Találatok a következő kifejezésre: Miért nem hogy (14934 db)

Azt a kérdést miért lehet itt feltenni, hogy:"mi magyarok miért vagyunk ilyen rasszisták? "De azt miért nem hogy mi zsidók miért vagyunk ilyen rasszisták?

Ugyanis az els? kérdés egész régóta él míg a második 1 napot sem lehetett fent:)

Legjobb válasz: Ja-ja. Nem írok sokat úgyis törlik a kérdést. A múltkor is mire befejeztem volna a választ, már törölték is. H.ülyét kaptam.

Ja-ja. Nem írok sokat úgyis törlik a kérdést. A múltkor is mire befejeztem volna a választ, már törölték is. H.ülyét kaptam.
azért mert a szent zsidókra nem szólhatsz egy rossz szót sem mert õk isten kiválasztott népe mindenki más csak féreg a földön te is nyomrult gój rabszolga (remélem értitek az iróniát)
hát, tudod, mert Magyarországon vagyunk :) :(
A kollektív hit biztonságának féltse nem rasszizmus
naná, hogy... :) ):)

Amatőr írók! El szoktatok néha akadni? Ha igen, miért, ha nem, miért nem? Hogyan oldjátok meg ezt a problémát?

Én régebben volt úgy, hogy elakadtam. Megvolt a fejemben a vázlat, de egyszerűen semmi kedvem nem volt a soron következő jelenethez, vagy nem tudtam azonosulni valamelyik szereplővel. Ezért volt olyan is, hogy félbehagytam a történetet. Mostanában azonban már nem annyira szoktam elakadni. Olyan van, hogy 1-2 hétig nem írok, de ez szerintem nem számít elakadásnak, hiszen nem határidőre kell elkészülni. Akkor írok, amikor van ihletem. Néha írok ihlet nélkül is, de ritkán, mert ezek sosem lesznek igazán jók, később általában ki is törlöm őket. -Ti szoktatok így járni? -Mindig csak akkor írtok, ha van ihletetek? -Vagytok néha úgy, hogy már nagyon hiányzik egy szereplő, ezért láttok hozzá újra egy régebbi történethez? -Ha nem boldogultok egy jelenettel, amelyet viszont nme igazán lehet kihagyni, mit tesztek?

Legjobb válasz: Én szoktam "elakadni".Ez lehet,hogy hülyén fog hangzani,de ha nem boldogulok egy jelenettel,amit nem tudok kihagyni,bemegyek aludni.Általában megálmodom a történetet.Egy éve is így kezdõdött,ez az "írni akarok" dolog.Álmodtam már többször ugyanazt,aztán eldöntöttem,hogy leírom,és íme,egy év eltelt azóta,és már a 600 oldalt minimum leírtam. :D De szerintem ha befejezem,ott marad örökké a gépemen,de biztos nem fogok kiadatni.Nincs hozzá bátorságom. :) 19/L

Én szoktam "elakadni".Ez lehet, hogy hülyén fog hangzani, de ha nem boldogulok egy jelenettel, amit nem tudok kihagyni, bemegyek aludni.Általában megálmodom a történetet.Egy éve is így kezdõdött, ez az "írni akarok" dolog.Álmodtam már többször ugyanazt, aztán eldöntöttem, hogy leírom, és íme, egy év eltelt azóta, és már a 600 oldalt minimum leírtam. :D De szerintem ha befejezem, ott marad örökké a gépemen, de biztos nem fogok kiadatni.Nincs hozzá bátorságom. :) 19/L
Persze. Pont úgy vagyok vele, mint az elsõ. :)
én alapból tartalmat írok minden fejezethez, részhez, tehát a történet alakulását nem felejtem el. viszont annak nem látom értelmét, hogy akkor is neki álljak írni amikor semmi kedvem. bár én csak novellákat, illetve 1 kisregényt írtam eddig, illetve verseket. Most készül a 2. kisregényem. És már csak 1 fejezet lenne hátra. csak még nem jött el az ideje:) én azt terveztem, hogy kinyomtatva bespiráloztatom, és itt lesznek a szobában. Én általában harcjelenetekkel szoktam bajban lenni, (most pl vámpírok és démonok között folyik a harc), azt viszont nem lehet kihagyni. Ilyenkor a férjem szokott segíteni. Õ több akciót látott már:) 27/N

Eddig elfogadtam magam, most miért nem? Hogyan lehetne megint normális minden?

