Találatok a következő kifejezésre: Miért nem jobban (248 db)

Miért élhet jobban egy angol vagy német állampolgár mint egy magyar? Igazságos ez így?

Csak azért mert valaki angolnak vagy németnek született ugyan azért a munkáért sokkal jobb színvonalon élhet, és nem kell munka mellett nélkülöznie.Miért ilyen igazságtalan ez? Itt Magyarországon miért nem fizetnek annyit?Oké, hogy nagyobb a gazdaságuk, de az osztrákoknál és a szlovéneknél is sokkal jobb a helyzet, pedig kis országok.

Legjobb válasz: Miért élhet jobban egy magyar állampolgár, mint egy Etióp? Igazságos ez így? Csak azért, mert valaki magyarnak született ugyan azért a munkáért sokkal jobb színvonalon élhet, nem kell munka mellett éhenhalni, kap orvosi ellátást, házban lakik... Miért ilyen igazságtalan ez? Itt Etiópiában miért nem fizetnek annyit?

Miért élhet jobban egy magyar állampolgár, mint egy Etióp? Igazságos ez így? Csak azért, mert valaki magyarnak született ugyan azért a munkáért sokkal jobb színvonalon élhet, nem kell munka mellett éhenhalni, kap orvosi ellátást, házban lakik... Miért ilyen igazságtalan ez? Itt Etiópiában miért nem fizetnek annyit?
Nem él jobban, csak máshogy él...több fizetést kap, de a lakhatása sokkal drágább, sokkal többe kerül az összes szolgáltatás, ha valamihez szerelõ kell, akkor az nagyon sokba kerül, ha az ottani elvárások szerint él, akkor a hónap végére nem marad szinte semmije...azért keresnek többet, mert vannak olyan termékek, amelyek nagyon jó áron tudnak értékesíteni, ezenkívül a társadalom egy részének igencsak sok pénze van...(a szlovének nagyon dolgosak, ezért élnek jobban, mint a magyarok)
igazságos hát. gondolom a britek felégetnék a parlamentet ha akkora lopássorozatok lennének mint nálunk.
Senki sem állította hogy az élet igazságos. Mégis kinek a felelõssége lenne igazságossá tenni az életet? Ez van. A saját sorsodat te alakítod, de azt garantálom hogy mindig lesz valaki akihez úgy viszonyíthatod magad hogy igazságtalannak tûnjön. Annak hogy általánosságban úgy alakult hogy a magyarok rosszabbul élnek mint a németek vagy a britek, biztos van vala mi magyarázata, de nem lehet kerek perec azt mondani hogy ez a kormány hibája. Az etióposnak meg nagyon igaza van.
Azt csinalsz az eleteddel amit csak akarsz. Ki mondta, hogy magyarorszagon nem elhetsz ugyan olyan eletszinvonalon mint a nemetek? Vagy ki akadalyozza meg, hogy elmenj innen es nemet alampolgar legyel?
A kérdező hozzászólása: de mi emberek ha összefognánk és a nagyhatalmú szemét embereket megölnénk akkor minden ember életét jobbá tehetnénk és mindenkinek jutna ivóvíz és étel, az etiópoknak is.
Mert te adnál munkát az embereknek?
A kérdező hozzászólása: adnék, de nem feltétlenül munkát, mert ennyi munkára nincs szükség, aki munkanélkül maradna kapna annyit havonta, hogy megéljen, és nem lenne senki dúsgazdag dollártrilliárdos, így mindenkinek jutna a javakból.

Mi, magyarok miért nem szeretjük jobban a hazánkat? Miért nem becsüljük meg kicsit jobban?

Tudjátok, külföldön tanulok, és itt jöttem rá, mennyire piszkosul hiányzik nekem Magyarország. Hogy mennyire azt érzem a hazámnak, és f?leg, hogy mennyire szép és különleges hely.

Legjobb válasz: konnyu kulfoldrol szeretni magyarorszagot. en is kulfoldon elek, raadasul rohadt messze, kb 150%-kal jobban szeretem mo-t mint eddig. hianyzik is, most is mennek azonnal ha tudnek. meg a szemlelet teged is megfertozott ami ottvan. ahol en vagyok ott is divat halasnak lenni mindenert, es nem azt nezni mi nincs hanem hogy mi van. szerintem ennyi a titka. a furdok amugy tenyleg nagyon jok otthon, azt nagyon hianyolom itt, tenyleg nincs 1 normalis se :S

