Találatok a következő kifejezésre: Miért nem ki, (3482 db)

Miért nem, kinek mi az ok a nem-re, a miért nem vesztettem el a szüzességem közel 30 évesen?

Egy elõzõ kérdés egyik válaszára hivatkozom, mi szerint itt gyk-n hadsereget lehetne toborozni a 30 évhez közelebb esõ szüzekbõl. De igazából sosem kérdezi meg senki az okot. Esetleg válogatós vagy, vagy szemérmes, bénának érzed magad, szégyelled e miatt magad, mit tudsz tenni hogy a nem igenné változzon, milyennek érzed a külsõd, szerinted lenéznek e emiatt, volt e lehetõséged mikor megtehetted volna, ha igen akkor mi tartott vissza. Kíváncsi vagyok a véleményetekre ezzel kapcsolatban! Szüzek és nem szüzek egyaránt írjanak! És vajon mi a cikibb, ha közel 30 pasi szûz vagy közel 30 nõ szûz?

Legjobb válasz: ti tudjátok mi az ok! 30+nemszûzF

ti tudjátok mi az ok! 30+nemszûzF
Szociális fóbia. És nem lesz könnyû váltani, mert nincs a céljaim között a nem egyedül való megdöglés. 24/F
lemaradt 28/N
A testvérem 33 éves és szûz. Nem jár el sehová, nincsenek barátai, nem volt soha pasija, nem is akar azt mondta. Nem akar férjhez menni sem gyerekeket. Nem jár dolgozni sem. Semmi emberi kontaktus a rokonain kívül. Külsõleg semmi de semmi gond nincs vele. Pusztán Antiszociális. Én is elég visszahúzódó voltam régebben de tudatosan változtattam. 19 évesen kezdtem el pasizni. És 24 éves korom óta vagyok a férjemmel. Nem volt nehéz változtatni igazság szerint, csak a célt kellett szem elõtt tartani (nem akartam magányosan megdögleni).
és egymással nem tudnátok ismerkedni?(szociális fóbiások) én nem vagyok az. próbáltam ismerkedni itt egy ilyen csajjal, de reménytelen. pár üzenet után nem írt vissza. pedig velem olyan könnyû ismerkedni. azon gondolkodtam, hogy egymással nem e menne könnyebben.
12-esnek én is adom a pacsit, meg neked is 13-mas:) Nagyon szorongok emberek között. Nem merem õket megszólítani, nem tudom mikor mit mondjak. Nem tudom kifejezni magam. Még csak 25 leszek, de jó úton haladok ahhoz, hogy 30 évesen is szûz legyek... 24F
Ó, 12-es, pacsi! :) Nálam is szociális fóbia. Rettenetes, képtelen vagyok kapcsolatot teremteni. Az életem minden területén akadályoz, de talán a pártalálás a legreménytelenebb. Elmúltam 25 és kapcsolatom sem volt még... Én nem szégyellem azt, hogy szûz vagyok, viszont aggaszt, hogy még sosem éltem meg, milyen a kölcsönös szerelem. Óriási hátrányt kellene ledolgoznom. De azért nem adtam fel, csak idõrõl idõre elkeseredem. L
szociális fóbia
féltem a teljesítési kényszertõl, az elvárásoktól. sok lehetõségem lett volna barátnõt szerezni. de olyan lányoknak is nemet mondtam, akikbe szerelmes voltam. a húszas éveim végére változtam, csak ennyi idõsen egyre nehezebb párt találni. meg az anyagi stabilitás ami most akadályoz. pénz nélkül még meghalni sem lehet, nemhogy párkapcsolatot fenntartani. a külsõmmel elégedett vagyok. a változáshoz lóvé kell. és szerintem a szûz férfi sokkal cikibb, mint a szûz nõ.
Én világ életben rosszul kevertem a lapokat ilyen téren, hiába van sok eszem.Akivel lefeküdhettem volna az, vagy egy ordas nagy k*[email protected] volt, de belém volt zúgva, vagy a másik, hogy ocsmány volt a leányzó, a 3. lehetõségem egy depressziós idióta volt, a 4. pedig egy 40 év körüli és még sorolhatnám egészen nap estig.A volt amelyikhez testileg vonzódtam, de a személyisége taszított és az is megesett, hogy pont nem volt semmi gond, de hagytam magam lebeszélni a nõrõl, mert mások szerint nem volt hozzám illõ.Én hülye meg hagytam, hogy bogarat ültessenek a fülembe. A külsõmre azt mondja mindenki, hogy jó, de egyáltalán nem érzem jól magam a bõrömben és sokszor azt gondolom, hogy csak kedvességbõl mondják. Szerintem nem ciki, elvégre ez mindenkinek a magánügye.Mindenesetre engem már nagyon idegesít így lassan a 24 felé közeledve. 23/F(szûz)
semmise ciki. mindenki úgy alakítja az életét, ahogy az számára megfelelõ.
Fogalmam sincs, és nem is érdekel. Egyébként egyik sem ciki. A szexualitás semmilyen törvényes formája nem ciki. Se a sok szex, se a semennyi. Nemtõl függetlenül. Ami és ahogy jól esik. Kielégítõ szexuális életet élõ 22L
Én 22/F vagyok, és 20 voltam amikor elõször nõhöz értem. Addig egyszerûen nem érdekelt a dolog, soha nem voltam gazdag, de nem a pénz hiánya tartott vissza a dologban.
nem azt mondom, hogy biztos nem tetszenék senkinek, amiért nincs pénzem drága ruhákra, csak hogy nekem a magabiztosságomhoz szükségem lenne egy jól fizetõ állásra, sok pénzre
Az önbizalom és a pénz két külön dolog. A magabiztosság , határozottság vonzóbb tulajdonságok, mint a pénztárca vastagsága.
A kérdező hozzászólása: Jah a korotokat is írjátok oda köszönöm! :) Én 25/L vagyok! :)
nekem sem volt pénzem, 500Ft-os nadrágban is bejöttem a leendõ nõmnek
nincs sok pénzem, ezért nem vagyok magabiztos
anno rosszul metéltek körbe a mai napig szégyellem a péniszem azt hiszem ez a bénaságom gyökere tizenévesen sem mertem egy ponton tovább nyomulni a lányokra gondolván ha eljutunk addig mit fog szólni? :/ most 20évesen már egyáltalán nem merek/tudok lányokkal ismerkedni semmi önbizalmam nincs valahogy nem úgy jönnek a gondolatok és a szavak mint ahogy kéne mára már a tapasztalatlanságomat is szégyellem (bár 18 évesen már nem bírtam tovább és elmentem 1 prostihoz, de még mindig olyan mint ha szûz lennék még csókolózni sem csókolóztam ingyen) nem rég láttam egy lányt facebook on már csak képek alapján teljesen elvarázsolt, de nem mertem neki írni gondoltam úgy sem lenne esélyem 3 hónap múlva vettem magamon erõt h írjak neki és mint kiderült még be is jönnék neki, de már volt neki vmi kialakulóban... aztán egy bulin egy régi lány ismerõsöm konkrétan azt mondta h szeret (persze kicsit már be volt tintázva és riba nckodi is szokott) de én valamiért ledermedtem nem tudtam h most mit lépjek (ezután jött az élet egyik törvénye: ha te nem majd más igen) ez napokig kínzott egyáltalán nem éreztem magam férfinak azon már én is gondolkodtam hogy van-e valami klub a párkapcsolati analfabétáknak? :)

Hogy lehet hogy helyeslik Cib banknál elkövetett robbantást a facebookon? Ez normális? Egyáltalán kinek jut eszébe helyeselni és miért? Miért nem szeretik a bankokat ma magyarországon es miért vettek fel emberek kölcsönt ha tudják visszaadni?

