Találatok a következő kifejezésre: Miért nem hogy szeret és miért (55 db)

Miért vagyunk sokan ugy (tisztelet a kivételnek) hogy olyan embert szeretünk aki viszont nem szeret? és miért nem tudunk elszakadni tőle? Ez ilyen érzelmi csapda lenne?

Legjobb válasz: Ha kémiai vonzalom alakul ki, akkor bizony ez csapda. Amúgy pedig, megtanultam, hogy akkor szeretek valakibe bele, hogyha már érzem a szeretetét :) Gonosz dolog? Nem hinném... 31F

Ha kémiai vonzalom alakul ki, akkor bizony ez csapda. Amúgy pedig, megtanultam, hogy akkor szeretek valakibe bele, hogyha már érzem a szeretetét :) Gonosz dolog? Nem hinném... 31F
Én is igy vagyok ezzel, eszem tudja semmi nem lehet én és a között a bizonyos lány között, de a szívem alig várja hogy csak két szót beszéljünk és utána egy napra megnyugszik én szeretem õ elhagyott :) ilyen a világ!
Elhiszem és tudom, hogy nagyon nehéz. Szerintem ez az egyik legfájdalmasabb dolog a világon. Az eszed tudja, hogy el kell szakadni, de a szívednek lehetetlen parancsolni.
Mert az érzelmi kötõdésnél semmi nem erõsebb...és ez olyan dolog, amit lehetetlen befolyásolni. Szerintem minden ember életében van egy olyan személy, akitõl nem tud elszakadni bármi is történjen. Eltelnek évek, jönnek újabb kapcsolatok, de az a biztos pont vagyis a KÖTÕDÉS egy életre megmarad. Mindezt azért gondolom így, mert az én életemben is van egy ilyen ember...ráadásul én el akarok tõle szakadni, de egyszerûen nem tudok...lehetetlen.
Mert az embereknek sokszor az kell, ami nem lehet az övék.
A kérdező hozzászólása: én is pont igy vagyok probálok elszakadni de egyszerüen nem tudok hihetetlen.pedig foggal körömmel probálom
MI AZ HOGY KÉMIAI VONZALOM???!!!
A kérdező hozzászólása: de a szívem alig várja hogy csak két szót beszéljünk és utána egy napra megnyugszik én szeretem õ elhagyott :) ezt annyira jol leirtad
Én is pont így vagyok ezzel.... Az elsõ férfi volt az életeben, de aztán el kellett hagynom, mert az eszemmel tudom, hogy reménytelen... de a szívemnek nem tudok parancsolni, és nagyon szenvedek a hiányától... Néha úgy érzem, hogy bármit odaadnék, csak még egyszer beszélhetnék vele... :( 15l
A plátói szerelemre gondolsz? Mert nekem csak az volt... Kb
Mert egy pedofil. Csinálj új nevet, vagy hagyd abba a cheatet. Pont most volt egy hasonló eset az ismerõsömnél, annyi idõs mint te.
Sztem szólj a szüleidnek!
.
Hagyd a faszba, töröld MSN-rõl, chat-en meg másik név, azt viszont látásra.
Kérj meg sörért pár tagbaszakadt részeget, hogy hugyozza tele a kapujukat. Csak megérti.
A kérdező hozzászólása: már csináltam mindent , más nevet is váltottam de mindig tudta hogy én vagyok mindig meg talál, mondom neki hogy hagyon békén de nem hagy kérdezem miért azt mndja csak , de én asszem bele szerettem és nemtom ott hagyni , de az egyik haverja mondja hogy õ szerelmes belém csak nem meri el mondani szal nemtom
Elsõnek üzenem: cheat = csalás

Miért van az hogy már féléve együtt vagyunk és fontosabbak neki a barátai közben meg azt mondja hogy szeret és nem akar elveszíteni? !

