásog, összegzés, nem írja ki a codec típusát?
Az a gond, hogy az AVI az nem egy konkrét fájltípus. Az AVI-n belül nagyon sokféle kodek létezik. A te dvd lejátszód valószínûleg azt a kodeket nem ismeri amiben a sorozatot töltötted le, de egy másik fajtát igen. Tehát van olyan AVI amit lejátszik és van olyan amelyiket nem...
Létezik egy Gspot nevû program, az kiírja részletesen, milyen a video formátuma. Az pedig, hogy AVI, nem sokat jelent, az is csak egy konténer (mint pl. az MKV), a lényeg, hogy mivel lett kódolva. Sõt, még olyan is lehet, hogy DivX-es a lejátszód, de egy bizonyos DivX verziót nem támogat. (Ez benne szokott lenni a készülék használati útmutatójában.)


Miért nem nyílik ki a DVD-író? (lent részletesebben).

LG DVD-CD-író/olvasó. Eddig megfelelően működött,most viszont pár napja nem akar kinyílni,hiába nyomom a gombot. A lámpa felvillan,de nem csinál semmit. Azt tudom,hogy egy tűt belenyomva kinyílik,de ez még nem megoldás(meg áram alatt amúgy sem szeretnék kísérletezni vele,hogy mennyire fog megrázni,ha belenyomok egy fém tűt). Kerestem a google-n,találtam pár lehetséges megoldást,mondják,hogy esetleg valami "gumi" romlott el benne. Viszont egyrészt nem tudom mi az,másrészt hogy hol van,harmadrészt,hogy hogy kell javítani,ha ez a baja. Szóval ebben is kérnék egy kis segítséget :) Azt még nem próbáltam ki,hogy ha nagynehezen "beleerőszakolok" egy lemezt,azt olvassa-e,a kérdés kirakása után próbálom ki. Megj.:azon a napon,amikor elromlott az író(legalábbis meghibásodott) a Daemon tools is "elromlott" valamiért. Hibát jelzett,ezért újra kellett telepítenem. Nem tudom,ennek lehet-e köze hozzá,azért ideírtam. Előre is köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: Esetleg próbáljad egy Linux alól , úgyis vannak pár száz megás linuxok.

Esetleg próbáljad egy Linux alól , úgyis vannak pár száz megás linuxok.
Hardveres problémára szoftveres orvosság nincs. Szíjat nem tudom hol fogsz kapni hozzá. Érdeklõdd meg bontóban, hogy van-e ilyenjük, esetleg vegyél pár száz forintért egy mûködõképtelen meghajtót és cseréld ki a szíjat. Ha nyitva a tálca, akkor egy csipesszel meg lehet csinálni. A lyukkal kinyithatod nyugodtan, ott nincs elektronika, sem áram, nem fog megrázni.
Ha kinyitod a tálcáját, akkor vszeg alul már látod is a tárcsát (zseblámpa kõ!), és rajta a szíjat. Ha megy a tárcsa, és csúszik rajta a szíj, akkor azzal van a gond. Megtakarítás, ill. egy erõsebb befõttes gumi, vagy magnó ékszíj jó lehet. http://www.amatorbolt.hu/index.php?nav=menu4 Ha már a tárcsa sem megy, akkor könnyen lehet, hogy a motorja kinyiffant (sztem a tárcsa nem forog meg a tengelyen). De ezzel csak akkor érdemes foglalkozni, ha a beleerõszakolt lemezt felismeri...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nos, a beleerõszakolt lemezt nem olvassa. Igazából semmire nem reagál, nem is csukódik be rendesen, akkor sem ha betolom(jó, ha kicsit gyorsabban tolom akkor de, csak azért teljesen nem akarom tönkrevágni). A tárcsa egy kerek, fehér/szürke valami, majdnem a tálca elejénél, ugye? Azon van egy fekete gumiféleség, feltételezem ez a szíj. Ha kicsit betolom/kihúzom az író tálcáját, a tárcsa forog közben. A szíj pedig vele együtt, vagy hogy is mondjam, legalábbis nem úgy tûnk, mintha nagyon csúszna. Bár nem értek annyira hozzá, elõfordulhat, hogy rosszul látom és mégis. Ha tényleg ez a probléma, elég ha szétkapom és berakok helyette egy befõttesgumit?
A kérdező hozzászólása: Hm, érdekes. Most pár napig nem próbálkoztam a meghajtó kinyitásával és most meg már mûködik rendesen, gombnyomásra.

Miért nem írja ki a DVD-t az íróm?

Olvasni olvas...

Legjobb válasz: Ha nem az író járja a végét, akkor valamit alállítottál az írószoftverben. Én mondjuk nem szeretem a nero-t. Az 5. verzió óta nem is használom. Nagy, nehézkes, bonyolult, fölösleges.