Kérdés fenn

Legjobb válasz: "Hogy lehet hogy helyeslik Cib banknál elkövetett robbantást a facebookon?" Úgy, hogy rühellik a bankokat. "Ez normális?" Kinek mi. "Egyáltalán kinek jut eszébe helyeselni és miért?" Annak ,aki utálja a bankopkat és nyilván azért, mert utálja a bankokat. "Miért nem szeretik a bankokat ma magyarországon es miért vettek fel emberek kölcsönt ha tudjàk visszaadni?" Azért nem szeretik õket, mert nyúzzák az embereket, és azért vettek fel hitelt, mert sügérek voltak.

"Hogy lehet hogy helyeslik Cib banknál elkövetett robbantást a facebookon?" Úgy, hogy rühellik a bankokat. "Ez normális?" Kinek mi. "Egyáltalán kinek jut eszébe helyeselni és miért?" Annak , aki utálja a bankopkat és nyilván azért, mert utálja a bankokat. "Miért nem szeretik a bankokat ma magyarországon es miért vettek fel emberek kölcsönt ha tudjàk visszaadni?" Azért nem szeretik õket, mert nyúzzák az embereket, és azért vettek fel hitelt, mert sügérek voltak.
A bankok pofátlanul magas díjakat számítanak fel azért, mert használják az ÉN pénzemet vagy amikor szeretném kivenni az ÉN pénzemet. Normális országokban ez nem igy van.
A kérdező hozzászólása: Valakit nem szeretek vagy valamit felrobbantom?????Ez ep eszû nem teszi.Nyúzzák az embereket a bankok ez se épeszû gondolat.Az se igaz hogy máshol olcsóbban a banki szolgáltatások.Én ingyenesen vettem fel 1 éve mert olyan csomagba voltam.Most ugye megint lehet ingyen.Szóval aki meg kölcsön vész az mérlegeli nem mert ugye sok esetben pénzt kap persze amikor fizetni kell akkor meg nem tetszik akkor minek veszi fel???Én kölcsön adnék elvárnám hogy visszakapom a bank meg ebbõl el!!!Bank nélkül nem lenne fejlõdés bankok milliárdokat hozták moha ezek után meg emberek elvárják távozzanak üres zsebbel?Szerintem meg ez a lopás bank nem kényszeríti az embereket kölcsönre vállalkozásra ingatlan megvételére stb.Sõt meg pénzünk kitartására se!!!!
Látom te is sokat értesz a dolgokhoz. Szerinted mitõl lett a világválság? A bankok milliárdokat hoztak. Persze, esetleg a fedezet nélküli hiteleknek köszönhetõ. Várható volt, hogy lufi lesz és sajnos az emberek keményen át lettek verve, hogy valahol páran nagyon sokat keressenek.
A kérdező hozzászólása: Jelen esetben az van csomó hitelt adtak az embereknek ezek tények magyarországon milliárdokat és milliárdokat vesztettek.Na ehhez kepest ez a van kellemes hangulat és ázok a baromságok bankok miatt volt a válság csak bûnbakkeresés.Jelenleg még sem lett akkora válság.Amit mondasz nem igaz mert bankok nélkül bizony jelenleg magyarországon azonnal válság lenne.Ez olyan hogy szidunk valakit aki jót tett velünk tipikus esete.Merthogy meg egyszer mondom tartsd magadnál a pénzed és ennyi senki nem kérte menj kölcsönért senki nem kérte tartsd bankba a pénzed.Én azt mondom bankok magyarországon olyan embereknek adtak pénzt akik nem volt fedezetük a visszafizetésre az o hibájuk is és azoké az embereké is akik elhittek hitelkepesek120ezer forintos fizetéssel tudtak vissza kell fizetni akar többszöröset is mégis belementek.Bankok nélkül nem lenne magyarország sehol .Ez bankellenesseg vezetett szerintem oda hogy ez történhetett.Megfigyelhetõ ahol kialakul pénzügyi válság emberek kulturálatlan ész nélküli csõcselék mindennel el lehet hitetni ahol erõszak a megoldás demokracia vellenere az buta orszag.Bankellenesseg miatt 300euro és válságban magyar gazdaság .Nincs beruházás csak állami.Most is ugyan úgy bankok miatt fut a szekér nélkülük igencsak szárba lennénk meg ígyis.
Ebben mind igazad van, az emberek "sügérek" voltak és 90%-uk fölöslegesen vett fel hitelt. De egy dolgot elfelejtesz, kérdezõ: a bankoknak hatalmas befolyása van, lefizetnek politikusokat, így uzsorakamatot szedhetnek, a politika nem köti meg a kezüket. Hogy a korrupt politikusok vagy a felelõtlen bankok a hibások, az már "tyúk vagy tojás" probléma. Amúgy ha így szövegezték volna meg a devizahitel-szerzõdések elsõ oldalát, hogy: "Extrém esetben akár 40%-al is nõhet a törlesztõrészlet egyik évrõl a másikra az árfolyamváltozásból adódóan" , akkor senki se vett volna fel hitelt.
Valaki megmondaná mi az hogy sügér: Kérdezõ! te vagy nagyon hülye vagy, vagy utolérhetetlenül pofárlan, vagy csak teljességgel tájékozatlan. A bankok akkora pofátlanságot követtek el, amekkorát még senki mióta világ a világ. Mondom úgy, hogy mé még te is megértsd. 5 milliót vett fel valaki. A törlesztést fizette rendesen Pár év múlva a törlesztendõ 6 millió lett, a havi törlesztés meg majdnem a duplája. Én még ez után is el tudom hinni rólad hogy nem érted a károsult keserû szájízét.Nem tehetsz róla, mert alapból hülye vagy , de még inkább talán embertelen. ennélfogva hiába folytatnám.
Itthon az állam megsegítette a bankokat, bár lehet ez nálad kimaradt. Az pedig, hogy annyira tájékozatlan és tudatlan vagy, hogy nem tudod, hogy a bank fedezet nélkül adott milliárdokat ki, de van képed sügérnek nevezni, aki felvett hitelt. A 40 százalékos emelkedést pedig szerintem sokan még örömmel benyelnék, mert többel emelkedett

Miért nem áll ki a párom mellettünk az anyjával szemben?

