Találatok a következő kifejezésre: Miért nem jobban egy lány (13 db)

Miért nem "reagál" jobban egy lány az erogén zónáira?

A régi b.n?mnél ezzel nem volt gond, és tudom hogy a lány szeret szóval ez kizárva...még új a kapcsolat.

Legjobb válasz: Mert minden ember más és más. Talán õ mást szeret. Ezen ne ijedj meg, kérdezgesd, mit szeretne, vagy simogasd, látni fogod hol jó neki. Ez egyén függõ, ugyhogy nyugodj meg...:)

Mert minden ember más és más. Talán õ mást szeret. Ezen ne ijedj meg, kérdezgesd, mit szeretne, vagy simogasd, látni fogod hol jó neki. Ez egyén függõ, ugyhogy nyugodj meg...:)
Lehet, hogy neki nem az az erogén zónája, mint az exednek. Nekem a mellem, a hátam és a nyakam. De a barátnõmnek pl nem okoz semmit ha a mellét fogdossák. Ez egyéntõl függ.
A kérdező hozzászólása: Jójó, azt tudom, de sehol sem találtam rajta erogén zónát és azt mondta hogy ilyen téren más sem tudta nagyon felizgatni. Az az igazság, hogy velem is ez a helyzet, mertén sem érzem nagyon sehol :S

Miért van az, hogy minél jobban tudsz szeretni egy lányt, ő annál inkább elutasít magától és jön össze inkább egy érzéketlen, bunkó fiúval? Lányok miért nem kell nektek egy őszintén szeretnitudó, hűséges, kedves fiú?

Legjobb válasz: Senki sem jön össze egy bunkó fiúval. Ez mese. Lehet te annak tartod, mert féltékeny vagy, esetleg veled bunkó, mert neki is tetszik a lány és õ is féltékeny. Lépj tovább és ne itt tedd fel a már 300. ilyen kérdést.

Senki sem jön össze egy bunkó fiúval. Ez mese. Lehet te annak tartod, mert féltékeny vagy, esetleg veled bunkó, mert neki is tetszik a lány és õ is féltékeny. Lépj tovább és ne itt tedd fel a már 300. ilyen kérdést.
Murpy törvénye. A lényeg, hogy ha beszophatod, akkor be is fogod.
Nekem az kell, az is van. A többi nem érdekel, hogy ki mit gondol, szenved össze-vissza.

A fiúk miért csak a külsőt nézik egy lányon, miért nem akarják megismerni őket jobban?

Hogy lehetnek ennyire felszínesek, hogy azonnal csak az ágyba vinnének?

Legjobb válasz: 5-ös jól mondja. Vagy az olyan pasik érdekelnek, akikre minden lány bukik, és õk ezt ki is akarják élvezni, vagy olyan lány vagy, akibõl a fiúk nem néznek ki többet. Ja, és a kettõ nem zárja ki egymást.

