Találatok a következő kifejezésre: Miért nem hosszabb (44 db)

Ha már csak egyszer alszik, miért nem hosszabb az alvási ideje?

14hónapos a lányom, eddíg délel?tt aludt egy órát, délután meg másfelet. Amióta egyszer alszik napközben, másfél óránál nem alszik többet. Rengeteg babás ismer?söm van, mindenhol minimum 3 órát alszik a gyerek ebéd után. Lányom felkel egy-másfél óra múlva, és este 6kor már alig lehet bírni vele mert fáradt. Fürdés fél8kor van, és 8kor pedig alvás. Mit csináljak? 6kor már nem tehetem le, viszont ha 8el?tt leteszem, akkor reggel 5kor már kukorékol.

Legjobb válasz: Szia! Nálunk is ez volt sokáig, amíg meg nem szokta az 1x alvást. Aztán magától át állt mire megszokta, most már leteszem aludni dél körül és 3 körül kel. Egyszer csak elkezdett többet aludni, bár lehet ebbe az is közbe játszott hogy megtanult menni és jóval többet vagyunk kint a levegõn is mióta jó idõ van, úgy veszem észre jobban elfárad.

Szia! Nálunk is ez volt sokáig, amíg meg nem szokta az 1x alvást. Aztán magától át állt mire megszokta, most már leteszem aludni dél körül és 3 körül kel. Egyszer csak elkezdett többet aludni, bár lehet ebbe az is közbe játszott hogy megtanult menni és jóval többet vagyunk kint a levegõn is mióta jó idõ van, úgy veszem észre jobban elfárad.
Nálunk hasonló a helyzet. A fiam sem alszik 1, 5 óránál többet, pedig amikor 2x aludt akkor ez 2x 1, 5 óra volt. Õ este 8-ig fent van, néha még 9kor is nehéz altatni. Reggel 8körül ébred. Nem tudok én sem mit csinálni, de hátha kapunk jótanácsokat:) 15 hónapos kisfiú
2. vagyok. A fiam, amióta kint sétálunk-szaladgál, azóta alszik csak 1x és pont azt vettem észre, hogy teljesen felpörög kint, nemhogy fáradtabb lenne a sétáktól (ami naponta 2x 1, 5-2 óra)
A kérdező hozzászólása: Lányom már 10, 5hónapos kora óta megy, most már szinte fut, hiába fárad el, hiába várok plusz egy órát a lefekvéssel, akkor is csak 1, 5órát alszik. Van amikor reggel kel 7kor, délben ebéd, ami közben már majdnem bealszik, leteszem és fél2-3/2kor már fel is kel. 5kor már tiszta dilis mert álmos, de ha akkor leteszem és alszik megint, akkor este nem akar, vagy éjjel kel fel. Már nem tudom mit csinálhatnék!? Várok egy kicsit, hátha Õ is átáll majd idõvel a hosszabbra, ahogy az elsõ válaszoló írta. Mondjuk már másfél hónapja megy ez...
nálunk is hasonló a helyzet, amióta átálltunk az egyszeri alvásra, nagyon ritkán alszik többet 1, 5 óránál. És este ugyanúgy álmos, ezért én a déli alvást kihúztam 1-1/2 2 re, így leghamarabb 3 fele kel, és onnantól kibírja egész jól estig.
Ismerõs a helyzet! Mi most állunk át az 1x alvásra a 15 hónapos fiammal. Kb 1 órát alszik, majd felsír, feláll az ágyban. Ilyenkor bebattyogok, és szépen visszafektetem, simogatom és visszaalszik. Nálunk ez mûködik, hogy úgymond nem engedem felkelni. Próbáljátok meg visszaaltatni, hátha sikerül. Egyébként meg neki nagyon furcsa, hogy az eddigi 2 alvásból csak 1 lett, ezért õ még igazán ne is tudja, hogy neki 1x kellene, de sokat aludnia. Õ úgy érzi, eleget aludt, felkel, majd várja a következõ alvást. Kicsi türelem, majd õ is megszokja!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a segítséget mindenkinek. Sajnos a visszaaltatást már próbáltam, de nem jártam sikerrel. :o(

Miert nem szedi le a szort a gyanta a honaljamrol mindet jol csinaltam megsem szedi le azt irta 2-3mm kell legyen es nekem hosszabb volt?