konnyu kulfoldrol szeretni magyarorszagot. en is kulfoldon elek, raadasul rohadt messze, kb 150%-kal jobban szeretem mo-t mint eddig. hianyzik is, most is mennek azonnal ha tudnek. meg a szemlelet teged is megfertozott ami ottvan. ahol en vagyok ott is divat halasnak lenni mindenert, es nem azt nezni mi nincs hanem hogy mi van. szerintem ennyi a titka. a furdok amugy tenyleg nagyon jok otthon, azt nagyon hianyolom itt, tenyleg nincs 1 normalis se :S
"konnyu kulfoldrol szeretni magyarorszagot. en is kulfoldon elek, raadasul rohadt messze, kb 150%-kal jobban szeretem mo-t mint eddig." Én itthon élek, és így szeretem. Mi tart itt? A természeti és kulturális örökség. Az anyanyelvem! A barátaim. És még annyi minden, amiért soha nem tudnék máshol élni, bármennyire is rosszul keresek.
Mert nehéz a fennkölt, extra helyeket és drága szórakozóhelyeket élvezni, amikor a fizetésébõl alig él meg valaki, és egész nap csak a munkahelyét meg a lepukkant albérletét látja.
ma 06:04 lol ez tokeletes megfogalmazas volt.
És aki nem érez így az muit csináljon? Kösse fel magát? Nem lehet irányítani, hogy ki mit szeret. Nekem komolyan mondom semmi bajom az országgal, szeretem is, szép, mégis elvágyom innen mert beleszerettem valami másba (nem is konkrétan országba) és mert azt vallom, hogy akkora hatalmas a világ hogy hülyeség lenne egy helyen élni egész életünkben. Meg amúgy sem vagyok híve annak fanatikus nagy hazafi legyek. Most akkor roszs lennék?
Õszintén szólva én bele*rok a földrajzba, de ha szeretném az ilyesmit akkor lehet én is elcsöppennék, nem tudom.
Azért mert az emberek a Kádár rendszerben szocializálódtak, és a gyerekeiket is abban a szellemben nevelték föl. Csak az a fontos mennyi zsírt tudnak kenni a kenyérre, az élet összes többi dolga, az nekik fárasztó, nevetséges hülyeség. Mondjuk cserébe az egész életük nem ér egy fabatkát sem. A világ igazságos.
A Kádár- rendszerben nem az volt a legfontosabb, kinek mennyi pénze van! Mindenki tisztességesen meg tudott élni. Most fontos a pénz kergetése, már akinek ez sikerül. Budapest pedig minden, csak nem szép! Koszos, büdös, az emberek többsége bunkó! Budapest egy vízfej az országon. Mellesleg más országokban is vannak hévizek, és nagyon szép tavak. De ha neked ennyire tetszik az ország, akkor miért nem itthon tanulsz? Miért kellett külföldre menned? Te sem becsülöd meg az országot.
A magyar kultúrát én is szeretem és magát az országot is de ami benne folyik meg akik benne laknak azokat nem. Tartom a magyar szokásokat , hagyományokat itt külföldön is de soha nem laknék újra Magyarországon.
Nem irigyellek téged, 9-es, hogy mindenbõl csak a rosszat veszed észre.
Nem igaz, hogy mi magyarok nem szeretjük. Néhányan nem szeretik. Ezer oka van a neveltetéstõl, a tehetetlenségtõl a másokon élõsködi szeretéstõl az objektív problémákig. És nem azon lehet mérni, itthonról, vagy távolról szereti-e valaki. Továbbá nagyon sokféleképpen lehet szeretni. Sokan szeretik hagyományaiért, sokan a tájért, sokan épített értékeiért, sokan történelméért, és sokan nem is tudják igazán megfogalmazni, mert ez a természetes számukra. Lehet morogva is szeretni, ahogy József Attila: érted haragszom én, nem ellened... És lehet nem szeretni a mocsok szó nélkül hagyásával, a hazugság elfogadásával, "elegánsan" külföldre távozással, külföldön a honfitársak kikerülésével, önmagunk megtagadásával. Amit te, kérdezõ, nem becsülésnek nevezel, talán pontosabban körülírja, ha gyávaságnak, kívülállóságnak nevezzük. Mert õk másban is ilyenek, nemcsak a hazaszeretetben.
Á de büszke vagyok magamra! Olyan jó képeket válogattam öüssze! Annyira tetszik. :) Tipikus Magarország. Egy országgal se lehetne összekeverni.
Csak a keletiekkel. Román, Ukrán. Ott is ez a helyzet :-/
Mert ha egy angol csinálja ezt akkor az hazaszeretet, de ha egy magyar csinálja akkor nacionalizmus!

Miért szereti jobban a párom magát kielégíteni, és miért nem hagyja hogy mindig én csináljam neki? 30/ff

Pedig régebben nem szokott gond lenni vele, mert amikor kielégítettem mindig elment 2x-3x. Csak utóbbi hónapokban. Nem értem, mért jobb ha magának csinálja mintha én csinálnám neki? Minden csaj jobban szereti magának csinálni akkor is ha nagyon jól csinálják neki???

Legjobb válasz: Én elve klasszisokkal jobban csinálom mint a párom. Meg nekem max 5 perc a páromnak, meg fél óra. Szóval van ,hogy inkább egy könnyed menet jobban esik, mint egy félórás "szenvedés"

Én elve klasszisokkal jobban csinálom mint a párom. Meg nekem max 5 perc a páromnak, meg fél óra. Szóval van , hogy inkább egy könnyed menet jobban esik, mint egy félórás "szenvedés"
Hát nem te vagy Lefety Lóránt, a jó öleb...
A kérdező hozzászólása: Nekem nem kell fél óra, max 5-10 perc. Nagyon ügyes ujjaim vannak. Zongorista vagyok. Jobban csinálom mint õ:)
Kérdezd meg tõle, mi a probléma.Miért nem csinálhatod te.


Van ez a Linux-os operációs rendszer, és azt nem tudom hogy ez miért jobb azt mondják jobban pörög stb, És aki ismeri ezt a Linuxot elmondaná e, hogy miért jó jobban megy e mint a windows hogy a gamek hogy futnak rajta pl:jobban mint a win 7 en?

