Találatok a következő kifejezésre: Miért nem kétszer (59 db)

Miért kell naponta kétszer tusolni (reggel és este)? Miért nem lehet csak reggel tusolni indulás előtt?

Ezt hallani, hogy a napi 2x-i tusolás fontos az iskolában (meg máshol is). Este miért kell lezuhanyozni? Nem lehet ezt csak reggeli egyre leszűkíteni? Mi baj lehet abból?

Legjobb válasz: Nem kell, csak ajánlott. Bevallom én csak nyáron szoktam kétszer, vagy inkább háromszor. Télen nem, mert nem akarok megfázni a reggeli tusolás után.

Nem is javallott napi 2x fürödni, kiszárítja a bõrt, teljesen felesleges! Maximum nyáron, vagy izzasztó munka után..
En is nyaron szoktam ketszer, haromszor, amugy egyszer csak. Termeszetesen ha program van, vagy sport, esetleg budosnek erzm magam, akkor beiktatok megegyet. Viszont nem vagyok egy budos vagy izzados tipus szerencsere.
Én is este szoktam. Nyáron 2-3x is napközben, de ilyenkor csak este.
Kinek mi az igeny. Furdeni nem kotelezo!! En 2x szoktam / nap.
Nem kell, csak ajánlott. Bevallom én csak nyáron szoktam kétszer, vagy inkább háromszor. Télen nem, mert nem akarok megfázni a reggeli tusolás után.
Mivel ebben a kategóriában van a kérdés, ezért eszerint válaszolok: kimondottan jó a zuhany alatt a szex, és abból néha napi 2 is kevés. :)
Hát én esténként szoktam mielõtt lefekszem. Reggel örülök ha fel tudok kelni és idõben elindulni :) De gondolj bele mennyi szag meg baktérium meg minden sz*r rádragad egész nap. Ez alap dolog.
Nem kell naponta kétszer. Elég csak egyszer. A bõrnek sem tesz jót a túl gyakori fürdés.
Semmi. Aki mondja merem állítani, hogy õ se fürdik 1nap 2x csak a "miheztartás" végett mondják.. Elég reggel indulás elõtt vagy késõ este ha reggel nem akarsz felkelni korán..
Fuj kérdezõ...én tisztasàgmàniàs vagyok..nap soràn szàmtalan kosz rànkragad...nem is értem a vàlaszokat, hogy lehet ùgy lefeküni hogy nem tisztâlkodott le, hülye kifogàs az, hogy este alvàs közben megbüxösödsz..mègis màs ùgy megizzadni, mint egész napos kosszal lefeküdni...legalàbb a feneked mosnàd meg... 25 N
am 23-as vagyok, szeretném letisztázni hogy a válaszom a kérdezõnek szólt, ha esetleg valaki magára vette...
27, pontosan. így van! amíg alszik az ember, semmitõl nem lehet olyan a teste ami reggeli fürdést követelne. ha csak nem akar valaki így felfrissülni, vagy különleges napra ébredt.
25-ös, nem tûnt fel, hogy épp én írtam, hogy a retket meg mindent le kell mosni magunkról?? Elég fura szerzet lehetsz, vagy erõsen gondjaid vannak a megértéssel és a fogalmazással, ha nekem mondod hogy igénytelen vagyok. Szerintem fusd még egyszer át a dolgokat, jobban tennéd.
nem olvastam végig, csak az elejét, meg az utolsót. szerintem is este jobb, koszosan izzadtan lefeküdni aludni? fúj. éjszaka a tiszta ágyban mi olyan történik, ami miatt reggel fürödni kéne? ha szex van, akkor ok. de nem mindig kell állandóan szappanozni sem, max ahol kijönnek dolgok. tönkre teszi a bõrt a sok szappan, kiszárad, az élõ flórát megöli. vagy ha elalszom a tévé elõtt, és reggel ébredek, akkor egy reggeli zuhany. de lehet, hogy aki jobban büdösödik, annak kell a reggeli is. és szerencsére nem ilyen vagyok.
Az az igenytelen, aki ugy fekszik be az agyba este, hogy nem zuhanyozott elotte.