Anyósommal nagyon megromlott a kapcsolatunk. Mióta apósom meghalt 180 fokos fordulatot vett, elfordult t?lünk. Semmibe nem vesz engem és a 3 gyerekemet, pedig el?tte szinte anyámként tekintettem rá. Tavasszal eltörte a bal kezét, és elvárta volna t?lünk, hogy minden nap 30 km-r?l hordjuk neki az ebédet, a másik fia pedig ott lakik helyben. Nem is hívott minket azóta mert ezen besért?dött, én meg úgy voltam vele, ha ?t nem érdekeljük, akkor fordítva is így lesz. Egyébként is neki a sógorom és a családja a szent, azok az unokák a valakik. Most eljött és kiosztotta az egész családot (kivéve a páromat). Közölte, hogy szemét húzás volt t?lem, hogy nem mondtam neki, hogy "mama jöjjön már el lakni hozzánk, még el van törve a keze". Hova hoztam volna két és fél szobás lakásba??? Melyik gyerekem mellé fektettem volna?? A gyerekeket is leszidta, hogy buták, stb... Közölte, hogy én nem vagyok senkije sem. Párom meg teljesen mellé állt, hogy igaza is van az anyukájának!! Nagyon haragszom rá, hogy nem állt ki mellettünk :(

Legjobb válasz: Basszus azért nem semmi férjed van hallod! Én már az enyémet megfojtottam volna ha ezt meg meri csinálni! Mi az hogy 30 km-t kocsikázz a kajájával?? miért? Neked ingyen osztogatják a benzint? A másik fia akit magasztal ilyenkor hol van? Na kedves kérdezõ: nálunk ugyanez a szitu volt évekig. Egy darabig ment a dolog, aztán megmondtam a férjemnek, hogy vagy kinyitja a szemét, vagy én nyitom ki, de úgy, hogy abban nem lesz köszönet. És láss csodát, kinyitotta, rájött hogy õ mindig is csak akkor lesz jó, ha hozni, vinni, segíteni, csinálni, adni kell valamit. Na szóval megértem hogy haragszol a férjedre, én is baromira haragudnék, de azért mond már meg neki, hogy 3 gyereket szültél tõle!! és neki!! úgyhogy nehogy már elvárja, hogy még az anyját is te istápold, mikor baja van! Ha esetleg ilyen elvárásai vannak, legyen már szíves visszahúzni anyucihoz, és hagyjon békén a gyerekekkel, mert van neked velük mit bíbelõdni. Neked anyósod senkid, nem vagy köteles ugrálni körülötte. Erre ott vannak a fiai. Csak keményen, bár tudom, hogy most nagyon a lelkedbe gázolt, de tarts ki az álláspontod mellett. Hogy a férjed miért nem állt melléd, miért adott igazat anyucinak, azt csak õ tudja, de nyugodtan közölheted vele, hogy nem házi cseléd vagy, meg nõvérke, hanem a felesége, és legyen már szíves ehhez tartani magát. Sok sikert!

Basszus azért nem semmi férjed van hallod! Én már az enyémet megfojtottam volna ha ezt meg meri csinálni! Mi az hogy 30 km-t kocsikázz a kajájával?? miért? Neked ingyen osztogatják a benzint? A másik fia akit magasztal ilyenkor hol van? Na kedves kérdezõ: nálunk ugyanez a szitu volt évekig. Egy darabig ment a dolog, aztán megmondtam a férjemnek, hogy vagy kinyitja a szemét, vagy én nyitom ki, de úgy, hogy abban nem lesz köszönet. És láss csodát, kinyitotta, rájött hogy õ mindig is csak akkor lesz jó, ha hozni, vinni, segíteni, csinálni, adni kell valamit. Na szóval megértem hogy haragszol a férjedre, én is baromira haragudnék, de azért mond már meg neki, hogy 3 gyereket szültél tõle!! és neki!! úgyhogy nehogy már elvárja, hogy még az anyját is te istápold, mikor baja van! Ha esetleg ilyen elvárásai vannak, legyen már szíves visszahúzni anyucihoz, és hagyjon békén a gyerekekkel, mert van neked velük mit bíbelõdni. Neked anyósod senkid, nem vagy köteles ugrálni körülötte. Erre ott vannak a fiai. Csak keményen, bár tudom, hogy most nagyon a lelkedbe gázolt, de tarts ki az álláspontod mellett. Hogy a férjed miért nem állt melléd, miért adott igazat anyucinak, azt csak õ tudja, de nyugodtan közölheted vele, hogy nem házi cseléd vagy, meg nõvérke, hanem a felesége, és legyen már szíves ehhez tartani magát. Sok sikert!
Még a házasság elõtt rá kellett volna jönnöd, hogy milyen. Sajnálom.
Teljes joggal haragszol rá. A párodat észhez kellene térítened, hogy most már ti vagytok a családja, tudnia kell, hol a helye. Az anyja mindig is az anyja marad, de ez nem jogosítja fel õt arra, hogy basáskodjon rajtatok, fõleg így, hogy van másik fia is, közelebb.
Hú de seggbe rúgnám a férjemet ebben a helyzetben!Mehetne haza anyukához lakni. Miért nem állt ki mellettetek? szerintem vagy idióta, vagy valami teljesen más baja van veled, és most így kompenzál.
Mama kedvence!!! Sajnos ha most nem állt ki melletdakkor elkövetkezõ 50 évben sem fog..
Én már tudom, és ha veszed a fáradságot, te is tudni fogod 3 percen belül.
A kérdező hozzászólása: barátnömnek kell:D úgy hogy biztos nem fogom megkeresni....

Nokia Lumia 520-nál a Facebook alkalmazásnál a chat miért nem írja ki, hogy fent vagyok? Én látom, hogy kik vannak fent csak engem nem ír ki, hogy online vagyok. Miért van ez? Hogyan lehet beállítani, hogy jó legyen?

Legjobb válasz: Sajnos itt is ez a gond! :S Csak akkor jelzi ki ha bejelentkezéskör rögtön belépünk az adatvédelmi beállításokba. Valahogy meg kéne oldani hogy ne így kelljen...

Sajnos itt is ez a gond! :S Csak akkor jelzi ki ha bejelentkezéskör rögtön belépünk az adatvédelmi beállításokba. Valahogy meg kéne oldani hogy ne így kelljen...

Ki a kedvenc beauty bloggered? Miért pont ő? Kit nem kedvelsz? Miért nem kedveled?

