Találatok a következő kifejezésre: Miért nem ki a dvd (31 db)

DVD-RW lemezt (amire én írtam ki filmeket ) miért nem olvassa a DVD-lejátszó? Hiba:invalid key

Az volt a gond,hogy mappákba,almappákba tettem a filmeket?

Legjobb válasz: Avi formátumban voltak amúgy a filmek.

A kérdező hozzászólása: Avi formátumban voltak amúgy a filmek.
- nem kezel DVD-RW-t - nem zártad le a lemezt - nem ismeri fel a codecet - nem szereti a karakterkódolást a file nevében - akármi más
A kérdező hozzászólása: Hogyan lehet lezárni a lemezt?Az írás végén kéne még valamit csinálni?
Nem, azt írás megkezdése elõtt kell csinálni. Bepipálod, hogy zárja le a lemezt, és kész.

Miért van az h letölök egy sorozatot és a gép lejátsza de ha ki írom dvdre akk a dvd lejátszó nem? :O A dvd lejátszó divixes stb. stb a sorozat meg avis, és a dvd lejátszóvmi ilyesmit ír ki "video not support" v. vmi ilyesmi

de a dvdn szoktam a filmeket nézni amiket gond nélkül lejátsz.csak ezt nem valamiért

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy avi, de a codec más? Mondjuk Xvid? Az lehet ok!

Nem lehet, hogy avi, de a codec más? Mondjuk Xvid? Az lehet ok!
A kérdező hozzászólása: én nemtom mert a film cím véére .avi van írva, a dvd lejátsza az xvidit
A kérdező hozzászólása: g
Ha jobb klikk az avi fájlra, tulajdonásog, összegzés, nem írja ki a codec típusát?
Az a gond, hogy az AVI az nem egy konkrét fájltípus. Az AVI-n belül nagyon sokféle kodek létezik. A te dvd lejátszód valószínûleg azt a kodeket nem ismeri amiben a sorozatot töltötted le, de egy másik fajtát igen. Tehát van olyan AVI amit lejátszik és van olyan amelyiket nem...
Létezik egy Gspot nevû program, az kiírja részletesen, milyen a video formátuma. Az pedig, hogy AVI, nem sokat jelent, az is csak egy konténer (mint pl. az MKV), a lényeg, hogy mivel lett kódolva. Sõt, még olyan is lehet, hogy DivX-es a lejátszód, de egy bizonyos DivX verziót nem támogat. (Ez benne szokott lenni a készülék használati útmutatójában.)


Miért nem nyílik ki a DVD-író? (lent részletesebben).

LG DVD-CD-író/olvasó. Eddig megfelelően működött,most viszont pár napja nem akar kinyílni,hiába nyomom a gombot. A lámpa felvillan,de nem csinál semmit. Azt tudom,hogy egy tűt belenyomva kinyílik,de ez még nem megoldás(meg áram alatt amúgy sem szeretnék kísérletezni vele,hogy mennyire fog megrázni,ha belenyomok egy fém tűt). Kerestem a google-n,találtam pár lehetséges megoldást,mondják,hogy esetleg valami "gumi" romlott el benne. Viszont egyrészt nem tudom mi az,másrészt hogy hol van,harmadrészt,hogy hogy kell javítani,ha ez a baja. Szóval ebben is kérnék egy kis segítséget :) Azt még nem próbáltam ki,hogy ha nagynehezen "beleerőszakolok" egy lemezt,azt olvassa-e,a kérdés kirakása után próbálom ki. Megj.:azon a napon,amikor elromlott az író(legalábbis meghibásodott) a Daemon tools is "elromlott" valamiért. Hibát jelzett,ezért újra kellett telepítenem. Nem tudom,ennek lehet-e köze hozzá,azért ideírtam. Előre is köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: Esetleg próbáljad egy Linux alól , úgyis vannak pár száz megás linuxok.

Esetleg próbáljad egy Linux alól , úgyis vannak pár száz megás linuxok.
Hardveres problémára szoftveres orvosság nincs. Szíjat nem tudom hol fogsz kapni hozzá. Érdeklõdd meg bontóban, hogy van-e ilyenjük, esetleg vegyél pár száz forintért egy mûködõképtelen meghajtót és cseréld ki a szíjat. Ha nyitva a tálca, akkor egy csipesszel meg lehet csinálni. A lyukkal kinyithatod nyugodtan, ott nincs elektronika, sem áram, nem fog megrázni.
Ha kinyitod a tálcáját, akkor vszeg alul már látod is a tárcsát (zseblámpa kõ!), és rajta a szíjat. Ha megy a tárcsa, és csúszik rajta a szíj, akkor azzal van a gond. Megtakarítás, ill. egy erõsebb befõttes gumi, vagy magnó ékszíj jó lehet. http://www.amatorbolt.hu/index.php?nav=menu4 Ha már a tárcsa sem megy, akkor könnyen lehet, hogy a motorja kinyiffant (sztem a tárcsa nem forog meg a tengelyen). De ezzel csak akkor érdemes foglalkozni, ha a beleerõszakolt lemezt felismeri...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nos, a beleerõszakolt lemezt nem olvassa. Igazából semmire nem reagál, nem is csukódik be rendesen, akkor sem ha betolom(jó, ha kicsit gyorsabban tolom akkor de, csak azért teljesen nem akarom tönkrevágni). A tárcsa egy kerek, fehér/szürke valami, majdnem a tálca elejénél, ugye? Azon van egy fekete gumiféleség, feltételezem ez a szíj. Ha kicsit betolom/kihúzom az író tálcáját, a tárcsa forog közben. A szíj pedig vele együtt, vagy hogy is mondjam, legalábbis nem úgy tûnk, mintha nagyon csúszna. Bár nem értek annyira hozzá, elõfordulhat, hogy rosszul látom és mégis. Ha tényleg ez a probléma, elég ha szétkapom és berakok helyette egy befõttesgumit?
A kérdező hozzászólása: Hm, érdekes. Most pár napig nem próbálkoztam a meghajtó kinyitásával és most meg már mûködik rendesen, gombnyomásra.