5-ös jól mondja. Vagy az olyan pasik érdekelnek, akikre minden lány bukik, és õk ezt ki is akarják élvezni, vagy olyan lány vagy, akibõl a fiúk nem néznek ki többet. Ja, és a kettõ nem zárja ki egymást.
lány vagyok de pont azért mert csak a dugásra mennek. minek ismerjék meg öket ha csak egy dugásra kellenek? ott a külsö számit.Lányba is van ilyen. jo pasi megdugatja magát oszt kész. pontosan onnan tudod hogy ki akar töled normális kapcsolatot hogy nem a dugás az elsö hanem, hogy megismerjen. gondolom még fiatal vagy. várj még pár évet mig a fiuk is érettebbek lesznek és kidugják magukat.
A kérdező hozzászólása: Ez nem igaz, nem hajtanám el, de nem közelednek mert félnek.
15-ös nem tudom téged ki hogyan tud elviselni:) aki talán kielégült a linkektõl az te vagy, én csak azért linkeltem be azt az egyet hogy lássátok a csajok többsége is olyan amilyen.szerintem könnyen találnék még rá én is pár példát. viszont aki nem ribi az meg egy csalódás miatt siránkozik és csak azt tudja visitozni hogy a pasik milyen szemetek.aztán csodálkoztok ha senki sem foglalkozik veletek, mert egy érzelmi hulladékkal ki foglalkozna akinek mindenféle világfájdalma van? szóval boruljatok csak egymás vállára, zokogjatok és szidjátok a pasikat okoskáim:D
Nem véletlenül félnek. Egy szép lány nem jön össze soha átlagos külsejû fiúval. Csúnya fiúval pedig még csúnya lány sem.
A kérdező hozzászólása: Ha csak egy pasi csinálta volna velem ezt, akkor nem használtam volna többesszámot, és nem írtam volna ki a kérdést. A szemét szót én nem használtam, nem a stílusom a mocskolódás.
oké, sok ilyen srác van mint amilyet te is leirtál, de értsétek meg vannak kivételek!csak ne legyetek befordulva pár csalódás miatt és ne legyetek férfigyûlölõk, mert akkor az esélyeiteket 0-ára csökkentitek, mert tényleg senki nem fog veletek foglalkozni.az sem aki normális és nem csak a külsõségekre figyel! hidd el én is általánosithatnék a nõkrõl, mert nekem is sok rossz tapasztalatom volt már!
1) Fontos a külsõ.Egy nem vonzó lánnyal nem tudok párkapcsolatot elképzelni, egy csúnya, kövér fiúval szerintem te se.De elõfurdulhat, hogy a belsõ tulajdonságaiba szeretek bele.Èn akkor akarom csak ágyba vinni, ha nincsenek meg benne azok a lelki tulajdonságok, amik megfognak, akármilyen jól is néz ki.. 2)Nem mindenki ribanc, csak a többség 3)Én igénylem a törõdést, gyengédséget, nem szeretnék egyéjszakázni 16/F
Ez inkább fordítva igaz! Lányok csak a külsõt nézik!
szerintem is...
Én úgy gondolom, hogy "rendes, aranyos fiúként" csak a legjobb barát szerepét lehet betölteni. Sokáig áltattam magam, hogy majd rendes Férfiként nem rögtön pofátlanul a dugásra hajtva elérek valamit... hát el is értem, néztem ahogy az orrom elöl elviszik akit akartam. Szerintem pont ettöl tünik egy Férfi határozottnak, kimondja amit gondol és akar. Ha egy Nönek kicsit is bejövök, 98% ban nem küld el a francba ha megmodnom mit akarok, mert imponál neki.
Nem mindenki felszines és csak dugni akar!!! Irj Privátot én szívesen megismernélek ;)
Ne haragudj már de PONT a csajokra jellemzõ a felszínesség!Nem számít ha egy pasi szemét, bunkó stb csak jól nézzen ki, a többi meg kit érdekel?Kit érdekel ha nem szeret?Senkit sem Az tény hogy a férfiak többsége csak guminõnek használják a csajokat, de egyáltalán NEM válogatósak annyira mint ti nõk.Nektek lassan már a szõkeherceg sem felel meg Pontosan ti vagytok azok akik nem hagynak esélyt még arra sem hogy megismerkedjen veletek egy srác csak azért mert nem Brad Pitt kinézete van
A kérdező hozzászólása: Lezárnám a vitát, nem ez volt a célom. Biztos vannak rendes fiúk is, meg rendes lányok is, akik elsõsorban nem a külsõt nézik, csak nehezen találnak egymásra. A kérdésem annak a rétegnek szólt, akik így viselkednek. Akinek nem inge ne vegye magára! Privátokra nem válaszolok, nem itt fogok ismerkedni. Utálom Brad Pittet!!! :) Egyébként sincs semmilyen ideálom, se színész, se énekes. És én sem bírom, az ilyen kis hülye libákat, akik ilyenek. Szerencsére vannak még normális lányok, akiket a barátnõimnek tudhatok. Talán majd a fiúk is megváltoznak késõbb, vagy majd csak rátalálok egy hasonló gondolkodásúra mint én. Köszönöm a hozzászólásokat, ha akartok dühöngjetek még, én léptem!