Legjobb válasz: Magyar nincs. Miért: mert szûrik a kommenteket. Pl. a Púderfelhõ blog írója is csak azokat hagyja meg, ami neki tetszik. Engem is törölt már, mert volt olyan krém, ami nekem nem vált be és le mertem írni. Azóta sem olvasom és a baráti köröm is utálja, mert direkt lejárat cégeket és termékeket. Ahonnan meg "enni" kap, azokat sztárolja. Külföldi: Tiffany és Pixiwoo Miért: jól sminkelnek, tetszik a munkájuk

Nekem Blair Fowler /juicystar07 a youtube-on/. Õ is reklámozza a saját családi céges cuccaikat, meg jópár dolgot, ezzel együtt én szórakoztatónak és hasznosnak találom a videóit. Csak annak ajánlom, aki jól tud angolul, mert baromi gyorsan beszél :) A magyarok közül nem tudok senkit említeni, aki közel állna a szívemhez. Vagy beképzeltek, vagy jellegtelenek. OFF A kedvenc magyar blogom a http://www.urban-eve.hu, mind tartalmában, mind design-ban. Van szépséggel és divattal foglalkozó része is, de elsõsorban a lakberendezés, háztartás, kreatívkodás témakörben érdemes nézegetni. 24/N
Magyar nincs. Miért: mert szûrik a kommenteket. Pl. a Púderfelhõ blog írója is csak azokat hagyja meg, ami neki tetszik. Engem is törölt már, mert volt olyan krém, ami nekem nem vált be és le mertem írni. Azóta sem olvasom és a baráti köröm is utálja, mert direkt lejárat cégeket és termékeket. Ahonnan meg "enni" kap, azokat sztárolja. Külföldi: Tiffany és Pixiwoo Miért: jól sminkelnek, tetszik a munkájuk
Tündi!! Jól sminkel, szép és nagyon aranyos! :) ) http://kissandlips.blogspot.com/ Ha külföldi, akkor Nihrida, bár nála a körömlakkos postok a meghatározóbbak:) http://www.nihrida.com/
Csak a külföldiek közül tudok mondani valakit, a magyarok hiteltelenek és beképzeltek. Szóval a Pixiwoo, de csak amikor sminkelnek. A termékbemutatójukat egyenesen utálom, már órákat is bemutatnak, õk is veszítenek a hitelességükbõl. Meg vicces, hogy benefitet (is) használnak és közben listákat írnak arról, hogy kik a feketelistás kozm.cégek, akik állatokon tesztelnek. Persze a magya tizenéves meg olyan tudatlan és tájékozatlan, hogy õ is továbbadja a kamu hírt anélkül, hogy biztosabb forrást keresne. Viccesek az ilyen kislányok :-)
Nekem Dorka. Vele tanultam meg sminkelni, szeirntem aranyosan és érthetõen magyaráz, meg szimpatikus is. A többi bloggert annyira nem szotkam olvasgatni, hogy véleményt tudjak mondnai.
AKIKET NEM KEDVELEK: A Livin'Prettit as Suzy nem szeretem, mert beképzelt és nem teljeskörû a tájékoztatása. Direkt nem említ meg azért magyarországi beszerzési forrásokat, mert úgy gondolja, hogy az õt támogató cégnek a konkurenciája. Iszonyatosan fennhordja az orrát, nem csípem az ilyeneket. A Púderfelhõs Andi a szintén ugyan ilyen ellenszenves, a fent említett okok miatt. Sõt, õ még költeni is szokott, hogy menõbbnek tûnjön. Meg szereti lejáratni azokat a cégeket, ahol nem az õ baráti köre van. Ráadásul szándékosan kitervelve. AKIKET KEDVELEK: Made in beauty. Sajnos a blogger neve most nem ugrik be, de nagyon szeretem. Soha nem sértõ, soha nem jár a fellegekben, nagyon kellemes a hangvétele. Ráadásul nagyon jó képeket is csinál! És szuperjól satíroz, nagyon szép sminkeket készít. Nagyon tetszik a hangvételének a stílusa és maga a kedvessége. AKIK SEMLEGESEK: A Dorka nekem az, bár nagyon kedves akar lenni, de nekem ez már sok és erõltetett. De amúgy nincs vele bajom. Stílus és ... asszem Zsuzsa, vagy Suzi. Eleinte tetszett, most is tetszik, csak mostanában elkapkodja a blogják, olyan, mintha nem lenne ideje rá. De akkor szerintem kár csinálni. De vele egyébként nincs bajom, birom a stílusát. Úgy érzem õ az, aki nem adja el a lelkét, vagy tartása. Elsõ kettõnek ilyen tulajdonsága nincs.
Jujuj, a púderfelhõs Andit én sem bírom. Nagyon öntelt és a kozmetikumok között csak olyanokról hajlandó írni, ami az õ ismerõseinek jól jön. A többi cég termékeit alapból leócsárolja. Nagyon utálom én is az ilyet. Ráadásul már a csapból is a BB krémmel jön, pedig már szerintem mindenki tudja, hogy a barátnõje forgalmazza, a másik meg szintén árulja. A kis triumvirátus! Én az evil de shevill esztit szeretem. Nagyon kedves és teljesen hiteles elõbbivel ellentétben. A calo(z)blogját is szeretem, bár mostanában kezd õ is fikázni mindent. Olyan, mintha elõre módszeresen készítené elõ valamihez a terepet. Meg régebben nem volt ilyen giccses. Mostanában nem lát különbséget a giccs és az elegancia között.
miért lennénk buták?? :D Nem azért de többen közüllük egyetemre járnak, több nyelven beszélnek vagy külföldön dolgoznak !!! :) Amugy meg ha az olcsó márkákból is szép sminket tudnak / tudunk készíteni akkor nem mindegy hogy milyen drága vagy éppen híres márka? Azzal a részel , hogy nem tudja meg fizetni...nos kérdem én : magyarország olyan helyzetbe van hogy bármelyik átlagos fiatal (akit ez a téma érdekel) meg tudja venni pl a MAC vagy akármelyik márkát ahol csak egy rúzs 5000.- m?? :)
Nekem az Essence termékek azért annyira nem jönnek be, mert mindenki tudja, hogy ez egy nagy gyár kis terméke és nem igazán a minõségérõl híres, hanem a fiataloknak szóló külcsínrõl és arról, hogy van pénzük nevetséges bloggertalálkozókkal szédíteni a butuska bloggerinának kikiáltott lányokat. Amúgy a sminkkel.hu vagy com os csajt anno én is olvastam egész jó volt, de amióta photoshoppolja saját magáról a képeket kicsit vicces, mivel azelõtt pont ez ellen kampányolt. De persze ez annak köszönhetõ, hogy már más cégnél van és más felöl fúj neki a szél. A kérdésre válaszolva: egyiket sem, mert hiteltelenek. Megvenni úgysem tudják a drágát és jót, mert csórók és sok az idejük (de az essence pont jó erre, mert olcsó, vagy a miss rose - nem véletlen csak errõl irogatnak!). De ki a fene kíváncsi erre? :-) :-) Biztos az a 20 olvasó, amibõl 10 nem is valódi, 5 meg inaktív :-)
Haha köszönöm!! :) Hát nem tudom mi ez a nagy MAC-mánia .. meg amúgy is.. Egyszer vettem a Müllerben leárazva 11-rõl 5-re egy 140 részes smink palettát és semmi pigmentálás semmi szín!! Erre megvettem a Miss Rose (ami egy kínai "gagyi"márka) palettáját és csak azt használom olyan szép a színe! http://www.beautybymiamay.blogspot.com :D
Úristen csajok én nem akarok beképzeld bloggerina lenni !!!:( Én nem rég keztem , de én is az ilyen 578254 követõs bloggerináknál azt látom, hogy Mac Mac Mac meg a többi átlag embernek elérhetetlen dolog...nekem se pénzem sem kedvem nincs ezekhez a túl hírdetett márkákhoz , ok nekem is van Maybelleen meg Rimmel meg ez meg az de inkább a kínai meg az Essence mert az mindenkinek elérhetõ ! :) http://www.beautybymiamay.blogspot.hu
Szerintem nem kellene ennyire lejáratni és elszólni az összes magyar bloggerinát, mert igenis vannak jók közöttük is, csak lehet, hogy nem épp õk a legfelkapottabbak. Az én kedvenceim: http://thunderke19.blogspot.hu/ http://nojko.blogspot.hu/ http://fannigardrobja.blogspot.hu/ http://tunderke.blogspot.hu/ http://csipkelany.blogspot.hu/ Õk mind egytõl egyik jók, saját és olvasóik szórakoztatására csinálják azt amit, nem pedig azért mert fizetnek nekik a reklámért. Személyes a hangvétel, ami szerintem nagyon fontos. Megvásárolható termékeket mutatnak be egy hétköznapi ember számára is.
