Találatok a következő kifejezésre: Miért nem képes (457 db)

Miért nem képesek egyesek felfogni, hogy Bajnai nem több egy Soros-bábnál?

Legjobb válasz: "Miért nem képesek egyesek felfogni," Ehelyett a mondat helyett (ami politikai oldalra tekintet nélkül igen gyakran elhangzik itt) esetleg érdemes lenne azt kifejteni, hogy miért gondolod ezt, majd feltenni a kérdést, hogy szerintetek is így van. A saját vélekedéseit mindenki hajlamos túlértékelni. Szerénység, ahogy Bástya elvtárs is megmondta.

"Miért nem képesek egyesek felfogni, " Ehelyett a mondat helyett (ami politikai oldalra tekintet nélkül igen gyakran elhangzik itt) esetleg érdemes lenne azt kifejteni, hogy miért gondolod ezt, majd feltenni a kérdést, hogy szerintetek is így van. A saját vélekedéseit mindenki hajlamos túlértékelni. Szerénység, ahogy Bástya elvtárs is megmondta.
Mert nincs rá bizonyíték? Amúgy más már elsütötte, szabadságharcos Viktor is valahogy így indult...
És te, hogy ez az oldal nem a kampányra való?
Három kérdésem van: 1, Miért hiszel buta összeesküvés-elméletekben? 2, Mi bajod neked Soros Györggyel? 3, Mit ártott Soros eddig Magyarországnak (szerintem semmit)?
Orbán Viktort is pénzelte Soros Gyuri. Viszont , Soros György nem olyan rossz ám. Felszólal amiatt , hogy Nyugat-Európa milyen rasszista. Soros György tenni fog érte, hogy Nyugat-Európa befogadja a Kelet-Európából nyugatra vándorló romákat. Hisz nekik is jár egy szebb élet.
Soros beakarta dönteni egyszer a forintot , ezért sokan haragszanak rá.
Felfogják, de biztos reménykednek. Elvégre Viktor is így kezdte... :)
"Mit ártott Soros eddig Magyarországnak (szerintem semmit)?" Ajajaj. Nem elég annyi, hogy az országra szabadította Orbán Viktort? A Fideszt és az SZDSZ-t?
jezusom (agyilag) zokni, menjél, keresd mega párodat, de gáz vagy.
Mert az E2014 szavazói birkák.
A CAP mióta is köthetõ Soros Györgyhöz? Hogy az MN USA-ról kapásból Hillary Clintonra és Sorosra asszociál, arról meg nem mi tehetünk.
A kérdező hozzászólása: Soros-pénz Bajnaiéknak: http://mno.hu/magyar_nemzet_belfoldi_hirei/soros-penz-bajnai.. Alátámasztás nélküli dolgok alatt mely állításokat érted ?
Szép, hogy ilyeneket írsz, de forrás nélkül. Akkor én azt mondom, hogy a Jupiter szilárd kõzetmagja franciául beszél és õ dönt a magyar gazdaság sorsáról. Kb. ugyan akkora valószínûsége van az általad felvázolt egyes dolgoknak mint ennek.
Milyen bizonyítékod van rá, hogy Soros pénzeli? Nem hinném, hogy lenne ilyen.
A kérdező hozzászólása: A kampányfinanszírozás által Bajnai Soros függésébe került, ezért nevezem õt Soros-bábnak. A függést is magyarázzam el ?
Haggard kérdése: Hogyan képviselnek titeket a politikusok, ha milliókat kapnak mások képviseletére?
A kérdező hozzászólása: kihagytam a második pontból: - õ is a világkormányt erõlteti
kérdezõ teljesen helyesen látja a sajnálatos valóságot.

Miért nem képesek elfogadni sokan a mai világot? Lázadás? Most miért lenen jobb a 1980as években élni?

Sok ismerősöm annyira oda van a '80as évekért, hogy nem igaz! Minden mai modern dolgot szidnak, hogy de szar, de szar, de azért az iPhone 4S ott a kezébe 1-2 nek... :D Most miért nem képesek elfogadni, hogy már nem a 1980as években vagyunk? Mindent leszólnak, elektronikus zene szar, tv műsorok szar, facebook szar... De azért mindegyik fenn van Facen... Modern kocsik szar sokkal jobbak voltak az autók a 80as években... Ja... de nem ám a magyarországi 1980as évekről álmodoznak! Neeeem! Amerika! Folyton azon sírnak, hogy miért most születtek meg... Most miért nem képesek elfogadni, hogy vége van annak? 20 évesek hozzátenném!

Legjobb válasz: Azért ilyenek, mert nincs jövõképük. Sokkal emberibb volt még 20-30 éve a világ, minden elgépiesedett, ellelketlenedett. Nem véletlen az sem, hogy sok fiatal chaten órákat képes egymással beszélni, de élõben meg sem tud szólalni. Túl nagyok az elvárások is, mindenhonnan azt sugallják a fiataloknak, hogy csak akkor érsz valamit, ha tökéletes a külsõd, ha van elég pénzed, ha vagy valaki. Azt látják, hogy hiába tanulnak, el sem tudnak helyezkedni, képtelenek a saját lábukra állni, nem úgy, mint a szüleik, akik már 20 évesen támogatták a saját szüleiket. A fiatalok 30 évesen is támogatásra szorulnak, mert önerõbõl nagyon kevés tud megélni.

Azért ilyenek, mert nincs jövõképük. Sokkal emberibb volt még 20-30 éve a világ, minden elgépiesedett, ellelketlenedett. Nem véletlen az sem, hogy sok fiatal chaten órákat képes egymással beszélni, de élõben meg sem tud szólalni. Túl nagyok az elvárások is, mindenhonnan azt sugallják a fiataloknak, hogy csak akkor érsz valamit, ha tökéletes a külsõd, ha van elég pénzed, ha vagy valaki. Azt látják, hogy hiába tanulnak, el sem tudnak helyezkedni, képtelenek a saját lábukra állni, nem úgy, mint a szüleik, akik már 20 évesen támogatták a saját szüleiket. A fiatalok 30 évesen is támogatásra szorulnak, mert önerõbõl nagyon kevés tud megélni.
Álmodozni azért még lehet. Én is szívesen éltem volna a 60-as években az USA-ban, vagy akár Magyarországon is. Nem azért, mert jobban éltem volna, hanem mert izgalmasabbnak gondolom a fiatalságot akkor. Amúgy a 80-as években is már elhíresült a mondat a szilveszteri TV-mûsorokról, hogy "a tavalyi jobb volt." :) )
Igazuk van. Egyes emberek nem tudnak csak úgy behódolni, fõleg nem annak ami [email protected] De sajnos sok ember képes és ezért tartunk ilyen [email protected] helyzetben mint most... Úgy irányítanak minket ahogyan akarnak.
Az ember mindig idealizálja azokat az idõket amiben nem élt.
Én is szívesen éltem volna a tinikoromat a 80-as években, apám mindig azt mondja hogy akkor jobb volt, pedig õ aztán mindig panaszkodik mindenrõl :D ...én 80-as évekrõl nem tudhatok semmit mert 16 vagyok, viszont vannak halvány emlékeim a 90-es évek legvégérõl, visszanézek családi videókat és jó érzéssel töltenek el az akkori zenék+ ma mindig azokat a zenéket hallgatom amiket 00-es évek elején hallgattam, mert nem tetszik a mai zene. Fészbuk nélkül nem halnék meg, iPhone-t 3-at is tönkretettem, mert leejtem és már összetörik az érintõképernyõ... Szerintem jogos hogy sokan nem képesek elfogadni a mai világot. Régen biztos nem volt olyan hülyeség hogy valaki öngyilkos lett mert fészbukon meg twitteren sértegették a névtelenek és egyéb szánalomra méltó mai marhaság. Egyszerûen beteg hogy miket csinálnak ma a közösségi oldalak miatt
Ne hülyéskedj, abban az idõben voltak a legjobb zenék. Ma már a rapperek is electro zenét nyomnak, elveszett az értéke. Sokan nem szeretik, de azért egy 90's jam vagy r'n'b nagyot szól ma is. Én is imádom és sajnálom hogy nem juthattam el egy ilyen élõ koncertre. De persze a mai kornak is megvannak az elõnyei, sokkal kényelmesebb.
Akkor még a világ nem volt ennyire romlott.... csak hát ezt a mai fiatalság nem képes felfogni.. Akkor voltak a legjobb zenék például: Boney M.. stb.. Ki nek akarna akkoriban élni, mikor esetleg élõben is láthatod õket mikor koncerteznek? Fantasztikus korszak volt az..60', 70', 80'-as évek!:)

