Találatok a következő kifejezésre: Miért nem hogy a (10584 db)

Hogy lehet hogy helyeslik Cib banknál elkövetett robbantást a facebookon? Ez normális? Egyáltalán kinek jut eszébe helyeselni és miért? Miért nem szeretik a bankokat ma magyarországon es miért vettek fel emberek kölcsönt ha tudják visszaadni?

Kérdés fenn

Legjobb válasz: "Hogy lehet hogy helyeslik Cib banknál elkövetett robbantást a facebookon?" Úgy, hogy rühellik a bankokat. "Ez normális?" Kinek mi. "Egyáltalán kinek jut eszébe helyeselni és miért?" Annak ,aki utálja a bankopkat és nyilván azért, mert utálja a bankokat. "Miért nem szeretik a bankokat ma magyarországon es miért vettek fel emberek kölcsönt ha tudjàk visszaadni?" Azért nem szeretik õket, mert nyúzzák az embereket, és azért vettek fel hitelt, mert sügérek voltak.

"Hogy lehet hogy helyeslik Cib banknál elkövetett robbantást a facebookon?" Úgy, hogy rühellik a bankokat. "Ez normális?" Kinek mi. "Egyáltalán kinek jut eszébe helyeselni és miért?" Annak , aki utálja a bankopkat és nyilván azért, mert utálja a bankokat. "Miért nem szeretik a bankokat ma magyarországon es miért vettek fel emberek kölcsönt ha tudjàk visszaadni?" Azért nem szeretik õket, mert nyúzzák az embereket, és azért vettek fel hitelt, mert sügérek voltak.
A bankok pofátlanul magas díjakat számítanak fel azért, mert használják az ÉN pénzemet vagy amikor szeretném kivenni az ÉN pénzemet. Normális országokban ez nem igy van.
A kérdező hozzászólása: Valakit nem szeretek vagy valamit felrobbantom?????Ez ep eszû nem teszi.Nyúzzák az embereket a bankok ez se épeszû gondolat.Az se igaz hogy máshol olcsóbban a banki szolgáltatások.Én ingyenesen vettem fel 1 éve mert olyan csomagba voltam.Most ugye megint lehet ingyen.Szóval aki meg kölcsön vész az mérlegeli nem mert ugye sok esetben pénzt kap persze amikor fizetni kell akkor meg nem tetszik akkor minek veszi fel???Én kölcsön adnék elvárnám hogy visszakapom a bank meg ebbõl el!!!Bank nélkül nem lenne fejlõdés bankok milliárdokat hozták moha ezek után meg emberek elvárják távozzanak üres zsebbel?Szerintem meg ez a lopás bank nem kényszeríti az embereket kölcsönre vállalkozásra ingatlan megvételére stb.Sõt meg pénzünk kitartására se!!!!
Látom te is sokat értesz a dolgokhoz. Szerinted mitõl lett a világválság? A bankok milliárdokat hoztak. Persze, esetleg a fedezet nélküli hiteleknek köszönhetõ. Várható volt, hogy lufi lesz és sajnos az emberek keményen át lettek verve, hogy valahol páran nagyon sokat keressenek.
A kérdező hozzászólása: Jelen esetben az van csomó hitelt adtak az embereknek ezek tények magyarországon milliárdokat és milliárdokat vesztettek.Na ehhez kepest ez a van kellemes hangulat és ázok a baromságok bankok miatt volt a válság csak bûnbakkeresés.Jelenleg még sem lett akkora válság.Amit mondasz nem igaz mert bankok nélkül bizony jelenleg magyarországon azonnal válság lenne.Ez olyan hogy szidunk valakit aki jót tett velünk tipikus esete.Merthogy meg egyszer mondom tartsd magadnál a pénzed és ennyi senki nem kérte menj kölcsönért senki nem kérte tartsd bankba a pénzed.Én azt mondom bankok magyarországon olyan embereknek adtak pénzt akik nem volt fedezetük a visszafizetésre az o hibájuk is és azoké az embereké is akik elhittek hitelkepesek120ezer forintos fizetéssel tudtak vissza kell fizetni akar többszöröset is mégis belementek.Bankok nélkül nem lenne magyarország sehol .Ez bankellenesseg vezetett szerintem oda hogy ez történhetett.Megfigyelhetõ ahol kialakul pénzügyi válság emberek kulturálatlan ész nélküli csõcselék mindennel el lehet hitetni ahol erõszak a megoldás demokracia vellenere az buta orszag.Bankellenesseg miatt 300euro és válságban magyar gazdaság .Nincs beruházás csak állami.Most is ugyan úgy bankok miatt fut a szekér nélkülük igencsak szárba lennénk meg ígyis.
Ebben mind igazad van, az emberek "sügérek" voltak és 90%-uk fölöslegesen vett fel hitelt. De egy dolgot elfelejtesz, kérdezõ: a bankoknak hatalmas befolyása van, lefizetnek politikusokat, így uzsorakamatot szedhetnek, a politika nem köti meg a kezüket. Hogy a korrupt politikusok vagy a felelõtlen bankok a hibások, az már "tyúk vagy tojás" probléma. Amúgy ha így szövegezték volna meg a devizahitel-szerzõdések elsõ oldalát, hogy: "Extrém esetben akár 40%-al is nõhet a törlesztõrészlet egyik évrõl a másikra az árfolyamváltozásból adódóan" , akkor senki se vett volna fel hitelt.
Valaki megmondaná mi az hogy sügér: Kérdezõ! te vagy nagyon hülye vagy, vagy utolérhetetlenül pofárlan, vagy csak teljességgel tájékozatlan. A bankok akkora pofátlanságot követtek el, amekkorát még senki mióta világ a világ. Mondom úgy, hogy mé még te is megértsd. 5 milliót vett fel valaki. A törlesztést fizette rendesen Pár év múlva a törlesztendõ 6 millió lett, a havi törlesztés meg majdnem a duplája. Én még ez után is el tudom hinni rólad hogy nem érted a károsult keserû szájízét.Nem tehetsz róla, mert alapból hülye vagy , de még inkább talán embertelen. ennélfogva hiába folytatnám.
Itthon az állam megsegítette a bankokat, bár lehet ez nálad kimaradt. Az pedig, hogy annyira tájékozatlan és tudatlan vagy, hogy nem tudod, hogy a bank fedezet nélkül adott milliárdokat ki, de van képed sügérnek nevezni, aki felvett hitelt. A 40 százalékos emelkedést pedig szerintem sokan még örömmel benyelnék, mert többel emelkedett