De ha egy átlagos v csúnyább srác kezdeményezne nálad, azonnal elhajtanád, legyen akármilyen normális. Az meg hülyeség, h ha kezdeményezel, ribinek néznek.
A kérdező hozzászólása: 16. Az a baj, ha én kezdeményeznék, akkor egybõl ribinek néznének, 1x próbáltam, de soha többet. Nem viselkedek és nem öltözködök kihívóan, csaj jó csaj kategória vagyok állítólag. Nem hajtok a "jó pasikra", csak egy normális átlagos fiúra, de nem mernek közeledni hozzám. Szar helyzet, bárcsak rondább lennék, most komolyan. :( Na, mindegy, majd lesz valahogy talán késõbb...
Kedves lányok! Nem minden fiú csak dugni akar! Én eyáltalán nem vagyok felszines..
Jaj istenem megint egy ilyen kérdés... Figyelj nem minden fiúnak a ribanc jön be ha valaki jó kapcsolatot akar akkor normális lánnyal jön össze és ennyi, de azokat a magadfajta lányok úgytûnik nemnagyon veszi észre.A legtöbb fiú lenézi a ribancokat csak ti ezt nem értitek meg és ehhez hozzá társul azis hogy ti mindig a [email protected] keresitek meg akik csak dugni akarnak.Nem a fiúkat kell szapulni, hanem keress normális fiút nem az ilyen páwa vagy nagydarab kigyûrt állatokat hanem normálisat és ennyi. 17/F
köszönjük emese... csalódtál egy gyökér kissrácban és akkor már minden fiú ilyen kis gyökér mi? köszönjük köszönjük:)
Magára a kérdésre: bagoly mondja verébnek, pont ti vagytok azok, akik csak a külsõt nézitek. Egy csúnya fiúval szóba se álltok, pedig lehet h õ nemcsak megdugni akarna. Valóban nem minden lány ribanc, de majdnem. Aki nem az, attól komolyabbat is akarnak a fiúk. Tõled nem? Hát akkor inkább te vond le ebbõl a következtetést...
Harmadik vagyok és egyetértek az utsó kettõvel. Ne a tõkéletest keressétek mert akkor kihasználnak titeket, arról nem is beszélve hogy ti sem vagytok tökéletesek. Gondolog kb 14-15 éves lehetsz ebbõl látszik hogy egy lány nem mindig érettebb egy fiúnál.
már nem azért de a csúnya srácoknak állandóan áll a faszuk mikor oda akarnak menni egy lányhoz "beszélgetni"XDXDXD
Én se olyan fiú vagyok, szóval nem kell általánosítani. -.-
A kérdező hozzászólása: Gondoltam, hogy most egybõl itt mindenki jó fiú, és ilyet õ sosem tesz. A normálisnak látszó srácok közt is van, aki nem bír várni. Meg az is gond, hogy eleve aki jobban néz ki, már elkönyvelik, hogy ribi. A rendes fiúk meg nem mernek kezdeményezni, és én ugye rendes lány vagyok, ezért nem fogok kezdeményezni, ergo patthelyzet.
Nos erre két pontban tudok neked válaszolni. 1: A 14-20 éves korig van általánosan a fiúk "tombolási" korszaka, ilyenkor csak a szex-szex-szex a lényeg. Minnél több nõt húznak a farkukra annál menõbbnek érzik magukat. Ezen nem igazán lehet változtatni, viszont vannak olyan kivételes esetek, mikor egy srác nem a farkára hanem a szívére hallgat, bár ez elég ritka. 2: Ha egy lány nem öltözik kihívóan és nem azt sugallja, hogy na gyere és bassz meg akkor nem hinném, hogy egy fiú hátsó szándékkal menne oda hozzá. Inkább leülne mellé és beszélgetne. De itt is vannak kivételes esetek. Amennyiben elmúltál már 18 éves azt tudom csak mondani, hogy idõsebb férfiakkal kezdj ki, mert õk már nem "tombolnak", inkább azon fáradoznak, hogy legyen saját családjuk, itt nem feltétlenül gondolok a gyerekre, inkább egy meghitt társra, aki meghallgatja minden bajukat és biztos pontnak tekinthetik az életükben. Sok sikert egy ilyen társ megtalálásához. :D
ha link háború, hát legyen...
A lényeg ami lényeg megint a 3. vagyok, nem azalapján könyvelnek a fiúk el egy lányt hogy nézt ki hanem hogy milyen a jelleme, hogy viselkedik és milyen a fiúkkal. Külömben ez a rendes lány duma hogy én nem kezdeményezek mert nem a lány dolga ez olyan hülyeség mint az hogy házasságig ne sxelj mert pokolra jutsz, nem a középkorban vagyunk.De ha így gondolkozol akkor sosem lesz rendes batátod csak megbasznak és továbbsöpörnek és ennyi.Külömben nem minden fiú gyáva kezdeményezni. De mindegy sok sikert a továbbiakban.
Ha annyi eszed van, hogy egy ilyen kérdést fel kell tegyél, téged nem is érdemes jobban megismerni.
A kérdező hozzászólása: javítva: A kérdésem annak a rétegnek szólt, akik nem így viselkednek.

