Találatok a következő kifejezésre: Miért nem jól (588 db)

Miért nem jól számol a km órám?

Nemrég lecseréltem golf 3 km oráját.egy másik bontottra,ránézésre annyi a különbség hogy ez a másik 220ig,mig az eredeti 200km/h ig volt kalibrálva.Viszont most rosszul méri a km t.1200m en számol 1 km t.Amugy tökéletesen működik.

Legjobb válasz: Más volt a donor végáttétele, vagy csak a gyári kerékmérete kisebb volt, és ahhoz lett beállítva az óra. Viszont ilyenkor nem csak a megtett utat, de a sebességet is rosszul méri! Szerintem.

Más volt a donor végáttétele, vagy csak a gyári kerékmérete kisebb volt, és ahhoz lett beállítva az óra. Viszont ilyenkor nem csak a megtett utat, de a sebességet is rosszul méri! Szerintem.
A kérdező hozzászólása: Ki foglalkozhat ilyennel?

HELP! Miért nem jól nyomtat?

Újratöltettük a tintapatronunkat, színessel, mint volt, és amikor nyomtatni szeretnék valamit, beállítom hogy szürke/nem szürke nyomtatás, ígyis-úgyis RÓZSASZÍN lesz.Holnap utánra kellene egy NAGYON FONTOS kép(ek), és nem tudom kinyomtatni...Mit tudnék csinálni?Max. rajzolnék, mert tablót kell csinálnom honismeretre, a magyar parasztházakról, az írás letudnám írni, de a képeket rajzolni...?!S.O.S.!

Legjobb válasz: Epson a nyomtató?

Epson a nyomtató?
A kérdező hozzászólása: Nem, Canon Ip1200.
Jól raktad be a patront? Akkor generál ilyen hibát, ha a patron színeket össze keverik. Vedd ki és csinálj egy tisztító nyomtatást és ha úgy sem jó akkor, , passz.
A kérdező hozzászólása: köszi, már a szerelõ vhogy megcsinálta.:) )

Mások miért érzik jól magukat ott? És én miért nem tudtam jól érezni magam?

Év elején voltam a Vadaskert Gyermekpszichiátriai Kórházban. De ,én nem éreztem jól magam. Unalmas volt és volt egy olyan lány aki elrontotta a kedvem. Mindenkit?l azt hallom, hogy ?k másoktól azt hallották, hogy ?k jól érezték ott magukat. Mikor mondtam is hogy én nem éreztem jól magam akkor mindenki csodálkozott. Talán rossz helyre kerültem? Javasolták a vissza menetelem, de így nem látom semmi értelmét.

Legjobb válasz: hát sztem egy normális ember nem érzi jól magát egy korházban vagy a pszichiátrián!!

hát sztem egy normális ember nem érzi jól magát egy korházban vagy a pszichiátrián!!
Unalmas volt? Ez nem szabadidõpark, tehát lehet, hogy te mást vártál... ilyen helyekrõl a "jól érzem magam" értékelés olyasmit takar, hogy kedves volt a személyzet, az ápolók, esetleg jó a kaja, jól ki lehet jönni a többiekkel. Ez meg ugye egyéni dolog, lehet, hogy te nem vagy annyira barátkozós, vagy neked ez nem ütötte meg a "jó" szintet. Nem azapalján kell õket értékelni, hogy hogy szórakoztál.
# az alapján
A kérdező hozzászólása: Igen azért kerültem oda mert zárkózót vagyok és nem beszélgetek senkivel. Az ebéd megfelelõ volt voltak kedves emberek is és ennyi.


Miért akar mindenki megváltoztatni? Miért nem értik meg, hogy én igy érzem jól magam? Miért nem érdeklek senkit?

Szeretem az elvont dolgokat,nem félek annyira de annyira a haláltól,szeretem a sötét dolgokat,a sötét szineket,a Tim Burton féle meséket,filmeket(amikre ált. azt mondják,hogy "nemnormális").

Legjobb válasz: Ne változz meg csak azért mert mások szerint, Neked úgy jobb lenne. Ha Te így érzed magad jól akkor maradj úgy ahogy vagy. Nem egészen értem mit is szeretnél kérdezni. Elégedetlen vagy magaddal de változni nem szeretnél?