Miért nem elnézőbbek a viselkedésemmel éjszakai műszak után? Főleg hogy először vagyok 3. műszakban

nincs kedvem beszélgetni se semmit csinálni

Legjobb válasz: MIért, hogy viselkedsz?

MIért, hogy viselkedsz?
A kérdező hozzászólása: nyúzottan, kialvatlanul nincs kedvem beszélgetni senkivel, mind1 aki éjszakázik az ugyis fogja tudni milyen állapot
De kik nem elnézõbbek? A családod, vagy a kollégák?
mert nem tudják hogy hogyan érzed magad...
Szerintem szivatnak többnyire.
Ne várd el, hogy hasraesnek, amiért te éjszaka dolgozol. Sok ezren tesznek ugyanígy.
Miért, miért, Istenem miért van ennyi miért ebben a kérdésben?!
Nekem nincsenek igényeim, de így sem találok magamnak barátnõt, mert alacsony, dagadt és ocsmány vagyok.
#3, te azért nem találsz párt, mert 78%-os vagy, meg azért, mert tegnap 77 voltál, mindkettõ szerencsétlen szám.
Senki sem tökéletes :) És nem minden a külsõ sem. hiába 10/10 egy srác külsõre lehet a belsõje 10/1 a külsejéhez képest.
Nem tudom ledolgozni egészségügyi okok miatt. És kizárt, hogy lenne olyan lány, akinek tetszene egy olyan férfi mint én külsõre, szóval példát sem tudna senki sem mesélni.
Mi az, hogy egészségügyi okok?Az ok, hogy kövér maradsz.Hol tart az orvosság?
Tudod, egyszer már leadtam 27 kg-ot. Ez viszont tönkrevágta az egészségem annyira, hogy most semmilyen sportra nem vagyok alkalmas. (Persze visszahíztam, mert vékonyabban sem kellettem a lányoknak, mert az alacsonyság és ocsmányság adott!)
Téged el kéne törölni a föld színérõl.Már bocsánat. Optimálisra kell lefogyni, erre nem gondoltál. JAAA akkor is lesz valami kifogás.Tudom tudom.Mi lenne ha a többieket élni hagynád?
Köszönöm a jókívánságod. :) Még jó, hogy okosnak hiszed magad, miközben nem vagy az, és át sem látod a helyzetet, de mindegy is :P Én tudom, mennyire ocsmány vagyok, nagyon precíz önértékeléssel rendelkezem :)
De minek írod oda minden kérdéshez?!
Szépség és a szörnyeteg! Meglepõdnél mennyi mese képes valóra válni, ha optimistán állsz az élethez. Bízz egy kicsit abban, hogy igenis lesz egy lány, akinek te kellesz. 11-es
11es hagyd. Mindig csak kifogásokat fog írni.Ne törõdj vele
22: Sajnos tudom, hogy úgy sem lesz soha. Meg már ki is öregedtem abból a korból, amikor lehet.
11-es vagyok. Azt írtam le, amit én magam tapasztaltam, de biztos van olyan lány, aki másmilyen hasonló tapasztalatot tudna elmesélni. Amúgy a túlsúlynak sokszor van lelki oka (is). Egyel több ok arra, hogy fel a fejjel. Ha te nem kezded el, akkor mi itt hiába próbálunk segíteni.
Mi lenne ha ledolgoznád a hájad dagi?Akkor az arcszerkezeted is megváltozna. Egy alacsony ember is lehet férfias
Eddig hány lánnyal ismerkedtél meg?
Am ez egy jó kérdés!
Nézz körül egy kicsit ezen az oldalon Kérdezõ! Számtalan a tiédhez hasonló kérdés jött már férfiaktól, hogy miért nem kellenek egy lánynak sem? És mindegyik a rossz külsõt vélte oknak. Statisztikát nem készítettem még, de a környezetemben sok nem átlagos kinézetû srácot láttam már szép barátnõvel sétálni, és ahogy a mondás is tartja "ha csak egy fokkal szebb vagy az ördögnél..." A lényeg, hogy nem itt kell sírni. Hát kihúz, mosoly és nyomás csajozni, sok magányos lány csak rád vár.
