Találatok a következő kifejezésre: Miért nem hason feküdni a (3 db)

Miért nem akar hason feküdni a 3 hónapos kisbabám?

Azért szeretném, hogy hason feküdjön, mert azt hallottam, hogy ilyen id?sen már ki kellenne támasztania magát hason fekvésb?l, de ? keservesen sír, ha leteszem, és meg se mozdítja a fejét.

Legjobb válasz: Ne eröltesd!Az én fiam is üvöltött hasopn fekve!

Ne eröltesd!Az én fiam is üvöltött hasopn fekve!
Lehet hogy kényelmetlen neki, vagy nyomja a mellkasát, vagy nem lát és ideges lesz. Inkább csak eleinte játszáshoz hasaltasd, és feküdj vele szembe te is hasra, hogy figyeljen..és egymással szemben hátha érdeklõdik, akkormegszokhatja, de erõltetni nem kell.
még gyenge a hátizma és nem kényelmes így neki. viszont fontos hogy többször hason fektesd mert csak így tud megerõsödni. az enyém is sirt mig kicsit meg nem erõsödött de azota minden oké. szeret hason feküdni forog hátra és vissza és kinyomja magát és nagyon élvezi. de meg kell egy kicsit küzdeni a jóért! naponta 2*legalább tedd hasra nem baj ha sir, de legyél mellette és esetleg simogasd

Miért nem szeretnek a babák hason aludni? És hogy tudom rávenni hogy maradjon ugy, mert most bibis a popsink és ugy kéne sokat feküdnünk!

Legjobb válasz: Az én babám kizárólag csak hason alszik, hanyat csak kalimpál. Nem biztos, hogy sikerül átszoktatnod. Próbáld meg az öledbe elaltatni és úgy letenni hasra aludni. Sok sikert és kitartást és gyógyuló popsit!

Az én babám kizárólag csak hason alszik, hanyat csak kalimpál. Nem biztos, hogy sikerül átszoktatnod. Próbáld meg az öledbe elaltatni és úgy letenni hasra aludni. Sok sikert és kitartást és gyógyuló popsit!
Nekem mindkét gyerekem a hasán aludt, addig amíg nem forgolódtak. Én mindíg a vállamon altattam el õket és utána a hasára raktam le.
Irigylem a két elõttem írót! Az én kisfiam sem szeret hason lenni. Most viszont, naponta többször hasra teszem, hogy emelgesse a fejét. Csak pár perc az egész, mégis mindíg sírás a vége. Ha úgy kellene aludnia, szerintem inkább napokig nem aludna! Jobbulást!
probald szopiparnara fektetni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ mindenkinek!Ez jó ötlet , hogy elaltatni utána hasar rakni!! Kipróbálom! üdv egy 4 hetes kisfiu anyukája
4 hetesen a mi kisbabánk sem szerette ha hasra tettük, sõt még sokáig utána sem. Azért mi próbálkoztunk, de míg sírt mindig visszafordítottuk. Aztán ahogy telt az idõ, elérkezet az a pillanat mikor már nem sírt ha hasra tettük, de még mindig nem bírta így sokáig. Napról-napra ahogy erõsösött a nyaka, vállai úgy bírta több ideig a hasonfekvést. 3 hós kora körül kezdett próbálkozni az átfordulással, 4 hónaposan átfordult hasra és egyre jobban szereti. Most lassan 5 hónapos lesz és pár napja úgy vesszük észre már csak így hajlandó aludni éjszaka is. Az elején próbáltuk visszafordítani, de rájöttünk, hogy hason egyedül is elalszik és most már szereti. Nektek most fontos lenne, hogy hason aludjon a popsija miatt, erre én is azt a megoldast tudom javasolni amit egyik elõttem szóló, hogy mikor kézben elalszik úgy fektetitek le hasra. Milyen popsikrémet használsz? Lehet, hogy a peuls miatt pirosodott meg a kis popsija? Gyógyulást!
elérkezet+t pelus bocsi a hibákért (utolsó válaszadó)

Van mikor Napközben de inkább esténként görcsöl a hasam és túl telittetnek érzem magam és hányingerem van. Pedig nem ettem annyit hogy ezt kéne érezem. Nem tudok vele aludni se feküdni.7 hetes terhes vagyok. Ez miért van? Ilyen kor mit tegyek?

Ez normális?

Legjobb válasz: Szia! Én is igy érzem magam, kivéve hogy nem görcsöl a hasam. Ha reggel rám tör a hányinger gyorsan megreggelizem és jobban érzem magam. Viszont este ha eszem és lefekszem rám is rámtör a hányiger és a teltségérzet. Gondolom a hormonok. Hiába hivják reggeli rosszullétnek, vannak akiknél egésznap jelentkezik. Én már a 9 héten járok, remélen nem sokára jobb lesz. Azzal nyugtatom magam, hogy legalább nem hánytam még. Probálj meg többször keveset enni. Én esténként rátértem a piritos kenyérre, ettõl egy kicsit jobb a helyzet. Jó babavárást kivánok!!!

Szia! Én is igy érzem magam, kivéve hogy nem görcsöl a hasam. Ha reggel rám tör a hányinger gyorsan megreggelizem és jobban érzem magam. Viszont este ha eszem és lefekszem rám is rámtör a hányiger és a teltségérzet. Gondolom a hormonok. Hiába hivják reggeli rosszullétnek, vannak akiknél egésznap jelentkezik. Én már a 9 héten járok, remélen nem sokára jobb lesz. Azzal nyugtatom magam, hogy legalább nem hánytam még. Probálj meg többször keveset enni. Én esténként rátértem a piritos kenyérre, ettõl egy kicsit jobb a helyzet. Jó babavárást kivánok!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!