Akik azért kritizálják a másikat, hogy miért nem képes leplezni a bizonytalankodását, azok miért nem jöttek még rá arra, hogy lehet hogy valamilyen szinten képes is lelplezni, mert valójában belül sokkal bizonytalanabb, mint kívülről annak tűnik?

Annyira rossz, amikor igyekszik az ember magabiztosnak tűnni, és még csak a küzdést sem képesek értékelni, hanem egyfolytában kritizálják, pedig ha tudnák, hogy ahhoz képet, amennyire bizonytalannak látszik, belül még sokkal bizonytalanabb, és ahhoz képet tényleg tudja leplezni, akkor talán megértőbbek lennének.

Legjobb válasz: Belülrõl sugározhat kifelé a bizonytalanság. A negatív gondolatok! Látszik az emberen azért, ha valamibe nem biztos, és belegondol abba hogy nem fog sikerülni. De ne aggódj! Jó úton jársz afelé, hogy ne legyél bizonytalan. Ha küzdesz a bizonytalanságod ellen, és elhatározod, hogy sikerülni fog, akkor egy idõ után sikerélményeid lesznek, így már nem leszel bizonytalan!

Belülrõl sugározhat kifelé a bizonytalanság. A negatív gondolatok! Látszik az emberen azért, ha valamibe nem biztos, és belegondol abba hogy nem fog sikerülni. De ne aggódj! Jó úton jársz afelé, hogy ne legyél bizonytalan. Ha küzdesz a bizonytalanságod ellen, és elhatározod, hogy sikerülni fog, akkor egy idõ után sikerélményeid lesznek, így már nem leszel bizonytalan!
Vagy pont rájöttek és pont élvezik. Fúrnak a kis ondó konténerek. A lényeg viszont az, hogy le kell õket szoktatni errõl.
Akkor most világítsuk meg a kérdést a másik oldalról. Ha valamiben jó vagy, sõt kiemelkedõ, akkor nem fog senki piszkálni. Az, hogy belefeszülsz valamibe, úgy küzdesz, de mégsem produkálsz megfelelõ eredményt, nem fog elismerést kiváltani.
A kérdező hozzászólása: De attól még illene értékelniük a küzdésemet, és most nem ilyen tanulás-munka dologra gondolok, hanem beilleszkedni egy új közösségbe. Ha próbálok kedves lenni, akkor az a baj, ha nem próbálok, akkor az a baj. Semmi nem jó az embereknek.
...és ez így van rendjén. Különben nem így lenne. Az igazság változatlan. Bárki bármit mond helyette, az igazság köszönettel marad, ami volt. Az ember képes saját magát is becsapni, képes hazudni önmagának és elhinni, ha az igazságot nem akarja befogadni. Pedig nem nehéz: úgyis az van, ami van. Akkor mindegy, ki mekkorát téved. Legjobb, ha õszinte vagy belül. Nekem itt kezdõdött minden bizonytalanságom végleges semmivé foszlása. Természetesen nem kötelezõ beilleszkedni sem. Ne kelts magadban feszültséget ilyesmivel! A "beilleszkedés" már-már orvosi mûszó arra, hogy befogad egy társaság. Ezt õk döntik el. Te azt döntöd el, hogy szerepeket és álarcokat tolsz eléjük, hátha befogadják, vagy önmagadként állsz eléjük és elfogadod, bárhogy döntenek. És te mindig is tudtad ezt. :D
A kérdező hozzászólása: De azt nem tudom, hogy miért kell belerúgni valakibe, csak azért, mert látni rajta, hogy eleve szarul van, és így még egy lapáttal rátenni...
Á, csak sikerült szétszerkeszteni... "Aki magához tér abból, hogy egyszer élõ, hamar meghaló, sokat tévedõ, nehezen tanuló, stb. stb. EMBERNEK álmodja magát, és rájön, hogy többrõl van itt szó." - nyilván akartam valamit írni, hogy mit csinál, egyezzünk meg abban, hogy "Van, aki magához tér" ebbõl az "ember vagyok, semmi több" álomból.
Akkor nem idegsejtnek hívnák.
miért lenne jó, ha tudna?
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak nagyon köszi! Ezekre nem is gondoltam egyáltalán

A vallás a mai napig az egyik fő konfliktus forrás a világban, mindig képes akár háborut is kirobbantani! Az egyházak, miért nem képesek elfogadni más világnézetét, főleg, ha az is a jó cselekedeteket támogatja?

Persze az egyéni emberekben is ott a felel?ség,mert vannak akik agymosotkènt járnak és fanatikusan téritenek. Ezzel is provokàlják a konfliktust!

Legjobb válasz: Az egyházakat emberek alapították,hatalmi személyek ülnek az élükön,így megjelenik az egészben az önzés is,ami ugye széthúzást szül.Ha elfogadnák más egyházak világnézetét,akkor elismernék,hogy nem szentírás az,amit õk tanítanak,ezáltal faképnél hagyhatják õket a hívek,csökkenne a befolyásosságuk,és ezt nyilván nem akarják. A fanatikus térítéshez azért annyit még szeretnék hozzászólni Zsömle/lány kommentjét elolvasva;sajnos nem veszik észre,hogy gyakran valóban õk provokálják az embereket,hiába a felelõsség elhárító duma,hogy õk csak a másik javát akarják,az emberek megérzik az ellentmondásosságot a viselkedésükben,mondanivalójukban: "De nem térítésnek nevezném a mi munkánkat, hanem a teremtõ üzenete átadásának. Mivel szabad akaratod van, így el is lehet fogadni, és ellehet utasítani. De már nem sokáig." Nem kötelezõ elfogadnod,de azért benne van a traktáló,idegesítõ szöveg,hogy ha nem fogadod el amit mi jónak tartunk,akkor tudatlan,rossz,sötétségben járó ember vagy.Nem csoda,hogy ezek után sok embernek nem szimpatikusak.Jézus mondott olyat a Bibliában,hogy "Azt tegyétek az emberekkel,amit szeretnétek,hogy veletek is tegyék" Ha minden másban õrá tudnak hivatkozni,akkor ezt miért hagyják figyelmen kívül? Nem tudom,ezek a térítõ vallásosok,hogyan fogadnák,ha egy más vallás,vagy filozófia képviselõi ugyanígy viszonyulnának hozzájuk.