Ez az ördögös duma akkor terjedt el, mikor még: 1. A fiatalabb korosztályban is nõtöbblet volt 2. Társadalmi elvárás volt, hogy a lányok férjhez menjenek 3. A lányoknak nem is volt nagyon más lehetõségük, hiszen abban az idõben nem nagyon állt elõttük nyitva a "karrierita" út. (Szóval ma inkább a lányokra érvényes, ha már léteznek, tuti találnak pasit, míg egy pasi, ha alacsony, dagadt és ocsmány, int én, akkor kizárt, hogy találjon magának valakit.)
8.As leállhatnál. Mi lenne ha esetleg tennél a jó külsõért, és esetleg a szürke kisegér lányoknál kezdenél elõször? 5õl 1nek biztos, hogy szimpatikus leszel. Én úgy érzem te nem teszel igazán az ügyért
9: Azt hiszed, most megmondtad? :D Csak úgy elárulom neked, hogy több, mint 200 lánynál kezdeményeztem, mind "szürke kisegér" típusból (arról nem tehetek, hogy számomra a szürke kisegerek testesítik meg a NÕ-t, de eddig egynek sem voltam még a legkevésbé sem szimpatikus ;) )
Most komolyan azt hiszi itt minden pasi, hogy 90 év magány vár rá, ha van egy kis pocakja, vagy alacsony, vagy görbe az orra? Elmondom, ismertem egy nálam alacsonyabb fiút, de olyan ereje volt, hogy el sem hiszitek, pedig nem látszott kigyúrtnak. És nem csak testileg, lelkileg is. Amolyan rejtett erõ, amit senki sem feltételezne róla, és ez olyan titokzatos volt. Tini koromban totál belé voltam zúgva, és ha nem sodor el az élet kitudja, talán lett volna több is köztünk. Kit érdekel, hogy magasabb voltam nála?
11. Ezek igen.Az értelmesebbek nem.De amint látom ezeknek bármit írhatsz mindig az a válasz. Olyan ocsmány vagyok, hogy még a kutya se akart velem játszani ezért csontot akasztottak a nyakamba.
11: Amit te írsz, az csak 1 a 3 nagy hátrányos tulajdonságból. Különben is, leredukálod a problémát. Csak magamból tudok kiindulni. Nem 1-2 centivel vagyok alacsonyabb az átlagnál, hanem sokkal, nem csak egy kis pocakom van, hanem rettenetesen hájas vagyok, ja és az arcformám rettentõ rémes. Nem csoda, ha rám tényleg örök magány vár.
Kérdezõ, miért vagy ennyire pesszimista? A baj az, hogy bemagyarázod magadnak, hogy nem vagy elég jó. Hagyd ezt! Találj magadban valami értékeset, hiszen minden emberben van érték. Szerezd meg, vagy töltsd le a Fegyencedzés c. könyvet, és kezd el csinálni a gyakorlatokat. Úgy van megcsinálva a program, hogy kövér emberek is végrehajthatják. Aztán: Szerezd be Brian Tracy: Maximális teljesítmény c. könyvét, és az ott leírtakat alkalmazd a mindennapi életben. Menj fel a Pua.hu weboldalra, és olvass hasznos információkat az ismerkedésrõl. Változtasd meg az öltözködési stílusodat. Ha nem megy, kérd ki lányok véleményét. Ha ezeket a dolgokat egy kicsit is megcsinálod, sokkal boldogabb és sikeresebb leszel. Én sem vagyok egy Casanova (ha gondolod küldök neked fotót magamról) de azért próbálkozom változtatni az életemen, és pozitív irányba kezd mozogni.