Ne változz meg csak azért mert mások szerint, Neked úgy jobb lenne. Ha Te így érzed magad jól akkor maradj úgy ahogy vagy. Nem egészen értem mit is szeretnél kérdezni. Elégedetlen vagy magaddal de változni nem szeretnél?
Nézd, ha barátokat akarsz szerezni akkor muszáj lesz valahogy rávenned magad az ismerkedésre. Ha ezáltal a suli által nem akkor máshogy... Nem hiszem el, hogy nincs egyetlen olyan ember sem a környezetedben akit nem kedvelsz legalább egy kicsikét, vagy fordítva, hisz Én máris megkedveltelek :P
Biztos vagyok benne, hogy a szüleid szeretnek. :) Beszélj velük és mond el nekik, hogy Te így érzed jól magad és próbáljanak meg elfogadni. Egyébként mennyi idõs vagy? Meglehet még változni fogsz, csak a kamaszkor miatt van ez így... Amúgy sokmindenben hasonlítunk :) én sem vagyok túl társaságkedvelõ. Azt mondtad szereted a zenét. A zene által sok jó barátot lehet szerezni. Mi lenne ha beíratkoznál zene suliba, ott sok barátot tudnál szerezni. 1. válaszoló
A kérdező hozzászólása: Hát na :D majd megpróbálom holnap, itt késõ van már.
Gondolom, azt hiszik, hogy depressziós vagy.
Én pont az ilyen elvontabb, kissé lila ködös embereket kedvelem. a plasztik dolgokat én sem állhatom. annyiban talán igaza van a környezetednek, hogy lehetnél egy kicsit nyitottabb az emberek felé. próbálj hozzád hasonlókkal barátkozni, járj pl koncertekre, rockkocsmákba.
A kérdező hozzászólása: errefelé nincsenek olyasmik :(
Jó régen írtad ki a kérdést, de csak most találtam rá. Tehát. Ha még mindig ilyen vagy, ilyen mint amit magadról leírtál. akkor szivesen felvennélek msn-re. Te lány! Hát én teljesen ilyen vagyok. Pontosan. Ahogy te leírtad. Mintha én írtam volna. A többieket, akik cikiznek, meg úgy szard le, ahogy vannak. Én azt csinálom velük, hogy ha valaki osztja az észt, hogy szemrehányóan a szemükbenézek/elég félelmetes szemeim vannak/ és ezzel kifejezem, hogy: M
ENNYÉL ANYÁDBA, ÉS AZZAL TÖRÕDJÉL
No akkor a kezembe veszem a dolgokat.:D Nyugodtan írhatsz nekem e-mailt. Egyébként Én 15 éves lány vagyok ha számít ez bármit is... de mondom nyugodtan írjál.
A kérdező hozzászólása: mármint nem igazán dobja fel õket a társaságom
A kérdező hozzászólása: vannak, de nem akarnak velem barátkozni, a fiúk meg érzéketlenek.
A kérdező hozzászólása: Hiába mondom, úgyse ismeri itt senki azt a galád sulit.
Szerintem azért nem lehet olyan rossz az a suli, nem túlzod el egy picit? Hidd el nekem, hogy egy ilyen iskolában azért szépszámmal akadnak hozzád hasonló emberek, hiszen mégis csak mûvész lelkek. Én is egy ilyen iskolába járok és egy csomó barátom van pedi eddig nem nagyon voltak. A tanárok elképesztõen jó fejek...! Még mit mondhatnék? Volna olyan dolog amibe nem kötnél bele? :D Sajnos ha Te nem akarsz változtatni a hozzáállásodon akkor Én mit tehetek. Merj bele vágni új dolgokba. Barátokat csak úgy fogsz találni ha egyáltalán rá veszed magad arra hogy barátkozz.
A kérdező hozzászólása: Igen, beiratkoznák egy mûvészeti suliba rajzra(az is jól megy), de oda jár az egyik régi osztálytársam, aki teljesen imádja azt a pocsék sulit, és mindig arról áradozik milyen jó, meg minden.De az a suli tele van igazságtalan tanárokkal, és rongyrázó beképzelt gyerekekkel, na meg az órarendjük is összevissza van és ott azt tesznek amit akarnak, de akkor az ártatlanok rosszul járnak, és jobban szeretem a mostani sulimat, mint azt az egosulit.
A kérdező hozzászólása: És egy kis szeretetet.
A kérdező hozzászólása: én csak igazi barátokat szeretnék, és egy kis törõdést, mert a családommal nem értem meg magam igazán, nagyszüleim sincsenek, azt hiszem össz-vissza 5-6 igazi barátom van.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, bár nagyon megijesztett az utolsó nagybetûs mondatod, mert azt hittem nekem szól :) irj nekem egy privátot, mert én nem tudok neked.

Aki jol néz ki, az miert nem talal maganak baratot vagy baratnot hosszu tavra? Miert lehetetlen annak, aki jobban nez ki mint az atlag?

Legjobb válasz: Nyugi ne add fel én is így voltam. Sztem az a baj h aki jól néz ki annál az elvárás is magasabb, magasabban van a léc... legalább is nálam tuti :P Én se találtam egy csomó ideig csak egyéjszakásokat de aztán hirtelen megtaláltam a Tökéletest :D Hidd el megéri kivárni és nem kell lejjebb adni 17/F