A kérdező hozzászólása: közülük Amúgy résszel , hogy nem tudja meg fizetni...nos kérdem én : Magyarország (!!!) helyzetben
Több is van, de a madeinbeuty.blogspot com a kedvencen, mert kellemes a hangvétele és nincs elszállva magától, és hiteles. A sminkkel .com, mert kifordult önmagából és ahogy más is írta, túl sokat photoshoppol magáról. Totál az ellenkezõjét csinálja, mint amit a kezdetekkor képviselt. Már csak a "dior" létezik a számára, amióta a Loreal-nál bedolgozik egy kicsit.
Én akit ki nem állhatok, az - livin pretty Zsuzsi, - Nojko: õ iszonyat nagyképû p*csa lett, flegmázik, affektál, teszi az agyát a videókban, - a style&blogos lányok: felvásárolják az aktuális Zara kollekciót, lefényképeztetik magukat és viszik vissza õket, Régen a kedvencem volt Kiss&Lips Tündi, de õ is nagyképû lett, mert kiment Spanyolországba.
A kiss and lips állítólag megszûnt
A kérdező hozzászólása: Kiss&Lips Tünditõl a hideg ráz. Púderfelhõ Anditól szintén.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok blogger. Se tehetségem, se idõm nincs arra, hogy napi szinten blogoljak ebben a témában. Csak beszélgettünk barátokkal, hogy kinek ki szimpatikus, és ki nem, miért, stb. És kíváncsi voltam, hogy mások ezzel hogy vannak.
Na ezt a kérdést is egy beauty blogger írta ki! Ebbõl is látszik, hogy a legtöbb közülük nem normális. Nekem egyébként az nem tetszik bennetek, hogy nem bírjátok a kritikát és képesek vagytok egy olyan blogoldalon 100-nál is több kommentet generálni, ahova normális esetben max. 10-20-an írnak kommentet. Na itt kezdõdik a probléma és a hazudozás, népámítás és becsületsértés is olykor.
A kérdező hozzászólása: Na, akkor sorold a listát, kíváncsivá tettél! :-)
A kérdező hozzászólása: Én õt nem számolnám ide.
Akkor bocsi :)
Nem gondoljátok, hogy egy beauty bloggernek az a dolga, hogy leírja a véleményét, akár rossz akár jó? Mire valóak ezek a blogok? Hogyha valami szuper jó és sok embernek bevált akkor tudj róla, esetleg próbáld ki. Ha valamit kinéztél magadnak de mégis 5 ember "ócsárolja" akkor is megveszed? És nem hiszem, hogy beképzeltek, önteltek lennének csak azért, mert egy kozmetikumtól nem azt kapták amit vártak, vagy nem teljesített elég jól. Ha meg bántja a szemed, hogy púderfelhõ Andinak telik drágább dolgokra, akkor ne nézd :)
Szerintem nem az a gond, hogy leírják a véleményüket, hanem az a gond, hogy nem mindig írnak igazat, vagy hogy buta gondolataik vannak. Eleve egy tizenéves át sem látja ennek az egész kozmetikai iparnak a hátterét és olyan blõdségeket tudnak írni, hogy hihetetlen! És ha véletlen valaki ezt kiszúrja és megírja, akkor vagy kitörlik a kommentjét, vagy gyors generál 20 másik hozzászólást, amiben azt az egy szerencsétlen hozzászólót jól leugatja, holott lehet, hogy egy szerény vélemény volt, csak éppen másik oldalról közelítette meg a dolgot. Persze az a 20 hozzászóló kb. 2 hozzászóló lehet, csak így sokkal vagányabb és meggyõzõbb, ha soknak tûnik a hozzászóló. Szeretem az olyan oldalakat, ahol az átlag hozzászóló 10 ember, de amikor le kell ugatni valakit, akkor egybõl 100 hozzászólás érkezik vagy akár több. Ez az azért minden értelmes olvasónak szemet szúr :-) Egyébként a Púderfelhõs csajnak is ez a módszere, ezért nem szeretik sokan, mivel generálja a hozzászólásokat és cenzúráz valóban. Nem azzal van a gond, véleményez megvásárolt (ajándékba kapott, lezsírozott termékeket!) cuccokat, hanem az a gond, hogy ha szemé tkedni akar, akkor azt írja, hogy ez nem az õ véleménye, hanem az xy barátnõjé, mivel nem meri felvállalni az esetleges következményeket. Persze a tyúk agyával azt nem éri fel, hogy ettõl még õ felelõsségre vonható, ha hazugságokat állít! Mellesleg az a kérdés, hogy miért nem kedveled (?) Ezt leírtam le, szóval ne írja most nekem senki azt, hogy akkor ne nézzem vagy olvassam, mivel nem teszem. Csupán válaszoltam a kérdésre, hogy miért nem olvasom már az illetõt !!!
Külföldiek közül a Temptalia. Magyar nincs, nem szeretem õket, mert erõltetettek. Fõleg, amikor olyan cuccokat reklámoznak, amik nem is jók, de annak állítják be (pl. BB krémek). Elég inkorrekt dolog, dehát ez van. Lekenyerezték 1-2 koreai ócskasággal õket, ezért egybõl azt hitték itt a szakma csúcsa és lealacsonyodtak. A legtöbb beauty blogger úgy indul, hogy sminkelni szeretne és a végén oda lyukad ki, hogy már nem is készít sminkeket, nem erre fókuszál, hanem a L.A. girl meg a Max Factor, meg a BB krémeket reklámozza. Olyanok, mint a DM vagy a Rossmann :-) Kár, hogy még nagyon kezdõk és beleesnek ebbe a hibába. Nem az a gond, hogy reklámoznak, hanem az, hogy olyat állítanak egy krémrõl, ami nem igaz (pl. BB). Inkább a sminkcuccokat mutassák be, szerintem azzal kevésbé tudnak félrenyúlni.
Aki azt meri mondani, hogy a BB krémek szarok, az még életében nem használta egyik márka BB krémjét sem! Miért nem lehet felfogni, hogy a BB krém valóban jó, miért kell rögtön meggyanúsítani a másikat, hogy vackokat reklámoz, mert lefizették!? A BB krémek igenis zseniálisak, aki mást mond, az hazudik! És pont.
A kérdező hozzászólása: Ma volt idõm ilyen blogokat böngészni, és az volt érdekes, hogy volt egy olyan termék, amit viszonylag sok bloggernél láttam. Nem, nem a BB krémrõl van szó :-) A fura az, hogy mindegyik blogger leszólta a terméket (amit egyébként én és a barátaim, ismerõseim is használunk, és szeretünk) Azon gondolkodtam, hogy vajon néhány (negatív) vélemény miért hasonlít olyan kísértetiesen egymásra...?
Meg szerintem nem is az baj, hogy kapnak termékeket tesztelésre, de egy ingyen cucctól szerintem nem annyit vársz el, mint egy saját pénzeden megvett dologtól. Ha le is írják a saját véleményüket, akkor is csak sarkítva, mert õk sem hülyék, olyannak minek küldenének bármit is, aki ócsárolja a termékeket?! De hogy a kérdésre is válaszoljak, nekem Rita blogja a kedvencem (http://tunderke.blogspot.com/), mert nagyon aranyos lány, és általában érdekes dolgokról ír. Plusz nagyon pozitív a felfogása. :) Van egy-két blog, amit nem kedvelek, de azt nem olvasom inkább.
Akit megvetek és utálok az a Púderfelhõ hu Andrea. Vásárolja a lájkokat és direktbe lejárat bloggerinákat és cégeket. Számtalanszor kiderült róla, hogy gusztustalan, de senki nem tudja, hogy miért szemétkedik. A kedvencem a Barbi és a Niki a magyarok közül. Külföldiekbõl a Temptalia.
makeuplab.kitty a kedvencem, mert nagyon szép csaj és szuper sminkeket csinál. Én a Dorka sminkest ki nem állom, mert affektáló és folyton megjátsza a hangját. Ráadásul az elején amikor még nem kötelezte el magát márkáknak, akkor rendes volt, utána meg "szövetkezet" elviekkel másokkal és már lehúzta ugyan azt a márkát és céget, ami addig meg k ur va jó volt szerinte. Álszent p i csa! A többi ugyan ilyen elvûvel együtt persze, mert lehetne még sorolni a listát, de nagyon.
Én nagyon szeretem a The very style blogot, nagyon jók a bejegyzések, meg a videók is, mert van Youtube csatornája, meg facebook oldala is, az írója mindig tartja a kontaktot az olvasókkal, regál a hozzászólásokra, és nagyon kedves, úgyhogy nagyon bírom. http://theverystyle.blogspot.hu/