Miért van az, hogy nem tudok csajozni, miért nem kellek a lányoknak, ha olyan sok ronda fiúnak is van barátnője?

Csak nézem, hogy más ronda fiúk milyen szép lányokkal vannak sokszor, én meg még egy csúnya lányt sem tudok felszedni, most vagy én vagyok a világ legrusnyább fiúja vagy már nem tudom miért utálnak a lányok? El vagyok keseredve, olyan reménytelen ez a csajozás számomra.

Legjobb válasz: Mibõl lehet tudni, hogy hétvége van? Világvége, egyenesen Hajdú-Biharból...

Mibõl lehet tudni, hogy hétvége van? Világvége, egyenesen Hajdú-Biharból...
Elõször is nem értelek miért görcsölsz ezen hogy nincs csajod? Énis igy voltam vele hogy nekem nem lessz, de én igazából elárulom nemis érdekelnek különösebben. 2012 es szilveszterkor elmentem egy házibuliba, meghívott egy csaj engem is akit amugy ismertem régebbrõl és szilveszter óta együtt vagyunk. énse vagyok egy jóképû gyerek csak nagyon szeretek hülyéskedni és ez bejött a csajnak azóta mást se csinálok csak szórakoztatom mindig jókat röhögünk elvagyunk. ezzel csak azt akarom mondani hogy jött magától kialakult. nem azzal a céllal kell elmenni valahova hogy huu most csajozni akarok csak ugy és kész. Ha rá görcsölsz a témára akkor tuti nem fog összejönni
Írnál magadról bõvebben, hogy hogyan nézel ki? Írhatod privátban is, azt hamarabb megnézem.

Miért van hogy a mai fiatalok/lányok önbizalomhiányban szenvednek? Miért gondolják magukról hogy rondák? És ha szépek miért nem kell egy pasinak sem?