Én este is, reggel is, meg ha nagyon leizzadtam akkor napközben is szoktam zuhanyozni. Szex elõtt mindig zuhanyzok, vagy zuhany alatt szexelünk. Ha éjszaka-hajnalban tör ránk a szex utáni vágy, akkor reggel mindenképpen zuhanyzom, mert nem szeretem az óvszerszagot érezni magamon.
akkor se vagyok büdös ha 1-2 napot kihagyok a tusolással
én este szoktam, és szex elõtt, persze volt, már hogy annyira nem bírtunk magunkkal, hogy ez kimaradt, és olyan is volt, hogy meg volt neki, és utána elaludtunk, és másnap meló, reggel nem ébredtünk idõben, és úgy rohantam, hogy nem volt idõm tisztálkodni, és délután, mikor haza értem, és mentem fürödni, olyan szaga volt a gatyámnak, mint egy döglött macska :) ilyen egyszer volt szerencsére, különben nagyon pedáns vagyok, de becsúszhat ilyen ritkán...
Este minek fürödni, zuhanyozni. Az egész napi kosz , izzadság el fér reggelig az emberen. Ennyire nem lehetsz igénytelen barom.
A kérdező hozzászólása: El is fér, reggel indulás elõtt letusolok, az ágynemût meg idõnként Úgyis mosom. Ráadásul ha reggel tusolok, tovább is tart a nap folyamán a tisztaság.
Én csak este szoktam... nagyon ritka az amikor reggel is. De van olyan maikor akár 2-3 napig nem szoktam fürcsizni, mert tudom, hogy nem megyek sehova sem. :D
Kéményseprõ vagyok. Egész nap golyózom a kéményeket, dõl a korom a kéménybõl. Estére még a nyelvem is fekete. Este fölösleges fürdeni, havonta egyszer elég ágynemût mosni. Reggel nem érdemes fürdeni, legalább egész nap érzem az éjszakai szex és az asszony szagát, és a kollégák is szagolhatják. (Hogy jobb legyen a huzat, alsógatyát nem használok.) Egy biztos, a zsúfolt villamoson és a buszon táncolni lehet körülöttem.
Én is napi kétszer szoktam, környezetemben ez elég ritka, de én így szoktam meg otthon, és ha nem zuhanyozhatok reggel, akkor már szinte szenvedek. Az esti fürdés meg alapvetõ, hogy az ember lemossa magáról az egész napos piszkot.
A kérdező hozzászólása: De akár reggel is lemoshatná.
Mar miert lenne igenytelen attol hogy 1xfürdik este??? A reggeli fürdes felesleges egy idöbe megszoktam ugy ereztem hogy em vagyok igazan felebredve ha elhagyom de hülyeseg A tiszta agyba nem lehet 7-8 ora alatt bebüdösödni, de aki csak reggel fürdik nah az nem jo mert akkor cserelheti az agynemüt 2 naponta vagy tenleg igenytelen.
Volt amikor en is megszoktam2x aztan amikor ujj munkahelyem lett reggel6.kelessel valahogy nem jött annyira at ezert elhagytam a reggelit es sokkal jobb este 22fele lezuhanyzok es mikor felkelek is friss vagyok.
23-as en meg soha nem ertettem az olyan igenytelen embereket mint te. Erdekes.En napi 2-szer zuhanyzom, es soha nem volt szaraz a borom.
Nem vettem észre, hogy büdös vagyok meg más se pedig edzésre járok, stb, stb.. Este megfürdök befújom magam old spice al, reggel felkelek szintén befújom magam, parfüm, stb felöltözök és ennyi.. És nap végére sem vagyok büdös.. :)
én is kétszer szoktam. nem tudom megbeszélni magammal, hogy punnyadt hónaljjal induljak el akárhova is, vagy úgy feküdjek le aludni.
Reggel szoktam, alvás közben is jól meg lehet izzadni. Este akkor ha úgy érzem, hogy kell. Hajat mosni heti 2x szoktam, akkor többször ha leteázom magam, megázom, füstölnek az utcán és büdös lesz a hajam. 22/N