Nyugi ne add fel én is így voltam. Sztem az a baj h aki jól néz ki annál az elvárás is magasabb, magasabban van a léc... legalább is nálam tuti :P Én se találtam egy csomó ideig csak egyéjszakásokat de aztán hirtelen megtaláltam a Tökéletest :D Hidd el megéri kivárni és nem kell lejjebb adni 17/F
A kérdező hozzászólása: Márminthogy körül veszik egy csomóan, meg mindig nyüzsi van körülötte, de egyéjszakásnál jobbat nem talál..
Valamiért én sem találok barátnõt... sem hosszú sem rövid távra. Hogy miért? Mert nem jól nézek ki. Add lejjebb az igényeidet, talán mégsem nézel ki annyira jól.
Hogy nagyon magasra tetted a mércéd, és jobban érdekelnek a külsõ tulajdonságok egy srácban, mint a belsõk. A srác ezt hamar észreveszi, és a szexnél többre nem értékel. :( és sajnos sokkal hamarabb észreveszi majd a Nálad csúnyácskább, de belül nálad sokkal szebb leányzót, akivel a belsõ harmónia is meglesz! Rosszul tippelek? :P
Van az a mondás, hogy "Külsõddel megfogni, belsõddel megtartani." Próbálkozz! :) Én nem vagyok szép, sõt, 86 kiló vagyok. De van úgy, hogy nem gyõzöm lerázni a pasikat... Hogy miért? :) Sosem volt náluk szerencsém, így mindig az esélytelenek nyugalmával közelítettem meg õket. Elbeszélgettem velük normálisan, magamat adtam, és valamiért bírnak. Ki érti ezt?? :)
Lehet, hogy felszínesnek találják. Nagyon sok függ attól is, hogy milyen a stílusa az illetõnek.
Én se vagyok se túl vékony, se túl szép, mégis sok pasinak tetszettem/tetszem :) Nem az összesnek, de általában a normális/értékes emberkék nem találnak rondának. Csúnya se vagyok, csak semmi extra. Magamnak tetszem, tudom mik a külsõ hibáim, de ha állandóan ezen siránkoznék, mindenki tojna a fejemre. Sok lány azt hiszi, hogy a "szépség" elég a pasizásnál...És mint te is, ezen akadnak ki, hogy jajj biztos félnek tõlem, irigyelnek, stb... Úgyse hiszed el, akármit mondunk :)
Ja és nekem is van ismerõsöm - nem is egy - aki vékony, elvileg szép az arca/haja, szinte mindene, és nekem sír, hogy minden pasi max pár napig érdeklõdik, a maradék meg csak barátnak akarja.
A kérdező hozzászólása: 13:51 Direkt nem a saját nevembe próbáltam írni, hanem E/3-ba, pont ezért.Hogy a kérdésre kapjak választ. Amúgy meg evvel nem vitatkozok, mert utálom aki mindenbe beleköt:) 13:54 Lehet hogy nem.De kit nem érdekelnek a külsõ tulajdonságok?Miért csak szebbeknél szokták ezt felhozni? Igazából mindenki a lehetõ legjobb csajt / pasit szeretné.És mindenki megpróbálja megszerezni, ( a saját külsõ adottságaihoz mérve ) a legszebbet.Nem értem mi ebbe a probléma:) 14:04 Nem megbántani akarlak, de igazad van.Az átlagosabbaknak kicsivel könnyebb:) 14:21 "Lehet, hogy felszínesnek találják. Nagyon sok függ attól is, hogy milyen a stílusa az illetõnek." Miért, külsõ alapján ítélni nem felszínes?:) 15:44 "Én se vagyok se túl vékony, se túl szép, mégis sok pasinak tetszettem/tetszem :) " Igen, én is sok fiúnak tetszek, nem is ezzel kapcsolatos a kérdésem, nem is ezzel van bajom.Pont ez az, hogy "csak" tetszek.:) "És mint te is, ezen akadnak ki, hogy jajj biztos félnek tõlem, irigyelnek, stb... Úgyse hiszed el, akármit mondunk :) " Igen?Ilyet ki mondott?:) 2.kommentednek pedig hatalmas like:)
Én a helyedben azért felülvizsgálnám, hogy tényleg olyan jól nézek ki? A tapasztalat azt mutatja, hogy a szép lányoknak-hacsak nincs valami más defektjük- van valakijük. Csak nézz szét. Az én környezetemben legalábbis tuti. Lehet mégsem vagy te akkora szám?
A kérdező hozzászólása: Mi a tipped?:)
Ismerek egy srácot, full jó pasi. Na de tényleg a full full, és okos is. Állandóan gyönyörû barátnõi vannak, csak sajnos azokból a Nõkbõl (ezt Õ meséli) hiányzik a természetesség, a kedvesség, és a szenvedély. Ritka, mikor minden stimmel. Észjátszós kis ribi az összes, aki már magát szépnek tartja. Amúgy aki kívül belül szép, az ilyet nem mond magáról, szóval van egy tippem miért nincs párod .
Lehet, hogy nem vagy szimpatikus személyiség... Ha sokan körbevesznek és sokaknak tetszel külsõleg, akkor lehet, hogy ez a baj.
vagy nem is keres... Hanem vár, hogy ölébe pottyanjon élete párja. Nem fog. Ahhoz mindkét félnek együtt kell mûködni, hogy összejöjjön és fentmaradjon a vonzalom/kapcsolat.
Hmm. Amit magamon észrevettem: - nagyon nincs lehetõségem ismerkedni, bulizni nem járok - a tanulás száz százalékig elveszi az energiámat, magamra sincs idõm szinte - félek az újabb csalódástól, és nem bízok a férfiakban - kicsit válogatós vagyok, nem szeretnék újra mellényúlni így inkább a biztosra megyek Hidd el, nem elég az, ha szép vagy, a gondolkodásmódon kell változtatni és a hozzáálláson :)
A kérdező hozzászólása: 1. 12:16 Tegyük fel, hogy tényleg magasabbak az elvárásai.Na, de ha van egy jól kinézõ lány, hiába talál magának egy ( az elvárásainak megfelelõ ) helyes fiút, ha az szintén csak egyéjszakára megy.:) Lejjebb adni meg felesleges lenne, mert lehet a fiú kevésbé jól kinézõ, vagy tökéletes, ránézésre egyikrõl se tudhatod biztosan, mire kellenél neki.:) Amúgy azért írok E/3-ba, hogy ne az legyen, hogy egoista vagyok:D 2. 12:16 "vagy nem is keres..." Ha egy fiú akar barátnõt, jogos.Na de mi van ha egy lány?:) Menjen rá a fiúra úgy, hogy el is hitesse vele, hogy hosszú kapcsolatot akar?:) "fentmaradjon a vonzalom/kapcsolat." Még csak a párkeresésnél járunk.:)
Nekem is van egy barátnõm, aki a többség szerint jól néz ki (nekem konkrétan nem tetszik -és nem azért, mert féltékeny lennék rá, mert nem vagyok-), de õ sem talál magának senkit, akivel 3 hónapnál tovább is együtt lehetne. A fiúk, akikkel errõl beszéltem azt mondták, hogy benne nem a leendõ feleséget látják, hanem csak a "jó csajt", egy újabb "trófeát", így hosszú távon nem is tervez vele senki. A lány is kicsit el van szállva magától... De senkit nem érdekel, hogy belül milyen, amíg kívül szõke, vékony, stb...
Ennyi erõvel hátraszorulnak azok a lányok, akik véletlenül szépnek születtek? Hová fajul a világ, ha már az is baj a pasinak, ha szép valaki... Attól még nem lehet megismerni?
A kérdező hozzászólása: 12:19 "nagyon nincs lehetõségem ismerkedni, bulizni nem járok" Én járok bulizni, mégis szingli vagyok.:) Ezen biztos nem múlik.Minden discoba kiélheted a testi vágyaid, de barátot/barátnõt már neccesebb találni:) "a tanulás száz százalékig elveszi az energiámat, magamra sincs idõm szinte" Nekem nem veszi el, nem sokat tanulok ( sajnos:D ), mégis szingli vagyok.Ezen se múlik ezek szerint.:) "félek az újabb csalódástól, és nem bízok a férfiakban" Rossz beidegzõdés?Mert akkor, hogy te miért vagy szingli érthetõ.De én nem félek tõlük, úgyhogy nem értem.:) ) Eleve hozzáállni egy kapcsolathoz úgy, hogy nem bízunk a másikba már veszett..:) "kicsit válogatós vagyok, nem szeretnék újra mellényúlni így inkább a biztosra megyek" Nyilván valamilyen szinten mindenki megnézi azért, hogy kivel jön össze.:) "Hidd el, nem elég az, ha szép vagy, a gondolkodásmódon kell változtatni és a hozzáálláson :) " Ahhoz képest, amilyen negatívan hozzáállsz ( nem bízok bennük stbstb ) és 100%-ig pozitív vagyok.:D
A kérdező hozzászólása: 12:25 12:23 "A fiúk, akikkel errõl beszéltem azt mondták, hogy benne nem a leendõ feleséget látják, hanem csak a "jó csajt", egy újabb "trófeát", így hosszú távon nem is tervez vele senki." Így?Hogy így?Hogy szerencsétlen szépnek született?:D Pontosan errõl beszéltem!:) "A lány is kicsit el van szállva magától... De senkit nem érdekel, hogy belül milyen, amíg kívül szõke, vékony, stb..." Énis..Szõke, kékszemû, vékony..Ez ELVIEKBEN ideál, GYAKORLATBAN pedig hátrány.Elég vicces:DD
A kérdező hozzászólása: Nem 23..27!
A kérdező hozzászólása: Nekem ha mindenigaz, most sikerül...:$ Úgyhogy a kérdés, már csak általánosságba érdekel:) )

Miért nem tudom felhőtlenül jól érezni magam?

