Találatok a következő kifejezésre: Miért nem hogy a párom orálisan (9 db)

Miért nem élvezem, hogy a párom orálisan akar kielégíteni?

Õ az els? barátom,pár hónapja járunk,még nem feküdtünk le,én sz?z vagyok.Azonban az ujjazás els? és második alkalommal is néha fájt(de közben élveztem is),a nyelvvel való izgatást pedig különösebben nem is élveztem.Miért van ez?

Legjobb válasz: Häny éves vagy Sztem ha mèg nem èlvezed sem a nyaläst sem az ujjazäst akkor biologiailag nem vagy ott érett ugy hogy maradjon mèg nektek a simogatäs De azért kiverheted neki Hätha az izgalomba hoz tèged

Häny éves vagySztem ha mèg nem èlvezed sem a nyaläst sem az ujjazäst akkor biologiailag nem vagy ott érett ugy hogy maradjon mèg nektek a simogatäsDe azért kiverheted nekiHätha az izgalomba hoz tèged
Szia! még nem állsz készen, hogy lefeküdjél vele. nem tudom, nem túl durván ujjaz? vagy nem nedvesedtél be annyira? nagyon feszélyezve vagy. nem esik jól, ha orálisan kényeztet?
Az elsõ válaszadóhoz csatlakozom. Nem vagy lelkileg felkészülve. Nem szakadt át véletlenül ujjazás közben a szûzhártyád? mert az is elõfordulhat, hogy fizikailag már nem vagy szûznek tekinthetõ. A fiú oldaláról pedig lehet, hogy nem tud téged megfelelõen kényeztetni.
vannak akik egyszerûen nem tudják élvezni, nincs ezzel semmi gond, ugyanolyan minthogy vannak olyan pasik akik nem szeretik ha leszopják õket ez ilyen, nem szerethet mindenki mindent...különbözõek vagyunk, de az is lehet amit az elõzö válaszolók írtak, hogy görcsölsz...ezt neked kell eldöntened, hogy mi miatt...kitartás, puszi :)
A kérdező hozzászólása: Gondolom megtévesztõ, hogy az elsõ barátom, és azért hiszitek azt, hogy nem vagyok felkészülve...16 éves vagyok, kicsit lehet késõnérõ, de nem érzem magam felkészületlennek, és szerelmes is vagyok...van valakinek valami más ötlete?
beszélj vele..én is 16 vagyok és 2 hónap után engdtem azt h megujjazon..szegény már alig bírta de én nem tudtam magam elengedni de õ meg nyugatotott és megbeszéltünk mindent vele..ez segít...meg kell h bízz benne és el kell lazulnod! :) sok sikert!:)
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm :)
nem csináljátok orálisan
Szilvás buktát mert azt szeretem
Mond neki, hogy több nyállal kéne csinálnia. Meg valószínûleg a technikája sem tökéletes. Gyakoroljátok sokat.

Miért akar a párom orálisan kielégíteni? Nem akarja megérteni, hogy én ezt nem akarom. Mit tegyek?

Legjobb válasz: - fiú vagy lány vagy? - akarsz róla beszélni? - te sem csinálod? - semmi baj veled, ha nem, hát nem

- fiú vagy lány vagy? - akarsz róla beszélni? - te sem csinálod? - semmi baj veled, ha nem, hát nem
prûd vagy.
A kérdező hozzászólása: De ez szerintem gusztustalan. Hogy csókol meg "olyan" szájal?
2-es vagyok, írom akkor úgy, hogy például imádja a puncid izét, illatát, látványát, ahogy széttárod neki combod!! Ez egy példa, amiket én szeretek...!! ;) De vele is ilyesmi lehet...!!!
második válaszoló leírta hogy miért jó neki..
A kérdező hozzászólása: De miért jó ez neki?
2! egyet értek hát ha Te nem akarod, oké megértem, viszont õ élvezi, ha csinálja, ha nem teheti borzasztó hiány érzete lehet, ezt elvonod tõle, hát nem tudom meddig bírja majd N
Nemértem miért van ellenedre!! Ritka az ilyen, nõben is, és férfiban is!! Egyszerûen õt nem csak az izgatja fel, hogy a párja élvezi-e, hanem õ magát is izgatja ha csinálhatja valakinek!! Neki valószinû ez 1 hatalmas álmény, ami akkor is izgatja ha téged nem!! 27/F
Még mindig nem derült ki a nemed.Nem irigylem a partnered.