X-epilt hasznalok tapasztaltak segitsetek milyen iranyba kell ragasztani es tepni s.o.s ja eddig borotvaltam

Legjobb válasz: Lehet, hogy 2-3 millimétert ír, de hidd el, hogy hónaljban sokkal hosszabb kell, hogy normálisan leszedje. Tehát ott hibáztál, hogy nem volt elég hosszú.

Lehet, hogy 2-3 millimétert ír, de hidd el, hogy hónaljban sokkal hosszabb kell, hogy normálisan leszedje. Tehát ott hibáztál, hogy nem volt elég hosszú.
2-3 milliméteres szõr nem elég, legalább fél centis szõr kell ahhoz, hogy rendesen leszedje. Szóval, ha hosszabb volt ennél, az nem baj, mert hosszabbnak is kell lennie. A gyantát szõrnövekedéssel megeggyezõen kell felkenni, és ellentétesen kell letépni. Ezenfelül a felületnek teljesen száraznak kell lennie, szóval ha egy icipici izzadság is van a hónaljadon, a gyanta nem tapad meg rendesen.

Miért nem lehet újramelegíteni a tápszert? Hosszabb utakon hogyan oldjátok meg az etetést?

pl ha több órás útra mentek... hogyan tartod melegen vagy ha pl egész nap termoszban van, az nem árt neki? Hidegen kikeverni és úgy odaadni?

Legjobb válasz: Hosszabb úton viszem külön a meleg vizet, termoszban. A tápszert meg tápszer adagolóban. Abban 3 adag fér el, nem kell a zacskóval babrálni. És amikor megéhezik, öntök vizet az üvegbe, aztán bele a tápszert, összerázom, és már kész is. De olyan is volt, hogy kihûlt a víz, akkor a benzinkúton megkértem a csajt, hogy dobja be a mikróba egy körre. :)