Akárhova megyek bulizni, vagy bármit csinálni, mindig ott motoszkál az érzés, hogy magányos vagyok, hogy most épp nincs barátnőm, és ez rányomja a bélyeget minden estére. Mitől van ez, de ami fontosabb: hogyan tudnám magam jól érezni ? Tudatmódosító szerekkel hagyjatok.

Legjobb válasz: Ez osszetettebb lehet annal amit kerdeztel. Van-e koze annak ahhoz, hogy nem erzed jol magad pl, hogy negativan gondolkodsz magadrol, vagy a dolgokrol? Mert ha igen, akkor valoszinu az az oka ,hogy nem erzed magad jol barhova mesz is.

Ez osszetettebb lehet annal amit kerdeztel. Van-e koze annak ahhoz, hogy nem erzed jol magad pl, hogy negativan gondolkodsz magadrol, vagy a dolgokrol? Mert ha igen, akkor valoszinu az az oka , hogy nem erzed magad jol barhova mesz is.
A kérdező hozzászólása: Igyekszem mindig pozitív lenni.
Gondolom, akkor barátokkal mész bulizni. Akkor nem vagy magányos, hiszen vannak barátaid! Élvezd a velük töltött idõt, a barátok is vannak olyan fontosak, mint egy társ. Persze, természetes, hogy vágysz egy barátnõre, de ne görcsölj rá! Tudd jól érezni magad nõ nélkül is! Lányokkal meg elég sok helyen ismerkedhetsz, neten is. Bulikban inkább ne, ott senki nem a legjobb arcát mutatja...
A kérdező hozzászólása: Ez a baj, hiába okés minden, hiába vagyok barátokkal, olyankor is itt az az érzés. Ez a problémám :/
Olyan barátod van, akivel komolyabb témákról, a legbelsõbb dolgaidról is tudsz beszélni?
A kérdező hozzászólása: Van, de nem igazán szoktam.

Miért nem akar lefordulni ez a kód? Pedig mindent jól csinálok hihetetlen.

Itt a kód:

Legjobb válasz: "'struct std::basic_string<char, std::char_traits<char>, std::allocator<char> >' is not a valid type for a template constant parameter" Lefordítom: "'string' is not a valid type for a template constant parameter" Pontosan az a hiba, ami ír. Ilyet meg ne írj: "Pedig mindent jól csinálok hihetetlen." Nyílván nem csinálsz mindent jól, ha nem fordul le.

"'struct std::basic_string<char, std::char_traits<char>, std::allocator<char> >' is not a valid type for a template constant parameter" Lefordítom: "'string' is not a valid type for a template constant parameter" Pontosan az a hiba, ami ír. Ilyet meg ne írj: "Pedig mindent jól csinálok hihetetlen." Nyílván nem csinálsz mindent jól, ha nem fordul le.
A kérdező hozzászólása: A template típusparaméteri között nem szerepelhet string?
A típusparaméterek között lehet. Az értékparaméterek között nem, ott csak egész típus.

Az emberek mikor mikor látják már be, hogy oka van annak, hogy az egyik szakmában jól, a másikban nem jól fizetnek? Mindig lehet hallani az irigységet, hogy ott miért fizetnek így ha az enymében nem.

"Amit?l kereset függ

Legjobb válasz: Aki ilyeneket kérdez, az eléggé szemellenzõvel jár a világban. Alapvetõen itt kizsákmányolás folyik. Nincs már olyan, hogy hiányszakma, mindenféle munkaerõbõl többlet van. Ha sok a papírod, akkor azt éred el, hogy fel sem vesznek, mert túlképzett vagy, és nem akarnak megfizetni. Az óvónõ nem túl jó példa, mert alapvetõen a pedagógusokat nagyon alulfizetik, és szerintem jobban meg kéne becsülni azokat, akik helyettünk nevelik a gyermekeinket. A könyvelõ már sokkal jobb példa. Én az vagyok, 3 nyelven beszélek, nem kapok állást. Az elõzõ helyemen, multinál szerintem nem kerestem túl jól, de mondhatni, hogy elment. Éhen nem haltunk. Kirúgtak, mert el mertem menni szülni. (Ugye ez is tipikusan azon múlt, hogy milyen szakmát választottam, mennyit tanultam?) Fel is vettek 1 hét múlva egy könyvelõirodába, diákórabérért. Ahonnan is 1 hónap múlva felálltam, és eljöttem, mert a fõnök nem elég, hogy ilyen nevetséges pénzt adott, még nap mint nap meg is alázott. Azóta bárhova adom be a jelentkezésemet, be sem hívnak. A bruttó 200 e Ft-os bérigényem túl magasnak bizonyul a magyar kisvállalkozóknak. A multik fizetnének többet, de oda meg azért nem vesznek fel, mert kisgyerekem van. Szóval nekem ne bizonygasd már, hogy milyen jó ez így, ahogy van. És mellesleg a kõmûvesnek, péknek, takarítónõnek sem kéne éhen halnia a fizetésébõl, ha már fõállásban dolgozik...