Lányok/Nők miért lehet az hogy a párom nem szereti ha orálisan elégítem ki?

Nem velem van a baj, másnál se szerette. Ez n? függ? vagy mi a tököm lehet? Én mint pali szeretem nagyon, nem hiszem, hogy olyan rossz lenne neki hogy ne akarja. Valami ötlet?

Legjobb válasz: Szerintem,attól fél,hogy valami nem fog rajta tetszeni,vagy esetleg azt hiszi,hogy ez neked kellemetlen. Én is igy vagyok vele,amúgy szeretem ha csinálja.

Szerintem, attól fél, hogy valami nem fog rajta tetszeni, vagy esetleg azt hiszi, hogy ez neked kellemetlen. Én is igy vagyok vele, amúgy szeretem ha csinálja.
A kérdező hozzászólása: Igen, észrevette, hogy félre értetted, de ez vica-versa így megy szóval értettem :) Köszi!
7. vagyok, most olvasom újra, totál félreértettem, azt hittem, másik irányban van az orál :D. Bocsi. Mindegy, attól még azt tartom, hogyha nem bírja, akkor nem :) .
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm a válaszokat :)
7. vagyok: kávét akartam írni, természetesen.
Egyszerûen lehet, hogy tényleg nem szereti. Ha szereted, nem erõlteted. Ez ugyanolyan, mintha vmi olyan kaját próbálnék lenyomni a torkodon, amit utálsz, még ha én nem is ettem, mert biztos nem olyan rossz... Vagy az is lehet, hogy rossz élménye volt, fuldokolt stb. De akkor így állj hozzá, kedvesen, ne követelõzõen... És ezt mondom úgy, hogy én nem undorodom tõle. De pl. ha vki lávét akarna belém tukmálni, úgy rúgnám seggbe, hogy a szomszéd városig repül, mert utálom, és senki nem fogja nekem megmagyarázni, hogy az nem olyan vészes.
Van, aki alapból nem szereti, vagy szégyelli... ha ennyire gátlásos, azzal nem sokat tudsz kezdeni... De én tudom, hogy akkor nem szerettem, ha valaki rosszul csinálta, és onnantól lett jó, hogy elmagyaráztam, hogy lenne jó...
Lehet, hogy volt rossz tapasztalata. És az is simán lehet, hogy eddig kizárólag olyan partnerei voltak, akik rosszul csinálták.
A kérdező hozzászólása: írtam, hogy alapból nem szereti annyira. Én meg mondogatom neki de olyan szégyenlõs !!!e téren!!! hogy még válaszolni se mer csak kapkodj a fejét és látszik, hogy fullra vörösödik.
Ja, hogy te várod, hogy kérje, magadtól nem csinálod? A másik, hogy lehet, rosszul csinálod! Én a helyedben ezt vele beszélném meg, mégpedig nyíltan, és kérd meg, hogy jelezzen vissza, hogy szereti, hogy jobb neki.
A kérdező hozzászólása: igen gondoltam is erre, meg rendesen fél kimondani hogy csináljam neki ha éppen lenne kedve. Nem is értem huszonévesek vagyunk nem kisgyerekek, én megmondm kerek perec hogy mit szeretnék, én se vgyok az az asztalra ütök típus de lehet ezt viccesen is elõadni... nem értem miért van ez.. :S
A kérdező hozzászólása: *vice

Nem tudom a páromat örömmel orálisan kielégiteni mert annyira hányingerem lesz aszagtól. Pedig rendszeresen fürdik. Volt olyan hogy reggel fürdött én pedig délután akartam de akkor is éreztem rajta. Olyan fura szagú. Hányingerem van tőle. Miért?