Hosszabb úton viszem külön a meleg vizet, termoszban. A tápszert meg tápszer adagolóban. Abban 3 adag fér el, nem kell a zacskóval babrálni. És amikor megéhezik, öntök vizet az üvegbe, aztán bele a tápszert, összerázom, és már kész is. De olyan is volt, hogy kihûlt a víz, akkor a benzinkúton megkértem a csajt, hogy dobja be a mikróba egy körre. :)
Én sosem melegítettem újra a tápszert. Mint az elõzõ hozzászóló is írta, vittem külön a tápszert valamint termoszba forró vizet. De egyébként lehet kapni a boltokba elõre elkészített tápszert, úgy néz ki mint a kis dobozos üdítõ. Bár az azt hiszem 6 hónapos kortól adható. Azt csak át kell önteni az üvegbe és ihatja is, nálunk bevált hosszú utakon.
2 tápszeres gyerekem van, mindkettõ másmás kórházban született. Mindkét helyen azt mondták, tápszert nem szabad újramelegíteni, nem szabad melegen tartani, mindig frisset kell készíteni. Hosszabb utakon meg úgy oldottam meg, hogy kiszámoltam hányszor fog tápszert enni azidõ alatt, annyi cumisüveget készítettem elõ a kellõ mennyiségû vízzel. Kajaidõkor megálltunk valahol, bementünk benzinkútra, étterembe és megkértük, hogy mikrózzák meg egy kicsit a vizet. Utána hozzákevertem a tápszert és már itta is a pici.
Én simán újramelegítem. És ahogy az egyik válaszoló írta, mi is úgy oldjuk meg, hogy vagy benzinkúton, vagy amikor útközben megállunk enni vagy inni egy kávét, megkérem õket, hogy dobják be a mikróba.
Én is újramelegítem, szintén nem volt még tõle semmi baj. És csatlakozom ahhoz is, hogy bárhol, kúton, bisztróban ahol van mikró, simán megkérek bárkit, hogy melegítse meg. Egy babának azért csak nem mondanak nemet.
Melegen tartani nem szabad, elszaporodnak benne a bacik. És hogy újramelegíteni nem szabadna? Akkor miért csinálják így nagyon sok kórházban már az újszülötteknek is? Reggel elõre elkészítik a tápszert, és ha mész érte, csak bedugják a mikróba, és kész. Szóval én itthon is így csináltam mindig, ami maradt, beraktam hûtõbe, következõ kajánál felmelegítettem, azt megitta (öntöttem volna inkább a lefolyóba?). Ha akkor is hagyott, azt már nem kapta meg utána. De a 20 hónap alatt ettõl semmi baja nem lett.
A kérdező hozzászólása: Nem is azért akarom odaadni neki a maradékot, mert megerõltetõ a frissen készítés, hanem azért, mert különben egy csomó kárba megy. De eddig semmi baja nem volt tõle. Az is újramelegítésnek számít, ha a frissen készült, kicsit forróbb tápszert hozzáöntöm a hideg maradékhoz?
A tapszert hivatalosan tenyleg nem szabad sem ujramelegiteni, sem melegen tartani, az ujramelegitestol ugyanugy szaporodnak benne a bakteriumok. Termeszetesen mindenki azt csinal, amit akar, de nekem volt ket tapszeres babam es nem tunt szamomra megoldhatatlan kihivasnak mindig frissen keszitve adni nekik a tapszert. Ugy ereztem, hogyha mar anyatejjel nem szolgalhatok nekik, akkor az a minimum, hogy a tapszerkeszites masfel percet nem sporolom el toluk... Es mi rengeteget utaztunk, kulfoldre is, belfoldon is, nalunk nem volt ritkasag a 23-24 oras autout, repulest. En ugy csinaltam, hogy vittem teljesen forro vizet termoszban. A cumisuvegbe (vagy uvegekbe, attol fuggoen mennyi kellett) raktam kb 100 ml forralt, kihutott vizet. A tapszeresdobozt vagy vittem kompletten, vagy kis zacskoba kikanalaztam az egyadaghoz szukseges mennyiseget. Ha ehes volt a gyerek, akkor a cumisuvegben levo vizhez hozzaontottem annyi forro vizet amennyi meg kellett az adaghoz, beleontottem a kimert tapszert es keszen is volt. Mivel a hideg/forro vizet vegyitettem igy pont olyan hofoku lett egybol, hogy jo legyen, nem kellett huteni, sem melegiteni, se semmi. Mi emiatt meg sem alltunk, ha autoztunk.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Nekem azt mondták a kórházban, hogy nem szabad, de a védõnõ azt mondta egyszer azért lehet. Én meg szoktam csinálni este és éjszaka csak melegítem neki. Eddig nem volt semmi baja tõle... De sok kárba megy így is, sajnos. Hosszú utakra a termosz + por, az jó ötlet. Milyen az a tápszer adagoló, amibe belefér 3 adag? Errõl még nem hallottam.
Szia. Én újramelegítettem, soha semmi baja nem volt tõle. Mikor kórházban voltunk ott is mikróban megmelegítették a tápszert.
Szerintem annak szamit. De itt nem is az ujramelegites a lenyeg, hanem az ido. Legalabbis amikor meg az elso babam szuletett, akkor a tajekoztatoban az volt. Kb 2-3 oran belul megkaphatja a baba, mert ennyi ido alatt nem szaporodnak el benne veszelyes mertekben a bacik. Ezido alatt fel is melegitheted. A mennyiseget pedig hamar sikerulni fog majd pontosan bemerned szerintem. Legalabbis nekem tenyleg 2 teljesen tapszeres gyermekem volt, az elso nehany hetben fordult elo, hogy maradt meg tapszer, de akkor is csak keves mennyiseg, utana max 10 ml, vagy semmi. Ezen kivul csak akkor volt maradekunk, amikor jott a foga es pl este nyugos volt, nem birta meginni. Egyebkent eltuntettek. De en nem mindig 30 ml-kent csinaltam peldaul, mert sokaig mondjuk keves volt a 150 ml vizbol keszult mennyiseg, de a 180 sok, az megmaradt volna, igy en raktam kb 160-170 ml kozotti mennyiseghez 5 es fel kanal tapszert. Tehat koztes adagokat csinaltam abban az idoszakban, amikor ennyi fogyott. Mi tenyleg nem pazaroltunk sokat ujramelegites nelkul sem. Eleg hamar bealltak a sracok maguktol a 3 orankenti evesre, gondolom ez is segitett, mert igy valoban ehesek voltak es nem hagytak meg a szokott adagot. Amikor valamilyen oknal fogva koztes idoben etettem meg direkt (pl vedonohoz mentunk delre es delben lett volna az etetes, nem akartam, hogy ott orditson, akkor megetettem 11kor indulas elott), ilyenkor mindig maradt meg fel adagnyi, mert meg nem volt evesido es nem volt igazan ehes. De ha akkor adtam amikor kertek es akkor, amennyit azokban a hetekben ettek, akkor tenyleg nem volt maradek.