Nagyon kiváncsi vagyok miér is jobb ha télleg igaz ez !

Legjobb válasz: a gémeid minimum 3x lassabban futnak xinuxon, mert egy emulált fos az egész rakás. Nem is adnak ki rá videókártya drivert, vagyha igen, azt lehetetlen beforgatni úgy, hogy mûködjék is. egyébként csak az alap gagyi 2D van.

a gémeid minimum 3x lassabban futnak xinuxon, mert egy emulált fos az egész rakás. Nem is adnak ki rá videókártya drivert, vagyha igen, azt lehetetlen beforgatni úgy, hogy mûködjék is. egyébként csak az alap gagyi 2D van.
"XP SP2/SP3/Win7 tûzfal elég, amire nem, arra más se lesz sokkal jobb." 1. - Windows XP's firewall filters inbound traffic only." http://malektips.com/firewall_0004.html 2. "mellesleg én a banki adataimat jobban féltem linuxon, mint windowson." - Leak Testing: Windows 7 Firewall has failed with leak testing done by security researchers. This means your data can leak through the firewall to the outside!" http://www.brighthub.com/computing/smb-security/articles/357.. E kijelentésed után tényleg takarodj tanulni! Botnetes marhaságodra nem is vagyok hajlandó idõt szánni csak ennyit mondanék: Lényege van egy botnetnek? Viccelsz? Mit sem sejtõ felhasználónak a gépén root jogom van. Azt csinálok amit akarok. Ha spam akkor spam, ha ddos akkor ddos, ha banki adatok akkor banki adatok.
"E kijelentésed után tényleg takarodj tanulni! " Neked meg mint írtam korábban nem ártana egy olvasási, szövegértési, matematikai (mindez általános iskola 3. osztályos anyagból) továbbképzés. A Linuxod kidobta, hogy 41=80?
Téves, azt nekem (81%-osnak) írtad, de már rég nem velem beszélgetsz. Mondjuk éppenséggel egyetértek vele... azért olyat kijelenteni, hogy nem számít mit mennyire nehéz feltörni, ha az adatokat úgyis social engineering-el csalják ki... enyhén erõs. A telepítõs példában azért kihagytad azt, hogy linuxra a repoból jönnek a csomagok, viszont windows-on tényleg innen-onnan kell összevadászni. Hm, vajon melyik jár több kockázattal? Azért nem ugyanaz.
1.-nek, ha nem tudod mit beszélsz, nem írj inkább.A videókártya drivert automatikusan képes letölteni, és azt fel is telepíti.Nekem pl. nVidia GeForce 6200 van, és 2 perc alatt már driverrel futtattam az Ubuntu-t.
Elsõ válaszolónak egy nagy tapsot kérek a hasznos, és megalapozott válaszért.
A Linux-nak több disztribúciója van, ilyen például a népszerû: Ubuntu, Kubuntu, stb...Lényegében tényleg jobban mûködnek, mert hát alacsony gépigénnyel rendelkeznek.Játékra inkább én nem nagyon ajánlom, mert ott rajta sokat kell babrálni, de Ubuntu-ra is rengeteg játék van.A Windows-os játékokat a "Wine" vagy a "PlayOnLinux" programmal lehet feltelepíteni az Ubuntu-ra a játékot.A Linux-ok már csak amiatt is jók, hogyha csak netezel, a Linux kötelezõ, mert erre gyakorlatilag lehetetlen a vírusfertõzés.D azért van pár parazita rá, de azok ritkák.
Ingyenes, nyílt forrású, szinte lehetetlen vírust összegyûjteni rajta, akár gyorsabb, nem kell veszõdni a driverekkel, töredezettség-mentesítéssel, és még rengeteg elõnyös oldala. Ha nagy gamer vagy, akkor persze Windows a jobb választás, hiába van emulátor Linux-ra, az se tökéletes.
"Nem lehet feltörni - ki az a barom állat hacker, aki Kovács Pistike, született Váradi Izabella, anyja neve Bonyolult Lajosné otthoni számítógépét akarja feltörni?" Most komolyan... ha rendszergazda vagy vagy informatikában dolgozol kérlek, KÉRLEK hagyd abba és menj nézz valami más munkát. De legalább ha ismerõsök megkérdezik hogy biztonság szempontjából értesz e a géphez, kérlek válaszold hogy "Nem, egyáltalán nem!". Hát mi a büdös jó k*rva életnek neveznéd a botnetet te iszonyúan hülye? Leírjam? "Kovács Pistike, született Váradi Izabella, anyja neve Bonyolult Lajosné otthoni számítógépe"
Ja és kérdezõ: ha azt várod, hogy jobban fussanak a játékok, akkor ne tedd fel, mert csak csalódni fogsz.
A kérdező hozzászólása: Ahha értem, és K öszönöm a sok választ még megfontolom ha télleg jobban futnak rajta ajátékok akkor ár rakom is fel !