Az egyházakat emberek alapították, hatalmi személyek ülnek az élükön, így megjelenik az egészben az önzés is, ami ugye széthúzást szül.Ha elfogadnák más egyházak világnézetét, akkor elismernék, hogy nem szentírás az, amit õk tanítanak, ezáltal faképnél hagyhatják õket a hívek, csökkenne a befolyásosságuk, és ezt nyilván nem akarják. A fanatikus térítéshez azért annyit még szeretnék hozzászólni Zsömle/lány kommentjét elolvasva;sajnos nem veszik észre, hogy gyakran valóban õk provokálják az embereket, hiába a felelõsség elhárító duma, hogy õk csak a másik javát akarják, az emberek megérzik az ellentmondásosságot a viselkedésükben, mondanivalójukban: "De nem térítésnek nevezném a mi munkánkat, hanem a teremtõ üzenete átadásának. Mivel szabad akaratod van, így el is lehet fogadni, és ellehet utasítani. De már nem sokáig." Nem kötelezõ elfogadnod, de azért benne van a traktáló, idegesítõ szöveg, hogy ha nem fogadod el amit mi jónak tartunk, akkor tudatlan, rossz, sötétségben járó ember vagy.Nem csoda, hogy ezek után sok embernek nem szimpatikusak.Jézus mondott olyat a Bibliában, hogy "Azt tegyétek az emberekkel, amit szeretnétek, hogy veletek is tegyék" Ha minden másban õrá tudnak hivatkozni, akkor ezt miért hagyják figyelmen kívül? Nem tudom, ezek a térítõ vallásosok, hogyan fogadnák, ha egy más vallás, vagy filozófia képviselõi ugyanígy viszonyulnának hozzájuk.
"Az egyházak, miért nem képesek elfogadni más világnézetét, fõleg, ha az is a jó cselekedeteket támogatja?" Azért mert biznisz. Szerinted mit szólna az ötletedhez az a pap, aki elég jól megél a vasárnapi prédikálásból? Mihez kezdene azután? Vagy az egyház? Azért azt is látni kell, hogy annak ellenére, hogy a nyugati világban már kuss a Vatikán neve, a szegényebb és katolikus országokban még elég nagy szavuk van!
Kedves Kata! Nem hiszem, hogy szükség van térítõ munkára. Ti Jehova tanúi, sem vagytok tisztában, hogy mit beszéltek, mert emberi irányítás alatt vagytok. Ha más emberekre bízzátok magatokat, mikor ismeritek fel a valóságot. Elõször keressétek Isten országát, nincs messze egyikõtöktõl sem. A betanított tanítások nem Istentõl vannak.
Sajnos rengeteg a képmutató, magát hívõnek nevezõ ember, akik valójában olyan életet élnek, amely nagyon távol van az Úrtól. A háborúskodás, viszálykodás, veszekedés, mások utálása, megvetése, lenézése stb. ezek szöges ellentétben állnak az Úr tanításaival, és aki másokat - bármilyen oknál fogva - lenéz vagy kiközösít stb., az az Úr ellen cselekszik. Az igaz hívõ tolerálja mások világnézetét. Jól látod, hogy komoly probléma az, hogy igen kevés az igaz hívõ. De azért szerencsére még nem haltak ki teljesen.
5., a kérdezõ általában a vallásokról beszél, nem a keresztényekrõl... Elég vicces, mikor a keresztényeket kritizálod, aztán hozzáteszed, hogy szegény muzulmánokat hogy bántják a csúnya amerikaiak... Mert a muzulmánok közt nincs ám fanatikus. A jó az lenne, ha mindenki tisztelné mások vallását. Magyarország viszont keresztény többségû ország, ezért nem értem a felháborodásodat a KDNP-t illetõen. Tudtommal õk nem a vallásukat erõltetik másokra.
Elõször is, mit gondolsz, miért nem egyesíti sátrait a két cukorkaárus a vásárban? A különbözõ egyházak éppen egyes emberek különbözõ elvei, nézetei miatt alakultak. Milyen alapon változtassák meg a nézeteiket? Különösen, ha kiderül, hogy ez jó biznisz is! Mindaddig, míg lesznek hiszékeny emberek. Emiatt (is) az egyházaknak érdekük egyfelõl a butaság fenntartása, másfelõl a saját táboruk bõvítése. Ne feledjük, hogy amit egyháznak nevezünk, nem túl nagy csoport hatalma, haszna és gondolatai arról, hogyan lehet a hívõk táborát növelni. Az összes többi (hívõ) csak ennek kiszolgálója. Ennek nem mond ellent, hogy közben õszintén úgy is gondolja. Beleértve a papság alsóbb rétegeit is. A mûködési elv nem sokban különbözik az állam, a politika gondolatmenetétõl, legfeljebb a megfogalmazás és stílus más.
A vallás számomra nem más, mint hitre épülõ hatalmi megnyilvánulás. Minél több hívõ annál nagyobb befolyás, ez pedig pénzt és hatalmat hoz. Aki nem hiszi, az nézze meg a kereszténység ágakra szakadását.
"Eleve templomra se lenne szükség" Ezzel nem értek egyet. Inkább vissza kellene õket terelni. Ha nem lennének templomok, amikre milliárdokat költ az állam évente, akkor arra hivatkoznának. Az a baj, hogy kijöttek a templomaikból, ott vannak a politikában, az iskolákban. (KDMP, Hit gyülekezet). Persze kell az agymosottak szavazata a hatalomhoz. Az Alkotmány biztosította "lelkiismereti szabadság" csak süket duma. Amerika élen jár a népbutításban, az Iszlám gyalázásával. Az iskoláik maguk döntik el, hogy az evolúció, vagy a teremtés elmélet alapján tanítanak. A fanatikusok újabb és újabb nemzedékét nevelik ki. Jó alapanyag a háborúkhoz. A keresztények a szeretet és megbocsájtás nevében a történelem során több embert irtottak ki, mint a nácik és vörösök együttesen. Persze az ideológiát azok is tõlük tanulták: Ki nem velünk, az ellenünk.
Soha nem hallottam arról, hogy bármelyik egyház kifogásolná, ha egy ateista jótékonykodik. Igaz, ez nem is jellemzõ az ateizmusra! A világ nézetnek semmi köze a jótékony cselekedetekhez!
A kérdező hozzászólása: Eleve templomra se lenne szükség , a pap meg csinálhatná szabadidejében a feladatát!
Kérdezõ: egyébként igen, ha nem lenne vallás, akkor nem lehetne mögé bújva azt mondani, hogy azért, mert a másik szidta a vallásunk vagy , hogy azért öltünk meg embereket, mert így többeket megmenthettünk a kárhozattól stb.

Miért nem képes a sok tini, egyszerűen biológia órán figyelni?

Idejön a sok tini/kisgyerek és teszik fel az értelmetlen kérdést, miszerint: "ha megfogok egy kilincset, amit el?ttem egy olyan ember fogott meg, aki rejszolt, attól terhes leszek?" vagy "ha a barátom a hasamra élvezett attól terhes leszek?" Valaki adjon már normális választ, hogy lehet ennyire idióta a mai tinitársadalom? :S Vagy csak ennyire le*zarják a bioszt, utána meg lesnek, hogy mi a fene van?

Legjobb válasz: Te miért nem vagy képes odafigyelni a nyelvtan órára?