Aki ilyeneket kérdez, az eléggé szemellenzõvel jár a világban. Alapvetõen itt kizsákmányolás folyik. Nincs már olyan, hogy hiányszakma, mindenféle munkaerõbõl többlet van. Ha sok a papírod, akkor azt éred el, hogy fel sem vesznek, mert túlképzett vagy, és nem akarnak megfizetni. Az óvónõ nem túl jó példa, mert alapvetõen a pedagógusokat nagyon alulfizetik, és szerintem jobban meg kéne becsülni azokat, akik helyettünk nevelik a gyermekeinket. A könyvelõ már sokkal jobb példa. Én az vagyok, 3 nyelven beszélek, nem kapok állást. Az elõzõ helyemen, multinál szerintem nem kerestem túl jól, de mondhatni, hogy elment. Éhen nem haltunk. Kirúgtak, mert el mertem menni szülni. (Ugye ez is tipikusan azon múlt, hogy milyen szakmát választottam, mennyit tanultam?) Fel is vettek 1 hét múlva egy könyvelõirodába, diákórabérért. Ahonnan is 1 hónap múlva felálltam, és eljöttem, mert a fõnök nem elég, hogy ilyen nevetséges pénzt adott, még nap mint nap meg is alázott. Azóta bárhova adom be a jelentkezésemet, be sem hívnak. A bruttó 200 e Ft-os bérigényem túl magasnak bizonyul a magyar kisvállalkozóknak. A multik fizetnének többet, de oda meg azért nem vesznek fel, mert kisgyerekem van. Szóval nekem ne bizonygasd már, hogy milyen jó ez így, ahogy van. És mellesleg a kõmûvesnek, péknek, takarítónõnek sem kéne éhen halnia a fizetésébõl, ha már fõállásban dolgozik...
"Azok között van a legtöbb naplopó!És nehogy elkezd ellenkezni, dolgoztam közöttük, nem egy munkahelyen, úgyhogy a saját szememmel láttam, mit (nem)csinálnak" Ennyit lát egy tudatlan buta ember, aki el se tudja képzelni, hogy valaki összetett gondolkodással dolgozik, azaz olyan tevékenységet folytat, amit a kis buta nagyot mondónk 1000 év tanulás és próbálkozás után se lenne képes elvégezni.
Szakmán belül is lehetnek nagy eltérések.
"a mérnök nem annyit keres mint a kõmûves" Nem erre gondoltam. Vegyük pl. a könyvelõket: óriási különbségek vannak cég és cég között. Egy ismerõsömet kirúgták, következõ munkahelyén kétszer annyit keresett, mint azelõtt, ugyanabban a munkakörben.
A kérdező hozzászólása: De bárki bemehet a fõnökéhez és mondhatja, hogy õ ekkora emelésre gondolt és nem hajlandó a mostani béréért dolgozni. Aztán megnézhetjük, hogy mi fog történni akár egy gyári munkással és mi fog pl egy programozóval/fejlesztõvel. AZ utóbbinak van esélye az emelésre, ahelyett, hogy elküldenék. Erre a legjobb példa ismerõsöm aki(k) nem voltak megelégedve a fél milliós fizetéssel. Nem kaptak már egy ideje emelést, ezért páran fogták és elmentek egy másik céghez. Mivel így is hiány van belõlük, a cég azonnal fizetésemelést csinált. ezen felül 1 havi (már megemelt) fizetésnyi bónuszt adott. Továbbá bevezették félévente a havi fizetésnyi bónuszt és a havi 50E-s bónuszt. Mindezt csak azért, hogy ne menjenek máshova. Azért mert nehezen (és még nem is nagyon tudták) õket helyettesíteni, mert nincs ember. Ilyen mikor történik egy gyárban vagy egy építkezésen. (hacsak nem a mérnök gondolja így)
A kérdező hozzászólása: + És mi fog akkor történni ha kirúgják õket? Rájönnek, hogy mégse fontosabbak mint a diplomások, hiába is gondolják azt. Könnyen tudják õket helyettesíteni. Mert akikre nagy igény van a versenyszféra megfizeti. Lehet az mérnök vagy akár egy cnc-s.
Szakmunkás és diplomás emberekre is szüksége van a társadalomnak. Nem kell ember és ember között különbséget tenni. Ez a magyarok fõ problémája, hogy mindig különbnek jobbnak hiszik magukat.
A kérdező hozzászólása: "Kenyérgyárba nem kell szakmunkás végzettség?Nos, ha takarítani akarsz a kenyérgyárban, akkor valószínûleg nem kell. " Tényleg nem kell. Persze szakmunkást is vesznek fel, de bármelyik diák jelentkezhet oda nyári munkára. És ugyanazt a munkát fogják végezni mint a többiek. Nem takarítanak, hanem ugyanúgy az ételt készítik. Mindez a megye egyik legnagyobb kenyérgyára.
A kérdező hozzászólása: "Egyébként az informatikust is ki fogják rúgni, ha bejelenti, hogy fizetésemelést akar, hidd el nekem 10 esetbõl 9-szer. És a mai világban õ sem biztos, hogy olyan könnyen talál új helyet, szóval én inkább befognám a szám." Hát pont nem. Ma informatikusokból óriási hiány van. Az állásajánlatok 20+%-át teszik ki. És de kapnak emelést, ezt tapasztalat. (mint írtam) ÉS igenis könnyen találnak munkát. Ez ma itthon az egyik legkeresettebb szakma. Egyik rokonom mondta, hogy ha kirúgnák (most max akkor ha nem dolgozna, létszámleépítés nem lenne), nem aggódna mert 2 héten belül talál munkát. Nem elõször keresett már munkát. Utoljára 4-5 éve mikor munkát akart keresni inkább várt 1 hónapot és pihent majd csak utána kezdett neki. 2 hét elég volt és talált. http://www.profession.hu/cikk/20120625/mindenki-oket-keresi-.. http://www.tozsdeforum.hu/gazdasag/az_allashirdetok_negyede_.. http://hirek.prim.hu/cikk/88155/ http://www.bitport.hu/trendek/felsooktatas-mernokkepzes-figy.. http://www.civishir.hu/kozelet/mernokre-informatikusra-es-ko.. http://privatbankar.hu/karrier/hianyszakmak-mernokot-es-info.. http://www.felvi.hu/felveteli/palyaorientacio/palyak_foglalk.. http://informatikus.blog.hu/2009/04/06/hiany_van_programterv.. Ha nagyon hülye vagy hozzá akkor nem találsz munkát. Sõt ezen a szakterületen még pályakezdõként is jók az elhelyezkedési esélyek. persze e mellet elég nehéz elvégezni. Jó ha 10% végez.
Ismerõsöm 3 hónapja nem kap informatikusként munkát. Ezek csak szövegek, mindent ne higgyél el.