Ennyi a kérdésem>_<

Legjobb válasz: mert a média által sugárzott képhez hasonlítják magukat (vékony, szõke, nagy mellekkel, jó kerek seggel, sikeres, mindene megvan, bla-bla-bla-bla)

mert a média által sugárzott képhez hasonlítják magukat (vékony, szõke, nagy mellekkel, jó kerek seggel, sikeres, mindene megvan, bla-bla-bla-bla)
@elsõ magam sem tudtam volna szebben.
a kérdés harmadik fele miszerint szépek és nem kellenek senkinek se. szerintem a srácok nagy része "fél" a szép lányoktól. ha érted mire célzok és a szépség relatív, jegyzem meg..~~
Szoktad nézni az aktívot vagy a fókuszt, ahol szinte mindig bikinis lányokat mutogatnak, hol szépségkirálynõket, hol playmate cicákat.Addig megértem, hogy a pasikat ki akarják szolgálni, s így többen nézik meg, de mondhatnánk, hogy hol az egyenjogúság, mert akkor a nõk is szeretnének félmeztelen pasikat.S mutatnak is, mint pl Benkõ, vagy Kozsó...stb, ami valjuk be, nem lehet azt mondani, hogy csinosak, azt sem, hogy jól néznek ki. Mivel a lányokat, nõket mindig magasaknak mutatják be, s az ilyen pasik mellett is, akiket felsoroltam, ilyen nõk vannak, a lányok, asszonyok azt hihetik, hogy ilyennek kell lenniük, s nem lesznek megelégedve magukkal.Sajnos én sem vagyok megelégedve magammal, bár párom van, de mégsem azt mondja, hogy csinos vagyok, bár jól esne, nagyon.Bár fogytam több kilót, vagy 10 kilóval vagyok könnyebb, s a környezetembe senki sem vette észre.
Az a kisebbik baj, hogy a lányoknak nincs önbizalmuk. Az nagyobb probléma, hogy fiúknak sincs, sõt tömegével, egyre több srác szenved már krónikusnak mondható önbizalomhiányban, ami párkapcsolati szempontokat nézve katasztrófa...
Itt gyakran már nem is elsõsorban a külsõ számít, hanem az önbizalom.Láttam már több olyan lányt, akik igazán nem voltak szépnek mondhatóak, mégis volt nagy szájuk, nagy önbizalmuk és nem küzdenek ilyen problémákkal. Én is évekkel ezelõtt olyan önbizalomhiányban szenvedtem, h ki sem mertem ereszteni a hajamat, nem mertem ránézni sem gyakran az emberekre, és ahányszor egy baráti társaság mellett elmentem, azt gondoltam, h biztos rajtam nevetnek. De elkezdtem a gimit, és olyan barátokra találtam, akik segítettek ebbõl kilábalni. Bár most sem mondom, h csurig vagyok önbizalommal, de nem félek végigsétálni a fõiskola folyosóján. Ezt elsõsorban a környezetünk okozza. Gonosz emberek, rosszakarók, média, ahol mindenki tökéletes.Most 19 éves vagyok, és annyira vágyom már egy barátra, aki szeret és mellettm van. Mikor többen is kérdezik, h van-e barátom, mindig nagyot csodálkoznak, h miért nincs.(nem azt mondom, h egy bombanõ vagyok, de vannak akik szépnek is tartanak). Én nem merek kezdeményezni. Félek az elutasítástól. És attól is félek, hha esetleg én "nyomulok", akkor csak kihasználnak. De úgy látszik én sem kellek senkinek sem. Akik eddig próbálkoztak, épp azért tették, mert azon a héten nem volt barátnõjük perpill. Selejt vagyok úgy látszik.
01.38-as: A legszánalmasabb, ha valaki azt mondja (velem már nemegyszer megtörtént), hogy így vagy jó, annak ellenére, hogy kicsit husi vagy. Mintha azt mondaná: Annak ellenére, hogy fogyatékos vagy, még tetszel. Még, ha lenne is folytatása is, mindig arra gondolnék, hogy dagi vagyok, örüljek neki, hogy szeret így is...