mikor a barátommal gólyabálon voltunk reggel mentünk haza fele és még volt ott pár haverja is és már nem is tudom min de összeszólalkoztunk és az jött ki az egészb?l hogy feltettem neki a kérdést hogy ki neki a fontosabb én vagy a barátai és erre ? azt mondta hogy a barátai és nekem ez annyira rosszul esett hogy sírni tudtam volna és ezek után nem is értem hogy miért vagyunk együtt nem az lenne a természetes hogy én legyek neki a legfontosabb persze ez nem azt jelenti hogy ne is legyen a barátaival de mi értelme van ha nem is tart fontosnak erre ? azt mondta hogy nagyon szeret és én is fontos vagyok neki de a barátai fontosabbak de nem mindegyik! Mondom köszi ezzel ki vagyok segítve! erre a barátai beleszóltak akkor még idegesebb lettem hogy semmi közük hozzá és ez másra nem tartozik csak ránk. de ez milyen megalázó volt már annyira bántott kb 8 másik haverja el?tt mondta hogy neki a barátai fontosabbak aztán meg hogy ? nagyon szeret! utánna elkezdett velem kiabálni hogy miért nem tudom felfogni meg hogy mindig csak tesztelgetem és hogy idegileg a sírba teszem aztán itt elkezdtem sírni de nagyon és akkor oda jött és mondta h nem úgy gondolta tényleg bunkó volt még az egyik közös barátunk is mondta hogy tényleg nem kellett volna én meg csak sírtam és annyira megbántott ? meg bocsánatot kért 1000x még le is térdelt egy bevásárló központban és mondta hogy aludjak náluk és utána haza hoz ne kelljen buszoznom de azóta sem tudom ezt hova tenni és még mindig bennem van hogy nem is vagyok neki fontos! Lehet nem is szeret igazán csak kell neki valaki? csak az a baj hogy én meg túlságosan is megszerettem tudom hogy jó ember és sosem csalna meg ?t már 2x megcsalták de azután is h?séges volt a barátn?ihez és ? is tudja hogy én ilyenre nem lennék képes!de akkor miért van hogy a barátai fontosabbak engem ez zavar és nem akarom hogy ez közénk álljon de nem tudom rajt túl tenni magam!

Legjobb válasz: nem tudom hány éves vagy, de azért nem vagy 30 gondolom... ha ilyen fiatalon az ember nem találja meg a békét a párjával, mi lesz késöbb, ha együtt akarna maradni vele? ha valaki nem vállal fel, akkor azzal nem érdemes kezdeni... valószínûnek tûnik, hogy másképp gondolkodtok a párkapcsolatról, az együttlétrõl, a szerelemrõl... ezt meg kellene beszélnetek szerintem...