Legjobb válasz: Hát ha már annyira 'büdös', hogy hányingered van tõle, lehet, hogy valami fertõzése van. Nem mersz rákérdezni? Amúgy szex után Neked nincs olyan szagod? < Ez nem beszólás, csak azért kérdem, mert akkor már több, mint valószínû, hogy tényleg van valamije... :/ Járj utána, nehogy bajod/bajotok legyen!!

Nem akarod megbántani... Miért? Lehányni leakarod? :D Most komolyan... Akkor meg cselesen; fürödjetek együtt! ;)
Most ez így ciki, de mondd meg neki, hogy mossa meg rendesen az egészet tusfürdõvel, vagy intim lemosóval (talán fiúnak gáz, de am. meg jó)! Ez azért mégiscsak egy olyan dolog... Szexelni így hogy tudsz vele? Nem félsz, hogy átad valami bacit? Nem volt még ebbõl problémád? Gondolok itt pl. folyásra... ?!
Közvetlenül elõtte menjetek el fürödni! Akkor tuti, hogy nem lesz semmi szaga...
Hát ha már annyira 'büdös', hogy hányingered van tõle, lehet, hogy valami fertõzése van. Nem mersz rákérdezni? Amúgy szex után Neked nincs olyan szagod? < Ez nem beszólás, csak azért kérdem, mert akkor már több, mint valószínû, hogy tényleg van valamije... :/ Járj utána, nehogy bajod/bajotok legyen!!
ne szagold. vagy tegyel csipeszt az orrodra, akkor meg az izet sem erzed.
21:43 ott a pont. Ez a legokosabb amit tehetsz, és valóban, így legalább kiderül, h mi a szitu. Am azt nem ajánlom, h intimlemosót végy neki, az elég megalázó. :S
Ez hülyeség hogy nincs szag, vagyis illat!Mindenkinek van természetes illata!És mindenkinek más!Mást én sem tudok mondani csak hogy szex elõtt fürödjetek meg együtt, és akkor teljes lesz a gyönyör!
Próbáld meg azt, hogy együtt zuhanyoztok, és érzékien megmosod neki alaposan, és utána kiderül, hogy nem mossa meg jól, vagy fertõzése van.
Csináljátok zuhany alatt.
Az en kedvesemnek sincs szaga furdes utan, semmi csak a tusfurdoe amit hasznal. A pasid tuti nem mossa meg rendesen, lehet nem tanitotta meg senki, de most tenyle, huzza vissza a bort is rendesen.csodalom h meg nem lett bajod
A kérdező hozzászólása: pedig olyan tökéletes.ennyi hibádzik benne...és pont egy ilyen dolog amit nem merek neki megmondani
A kérdező hozzászólása: Akkor miért van neki?:S Ajj nem tudom mit tegyek...vegyek neki intim mosakodót?:D vagy az gáz?
Persze, mindenkinek van természetes szaga, de pl. az én barátomon még nem tapasztaltam, hogy büdös lenne. :D Abszolút semmi 'szaga'.
Fiú vagy lány a párod?
A kérdező hozzászólása: nem tudom.szerintem ez egy természetes szag ami minden férfinak van..olyan mint a nõknél..csak a nõknél más...és lehet h csak én vagyok finnyás vagy nem tudom...:S:S:S
A kérdező hozzászólása: nekem nincs olyan szagom...már 2 éve szeretkezünk...nem lett baj ...de megmondani nem fogom neki.nem akarom megbántani
Hát nem tudom, ez elég kellemetlen szituáció :S
A kérdező hozzászólása: Férfi
csináljátok gumival az orális szexet, akkor nem érzed! én is így szoktam.

Már nem vagyunk tinik de a párom a fejébe vette, hogy orálisan is ki akar elégíteni. Miért nem érti meg, hogy nem akarom?

Legjobb válasz: Elég nagy tévedések lehetnek a fejedben , ha azt gondolod , hogy az orális sex az a tini korosztállyal függ össze. Azon kívül nem tudom melyik nemhez tartozol , de más pezsgõt bontana ha ilyet ajánlana fel a párja ....