Miért nem engedi a YouTube feltölteni a 15 percnél hosszabb videót? Ha már régebben feltöltöttem hosszabbakat is.

Az lenne a problémám, hogy a YouTube-on régebben mindig is töltögettem fel hosszabb videókat is, mint 15perc, de a napokban egyszer csak nem engedte, ezt írja "Elutasítva (a videó túl hosszú) " pedig amikor odamegyek, hogy "feltöltés": "Gratulálunk! Fiókodba most már 15 percnél hosszabb videókat is feltölthetsz. " Azt olvastam hogy lehet baj a csatornám jogaival, hogy megszegtem volna valamelyik paragrafusát a YT-nek, de ez is kizárt mivel ezt írj a profilomban: "Közösségi irányelvek Jó állapot Szerzői jogi figyelmeztetések Jó állapot Tartalomazonosítói követelések Jó állapot" Tehát számomra teljesen rejtély, hogy miért nem enged feltölteni a YT-t nem csak egy formátumot próbáltam és nem. Előre is köszönöm a segítséget

Lanyok! Miert csinaljatok ezt? Ha egy fiuval regebben joba voltatok es sokat beszelgettetek akor miert nem irtok visza neki ha hosszabb-rovidebb ideig nem beszelgettek veluk?

Ma is irtam egy lanynak akivel regebb egesz napokon keresztul sms-eztunk meg sokat beszelgettunk es most semmit se reagal az irasomra

Legjobb válasz: arra gondoltál már h lehet h nincs gépközelben?

arra gondoltál már h lehet h nincs gépközelben?
A kérdező hozzászólása: Gepkozelbe volt es el is olvasta amit irtam, de nem reagalt ra
Ez gázos. Hagyd a csajszit. Nekem a gimis legjobb barátom csinálta kb ezt. Többször is kerestem, de mindig ilyen 2 sorokkal tudott le. Régen meg órákat beszéltünk. Ha nem hát nem. Máskor biztos nem írok rá. 22 L
El kell tudni fogadni, hogy az emberi viszonylatok egy idõ után kihûlnek , az emberek elidegenednek egymástól.Nekem is van számos olyan régi ismerõsöm, akikkel útcán már nem is köszönünk, mert már vagy 5 -6 éve találkoztunk, és legutóbb jóban voltunk, de mégsem. Egyikünknek sincs már rá igénye! Ki vagy kopva ezekszerint ezeknek az embereknek az érdekkörébõl. Építsd le õket végleg , én ezt javaslom. Keress olyat, aki aktuálisabb. A régieket meg hagyd a fenébe!

Miért nincsenek céljaim? Miért nem tudom elképzelni a jövőmet hosszabb távon? (22/F)

Úgy gondolom, ennyi idősen, már "ideje" lenne. Mindig vannak elképzeléseim, de ezek pár nap, hét múlva szertefoszlanak, instabilak, fellángolások. Elég sok könyvet végiglapoztam már, mit tudnék kitanulni, mivel szeretnék foglalkozni is. Nem használt eddig. Próbálkoztam könyvek nélkül, magamba néztem, de így is csak fellángolások sikerülnek. Igazából azt sem tudom ki vagyok én, csak vegetálok.

Legjobb válasz: Pont ugyan ezt érzem és tapasztalom, bár nekem még van kis idõm ezeken gondolkodni. Sajnos nem tudok használható választ írni, de szerintem más sem fog tudni. Azért sok sikert, és ne add fel! (akármennyire is sablon duma)

Pont ugyan ezt érzem és tapasztalom, bár nekem még van kis idõm ezeken gondolkodni. Sajnos nem tudok használható választ írni, de szerintem más sem fog tudni. Azért sok sikert, és ne add fel! (akármennyire is sablon duma)
Ja, erre nem tudunk válaszolni. Talán elõször azzal kellene kezdeni, hogy egyáltalán mire vagy képes? Tény, hogy életcél nélkül, legyen az akármilyen szánalmas is, nem lehet élni.
Na hát haver, nekem hasonlóképpen van, tudom mit szeretnék csinálni, csak az a gond, hogy kevés rá az idõ, mert az nagyobbrészt a sulira elmegy. Így hát az a kevés, ami marad azt próbálom arra fordítani és még így is "el vagyok maradva" pár dologgal, ami még kéne (pl. nyelvvizsga). A másik dilemmám pedig az, hogy több dologgal (3) is szeretnék foglalkozni csak hát nincs rá idõ... megint ugyanott vagyok ahol az elõbb. Céljaid pedig vannak szerintem, csak meg kell õket keresni. Nem könnyû önmagunkat se megismerni. Fel a fejjel! ugyancsak 22/F

Miért nem lehet egy vízipipa kb.1 méternél hosszabb? (tv-ben hallottam)

Legjobb válasz: Azt mondják, hogy akkor megfullad az ember, de azt pont nem hallottam, hogy miért.