Te miért nem vagy képes odafigyelni a nyelvtan órára?
Remek lenne ha mindenhol lenne normális felvilágosító óra, de nálunk sem volt például. A nagyon alap dolgokat mondják csak el, amivel valószínûleg már mindenki tisztában van. Persze lehetne kérdéseket feltenni, de az élõben, osztálytársak elõtt azért elég kellemetlen. Persze ez még nem ad okot rá, hogy teljesen idióta kérdéseket tegyen fel az ember. Meg jobb esetben lehet beszélni szülõvel, sõt, nõgyógyásszal, ha már az ember szexel.
15:53 vagyok. Nálunk nem volt felvilágosító óra. Persze, mi is tanultunk a szaporító szervrendszerrõl, de ez a legérdektelenebb része az egésznek. (Nem mondom, hogy nem kell tanulni, csak nem ez a legfontosabb.) Nálunk konkrét felvilágosító óra nem volt se gimiben, se általánosban. Igaz, 6.-ban kiosztottak mindenkinek egy-egy könyvecskét, (amiben egyébként csak a menstruációról volt szó, nem lépett tovább, mellesleg akkor már a lányok 90%-a menstruált) de azt vagy elolvasta valaki otthon, vagy nem.
Háháh 5ös vagyok bioszból :) ) Amúgy nálunk is volt normális felvilágosítás, egy biztos én tisztába vagyok az ilyen dolgokkal :) 14/f
A kérdésedre a válasz felettébb egyszerû, az ilyen kérdések csupán azon reményben születnek hogy felkerüljenek azt adomra..vagy bárhova..legalábbis remélem, én sem vagyok túl koros..sõt fiatal vagyok...de még igy is bizom benne hogy nem ennyire hülyék a kortársaim...
A kérdező hozzászólása: Nálunk volt rendes felvilágosító óra, elmagyaráztak mindent nem csak hogy általánosban, de középsuli 9. és 12. évfolyamában is. RENDESEN, NORMÁLISAN, amit szerintem egyesek itt fel sem fognak, rögtön mindent a tanárra kennek -.-"
A kérdező hozzászólása: 15:53 Még mindig iskolába járok. Biológiából érettségiztem, és mai napig azt tanulom más egyéb tantárggyal. Tehát a kérdésem csupán azért van függõben, mivel ahová járok ott jó ha van 40 csaj a többi 900 meg srác az iskolalétszámból. És nálunk ennyire hülyékkel még nem találkoztam szerencsére... Bár egy srác nagyon napiszarfan, de olyan is az értelmi szintje... (nem azért meg olyan a napiszar, bár ezt hagyjuk, csak az a tipikus netbunkó a gyerek)
A kérdező hozzászólása: Kedves Shanana, senki nem mondta, hogy külön oldalak lennének. Bár azok, viszont az agyiszint a puruttya egyik aloldala. Senki nem állította az ellenkezõjét, így nem értem a válaszodat... ^^" (mármint értem, csak nem tudom, hogy hogyan jön ez ide...)
Hát valószínûleg az ilyen emberek nem csak biosz, de semmilyen órán nem figyelnek. Amúgy meg szerinted a suliban tanítanak ehhez hasonló értelmes dolgokat?? Rég járhattál már iskolába ha így elfelejtetted. A biokémia, az megy, de semmi olyan, aminek hasznát vennéd az életben..
A kérdező hozzászólása: Mily kedves vagy :D De szerintem te is láthattad azt a youtube-os videót, ami az innen összeszedett hülye kérdésekrõl szól. Kb egyezik az enyémmel, csak az sokkal hosszabb volt. Azért érthetõ, ha nem éppen agyis fanoktól várok választ ugye? De ha esetleg Bikafa bácsi, vagy Soros elvtárs itt van, akkor tõle szívesen várom a trollkodást.
Mert kefélni az egerek is tudnak, de értelmesen gondolkodni csak az értelmes emberek.
Agyiszint, puruttya, meg Isten tudja micsoda... Amúgy ezek mind szánalmas /b/ utánzatok.
Figyelnek csak leszarják
Agyiszint is a puruttyához tartozik. Amúgy meg mert sz*rok a biosztanárok. Bár persze, egy átlagos kecske értelmi szintjével szerintem már lehet tudni azokra a kérdésekre a választ, amiket feltesznek. Meee- Meee.
A kérdező hozzászólása: Bocs ha véletlenül kihagytam pár vesszõt, de kicsit ki vagyok e miatt akadva... menj puruttyára vagy agyiszintre trollkodni :D.
Jó kérdés...

A muszlimok nagy része miért nem képes beilleszkedni Nyugat-Európában? Ill. miért nem kezelik a problémákat? !

El nem tudom képzelni, hogy Európában mégis ezt hogy gondolják? Hogy lehet úgy integrálni embereket, hogy közben a saját "intézményrendszerük" szerint élnek?! Ez alatt azt értem, hogy egy bevándorló gyereke régebben teljes mértékben európaivá vált, ma viszont amint járni tud, megy a helyi MUZULMÁN iskolába, ahol ARABUL tanítják - ráadásul piacképtelen [email protected], ami kimerül a korán ismeretében - és gond esetén egy helyi SÁRIA bíróságra megy el, ha feleség kell CSALÁDEGYESÍTÉS címén beimportálja - mert gyakorlatilag a n? egy jól keresett árucikk - az egész pereputtyot. Gyakorlatilag alig van interakció az ?slakosság és köztük. Így hogy lehet integrálni valakit? A helyzet az, hogy párhuzamos kultúrák alakulnak ki az államok szívében. Ezt még liberálisként is elítélem! A multikultúralizmus nem arról kellene, hogy szóljon, hogy mi alkalmazkodunk hozzájuk, hanem, hogy ÕK hozzánk. Elvégre mi voltunk olyan szívesek, hogy befogadtuk ?ket. Ennek ellenére a saját kultúrájukból az európaival össze nem fér? elemeket importálnak és amikor valaki szólni mer - elítélem a széls?séges reakciókat a befogadók részér?l - akkor a "halál az iszlámot kritizálókra" transzparensekkel ajvékolnak! Az nyilvánvaló, hogy vannak akik beilleszkednek, de egy jelent?s részük nem akar/nem tud/nem hajlandó beilleszkedni. Nem szabad elmismásolni a problémát, mert külföldön egész negyedek gettósodnak el, Angliában már saját állam kikiáltásával sokkolják a béket?r? embereket. Az er?szak nem megoldás, de valamilyen politikai módszerrel megoldást kellene keresni, mert ez az út nem járható! A kérdés, hogy ennek hiányában mikor szakad el a cérna? Azért kérdezem, mert - kiindulva a történelemb?l - ha az incidensek mértéke és az arányuk elér egy bizonyos mértéket, akkor a széls?jobb olyan mértékben er?södik meg, hogy a megoldás könnyen polgárháborúba torkollik. Nektek mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Az oké, hogy te otthon tanítod a gyerekeidet. Na de iskolákat létrehozni ez miatt és arab iskolába járatni õket? Feltételezem, a te gyerekeid sima, kanadai iskolába járnak és megtanulják a kanadai történelmet, az angol nyelvet stb. Na meg nem járnak kendõben meg talpig ruhában (nem tudom, ot tminek nevezik ezeket a hatalmas fátylakat) Ezek az arabok viszont nem hajlandóak a nyugati népekhez alkalmazkodni, nem hajlandóak elfogadni, hogy itt más a szokás, hogy a nyugatit zavarja az, ahogy õk élnek, hogy kendõben járkálnak az utcán, hogy nem képesek rendesen megtanulni a nyelvet, hogy még õk tüntetgetnek... az meg, hogy mecseteket építenek, mindennek a teteje. Ha az arab országokban jobb lenne az éeltszínvonal, és mi kiköltöznénk valamelyik ottani országba, csak gondoljunk bele, eszünkbe jutna egyáltalán az, hogy mondjuk katolikus templomot építsünk vagy hogy nõként miniszoknyában lejtsünk végig az utcákon, esetleg fürdõruhában mászkálni? Turistaként persze, megteszi az ember, de ott élõként szerintem nem, örülnénk, hogy befogadtak minket és szépen csendben betartanánk az õ általuk diktált társadalmi elvárásokat, szabályokat. Magamból kiindulva, ott biztosan felvenném a fejkendõt. Õk meg, ha itt akarnak élni, vessék le.