Elég nagy tévedések lehetnek a fejedben , ha azt gondolod , hogy az orális sex az a tini korosztállyal függ össze. Azon kívül nem tudom melyik nemhez tartozol , de más pezsgõt bontana ha ilyet ajánlana fel a párja ....
De õ akarja -_-
Elkényeztetett punának tûnsz a kérdés alapján ne haragudj
A kérdező hozzászólása: Én vagyok a nõ és számomra ez gusztustalan.
Az apám is kiröhögne, ezt 30 éve is csinálták akik nem igénytelenek.
A kérdező hozzászólása: De miért akarja annyira? Bele sem merek gondolni, hogy csókolna meg utána.
Erre mondják, hogy a szex nem undorító csak ha jól csinálják! :D
Miért lenne elkényeztetett, vagy igénytelen? Miért nem lehet megérteni ha valaki nem szeretné?Kérdezö! Azt javasolom gyözd meg a párodat arrol, hogy amit eddig nyujtott neked számodra az az igazi, az okozza a legnagyobb élvezetet. Minden ilyen probálkozás eleve kudarc nálad, mert te a fa-át szereted érezni a pi-ádban. (Gyakorlatilag két okot tudok elképzelni, hogy miért akarja. Vagy mert többet szeretne adni neked mint eddig, vagy mert ugy érzi nem megy neki a teljesités az eddigi szinten.)
unalmas vagy, elobb utobb kifog dobni mert uncsi veled a sex.....szereti a puncid, miert baj ez?
De.. Valszeg a technikájával van a baj.. És az is normális, hogy az orális szex felhúz.
Szerintem azért, mert olyan típus vagy, akinek attól jó(jelen esetben akk élvezel), ha a párodnak jó, ha látod, hogy õ elélvez.:) 18L
A kérdező hozzászólása: igen lehet mert a technikával tényleg nincs baj. sztm függõ vagyok:)
:P ejj ejj:) Vagy lehet hogy túlságosan gátlásos vagy. Majd levetkõzöd idõvel.
A kérdező hozzászólása: erre eddig nem gondoltam

Hogyan tudnám rávenni a páromat, hogy orálisan is kényeztessen? Fiúk, ha nem csináljátok a barátnőtöknek, akkor miért nem?

A pasim engem kényeztetett életében el?ször orálisan, de nem jön be neki a dolog. Igazából ez sztem neveltetési dolog nála, elég régimódi néhány dologban. Félévente egyszer azért rászánja magát, de nekem ez kevés :D 23/L

Legjobb válasz: Számomra hihetetlen, hogy van olyan pasi aki nem akar nyalni. :)Nem is tudom mit tanácsoljak.... Csupasz vagy odalent? Feltételezem, igen....ha mégsem akkor pl ez lehet, hogy zavarhatja. Ha nem ez a problémája akkor viszont elképzelni sem tudom. Szerintem kezdj bele egy olyan játékba, hogy nyalogassatok egymásról tejszínhabot, csokikrémet, ízes síkosítót, akármit. Fantáziádra bízom. ;) Ha így sem....akkor nem tudom. :( Fenyítsd be :)....ha õ nem, akkor bizony te sem. :P Persze beszélgetni kellene róla, hogy miért nem...valami okának kell lennie. De ne [email protected] érte, csak értelmesen, kulturáltan beszélni kellene róla.