Nem kell! Bár én este azért tusolok le, mert az egész napi piszkot, izzadságot szeretném lemosni magamról. és tisztán bújni az ágyba, a párom mellé. Reggel azért tusolok le, mert elõfordul, hogy valami matatás történik az ágyban a párommal, vagy esetleg meleg van, és éjjel megizzadhatok. Reggel megyek dolgozni, iskolába, és nem szeretném, ha a szagomat kellene másoknak szagolgatni, de nekem sem kellemes izzadtan, felfrissülés nélkül elmenni otthonról. Ha napközben hazamegyek, és mondjuk kánikula van, akkor is letusolok, mert jól esik. Vagy ha strandra megyek, akkor mielõtt a medencébe megyek, letusolok, hogy ne szennyezzem a vizet az esetleges izzadságommal. És amikor hazamegyek a strandról, akkor is letusolok, pedig akkor jöttem ki a medencébõl. Akkor azért, mert nagyon sokan vagyunk a medencében, és akkor pedig azért, hogy biztosan tisztán vegyem fel a fehérnemûmet. Nem lesz abból baj, ha csak reggel mosdol meg. de koszosan ágyba bújni, hát elég gáz.
A sziszegõs szappan, amit old spicének nevezel, nem fedi el az izzadságszagodat, csak keveredik vele. Azért mert te nem érzed a sportolás utáni izzadságszagodat, a buszon melletted utazókat elég kellemetlen helyzetbe hozza.
NE FÜRGYÉ LE!
Én is este 'szok fõleg ilyenkor télen. Nyáron zuhanyparádé van abból viszont sokszor kettõ... Fõleg kánikula idején. Jobb a biztonság!
Én csak este szoktam letusolni, bõven elég. Viszont azt elvárom a páromtól is. A minimum szerintem, hogy a másikat megtiszteljük azzal, hogy tisztán bújunk hozzá. No meg így az ágynemût is elég csak hetente cserélni, ha egész napos koszt hordanánk bele, akkor naponta kéne..
En 1x tusolok, kiveve a nyarat vagy ha menstrualok, annyira gorcsolok h jol esik lazulni napi 2-3 alkalommal a kadba!
Ezt meg ki mondja? Egyáltalán nem tesz jót a bõrnek a napi 2szer fürdés. Igazából még az egy is sok, sok helyen külföldön nem is szokás naponta fürdeni, mégsem büdösek. Én napi egyszer szoktam, este, és nem vagyok büdös napközben. Sõt, hétvégén van, hogy kihagyom a pénteki és a szombati fürdést, és akkor sem leszek büdös(Mondjuk akkor általában egész nap otthon vagyok.)
Este kell fürdeni. Azért kell este fürdeni, mert szerintem az ágyba tisztán kell befeküdni.Nem csak bedõlni, izzadtan, porosan, koszosan. Az ágynemû tiszta, tartsuk is úgy.De lehet, hogy csak én gondolom így. Reggel pedig fakultatív, hogy fürdesz-e. Ha megengedi az idõd, meg a pénztárcád, hogy dupla annyi vízet elfolyass, akkor zuhanyozz. Én esténként szoktam fürdeni, kivételes esetekben, randi elõtt, vagy nyári nagy melegben fürdök csak többször napközben.
En napi ketszer szoktam. Nem ereznem magam jol, ha ugy kene elindulnom valahova vagy ugy kene befejeznem a napot, hogy nem zuhanyoztam.
De szánalmas vagy.....hát kinevetlek!:DDDD ESTE KELL FÜRDENI MERT AZ EGÉSZ NAPOS KOSZT ÉS IZZADTSÁGOT LE KELL MOSNOD!!! A 2x-i fürdés nem tenne jót a bõrnek, tudod a hajad is annál jobban zsírosodik, minél többször mosod... Soha nem értettem azokat az embereket, mint te.
21-es, nagyon adlak! a számból vetted ki az összes szót!
A kérdező hozzászólása: Aki este tusol, az nem lesz büdös napközben? Mert ha reggel tusol, kevesebb idõ telik el a tisztálkodás óta.