Az oké, hogy te otthon tanítod a gyerekeidet. Na de iskolákat létrehozni ez miatt és arab iskolába járatni õket? Feltételezem, a te gyerekeid sima, kanadai iskolába járnak és megtanulják a kanadai történelmet, az angol nyelvet stb. Na meg nem járnak kendõben meg talpig ruhában (nem tudom, ot tminek nevezik ezeket a hatalmas fátylakat) Ezek az arabok viszont nem hajlandóak a nyugati népekhez alkalmazkodni, nem hajlandóak elfogadni, hogy itt más a szokás, hogy a nyugatit zavarja az, ahogy õk élnek, hogy kendõben járkálnak az utcán, hogy nem képesek rendesen megtanulni a nyelvet, hogy még õk tüntetgetnek... az meg, hogy mecseteket építenek, mindennek a teteje. Ha az arab országokban jobb lenne az éeltszínvonal, és mi kiköltöznénk valamelyik ottani országba, csak gondoljunk bele, eszünkbe jutna egyáltalán az, hogy mondjuk katolikus templomot építsünk vagy hogy nõként miniszoknyában lejtsünk végig az utcákon, esetleg fürdõruhában mászkálni? Turistaként persze, megteszi az ember, de ott élõként szerintem nem, örülnénk, hogy befogadtak minket és szépen csendben betartanánk az õ általuk diktált társadalmi elvárásokat, szabályokat. Magamból kiindulva, ott biztosan felvenném a fejkendõt. Õk meg, ha itt akarnak élni, vessék le.
Igazat adok a kérdezõnek, ez tényleg nagy probléma nyugaton. Úgy vélem, a fehér, keresztély ember vándorlása itt, Európában semmi gondot nem okoz, a beilleszkedés gyorsan megy, azonban ezek a keletiek borzasztóan földhözragadtak. Szerintem, ha a pénzünk jó nekik, a munkahelyeink, a városaink kellenek nekik, akkor annyi a minimum, hogy nincs pofájuk még ellenünk harcolni és tüntetgetni, hanem éljenek szépen, CSENDBEN, a nyugatiak pénzén. Örüljenek, hogy ennyit megengednek. Sajnos az EU-ban nagy divatja van a túlzottan liberális eszméknek, és ez fogja a fehér ember végét jelenteni. Komolyan meg kellene szigorítani az EU-n kívülrõl való bevándorlást, hogy csak az jöhessen ide, aki normális és tud viselkedni, és még azokkal is ki kellene köttetni, hogy csak olyan esetben maradhatnak itt, ha képesek beilleszkedni és minden téren a társadalom javára válnak, nem pedig feszültséget szítanak. Különben jön a kitoloncolás. A sarkukra kellene állniuk, ahogy hozzáteszem, nekünk is a cigányokkal szemben, de persze más jellegû a probléma, így más lépések szükségesek, ezt nem firtatnám. Sajnos, ha az országok, az "õslakosok" nem fognak össze a kisebbségiek ellen, nem állítják le õket, hagyják tovább szemtelenedni õket, marad a csendes tûrés, hogy holmi bevámdorlók lerombolják azt a fejlett világot, amit az európai ember épített. A másik megoldás pedig a polgárháború, ha így folytatódik. Még most kellene a kisebbségek ellen fellépni, addig, míg nem mi leszünk a kisebbség... de hát egy fecske nem csinál nyarat.
A határon túli magyarok nagy része megõrizte a nyelvet, és próbálják megõrizni a kultúrát. Erre büszke vagy, vagy õket is halálra ítélnéd? Milyen jogon mondasz ítéletet az arabok felett? Amirõl hosszasan írtál, az a vallásuk része, aminek szabad gyakorlása alapvetõ emberi jog.
78%-os vagyok, igazad van, tisztában vagyok vele, hogy nagyrészt csak muszlimok okoznak gondot, de törvényes módon másképp nem lehet õket Európától távoltartani, mint hogy szigorítják a bevándorlást. Az integráció, mint te is írtad, kb olyan felesleges, mint itthon a cigányoknál. Aki nem akar integrálódni, azzal két dolgot tehetünk: elfogadjuk és hagyjuk, hogy lealázzanak, vagy elzavarjuk õket. Nyugaton a második lenne szükséges, ha már a szép szóból nem értenek.
Hát nem tudom, engem baromira nem zavar, hogy milyen ruhát hordanak. Szerintem szívük joga. Ha nem tanulnak meg a befogadó ország nyelvén, az meg az õ bajuk (és ez egyébként csak az elenyészõ kisebbség), hiszen õk nem fognak tudni semmit sem elintézni, vagy elmagyarázni a rendõrnek. Mecseteket meg miért ne építhetnének? Egyedül annyi kell csak, hogy ne hívják imára ordibálva a népet, ha erre hajlandóak, nyugodtan építsék meg a mecsetet, mert nem zavar több vizet a zsinagógánál. Mekka meg szent hely a muszlimoknak, miért zavar egy nyugati túristát, hogy nem mehet oda, az az õ szent városuk, ezt tartsuk tiszteletben.
Nem csak az arab vallással van a gond hanem azzal hogy nem dolgoznak meg hogy képtelenek kulturált emberként viselkedni!
"...nem hajlandóak elfogadni, hogy itt más a szokás, hogy a nyugatit zavarja az, ahogy õk élnek, hogy kendõben járkálnak az utcán, hogy nem képesek rendesen megtanulni a nyelvet, hogy még õk tüntetgetnek... az meg, hogy mecseteket építenek, mindennek a teteje." A kérdezõvel maximálisan egyetértek, de engem például egyáltalán nem zavar, ha valaki a saját kultúrájának megfelelõ ruházatban jár egy õt befogadó országban, vagy például egy ott épített mecsetben gyakorolja a vallását. Ezek olyan dolgok, amelyek az én és más európai emberek saját életét, intim szféráját a legkevésbé sem sértik illetve befolyásolják. A probléma akkor van, ha a kisebbség a többség fejére nõ, és a helybeliekre rá akarja kényszeríteni a saját normáját. Például, amikor a müezzin napközben egy toronyból kiabál, vagy ha egy európai iskolában a muzulmán diákok le akarják vetetni a falról a feszületet (megtörtént eset), engem is felháborít, és zavar. Itt úgy érzem, sokkal inkább errõl van szó. A kérdezõ liberálisnak vallja magát, és feltételezem, hogy az "élni és élni hagyni" elv mentén gondolkodik, ami szöges ellentétben áll az "élni, és másokat eltaposni" elvvel, ami a szélsõségesekre jellemzõ - legyenek ezek a szélsõségek akár a többségi, akár a kisebbségi társadalom oldalán.
huhh, de korán van még ehhez.még egy kicsit gondolkodom. de egy [email protected] arab sógorral menni fog a hozzászólás...
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 11:19 Arról van szó, amit írsz. Engem sem zavarnak a mecsetek, de könyörgöm, hogy lehet valakit integrálni, ha gyerekként nem az állami iskolában, hanem arab iskolában tanul, teljesen más értékek mentén? Hogy lehet úgy integrálni valakit, ha vitás dolgait a sária bíróságon intézi? Mert elvégre integrálni kell õket, nem? Ha nem, akkor gyakorlatilag csendben beleegyezünk abba, hogy a társadalom az õ értékeik mentén szervezõdjön. Nem a mecsettel van gond, hanem hogy olyan értékeket próbálnak importálni, elfogadtatni az európai társadalommal, ami itt nem elfogadható. Liberális vagyok, de úgy gondolom, hogy most az európai liberális pártok túllõttek a célon. Soha nem támogatnék radikális, polgárháborúba, viszályba torkolló intézkedéseket, de annyit igazán megtehetnének, hogy erõsen korlátozzáka bevándorlást. Amit mondjuk már Németország megtett - kijelentette, hogy ezentúl csak a kvilifikált munkaerõt engedik be. Azt nem értem, hogy Európa miért nem tanul soha?! Az USA eleve a képzett muszlimokat engedi be! Ott iráni atomtudósok járulnak hozzá a tudomány fejlõdéséhez. Mi(Európa) pedig a legradikálisabb, legelvetemültebb muszlimokat importáljuk. Nem csoda, hogy a 9/11 merénylet egyik tervezõje is innen került ki.
