Találatok a következő kifejezésre: Miért nem ki, ha valakinek válaszolok (2 db)

Miért nem írja ki, ha valakinek válaszolok?

Legjobb válasz: Kiírja az. Lehet, hogy egy olyan kérdésre válaszoltál, amire már 10-nél többen válaszoltak elõtted, ezért válaszadás után visszaugrott az elsõ oldalra az elsõ válaszokhoz. Attól még ott van az utolsó oldalon a válaszod.

Kiírja az. Lehet, hogy egy olyan kérdésre válaszoltál, amire már 10-nél többen válaszoltak elõtted, ezért válaszadás után visszaugrott az elsõ oldalra az elsõ válaszokhoz. Attól még ott van az utolsó oldalon a válaszod.
Vagy Te vagy az, aki nekem írt magánlevelet a válasz helyett, mert rossz helyre kattintott. (Nem én kérdeztem, csak az elsõ válaszoló voltam. betadin-os téma)
A kérdező hozzászólása: Nem írtam magán emailt senkinek, az biztos, de azért köszi a segítséget.:-)

Kik valaszolnak a kerdesunkre? Ha egy atlagos ember akkor mit es miert okoskodik, ha valaki nem tudd vagy nem ert valamit?

Legjobb válasz: Mert sokaknak van az adott témában személyes tapasztalatuk.

Mert sokaknak van az adott témában személyes tapasztalatuk.
Igen átlagos emberek válaszolnak, de nem biztos hogy nem ért a dologhoz amit kérdezel, ez nem okoskodás, hanem van benne véleménynyilvánitás is, azt meg bárki megteheti.
Válaszolnak szakemberek is. Gondolj bele, pl egy frizurával kapcsolatos kérdésre nem kizárt, hogy egy fodrász ad választ. Vagy átlagos ember, akinek tapasztalata van sokszor többet ér, mint egy szakember, aki tanult a dologról.
A magam nevében annyit, hogy én akkor válaszolok, ha: -szakmámba vág és hozzáértõ választ tudok adni -személyes tapasztalatom alapján, úgy ítélem meg, hogy hasznára lehetek a kérdezõnek -ha annyira orbitálisan irritálót kérdez, hogy nem hagyhatom szó nélkül (pl "férfi mûköröm" vagy "milyen autót vegyen egy buzi", stb stb)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!