Számomra hihetetlen, hogy van olyan pasi aki nem akar nyalni. :) Nem is tudom mit tanácsoljak.... Csupasz vagy odalent? Feltételezem, igen....ha mégsem akkor pl ez lehet, hogy zavarhatja. Ha nem ez a problémája akkor viszont elképzelni sem tudom. Szerintem kezdj bele egy olyan játékba, hogy nyalogassatok egymásról tejszínhabot, csokikrémet, ízes síkosítót, akármit. Fantáziádra bízom. ;) Ha így sem....akkor nem tudom. :( Fenyítsd be :) ....ha õ nem, akkor bizony te sem. :P Persze beszélgetni kellene róla, hogy miért nem...valami okának kell lennie. De ne [email protected] érte, csak értelmesen, kulturáltan beszélni kellene róla.
Hát nekem meg néha még a seggemhez is jut a nyelve, amit egyáltalán nem csípek :S de õ meg szereti ...fene gusztusát :D 22L
Én is ebben a cipõben járok és megértem hogy mennyire rossz... Ugyan ez a helyzet annyi különbséggel hogy a párom már volt egy másik nõvel is elõtte akit ismertem elég közelrõl és megerõsítést kaptam tõle hogy nála se volt a kedvenc része. Engem is nagyon bánt és nagyon kevésnek érzem és ami a legrosszabb hogy amikor rá is veszi a dologra magát akkor is már olyan érzésem van hogy csak kényszer és hogy õ nem élvezi meg ilyenek és olyankor nekem is elmegy tõle a kedvem. Én is megcsinálom neki nagyon szereti is végig is megvan meg valamikor elõjátékként aztán ennyi én viszonzásul nem kapok semmit... Próbálom elfogadni hogy õ ezt nem csípi de igencsak nehéz mert nekem ez az egyik kedvenc dolgom.
Több oka lehet, hogy a barátod nem akar/szeret nyalni. Ne haragudj meg a válaszomért, fiúként igyekszem az összes lehetõséget számba venni, és tanácsot adni mindegyikre. 1. Benned van a hiba (és õ nem szeretne megbántani azzal, hogy elmondja, mi a gondja). 1.1. Túl szõrös vagy. 1.2. Nem vagy elég tiszta, büdös a puncid. 1.3. Túlságosan nedvesedsz. 1.4. Csúnya a puncid. 2. A kapcsolatotokkal van gond. 2.1. Túlságosan erõlteted (azt mondod, õ erre hivatkozik). 2.2. Nem tudja, milyen dicsõséges érzés orálisan elélveztetni egy nõt. 2.3. Nem szeret téged. 2.4. Olyan kép alakult ki rólad benne, amely szerint nem vagy "tiszta". 3. Vele van gond. 3.1. Valami miatt puncifóbiája van. 3.2. Önzõ. 3.3. Még sosem volt sikerélménye e téren. A javaslataim: 1. 1.1. Gyantáztasd le teljesen csupaszra, vagy brazíl fazonra. 1.2. Az dolog elõtt közvetlenül zuhanyozz le alaposan, légy illatos (de ne testszag-illatos). 1.3. Ha frissen vagy zuhanyozva, ez nem annyira kellemetlen. A zuhanyzós ötlet jó lehet erre az esetre. 1.4. Sötét. 2. 2.1. Próbáld ki, hogy egy hosszabb ideig tényleg nem szólsz emiatt. Persze cserébe te se szopj. 2.2. Egy alkalommal mindenképpen meg kell tapasztalnia, milyen, amikor orális akciója nyomán elélvezel. Ha tudná, mekkora királynak érezheti magát olyankor, legközelebb is kedve lenne hozzá. Lehet, hogy ez rossz tanács, de ha másképp nagyon nem megy, akkor egyszer színleld meg. 2.3. Ezt jó lenne tudni. Ha nem szeret, akkor sokkal nagyobb eséllyel nem akar kinyalni. 2.4. Ezen nehéz változtatni. Attól még, mert "piszkos" benyomása van rólad, még szerethet. De ezen segíthet, ha amikor együtt vagytok, ezentúl mindig frissen zuhanyzott és illatos vagy. Valami jó tusfürdõt válassz. 3. 3.1. Küldd el pszichológushoz. 3.2. Mondd meg neki, hogy ami neki a dugás, az neked az orális szex, a nõknél ugyanis ez máshogy van. Ha nem nyal ki, akkor nem is dughat meg ezentúl. 3.3. ld. 2.2. Ami a 2.4-es pontot illeti, itt valójában nem arra gondolok, hogy õ úgy gondol rád, mint egy olyan személyre, aki nem mosakszik. Ez a "tiszta"/"nem tiszta" megkülönböztetést magamon figyeltem meg. Az utcán szembe jövõ csajokról elsõ ránézésre meg tudom mondani, hogy szívesen kinyalnám-e vagy sem, és ez nem esik egybe azzal, hogy szívesen megdugnám-e vagy sem. Nehéz leírni, mitõl függ, de a folyamatos ápoltság sokat számít.
Mit kell ennek ekkora feneket keríteni, van aki nem szereti és kész. Ha valaki nem szereti a spenótot meg tudja indokolni miért? Nem, így van kódolva. Nem kell ezért szerencsétlent pszichológushoz küldeni, de a kérdezõt sem azzal piszkálni, hogy mert szõrös vagy nem tiszta.