A kérdező hozzászólása: Azt mondják, hogy akkor megfullad az ember, de azt pont nem hallottam, hogy miért.
Esetleg nem 10 métert mondtak?
A kérdező hozzászólása: öööööö de az lehet nem tudtam figyelni mert dolgom volt.:D
Lehetni lehet, csak nem biztos, hogy tudod szívni. Minél hosszabb, anná tovább kell szívnod, hogy odaérjen a füst.
Itt pont errõl fórumoznak: "How much force would one have to apply in order to still be able to inhale without making an effort? What would be the perfect ratio between length and diameter of the hose? what's the maximum length? you dont need very much force at all..sometimes i dont even put the nozzle tip in my mouth i just have it resting on my lips and inhale very little and it works..this all depends also on the type of hose your using..the wide the hose the easier to take hits..for length there is no perfect dimension..some people like short hoses and some people like long hoses..i think it should be long enough so your hookah wont tip over when handing it around to other people but not long enough to were you or other people trip over it and knocking your hookah over..so if i had to put a length and width on it..i would make the hose 6 feet in total length and width wise i would make it 1/2'' to 3/4'' of a inch wide"
A kérdező hozzászólása: Ezt az angol szöveget nekem kb. 1 órába tartana lefordítani. Azért köszi
van 1 m-nél nagyobb vp forgalomba is..

Szerintetek hosszabb távra miért nem keresnek a pasik olyan nõt, aki azért dekoratívabb, csinosabb?

Ha tényleg ismerkednének találnak ilyet, nem kell leragadni az elsõ csúfságnál.

Legjobb válasz: Kivéve, ha valami sértett kis p1csa vagy, aki nem kellett egy adott úriembernek, hanem inkább egy másik nõci. Emellett egy sekélyes [email protected] vagy, aki azt hiszi, hogy õ a világ legszebbje. Ha nem ez a helyzet, akkor vedd tárgytalannak amit írtam. Én 8 évig voltam egy olyan csajjal aki külsõre a nõk 95%-nál jobban néz ki, mégse jutottunk egyrõl a kettõre, mert érzelmileg és értelmileg egy selejt volt (elsõ kapcsolatom, fiatalon jöttünk össze, így amíg nem szakítottunk elég nagy köd volt a szemem elõtt a nõket és azt illetõen, hogy milyen is egy értelmes/normális nõ). Most az elõzõnél egy jóval kevésbé dekoratívabb nõvel vagyok, aki ezalatt az 1 hónap alatt többet adott az életemhez mint az elõzõ szépség 8 év alatt.