nem tudom hány éves vagy, de azért nem vagy 30 gondolom... ha ilyen fiatalon az ember nem találja meg a békét a párjával, mi lesz késöbb, ha együtt akarna maradni vele? ha valaki nem vállal fel, akkor azzal nem érdemes kezdeni... valószínûnek tûnik, hogy másképp gondolkodtok a párkapcsolatról, az együttlétrõl, a szerelemrõl... ezt meg kellene beszélnetek szerintem...
Szia! Õ egy olyan típusú pasi, hogy a barátai fontosabbak neki, ez azért van mert úgy érzi, hogy a barátok örökké megmaradnak neki de Te nem, és éppen ezért inkább vleük ápolja a kapcoslatait. De így viszont kicsit az jön le, hogy nem is kellesz neki errõl beszélgess el vele és ha nem változik semmi hagyd ott. Ha fontos vagy neki tényleg akkor utánad fog menni ha elhagyod is.
Figyelj rám, ne vedd ezt ennyire komolyan. Szerintem a barátodban semmi rossz szándék nem volt, amikor ezt mondta. Egyesek tényleg úgy állnak a dolgokhoz, hogy a barátok évek óta mellette állnak, és õk egy állandó pont, míg a szerelem nem feltétlen sajnos...ráadásul a fél év ilyen téren még nem olyan sok idõ. Úgy értem, ti fél éve vagytok együtt, a barátai x ideje mellette vannak, persze hogy azt mondja jelenleg, hogy õket fontosabbnak érzi. Félreérthetõ ez a mondat, és megértem, hogy kiakadtál rajta, de már bocsánatot kért nem is egyszer, próbálj meg ezzel megbékélni. Inkább ápold tovább a kapcsolatotokat, lássa, milyen jó együtt, és ahogy majd elmélyül a dolog, egyre fontosabb és fontosabb lesz neki. Választás elé csak abban az esetben állítsd, ha a barátai negatív értelemben befolyásolják, és a kapcsolatotokba is belekavarnak. De ha ilyesmirõl nincs szó, akkor nem kell semmitõl sem tartanod. Nyugi:)
Szia! Nem azt mondta, hogy Te nem vagy számára fontos, csak azt, hogy a barátai fontosabbak... és ne haragudj, de most hallasz egy véleményt az Õ oldaláról is. Mi már egy jó ideje együtt vagyunk a párommal, sõt együtt is élünk, sõt gyûrûnk is van. Imádom, szeretem, DE a barátaim nekem is mindig elsõ helyen fognak állni. és tudod miért? Mert egy igaz barát mindig ott lesz veled, ha baj van. Ha összeveszel egy igaz barátoddal és mondjuk épp morcolgóban vagytok még és na adj Isten történik veled valami, akkor Õ akkor is ott lesz. Egy barát az mindig barát marad és minidg mindig ott van melletted. Míg, ha a pároddal összezörrentek ez 10 esetbõl 9szer úgy néz ki, hogy ilyenkor hallani sem akar rólad és akármi is van, adott pillanatban elég kicsi rá az esély, hogy ott lesz melletted. Utána biztosan és az együtt érzésérõl fog biztosítani, vagy hogy mennyire sajnálja, hogy akkor nem volt ott, de ez a Te helyzeteden abban az esetben nem fog már segíteni. Szóval azt szeretném írni, hogy az ilyet elsõsorban az érti meg akinek vannak tényleg igaz barátai. Nekem ilyenbõl 3 van és én értük tûzön-vízen, éjjel-nappal és tudom, hogy Õk is értem. A barát egy olyan kincs, aki megfizethetetlen, aki pótolhatatlan, aki nélkül az életed nem lesz teljes. Ezért nálam a barátok mindig az elsõ helyen lesznek, de ettõl még a párom nagyon fontos nekem.
A kérdező hozzászólása: Tényleg igazad lehet mivel még most jut eszembe ezt mondta is hogy lehet hogy 1év vagy 2 hónap vagy 1 nap múlva szakítunk valami miatt és akkor nem akar barátok nélkül maradni de nem szeretné ha ez lenne mert ilyen lányt még nem ismert mint én! De lehet hogy csak felfújom a dolgokat és még mindig bennem van hogy megbántott eddig szegény már annyiszor bocsánatot kért!:(
Szio! Második válaszoló vagyok azt tanácsolom, hogy felejtsd el neki azt a hülyeségét és bezséld meg vele, hogy szereted õ is kell neked és bizonygasd neki és hidd el rájön, hogy nem lesz vége:) Nyugtasd meg. Hidd el megfog és veled fog utána foglalkozni többet és te leszel neki a legfontosabb! Hajrá!
Nagyon örülök neki, hogy rátaláltam erre a kérdésre, mert én is hasonló problémával küzdök, bár nálunk annyiban más a helyzet, hogy nekem még sosem mondta a párom, hogy a barátai fontosabbak, inkább csak én érzem így. Párszor elõfordult már, hogy lemondta a randit a legjobb barátja miatt és ilyenkor nagyon megértõ próbálok lenni, de ugyanakkor nagyon hiányzik, ha nincs velem. De rájöttem, hogy okosabb dolog, ha nem a sebeimet nyalogatom, hanem én is programot csinálok a barátokkal.

Miert van az hogy? Ha exem fel keress es el megyek ahova dolgozik ott meg van vele egy lany (aki szo szerint ugy nez ki mint egy bot es oda jott exem es le kapott+ azt mondta hogy szeret es nem lehetek mase?

Ekkor meg kerdeztem tole hogy amikor en mentem oda hozzad beszelgetni aztan meg kicsit furcsa volt a viselkedese.. Meg azt mondta ujra egyutt vagyunk annak a lanynak akivel dolgozik. Ez most mi?

Legjobb válasz: Mert annyi eszed van meg úgy is nézel ki mint egy retkes cigány.