Ennyire azért ne misztifikáljátok túl...:DDD Az utolsó tetszett...jó hogy nem egy kis KT-t írtál..., v. mint a tudós aki 20 évig kutatja a semmit, aztán rájön, h. az értelme: semmi... :DDDD Egyszerûen van aki nem szereti a nyalást...-én sem... :-/ Hogy azzal nyaljam másnak a ****, amivel eszem...pffff...brr... :-/ Olyan ez, mint a csajoknál az ondó - hogy lenyeld-e vagy sem...- hát a legtöbb lány bizony elhányja magát, ha lenyelné.... :-/ (érthetõ) Lányok - ha az eltérõ szexkultúra miatt nem illetek össze, - és ez ekkora gondot jelent, akkor bizony fájó a szakítás, de szakítani kell... :-/ Vagy együtt maradtok, de egy életre lemondotok errõl....
Hehe, utolsó kettõ mekkora vicc. A legnagyobb, hogy az ondó lenyelését vagy le nem nyelését hasonlítjátok a nyalás vagy nem nyaláshoz. A nyalás párja az én felfogásomban a szopás. Az ondó lenyelésének viszont ha mindenképpen párt akarunk, akkor az a puncinedv lenyelése. Nem azt mondom, hogy mindenkinek muszáj szeretnie az orális szexet. Csak leírtam, hogy milyen MEGVÁLTOZTATHATÓ vagy KEZELHETÕ okai lehetnek annak, ha valaki (aki történetesen egy totális kezdõ, akinek semmi tapasztalata nincs) nem szereti.
"Ha valaki nem szereti a spenótot meg tudja indokolni miért?" Errõl jut eszembe: mi a közös a spenótban és az anális szexben? Akire kiskorában ráerõltetik, egy életre megutálja.
Szerintem a ne csináld te se - válaszok semmit nem érnek.Nekem mostanában ritkábban veszi a szájába a barátnõm - nincs igazi oka ennek.Én akkor is minden lehetõséget megragadok hogy nyalogathassam.Szeretem, õt is, a punciját is és akarom hogy jó legyen neki.Ha be se kapná se mondanék le errõl.Nem is értem azokat akik nem szeretik.Ha nem éred el szép szóval, vagy vitával amit akarsz akkor mással érd el.Én nem mondanék le ilyesmirõl...
miért nem mondod meg neki?
Én imádom orálisan kényeztetni a párom (röviden: nyalni) Õ ápolt, borotvált és tiszta. Tehát semmi okom, hogy ne tegyem. Pláne hogy még én is szeretem ezt csinálni F/25
2 éve vagyok együtt a barátommal és ami szinte rögtön feltûnt, hogy nem jut eszébe csinálni nekem. Nem tudtam hova tenni a dolgot, mert soha nem találkoztam még olyan pasival, aki ne szerette volna csinálni és ami a lényeg, hogy magától. Én viszont csináltam neki rendszeresen magamtól. Aztán egyszer óvatosan rákérdeztem, hogy ennek mi az oka. Bevallotta, hogy õ sajnos ezt nem szereti csinálni, igazából nem is tudja miért, talán mert "fura" íze van. Nagyot néztem, de aztán ráhagytam. Néha-néha nagy ritkán csinálta nekem, általában, amikor én kértem, de éreztem a kényszert benne, szóval már jó ideje nem is hoztam fel a dolgot, elfogadtam, hogy õ ilyen és kész. Mondjuk én nem vagyok az a típus, aki annyira megveszne a kényeztetés e formájáért, így nem csinálok belõle problémát, csak mint írtam meglepõdtem az elején, mert soha nem találkoztam ilyennel, azt hittem, a férfiak ezt imádják csinálni. Valahogy én jobban szeretem, jobb ingereket ad, ha az ujjaival csinálja. A gond akkor kezdõdik, ha az egyik fél kimondottan igényli és folyamatosan elutasításra talál... Ilyen esetben csak 1 dolgot lehet tenni: ha vele akarsz maradni, akkor elfogadod. Attól még ugyanúgy szeret. Mi is házasságot tervezünk.
Kérdésem. Te szeretsz szopni? Mert ha nem, csak azért csinálod, hogy õkelmének jó legyen akkor sztem nyugodtan hagyd abba te is. Nem jó megoldás írták fentebb. Miért nem? A szex legyen már kölcsönös és egyenlõségen alapuló dolog. Nem azt mondom, hogy én nézem az órámat, hogy én 10 percet szoptam akkor õ tíz percet nyal. Csak azt, hogy akkor neked sem kell erõlködni. Szerintem nem lehet rosszabb íze a puncidnak, mint az ondónak. És gond nélkül elviseled nem? Szerintem puhatold ki h mivel van baja. Íz, vagy maga a cselekvés. Az talán segít elindulni valamerre. Állítólag az étrend is meghatározza h milyen ízû a cuccosod.
Volt nekem is egy exem aki nem szerette csinálni, de én mindig csináltam neki, és egy idõ után kihasználva éreztem magam. Szerintem nem is pasi az ilyen, egy puhap.cs. A mostani barátom imádja csinálni és ki is nyal minden együttlét elõtt. Szerintem ne sz.pd le többet, hátha észbe kap. Jobbat nem tudok.