Én még hozzátenném, hogy a fiúk sem ártatlanok (meg persze a lányok sem). Állandóan azt halljuk, hogy annak a lánynak milyen jó az alakja, meg milyen jó a feneke, és nehogy ne legyen tökéletes a nõ, mert hogy néz ki, ha narancsbõre van. Ha nem is éreznek így, akkor is könnyû egy kiskamasz önbizalmát elvenni...
19:29 Tökéletes a meglátásod! Hány éves vagy?
én az átlaghoz képest se vagyok gyönyörködtetõ...
Egyrészt a kapott modellek, másrészt az, hogy mindenkit jobban lefoglal az, hogy okosnak/szépnek/gazdagnak mutassa magát annál, hogy valóban az legyen. És valaki nem tud lépést tartani a képmutatással. Így lassan elhiszi azt amit láttatni akarnak vele. A neten is mindenki szép és kreatív és szellemes, nomeg 30 centis farokkal rendelkezik. Ha nem mennék ki minden nap az utcára, még a végén elhinném, hogy megváltozott a világ amíg itt bent ültem és nekem is kisebbségi komplexusom lenne.:D "Ha szép, akkor miért nem kell egy pasinak sem?" Én elég türelmes vagyok, de egy idõ után egyszerûen elkezdtem belefáradni abba, hogy szélmalomharcot vívjak a nõi önbizalomhiány ellen. Van, akinek nem lehet annyi szeretetet adni, vagy más módon motiválni hogy kizökkenjen az önsajnálatból és a reménytelenségbõl. Az ebbõl adódó gátlásosság és zárkózottság pedig tönkretesz mindent. Én szeretek adni, elég önzetlen típus vagyok, szeretek segíteni az embereken. Ezeknél a lányoknál sem a viszonzás hiánya zavar, hanem az, hogy amit adok, azt ledarálják, elmaratják sósavban, elássák és behintik a helyét sóval... És akkor lehet akármilyen szép. Mindenkinek elõször magával kell megküzdenie...
A másik meg az, hogy ha valakin pl 5 kg felesleg van azt már ledagizzák.
En is rondanak erzem magam :((
Teljesen egyetértek az elõttem lévõkkel. Én magam is önbizalomhiányban szenvedek, pedig azért nem vagyok piskóta (nem nagyképûségbõl mondom)! A mai lányok többsége, addig nem lesz megelégedve magával, amíg hasonló szintre nem kerül az agyonreklámozott porcelánbabákkal. Nem normális dolog!!! A pasik részérõl meg ki akar olyan nõt, akit már az elsõ beszélgetéskor elkezdhet fûzni, hogy Te így vagy jó...fárasztó!
A kérdező hozzászólása: És miért van az hogy az alacsonyabb lányoknak kisebbségi komplexusuk van?:S
20.13 Köszönöm. 23F.
nincsenek higiéniai parái?
A kérdező hozzászólása: nem nincsenek, és én is telljesen ápolt vagyok!
Akkor lehet csak nem jön be neki, vagy nagyon macerásnak érzi, fél, hogy véletlenül fájdalmat okoz neked. Mi is kipróbáltuk, de egyikünknek sem jött be :) Ennyire egyszerû is lehet a dolog :)
lehet hogy buz.isnak tartja
Ha semmiképpen nem akarja megmondani miért, akkor fogadd el ezt és kész. Vegyél egy mûfütyköst és csináld Magadnak!
Ez is elég valószerûtlen eset, a nõk két harmada nem szereti az anális szexet, míg a férfiaknál csak az egy negyed. Szóval 1:2 az esélyed, hogy férfiként olyan nõvel kerülj össze akivel te akarod, de õ nem az anál szexet, míg nõként fordítva 1:12.
Miért mondana normális indokot, aki nem normális? :)
A p.ncidtól indul be, és nem a végbeledtõl....