A kérdező hozzászólása: "Ismerõsöm 3 hónapja nem kap informatikusként munkát. Ezek csak szövegek, mindent ne higgyél el." Akkor eléggé gatya a csávó. ÉS persze kérdés, hogy milyen informatikus, hisz elég tág a kör. Akik kapósak azok a programozók/fejlesztõk. AZ ilyen rendszergazda, meg társaiból rohadt sok van. (ezek általában az ilyen okj) Az informatikából általában azok a jól keresõk és keresettek akik legalább az egyetemet elvégezték. A cikkek rájuk vonatkoznak. HA pedig fejlesztõként nem talál munkát akkor ott már gond van vele. Mivel én is ezt tanulom így látom, illetve nem 1 ismerõsöm van aki ilyen területen dolgozik, mint azt már elõbb írtam. Nekik soha nem volt gond az álláskereséssel és nem ha valami véletlen módon elvesztenék az állásukat nem esnének pánikban. Tudják, hogy könnyen el tudnak helyezkedni. Sõt nem csak itthon. Van közülük akit nem egyszer Londonból kerestek, a munkahelyén és mikor ezt meghatolta a fõnöke, hogy céges telefonon keresik, úgy leugatta a fejvadászt. De a komikus ebben az egészben, hogy a fejvadász annyira jó volt és meggyõzõ, hogy egy kis beszélgetés után a fõnök bízta meg, hogy szerezzen nekik embert mert HIÁNY van. Így most egy afrikai csávó került hozzájuk.
Magyarországon nem csak jó informatikusból, hanem jó szakmunkásból is hiány van. Sajnos rengeteg kontármunkát végzõ tevékenykedik a piacon. Ezeket nem is érdemes megfizetni. Mint ahogy az olyan diplomásokat is, akik büfé-másolás szakon végeztek. Erre példa édesanyám közvetlen felettese: semmihez nem ért, csak szerzett egy neve nincs vidéki fõiskolán egy diplomát (gazdasági területen) és semmihez nem ért: sem a számvitelhez, de még összeadni sem tud (de arra sincs esze, hogy Excel-be felvigye az adatokat és ott SUM-mal összeadja). És mégis õ a gazdasági vezetõ, míg édesanyám érettségivel és mérlegképes könyvelõi képesítéssel (államigazgatási), viszi a hátán az egész intézményt és mégsem ismerik el anyagilag.
Hogy mennyire nehéz elvégezni, arról vitatkoznék. A tesóm elvégezte a Gábor Dénest, fogalma sincs a szakmáról. Igaz, nem is próbál benne elhelyezkedni. És nem könnyû állást találni, pályakezdõként meg pláne nem. Igen, sok a meghirdetett állás. De ezek nagy része kamu: már rég megvan az ember, vagy mégsem vesznek fel embert, mert nincs rá keret. Fejvadász ismerõsöm szerint nagyon sok esetben ez van a meghirdetett állásokkal. És ha valaki nem kap állást, nem biztos, hogy gagyi, hanem esetleg nem Pesten lakik. Ugyanis nem mindenki lakhat a fõvárosban, és vidéken már közel sem olyan rózsás a helyzet. Egyébként nem unod még a polgárpukkasztást? Hetente felteszed ezt a kérdést, és mindig jót röhögsz magadban, hogy megint mennyi embert felbosszantottál a nagyképûségeddel?
A kérdező hozzászólása: ma 09:54 Ezért írtam korábban, hogy nem olyan nehéz azért diplomával elhelyezkedni. Sok munkahelyen mindegy milyen a végzettségi csak legyen diploma. Vezetõi beosztást meg szinte el se lehet nélküle képzelni. Ma a diploma kezd lassan olyan lenni mint az érettségi. Megnézik, hogy van e és csak utána állnak veled szóba, ha szellemi munkakört akarsz végezni. Megint fel lehet hozni az informatikust példának. Nagyon kevés állás van (10bõl 1) ahol nem várnák el az IT diplomát. Nem azért mert akkor biztos ért hozzá, hanem ez már alapból egy szûrõ. Mert aki ért hozzá akkor legalább egy diplomát szerezzen meg és ne minden félõrült aki azt hiszi ért hozzá jelentkezzen.
A kérdező hozzászólása: "A tesóm elvégezte a Gábor Dénest, fogalma sincs a szakmáról. Igaz, nem is próbál benne elhelyezkedni. " Ok nem kérdeztem semmi. Õszintén a Gábor Dénesnél van most itthon rosszabb iskola??? Amikor elolvastam a nevet már meg se lepõdtem azon amin írtál. És ezzel az iskolával az a vicc, hogy nem noname. Azért mert már mindenki halott róla. Csak a többivel ellentétben nem pozitívat. Én se szívesen alkalmaznék olyat aki ott végzet. Nem azért mert fõiskola, mert ott is van jó. (BGF, EKF) "És ha valaki nem kap állást, nem biztos, hogy gagyi, hanem esetleg nem Pesten lakik. Ugyanis nem mindenki lakhat a fõvárosban, és vidéken már közel sem olyan rózsás a helyzet. " Erre volt egy nagyon jó cikk, hogy sajnos a magyarok egyáltalán nem nobilisak. Ha Pesten kap állást akkor fel kell menni. Ez a fiatalok esetében nem lehet akkor baj. De van szakma mint a programozó aki nehezen kap Pesten kívül állást. "Hetente felteszed ezt a kérdést, és mindig jót röhögsz magadban, hogy megint mennyi embert felbosszantottál a nagyképûségeddel?" Nem teszem fel.
A kérdező hozzászólása: "Jaj, dehogynem. Fel lehet ismerni. Mindig ellövöd a poént, hogy az ismerõsödnek nem volt elég a félmilliós fizetés, és ezért kért emelést, és megkapta. " Nem poén. HA valamibõl náluk hiány van, akkor fizetnek érte, nemde??? Különben hogyan pótolják, ha hónapok óta nem találnak embert??? Abban a cégben milliárdokról van szó és ilyen viszonyban a fél milliós fizetés nem is sok. Vannak szakmák ahol ez nem hihetetlen. " Informatikai állás a 2 hónap alatt egy darab nem volt itt." Mint írtam informatika állásból (amihez diploma kell) sok van, de 90% Pesten koncentrálódik. "Mellesleg nem lakhat mindenki Pesten. Nem ez a megoldás." Itt a mobilitással már a fiataloknál is gond van. MA szinte alig van olyan akinek 30 éves kora alatt van háza. Az nem lehet indok, hogy nem tud elmenni. Lehet választani: vagy marad munkanélküli vagy elköltözik olyan helyre ahol van munka. Ezt azért mindenki tudhatná. Hiába végzem el a felsõoktatást, ha a szülõvárosomban nincs nekem munka. Ezt én is tudom és ezért fogok Pestre költözni. ÉS ez nem egy nagyon kicsi város, a megye 3. legnagyobbja. Sõt a megyében se találnék ilyen munkakört. De pest teli van vele.
És mond, ki tervezet? mond=mondd tervezet=tervezett A helyesírási szótárt olvasgasd légy szíves. A kõmûvesnek a tervek alapján kell a házat felépítenie, tehát a tervekhez is konyítania kell valamicskét, nem gondolod?Te csak a mérnök fontosságát hangsúlyozod, a kõmûves , az ács talán kevésbé fontos, akik kint rohadnak a gutaütõ melegben is naphosszat?És a munka keményebb részét is elvégzik, hogy ne lakjál barlangban?Persze, az "okos " diplomás csak annyit lát, hogy a kõmûves piszkos és nincs diplomája, nem kell a munkájához öltöny, akkor nem is kell neki annyi fizetés. Hát az ilyeneknek húzza fel a mérnök a házukat!