Leszbikus lány vagyok, gyerekkorom óta, szoval nem divat, vagy ilyesmi, nagyjából 4-5 éve már teljesen el is fogadom, volt barátn?m is, de most megismertem egy srácot, és nem jött be, meg semmi ilyesmi, de amióta beszélgettem vele, nem fogadom el magam, nem akarok leszbikus lenni. Ez mindig így lesz, normális, hogy id?nként szétesik minden és nem tudom elfogadni saját magam annak, aki vagyok? :/ Helyrejön ez valaha? Hogyan?????

Legjobb válasz: Szerintem ha egyszer elfogadtad magad, akkor nem szükségszerû, hogy újra és újra rosszul érezd magad emiatt. De miért, mi van azzal a sráccal?

Szerintem ha egyszer elfogadtad magad, akkor nem szükségszerû, hogy újra és újra rosszul érezd magad emiatt. De miért, mi van azzal a sráccal?
A kérdező hozzászólása: Azok a haverjaim, akik nem tudják, hogy leszbikus vagyok, össze akartak vele hozni, a srácnak meg bejövök, szoval nyomult rám, de nem lett semmi...
Nekem is most volt egy olyan, hogy egyefene megpróbálok heteró lenni. Az a kapcsoltat katasztrófa volt. a 2 hónap se csók se kézfogás, a szájrapuszitól a hideg rázott. Egyébként nagyon helyes srác volt, meg kedves is, barátnõim el voltak olvadva. Mindig meghívott mindenre, úgy hogy egy idõ után már nagyon rosszul éreztem magam, úgy éreztem, mintha kihasználnám.
Jaa... Hát az nem fog összejönni, az biztos... Hány éves vagy? Fogadjátok el magatokat olyannak, amilyenek vagytok mindketten!:) Ha nem megy, és beszélgetni akartok, írjatok nyugodtan, de ne próbáljatok megváltozni, mert súlyos következményei lehetnek!
Néha az ember, szeretne beilleszkedni a többiek közé, nem akar furi lenni... ez ilyen.. ellene annyit tehetsz h mepróbálsz fiukkal kezdeni (nálam nem jött össze...) Szerintem minden úgy jó ahogy van. :) Ne akarj az lenni aki nem vagy... csak magadnak teszel rosszat... Ebbe a verembe amibe te is beleestél, mindenki belekerül sztem, de ki is, amikor rájön h fiúval úgysem jön össze a dolog mert nem tudja élvezni. aztán kikupálódsz.:) Nyugi, helyrejön ez gyorsan! :)
Nekem is szokott olyan "nem akarok leszbikus lenni" érzetem, de mindig próbálok túllenni ezen a gondolaton. Nem magam, hanem az emberek miatt szoktam ezt érezni, de hiába is próbálnék, nem tudok ezen változtatni és neked sem kell! :) Én is leszbikus vagyok, meg még vannak sokan, szóval nem vagy egyedül! :) A helyrejön-e kérdésedre nekem az a válaszom, hogy nekünk ez így van rendjén. :)

Az miért elfogadott, hogy válás után az anyánál marad a gyerek, az miért nem, hogy az apánál?

Ideális esetben mindkét szül?höz ugyanannyira ragaszkodik egy gyerek.

Legjobb válasz: Egyáltalán nem elfogadhatatlan. Számomra inkább az az elfogadhatatlan, ha valamelyik szülõt kizárják a gyermek életébõl. Sajnos láttam erre sok példát. Optimális esetben egy gyerek annyit találkozik egyik illetve másik szülõjével, amennyit csak akar, és ez esetben mindegy, hogy kivel lakik.