Miért nem jön már meg? (kétszer teszteltem negatív lett mind kettő)

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8b4c84cb2a4ce377110d79..

Legjobb válasz: Biztosan stresszelsz! Ha kétszer is negatív a teszted akkor nem lehet baj.

Biztosan stresszelsz! Ha kétszer is negatív a teszted akkor nem lehet baj.
azért még picit várj, van akinek lassabban termelõdik a hcg. reggel elsõ pisibõl tesztelj, és próbáld más fajtával.egy ciszta nagyon fájna szerintem, és nem magasan lenne a hõd, hanem lázas lennél.
elõzõ vagyok, szerintem a 27.napon volt ovu, mert az elején hónaljban mérted. korán teszteltél, hisz most lehetsz a 14.-15.dpo-n. nyugi.de ha az megnyugtat, menj el orvoshoz, õ tud biztosabbat mondani, mint itt mi.
A kérdező hozzászólása: Nem jelentene gondot ha terhes lennék, de úgy tûnik csak a szervezetem játszik velem.
Nekem úgy tûnik, hogy a ciklusod 21. napján tüszõrepedésed volt, mert azóta magas a hõd. Nos, magas hõt ciszta is produkálhat (a közhiedelemmel ellentétben cisztától nem lesz pozitív a terhesteszt). Azt mondanám, hogy látogasd meg a nõgyógyászodat. Lehet, hogy baba, csak valamiért nem mutatja nálad a teszt, de lehet, hogy ciszta. Valami azonban biztosan van ott. És olvasd el ezt: http://babatervezok.otthona.net/homerseklet.shtml#5
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod. Remélem nem ciszta. Picit félek. Mert ugye védekezünk megszakításosan és eddig nem lettem terhes és szerintem most sem vagyok, mert semmi tünetem. Viszont ez a ciszta dolog nagyon rosszul hangzik... :((
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. :)
A kérdező hozzászólása: Ismét negatívat teszteltem, úgy hogy baba biztos nincs de biztos van velem valami gond, mert ennyit még soha nem késett..... :((((((

Miért nem szülhet évente kétszer a szuka ha egyszer a természet rendje szerint évente kétszer tüzelnek?

Gondolom nem véletlen tüzelnek kétszer, a természet nem hülye, így vannak tervezve hogy évente kétszer szüljenek nem? Ha ez nem tenne jót nekik akkor a természet máshogy teremtette volna a szuka kutyákat nem? Csak mert mindeki azt mondja hogy 2 tüzelést ki kell hagyni.

Legjobb válasz: Mi is menstruálunk igen sûrûn mégsm szülünk 14 éves korunktól 45 éves korunkig 9 havonta. Nem tudom mennyire lenne egészséges.