Egy érett férfi egy érett kapcsolatban nem mondja azt, hogy fura íze van. Mi õ? Egy 6 éves aki a spenótra mondja, hogy fura íze van és azért nem eszi meg? Ez nem természetes. Ez kölcsönösségen alapuló dolog. HA már egyoldalú, akkor azt önzõségnek nevezik. Én úgy érezném, hogy kihasználnak. Nem kell, hogy minden egyes alkalommal kinyaljon, de igenis éreztesse, hogy szereti csinálni ÉRTED! 22L
Sziasztok... Egy megoldás lehet a problémátokra: http://video.xfree.hu/?n=doki82|55a2acf573671b9c330006344b2f..
Én amONDÓ vagyok, hogy te se csináld neki. Fõ a kölcsönösség.
A kérdező hozzászólása: Már mondtam neki ezerszer, mindig azt mondja, h "majd", meg h ha nem kérném ennyiszer, akkor már lehet magától is csinálta volna. De tudom, h ez csak kifogás :D
Ha nem akarja, nem akarja, ilyen dolgoknál rég rossz ha rá kell venned
Vidd el magaddal fürdeni. Lehet, hogy valami nem tetszik neki... de a vízben minden sokkal jobb ilyenkor - vagy utána kaphat kedvet. Vagy, ha nem akar veled fürdeni, akkor frissen fürödve (nem zuhanyozva! Az ilyenkor kevés) - szóval rögtön utána borogasd fel õt. Te is megteszed neki? Végig, vagy csak félig?
A kérdező hozzászólása: Én megteszem neki! Általában elõjátékként. Soha nem úgy kértem, h ne fürödtem volna meg elõtte.
Lehet h meleg :D
Add nekem a barátod én utálom az orláis szexet.:) Egyébként meg ha nem tetszik neki nem tetszik, és azzal, hogy mindig kéred, csak rosszabb lesz, mert erõltetésnek és kényszernek veszi.
A kérdező hozzászólása: Nem erõltetem a dolgot, csak néha azért szóba hozom, h jó lenne, ha. Amúgy igen, nekem is már szinte elmegy a kedvem tõle amikor mégis ráveszi magát, mert tudom h õ nem élvezi. Csupasz vagyok lent. De amúgy nem olyan könnyû ezzel megbírkóznom, mivel nekem is ez az egyik kedvencem, csak hét szinte sosem kapom meg. Köszi a tippeket!
Megint én vagyok, már írtam neked hogy egy cipõbe járunk stb. Én tényleg megértelek és valamilyen szinten jó olvasni hogy másnak is van ilyen problémája nem csak én vagyok ilyen szerencsétlen hogy kiszúrtam egy ilyen palit de félre ne érts nem örülök neki hogy te is szenvedsz csak látni azt hogy van egy sorstársam akit megértek 100%osan hogy mennyire rossz neki. Nem tudom mi tévõk legyünk, én már gondoltam rá hogy elhagyom de nem tudom megtenni mert közben nagyon szeretem és ragaszkodom hozzá de annyira vágyom rá hogy kényeztessen a nyelvével is már vagy 2 hónapja nem nyúlt hozzám orálisan persze a szex a megy de így kevésbé izgulok fel így mindig érzem hogy valami hiányzott az egészbõl és teljesen elvagyok kenõdve, van amikor úgy alszom el hogy potyognak a könnyeim de nem akarok neki szólni mert nem akarom hogy rosszul érezze magát meg azt sem hogy már megint ezen rágom magam hogy szükségem van rá. Kitartás neked is...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy írtál megint! Neked is sok kitartást kívánok! Lehet most sokan hülyének néznek minket emiatt a "kis" probléma miatt, de igenis probléma! Mindig azzal példálózom a páromnak, h gondoljon bele, hogy mi lenne, ha én mindig azt mondanám neki, h majd holnap csinálok rántott húst (mert az a kedvence), majd holnap eheted a kedvencedet, majd holnap...majd holnap...aztán eltelik egy nap, semmi...eltelik egy hónap semmi...és így tovább, miközben õ már annyira ki van éhezve arra a kva rántotthúsra, hogy csak na, de sose kapja meg, csak ígérgetem neki. Én már azt is mondtam neki, h majd keresek vkit akitõl meg kapom amit akarok, de hát úgyse fogok keresni, mivel szeretem és tisztelem. Csak hát az a fránya orál :S
Hú csajok én csak sajnálni tudom :((( Imádok nyalni, nyalás közben remekül használom az ujjaimat is. Ezek kötelezõ dolgok! Milyen puhap öcs csávóitok vannak? Õk se érdemelnek orált!!!
Eleve kicsi rá az esély, hogy legyen olyan fiú, aki nem szeret nyalni. De az biztos, hogy a világon sincs 2. Nagyobb az esélye, lányok, hogy ugyanarról a csávóról van szó, aki bár nem nyal, egyszerre két csajt is farkal. Micsoda véletlen, hogy összefutottatok:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenteket! Mostanában azért többször csinálja, sõt, magától! :) :)