Mert annyi eszed van meg úgy is nézel ki mint egy retkes cigány.
Lehet féltékennyé akarta tenni a botot :)
A kérdező hozzászólása: Elsonek uzenem hogy skinhead vagyok szval nehez lenne annak lenni de gratulalok ertelmi szinted 0. 2. Lehet de nem hiszem mert nekem nem jon be es szoszerint exem top 10 a masik 1es. Tehat ketlem hogy ot akarta volna feltekennye tenni hisz eyem pontosan tudja nem allnek le olyanokkal mint az a lany.
A kérdező hozzászólása: x*
Nagyon buta vagy :(
A kérdező hozzászólása: Miert lennek az?

Megkérdeztem a pasimat hogy mit szeret bennem, és azt mondta hogy mindent és hogy nem tudja miért szeret. Ez mit jelent pontosan? Én kitudtam emelni hogy mit szeretek benne, de õ nem.

Legjobb válasz: Ha igazán szereted, akkor minden tulajdonságát egyformán szereted, nem külön külön ezt azt, szval...

Ha igazán szereted, akkor minden tulajdonságát egyformán szereted, nem külön külön ezt azt, szval...
Az szeret igazán, aki nem a segged, vagy a cukiságod szereti... Hanem így, egybe mindent, ami te vagy.
Nem tudja hogy mit szeret benned? Bunkóság ilyet mondani egy lánynak. Lehet azért mondta ezt mert hirtelen nem tudta hogy mit mondjon és összezavarodott. Mondjuk azért mondhatta volna azt hogy a hajad vagy a mosolyod. Ez azért elég gáz.
Hogy õ szeret jobban... Mert a szerelmet nem lehet megmagyarázni, az csak úgy van, sokszor minden racionális érv nélkül, esetleg fel is rúgva azt....
Ezt vedd jó jelnek. Tõlem is pont ezt kérdezte a bnõm, amikor összejöttünk, és én sem tudtam a választ. Pedig szerettem. :) 27/F
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)
te egyvalamit szeretsz benne, õ pedig téged ... ki szeret jobban?
Ha szeret és figyel rád akkor tudnia kéne... Én mindig tudtam erre a kérdésre a választ :)
ez szeretet. nem szerelem. nem sorolhatja föl hogy miket mert azzal ujabb csapda kérdésbe kerülne.

A páromnak miért lankadt, le szex elött a fa*ka? Lehetséges, hogy már nem szeret és nem kíván ugy mint az elején? Mit lehet ez ellen tenni?

Probáltam kézzel kényeztetni, probáltam szájjal. Simogattam, nem csak ott, becézgettem, kedveskedtem neki. Mindent megtettem, hogy sikerüljön de amikor felállt akkor sem azaz igazi volt, hanem félig volt csak kemény. Mit tegyek????

Legjobb válasz: nem szeretek vészmadár lenni. de mindenki optimista így rám marad a pesszimista szemlélet, ami egyáltalán nem biztos, de számításba kell venni ezt a lehetõséget, miszerint lehet hogy beleszürkült a kapcsolatba és hiányzik esetleg a kezdeti tûz, lehet hogy új dolgokat kell kipróbálni. a még pesszmistább lehetõség hogy már nem szeret, csak nem mondja el, esetleg megcsal. remélem egyik sem, de gondoltam felhívom rá a figyelmet, hogy ez is benne lehet a pakliban.