Mi is menstruálunk igen sûrûn mégsm szülünk 14 éves korunktól 45 éves korunkig 9 havonta. Nem tudom mennyire lenne egészséges.
Ez így van a természetben és a kutyák 5-6 éves koruk körül vagy még hamarabb elpusztulnak. Vajon ezt miért nem hagyjuk? Gondolom senki sem szeretné ilyen korán elveszteni a kutyáját. Az embernek is megterhelõ a terhesség, gyerekgondozás, a kutyának miért ne lenne az? Az embernek is lehetne 10-15 gyereke életében, elvégre a természet is így teremtette, még sincs...
Nem, nem ez a természet rendje. A farkasfalkában is csak az aktuális alfa nõstény lesz vemhes. Aki pedig "szaporítógyárnak" használja a kutyáját, az próbálja ki, hogy minden évben gyereket szül, de ikreket ám!
Az utolsónak van igaza! Egy falkán belül, ha van 9 nõstény, a hím nem esik neki mind a 9-nek. Csak az alfanõstény, vagy még talán az utána sorban következõ termékenyül meg. A többi meg pihen, és vár a sorára.
Na akkor én ha jól tippelek te olyan 16-18 éves lehetsz, ha ettõl több vagy akkor nagy szegénységi bizonyítvánnyal redelkezel!!! Ez egy provokatív kérdés, amit a kérdezõ azért tett fel h azokat az embereket akik mindig a szaporitók ellen érvelnek jól felidegesítse és vitát szítson köztük, miközben õ otthol teljesen el is hiszi ezt a kicsinyes hülyeséget amit épp kitalált, és hízik a mája becsülettel mikor olvassa azokat a kommenteket akik negativan válaszolnak!!! Ha jól gondolom fiú vagy:D és most éppen felidegesítelek téged, de persze ezt te nem fogod elismerni mert akkor nekem lenne igazam és így te vesztenél!!! Így 2 véglet van vagy nem fox értelmes választ adni, vagy pedig továbbra is bizonygatni fogod h te nem vagy ideges és te tényleg így gondolod, ami persze nem igaz!!!Viszont én arra gondolok h van egy olyan kutyád amit te fajtatisztának tartassz és nem törzskönyves és erre te büszke vagy meg sokan mondták már milyen szép és te állandóan fedeznél vele vagy lehoznál tõle egy almot!!! Vagy pedig nincs is kutyád, csak unalmadba tetted fel egy az idóta gyerekes kérdést a saját tudatlanságod miatt!!! Szevaaaa
Igen, nem szoktuk magunkat a majomhoz hasonlítani. Többek között az különböztet meg tõlük, hogy az ember védekezik, ha szexrõl van szó, nem engedi a gyerekeit az elsõ menstruációtól szülni, vagy egy 13 éves fiúnak, hogy gyereket csináljon. Pedig, ha a te okfejtésedet vesszük alapul, ez a természet rendje, nem?? Merthát ugye minek menstruálna egy 13 éves lány, ha nem azért, hogy gyereket szüljön??? Márpedig minden évben, merthát a természet is így alkotta meg, ugye??? És ugye neked is minden évben gyereked születik remélem, mert hát ugye ez a természet rendje!!!! Ha nem, akkor légy oly kedves és ne gyere ezzel a természet rendje címû ökörséggel, jó?
De a kutya is falkaállat szerencsétlen!!!! És mibõl gondolod, hogy a farkasról van itt szó? Nem halottál még más vadállatokról? Egyébként meg akkor én is azt mondom mint az elsõ...az ember is sûrûn menstruál mégse szülnek a nõk gyereket 9 havonta. Ha meg ennyit nem vagy képes felfogni, akkor jónagy lúzer vagy na.
A kérdező hozzászólása: Akkor az ember mellett miért tüzelnek évente kétszer....???
"A farkas meg a kutya kb 2000 éve különváltak. Magunkat sem szoktuk a majmokhoz hasonlítani." Úgy látom, hogy biológia órán hiányoztál, jobb lenne, ha elhinnéd azt amit az elõzõek leírtak! Te tudsz egy majommal szaporodóképes utódot létrehozni? Mert a kutya tud a farkassal. Tényleg marha "távol" állnak ám egymástól. Azt tudtad, hogy a visszavadult, falkában élõ kutyák egy idõ után visszaállnak az évente egy tüzelésre? Gondolod, hogy az a természetes, ahogy a kutyák az emberek mellett élnek?! Nem egészen!
Azért a kutyák sokkal közelebb állnak a farkashoz, mint mi a majomhoz. De ez mindegy, a lényeg az, hogy így kihasználni egy élõlényt kegyetlenség. Ráadásul a menhelyek tele vannak, miért kell annyi kiskutya?
De egyébként meg gondolj már bele milyen megterhelõ egy kutyának kihordani egy almot és fel is nevelni. És akkor ezt mindegy egyes tüzelésnél eljátsznai. Szerinted? Pláne elsõ tüzeléstõl... Jó, mert van egy-két tenyésztõ aki egymás utén kétszer-háromszor leelleti a szukáját, de én már azt is g.ci dolognak tartom.
A kérdező hozzászólása: De kutyákról volt szó, nem farkasokról. A farkas meg a kutya kb 2000 éve különváltak. Magunkat sem szoktuk a majmokhoz hasonlítani.
Te egy agyoniskolázott ember vagy az egyszer biztos! Olyan érthetetlen vagy! Miért lenne jó neked az hogy ha minden kutya szüle évente 2x?? Annyi kutya lenne , hogy az utcán menni nem tudnál tõlük , mondhatnám úgy is hogy a végén mi emberek lennénk a fõ táplálékuk , mivel visszavadulnának!! És most is megszámlálhatatlan eb van az utcákon , meg a menhelyeken . Akkor mi lenne ha minden kutya évente 2x ellene és minden kölyök meg lenne hagyva ? Mert az idióták inkább évente 2x agyoncsapkodják a szegény csöpségeket minthogy ivartalanítanák a kutyáikat? Bele gondoltál már? Több kutya lenne (meg talán már van is) mint ember! És mikor kimennél az utcára , te lennél e következõ zsákmányuk mivel nem lenne mit enniük , hiszen már most nem nagyon van mit adni nekik!!

Clostylbegit szedése után14 nappal 19 és 15 tüszöket találtak uh 3 hét után neg terhességi tesz eddig a gyogyszertöl mindig 28 napra jött meg kétszer ez segitet v miért nem jött meg? Félek hogy cisztám lett vagy valami más, babát szeretnék

Legjobb válasz: Lehet, hogy cisztád lett. Nem teljesen világos amiket írsz. A closty szedése után 14 nappal az mit jelent? és mit jelent a 3 hét után? Mihez képest telt el ennyi idõ? Miért szedsz clotyt?