Valóban tiszteletben lehet tartani a vallásszabadságot, meg tömjénezni a multikultit, csak aztán ne csodálkozzunk, ha már nem is elsõ generációs bevándorlók a nyílt utcán leszúrnak nekik nem tetszõ embereket (lsd. Theo van Gogh esetét) vagy felrobbantják a londoni metrót. Maximálisan egyetértek a kérdezõvel: aki minimális mértékben sem képes alkalmazkodni az európai kultúrához, azt ki kell toloncolni.
Egyetértek a kérdezõvel. Kõkeményen szigorítanám a bevándorlást, és ellenõrizném a már Európában élõket.
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 10:32 Azért ne ködösíts már! Az üdülõhelyeken nyugati módon öltözködünk, de amint elhagyjuk azokat rögtön népviseletre kell váltani. Egyébként kösz a hozzászólásaidat. Igazad van. Elnézést kérek az összes beilleszkedni képtelen muszlimtól, sõt az egész nyugatnak is ezt ajánlom. Az, hogy valakit egy képregényért kivégeznek, másokat pedig háziõrizet alatt védik az szintén a mi hibánk.
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 10:31 Ezt nem mondod komolyan! Egyiptomban, stb igen, de egyébként ott is üldözik a keresztényeket tûzzel-vassal. A most nagyra tartott arab forradalom alatt a muszlim testvériség egyenesen megfenyegette a keresztényeket, hogy ha nem térnek meg, akkor nem tudják garantálni a biztonságukat. Szaúd-Arábiában meg keresztény templomot nem lehet építeni! Még az autópályán Mekka irányába sem mehet a kafír, hitetlen. Errõl ennyit.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólásokat. A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 10:15 Rosszul látod! Nem a bevándorlással van baj, legalábbis nem olyan értelemben. Érdekes, hogy a hindu, az ateista, a sintoista, a buddhista, a hottentotta, a bahai, az anyámkinyja vallású be tud illeszkedni! Nagyon érdekes tény! És az is érdekes tény, hogy ahol muszlimok élnek más muszlimok mellett ott mindig balhé van, sehol nem tûrik meg az eltérõ vallású, identitású egyéneket. A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 10:20 Tisztelt kanadai magyar hozzászóló! Légy szíves és tájékozódj mielõtt ilyen marhaságokat írsz! A helyzet ui. az, hogy õk CSAK az arabot tanulják meg és sokszor már a harmadik generációs, ott született bevándorló sem tudja a befogadó országa, elvileg a hazája nyelvét. A gond az, hogy teljesen izolálódnak a befogadó társadalomtól. Képzeld el - én elõször el sem hittem - hogy a németeknél a mecsetekben külföldrõl érkezett imámok, arabul tartották a ceremóniát és buzdították terrorizmusra az egyébként addig békés muszlimokat! A német titkosszolgálat derítette fel az esetet és azóta már csak német imámok "prédikálhatnak", de lehet, hog még kamera is van, bár ebben nem vagyok biztos!
10:26! Igen, kanadai iskolába járnak a gyerekeim. És igen, értem amit mondasz, de mivel a nyugati országok demokratikusak, ezért tiszteletben kell tartanunk az õ vallási szabadságukat.
És még valami: ha ti kimentek arab országba, remélem ugyanúgy arab népviseletben jártok, a nõk eltakarják a fejüket, és hasonlók, hiszen taplóság lenne nem úgy csinálni, mint õk? Vagy nem? Vagy nekünk szabad úgy élni, ahogy akarunk, nekik nem?...
(Megjegyzem, elég sok katolikus templom van arab országban, tehát errõl ennyit...)
Miért baj az ha egy arab vagy akárki más a saját nyelvére tanítja a gyerekét? Vagy megtanítja neki a saját kultúrájukat? Én Toronto-ban élek, van két gyermekem, a feleségem kanadai, de a fiaim tanultak magyarul és tudnak is! Emellett minden, magyar történelemmel kapcsolatos dolgot megtanítottam nekik! Az hogy egy másik országban élsz, még nem azt jelenti, hogy elfelejted a saját nyelved és kultúrád!
mert nem megy nekik a beilleszkedés. nem lesznek keresztények, nem veszik át az európai szokásokat.
Az, hogy az európaiak éppen ugyanúgy nem képesek beilleszkedni, és éppen ugyanúgy akarják tovább élni az életüket, és éppen ugyanúgy akarják a saját életvitelüket rákényszeríteni más népekre... Az államberendezkedésrõl nem is beszélve.
"A helyzet az, hogy párhuzamos kultúrák alakulnak ki az államok szívében. Ezt még liberálisként is elítélem! " A liberalizmus individualista, vagyis egyének szintjén fogalmazza meg a politikai célokat, az egyéni szabadságot akarja fokozni. Nem érdeklik "kultúrák" a liberálisokat. Ha te tényleg azt állítod, hogy ne legyenek arab iskolák Nyugat-Európában, vagyis aki arab iskolába akar járni, az ne járhasson, akkor antiliberális és kollektivista vagy, mert egyének jogait korlátozod azért, hogy valami nem egyén szintû kollektivitás (pl. "kultúra") érdekeit védd. Ez nem liberalizmus, hanem etnocentrizmus, nacionalizmus, rasszizmus vagy valami ilyesmi. A liberalizmus egy ideológia, aminek következményei vannak. Attól, hogy mondjuk füvezel, még nem vagy liberális :) )) " A multikultúralizmus nem arról kellene, hogy szóljon, hogy mi alkalmazkodunk hozzájuk, hanem, hogy ÕK hozzánk. " Nem. A multikulti azt jelenti, hogy senki sem alkalmazkodik senkihez, hanem egymás mellett élnek különbözõ kultúrák. Az általad itt felsorolt jelenségek pont a multikulti. "A kérdés, hogy ennek hiányában mikor szakad el a cérna?" Soha, mert az arabok azért vannak Európában, mert az európaiak nem hajlandók dolgozni. Õk nyugdíjasok akarnak lenni minél tovább. Nincsenek gyerekeik, akik dolgoznának, a kevés nyugati fiatal sem akar "megalázó" (=valódi) munkát végezni, tehát a bevándorlókat hívják be, hogy dolgozzanak. Ha a bevándorlókat elzavarnák, megállna az élet. A lustaság és a kényelmesség volt a fõ probléma, a bevándorlókérdés ennek csak egy távoli következménye. " a megoldás könnyen polgárháborúba torkollik" A skinheadek szerinted rátámadnak a bevándorlókra? És mi lesz, ha gyõznek? A kigyúrt, tetovált szélsõjobbos barmok fognak beállni az autógyárakba, kórházakba, farmokra dolgozni? Ezt komolyan gondolod?
Mert végtelen energia kellene hozzá.
igen, minél gyorsabban mozog egy test annál angyobb a tömege.
A fény is anyag, és fénysebességgel mozog. Olyan anyag nem mozoghat fénysebességgel, amelynek van nyugalmi tömege.
márha igaz a relativitás-elmélet. és tulajdonképpen mire is alapozzuk azt a feltételezést, hogy a fény sebessége állandó?
Cs. Jeromos , mit is kérdeztél és miért is? Mérésekkel barátom , mérésekkel ! De ezen ne törd a fejed!