Egyáltalán nem elfogadhatatlan. Számomra inkább az az elfogadhatatlan, ha valamelyik szülõt kizárják a gyermek életébõl. Sajnos láttam erre sok példát. Optimális esetben egy gyerek annyit találkozik egyik illetve másik szülõjével, amennyit csak akar, és ez esetben mindegy, hogy kivel lakik.
Én nõ vagyok. Ha bárki megpróbált volna hétvégi apukát csinálni apuból garantáltam leköpöm és a büdös életben nem beszélek vele többet! Csodálatos apa és épp annyira van rá szükségem, mint anyára! Normális szülõnek eszében sincs eltiltani az egyik vagy másik szülõt a gyerekétõl.
Azért a 90% hatalmas túlzás. Sok apa azért nem látja a gyermekét, mert az anya megakadályozza a láthatást a saját sértettsége miatt. Na most szerintem ez esetben nem beszélhetünk jó anyáról. Sõt.... Aki nem képes a gyerekét elõtérbe helyezni maga helyett, ráadásul a saját bosszúja helyett, az nem lesz jó szülõ soha. Persze van olyan apa, aki nem kíváncsi a gyerekére, õt sem tartom többre.
Én egy elég durva példát tudok felhozni... Az apukának konkrétan csak bosszúból kell a gyereke. Az új párja gyerekeivel foglalkozik ajándékokat vesz nekik, míg a sajátjával abszolút nem törõdik, sõt eltiltotta az összes rokonától a kisfiút, mondván veszélyeztetik a gyerek szellemi állapotát. Azaz a saját anyját, testvérét, nagyszüleit se láthatja a kisfiú... Az anyuka másik házasságából való gyerekét pedig el akarta vetetni tõle, na nem azért mert kell neki, hanem hogy a gyámhatóság kezei közé kerüljön a kislány.
Vannak rossz meg jó anyák és apák is. SAJNOS a nagy ÁLTALÁNOSSÁG az, hogy az apák csak messzirõl szeretik a gyereket, nevelni már nem . Itt is hány olyan kérdés van, hogy hogyan bújhatna ki még a 10-15 ezer forintos gyerektartás alól is. persze nem csak erre van példa . De sokkal gyakoribb, hogy egy apa magára hagyja a gyerekét , minthogy egy anya tegye ugyanezt (erre is van példa, pont most írtak ki ezzel kapcsolatban egy kérdést) . Ha az apuka jó szülõ, akkor teljesen elfogadott hogy nála maradjon a gyerek.
Ez is igaz, utolsó :) Gondolom meglep , hogy a lepontozás után igazat adok neked, de éppen ezért emeltem ki azt , hogy ez egy _általános_ tendencia. Sokféle ember és szülõ van, ennyi. De nyilván az fog inkább megmaradni az emberben amire látott 10 példát és nem az amire 1et.
Azért elfogadott, mert az esetek 90%-ban az apa alkalmatlan az állandó gyereknevelésre. Sok esetben válás után nemhogy fizetni nem akard, de a gyereket sem akarja látni. És van az a pár százalék, aki legalább annyira jó szülõ, mint a legjobb anyák, néha még jobbak is. De ez a ritka. optimális esetben pedig a két szülõ normálisan meg tud egyezni a gyerek kérdésében, és nem sérül a gyerek. Ez a legritkább sajnos.
Nem kicsit adott hülye választ.
A nõk csodálkoznak, ha férfik csak "messzirõl" szeretik a gyereket? Nem tudom megmondani hányszor láttam már olyan jelenetet ahol az apa a gyerekkel akart foglalkozni, de az anya azonnal kikapta a kezébõl mondván majd õ foglalkozik vele. Nagyon sokszor az anya kisajátítja a gyereket mondván az apa úgysem tud a gyerekkel foglalkozni (fõleg ha csecsemõrõl van szó). Aztán csodálkoznak ha az apának nincsen érzelmi kötödése a gyerekhez.
Fiúknál lehet, hogy így van, de egy lánygyereknek az anyjára van szüksége jobban. Mégis ki adná a nõi mintát, ki segítené a nõi kérdésekben? És nem csak az egészségügyi témájúakra gondolok, hanem a lelki dolgokra is. Akár fiúügyekben, akár abban, ha egyik osztálytársnõjével hajbakapott, bármilyen dologban fontos, hogy egy ugyanolyan nemû szülõ segítse, aki szintén nõként látja a világot, átélte mindazt, amit õ. Tehát míg egy fiút nyugodtan oda lehet adni az apjának "állandóra", úgy, hogy az anyja csak látogatja, vagy a gyerek megy az anyához, addig egy lánynál fordított a helyzet, és csak kiegészítésképp van szüksége az apjára.
Mi az, hogy nem természetes????? Ne idegesíts már, 24 éves felnõtt nõ vagyok, és az a természetes, hogy apa és anya a mai napig jelen vannak mindketten az életemben!! Semmi egészségtelen nincs abban, hogy beavatom aput a titkaimba. Anno elsõ szerelmemnél is neki mondtam el elõször, hogy vajon szerinte fog-e smst írni :D És hülyére röhögöm magam a mai napig, úgy éli ezt a tanácsadást :D
Szerintem te vagy a fura kivétel. Aki nem képes felnõtt fejjel felfogni azt, hogy azért csinálja két civilizált felnõtt ember a gyereket, mert mind a kettõre szüksége van az életben az a furcsa.
Az én barátnõm az apjával maradt, miután az anyja bevallotta egy szép napos nyári délutánon, hogy már 3 éve megcsalja a férjét, és most megy pakolni, mert költözik. A nõ évekig zaklatta a barátnõmet, hogy tartsa vele a kapcsolatot, de õ mindig megmondta neki, hogy felejtse el, többé nem tekinti az anyjának. Mára úgy néz ki, hogy elfogadta a nõ, mert egyáltalán nem is keresi már barátnõmet.
"miért az anyánál marad a gyerek" Mert a bírók nagy többsége olyan antinõ, akinek az életében nem volt még normális pasija!!
Én az apámnál maradtam. Van ilyen is, csak nem olyan gyakori.
Én ismerek olyat, aki a mostohaapjánál maradt miután az anyja és a pasi szétmentek (az igazi apuka még születés elõtt elhagyta az anyukát). Igaz akkor már a gyerek véleményét is megkérdezték, és õ akart a pótapukánál maradni. Lánygyerekrõl van szó amúgy, és máig nem bánja, hogy így döntött.
A társadalmi tehetetlenség miatt. A világ változik, az emberek fejében viszont a régi rend marad meg.