nem szeretek vészmadár lenni. de mindenki optimista így rám marad a pesszimista szemlélet, ami egyáltalán nem biztos, de számításba kell venni ezt a lehetõséget, miszerint lehet hogy beleszürkült a kapcsolatba és hiányzik esetleg a kezdeti tûz, lehet hogy új dolgokat kell kipróbálni. a még pesszmistább lehetõség hogy már nem szeret, csak nem mondja el, esetleg megcsal. remélem egyik sem, de gondoltam felhívom rá a figyelmet, hogy ez is benne lehet a pakliban.
ha gyorsan lankad , farokgyûrû , ha nem tud felállni viagra , de lelkileg neki is ott kell lenni , dúljon a szerelem :)
nem a szeretet hiánya miatt van , gondolom már középkorú , mindenképp kezdjetek pettinggel , vagy azzal ami a párod vágya
lehetnek olyan idõszakai az embernek mikor egyszerûn magát a szexet nem kívánja, vagyis nem az a baj hogy téged nem szeret, vagy nem kívánna, hanem vmi belsõ lelki gond, ami tovább nyúlt a kelleténél, a kérdés az, hogy ezt megosztja-e veled vagy mással, hogy kibeszéli, vagy magába folytja......
Egyébként a 2. lehetõség, hogy valóban nem kíván téged. Ebben is volt már részem :S
Az enyémnek is lelankad :S 24 éves. Addig végig áll, míg akcióba nem lépünk. Akkor meg jön a lankadás. Ha netán mégis állna, akkor meg szex közben lankad le. Fél a korai magömléstõl, attól, hogy összemegy. Folyton ezen kattog az agya, így hát össze is megy és el is élvez idõ elõtt. Fejben dõl el az egész. Te nem igazán tudsz mit csinálni. Neki kell kordában tartania a hü*e gondolatait.
Nem lehet, hogy valahol máshol is használja?
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszadónak köszönöm szépen, nem baj kellenek pesszimista válaszok is. Egyébként lehet hoögy van benne valami.
Az én párom is evvel küzd, de én nem foglalkozom annyira vele(mármint avval, hogy nem áll fel neki mindig)mert nagyon szeretem!!! Mi már tudjuk, hogy mi az amitõl neki nem áll fel! 1, gumi 2, ha valaki járkál kint(annyáékkal lakik) 3, ha nagyon fáradt 4, ha nagyon kíván engem! Szerintem nektek is valamelyik a probléma!!! 19/L és 25/F
fáradtság is lehet, vagy valami lelki baj....talán csak egy rossz nap
akármitõl van, el fog múlni egy idõ után, fõleg ha nem csináltok belõle nagy ügyet
Ha nem megy, szexológushoz kéne fordulnotok...
Lehetséges ez izgalomtól is.Bár, ha már nem az elején vagytok(a kapcsolatnak) akkor nem hiszem, hogy ez lenne itt a gond.Velem is elõfordult már, de nem tudom mitõl lehetett:/ Gumitól is esetleg.De igen, az is lehet, hogy már nem vonzódik úgy irántad mint régen, és ez lelkileg összezavarja/bántja és emiatt.
A kérdező hozzászólása: 23 éves :( És elötte volt petting meg minden. Csomó ideig kényeztettük egymást stb. DE mégsem volt szinte semmi :(. Mit lehetne így csinálni?
Elõfordul mással is ilyen. A kor elõrehaladtával egyre többször. Azt meg hogy szeret-e sokminden másból is meg tudod állapítani.
En azert nem gondolom hogy a szerelemnek meg a farok felallasanak koze lenne egymashoz mivel az egyejszakas kalandokban is felall a ferfi nemi szerve es tuti hogy nem szerelmes. Konkret pl.szemelyes tapasztalat van egy szerelmem akivel tenyleg imadjuk egymast sot neha ugy erzem o picit jobban mint en ot, az agyban nagyon jol erezzuk magunkat de szex kozben folyton lelankad neki, ez jelentene azt hogy nem szeret vagy az jelenti hogy szeret hogy ugy bannik velem mint egy hercegnovel...meg elotte volt egy pasi akivel csupan szexpartnerek voltunk neki nem lankadt le soha de tuti nem volt szerelmes..a kettonek nincs koze egymashoz..ui.kitartas

Miért írta hogy már nem szeret? Ha tudom és érzem, hogy szeret még.

Kit tiszta szívből szeretek,azzal az érvel szakított velem hogy már nem szeret!Én ezt nem hiszem el!Hisz annyira én voltam az élete. Tegnap közöltem vele,majd akkor elhiszem,hogy nem szeret ha a szemembe mondja!Erre annyit válaszolt,hogy nem fogja,mert nem akar több fájdalmat okozni. Mi a fenét csináljak?3-om napja nem eszem,csak sírok..Õ volt az életem értelme...Ebbe vagy bele fogok csavarodni,vagy meghalok...