Ha az utolsó, nem jóarcú, nem okos, csak nagydumás pasik is képesek szép nõket összeszedni, akkor átlagos kinézetû, rendes munkahellyel rendelkezõ, rendszeretõ férfiak egy elég nagy része miért nem képes egyetlen lányt sem?

Nem lehet mindent a kinézetre fogni, mert tényleg ezer meg ezer olyan pasi mászkál az utakon, akiket bottal sem kategória szerintem külsõre. Mégis valahogy értenek a nõk ynelvén és a visszautasítást is harcba hívásnak fognak fel és annál inkább tapadnak az adott lányra, aki elõbb vagy utóbb beadja a derekát (tudom, hogy itt sok lány ezt a nyomulást elítéli, de azt látom, hogy aki nyomul, az elõbb vagy utóbb ha nem is minden lánynál, de célba fog érni, mert kitartó). Nem kell pénzesnek sem annyira lenni, kevés a gazdag srác, mégis soknak van párja. Hogyan kell érteni a nõk nyelvén? Erre születni kell, vagy ha nem, akkor ideje könyvet (pl Pua)elõvenni és megtanulni, hogyan kell csajozni? Tanulható? Nem sablonos lesz tõle az ember? Hogyan lehet magabiztosabb egy srác, ha kevés a kisugárzása és nem helyes? Sokat kell ismerkedni és az elutasítást sem kudarcként kell felfogni? Mert nekem elég havonta 2-3 (heti 1 próba buliban)elutasítás és 3-4 hónapig nem is próbálkozok senkinél. Az megint butaság, hogy csak olyan lánynál kell próbálkozni, aki jelet is ad. Mert nekem és sok-som ezer más átlagos pasinak sem adnak jelet, vagy pedig nagyon rosszul és félreérthetõen adják azt. Tuti rosszul fogom fel. De hogy kell felfogni?

Legjobb válasz: Hivjad vacsorara indits ajandekkal. En pl erre bukom kajaltassanak moziztassanak vasaroljanka maris lesz csajod ezt szeretik a nok. Nem kell ehhez se szepseg se kulonosebb gazdagsag ez atlag pasiknak havi 300 at mondjuk ha keres belefer

Hivjad vacsorara indits ajandekkal. En pl erre bukom kajaltassanak moziztassanak vasaroljanka maris lesz csajod ezt szeretik a nok. Nem kell ehhez se szepseg se kulonosebb gazdagsag ez atlag pasiknak havi 300 at mondjuk ha keres belefer
Naa akkor mondok v.mit. Az én párom (21évesek vagyunk) kövér, nem a legszebb még is 5 éve vagyunk egyutt. Õ ilyen csibész gyerek, de mégis romantikus. Ért a nõk nyelvén. És néha félre is kacsint de nem baj mert õ ilyen meg engem szeret, engem kényeztet rozsaszirmokkal. Egyedi pali. Néha nyálas, néha büszke, bõkehü pedig nem gazdag. Tehát kella a jo duma a romantika és ott bizonyitani. Jah és nem bemépzeltségbõl de én átlagon felüli kategoria vagyok és õ kellett. Maga az az egyszerüsége, csibészsége, kedvesége, gondoskodása felül mulhatatlan.
mert a nok a vagany bunko pasikat szeretik
és olyan lányt akarsz összeszedni aki csak dugni akar rögtön? ...diszkóba keresel gondolom akkor....nincs mirõl beszélni, ott rendes lányt nemtalálsz, vagy csak nagyon ritkán ;)
Csörheted csavarhatod a nõkre köteni kell ez a titok mar az elejen nem olcso janosnak mutatkozni sot az elejen kell belefeccölni a pénzt aztan ha beledzugott mar veled marad igy is ugy is szex meg lehetoleg keves legyen
A kérdező hozzászólása: Meg egyébként is ez a betegség valahogy nagyon felütötte magát, a mohóság. Mindenki mindent akar rövid idõn belül és ha nem jön össze, akkor zsörtölõdnek, hogy car a világ. Pedig lassú víz partot mos lenne az igazi. Hiába akarok én 1 millió ftért használt autót venni 2 hónap alatt, ha csak havi 100 at tudok félretenni és 1 évig kell várnom.
A kérdező hozzászólása: Valahogy én azt látom, hogy nem szeretik ezek a huszonéves nõk, hogy udvaroljanak nekik. Valahogy a nagy részük dugni akar és kész (ezért akarnak rögtön bomba pasit, mert csak dugni akarnak és ha beleszeretnek, hátha az velük marad, aki meg nem vonzó annyira, az udvarolna stb, de az udvarlás meg nem kell nagyon, így ezek a pasik kihullanak a szitán), rögtön akar mindent. Nem jó ez így, mindennek megvan a maga ideje.
na engem meg ikább pont ez ijesztene el..miez, hogy kajáltassanak, moziztassanak, vásároljanak? úristen...nemkell ehhez sok pénz csak egy rendes lányt nézz ki ne vlmi agyonmaszkírozott kurv*t és legyél vele kedves, lepd meg, udvarolj :)
A kérdező hozzászólása: Havi 300 at? Én rendes munkával, megfelelõ (ne orvos vagy mérnök)diplomával kapok 172 õt kézhez vidéken, és ez annyira nem számít rossznak. De 300 at nem tudok felmutatni sajnos, de nem hiszem, hogy huszonéves, 30 as pasi ennyit keresne, szerintem jó ha minden 8. vagy 10. kap ennyit.
utolsó...átlagon felülinek tartod magad, de a felülmúlhatatlan egy szó. Szerintem egy átlagosan szép, ápolt, de nem túl mûvelt lány vagy, aki amellett van, ahol a helye. Csakhogy ide járnak komoly gondokkal küszködõ emberek, akik hosszú évek óta nem találnak párt, de sok esetben még egy "nem fizetõs" alkalmi partnert sem. Pedig van diplomájuk, munkahelyük, elképzelésük, csak mondjuk "7-es alatt" nem kívánnak ismerkedni, így inkább félig letettek a nõkrõl és bíznak a szerencsében.

Mennyire reprezentatív a férfiak viselkedése ezen az oldalon? Az emberlánya inkább lesz leszbikus, vagy apáca ezektõl. Miért nem képesek beismerni, hogy ha rájuk sem néznek a nõk, akkor talán az õ készülékükben is lehet hiba, nem csak a nõkben?

Pl. elkeserítõ, hogy a férfiak a ronda nõkkel is képesek lefeküdni és elvárnák, hogy a nõk is így tegyenek velük szemben.

Legjobb válasz: " Pl. elkeserítõ, hogy a férfiak a ronda nõkkel is képesek lefeküdni és elvárnák, hogy a nõk is így tegyenek velük szemben." Undok féreg vagy! De tudod mit?Legyen igazad.Halál reánk férfiakra.