Miért mondja minden fiú, hogy jobban szereti ha egy lány természetes, nem sminkeli magát és közben majdnem minden fiú az olyan lányokért van oda akik sminkelik magukat?

14-15-16-17-18 korosztály f?leg!

Legjobb válasz: Miért olyan nehéz ezt megérteni? A normális fiúk a normális lányoakt szeretik, a barmok meg a barmokat. Ennyi! És mivel a barmok jobban felhívják magukra a figyelmet, persze hogy mindenki ezt látja.

Miért olyan nehéz ezt megérteni? A normális fiúk a normális lányoakt szeretik, a barmok meg a barmokat. Ennyi! És mivel a barmok jobban felhívják magukra a figyelmet, persze hogy mindenki ezt látja.
Sosem szeretem a kisminkelt lányokat. Mert ezeknek általában veszélyes arcuk van..(fõleg reggel)
Vicces, amit az utolsó írt az nekem bejön :D pedig nem vagyok ám vmi diszkós izompólós gyerek :D Hát mindenkinek más tetszik... aki szeret sminkelni sminkeljen, minek megjátszani magát, van akinek pont ez a stílus jön be. Túlzásba azért nem kell vinni semmit, és ha már sminkel, tegye ízlésesen, ügyesen, nézhet ki a sok smink is jól (lásd címlapok)...
Ez pontosan így van. Én 26 éves vagyok és fiú. Sok lányt ismerek, aki általában nem sminkeli magát (vagy esetleg egy nagyon kicsit) és tetszenek. Viszont amikor bulizni mennek, jön a vakolat az arcukra, akkor rájuk se bírok nézni Az alapvetõen szép arcukat csak elcsúfítják. Fõleg amikor a szemük vastagon ki van húzva feketével és a szemük sarkából kicsit túl van húzva... Az egyenesen a halálom.
Nos, én azok közé tartozok, akik bevallják, hogy nézték a való világ 4-et. Ott Éva egy tündér volt, ha ki volt sminkelve.. Smink nélkül viszont...botrány.
szerintem õk ilyenkor erre gondolnak, mint nem szeretik a sminkelt lányokat: http://www.thestyleandbeautydoctor.com/wp-content/uploads/20.. a természetes smink a pasik többségének fel sem tûnik. http://4.bp.blogspot.com/_CUnbEa-qJaA/SwoM44TQnVI/AAAAAAAADd..
Én lány vagyok és szintén nem sminkelem magam , de én nem éreztem még hátrányát annak, hogy nincs rajtam smink. A barátom is azt mondta elsõnek, hogy végre egy üde lány, akirõl nem folyik a 2k vakolat. Azóta se szívleli, ha néha ünnepeken rakok fel egy kis sminket. De én vagyok annyira szerencsés , hogy szép arányos vonásaim vannak. És megjegyzés: a smink eltömíti a pórusokat , tehát pattanásos bõrrel rosszabbat nem is tehetsz. 21/L
Én azt szeretem ha egy csaj ízlésesen sminkeli magát ha olyan az alkalom. Pl kifesti a szemét színesre v feketére, száját stb az jól néz ki. Ez is egy külsõség amit értékelek és árulkodik az illetõ ízlésérõl, kreativitásáról, igényességérõl is. Ha 2 kiló a vakolat az úgyis meglátszik és tudod mire számíts másnap reggel, csak a hülyék meg a nagyon piásak dõlnek be, azoknak meg nem tök mind1? :D Ellenben sok csaj azt gondolja magáról h õ milyen "természetes" és a talán alapból szép arca tiszta pattanás, szemei alatt sötét karikák... ilyenkor inkább sminkeljen már. Meg különben is, ha adott a lehetõség, és amúgy a szép csajok is mind sminkelnek kicsit, kihangsúlyozzák az elõnyös vonásaikat, akkor egy nem sminkelt csaj elvész a tömegben, pl egy buliban. Ezért nem is nézi meg õket senki.
Én jobban szeretem az olyan lányokat akik nem sminkelik magukat de attól még az is tetszik aki sminkeli magát.
Íme erre egy példa: A "gyönyörû" Pink kisasszony xD http://kepfeltoltes.hu/view/110701/pink0ic_www.kepfeltoltes...
Attól, hogy megnézik a sminkelt lányokat, az még nem azt jelenti, hogy odavannak értük... amelyik fiúnak az tetszik, az nem fogja elvenni a sminkeléstõl a kedved azzal, hogy azt mondja, hogy neki nem is az tetszik.
Igen, a reggel az nagy sokk szokott lenni. Volt olyan, hogy nem tudtam szinte, hogy kicsoda az aki mellettem alszik...
utolsó vagyok: mondjuk igaz, hogy az a szemkihúzás nem is a diszkós csajokra jellemzõ, hanem a rockerekre, sztem.
a fiú lelép otthagyja a lányt a [email protected] a lány meg babával a hasában siránkozhat
Az én apámnak erre volt egy mondása: Egy fiú, ha a kalapjába [email protected], akkor is fiú marad. Ha a fiad teherbe ejt egy lányt, akkor fogja azt a gyereket magával cipelni mindenhová? Úgy megy munkát keresni, ismerkedni, hogy a gyereket viszi magával? Valószínûleg nem, hanem éli világát. De ha a lányodat teherbe ejti valaki, akkor õ kénytelen mindenhová a gyerekkel menni, mert az övé, amibõl rengeteg hátránya származik majd. Nem kap munkát, mert a gyerek beteg lehet, nem biztos, hogy a másik pasinak kell az a gyerek, stb. Kicsit sarkítva, de szerintem az a lényeg.
így van ahogy az elsõ mondja
a 21. század kedves kis csonka családjai ezen felfogás miatt lesznek
Csak szülöi felügyelet alatt engedjétek nekik lol