Ejha, tudtál találni olyat ami 60 nap volt? Elárulom: sokkal több is volt/van(!) a Windowsban. Sehol sem írtam, hogy a Windows a tökéletes rendszer, de ezt valószinûleg nehéz felfogni. Egyszerûen az elsõszámú. Nem (csak) nálam, úgy általában. Érzékeny lelkületûeknek piszoknehéz lehet elismerni, éppen ezért nem is teszik meg. Mellesleg DirectX!=(ha így jobban tetszik)Direct3D. A Direct3D csak egy része a DirecX-nek, igaz a legnagyobb része. DirectDraw, DirectInput, DirectSound nem tudom mondanak-e valamit. Apropó ha már itt tartunk: "Szerinted a windows a standard?" - ha a Linuxra Direct3D-t hegesztenek, akkor nem csak szerintem az... "Kit érdekel a programozók 90%-a" Nem én írtam, hogy szerintem a legtöbbjük azt használja. A legtöbbjük Linuxot sem használ, és a lényeg ez volt. Ha 70%-ot írok, még akkoris igazam van :) Te csak használd egészséggel, én nem szólok bele. Amúgymeg minek használnék egy grafikus operációs rendszer alatt karakteres szövegszerkesztõt? Ésszel él az ember. Máramelyik. Értem én, hogy sokan szórakozásnak tekintik a programozást, mások abból élnek meg, nem is rosszul. "Héé, várj... elõb még az volt a gondod, hogy a Linuxhoz érteni kell." Ismét csak értelmezési problémák: Nem probléma, hogy érteni kell hozzá. /*Én Windowshoz sem engednék embereket néhány órás kötelezõ (fõleg biztonsági) oktatás nélkül. Nintendóhoz sem, de az más kérdés.*/ Azt írtam, mi a francnak tanuljam meg/szokjak át? Öreg vagyok én már a hülyeséghez. Aki most kezdi az döntse el, hogy 10 emberbõl 1-tõl vagy 10 emberbõl 8-tól tud segítséget kérni ha elakad. (Igen, ez valóban csak 9. Tudok számolni. Hagytam egy kicsit a MAC-nak és megrögzött DOS-hívõknek is). "a free programok miatt az egész keygen témakör tárgytalan." Mondjuk írj meg egy Crysis szintû játékot ingyen. Korlátlan számú haverod segíthet. Hajrá! Akkor tényleg nem kell majd keygen (mert mindig lesznek akik nem akarják megvenni). Persze játszhatnánk egész életünkben TuxRacert is. "Ez a bekezdésed meg úgy ahogy van hülyeség. Most ezzel mit akartál mondani? Mert semmi értelme nincs." Továbbra is az a fránya szövegértés... A lényeg, amit nem tudsz/akarsz leszûrni: egy hackernek nem az otthoni _számítógép_ az igazi célpont. Hanem annak a felhasználója. Az igazi naiv_user. Aki kap egy Googletranslates levelet hogy most azonnal adja meg a banki adatait az meg fogja adni bármilyen op.rendszert is használ. Az IE7/8/9(beta) fel van készítve az adathalász weboldalak ellen, a többirõl nem szeretnék nyilatkozni. Valószinûleg azok is, de ezt nyilván jobban fogod tudni.
19:37 19:49 20:05 Köszi , nagyon jót nevettem rajtatok :-) Idióták :-) Igen, meg kell tanulni a használatát. Kevesebbet klikkelsz és többet írsz terminálba. Nem nehezebb mint windows, ellenben munkára hacsak nincs valami amatõr aki miatt windows szabvány kell sokkal jobb. Gépigénye messze alatta marad a Windowsnak. De még így is a kinézetét 3D-vel bõven a Win7 gyerekes Aero kinézete fölé lehet vinni, sõt, használhatóbb is némely funkcióval. Repókból pl Debiannál 20 000+ csomag közül választhatsz. És természetesen vannak fizetõs szoftverek is. A windows játék élményét még nem tudja befogni ámbár már kész van a DirectX 10/11 natívan, az opengles játékok linux binárissal meg nem kicsit jobban mennek ugyanazon a vason. Hackelõ versenyeken biztonságilag az egyik legjobban vitatott linux disztró az Ubuntu már nem vesz részt mert általában nem tudták feltörni/FIXME én a 7.10-re emlékszem hogy állva maradt és utána már tán nem is indították/ Ezek után szerintem egyértelmû hogy mire használható és ha van közös terület akkor miért nevetséges Windowst használni. Amúgy csak annyi hogy olyan emberhez kell elmenni megnézni aki ért is hozzá.
Nyílt forrás... (!!!) Ha egyszer bárki hozzáférhet, és a visszafejtéssel sem kell bajlódnia, miért ne írjanak rá vírust? ez az állítás, hogy vírusmentes, hülyeség! nemhiába van antivírus linuxra. mellesleg én a banki adataimat jobban féltem linuxon, mint windowson. Telepítgetsz innen-onnan harmadik féltõl tök jól hangzó csomagokat, és sosem tudhatod, hogy nincs-e benne adathalász kód, mert erre csak kézzel állítható tûzfal van.
Ja, gyorsabb. Mert semmi nem megy rajta. Amit eddig megszoktál, azt is tanulhatod újra. Nekem ott teszi be a kaput a Linux, amikor elõkerül a VI editor nevû "izé", merthogy szövegeditornak nem nevezném. Nem ám, hogy odaviszem a kurzort és megnyomok egy billentyût akkor megjelenik. Nem. Nyomkodj még "kódokat" ha írni is akarsz. És kb ez a logikája az egésznek. És persze a játékot felejtsd el.
Hm, akkor én is megyek matematikai továbbképzésre :)

Melyik név tetszik jobban a Tímea vagy a Mónika? Miért az egyik s miért nem a másik?