Kenyérgyárba nem kell szakmunkás végzettség?Nos, ha takarítani akarsz a kenyérgyárban, akkor valószínûleg nem kell. Minden egyéb kenyérgyári munkára ott vannak a pékek, akik több évig tanulják a szakmájukat.Persze a fene okos diplomás nyilván úgy gondolja, hogy a kenyér és egyéb pékárú készítését mindenki a kisujjából rázza ki, eleve ezzel a tudással születik, ergo nem kell hozzá sok ész és megfizetni is felesleges. Én nem állítanálak be kenyeret sütni...
A kérdező hozzászólása: "Hát, lehet hogy rám dõlne, ha egy mérnök, könyvelõ vagy egyéb értelmiségi húzta volna fel a falakat." És mond, ki tervezet? Bemennél egy olyan iskolába, kormányhivatalba amelyet nem mérnökök, hanem a kõmûvesek terveztek?
A kérdező hozzászólása: "Szakmán belül is lehetnek nagy eltérések." Jó. Érthetõ mondjuk, hogy az építõiparon belül a mérnök nem annyit keres mint a kõmûves.
A kérdező hozzászólása: ma 12:33 Kiragadtál az egészbõl egy momentumot, amit még félre is akartál magyarázni. De a legfontosabbat ne hagyjuk ki: "ogy a munkaerõpiacon van-e elegendõ ilyen vagy olyan szakképzettségû személy. Ha nincs, akkor a bér magasabb, ellenkezõ esetben alacsonyabb lesz" Ez egységesen igaz szakmunkásra és diplomásra. Bár igaz, hogy alapból a diplomások átlagosan magasabb fizetést élveznek, viszont a kiemelkedõ fizetés ott van, ahol hiányt is találhatunk. Egy cnc-s is jó fizetést kap, mert hiány van belõle, de nem kap azért akkorát mint egy mérnök. A mérnökit nehezebb elvégezni, magasabb tudás kell hozzá. Lehet azt mondani, hogy egy szaki is sokat tanul, de azért azt vegyük már figyelembe, hogy õ neki a szakmai vizsgájára kel annyit tanulni mint egy mérnöknek 1-2 sima vizsgára.
A kérdező hozzászólása: "Ez egy parasztvakító dolog, a drága magas végzettségûek ilyen maszlag szöveggel akarják elfogadtatni azt, hogy alanyi jogon magasabb fizetést szavaznak meg maguknak!" Kik szavazzák meg??? Meg milyen hülyeség az, hogy alanyi jogon. A magasabb szintû végzettség mindig magasabb fizetéssel jár. (persze itthon az állam miatt ez másként néz ki, de nyugaton ez teljesen elfogadott) Egy szakmunkás többet keres mint egy segédmunkás és egy diplomás többet keres mint egy szakmunkás. PErsz van pár szak ahol ez nem igaz, de átlagban ténylegesen többet kapnak.
Az elõzõ mindent pontosan leírta, amit akartam, így nincs hozzáfûznivalóm.
El nem hiszem ám, hogy egy fogtechnikus ennyit keres. Kicsit sántít ez a statisztika.
Soha. Minden ember egyenlõ ezért fizetni is egyformán kell õket. Aki meg ezzel nem ért egyet az baxa meg az annyát.
"Most nem ülhetnél a gép elõtt ilyen naplopók nélkül. A házad lehet már rád dõlne, stb." Ne hazuggyál gyerekem, árt az imázsodnak!
Azért lássuk be: sokszor nem a ledolgozott idõt fizetik meg. Párom saját bevallása szerint napi 2-3 órát dolgozik programozóként, 530 a nettója. Én napi 8-10-et ügyfélszolgálaton, ahol türelmes vagyok, segítek az embereknek, meghallgatom a problémáikat, elviselem ha rajtam töltik ki a dühüket. Mindezt nettó 170-ért. Anyósom óvónõ lassan 30 éve, két diplomája van, nettó 130-at kap. Minden nap más program van az óvodában, ilyenkor nyáron viszik õket strandra is. Ha meg egy gyerek elesik és beüti valamijét, a szülõ leordítja a haját, mert máshogy nem tudja levezetni a feszültséget. Vagy ott van a politikus vs. mentõorvos, tûzoltó. Elég nagy a különbség köztük, indokolatlanul. Ez van: nem a valóban értékes szakmák vannak megfizetve, mert azok nem termelnek profitot :-(
A kérdező hozzászólása: ma 14:53 És már meg is van, hogy miért nem akarnak annyira alkalmazni. Mert van gyereked. Sajnos a mai világban ha gyereked van hátránnyal indulsz. De a cégeket is meg lehet érteni.
A kérdező hozzászólása: "Soha. Minden ember egyenlõ ezért fizetni is egyformán kell õket. Aki meg ezzel nem ért egyet az baxa meg az annyát." "Ez van: nem a valóban értékes szakmák vannak megfizetve, mert azok nem termelnek profitot :-(" És kinek mi az értékes? Igen a programozók elég jól meg vannak fizetve. (de azért ezzel a 2-3 órás 570 nettó nekem furcsa) AZ alapján adnak fizetést (az államot leszámítva), hogy mennyien tudnák/tudják ellátni az adott szakmát. Míg egy kenyérgyárba azért nem olyan nehéz embert találni, sõt nem is kell hozzá szakmunkás végzettség, saját tapasztalatból mondom, addig mondjuk egy informatikusnál alap elvárás a papír. Ezzel már egy szûrõt állítanak be. És azért a két szak se ugyanolyan nehézségû. AZ informatikát jó ha az egyetemisták 10% fejezi be, míg mondjuk egy gépésznél jó ha 10% nem fejezi be. (ez is saját tapasztalat) Sokszor azért a munka nehézsége is szabályozza a fizetéseket. És itt nem a fizikai, hanem a szellemi munkára gondoltam. Nem mindenki alkalmas mérnöknek vagy informatikusnak. Azért ezeket mondom mert ezek a jól fizetõk. HA mindenki ugyanolyan fizetést kapna akkor senki se tanulna sokat, hisz egy szakmunkával is ugyanígy keresne akkor minek kínlódna az egyetemen?
Ha mindenki ugyanannyi fizetést kapna (ami szerintem is irreális, sõt, nem is hiszem hogy szükséges), akkor az emberek olyan szakmát szereznének, amiben szeretnének dolgozni.
"Most nem ülhetnél a gép elõtt ilyen naplopók nélkül. A házad lehet már rád dõlne, stb." Hát, lehet hogy rám dõlne, ha egy mérnök, könyvelõ vagy egyéb értelmiségi húzta volna fel a falakat.
Igen, még a fiatalok sem mobilak. El lehet gondolkodni rajta, hogy miért. Mert egy kezdõ fizetésbõl, még ha diplomás is, igen nehéz egyedül fenntartani egy albérletet. A fiatalok zömmel a szülõknél laknak. Nem hinném, hogy ezért a lakosság lenne a hibás. Talán az áraknak arányban kéne lenniük a fizetésekkel. És ezzel nem nagyon tudsz vitatkozni, még te sem.