Mi az a globalizacio? Mik a hatasai? Miert jo, es miert nem? Hogyan alakult ki?

Mi a lenyege a globalizacionak????

Legjobb válasz: Oh es azt kifelejtettem, hogy legyszy ne hasznaljatok annyi nehez szakkifejezeseket, mert nem fogom erteni. Nem azert, mert hulye lennek vagy valami, de nekem ezt angolul kell feldogloznom, es magyarul konnyebb lenne.

A kérdező hozzászólása: Oh es azt kifelejtettem, hogy legyszy ne hasznaljatok annyi nehez szakkifejezeseket, mert nem fogom erteni. Nem azert, mert hulye lennek vagy valami, de nekem ezt angolul kell feldogloznom, es magyarul konnyebb lenne.
Az a lenyege, h lesz 5% gazdag meg 95% szegeny. A globalnk koszonhetoen meg az eszaki sarkon is ehetsz mekit meg ihatsz coca colat. Igy az ottani kis bufes csodba megy. A bufes meg szegenyebb lesz, a meki meg gazdagabb. De sokan ezt nem latjak at, mert most jol megy nekik es azt hiszik ez allando.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Globaliz%C3%A1ci%C3%B3 A globalizáció összességében növeli az emberek jólétét, mivel hozzájárul a javak igazságosabb elosztásához a világon.
A kérdező hozzászólása: Akkor most a globalizacio jo vagy rossz???
Vannak jó, és rossz oldalai is. Összességében jó.

Lehetseges, hogy nem mindenkitöl kapom meg az e-mailt amit a citromailes fiokomba küld? Ha igen miert nem? Hogy lehet utanajarni?

Legjobb válasz: A Citromail eleve lassú e-mail-rendszer, de egy idõ után megérkezik hacsak nem telt be a tárhely.

A Citromail eleve lassú e-mail-rendszer, de egy idõ után megérkezik hacsak nem telt be a tárhely.

Elvált férfiak! Ha nem látogatjátok az anyánál maradt gyermekeiteket, akkor miért nem? Hogy tudtok így teljes életet élni?

Mi idén váltunk a férjemmel, mert összejött egy másik n?vel. 12 év után és két tervezett gyerek után. Az egyik 1 éves a másik 4. Mióta együtt él a n?vel, akinek mellesleg van egy fia, azóta a két lányunk egyáltalán nem érdekli.

Legjobb válasz: Simán tudnak minden gond nélkül. Aztán késõbb meg esetleg meg vannak sértve, ha a gyerek utána lesz.rja õket. Az én szüleim 4 éves koromban váltak el, az "apám" azóta felém se néz. Ha valaha is megkeres, úgy el fogom zavarni a g.be, hogy öröm lesz nézni. a halálos ágyához se mennék el, max azért, hogy leköpjem.