MIÉRT nem működik a winrar miután letöltöm? A telepítés után valami hibát ír ki, miért?

Legjobb válasz: Azér mer balf*sz vagy már ne is haragudj, de honnan tudjam, hogy neked miért ír ki hibát amikor másnak jó. meg honnan a p*csából tudjam milyen oprendszered van vagy mit szedtél le, semmit nem írtál le csak, hogy b*szik a nyúl, de miért???

Azér mer balf*sz vagy már ne is haragudj, de honnan tudjam, hogy neked miért ír ki hibát amikor másnak jó. meg honnan a p*csából tudjam milyen oprendszered van vagy mit szedtél le, semmit nem írtál le csak, hogy b*szik a nyúl, de miért???
A kérdező hozzászólása: kösz azért nem ilyen válaszra számítottam. windows 7 van a gépemen. és képzeld beirtam google-ba hogy winrar letöltés és megpróbáltam letölti és a telepítésnél hibát ir ki. ennyi és kimélj meg a bunkó beszólásoktól
32, vagy 64 bites a windowsod?

A FIDESZ miért nem küldte ki azt is levelében, hogy az IMF-hitelt igazából egy újabb, magasabb kamatú hitelbõl fizette ki?

Egyrészt az IMF-hitel lejárata a 2014-es nyárra esett volna, tehát nyilvánvalóan politikai fogás az, hogy most "még gyorsan" a választások elõtt kifizetik a hitelt, hogy hõsi szerepben tündökölhessenek. Másrészt nyílt titok, hogy a kormány mindezt állampapírok kibocsátásával intézte el, tehát kifizetett - példaként - ezer forintot, miközben felvett helyette 1200-at. Ezt miért nem hirdeti?

Legjobb válasz: Te lennél olyan hülye, hogy ezt hirdesd? (Nyilván igen, különben nem kérdeznéd, tehát tekintsük költõinek a kérdésemet.) Te örülnél (még nagyobb) fizetéscsökkentésnek? Hát még Orbánnál is több adónak? Szeretnéd, hogy eladjanak téged kilóra? Ilyesmiket "szokott" kérni az IMF a "hiteléért" cserébe. Ha meg már Nyugat-Európához szeretnénk hasonlítani magunkat (fizetés terén legalábbis mindig azon megy a nyavajgás, hogy nálunk miért nem annyi), akkor az IMF hitelek tekintetében miért nem szeretnénk Németországhoz hasonlítani?