A Windows 7-t ki írtam egy DVD-re a Windows írójával miért nem botolja a?

?

Legjobb válasz: Fogadjunk adatként felírtad az ISO fájlt.

Fogadjunk adatként felírtad az ISO fájlt.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom lehet!:D USB-n lehet Bootolni?
Alaplap/bios függõ de valószínûleg igen. http://hvg.hu/tudomany/20101027_windows_7_usb_boot

Miert irja ki a VLC player, ha berakom a DVD-t, hogy allitsam at a menü nyelvet az anyanyelvemre? Hiaba allitom at akarmire, nem tudom lejatszani a filmet.

Megjelenik ez a feliras, aztan onnan semerre sem tudok menni. De csak 1 dvd-nel csinalja ezt, a többinel semmi gond.

Miért nem írja ki a DVD-t az íróm?

Minden kompatibilis, az író programom is jól érzékeli mindkett?t, viszont mikor megnézem a DVD-t, akkor 0-nak írja a foglalt és a szabad területet is és (talán) 172-es hibát ír ki.

Legjobb válasz: Nekem LG van, sokan becsmérlik de ebbõl a márkából még nem vettem rosszat, (érdemes a fórumokon azért utána nézni ezeknek) legutóbb sonyom volt kb. 2 hónapos (7261) és nem volt hajlandó írni, olcsóbb volt földhöz vernem mérgembe mert visszaküldenem annyi lett volna mint egy másik mindennel! :@ utólag sajnáltam mert legalább egy lézer pointert tudtam volna csinálni belõle igaz az még a gyufát is lángra gyújtja! :D

Nekem LG van, sokan becsmérlik de ebbõl a márkából még nem vettem rosszat, (érdemes a fórumokon azért utána nézni ezeknek) legutóbb sonyom volt kb. 2 hónapos (7261) és nem volt hajlandó írni, olcsóbb volt földhöz vernem mérgembe mert visszaküldenem annyi lett volna mint egy másik mindennel! :@ utólag sajnáltam mert legalább egy lézer pointert tudtam volna csinálni belõle igaz az még a gyufát is lángra gyújtja! :D

Miért nem adják ki a dvd forgalmazók a Die Hard 3. - Az élet mindig drága című filmet?

Mintha elfelejtették volna, pedig fontos film.

Legjobb válasz: Itthon az Intercom forgalmazza, érdemes közvetlenül tõlük emgkérdezni, hogy lehet megvásárolni. Állítólag május végétõl a Select 86 forgalmazásában is megjelenik majd.

Itthon az Intercom forgalmazza, érdemes közvetlenül tõlük emgkérdezni, hogy lehet megvásárolni. Állítólag május végétõl a Select 86 forgalmazásában is megjelenik majd.
Na megjelenik végre! Várható idõpont: 2008. szeptember 24.
Lassú sebességgel írd, próbáld ki négszeressel.
A kérdező hozzászólása: Most letöltöttem egy másik íróprogramot, hátha azzal majd menni fog!
Számítógép lejátssza rendesen?
A kérdező hozzászólása: A számítógép leviszi, hiba nélkül és a leglassabbon írom 4x-en és már volt hogy ugyan azt a filmet kiírtam még egyszer , de hiába, ugyan azt csinálja!
Vagy retkes a DVD-lejátszód lézerfeje, vagy kilazult valami kábel a tv és lejátszó között, vagy kezd tönkremenni az íród. (A számítógép nem olyan kényes, mint egy DVD-lejátszó.) Cserés kísérleteket kellene csinálnod. Pl. amit írsz, más DVD-lejátszója viszi-e, vagy kérsz kölcsön valakitõl egy DVD-írót és azzal is megpróbálod, stb.
A kérdező hozzászólása: Más DVD lejátszója sem viszi le.
Akkor az íród kezdi feladni a harcot.
A kérdező hozzászólása: az írófejem alig 1 éve volt kicserélve, annak nem lehet baja!

Az asztali gépem nem olvassa be a DVD filmeket. Mindig üres lemezt ír rá. Az eredeti DVD viszont felismeri csak amit én írtam ki azt nem, pedig ezen az írón írtam ki. Miért lehet ez?

Az avi filmekkel is így vagyok.Nem tudom újra behúzni a gépbe.

Legjobb válasz: vagy az író fej rossz vagy az olvasó fej vagy szar lemezre írsz másik gépben nézd meg, hogy ott is baj van-e a lemezzel, amit írtál

vagy az író fej rossz vagy az olvasó fej vagy szar lemezre írsz másik gépben nézd meg, hogy ott is baj van-e a lemezzel, amit írtál
Milyen sebességgel írsz? Ajánlott a 4x-es.
A kérdező hozzászólása: Verbatim és traxdata 8x sebességgel
Csináld, amit az elsõ írt.
A kérdező hozzászólása: elment benne az olvasó fej, mert másik gépen gond nélkül beolvasta
Hát akkor ez van. Esetleg lehet próbálkozni fejtisztítással, bár én nem foglalkoznék vele, mert a tisztítót is meg kell venni, az eredmény pedig kétséges. Akkor már inkább egy másik író.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!