Ha nem az író járja a végét, akkor valamit alállítottál az írószoftverben. Én mondjuk nem szeretem a nero-t. Az 5. verzió óta nem is használom. Nagy, nehézkes, bonyolult, fölösleges.
A kérdező hozzászólása: nem tudom mit állíthattam el... a legutóbbi xp telepítés után csinálja ezeket. illetve vlami olyasmit ír ki hogy felajánlja az elején hogy többmenetes lemezt akarok e készíteni vagy sem... valami ilyesmi
Ne vacakolj a többmenetes írással, mert sok poháralátétet lehet vele gyártani. Egymenetes írást válassz, túlírást tiltsd le. [link] Itt egy leírás bogarászd át. És amíg nem jössz rá probléma okára használj inkább újraírható lemezt.
A kérdező hozzászólása: köszi!!!

A Windows 7-t ki írtam egy DVD-re a Windows írójával miért nem botolja a?

?

Legjobb válasz: Fogadjunk adatként felírtad az ISO fájlt.

Fogadjunk adatként felírtad az ISO fájlt.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom lehet!:D USB-n lehet Bootolni?
Alaplap/bios függõ de valószínûleg igen. http://hvg.hu/tudomany/20101027_windows_7_usb_boot

Miert irja ki a VLC player, ha berakom a DVD-t, hogy allitsam at a menü nyelvet az anyanyelvemre? Hiaba allitom at akarmire, nem tudom lejatszani a filmet.

Megjelenik ez a feliras, aztan onnan semerre sem tudok menni. De csak 1 dvd-nel csinalja ezt, a többinel semmi gond.

Miért nem írja ki a DVD-t az íróm?

Minden kompatibilis, az író programom is jól érzékeli mindkett?t, viszont mikor megnézem a DVD-t, akkor 0-nak írja a foglalt és a szabad területet is és (talán) 172-es hibát ír ki.

Legjobb válasz: Nekem LG van, sokan becsmérlik de ebbõl a márkából még nem vettem rosszat, (érdemes a fórumokon azért utána nézni ezeknek) legutóbb sonyom volt kb. 2 hónapos (7261) és nem volt hajlandó írni, olcsóbb volt földhöz vernem mérgembe mert visszaküldenem annyi lett volna mint egy másik mindennel! :@ utólag sajnáltam mert legalább egy lézer pointert tudtam volna csinálni belõle igaz az még a gyufát is lángra gyújtja! :D

Nekem LG van, sokan becsmérlik de ebbõl a márkából még nem vettem rosszat, (érdemes a fórumokon azért utána nézni ezeknek) legutóbb sonyom volt kb. 2 hónapos (7261) és nem volt hajlandó írni, olcsóbb volt földhöz vernem mérgembe mert visszaküldenem annyi lett volna mint egy másik mindennel! :@ utólag sajnáltam mert legalább egy lézer pointert tudtam volna csinálni belõle igaz az még a gyufát is lángra gyújtja! :D

Miért nem adják ki a dvd forgalmazók a Die Hard 3. - Az élet mindig drága című filmet?

Mintha elfelejtették volna, pedig fontos film.

Legjobb válasz: Itthon az Intercom forgalmazza, érdemes közvetlenül tõlük emgkérdezni, hogy lehet megvásárolni. Állítólag május végétõl a Select 86 forgalmazásában is megjelenik majd.

Itthon az Intercom forgalmazza, érdemes közvetlenül tõlük emgkérdezni, hogy lehet megvásárolni. Állítólag május végétõl a Select 86 forgalmazásában is megjelenik majd.
Na megjelenik végre! Várható idõpont: 2008. szeptember 24.
Lassú sebességgel írd, próbáld ki négszeressel.
A kérdező hozzászólása: Most letöltöttem egy másik íróprogramot, hátha azzal majd menni fog!
Számítógép lejátssza rendesen?
A kérdező hozzászólása: A számítógép leviszi, hiba nélkül és a leglassabbon írom 4x-en és már volt hogy ugyan azt a filmet kiírtam még egyszer , de hiába, ugyan azt csinálja!
Vagy retkes a DVD-lejátszód lézerfeje, vagy kilazult valami kábel a tv és lejátszó között, vagy kezd tönkremenni az íród. (A számítógép nem olyan kényes, mint egy DVD-lejátszó.) Cserés kísérleteket kellene csinálnod. Pl. amit írsz, más DVD-lejátszója viszi-e, vagy kérsz kölcsön valakitõl egy DVD-írót és azzal is megpróbálod, stb.
A kérdező hozzászólása: Más DVD lejátszója sem viszi le.
Akkor az íród kezdi feladni a harcot.
A kérdező hozzászólása: az írófejem alig 1 éve volt kicserélve, annak nem lehet baja!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!