Lehet, hogy cisztád lett. Nem teljesen világos amiket írsz. A closty szedése után 14 nappal az mit jelent? és mit jelent a 3 hét után? Mihez képest telt el ennyi idõ? Miért szedsz clotyt?
A kérdező hozzászólása: utolso mensi jun 1 jén a tüszök 14 én a neg teszt juli 06 án voltak bocsi ha nem jol fogalmaztam.
A 2 tüszõ szép és jó, fõleg a 19 mm-es, akár baba is lehet, irány a doki konzultációra. Nem tudom mióta szeded a clostyt, de gondolom elõtte kivizsgáltak, és a dokid nem eszetlenül írta fel - és nem régóta. A kánikula, a stressz azért bezavarhat egy kicsit a tökéletes gépezetbe így is. Drukkolok, hogy baba legyen!
A kérdező hozzászólása: köszi két éve probálkozunk már 2 szer sikerüt de az egyik az 5 héten halt el a másik babó 12 hetesen nem volt szivhang a bogyot ell mellett kapom mert nincs különben peteérésem

Szerintetek miért nem használ az edzés? Heti kétszer járok kungfuzni, intenzív 2 órát. Mégsem változik a testem. Alapjábavéve vékony testalkatú srác voltam csak az utobbi idő alatt híztam egy kicsit. Miért nem szálkásít az intenzív 2 órás edzés?

156 cm vagyok és 59-60 kg. Kicsit hájas. Az edzsést intenzíven csinálom.

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Mert szerintem fiúnak ez a súly jó ehhez a magassághoz. Meg lehet izmosodtál és akkor többet mutata a mérleg.