A kis Brazil gyerekek miért tudnak olyan jól focizni? Mi magyar kis gyerekeink miért nem tudják azt a színvonalat elérni?

Legjobb válasz: Talán azért ahogy minden fekete ember nagyon jól tud táncolni,mert van ritmusérzékük..A vérükben van!

Talán azért ahogy minden fekete ember nagyon jól tud táncolni, mert van ritmusérzékük..A vérükben van!
A kérdező hozzászólása: amugy ol szokott menni a brazil foci?
Nem egészen a kérdésre válaszolok, mert arra már leírtak pár jó választ, de hát valahol evidens is...csak az egyik reakciódra viszont reagálnék: a brazil csapatok nem érnek egy fillért se ?...ember ?...néztél te valaha brazil bajnoki meccset ?...akkora küzdelem, hajtás van, szinte mint Angliában, csak hozzá jönnek technikás, nem erõszakos, nem szabálytalankodó focisták...Botafogo, Fluminense, Flamengo, Corinthians, Sao Paolo, Santos, Gremio, Cruzeiro...mind-mind nagy csapatok, talán a világ legkiegyenlítetteb bajnoksága, mert a felsoroltak közül gyakorlatilag bárki lehet bajnok, nem úgy mint Spanyolországban, Angliában...és ha néztél az elmúlt hónapokban FIFA ranglistát, hát a brazil bajnokság az elsõ 3ban benne van/volt...
A kérdező hozzászólása: én nekik is drukkolok a világbajnokságon
azért jók 1részt mert télleg egésznap foci, foci, foci a legnagyobb megélhetési lehetõség egy ien szegény országban 2részt a feketék sokkal dinamikusabban mozognak
A brazil csapatok nem érnek egy fillért sem ? 6 Világkupát nyert 4 csapatuk(Flamengo, Gremio, Sao Paolo, Santos) és ezzel a 3. legeredményesebbek. Amúgy a nagyobb európai klubok felvásárolják a fiatal, tehetséges brazilokat és ezért erõsebb az európai labdarúgás.
Mert a nagy csapatok felvásárolják a legjobbakat?
a ritmusérzéken kivül, õk lehet hogy jól érzik magukat, nekik lehet hogy jobb fejek a szüleik meg lehet hogy tehetségesebbek szoval ilyen kevés dologgal nem lehet ezt leirni.... a pénzröl meg az a véleményem, hjogy látszik(2. kommenteõ) vmikor a második vh- idején olvastál braziliárol, és a társadalomrol...u h ne okositsd a hülyeséget
A kérdező hozzászólása: de miért van az hogy a Brazil válogatott egy erõs csapat, de a brazil csapatok nem érnek egy fillért sem?
Mert a legtöbb brazil gyerek olyan szegény családban él, hogy a focin kívül gyakorlatilag nincs más lehetõsége elfoglalnia magát. Sokuk iskolába se tud járni, mert nincs pénzük, csak a foci létezik a számukra. Azonkívül tényleg a "vérükben" van, tiszta lelkesedéssel csinálják és mivel nehéz körülmények között (gyakorlatilag az utcán, konzervdobozzal) tanulják és gyakorolják a focit, alapból jobbak lesznek és nem csoda, hogy a fél világot lefocizzák a pályáról. Ott nem hivatás vagy "elitszakma" a foci, hanem maga az élet. Nem túlzás!
Ez téveszme higyj nekem sokkal tehtségesebb Magyar focisták vannak :D , hogy ezt honnan tudom mondjuk azt h ezzel foglalkozom :D Járj utána Magyarországon 16-17éves korában rontják el a focistákat :D énís focizom és egy csomó ismerõsöm van akit pl.: 14-évesen felvettek már a stuttgart-ba csak nem mehetett el Nézd meg az MTK-utánpótlás eredményeit! nyitva marad a szád!! És nálunk van , h egy kiscsapatnak számító Grund Fc megverte az AC Milan korosztályos csapatát :D

Jól csinálom? Miért nem alszik még így sem este?

9h kor szopi, öltözés, játék, aztán 11h- 13h-ig alvás. 13h- kor szopi + gyümi. Innent?l séta, ügyintézés, ritkán alszik, max 10 percre, közben 16h- kor szopi. 19h- kor fürdés, 19.30h- kor tejpép + szopi (de ekkor már alig szopizik). Éjfélig alszik, de aztán 3 óránként szopi van (éjfél, 3h, 6h), s aztán jön a reggel. Jöv? héten lesz 6 hós, 1,5 hete kezdtük a hozzátáplálást, de még csak a gyümik különféle ízeivel (alma, banán, majd körte) + a tejpép. Délután, este fejek, de a lefejt tejet sem akarja meginni, így megy a hüt?ben majdani f?zelék higítónak. Tápszert sem akar elfogadni, csak nagyon ritkán (max 2 naponta 1X). Mit tegyek, hogy ne szopizzon ennyiszer éjszaka?

Legjobb válasz: Szia! Az én 7,5 hónapos kislányom általában 1-2x szopizik éjszaka. 1x próbáltam, hogy este adtam neki tejpépet és utána szopizott, amennyi neki jól esett. Azt hittem, majd így nem fog éjjel szopizni..hát, jól befürödtem, mert nem 1-2 alkalommal ébredt, de legalább 6x. Valószínûleg a tejpép miatt nagyon szomjas lehetett, mert csak néhány percre ébredt és elég volt neki pár korty tej.

Szia! Az én 7, 5 hónapos kislányom általában 1-2x szopizik éjszaka. 1x próbáltam, hogy este adtam neki tejpépet és utána szopizott, amennyi neki jól esett. Azt hittem, majd így nem fog éjjel szopizni..hát, jól befürödtem, mert nem 1-2 alkalommal ébredt, de legalább 6x. Valószínûleg a tejpép miatt nagyon szomjas lehetett, mert csak néhány percre ébredt és elég volt neki pár korty tej.
A kérdező hozzászólása: S változtattál rajta? Az bevált?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!