Legjobb válasz: Szia! A két húgomat így hívják. Nekem a Mónika tetszik jobban, nem tudom miért. A Móni nevû húgomnak Alíz a második keresztneve. Szerintem nagyon szép ez a két név együtt.

Szia! A két húgomat így hívják. Nekem a Mónika tetszik jobban, nem tudom miért. A Móni nevû húgomnak Alíz a második keresztneve. Szerintem nagyon szép ez a két név együtt.
Nekem mindkettõrõl a Mónika Show jut eszembe, ettõl függetlenül a Mónika sokkal jobban tetszik :)
Tímea, mert szebben hangzik, mint a Mónika, ráadásul irodalmi név. meg lehet, h kicsit azért is, mert így hívnak :)
Tímea. A Mónikáról nekem is a Mónika show jut eszembe, de amúgy sem tetszik.
Nekem is inkább Tímea. Kicsit "összefolyik" nekem a két név, de biztosan csak azért, mert a névnapjuk egymást követõ napokon van. Mónika csak Mónikaként esetleg, de így, hogy Móni...nagyon nem.
a Tímea. A Móni nekem valahogy primitív név, minden Móni akit ismertem vagy buta, vagy igénytelen, vagy mindkettõ.
Timea. Mert a Monikarol az az idiota show jut eszembe azonnal
Nekem is a Tímea, sajnos én sem tudok elvonatkoztatni a Maunika Sótól...:P
Egyértelmûen a Tímea jobban tetszik. Szép, nemes, kedves név. Timi becézése aranyos. A Mónika borzalmas. Egyszerûen frászt kapok ettõl a névtõl, és az összes ember aki ezt viseli, mind nagyon ellenséges nekem.
Nekem is a Tímea tetszik jobban, akiket ilyen névvel ismerek mind kedves, aranyos lányok. A Mónika név hangzása sem tetszik és akiket ismerek hát... nem túl szimpatikus nõk.
Egyértelmûen Tímea, szerintem az egyik legszebb magyar nõi név. A Mónika név egyáltalán nem tetszik, a Móni becézése sem.

Miért nem tudja az exemnek a nője elfogadni, hogy hozzám jobban vonzódott és engem jobban szeretett mint őt? :DD

Legjobb válasz: És ezt te egyrészt honnan veszed? Másrészt miért a mostani barátnõjével van az exed, ha veled olyan jó volt? Harmadrészt, ez téged még is miért érdekel? Negyedrészt még is kit érdekel?