Hány éves vagy? Mert szerintem fiúnak ez a súly jó ehhez a magassághoz. Meg lehet izmosodtál és akkor többet mutata a mérleg.
MILYENRE JÁRSZ?
A kérdező hozzászólása: küzdõsportra
A kérdező hozzászólása: teszek fel egy képet: http://kepfeltoltes.hu/view/130215/DSCF1678_1__www.kepfeltol..
Lehet szó akármilyen edzésrõl, ha az étkezésed nem megfelelõ akkor az eredmények sem lesznek olyanok, amilyenek lehetnének, hogyha jobban odafigyelnél. Azok akiket látsz, hogy edzenek, soványak és bármit ehetnek, GENETIKA miatt olyanok, de olyan ez, mintha göndör lenne a hajad és elvárnád, hogyha lehúzod, akkor olyan egyenessé váljon, mint a haverodé, akinek alapvetõen sima a haja- nem lehetséges, mert különbözõ génekkel rendelkeztek. Így van ez anyagcsere terén is, vannak akik születésüktõl fogva gyors anyagcserével rendelkeznek, a szervezetük sok energiát éget el és ezért sok evés mellett soványak maradhatnak. Viszont a kép alapján, amit felraktál, a te szervezeted nem ilyen, ezért ha nem étkezel a te szervezetednek megfelelõen, akkor annak következményei lesznek a súlyod szempontjából. Nem vagyunk egyformák, tudnunk kell kezelni azt, amink van. Most 14 éves vagy, ezért érthetõ, hogy eddig vékony voltál, mint sok más gyerek amúgy, de ez még nem garancia arra, hogy felnõtt korban is vékony fogsz maradni. Sõt, ha elindulsz lefelé a lejtõn, akkor az idõ múlásával egyre nehezebbé fog válni számodra, hogy megtartsál egy egészséges testsúlyt, mert a legnehezebben helyrehozható dolgok azok, amelyek fiatal korban belénk rögzülnek és aztán már nehéz változtatni rajtuk. Én azt tanácsolom neked, a lehetõ legnagyobb jóindulattal, hogy kezd el még most ledolgozni azt a plusz súlyt és ne bízd el magad azzal, hogy a sport majd mindent megold. Nem old meg mindent, épp ezért van olyan sok kövér sportoló, akik amúgy mozognak, de ettõl függetlenül túlsúlyosak és nekik a legnehezebb lefogyni, mert ha megszokod, hogy csak úgy sportolsz, hogy mellette sokat eszel, akkor irtó nehéz lesz úgy sportolnod aztán, hogy kevesebbet eszel. Viszont most még nincs semmi veszve és addig üsd a vasat amíg meleg- ergo ha leakarsz fogyni, akkor most van rá az ideális idõszak, mert késõbb már nem biztos, hogy ilyen egyszerû lesz.
Nem mondtad, hogy milyen stílust csinálsz én meg arra voltál kíváncsi. 1.Este 7 elõtt oldd meg a vacsorát 2. http://www.youtube.com/watch?v=C5mLzLTA2bk 3. KB 1-2 év múlva magasodsz akkor nagyon elkezdesz nõni és megoszlik a súly. 4.Azért kérdeztem a stílust mert a belsõ stílusoknál a belsõ erõ miatt egy kicsit megnõ a has.
A kérdező hozzászólása: Wudang kungfuzok.És sokféle stílust csinálunk pl:tigris stb. De nem a hasam nõtt meg hanam a hájam.
A kérdező hozzászólása: Egyébként nem értem a videódat, nekik csupa izom volt a hasukon és szálkásak voltak.Nekem meg izmom sincs mint nekik.Rajtam háj van nem izom.Én még 10 felhúzást se tudok úgy megcsinálni mint õk.
Járj le futni pl. Szerintem neked a táplálkozásoddal van gond. Szokj le elõször is a gyorséttermekrõl már ha jársz. Aztán egyél kevesebb húst több zöldséget. Pl: Ne egyél sok tésztát meg kenyeret zsömlét. Több zöldséget, gyümölcsöt, halat egyél.
"Egy kicsit sokat eszek, de aki sportol az többet eszik" Na itt a gond, ha fogyni akarsz az evésen dõl el az egész, gondolj csak bele, ha azért eszel többet mert sportolsz akkor az elégedett kalóriákat kompenzálod a ráevéssel.
Mert ugyebár tudjuk is mi azt, hogy most hogyan nézel ki....arról nem is beszélve, hogy nõni is fogsz, vagy te 156 centisen képzeled el magad az esküvõdön is ?
Nem úgy eszel?
A kérdező hozzászólása: Egy kicsit sokat eszek, de aki sportol az többet eszik.És sajnos abszolút nem vagyok izmos, inkább hájas.Még a háj alatt sincs izom.Egyébként 14 éves vagyok.
Mert nem szálkásításra való. Szálkásításra valamilyen monoton, alacsonyabb intenzitású mozgásformát végezz nagyjából 1 órán át folyamatosan. Ez lehet gyors gyaloglás, bicajozás. Egyél edzés után fehérjedúsan, estére is inkább fehérjét, a szénhidrát meg edzés elõtt menjen. És igyál sok vizet, min. 2 litert! Cukros, lisztes dolgokat kerüld, üdítõket szintén, egyél sok zöldséget (saláta, savanyúság), húsból halat csirkét, pulykát, marhát.
Igen, aki sportol az többet eszik, csak éppenséggel nem mindegy, hogy mit eszik. Láttam elég sportolót, akinek olyan a teste, mint egy pizzának a tésztája és kizárólag csak azért, mert nem a megfelelõ ételeket ette. Ahogyan elõttem is írták, törekedj minél fehérjedúsabb ételeket enni, emellett pedig rengeteg zöldséget, gyümölcsöt és egyéb természetes és friss ételt. Ha hízékony típusú vagy és ebédre megeszel 4 rántott húst szalmakrumplival akkor hiába jársz heti 2x edzésre, mert nem leszel szálkás. Növésben vagy, nem kell megvonnod magadtól az ételt, viszont válogasd meg, hogy miket eszel.
A kérdező hozzászólása: Jó rendben van, de szrintetek mennyi hájt kellene leadnom hogy átlagosan nézzek ki? A hasam körfogata:75-80cm.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de 20 centi az nagyon sok.Egyébként meg sokat tanulok, és nincs idõm semmire azért csak 1-2 alkalommal járok kungfuzni.
A 20 centit csak példának írtam, nem állítom, hogy neked ennyit kell leadnod. Amúgy semmi gond, volt nekem is egy osztálytársam, aki súlyproblémákkal küszködött, de ugyanakkor tudtuk róla, hogy szinte egész nap tanul megállás nélkül. Õ is heti kétszer járt edzeni, pont mint te, csak õ karatézni járt, majd késõbb úszni. Szóval a lényeg az az, hogy ha nem is változott nádszál királyfivá, azért rakott magára némi izmot, amely jelentõsen jobbá tette az egész kinézetét is. Elhiheted, ha valakinek szûkös volt az ideje a mozgásra, akkor az õ volt. De ennek ellenére megoldotta. Úgyhogy csak a kifogásokat kell mindig kihúzni és máris egyszerûbben fognak menni a dolgok.
A kérdező hozzászólása: De szerintetek mennyit kellene hogy átlagosan nézzek ki?
A kérdező hozzászólása: Hát jó, de mennyi lehet rajta ugy mégis?