Mi az, hogy futok egy pasi után? És az miért gáz? Miért nem szeretik a pasik?

Az "futásnak" számít, ha alig várom, hogy beszéljünk cseten, és legtöbbször én is keresem a társaságát? De mert attól tartok, hogy ha én nem keresném, akkor neki mindegy lenne, és ő nem hajtana utánam. De ha én megkeresem, akkor állítólag annak örül, és viszonozza. Szóval nem tudom. Szóval ez annak számít, hogy futok utána? Vagy várjam meg, hogy csak hajtson utánam, akár többször is rámírjon, és én ne válaszoljak, úgymond teszteljem le, hogy mennyire kitartó?

Legjobb válasz: Várd meg míg õ ír, de válaszolj neki! Ha már több ideje ismeritek egymást, akkor néha te is ráírhatsz.

Várd meg míg õ ír, de válaszolj neki! Ha már több ideje ismeritek egymást, akkor néha te is ráírhatsz.
A kettõ között azért van átmenet. Hagyd, hogy õ keressen, de írj vissza neki, találkozz vele. Ne tesztelgesd, annak semmi értelme. Azért nem szeretjük a nyomulós lányokat mi, férfiak, mert elveszik a vadászat izgalma, igenis kell éreznünk, hogy mi hódítottuk meg a nõt :)
hali nekem az a véleményem, hogy a fiúk is szeretik ha a lány picit elérhetetlen kell érte küzdeni, ha mindig te keresed az nemigazán jön be a fiúknak. én a helyedben azt csinálnám várnék 1-2 napot és nem keresném a fiút megvárnám amíg õ keres. ha ez megtörténik akkor érdekled õt ha meg nem keres akkor megvan a válasz nemigazán vagy neki fontos így sztem nem kellene vele foglalkoznod. bocs ha kicsit túlbonyolítottam remélem érted :)
én nem keresném, akkor neki mindegy lenne, és õ nem hajtana utánam. Ezek szerint nem különösebben érdekled. Max szimpinek talál, de fõként az egóját simogatja a dolog. Ha komolyan érdekelnéd, keresne õ is. Semmi értelme olyanra pazarolni az idõdet, aki ezt nem értékeli. De tesztelni sem jó. Ha ír, válaszolj. Csak nem kell eldobni csapot papot ha ír, ha idõd van, válaszolj neki azonnal, ha nincs, késõbb is ráér. Most szerintem egy darabig ne keresd, várd meg, hogy õ keres-e. Persze amúgy nem baj, ha te is keresed, csak az a probléma, ha nagyon egyoldalú a dolog akár a lány, akár a fiú részérõl. Mert ha nem érdekled, nem fog veled összejönni, maximum, ha nagyon nõhiánya van, akkor addig használ téged amíg nem lesz jobb.
Amikor cseten tolod, akkor van értelme is, vagy csak megy a traktálás a semmirõl? :-) Mert ezutóbbi, hogy cset az megy, vagy teló, de mondanivaló, az nuku. Szerinted lányként az, de a cél nélküli duma, az fárasztó. :-) Felhívnánk írnánk egyébként mi is, csak elõbb dolgunk van, azt befejeznénk, de azt míg odáig jutunk, egy nõ sem várja ki. :-) Ha azt szeretnéd, hogy a férfi keressen, akkor az akkor fog amikor õ akarja, nem.akkor amikor te. :-)
Ne írj rá minden nap, mert abba belefog unni, plusz tényleg nagyon nyomulás. Egy olyan kapcsolatot akarsz amiben csak te tevékenykedsz állandóan? Szerintem az 50-50% a normális. Egyiknap te írsz rá, a másiknap pedig õ ír rád. Erre törekedj, ne írj rá minden nap, de ne csak õ keressen mindig, legyetek egálban.
Én 9 nap alatt elvesztettem a barátomat egy másik csaj miatt. Kb annyival indokolta, hogy "nem én találtalak meg téged, te engem." vagy valami ilyesmi. Én ebbõl azt szûrtem le, hogy ha én kezdeményezek egy pasinál, akkor lehet, hogy nem is érdeklem igazán, Õ csak "élvezi" a körülrajongást. Lehet, hogy ha Õ keresett volna engem inkább, és Õ mondja ki elõször, hogy érez valamit irántam, akkor másként alakul ez az egész. Mindenesetre hagyd egy kicsit tényleg "küzdeni", mert ha nem keres, akkor nem érdekled. Az lenne a legjobb, ha tényleg Õ kezdeményezne, és mondjuk nem te vetnéd fel az ötletet, hogy menjetek el fagyizni. Ezáltal az egója is nõne, aminek szintén beláthatatlan következményei lennének...Bocsi, lehet nem így van, de ez személyes tapasztalat, amibõl egyenlõre csak ennyi van.><
A kérdező hozzászólása: Persze, mindenki ezt írja, hogy legyek elérhetetlen, meg ha õ nem keres, akkor nem vagyok neki fontos, meg ilyenek. De akkor ezek szerint egyiknek sem vagyok igazán fontos, mert minden pasi azt várja, hogy én írjak. Õk maguktól nem keresnének, vagy ítéletnapig is várhatnék arra. Pedig egyáltalán nem vagyok rossz csaj, sõt nemhogy rossz, az utcán is mindenki megnéz, és kifejezetten jó nõnek számítok. Vékony vagyok, szõke hosszú hajú, kék szemû, és álom alakom van. Vagy pont ezért? A csúnya, vagy buta csajokat hamarabb keresik a férfiak? Vagy miért várakoztatják meg ennyire a nõket a pasik? Csak várom, várom hogy írjon, aki tetszik nekem, és hetekig várhatom, ha én nem írok rá, akkor semmi. Ha én írok rá, válaszol, meg örül, de õ nem keresne magától. Ezért bosszantó ez.
Én örülnék neki ha engem keresne egy lány! Szerintem ez normális dolog ha szeretik egymást! Sajnos a legtöbb lány nem ilyen!

