Találatok a következő kifejezésre: Miért nem hasonlít a Dzsungel könyve (1 db)

Miért nem a hasonlít a Dzsungel könyve mese az eredeti könyvre?

Csak a szerepl?k neve ugyanaz.

Legjobb válasz: ha a disney-féle mesékre gondolsz, akkor mindegyik eltér az eredeti történettõl.gondolj bele..a hófehérkében a történet szerint 3 próba van (azt hiszem, hogy fésû, fûzõ, és alma), disney pedig rögtön egyet csinált belõle..aztán..hamupipõke..ott a mostohanõvérek levágták a sarkukat, és a lábujjukat, de errõl szó sincs a rajzfilmben.egyszerûen a konzervatív amerikai gyerekek gyomra nem biztos, hogy anno (pl a hófehérke 1937-ben készült) bevette volna azt, amit a miénk igen.

ha a disney-féle mesékre gondolsz, akkor mindegyik eltér az eredeti történettõl.gondolj bele..a hófehérkében a történet szerint 3 próba van (azt hiszem, hogy fésû, fûzõ, és alma), disney pedig rögtön egyet csinált belõle..aztán..hamupipõke..ott a mostohanõvérek levágták a sarkukat, és a lábujjukat, de errõl szó sincs a rajzfilmben.egyszerûen a konzervatív amerikai gyerekek gyomra nem biztos, hogy anno (pl a hófehérke 1937-ben készült) bevette volna azt, amit a miénk igen.
Az is lehet, hogy túl hosszadalmas lett volna. Elvégre a könyv nem csak egy történetbõl áll, és Maugli is felnõ a végére.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Fabrice Colin London vámpírjai című könyvsorozat 2. részét mikor fogják kiadni vagy már ki adták? Ha igen hol?

0

Hol játszódik Guy de Maupassant Egy asszony élete című könyve?

2

Egy csontváz van a borítón . Mi lehet a könyv címe?

A kirakatban láttam egy könyvet amin egy csontváz volt és nem emlékszem a címére és az írójára sem . Előre is köszönöm a segítséget ! :)

3

Aki már írt könyvet! Miről szól a történeted?

Mennyi ideig írtad, és honnan vetted az ihletet? Ismerőseid tudtak róla/támogattak benne? Mik voltak a legelső kritikáid (írás közben és után)? Szoktad a saját írásaidat visszaolvasni?

6

Milyen könyv Oravecz Nórától az Összekötve?

véleményeket,akik olvasták,kiknek való?:)

2

Mi az a nonprotesztó, a Szabó magda: tündér lala című könyvben, és mi a feledata?

0

Mit gondoltok erről a részletről?

- Én is ember vagyok, ami annyit tesz, hogy követek el hibákat. Hogy egyenesen belesétálok a csapdákba, anélkül, hogy belegondolnék a következményekbe. Hogy megbántom a szeretteimet anélkül, hogy arra gondolnék, hogy ez mekkora fájdalmat okoz nekik. Ember vagyok és néha önzően cselekszem, nem gondolva másokra, csak arra, hogy nekem jó legyen. Ugyanakkor ember vagyok, így képes vagyok mindennél jobban szeretni. Képes vagyok mindenkinél kedvesebb és megértőbb lenni azért, hogy boldognak lássam azt, akit szeretek. Meg tudom nevettetni azt, aki nehéz időszakon megy keresztül. Képes vagyok megmutatni az irányt azoknak, akik nem tudják merre tartanak. Ember vagyok. Ilyen vagyok.

8

Tudtok mondani olyan könyveket amik az angyalokról-démonrór esetleg istenről szólnak?

Lehet regény vagy ismeretterjesztő könyv is.

4

SZJG:valaki leírná a tizenkettedikes osztálykirándulást?

Köszi!

0

Bukott angyalok városa miről szól?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!