Legjobb válasz: Mi ezt honnan tudjuk? De sajnos mivel elég standard probléma, ezért csak azt tudom mondani, hogy a "már nem szeretlek" szöveg arra utal , hogy talált vki mást, aki jobban felkeltette az érdeklõdését..

Mi ezt honnan tudjuk? De sajnos mivel elég standard probléma, ezért csak azt tudom mondani, hogy a "már nem szeretlek" szöveg arra utal , hogy talált vki mást, aki jobban felkeltette az érdeklõdését..

-Erdemes-e tanulni? Ha igen, mit, es miert? Ha nem miert? -Hol, hogyan, kitol tesz szert, az ember a tudasra? -Mit tanit az iskola? -Mit, hogyan ertekel az iskola?

Essze formajaban, kidolgozottan kellene beadjam holnap, viszont kivancsi lennek a ti velemenyetekre, mert jocskan kifogytam a szavakbol.

Legjobb válasz: Attól függ milyen tanulás szerintem az ált és közép iskola egy része hülyeség. Legalábbis csomó mindent újra tanítanak csomó meg felesleges. Pl irodalom nyelvtan minek újra? 8. ban is megtanítják. Csak jól kéne és akkor elég az a pár év is. Matekra kéne az iskoláknak ráfeküdni. És van, hogy érdemes de van hogy nem érdemes tanulni. Akik az olyan szakokat választják ami úgymond büfészak akkor lényegében a fûtés miatt járnak be mert a papírral kitörölhetik. Ha az embernek van kis esze és okosan tanul tovább és olyat ami keresett és nem túlképzett akkor igenis nagyon sok értelme van tanulni ilyenek pl a mérnök szakok stb. A sok bölcsész meg keménykedik a diplomával stb azt mégis fele mcdonalds ban dolgozik meg hasonló helyeken. Na ilyeneknek teljesen felesleges az iskola. Szükség van rá de nem 4x annyira mint amennyi kell.

Attól függ milyen tanulás szerintem az ált és közép iskola egy része hülyeség. Legalábbis csomó mindent újra tanítanak csomó meg felesleges. Pl irodalom nyelvtan minek újra? 8. ban is megtanítják. Csak jól kéne és akkor elég az a pár év is. Matekra kéne az iskoláknak ráfeküdni. És van, hogy érdemes de van hogy nem érdemes tanulni. Akik az olyan szakokat választják ami úgymond büfészak akkor lényegében a fûtés miatt járnak be mert a papírral kitörölhetik. Ha az embernek van kis esze és okosan tanul tovább és olyat ami keresett és nem túlképzett akkor igenis nagyon sok értelme van tanulni ilyenek pl a mérnök szakok stb. A sok bölcsész meg keménykedik a diplomával stb azt mégis fele mcdonalds ban dolgozik meg hasonló helyeken. Na ilyeneknek teljesen felesleges az iskola. Szükség van rá de nem 4x annyira mint amennyi kell.
A kérdező hozzászólása: Hol, hogyan, kitol tesz szert, az ember a tudasra? Igazabol erre a kerdesre kellene meg ragyurni, bovitteni :-s
Akire az ember felnéz attól sok tudást szerezhet. Csak akkor fog valaki "tudni" egy tanártól ha õt érdekli is az amit a tanár mond. Nagyon sok helyrõl szerezhetünk tudást tvbõl internetrõl más emberektõl. Az ember agya akár a szivacs gyûjti be az információt de ma már nagyon szennyezik és csak az értelmesebb emberek tudják a fontos dolgokat kiszûrni az információkból.

15 hónapos lányom miért nem szeret az apjával lenni? Sír kitepi magát a kezéből és mondja, hogy hagyjál. Meddig fog ez a korszak tartani és miért? Volt hasonló tapasztalatotok?

Pedig apa imádja, de ? meg mintha utálná és ez mindig így van és én már bele betegszem.