Opel Astra H-ban (Enjoy) miért nem működik a tempomat? Lehet hogy nincs is benne? Övet miért reklamálja?

2004 12.havi autót vettem nemrég magánszemélytől, kivételesen megkímélt állapotban.A tempomatnak van a fényszóró kapcsoló mellett tekergethető gombja(ha megnyomom kijön és jobbra-balra tekergethető),de az index kapcsoló karon nincsenek mikrokapcsolók.Az eladó nem mondta hogy van-e benne mert nem kérdeztem,csak otthon nézegettem és filóztam hogy de frankó lesz!Tud valaki erről infót adni, hogy mi lehet a dolog hátterében?Lehet hogy elő van készítve a kocsi rá de nem rendelkezik vele?Más:néha reklamálja az övet vezetésnél,pedig be van dugva.Ez 10 esetből 3x fordul elő.Legközelebb ha beülök,minden ok.Tehát ha beindítom reggel vagy jó,vagy nem de útközben ha indulásnál nem reklamált,akkor köv. indításig nem is fog.Tipp?

Legjobb válasz: Rádsóztak valami szart, barátom. Ne csodálkozz, ha télen be sem indul majd!

Rádsóztak valami szart, barátom. Ne csodálkozz, ha télen be sem indul majd!
A kérdező hozzászólása: Ha látatlanban kéne véleményt mondanom az én elsõ gondolatom is ez lenne, de ez a kocsi a tempomaton és az öv visszajelzõn kívül tényleg tip-top.Ezért agyalok hogy mi lehet.Nõé volt, személyesen tõle vettem, a papírok, minden stimmelt, vastag köteg szervizszámlával kaptam a kocsit, kitöltött, nem gyanús szervizfüzete is van.Elvileg minden stimmel.De mi van a tempomattal és az övvisszajelzõ hibával?Ez a kérdés.
A kérdező hozzászólása: Opel fórumról kaptam választ: 1.:ebben a kivitelben nincs tempomat, amit tekergettem az a mûszerfal-világítás gombja-elég kínos, de egy problémával kevesebb :) 2.:az öv csatlakozóhoz menõ vezeték meg lehet törve az ülés elõre-hátra tologatásától, vagy egyszerûen a csatlakozóban valami kontakt hibás.Minden esetre utána nézek.

Azt kérdezem:Hogy STAR APP-al miért nem miért nem folytatja a letöltést?

Mert amikor elkezdek letölteni valamit akkor elkezdi.Betölti az egészet aztán megáll az egész és mindig így van.Szerintetek miért?
Hanyagold a fészbukkot és menj társaságba, ennyire egyszerû !
Velem is ez van. 20-25 éve bomoltak utánam a csajok. Ma már a kutyának sem kellek. Igaz a nyugdíjamból nem is telne virágra.
Miért nem kezdeményezel te személyesen? ;)
Megváltozott a világ. A lányoknak már nem kellenek a kedves, törõdõ fiúk/srácok és ha mégis nem mernek lépni mert ciki, szégyen lenne, de ha egy bunkó g'ci van a dologban azokkal sokkal "bátrabban" viselkednek. Ki érti ezt? Nekem is csak fészbúkon mernek a csajok beszélni, élõben meg se mernek mukkanni. Komolyan, ki érti õket?! :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!