Kivéve, ha valami sértett kis p1csa vagy, aki nem kellett egy adott úriembernek, hanem inkább egy másik nõci. Emellett egy sekélyes [email protected] vagy, aki azt hiszi, hogy õ a világ legszebbje. Ha nem ez a helyzet, akkor vedd tárgytalannak amit írtam. Én 8 évig voltam egy olyan csajjal aki külsõre a nõk 95%-nál jobban néz ki, mégse jutottunk egyrõl a kettõre, mert érzelmileg és értelmileg egy selejt volt (elsõ kapcsolatom, fiatalon jöttünk össze, így amíg nem szakítottunk elég nagy köd volt a szemem elõtt a nõket és azt illetõen, hogy milyen is egy értelmes/normális nõ). Most az elõzõnél egy jóval kevésbé dekoratívabb nõvel vagyok, aki ezalatt az 1 hónap alatt többet adott az életemhez mint az elõzõ szépség 8 év alatt.
A csúnya nõknek is kell pasi. Különben sincs olyan, hogy csúnya nõ, legfeljebb neked nem tetszik. Különben is, akkort te keress csinosat, és kész.
Hát soha nem jönnék össze (sem rövid, sem hosszabb távra) olyan személlyel, aki olyat mond, bárkire hogy "dekoratívabb".
Általában olyan kérdések szoktak lenni, hogy miért csak a szép nõk kellenek a pasiknak, érdekes. A GYK alapján a férfiaknak semmilyen nõ se kell. 3: Mi a baj ezzel a szóval?
Mondjuk mert nem minden a ruha, a külsõ. A legtöbb pasi nem túl boldog attól, ha a csajnak 100 cipõje van és még mindig nem elég neki (soha semmi nem elég neki), hogy havi 10000-reket költ fodrászra, szoláriumra, mûkarmokra, amikrõl "dekoratív". Magyarán csak viszi, viszi a nehezen megkeresett pénzt és akkor már könnyen lehet az is, hogy nagyok az igényei, de õ ennél többet nem tud és nem is akar letenni az asztalra. Akinek mindene a külseje, annak az erre fordított idõt valahonnan máshonnan kell elvennie és az nem az alvás lesz. Vagyis a munka/az együtt töltött idõ/stb. rovására megy. Az ilyen nõ nem fog hatalmas saját készítette sülthúsos tállal, három fogásos vacsorával várni, tisztaságtól ragyogó lakásban és boldogan nevelgetni a három gyereket. Más egy címlaplány és más egy feleségnek való asszony, aki nem csak 1-2 menetre kellene, hanem akár egy életre. A dekoratív, csinos szó is mindenkinek mást jelent. Valaki szereti pl. ha van mit fogni a nõn, ahogy azt is, ha nincs szét vasalva a haja és "jaj ne nyúlj hozzá", hanem kócos és errõl az jut eszébe hogy hú, most és azonnal kellene rosszalkodni. Vagy a nagyon kifinomult ruhák, szintén a jaj, ne nyúlj hozzá-val lelombozóbb lehet, mint egy bõ fölsõ, amin látszik hogy a csaj nem tiltakozna ha benyúlnának a réseken. Relatív ez a szépség, hogy kinek mi vonzó.
Azért mert némelyik dekorativabb olyan buta mint a s.gg amigy meg kinek mi a dekorativ ? Annak a fiunak lehet hogy a csunyább a szép
Egyrészt, mi közöd van neked más párválasztási szokásaihoz, igényeihez? Keserû a szõlõ? Másrészt, lehet egy kevésbé dekoratív, csinosabb nõ milliószor többet tud az adott illetõnek nyújtani érzelmileg, és mint ahogy elõttem is leírták, sok esetben értelmileg is. Harmadrészt, a szépség, kinézet szubjektív dolog, ami neked csúnya, az másnak szép. Aki meg neked szép, csinos nõ kinézetileg, az másnak visszataszító, mert esetleg tudhatja, hogy egy genetikai hulladékkal áll szemben.

A youtube nekem miért nem enged 15 percnél hosszabb videót fel tenni?

Legjobb válasz: Új a profilod vagy a jogi helyzete nem megfelelõ korábbi szabálysértõ vagy jogsértõ tartalom terjesztése miatt. Az elsõ esetben a telefonszámod és az sms-ben kapott kód megadásával aktiválható. A második esetben elvették a jogot, hogy ne tölts fel további tartalmat, például filmeket.

Új a profilod vagy a jogi helyzete nem megfelelõ korábbi szabálysértõ vagy jogsértõ tartalom terjesztése miatt. Az elsõ esetben a telefonszámod és az sms-ben kapott kód megadásával aktiválható. A második esetben elvették a jogot, hogy ne tölts fel további tartalmat, például filmeket.
A kérdező hozzászólása: Most tölteném fel az elsõ videomat.
Az lehet a gond, legalábbis egy éve még úgy volt a Youtubon, hogy sávosan tudsz bizonyos hosszúságokat feltölteni. Tehát például friss reggel 10 perc hosszig tudsz tölteni, ha van már fent 5 videód, akkor 15 percig... Ezek csak példa adatok, a pontosat szerintem meg lehet találni bejelentkezés után, vagy megnézed a hibát, amit kapsz hosszú videó feltöltése esetén.
A kérdező hozzászólása: Kössz, szerintem igazad van

Miert nem birom hosszabb ideig a futast?

idore gondolok :)

Legjobb válasz: mert nem vagy elég edzett?

mert nem vagy elég edzett?
Mert a legtöbb ember nem is gondolná milyen kemény egy igazi futóedzés. Aztán mikor elkezd futni rádöben, hogy hoppá, sehol sincs az erõnlétem, és ilyenkor jön a nagy hiba: ez nem nekem való, csinálok mást. Ne hagyd abba, és akkor javulni fog a teljesítményed :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!