És ezt te egyrészt honnan veszed? Másrészt miért a mostani barátnõjével van az exed, ha veled olyan jó volt? Harmadrészt, ez téged még is miért érdekel? Negyedrészt még is kit érdekel?
A kérdező hozzászólása: Most tehetek én róla, hogy engem jobban szeretett?:D
A kérdező hozzászólása: 10 "Ha téged szeretne, veled lenne" Nem rajta múlt, hanem rajtam:) Inkább kattanj le róluk és hagyd õket békén. A leányzó nem bír magával már elég régóta, én viszont meguntam az eddigi mûsorát-és ez baromira nem tetszik neki:DD Ez van:) Nincs szánalmasabb egy vihogó exbarátnõnél a csacsi részére-úgy ám:DDDD Õ akarta:DDD Megkapta:)
Mit akart és mit kapott meg? Nagyon zavarosan beszélsz. A sok smile helyett inkább írj valami felfoghatót is. Ha tényleg ez a probléma, akkor miért nem azt tetted fel kérdésnek, hogy hogyan állíthatnád le az új barátnõt? Miért hencegsz? Az egésznek semmi értelme.
A kérdező hozzászólása: 13 Elintézem én ezt a kis mitugrálszt, szóltam neki sokszor, hogy álljon le, akadjon le rólam, hagyjon békén-nem tette. Itt az eredménye:) Türelmes ember vagyok (elég régóta csesztet)-de csak egy darabig.
Szerintem te hulye vagy.
Türelmes ember? Most ugye csak viccelsz? Egy kárörvendõ beképzet [email protected] vagy aki itt villog, de hogy minek arra még nem jöttem rá mivel a kérdésed nem kérdés csak önreklám. Amúgy se nagy dolog egy gyenge emberen gyõzedelmi tácot járni, hisz nincs az a normális önbecsüléssel rendelkezõ csaj aki ezt tûrné a párjától. Rajtad múlt mi? Jobban járt, z meg hogy neked ekkora örömet okoz a tény (már ha igaz) hogy az exed jobban szeretett (nyugi idõvel változik) nem azt mutatja hogy téged nem érdekel. Épp ellenkezõleg. A viselkedésed inkább egy gyenge osotba beképzelt ember jellemképe, én se becsülnélek amúgy 20-nál idõsebbnek. De ne aggódj fogsz még kapni az élettõl annyi pofont hogy nem találsz vissza a magas lóra. Jó mulatást kislány.
A kérdező hozzászólása: 16 Aki mondja. Minden amit nekem kivántál-térjen vissza a fejedre. Ha ismered az illetõt-már pedig vagy te vagy egy másik regen, vagy valakije, akkor maghyarázd el neki okoska, hogy a pasi nevében nekem ne irkáljon. A múltunkról leszállhat, a kutakodását befejezheti, hozzám meg köze nincs.Rólam meg hazudozzon annak akinek akar-továbbra is. vili?
Tiszta Maunika show! :D
A kérdező hozzászólása: 6 "De most akkor téged ez miért érdekel, meg mit foglalkozol vele? " Nem én kezdtem:D De tudod az én türelmem is már véges:DD És ha a szép szóból nem ért valaki, akkor ért ebbõl:D
Valószínûleg te sem tudnád elfogadni, csak nem biztos, hogy fordított esetben más is ilyen rosszmájú lenne és nevetne ezen. Maximum 18 évesnek tippellek, ha több vagy, akkor valami baj van a fejeddel. Lehet, hogy ez jól esik neked, de keserûséget érzek. Ha téged szeretne, veled lenne. Inkább kattanj le róluk és hagyd õket békén. Nincs szánalmasabb egy vihogó exbarátnõnél.
A kérdező hozzászólása: 5 Sosem volt a nagyképûség rám jellemzõ, még akkor sem, és abban sem amiben volna mire:DD
A kérdező hozzászólása: 7 Tudod a szamár szerepébe tetszelegni, ahhoz egy külön abnormalitás kell:DD Arra nem mindenki képes:)
Annyira vonzódott hozzád, és annyira szeretett, hogy már nem vagytok együtt... A nõje viszont együtt van vele, és szeretgeti egész nap, amíg te elepedsz. LOL
De most akkor téged ez miért érdekel, meg mit foglalkozol vele? Ezt nem igazán értem. Az exed meg miért van a mostani barátnõjével, ha hozzád vonzódik? Minek az ilyen gyerekes játszma? Szegyén csajt sajnálom csak, persze, hogy nem esik jól neki, ha ilyen paraszt az exed, hogy ilyeneket mond neki, vagy ezt érezteti vele. A helyében úgy p...csán rúgnám az exed, hogy zúgva száll. :D
Te egy kicsit nagyképû vagy, nem? Ha az exed, akkor miért fürdõzöl abban a tudatban, hogy téged jobban szeretett? Érdekes, én is voltam már valakinek a nagy szerelme, mégsem voltam ilyen kárörvendõ soha.
A kérdező hozzászólása: 2-De hát ez mennyire égõ, hogy valaki tudja, hogy az adott pasi mást szeret és csak a szamár szerepében tündököl-nem?:)
Mert lehet érzi h te még fontos vagy az exednek, és fél h vissza megy hozzád :)
Látom szövegértésbõl nem vagy a toppon, nem kívántam neked rosszat csupán elõrevetítettem, hogy fogsz járni, mert ilyen hozzáállásal a pofáraesés garantált jó pár esetben, átkozódhatsz nyugodtan nem igaznán hat meg a dolog. Nincs mit megmagyarázni a csaj zakkant ha ilyeneket csinál (bár erõs a gyanum hogy túldramatizálod) de akkor is önfényezõ és egoista a kiírásod ami még mindíg nem is kérdés. Meg akartál egyáltalán tudni valamit, vagy csak el akartál dicsekedni vele mennyivel jobb csaj vagy mint a mostani?

A német nyugdíjasok Magyarországra költöznek, hogy jobban kijöjjenek a német nyugdíjból. A magyar nyugdíjasok miért nem költöznek Romániába, Ukrajnába, Afganisztánba, hogy jobban kijöjjenek a magyar nyugdíjból?

Legjobb válasz: Nincs nap nyugdíjasok ellen uszítás nélkül. A német nyugdíjasokról láttam egy filmet, konkrétan Szlovákiába vitték õket otthonba, mert a 3000 eurót nem tudta a család fizetni. Aki azt hiszi, hogy a magas nyugdíjak még általánosak, az csak azt akarja észrevenni. Tudjátok, mennyit lehet látogatni az ilyen öregeket... Bízd rá a nyugdíjasokra, hogy hol akarnak élni, meg a családjukra, hogy megszabaduljanak tõlük, ha már neked nincs kitõl, vagy ha te már megtetted. Ezt kívánom neked is, öregkorodra. Egyébként szólnék valami adminnak, hogy ez megy egyfolytában...provokálsz.