Miért van az, hogy egyedül el tudom érni az orgazmust, de a párommal egyátalán nem? /csak orálisan/

Még sz?z vagyok. De nagyon zavar,hogy a párom magát hibáztatja, hogy nem tudok elmenni.

Legjobb válasz: Szia. Valamennyire hasonló cipõben járok. Itt sok minden közrejátszhat. Talán miközben vele vagy túl sok minden jár a fejedben, gátlások hogy mit gondolhat, hogy jól csinálod-e (jah ezek az én bajaim de hátha benned is hasonlók bujkálnak), hogy neki is jó-e meg hasonlók. Adj idõt magatoknak. Nem tudom mióta tart ez de szerintem idõvel meg fog oldódni. Fontos hogy beszéljétek meg a dolgokat akkor is ha iszonyú kínos és/vagy rosszul esik a másiknak. Inkább essen rosszul és tudjátok min kell változtatni minthogy nem beszéltek és elromlik minden. üdv: menselijk

Szia. Valamennyire hasonló cipõben járok. Itt sok minden közrejátszhat. Talán miközben vele vagy túl sok minden jár a fejedben, gátlások hogy mit gondolhat, hogy jól csinálod-e (jah ezek az én bajaim de hátha benned is hasonlók bujkálnak), hogy neki is jó-e meg hasonlók. Adj idõt magatoknak. Nem tudom mióta tart ez de szerintem idõvel meg fog oldódni. Fontos hogy beszéljétek meg a dolgokat akkor is ha iszonyú kínos és/vagy rosszul esik a másiknak. Inkább essen rosszul és tudjátok min kell változtatni minthogy nem beszéltek és elromlik minden. üdv: menselijk

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!