Legjobb válasz: Nem kell belebetegedni tök normális viselkedés (legalább is nem kirívó) ilyenkor az anya a mindenük (és még egy darabig így is lesz). Nálunk sem ad a kicsi puszit az apjának (21 hónapos) nem mindig akarja, hogy ölbe vegye játsszon vele (csak ha a nagy megy játszani, mert akkor naná, hogy féltékeny) csak én etethetem, öltöztethetem, vetkõztethetem, pelenkázhatom (persze csinálja az apuka is, de akkor hiszti van) Szoktam mondani neki, hogy a kakis pelus cseréjét nyugodtan rábízhatná az apjára nem olyan nagy kitüntetés e nekem, hogy csak én cserélhetem :D Ja és még nálunk olyan is van, néha, hogy ha az apuka hozzám bújik, puszilgat akkor jön a kicsi és eltolja. Semmiképpen ne gondold, hogy ez azért van, mert nem szereti az apját.

Nem kell belebetegedni tök normális viselkedés (legalább is nem kirívó) ilyenkor az anya a mindenük (és még egy darabig így is lesz). Nálunk sem ad a kicsi puszit az apjának (21 hónapos) nem mindig akarja, hogy ölbe vegye játsszon vele (csak ha a nagy megy játszani, mert akkor naná, hogy féltékeny) csak én etethetem, öltöztethetem, vetkõztethetem, pelenkázhatom (persze csinálja az apuka is, de akkor hiszti van) Szoktam mondani neki, hogy a kakis pelus cseréjét nyugodtan rábízhatná az apjára nem olyan nagy kitüntetés e nekem, hogy csak én cserélhetem :D Ja és még nálunk olyan is van, néha, hogy ha az apuka hozzám bújik, puszilgat akkor jön a kicsi és eltolja. Semmiképpen ne gondold, hogy ez azért van, mert nem szereti az apját.
A kérdező hozzászólása: Igen, nálunk is apa a türelmesebb mert mindig velem van és semmit nem tudok a háztartásban megcsinálni mert mindig anya anya...ami jó, h ragaszkodó, de sokszor olyan rossz, h úgy kell rólam leszedni.
Talan feltekeny?Apa szokott vele jatszani?Levinni a jatszoterre, setalni, esetleg ha udvar van, olvasni stb.Hagyd neha egyedül öket, menj el 1-2 ora hosszara.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm elsõ, szóval nem kirívó a helyzet.:) Persze sokat játszik vele, olvas neki, mindig õ viszi le elõre míg én össze pakolok. Csak annyiszor hallom, hogy " jajj mekkora a szerelem" az apjával szöveget, hogy elkeseredtem, pedig mikor pici volt sokat sírt az apja ingatta egész éjjel, mint a hulla úgy ment dolgozni.
Nálunk is ez van most, de nekem fiam van és 19 hónapos. remélem, elmúlik :-)
Persze, hogy elmúlik :) Most még kicsik most az anya a minden, most anyának kell mindent csinálni, de idõvel változni fog és a másik szülõ is ugyan akkora figyelemnek fog örvendeni. A nagyobbik lányom 5 éves és bár a kicsi miatt sokat bújik megint hozzám, de már tudja, hogy az igazi hancurra az apa a vevõ, apa az aki nem lesz olyan gyorsan ideges és egy kis pillarebegtetéssel néha (nem mindig) el lehet érni dolgokat :)

Miért van velem hogy ha már nem szeret és más kell neki? Neki is már csak szenvedés az egész kapcsolat. Akkor miért nem hagy el?

Legjobb válasz: Esetleg nem lehetne megoldani valahogy a problémát? Beszéljétek meg mi nem jó. A 2 gyerkõcnek szüksége van egy apukára. Mondjuk lehet ha most váltok el és találsz valakit helyette akkor nem fogja annyira megviselni õket mintha mondjuk 5 év múlva amikor már idõsebbek. Mindenképp meg kellene beszéljétek ,hogy mi nem tetszik egyiknek a másikban.Lehet ,hogy engedned kellene ,hogy egy kicsit szabad legyen ,de csak mértékkel.Cserébe neki többet kellene törõdni veletek. Írjatok egy listát ,hogy mi nyomja a lelketeket õszintén mindent utána cseréljetek és megtudjátok ,hogy mi nem jó úgy ,hogy egymás szemébe sem kell nézzetek ,de tudjátok javítgatni a hibát. Hogyha semmi sem segít akkor házassági tanácsadó remélhetõleg õ tud valamit tenni legalább a gyerkõcök miatt ha mást nem. Minden jót!