Nincs nap nyugdíjasok ellen uszítás nélkül. A német nyugdíjasokról láttam egy filmet, konkrétan Szlovákiába vitték õket otthonba, mert a 3000 eurót nem tudta a család fizetni. Aki azt hiszi, hogy a magas nyugdíjak még általánosak, az csak azt akarja észrevenni. Tudjátok, mennyit lehet látogatni az ilyen öregeket... Bízd rá a nyugdíjasokra, hogy hol akarnak élni, meg a családjukra, hogy megszabaduljanak tõlük, ha már neked nincs kitõl, vagy ha te már megtetted. Ezt kívánom neked is, öregkorodra. Egyébként szólnék valami adminnak, hogy ez megy egyfolytában...provokálsz.
Németországban élõ unokatesóm mesélte, hogy az ottani hajléktalanok még a tél beállta elõtt az utolsó segélyükbõl repülõjegyet vesznek a Kanári-szigetekre, és ott húzzák meg magukat a hideg hónapokban, nem a fagyos Németországban. Ennyi eszük amúgy a mieinknek is lehetne, ha nem innák el az eszüket, meg folyamatosan vigyáznának a testi higiéniára.
A magyar nyugdíjas örül, ha itthon meg tud élni. Nincs annyi pénze, hogy elhagyja az otthonát, és valahol külföldön vegyen egy házat.
Köszönöm annak, aki lehülyézett.Hát képzeld el, jártam már Ukrajnában.Többször is.És képzeld el azt is, hogy annál ótvarabb, lepusztultabb helyet még nem láttam Európában, pedig Bulgáriát, Romániát, Fehéroroszországot mind mind elég szépen körbejártam, akárcsak Ukrajnát.Lehet, hogy nincsen cigány, de ahol szegénység van, képzeld, nagyobb a bûnözés is.Ukrán maffiáról még nem hallottál?Vagy nem jártál még sehol máshol a világban, hogy azt hiszed, Ukrajna olyan menõ hely?Azért hiszi a sok "hülye", hogy olyan rossz, mert messze nem a legjobb.Nem gondolod, hogy te vagy a hülye, hogy látatlanban így nyilatkozol másokról, akik lehet, hogy veled ellentétben több helyen jártak már, és el tudják dönteni, mi a jó, mi nem jó?
Elképzelem, ahogy a magyar nyugdíjas elmegy Afganisztánba, a postás meg minden hó elején hozza neki a nyugdíjat, amibõl be is ül a helyi vízipipázóba barátaival, Hakimmal, Azizzal és Jamshiddal:) . Amúgy Ukrajnáról tényleg le lehet szállni, egyáltalán nem veszélyes ország. Persze az átlag magyar gondolkodása a következõ nagyon egyszerû módon le is írható: nyugatra van tõlünk= jólét, gazdagság, biztonság, keletre van tõlünk= szegénység, bûnözés, maffia, enné többre kevesen képesek sajnos...
Lakjon ezeken a helyeken az, akinek két anyja van.
Nem értem, hogy Ukrajnára miért hiszi a sok hülye, hogy olyan rossz. Tény, hogy sok vidéki területen a magyarnál is nagyobb szegénység van, de hogy veszélyes lenne, az totális baromság. Sokkal jobb a közbiztonság, mint itthon. Többek között azért mert nincsenek cigányok (csak Kárpátalján vannak, de ott se durvulnak, mint itthon)
Lehet, hogy most sok embert uszítok! De és itt a de, nem akarok és nem is szeretném.Csak a meglátásomat és a véleményemet írom le. Divat lett, hogy a régen úgy nevezett "disszidensek" most nyugdíja korban " hazatérnek"! Hazahozzák, hoznák a valutát, mert ide kérték a pénzüket.Éltek itt mint Marci Hevesen, lenézve a körülöttük él szegény Magyarokat! Igénybe vették az ingyenes utazásokat, orvosi ellátásokat.Most háborognak, hogy a /nem írom le melyik állam/ nem utalja át a nyugdíjukat. Igaza van, menjen oda ahol eddig is fizette a járulékokat és ott költse el a megilletõ bért.Egyik állam sem szereti ha kiviszik a valutájukat, meginog ezzel a egy részük a gazdaságnak. Romániába, Németországba azért nem mennek a Magyar nyugdíjasok, mert ott ebbõl a pénzbõl még az utcán sem tudnának létezni. És most legyen már vége a magyar nyugdijasok csesztetésének, mert lesznek olyanok /remélem/akik elérik majd azt a kort és nekik sem lesz ínyükre a vádaskodás ellenük!
ez egy rendkívül cinikus, de õszinte válasz lesz. a német nyugdíjasok nem igazán vágynak magyarországra költözni, aminek több oka is van. egyrészt mert a többség otthon is jól elvan. aki elmenne, talál marha jó helyeket. Nyáron lemegy Olaszországba, télen elmegy Thaiföldre, vagy a Kanári szigetekre. Attól, hogy láttál valahol egy tudósítást, miszerint ide költözött egy félidióta német házaspár lovakat simogatni, mert itt állítólag olcsó a villany, a németek még nem hülyültek meg.
10-es nek, 40 országot jártam be eddig Magyarországon kívül, közülük volt egy Ukrajna.

Miért nem szeret az anyám másoknál is van ilyen gond? Lehet az egyik gyereket jobban szeretni?

19éves vagyok egyetemre járok gyakorlatilag havonta egyszer beszélünk akkor is csak akkor amikor én felhívom. Pénzt csak akkor küldd ha már hetek óta rágom a fülét állandóan kölcsön kell kérnem sajnos emiatt. Közben a húgomnak 10ezres ruhákat vesz állandóan mennek étterembe meg ilyenek. Nem is érdekli ha pl. aztmondom neki h 1napja nem ettem semmit vagy valami problémám van. Egyébként akkoris így volt ez mikor otthon laktam ha betegvoltam nem vett nekem gyógyszert soha nemtudtam pl lányos dolgokat megbeszélni vele és semmi mást senkivel (apám nem él velünk). Ha éppen egy hónapban egyszer hazamegyek egyáltalán nem foglalkozik velem levegőnek néz vagy csak veszekszik velem. Többször megakartam vele már ezt beszélni de mindig lerázott h neki most erre nincs ideje agy ehhez nincs kedve. Soha semmilyen szeretet kinyilvánítás nincsen felőle irányomba.:( Sajnos teljesen tanácstalan agyok mit tehetnék.