Miért van az, hogy minél fiatalabb egy lány (persze nem 14 alatti) akkor annál inkább izgat a gondolat, és jobban kívánom szexuálisan, sőt még azt is jobban elnézem, ha külsőre nem olyan jól néz ki?

Szóval nálam egy 14 éves lány sokkal izgatóbb, mint egy 25 éves n?. Sokszor elég csak olvasnom, hogy mondjuk ír egy 15 éves lány és máris izgat a gondolat, hogy milyen lehet a lány és a szex is vele. De, ha egy 20 éves ír az már nem is érdekel úgy. Ez vajon miért van? Amúgy 22 éves vagyok.

Legjobb válasz: szóval 21 évesen én szottyadt néni vagyok egy 15 éveshez képest?:D fasza

szóval 21 évesen én szottyadt néni vagyok egy 15 éveshez képest?:D fasza
Én fordítva mûködök. Nálam csak idõsebb csajjal kezdenék, és kezdtem világ életemben. Egy kivétel van talán, aki nem volt legalább 20, de õ is 16. 19F
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok pedó, mondom 14 alattival nem kezdenék! Amúgy régebben engem is az idõsebb nõk izgattak, de akkor még tini voltam, mondjuk bejöttem a korombeli lányok is, de nem annyira, mint a 20-30 éves érett nõk, most meg fordítva van úgy látszik.
Biológia. Egy fiatalabb, "tökéletesebb", egészségesebb, frissebb arc vonzóbb az ember számára, mint egy szottyadt néni. Aki pedig arcra vonzóbb, azt általában jobban kívánjuk szexuálisan is. Van ez így. De azért egyesek utánajárhatnának, hogy mit is jelent a pedofília.
talán mert a szüzességre játszol, pedig nincs is jobb mint egy 20as éveit élõ tapasztalt vadmacska :)
szóval én a szottyadt néniket kívánok jobban szexuálisan?:D fasza
Én is így vagyok, mint a kérdésíró. Nem vagyok pedofil, nem vonzódom gyerekekhez. Viszont egy mai 15-16 éves lány már tökéletesen nõiesen, érettnek néz ki.