Te lennél olyan hülye, hogy ezt hirdesd? (Nyilván igen, különben nem kérdeznéd, tehát tekintsük költõinek a kérdésemet.) Te örülnél (még nagyobb) fizetéscsökkentésnek? Hát még Orbánnál is több adónak? Szeretnéd, hogy eladjanak téged kilóra? Ilyesmiket "szokott" kérni az IMF a "hiteléért" cserébe. Ha meg már Nyugat-Európához szeretnénk hasonlítani magunkat (fizetés terén legalábbis mindig azon megy a nyavajgás, hogy nálunk miért nem annyi), akkor az IMF hitelek tekintetében miért nem szeretnénk Németországhoz hasonlítani?
"Javíts ki ha tévedek, de az állampapírbörzén igencsak kisebbségben voltak a magyarok" Kisebbségben, hm, talán, de mennyire vannak kisebbségben a magyarok az IMF-ben? Nincs? Egy se? Hát akkor még mindig több magyar jár így jobban, nem?
kötvény nem hitel! Kötvénynek van egy értéke, amit elad az állam. A hitelnél pedig az állam megy a tõkéshez és kéri, hogy adjon pénzt, de a pénzeket komoyl feltételekhez köti. Romániában a privatizáció vagy a cipruson a bankbetétek egyszeri adóztatás! Az hogy olcsóbb lenne szintén nem igaz! IMF 5 éves lejáratú hitele 5, 5%, legutóbbi akk 5 éves dollárkötvény átlag hozama 4, 2% volt. Melyik az olcsóbb?
mert eznemigaz, te tudod egyáltalán mirõl beszélsz? vagy a csak elhiszed amit a tvben látsz ... orbánország, diktatúra, stb stb ... ezekdemagóg dedós butaságok.
Na szerinted miért nem, te agyas?
"Méghozzá nagyon helyesen. Ha egy kormány választhat, hogy 1000 Ft-ot fizet átláthatatlan, külföldi érdekcsoportoknak, vagy 1200 Ft-ot a SAJÁT állampolgárainak, NEKÜNK, akkor egyértelmû, hogy ez utóbbi a jó megoldás." Javíts ki ha tévedek, de az állampapírbörzén igencsak kisebbségben voltak a magyarok, plusz alsóhangon százmilliós csomagokat sem az egyszeri állampolgárok szoktak hazavinni. Tehát egyenlõre a kamatok nõttek, a függés semennyit sem csökkent. Ahogy látható most sem a belföldi kereslet növelése az elsõdleges cél: http://www.portfolio.hu/deviza_kotveny/akk/olcsobb_forrast_e..
Hiába írod ezt le, az imf hitel lecserélése külföldi szakemberek szerint is jó lépés. Sõt magyarok szerint is. Csak a baloldal próbálja a politikához nem értõkkel elhitetni ezt. Mondom ezt mint nem szavazó. A példád ráadásul rossz is, nem a helyzetnek megfelelõ.
"gazdasági diplomával és három nyelvtudással nem találok munkát itt keleten" Ez duma és töketlenkedés, ha tudás is van a papírok mögött. Ha nincs, akkor meg olyanmindegy, hogy mirõl van papír.
"Másrészt nyílt titok, hogy a kormány mindezt állampapírok kibocsátásával intézte el, tehát kifizetett - példaként - ezer forintot, miközben felvett helyette 1200-at. " Méghozzá nagyon helyesen. Ha egy kormány választhat, hogy 1000 Ft-ot fizet átláthatatlan, külföldi érdekcsoportoknak, vagy 1200 Ft-ot a SAJÁT állampolgárainak, NEKÜNK, akkor egyértelmû, hogy ez utóbbi a jó megoldás.
A kérdező hozzászólása: Nyilván egy költõi kérdésnek szántam a dolgot ;) A fizetéscsökkenés meg majdnem mindegy lenne, tekintve, hogy gazdasági diplomával és három nyelvtudással nem találok munkát itt keleten. Ezek után inkább eladom magam kilóra annak, aki lehetõséget ad rá , hogy valaha családom és saját életem lehessen ;)
bocsánat, de volt (kamatokkal együtt) 1000 ft-os kifizetés az imf-nek_, de ezért cserébe nem 1200 ft hitelt vett fel, hanem 100ft-ot a veszteség gyakorlatilag a két hitel közötti kamatkülönbség erre az egy évre vonatkoztatva(közel sem 20 %a teljes hitelhez képest, ne bagatellizáljunk) amúgy te hirdetnéd? de ez nem csak egy veszteséges üzlet volt, hisz azt sugallja a külföldi magánszektornak, hogy az ország képes a piacról finanszírozni magát, és ez csökkenõ kamatokat hoz(a jövõbeni finanszírozás olcsóbbá válik) nekem csak az nem tetszik, hogy evvel állami\uniós pénzen kampányol(bár a másik oldal is ezt csinálta 4 évvel ezelõtt)

Miért nem értek semmihez akármit csinálok semmi nem jó miért, mindig van olyan ember azt mongyák semmit nem ér a munkám stb valamit meg csinálok otthon azt mongyák hogy sz. R stb ki gúnyolnak ki nevetnek miért?

ássam el magam elegem van, a nőkről inkább nem is beszélek ugyan az a helyzet szerencsétlen ember vagyok ez van ezen má csak a nem tudom mi seggit nem csinálok többet semmit

Legjobb válasz: Én is belefáradtam már ezekbe. Ráadásúl tél van ilyenkor még negatívabb vagyok.

Én is belefáradtam már ezekbe. Ráadásúl tél van ilyenkor még negatívabb vagyok.

Miért van az hogy egy párkapcsolatban a társunk kötelezően nem lehet mással, csak a miénk? Sok esetben nem nézhet másra, ami a legfontosabb nem szexelhet mással. Ez miért alakult ki? Miért kell kisajátítani párunkat?

Ha párunk mással is érintkezhetne nem lenne féltékenykedés , hisz nem hagyna el minket ha egyébként minden jó. Sőt szabadnak érezhetné magát.

Legjobb válasz: Az ember (hormonok és érzelmek szintjén) ismétlõdõ monogámiára van programozva. Ezt az egyházi esküvõk holtomiglan-holtodiglan hozzáállása annyiban módosította, hogy ki kell tartanod a párod mellett, akkor is, ha már nem vagytok boldogok egymással.