Miért nem lehet beállítani LG tv-n a 3D-t úgy, hogy ne kétszer (megfelezve) legyen a képernyõn?

Nem engedi beállítani azt, hogy teljes képernyõn legyen a film, hanem csak olyan van, hogy jobb-bal, illetve fent-lent megfelezve jelenik meg a film. Mást nem lehet kijelölni. A 3D mûködik rajta, de átállítani nem lehet. Tud valaki segíteni?

Legjobb válasz: Szia! Ha eredeti(vagy jól kódolt külsõ fájl) a forrás akkor a jobb bal SIDE by SIDE lehetõséget kell választani és csak megnyomni a 3D gombot,vagy lejátszás közben opciót kiválasztani.Ha nem mûködik akkor nem megfelelõen lett tömörítve a fájl és a tv szoftvere nem "látja" benne a 3D jelet.

Szia! Ha eredeti(vagy jól kódolt külsõ fájl) a forrás akkor a jobb bal SIDE by SIDE lehetõséget kell választani és csak megnyomni a 3D gombot, vagy lejátszás közben opciót kiválasztani.Ha nem mûködik akkor nem megfelelõen lett tömörítve a fájl és a tv szoftvere nem "látja" benne a 3D jelet.
A kérdező hozzászólása: Ezzel próbálkoztam, de ugyan úgy kétszer jelenik meg a kép. Nem is enged mást választani egyetlen filmnél sem. :( De köszönöm a választ. Próbálkozom tovább. :)
Szia! Milyen formátummal próbálkozol?

A barátomnak miért nem tûnik fel, hogy ez zavar? Vagy, hogy nem esik jól? Pedig szoktam egyszer-kétszer neki mondani.

A barátomnak sok lányismerõse /lánybarátja van és ez zavar.Néhányan meg is ölelik õt néha,amikor pl. kint vagyunk és akkor csak mellettük ácsorgok és idegennek érzem magam. :( És féltékeny is vagyok! :/

Legjobb válasz: nem sokáig leszel a barátnõje :)

nem sokáig leszel a barátnõje :)
És szakítsa meg velük a kapcsolatot? Meg kell bíznod benne, az hogy megöleli még nem jelent semmit.
nekem is sok lány barátom volt, mégsem akartam tõlük semmit, mondjuk nem is ölelgettem
És hol a szád, hogy megmond neki tisztán? Kössetek kompromisszumot.
Fogd meg és verd meg/neveld meg a barátodat .... amugy lehet látni valakin hogy hogy viszonyul valakihez valamihez ez alapján dönts. Ennél többet sajnos nem tudok mit mondani .... ha meg ugy érzed hogy nem jó a dolog/kapcsolat akkor könnyes bucsú ....nagyából ennyi
Azt várod tõle, hogy megszakítása a barátságait miattad? Hogy is van ez?
A kérdező hozzászólása: Mondja, hogy szeretem meg minden! Aranyos...NEM kérem, hogy szakítsa meg a barátságait, legyenek lánybarátjai nyugodtan...CSak ne ölelgesse éoket, mert az zavar! :( és megszoktam neki mondani, de akkoris.. :(
pereld be xD
Sex közben hozd fel a témát és nyert ügyed van :)
Lemaradás esetén sem érdemes.
Akár egy héten háromszor is meg lehet edzeni egy izmot, csak akkor kisebb volumennel kell! Például csinálhatsz egy héten egyszer 12-16 sorozatot mellizomra, de csinálhatsz egy héten három alkalommal négy-öt sorozatot is.
A kérdező hozzászólása: És melyik a hatásosabb?
Honnan veszed az értesüléseidet ? Hülyeséget kérdeztél..... Az a hatásosabb, ahogy eddig NEM csináltad ! (ez mindenre igaz) Változtass!!!
El kell döntetni, hogy egész testes edzéseket csinálsz, vagyis heti háromszor megedzel minden izmot, vagy osztott edzést, mint például; H:Váll-Kar, SZ:Láb, P:Hát-mell.
mert nincs veled az erõ.
ha win7-ed van akk nem fog mûködni
A kérdező hozzászólása: nekem windows xp-m van

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!