Mi az oka annak, hogy mindenféle fiú, legyen akár ő is ronda is jobban kell a lányoknak mint én ronda fiúként? Miért undorodnak tőlem a lányok ösztönösen, hát tényleg nem vonzódik hozzám egy lány sem, ennyire nagyon ronda lennék?

Én személyesen is próbálkozom lányokat leszólítani, de mióta lerondázott és kinevetettg egy lány már nem tudom megtenni, hogy újra leszólítsak egy lányt is a városban, azóta a neten próbálkozom, de ott is lekoptatnak vagy ha képet küldök elt?nnek esetleg lerondáznak ott is a lányok. Hát egy lány sem tart helyesnek, senki sem tud hozzám vonzódni, ennyire ronda lennék én, a ronda fiúk legrondábbika? El vagyok keseredve, úgy érzem nekem sosem lehet barátn?m a küls?m miatt. MÉg tesómék is lerondáznak meg ?sök sem biztatnak, hogy nem is vagyok én ronda, senki sem szeret, senki sincs mellettem. :'(

Legjobb válasz: ne haragudj, de ez ma kb. az ötvenedik ronda fiús kérdés nem a ronda fiúkat unjuk már rohadtul, hanem ezt az állandó vekengést

ne haragudj, de ez ma kb. az ötvenedik ronda fiús kérdés nem a ronda fiúkat unjuk már rohadtul, hanem ezt az állandó vekengést
A kérdező hozzászólása: # 8/8 Azok után, hogy ott a képembe mondta, hogy milyen ronda vagyk és kinevetett, esélytlen, hogy ne lennék ronda fiú.
Ne legyél buta! :) Biztos nem vagy te csúnya!
Hát azzal nem lenne olyan sok gond hogy ronda vagy..csak azzal hogy milyen a személyiséged, ha itt sajnáltatod magad akkor biztosan nem találsz senkit, nekem például semmi bajom azzal ha egy pasi nem a leghelyesebb, mert nem az a döntõ kérdés nálam, hanem a belsõ. De ha mondjuk leszoknál az önsajnálatról és magabiztosabbnak éreznéd magad akkor az meglátszana rajtad, és hidd el lenne olyan lány akinek megtetszenél.
na pont ezaz, senkinek nem kell lelki beteg srác, nem a rondasággal van baj. a nõk a magabiztos pasikat szeretik tudatosan vagy tudatalatt.
Ráadásul az összes lelki beteg. Én sajnálom õ(ke)t, de nem hiszem, hogy napi szinten itt sírdogálni célravezetõ lenne.
3-as, szerintem kb. ketten-hárman lehetnek, és ma is itt van egy, ahelyett, hogy valahova elment volna este kikapcsolódni munka után itt sír , és sajnáltatja magát
Vajon ugyanaz a pasi teszi fel az összes ronda pasis kérdést? Mert ennyi energiát valami értelmes tevékenységbe is fektethetne....
Errõl egy vicc jut eszembe: Mi a külöbség a majom és a férfi között? (qrva szemmel) A majomnak nincs pénze. Itt is ez lehet a baj. A többi is ronda, de van pénzük.
1 db vélemény alapján te már készpénznek vetted? meg is érdemled....

Miért van az, ha pl van 3 lány akkor közülük egy fiú egyáltalán nem biztos, hogy a legszebbet fogja választani, még egy lány sokkal jobban válogat és 3 fiúból csakis a legszebbet fogja kiválasztani?

Pl itt van 3 lány, ezekb?l a fiúk legtöbbje mindenek adna esélyt egy kapcsolatban. Pl itt egy kép több lányról.