Esetleg nem lehetne megoldani valahogy a problémát? Beszéljétek meg mi nem jó. A 2 gyerkõcnek szüksége van egy apukára. Mondjuk lehet ha most váltok el és találsz valakit helyette akkor nem fogja annyira megviselni õket mintha mondjuk 5 év múlva amikor már idõsebbek. Mindenképp meg kellene beszéljétek , hogy mi nem tetszik egyiknek a másikban.Lehet , hogy engedned kellene , hogy egy kicsit szabad legyen , de csak mértékkel.Cserébe neki többet kellene törõdni veletek. Írjatok egy listát , hogy mi nyomja a lelketeket õszintén mindent utána cseréljetek és megtudjátok , hogy mi nem jó úgy , hogy egymás szemébe sem kell nézzetek , de tudjátok javítgatni a hibát. Hogyha semmi sem segít akkor házassági tanácsadó remélhetõleg õ tud valamit tenni legalább a gyerkõcök miatt ha mást nem. Minden jót!
Ugyanazért, amiért te sem hagyod el õt. Te is azt írtad, hogy neked is szenvedés a kapcsolat, akkor miért nem lépsz te?
Hogyne..és ha szerez egy szeretõt, akkor majd a férje még meg is veri!...válóper és a gyerekekre való tekintettel neked ítélik meg a lakást!Vagy nem és akkor meg fizethetsz...
beadod a válópert, az ügyvéd elintézi, hogy a férjed elhagyja a házat. amúgy meg addig is te is [email protected]ád mit csinál, szerezz te is szeretõt és ne törõdj a férjeddel.
A kérdező hozzászólása: Több mint együtt vagyunk!Van két gyermekünk is.Szenvedünk csak mindketten, söt négyen.Abszolút nem foglalkozik velünk, azon kivül hogy általában a férfi munkákat elvégzi meg elvisz minket orvoshoz meg az ilyen helyekre abszolút nem.Munka után vagy haza jön vagy nem.Ha itthon van van úgy hogy órák hosszat beszélget az aktuális nöjével.Lenne hová mennie, ott az édesanyja aki a nöi dolgokat mint pl mosás stb megtudná csinálni.Akkor én minek kellek neki?Hisz csak szenvedek.van olyan hogy bögve könyörgök menjen el.És nem azért mert azt szeretném hanem mert jobb lenne úgy nekem is gyerekeknek is.De nem megy.Azt mondja hogy soha nem leszek másé és hogy sose fogok töle megszabadulni.Amúgy ha nem balhézok vele akkor normális, csak épp lesza.rja a fejem és a gyerekekkel se úg foglalkozik ahogy kéne.Próbáltam szépen kérni, könyörögve, veszekedve, de egyszerüen szó szerint egyik fülén be másikon ki.Legtöbbször még válaszolni se válaszol.
A kérdező hozzászólása: Több mint 10 éve vagyunk együtt!
A kérdező hozzászólása: Miért nem lépek ki?Mert van két gyerekem.Ebböl a kislány csak 2, 5 éves és tartósan beteg.Én menjek albérletbe két kisgyerekkel úgy hogy dolgozni se tudok?Saját lakásba lakunk, ha menne akkor Ö is sajátba mehetne, a családja házába.Én anyagilag ha itt maradnánk úgy ahogy ellennénk de albérletbe nem maradna semmi pénzem.Vagyis akkor meg a gyerekeknek kéne nélkülözniük.Meg hát el se enged.
08:34 miért verné meg???? ha meg megüti, az pláne ok arra, hogy a zsaruk elcipeljék és a bíró nekiítéljen mindent. amúgymeg nagyonis lehet a nõé a ház, ha nagyon kardoskodik mellette. mindent meg lehet szerezni, csak akarni kell. hány esetrõl hallottam, ahol a nõé lett a ház válópernél, mert alapos oka volt rá, hogy ne menjen, és alapos ok két kicsi gyerek, akik közül az egyik még beteg is! de meg tudnak egyezni a házosztásban 50-50 arányban IS, eladják a házat és azon lehet venni másikat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!