" Pl. elkeserítõ, hogy a férfiak a ronda nõkkel is képesek lefeküdni és elvárnák, hogy a nõk is így tegyenek velük szemben." Undok féreg vagy! De tudod mit?Legyen igazad.Halál reánk férfiakra.
Ráadásul elég kevés férfi van ezen az oldalon, fõleg a szex/szerelem témakörbe. Itt az átlagéletkor 18 alatt van.
A kérdező hozzászólása: " "elkeserítõ, hogy a férfiak a ronda nõkkel is képesek lefeküdni és elvárnák, hogy a nõk is így tegyenek velük szemben." erõsen általánosítottál mert közel sem ilyenek a férfiak a kis pö.csök ilyenek nem a FÉRFIAK " Pont ezért kérdeztem mennyire reprezentatív. Akinek nem inge, ne vegye magára és le a kalappal. De ha megnézed ezt az oldalt tele van általánosítással a férfiak részérõl ugyanúgy! Pontosan az általánosítás indukálta a kérdésem.
Ez legyen a legnagyobb hibája valakinek, hogy itt nyavalyog a nõk miatt. Mibõl gondolod, hogy az itteni férfiakkal bármi komolyabb baj lenne? Összejöttem innen valakivel aki anno ezt csinálta igen gyakran és a való életben egy teljesen normális ember.
"Pont ezért kérdeztem mennyire reprezentatív." De a kerdesed kb. olyan, mintha egy - teszem azt - prosztatagondokkal foglalkozo forumon kerdezned meg, hogy tenyleg ennyire altalanos az, hogy a ferfiaknak baja van a prosztatajukkal... Ez az oldal arra valo, hogy a problemaikat, ketsegeiket, gondjaikat, elkepzeleseiket irjak le/beszeljek ki/vitassak meg az emberek. Ha mozogsz az utcan, jarsz erre-arra, van ismeretsegi korod, akkor lathatod magad korul azokat a ferfiakat, akik jol erzik magukat a borukben, ismerkednek, baratnot keresnek, vagy mar boldog parkapcsolatban elnek. Itt pedig olvashatsz olyan kerdeseket, amiket azok tesznek fel, akiknek eletuk adott szakaszaban eppen valamilyen problemajuk van, vagy szeretnek kiirni magukbol, amit gondolnak. Ebbol nem lenne bolcs dolog azt a kovetkeztetest levonni, hogy ez az altalanos es mindenki igy van ezzel.
Hát ha annyira reprezentatív, mint a nõk viselkedése, akkor ne legyél leszbikus
Egyezzünk már ki, KEDVES MINDENKI, hogy vannak normális férfiak és nõk is, meg defektesek is. Az utóbbiak miatt ne általánosítsunk és köpködjünk már.
ne használd már ezt a szót (reprezentatív), ha nem tudod mit jelent, te szerencsétlen
Én nem is értem, de ma pl. kimondottan értelmes pasikkal van tele az oldal. :) Csak kapkodom a fejem a hasznos válaszok láttán! (De lehet, hogy csak mert nem olvasom el a szokásos siránkozós kérdéseket. :) )
Akinek nem inge ne vegye magára. Nem értem, miért zavarnak ezek a kérdések, kérdezõ? Én is írtam már ki "siránkozós" kérdést, akkor köszönöm, szted biztos egy tahó lúzer paraszt vagyok, persze tudom, h ez nem igaz. Vagy esetleg arra tok gondolni, hogy a lelked mélyén mégis magadra veszed, vmilyen okból. Én sokat csalódok úgy en Block az emberekben, és ezek ihletnek kérdéseket, és intelligens ember kérdez, elemez. Helyesírásért bocs, mobilró vok. 23\F
én kértem itt segítséget nõktõl, hogy mondják meg, mit változtassak. Aztán egy reagálás után semmi se történt. Könnyû szidni a férfiakat, és õket hibáztatni, de ha nem tudjuk mi a hiba, akkor nem tudunk változtatni. Segítséget továbbra is szívesen elfogadok priviben. Egy nem menthetetlen eset, 22/F
Ha már ez a kérdés felmerül valakiben, akkor ott nagy a gond. Járj emberek közé kérdezõ, tanulj, ismerkedj mert nagyon nem vagy képbe a társadalommal.
már ne is haragudj de nagyon buta vagy , komolyan mondom nem sértegetni akarlak nem bunkó vagyok hanem õszinte mielõtt belázadnál meg is indoklom nem a levegõbe beszélek mint te "elkeserítõ, hogy a férfiak a ronda nõkkel is képesek lefeküdni és elvárnák, hogy a nõk is így tegyenek velük szemben." erõsen általánosítottál mert közel sem ilyenek a férfiak a kis pö.csök ilyenek nem a FÉRFIAK ha olyan buta lennék mind te elkezdeném magyarázni hogy a nõknek is mindegy hogy csúnya, öreg, kicsi pö.csû, bunkó a "férfi" csak dagadjon a pénztárcája de tudom mi a különbség a ku.rva és a nõ között te meg most talán rádöbbentél mi a különbség a férfi és a kis pö.cs között látod engem meg te háborítottál fel
Egyáltalán nem reprezentatív.
Elkeserítõ a viselkedésed, kérdezõ. Ha nõ vagy, mostantól vegyétek úgy, hogy b*zi vagyok.
Nem reprezentativ. Ez egy olyan oldal, ahol rendszerint a problemaikkal kapcsolatban tesznek fel kerdeseket az emberek es ahol olykor elkeseredettsegukben, csalodottsagukban, remenyvesztettsegukben talan olyasmit is leirnak, amit szivuk melyen nem is igazan gondolnak komolyan. A helyen kell kezelni ezt az odalt es az itt olvasottakat.
A kérdező hozzászólása: Megértem én, hogy másképp jár a férfiak és nõk agya. De felbosszantanak, a "nõknek miért csak a külsõ" számít típusú kérdések. Ha valaki azt írja nem csak az számít, akkor persze egybõl hazudós K... A külsõ és a belsõ együtt számít, egyik sem ér kutyagumit sem a másik nélkül. De sosem tudnék olyannal, akit még bottal sem piszkálnék, legyen bármilyen jófej. A külsõ megfog, belsõ megtart. Egyszer feltettem itt egy kérdést férfiakhoz, hogy lefeküdnének-e olyan nõvel, aki egyébként nem jön be és rettentõen meglepett, mennyien mondtak igent.
te tudod egyáltalán a szavak jelentését, amiket leírsz/kiejtesz a szádon??? buta vagy
Tehát a férfiak rohadjanak meg, amiért nem felszínesek?
A kérdező hozzászólása: Nem felszínesek? Ne haragudj, de ha valaki egy lyukért még azt is képes elviselni, hogy a test többi része nem vonzó számára, az nem tanúskodik túlzott mélységekrõl.
# 5: A férfiak - pláne a kiéhezett férfiak - bárkivel lefeküdnének, akinek lyuk van a lába között, de ez nem azt jelenti, hogy ilyen nõre vágynak, hogy kapcsolatba is kezdenének vele. A nõk ebbõl a szempontból másképp mûködnek, nekünk a személy fontosabb, mint a farok... Az oldal pedig azért sem reprezentatív, mert van néhány nagyon frusztrált pasi, akik egymásnak adogatják a lapot...
"A külsõ és a belsõ együtt számít, egyik sem ér kutyagumit sem a másik nélkül. De sosem tudnék olyannal, akit még bottal sem piszkálnék, legyen bármilyen jófej."----> ezzel nincs gond, mert ezzel sokan vannak így, viszont az itt lévõ válaszoknak azt a részét kell figyelembe vennie az embernek ami nem általánosítás és rinyálás.
22. na, én is megjöttem, úgyhogy vége a gyereknapnak

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!