Simán tudnak minden gond nélkül. Aztán késõbb meg esetleg meg vannak sértve, ha a gyerek utána lesz.rja õket. Az én szüleim 4 éves koromban váltak el, az "apám" azóta felém se néz. Ha valaha is megkeres, úgy el fogom zavarni a g.be, hogy öröm lesz nézni. a halálos ágyához se mennék el, max azért, hogy leköpjem.
Kedves kérdezõ, ha a valódi apjuk feléjük sem néz, nem sokat tehetsz. Könyörögnöd nem kell, de ha találkoztok, akkor mellesleg megemlítheted neki, hogy most alapozza meg a késõbbi jó kapcsolatát a lányaival. Most nyilván az új szerelem a fontos, de el fog ez múlni.
A kérdező hozzászólása: Biztos van alapja ezeknek a rémtörténeteknek, hogy az anyák hogy állnak bosszút. Nem mondom, hogy nem haragszom és nem vagyok csalódott, hogy nem szerettem volna jobban tökéletes családot a gyerekeimnek, de sajnos nekik ez nem adatik meg. Én mellettük leszek, de egyedül mégis kevés vagyok. Nemhiába találták ki a gyereknevelést két embernek. Kompenzálni egymás hibáit. A gyerek nem a tulajdonom, de nem is játékszer. Nem csak akkor kellene látogatni, amikor éppen kedvem van hozzá vagy nincsen jobb program. Ha mindenki ilyen lenne, akkor hova jutnánk. Nem tényleg nem értem, valaki elmagyarázhatná.....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de egyik sem volt válasz a kérdésemre. Nem tiltottam el a gyerekeitõl, és még csak szívem sincs hozzá, hogy a lányaimnak bármi rosszat mondjak valakirõl, akit szeretnek és akinek kötelessége lenne szeretni õket. Még azt is nehezen viseltem, hogy csak kéthetente látogatta õket, mert azt sem tartom ilyen pici gyerekeknél elég idõnek. De ezt, hogy három hónapja feléjük sem néz, meg egyszerûen nem értem. Tényleg nekem kellene könyörögni, hogy foglalkozzon a gyerekeivel?
És még valami, a gyerektartásra ugye igényt tartasz? Mert ez általában így szokott lenni. Az, hogy az apa hétvégente csak finomságokkal tömi a gyerekeket, az leginkább azért van, mert Te nem engeded, hogy része legyen az életüknek, így inkább elhalmozza õket, hogy legalább ezért emlékezzenek rá jó érzéssel abban a kis idõben. Te a gyerekeidet is bünteted a korlátoltságoddal, nemcsak a volt férjet!
Utolsó, te tipikusan csak a rosszat látod mindenben. És gondolom, egyike vagy azon anyukáknak, akik mindent megtesznek azért, hogy az apa ne legyen része a gyerekeik életének. Gratulálok ahhoz, hogy te eldöntöd, hogy a gyerekednek legyen-e apja vagy nem. A mozaikcsalád sem rémálom, sokkal jobb, mint egy ilyen rosszindulatú anyával felnevelkedni. Elgondolkodtál már azon, TE milyen mintát adsz a gyerekeidnek? Mindent vagy semmit. A világ nem így mûködik!
12-es anyukád halálos ágyán még másképp fogsz gondolkodni.
Ha az apa otthagyja a családot, nem közös megegyezés, hogy jobb lesz külön, az anyában olyan megkeseredettség, harag marad, ami soha nem múlik el, és ugyan mi jót lehetne elmondani egy ilyen "apáról"? Azt sem akarják, hogy a gyerekek elõtt ott legyen ez a mozaikcsalád-rémálom, mert az minden, csak nem rendes család. Hogy jó példaként szerepeljen elõttük egy ilyen ember, ezt lássák, azt higgyék, ez normális.Emiatt nem szívesen látott vendég az "apa". Hát még, ha iszik, veri a családot! Nem is lehet amúgy sem apa szerepben vki, aki 2 hetente jön, azt gügyörészik egyet, meg fagyit vesz. Ez helyrehozhatatlan baj, egy ilyen "családnak" vége.