Legjobb válasz: Valóban. Bármelyiknek a szájába tenném...:D

Valóban. Bármelyiknek a szájába tenném...:D
Ámen :)
Elöl a szõkét rongyosra. Élni meg a negyedik barnával szeretnék.
13.51, ezzel nem vagy egyedül, nekem sem jön be egyik sem. 23F
A nõknél pont fordítva. Szex esetén a legjobb testût válasszák, aki külsõleg gyönyörû. Kapcsolatnál viszont az észt, a biztonságot, boldogságot keresik. a 2.mondattal nem értenék eggyet
Ja és 22/F (elõzõ)
Tudom, ezt sokan nem fogják elhinni, de nekem egyik sem jön be, talán aki legközelebb van, a szöszi, ha muszáj lenne választani. Szóval tessék, én jó példa vagyok, nem adok esélyt mindenkinek :D
Hát, nekem a bulikról egész más tapasztalataim vannak :D Jó én felnõtt szórakozóhelyekre járok, ott nincsenek 18 alattiak hála a jó istennek, de felénk az a divat, hogy idegen férfiak szó nélkül odamennek fogdosni a nõket. És vérig vannak sértve, ha elküldöd õket a halál f*szára. Inkább nõket látok egymással, vagy baráti társaságban szórakozni, a férfiak általában egyedül jönnek, és nyomulnak mindenkire. Ritka undorító viselkedés.
A kérdező hozzászólása: Szerintem sem lehet csak külsõ alapján dönteni, nekem pl mindig az átlagos külsejû, csendes, alig beszédes de hûséges lányok tetszettek. De valahogy a lányok máshogy mûködnek, legalábbis a többségük, fõleg a buliba járók. k inkább döntenek külsõ alapján mint a fiúk. Amikor lemegyek buliba is, akkor a legtöbb lányt valahogy helyes pasikkal látom táncolni, a többi fiú meg egymással táncol. Persze a buli az nem jó információmerítõhely tudom, de egynek jó.
Ez nem igaz. Alapvetõen, ha valaki komoly kapcsolatot választ, akkor nem úgy áll neki, hogy max. 2 év. Ha valami tönkremegy, hát tönkremegy, de ez nem forgatókönyv.
Mellesleg és komolyan mondva... Nem lehet csakis kizárólag külsõ alapján dönteni... Nagyon nem.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy a lányok többsége 18 és 30 év között valahogy még nem a hosszú távú akpcsolatot keresik, hiába is mondják, hogy nekik hosszú kapcsolat kell. Õk inkább 1-2 éves rövidebb kapcsolatra terveznek ez a tapasztalatom, persze van sok ismerõsöm aki rögtön elsõre 5-6 vagy még több évre összejön a pasijával. Mert mind a legerõsebbel, legjobbképû fiúval akarnak összejönni.
Na most attól függ milyen kapcsolatra gondolsz. Szexre gondolom bármelyik elmenne, de hosszú távon is azt a szélsõt bámulni..erõsen kétlem, hogy sok férfinek bejönne. A nõknél pont fordítva. Szex esetén a legjobb testût válasszák, aki külsõleg gyönyörû. Kapcsolatnál viszont az észt, a biztonságot, boldogságot keresik. A boldogságot pedig nem külsõ jegyekben mérik.
most írjam ide hogy a lányok felszínesebbek nálunk?mert ez a helyzet.

Én egy 14éves lány vok, és nem volt még pasim. Igazából nem is ez a baj, hanem az, hogy azért nem volt mert nem feküdtem le velük. Miért van ez? Jobban tettem volna ha lefekszem velük? Vagy miért nem találok pasit magamnak?

lécci tanácsokat, hogy mit tegyek.. el?re is köszii

Legjobb válasz: Az elsõ válaszoló szépen leírta. Fiatal vagy még ráérsz a pasizással, barátkozz élvezd fiatalságodat ismerj meg új embereket. Semmikép ne add oda magad 1 fiúnak se fõleg ha te nem akarod azt ahogy fent írták van még idõd :)