Talán azért, mert PÁRkapcsolat.
Amúgy jó esetben nem kell kötni az embernek a párját, mert magától sem jutna eszébe másokkal lenni.
Az ember (hormonok és érzelmek szintjén) ismétlõdõ monogámiára van programozva. Ezt az egyházi esküvõk holtomiglan-holtodiglan hozzáállása annyiban módosította, hogy ki kell tartanod a párod mellett, akkor is, ha már nem vagytok boldogok egymással.
Én teljes mértékben egyet értek veled, sztori következik. Van egy spanom, aki a csajának megtiltotta például hogy facebookon más csávókkal beszélgessen, szerintem ez nagyon nagyon durva. Viszont egy egészséges "kisajátítás" azért, szerintem kell.
Én már próbáltam a nyitott kapcsolatot, de nem az én világom, nem tetszik. Nekem egy párkapcsolat két emberrõl szól és a legjobb nekem azzal a szex, akit szeretek és lelkileg is nagyon közel áll hozzám, másokra nem igazán vágyom. A szex azzal, akit szeretünk, aki a párunk, szerintem egy nagyon intim kapcsolat. Ha mással csináljuk (mondjuk nincs állandó partnerünk és befigyel egy-két egyéjszakás kapcsolat), az csak pótlék, nem az igazi. Ha pedig egy komoly kapcsolatban valamelyik félnek pótlékra van szüksége, az szerintem valami problémát takar.
Azért a nyitott kapcsolat az emberek nagyon nagy részének egyáltalán nem kényelmes dolog, sõt igen. A hûség és a hûség elvárása egyáltalán nem egyenlõ a kisajátítással.
a nem lehet mással alatt a szexet érted?
Attol hogy neked viszket a gomba a sunàdon, màs még lehet boldog, ha ez neked degradàlo, akaszd fe magad egy fàra.
döntsd el, csak ne gyere a közelembe.
Olvasom itt egyesek véleményét!Mi az, hogy férfi és nõ között nincs barátság?Igen is van!Attól, hogy én szeretem a páromat, hûséges vagyok hozzá, had döntsem el én kiket tartok barátaimnak!Ugyan is a szerelem olykor megy, a barátok meg maradnak!
Itt az érzelmek és a testiség összefonódásáról van szó, ha szeretek valakit, akkor csak vele vagyok. Emellett valóban érdemes lenne vigyázni az olyan kijelentésekkel , hogy a párom az enyém stb. Mindenki saját magáé, nem tárgyak vagyunk, nem birtokolhat senki. Akár férfi akár nõ legyen a illetõ, ha megérzi a póráz szorítását, elõbb utóbb elege lesz. Tartsd lazán és ha szerencséd van örökre a tiéd marad. Egy rossz példa sajnos, hogy egyes nõk úgy gondolják, ha távolodik tõlük a párjuk gyorsan teherbe esnek, és így majd minden megváltozik. Helytelen taktika: egyedül fog maradni egy gyerekkel.... 27L
Mert önzõek vagyunk. Egyetértek az elgondolással, én is azt mondom, hogy nem kell tiltani a másikat semmitõl, sõt, ezt sose tûrném el, minimális szinten se, és az ellenõrizgetésnek se semilyen fajtáját. Ezt tisztázom is mindig, hogy ez gondolkodás nélküli szakítást von maga után. Egyébként szerintem a legtöbb ember úgy van ezzel, hogy egy kis flört vagy ilyesmi nem árt semmit a kapcsolatának, ha õ csinálja (és valóban nem is árt), és azt hangoztatja, hogy milyen elfogadható ez... na de ha a párja flörtölget mással, az már fájdalmas. Szóval kár itt lázadozni a rendszer ellen, ilyesmiket soha senki nem fog száz százalékos nyugalommal elfogadni a párjától. Ez van.
Gyûlöltem, amikor megpróbáltak kisajátítani. A szüleim a példák nekem. Van egy közös életük, de megtartották a sajátjukat is mellette. Apám elmegy a haverjaival inni, mulatni, anyám úgyszintén a barátnõivel és egyik sem szól a másiknak ezért. Megbíznak egymásban és nem is csalták meg egymást soha. Pedig apám nagyon jóképû férfi és tapadnak rá a nõk. Szerintem az õ kapcsolatuk a normális. De az nem normális, amit itt a 69%-os ír. Beteges. Egyetértek a kérdezõvel, hogy minél hosszabb a póráz, annál hûségesebbek vagyunk. 22L.
29-es, de a kérdezõ nem azt írja, hogy bízzunk meg egymásban, ne tartsuk pórázon a másikat, mert ha hosszabb a póráz, hûségesebbek vagyunk, hanem azt, hogy szexeljünk másokkal is, ne csak a párunkkal, mert ez az igazi szabadság. Azért a kettõ nem ugyanaz. :) Egy dolog, hogy bízom a páromban, nem ellenõrizgetem, nem féltékenykedek, de az már megint más, hogy közben ezzel-azzal szexelgetek, mert úgy érzem magam igazán szabadnak. :D Nekem ez valahogy nem lenne felszabadító érzés.
Mert nem állat, vagy neandervölgyi vagy, hanem rendes, normális ember. Remélhetõleg.
Mért kellene a párunk mellett még valaki?Nálam a szerelem és a testiség kéz a kézben járnak!Sosem tudnék valakivel csak úgy szexelni.Nekem ahhoz kell egy bizonyos érzelem. Barátokkal meg az ember nem kamatyol, hiába szeretjük mint barátot. Nyitott kapcsolatokban meg nem hiszek, mert többet ártanak mint használnak!Az emberbõl csak egy roncs maradna!
Azért, mert párkapcsolatot úgy érdemes kialakítani, h a másikat szeretjük és, ha tényleg szerelmesek, akkor nem akarnak másikkal kavaarni. A kíváncsiság persze más tészta, nyilván benne van az emberben, h milyen lehet mással.
nyilván a kedves kérdezõ az a fél, aki szeretne szabadon repdesni, míg a párja ezt nem kultiválja. Nemtudom, hogy õszinte lenne-e a mosolya a kérdezõnek, ha a párjáról kiderülne h mondjuk megcsalta. Az a baj, hogy egyre többen gondolkodnak így...mit akartok valami kibeba**ott második woodstock-ot??
WoodStock :) ) Nem lenne rossz :DD
Kezdjük ott, hogy normális ember nem akar a párján kívül mással szexelni, meg semmi olyan tevékenységet, amit amúgy a párjával csinálna annak pársági státusza miatt. Ha akar, de mindig visszamegy, az inkább pofátlan kihasználás, te adsz nekem kaját, én meg mulatok mással. Marhajó, tényleg. Az emberben van kötõdés, és ez így van jól. Felelõsségtudatként is megjelenik, mondjuk ez hiánycikk mostanság...
#16 Nem vagy semmi:D Nem rövid póráz ez egy kicsit? xD
Ezt hívják nyitott kapcsolatnak, nem?
egy gyerek is féltékeny. emberi érzés, mindig lesz. álmodozzál
Mert egy kapcsolat jó esetben két ember között van. Ha többen vannak, akkor az nem kapcsolat.
A kérdező hozzászólása: értem hogy ki kell tartani, sõt egy erõs kapcsolatban ott vagy a párod mellett bármi történjen. de egyesek úgy kötik a párjukat mintha tulajdonuk lenne. szerintem minél szabadabban engeded annál inkább a tiéd. senki nem gondolja így?
Mert mi értelme akkor összejönni, a kapcsolat (egyik) lényege ez... Aki összevissza akar kefélni mindenkivel az ne kezdjen kapcsolatba.
természetes hogy nem beszélgethet más férfiakkal facebookon.
Ez nagyon személyfüggõ... van, aki tényleg akkor nem megy el, ha szabadon enegdik, viszont van akit igenis rövid pórázon kell tartani. Embere válogatja.
#11-es, ezt viccbõl írtad? :D
A kérdező hozzászólása: én úgy gondolom, hogy azok a legerõsebb kapcsolatok, ahol mindkét fél tudja a másikról, hogy szereti és megbízik benne annyira, hogy tudja ezt.nem kell más a párjának, tehát nincs féltékenykedés. ha bármilyen módon fogjuk a társunkat még ha kis dolog is az, akkor van. azt mondják egy minimális féltékenység kell. szerintem nem kell. tudd hogy õ van neked örülj neki, de õ ugyanolyan szabad ember mint te, ha akar kitart melletted.
Kérdezõ, én egyetértek veled, minden eddigi komoly kapcsolatomban engedtem, hogy ha megkíván valaki mást, nyugodtan menjen és csak addig jöjjön haza hozzám, amíg ezt szívbõl tudja tenni. Általában nem léptek félre, bár volt egyvalaki, aki lehet, hogy megcsalt, de nem tudtam róla. (#4)
komolyan írtam. férfi - nõi barátság nincs, nem beszélgethet facebookon. kivéve ha átküldi folyamatosan.
A kérdező hozzászólása: igen én is ezt írom, amit te is, ha szeret, nem kell kisajátítani, mert nagy valószínûséggel akkor nem is fog másfelé lépni
Majd a legjobb fiú barátja lefekteti. Gyerekek vagytok.
Én nem bírnám elviselni, hogy a PÁROM egy másik FÉRFIVAL legyen bizalmas viszonyban vagy vele szexeljen. Ez beteges. Az ember nem erre van beprogramozva. Persze, csinálja ezt aki akarja, de az ne akarjon az Én párom lenni. Mert aki az akar lenni, az fogja fel, hogy ROSSZUL ESIK látnom ezt. Olyan érzés, mint ha egy tõrt forgatnának a szívemben. Szó szerint. Bizonyára még sosem éreztél ilyet és ezért nem bírod felfogni és ezért a kérdés. Ha majd érzel te is ilyet, akkor érted meg, miért PÁRkapcsolat a párkapcsolat és miért két ember van benne. 22/F
mert nekem fgadott hûséget.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!