Nos, nálunk a dolgot megoldottam. Bátyáméknál az exfeleség addig uszította a gyerekeket az apjuk ellen, amíg komoly konfliktusok nem lettek a dologból. Az apjuk szerette volna a kapcsolatot, de az ex mindenben akadályozta a láthatást. Én, amikor váltam, addig küzdöttem, amíg nálam helyezték el a gyerekeket. Fõleg, mivel a volt nejem ugyanazt akarta eljátszani, mint a sógornõm. Pofára esett, most van havi 4 napja hivatalosan. Tudom, a gyerekei az élete értelme (az enyém is). Viszont nem a tulajdona, nem jár alanyi jogon, csak azért, mert õ az anyjuk. Szóval idõnként az anyukák is megtesznek mindent, hogy apuka ne akarja látogatni a gyerekeit.
utolsó, igazakat írtál, de az van, hogy ez nem csak kezdetben rossz a gyereknek, hanem egy egész életen át!!! :(
Sokszor az anyák is benne vannak ebben vastagon! Egy kisgyereket úgy be lehet hülyíteni, ahogy akarják. Anyu mindig szent, mindig bíznak minden szavában. Tudom, benne vagyok egy ilyen szituban. Apa nem szól semmi rosszat az anyáról, anya meg s*ggfejnek hívja a gyerekek elõtt, meg ordítozik vele vélt és valós sérelmeiért. A barátnõivel a gyerekek elõtt beszélik ki a volt férjet, a gyerekek meg esznek mindent nagy kanállal. Szomorú. :( Persze olyan is van, hogy a pasas lép le magától, hiába nincs akadály a láthatásnál. Mert felelõtlen. De én azt mondom, aki erre képes, az jobb is, ha eltûnik. Kevesebb gondot okoz. Bármilyen nehéz is kezdetben a gyereknek.
4. vagyok Köszi a lepontozást, igen egy korrekt ember, aki kibÍrja, hogy ne lássa a pici lányait.
Talán azért mert mégis csak bosszantó, hogy az a gyerek anyának sír ha hiányzik az apja.Én meg azt tartom undorító dolognak más gyerekét( holott annak is van"apja")ajmározza neveli a sajátjait meg le se c..ja.Az ilyen nem is ember...
3. Talán, mert van tapasztalatuk. Egyébként te miért offolsz, nem válaszoltál te se. Azért kérdezõ, mert a kis agyában ilyenkor megszûnik létezni bármi is. Ne bánkódj egy ilyen ember miatt, aki a kislányait is elfelejti.Egy érzéketlen bunkó.
Tipikus eset ez is: "Elvált férfiak"-kal kezdõdik, erre már két nõ válaszolt. Miért nem tudják a nõk visszafogni magukat, hogy ne beszéljenek, ha nem õket kérdezik???
ma 09:26 Mintha az én sztorim lenne. Én szerencsére mindkettõt megkaptam, a gyerekek engem választottak inkább, nem a házisárkány, mindenért cirkuszoló anyjukat. Én is újranõsültem, most egy kedves, nyugodt nõ neveli a gyerekeket, nem egy idegbeteg. Persze, mehetnek, amikor akarnak, a havi négy napon túl többet is láthatja õket, de megnyugtató, hogy normális légkörben, normális anyagiak mellett nevelkedhetnek. Cirkusz persze most is van néha, az anyjuk kiborult, amikor megtudta, hogy a nejemet is anyunak szólítják, de majd beletörõdik szépen. Sem anyának, sem feleségnek nem alkalmas.