Az elsõ válaszoló szépen leírta. Fiatal vagy még ráérsz a pasizással, barátkozz élvezd fiatalságodat ismerj meg új embereket. Semmikép ne add oda magad 1 fiúnak se fõleg ha te nem akarod azt ahogy fent írták van még idõd :)
Gyerek vagy még...kislány...(ezt természetesen nem sértésbõl mondom, örülj neki, hogy még annyi szép van elõtted). Ennyi idõsen jó hogy nem tetted meg. És ne hagyd magad befolyásolni. Sok ember van, majd látni fogod az évek során, ahogy felnõtté válsz, akik nem találják magukat és a helyüket a világban, önzõek, rosszindulatúak és sorolhatnám...Megpróbálnak majd benned szégyenérzetet, rossz érzéseket kelteni, azt éreztetni veled, hogy nem vagy belevaló, nem vagy jó csaj, apáca meg visszamaradott vagy, ha még szûz vagy 17 évesen, ha nem volt még pasid 18 évesen, ha nem pettingeltél, nem szexeltél 19 évesen. És miért? Mert ez szerintük "gááááz". De nem esel áldozatul, ha tisztába jösz magaddal és az értékeiddel, ha megtalálod az egyéniségedet és kitartasz az elveid mellett. Mert hát miért is legyen kevesebb az önbizalmad azért, mert 14 évesen nem fekszel le egy kisköcsöggel(mivel elhagyott azért, mert nem szexeltél vele). Legyél határozott! Majd te tudod, hogy mit akarsz és mi a jó neked! Majd érezni fogod, ha eljön az idõ:) Lesz egy fiú, aki tisztelni fog, szeretni, és talán te is viszont szereted õt:) Szerintem kell még pár év, hogy ehhez megérj, mind mindenkinek. Meg gondolj már bele...ha valaki azért hagy a francba, mert nem dobod oda magad neki...ér az ilyen ember ennyit? Ugye hogy nem. A tested a tiéd. 19/l
Az utolso jol irta Kesobb orulni is fogsz neki, hogy nem fekudtel le vele 18 f/karpatalja
Adok egy tanácsot....semmiképpen ne add oda magad még ennyi idõsen.Semmiképp. Tudod....énis a napokban vesztettem el a szüzességem...és a pasi utána kinyögte, hogy nem akar komoly kapcsolatot. És most itt vagyok 14 évesen, ku.rvának érzem magam, a gyerek egy idõre tönkrevágta az önbecsülésem, plusz valószínûleg a további szexuális életem.Szóval legyél okos, tanulj mások hibájából, ne legyél olyan hülye mint én.Kérlek. Várj még pár évet.Nem kellenek azok a pasik, akik csak megdönteni akarnak....biztosan találsz olyat, aki tényleg szeret.Lehet, hogy nem most, de majd késõbb biztosan rátalálsz.És addig se búslakodj, van még ezer más jó dolog a pasikon kívül.:)
képzeld én 16 vagyok és még nem volt barátnõm... és akk mivan? :) igaz néha szar h nincs... de mégis élek :D 16/f
nagyon fiatal vagy még. :$ ne akarj olyan pasit aki csak dugni akar veled. Lesz még idõd kiélni a vágyaid... ;) Addig meg csak a kapcsolataid építsd sose tudhatod meik havernak lesz az öccse a herceged ;) szóval pasit találhatsz de megértõt nem sokat ;)
hááát... milyen fajta cicid van? rakétamellek a privát kedvencek.
A kérdező hozzászólása: mindenkinek nagyon köszönöm, megnyugtattatok h nem vok gáz =).. csak kezdem cikinek érezni hogy nem volt még pasim, és ez az egyik fõ oka, amiért nem volt :/
mert a Pali leszarja hogy a csaj érez iránta valamit.
Háát..én ezzel pont fordítva vagyok, általában a pasik zúgnak belém..én meg leszarom az érzéseiket.. Régen mondjuk nemilyen voltam...rengetegen összetörték a szívem, de mára megtanultam, hogy a csajok is bánhatnak úgy a pasikkal, ahogyan a pasik a csajokkal.
Biztos olyan a pasi személyisége, vonzó.
A kérdező hozzászólása: hát igen nekem is már annyian összetörték hogy most már nem nagyon tudok bízni senkiben. és igaz hogy ha vmi rossz ér minket az csak erõsít ... én próbálok szerelmes lenni de hát úgy néz ki hogy arra nincs szüksége a paliknak

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!