Legjobb válasz: Lassan felnõtt vagy, már nem rázhat le, egyszer úgyis meg kell ezt beszélned vele és tisztáznod, hogy mi baja veled. Próbálkozz, és ne hagyd magad lerázni. Ha nagyon meg akarod tudni, és eleget piszkálod vele, szerintem egyszer megmondja, ha csak türelmetlenségében is. Általában van egy "kedvence" minden szülõnek, akit valamiért jobban szeret kicsit, de normális esetben ezt egyrészt csak érzi, de nem érezteti nagyon, másrészt nem ilyen extrém mértékben, attól még a másikat/többit is szereti.

Lassan felnõtt vagy, már nem rázhat le, egyszer úgyis meg kell ezt beszélned vele és tisztáznod, hogy mi baja veled. Próbálkozz, és ne hagyd magad lerázni. Ha nagyon meg akarod tudni, és eleget piszkálod vele, szerintem egyszer megmondja, ha csak türelmetlenségében is. Általában van egy "kedvence" minden szülõnek, akit valamiért jobban szeret kicsit, de normális esetben ezt egyrészt csak érzi, de nem érezteti nagyon, másrészt nem ilyen extrém mértékben, attól még a másikat/többit is szereti.

Miért nem támogatja az állam jobban az ivartalanítást? Szörnyű hogy mennyi állat él a menhelyeken!

Legjobb válasz: Sajnos az emberek miatt nem támogatják jobban. Egyébként nem az a szörnyû, hogy mennyi él a menhelyen, hanem hogy mennyit kell megölniük. (Bizony, a legtöbb menhelyen 14 nap az élet :( )

Sajnos az emberek miatt nem támogatják jobban. Egyébként nem az a szörnyû, hogy mennyi él a menhelyen, hanem hogy mennyit kell megölniük. (Bizony, a legtöbb menhelyen 14 nap az élet :( )
Inkább az állattartást kéne korlátozni. És a felelõtlen gazdákat büntetni jobban! A MAGYAR ÁLLAM CSAK AZT TÁMOGATJA AMIVEL AZ UNIÓT LE TUDJA TARHÁLNI PÉNZEL!!!
"Támogatja", csak nem úgy, ahogyan szeretnénk! Nem pénzzel, hanem adóval. Aki nem ivartalaníttat, adót fizet! Ez már csak így megy ebben az országban! :) ))
Nem , hogy az ivartalanítást nem támogatja, de az állatmenhelyek helyzetét is ellehetetleníti... http://www.peticiok.com/peticio_az_allatved_civil_szervezete.. "Egy nemzet nagyságba abban rejlik, hogy hogyan bánik az állatokkal" Siralmas a helyzet M.o-n, dehát mit lehet várni....pf....
Mert az állam elsõdleges feladata, hogy az emberi társadalom (emberi) tagjait támogassa. Az állam egy ember és ember között létrehozott "szövetség", a kutyákat pedig az egyének tartják. Így az állam az egyéneket támogatja (elvileg, de ez itthon nem pont így van), akik egy vezetõ rétegre bízták a magántulajdonuk védelmét is, így saját természetes jogaik egy részérõl lemondtak. És mellesleg akik saját belátásuk szerint döntenek az általuk tartott állatok sorsáról.

Miért nem alapozhat Mo a minőségi és bio élelmiszerekre félkész és kész feldolgozott termékekre sokkal jobban?

Sokszor hallom hogy minden országnak az el?nyeit kell kihasználni. Ahogy azt is hogy a min?ség amivel igazán lehet fejl?dni. Nos Mo-nak van egy mangalicája, ami orvosilag bizonyítottan sokkal egészségesebb mint bármely más sertés, és aki már evett az tudja hogy sokkal finomabb is. Van egy szürke marhánk, ami szintén hasonló. De még egy utolsó paradicsom is összehasonlíthatatlanul finomabb. Ma amikor a kész és félkész ételek korát éljük, miért nem lehet ezzel is foglalkozni. Az ist azért írtam mert nem csak ezzel kell természetesen foglalkozni, de ez is egy lehet?ség. Mi is kihasználhatnánk a globalizált multi világot, hiszen megfelel? marketinggel sokat kamatozna. El?bb csak a multik hazai forgalmazása, és ha megfelel? marketinggel segítenénk a multikat akkor az egész Eu-ban elterjedne. Szóval nem az a lényeg hogy a magyar húst vagy zöldséget próbáljuk eladni els?nek. Fordítsunk, és el?bb a kész/h?tött és fagyasztott, vagy félkészt, és akkor hamarabb megvennék az alapanyagot, akár drágábban is. És nem csak az Eu a világ, lehetne keletre is terjeszkedni. Ezt nem tudják leutánozni mert magyar. El kellene árasztani a mi adottságainkkal az egész világot nemzetiszín? termékekkel!

Legjobb válasz: A politikusainknak sokkal jobban megéri külföldrõl behozni az élelmiszert, mert akkor nekik is leesik egy kis pénz, valamint, a magyar termékek sokkal drágábbak, mint a silány minõségû külföldi társaik, és ezt magyarországon nem sokan tudják megfizetni.

A politikusainknak sokkal jobban megéri külföldrõl behozni az élelmiszert, mert akkor nekik is leesik egy kis pénz, valamint, a magyar termékek sokkal drágábbak, mint a silány minõségû külföldi társaik, és ezt magyarországon nem sokan tudják megfizetni.
nem sokan akarnak erre költeni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!