Van egy nagy problémám. A dvdírómon az áll, hogy dvd+r, de a dvd, amire írnék az dvd-r. Eddog próbálkoztam, de nem sikerült. Miért nem? Hogy tehetnék ellene? (Azt írja a dvd író program, hogy nem kompatibilis a dvd cd)

Legjobb válasz: Csodák nincsenek, ha nem kompatibilis vele, akkor nem fog menni. De ha az a meghajtó a sima DVD-R lemezt nem viszi, akkor már legalább 1426 évesnek kell lennie, vagyis amúgy sem ártana cserélni. Ha a DVD író programod a Nero, akkor abban történetesen van egy Nero Info Tool nevû eszközöcske, ami pontosan megmondja, hogy mit tud a meghajtód.

Csodák nincsenek, ha nem kompatibilis vele, akkor nem fog menni. De ha az a meghajtó a sima DVD-R lemezt nem viszi, akkor már legalább 1426 évesnek kell lennie, vagyis amúgy sem ártana cserélni. Ha a DVD író programod a Nero, akkor abban történetesen van egy Nero Info Tool nevû eszközöcske, ami pontosan megmondja, hogy mit tud a meghajtód.
A kérdező hozzászólása: a dvd író progi meg ezt írja ki: http://img819.imageshack.us/img819/9114/hhutt.jpg
A kérdező hozzászólása: talán ez a gond: http://img202.imageshack.us/img202/5018/huuuh.jpg a dvd író programom ez írja ki a cdrõl--- talán ez a gond? it jelent a bootolás?
A kérdező hozzászólása: nem, nem.... a cd sima dvd-r... jaj... má' nagyon elegem van... a bátyám vette a maxellt kb. 1000 forintért, de több mint 500 db-ot, de most meg apám vette a tdk-t 4200-ért, és kb. 25 db-ot... nah ennyi az árról :) de azért tényleg köszi... legalább megpróbáltad/tuk :)
Az általad linkelt kép alapján DVD-R-t ír. Ha a lemez DVD-R DL, az már más tészta, de eddig ilyesmirõl nem volt szó.
A kérdező hozzászólása: oh.. a fenébe, most nézem az infókat, hogy elvileg dvd-r -t nem ír, de olvas... de akkor hogy írtam ki kb. 30 filmet dvd-r-ra(maxell dvdk voltak) ?????
Tényleg fura. Ezek alapján mûködnie kellene. Noname lemeznél láttam már ilyesmit, de pont TDK-val... Próbáld meg eladni vagy elcserélni valakivel a megmaradt lemezeket és szerezz olyat, amilyet szoktál. Jobb ötletem nincs.
A kérdező hozzászólása: tessék, itt van egy kép a meghajtó információjáról: http://img232.imageshack.us/img232/6329/jjaajjj.jpg
A kérdező hozzászólása: nah és most jön a nagy kérdõjel: - eddig a maxell dvd-r-re simán kitudtam írni filmeket, de most meg nem írja ki a tdk dvd-r-ra.... ezt hogyan magyarázod meg?
A bootolható tulajdonság kész lemezeknél létezik, azt jelenti, hogy rendszerindító, azaz el lehet vele indítani a gépet. A windows telepítõtõl a különbözõ linux live CD-kig rengeteg féle van. A lényeg, hogy üres lemez sohasem az, a megírt lemez is csak speciális esetekben. Az utolsó képed megerõsíti a korábbiakat, úgy tûnik, hogy az íród nem szereti ezt a fajta lemezt. Én is jártam már így egy régebbi Pioneer íróval és egy noname fajta lemezzel. Mivel azon kívül van még pár íróm, ezért az én esetemben nem vesztek kárba a lemezek, megírtam õket egy másikkal. Talán te is megtehetnéd, hogy kölcsönkérsz egy másik írót, vagy kiíratod a cuccot valaki mással.

Már megvettem a babakocsit. Minden kisruhát. Már a kiságy is megvan. és most derültek ki dolgok hogy miért nem. Hogy lehet ezt lekileg kibirni?

15 honap probálkozás után mentem dokihoz. mivel minden honapban megvolt a menzim nemis gondoltam volna hogy nincs rendbe valami.el?ször clostit kaptam ami peteérs csinált de a méhnyálkahártyám vékony maradt. elöször azthitük csak a closti mellékhatása . de nem igy volt mert a vérvétel kimutata hogy magas a prolaktin szintem. elég rosz érzés. ez az oldal segit nekem hogy valahogy még birjam. tudom nemvagyok egyedül aki ezt érzi. de nehéz. mindig a babakocsit nézegetem és nemgörcsölök rá csak nagyon fáj!!

Legjobb válasz: Neharagudj,de mie´rt vettél meg mindent,ha me´g nem sikerült a babó??Ìgy csak neked nehezebb,pláne ha me´g nézegeted is.Pakolj ki mindent anyukádhoz,egy jó bara´thoz...ne stresszelj,nekünk is 12 hónap kellett.Ha nem gondolkozol ajta,(az agyad blokkolhatja a szervezeted)lehet,hogy már a jövö hónapban sikerül.Szorítok.

Neharagudj, de mie´rt vettél meg mindent, ha me´g nem sikerült a babó??Ìgy csak neked nehezebb, pláne ha me´g nézegeted is.Pakolj ki mindent anyukádhoz, egy jó bara´thoz...ne stresszelj, nekünk is 12 hónap kellett.Ha nem gondolkozol ajta, (az agyad blokkolhatja a szervezeted)lehet, hogy már a jövö hónapban sikerül.Szorítok.
A gyerekbútorokat szépen csomagold be, tedd el olyan helyre ahol nem ütközöl mindennap bele, mert ha ennyire túlgörcsölöd a dolgot, az minden kisérletedet elronthatja..lelki oka is lehet, hogy nem sikerül. A prolaktinra nem kaptál bromocriptin, az tud segíteni, nekem is az lett a jó és utána ismét a closty. A kérdésedre a válasz ez már inkább pszichés mint normális, de nem bántódj meg ez sokmindenkinél így van..ezt anyi ösztönnek hívják...Kicsit mondj le a dologról és ne azt nézd, hogy most sikerült-e vagy nem , hanem csak hagyd magától a dolgokat, hidd el ha megnyugszol kicsit akor a gyógyszerek is jobban hatnak.. Én kiegészítésként szedtem e-vitamint napi egyet és ittam ezüst kolloidot reggel egy evõkanállal..herbáriában van (nano-s termék) . nem drága. Én két év után kaptam a bromot..és szedtem ezeket , rá fél évre jó lett a prolaktin és jött a closty, meg a vitaminok is e, c, kolloid..és most 16 hetes múltunk ..Tudom sokat kell várni lehet elõbb is sikerül, de hidd el a nyugodtság segít..én voltam sajnos a neurológiai klinikán , mert már az agyamban keresték mr vizsgálattal a hibát, de te ne juss el idáig.soksikert és türelmet kívánok..és szólj a dokinak, hogy hallottál a bromocriptinrõl mit szólna hozzá?
Ja az lemaradt, e´n semmit sem vettem az 5.hónapig.....
Szia! Jól értem még csak tervezitek a kisbabát? Én babonából nem veszek elõre meg semmit.
Én se nagyon értem, hogy minek ez a nagy készüldés, ha még terhes sem vagy! És nem csak a babona miatt... pl.Honnan tudod, hogy fiú lesz vagy lány? Az is lehet, hogy ikreid lesznek, akkor meg dobhatod a kukába az egyes babakocsit! Elkeseredni meg nem kell, biztosan van valami egyszerû megoldás a problémádra, úgy tudom, ezt lehet gyógyszeresen kezelni. És tényleg jobban tennéd, ha elcsomagolnád a babaholmikat, nem kell, hogy mindennap ezen járjon az agyad. És ne fesd újra a kiságyat! Majd ha már a pocakodban lesz a babád, bõven ráérsz akkor is. Gondold el, ha már most mindenetek megvan, akkor mégis mivel fogod magad lekötni 9 hónapig? Próbálj meg valami másra koncentrálni és lekötni az energiáidat. Tudom, hogy nehéz, mi is 8 hónapig próbálkoztunk, mire összejött. És tényleg akkor sikerült, amikor már nem is hittem, hogy én csak úgy teherbe tudok esni. És lám-lám... (pedig nekem is volt hormonzavarom)
ne haragudj, de õrültség elõre bevásárolni egy nem létezõ babának! én biztos nem mertem volna! így is csak a 7. hónap után álltunk neki vásárolgatni... persze értem, hogy nagyon várjátok, de akkoris ez túlzás. próbálj lazítani, ne foglalkozz állandóan a bab-kérdéssel. a párod hogy viseli a sikertelenséget?
A kérdező hozzászólása: nemost vettem hanem kb 1 éve. mert azthittem nekem rögtön sikerül majd.
A kérdező hozzászólása: igen tervezzük 19 honapja:) én nemvagyok babonás. csak már nehéz ránézni a cuccokra néha nehéz néha viszont jo.
A kérdező hozzászólása: igen kaptam bromocripint 3 hete szedem.
Mi csak 5 hónap után vettünk dolgokat de még én akkor is féltem , mi lesz ha esetleg baj történik!! Történt volna !!!üdv

Készítettem egy saját weboldalt csak, ha beírom a google-ba a nevét nem adja ki. Miért nem? Hogyan lehetne megcsinálni, hogy kiadja?

Nem hirdetést szeretnék róla a google-ban, csak, hogy kidobja, ha azt írják be. Fizetõs?

Legjobb válasz: 1. Mennyi ideje online az oldal? 2.Milyen a forráskód? CMS, vagy saját? 3. Milyen a domain? free vagy fizetõs?

1. Mennyi ideje online az oldal? 2.Milyen a forráskód? CMS, vagy saját? 3. Milyen a domain? free vagy fizetõs?
google rengeteg szempontból szûri a találatot. Attól hogy be írod a nevét, még nem jelenti hogy tud róla, vagy épp fel is térképezte. Fordulj SEO szakemberhez, ha részletesebb információt akarsz errõl, vagy keres rá a google -vel hogy SEO, és olvasgass.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!