Találatok a következő kifejezésre: Miért nem hallani a (80 db)

Miért nem hallani a Jonestown-i tömeges öngyilkosságról semmit?

Meglep, hogy sehol sem lehet hallani róla pedig több mint 900 ember halt meg. Én is csak egy King könyvben olvastam ahol megemlítette az író és rákerestem. Szörny? ami ott történt és az el?zményei is.

Legjobb válasz: Talán mert régen volt...

Talán mert régen volt...
A kérdező hozzászólása: http://atom.blog.hu/2009/11/18/tomeges_ongyilkossag
Mert 78-ban volt. Akkoriban nagy port vert fel, de az hogy Jonestown már nekem sem mondott semmit, elhalványult a dolog számomra is. A Népek Temploma, cián, narancslé, ezek beugrottak, mikor rákerestem. Ez van, ez is csak egy röpke mûsorszám volt a Nagy Nonstop Show-ban.

Miért nem hallani a szinkront egyes filmeknél?

Mostanában sokszor tapasztaltam, hogy a letöltött filmeknél a filmnek egy részén nem hallani a szinkront, csak az eredeti film alaphangjait (autó, fegyverek). Másoknál viszont mûködik rendesen. VLC-t használok.

Legjobb válasz: Rossz a kodek.

Rossz a kodek.

Miért nem hallani a filmekben a beszédet?

10b?l 8filmben nem hallani a beszédet, mindegy milyen programmal indítom el.

Legjobb válasz: Valamilyen codec hiányzik.Én ezt használom: http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.ph.. Minden lejátszó használja,és eddig bevált.

Valamilyen codec hiányzik.Én ezt használom: http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.ph.. Minden lejátszó használja, és eddig bevált.

A támogatásokról szóló vitákban és hírekben miért nem hallani a mesterképzésről?

Az állami támogatások elvétele csak a BSC-re vonatkozik? MSC-n továbbra is a megszokott kerékvágásban mennek a dolgok?

Legjobb válasz: Nem, vonatkozik az MSC-re is, csak az már nem olyan égetõ kérdés, mint a sima BSC-s diploma (legalább is sokak szerint). Egyébként is, a mesterképzések egy nagyságrenddel kevesebb hallgatóról, kevesebb pénzrõl szólnak, és a keretszámok csökkentésénél sem nyírták meg õket annyira, mint a BSC-képzéseket.

Nem, vonatkozik az MSC-re is, csak az már nem olyan égetõ kérdés, mint a sima BSC-s diploma (legalább is sokak szerint). Egyébként is, a mesterképzések egy nagyságrenddel kevesebb hallgatóról, kevesebb pénzrõl szólnak, és a keretszámok csökkentésénél sem nyírták meg õket annyira, mint a BSC-képzéseket.

Devecserben napok óta terrorizálják a romák a magyarokat, erről miért nem hallani a médiában?

Legjobb válasz: Nem csak Devecserben, hanem országosan is. Ez egy hatalmas megoldhatatlan probléma, ami egyre csak növekszik, növekszik. A média próbálja besöpörni a szõnyeg alá, elhallgattatni, mintha nem létezõ probléma volna. Gyûlnek ezek az felhõk hazánk felett, és egyszer lefog szakadni az ég!

Nem csak Devecserben, hanem országosan is. Ez egy hatalmas megoldhatatlan probléma, ami egyre csak növekszik, növekszik. A média próbálja besöpörni a szõnyeg alá, elhallgattatni, mintha nem létezõ probléma volna. Gyûlnek ezek az felhõk hazánk felett, és egyszer lefog szakadni az ég!
A kérdés inkább az, hogy mi MAGYAROK miért nem fogjuk meg a puskát, kést, gránátot egyebet és miért nem megyünk le Devecserbe? Mi miért nem csináljuk azt amit õk? Ha mind a 9.000.000 Magyarországi MAGYAR fellázadna akkor a kormány lenne az elsõ aki menekülne, lemerem fogadni, hogy a Jobbikon kívül egy parlamenti párt sem maradna ha kitörne a polgárháború!!! Gondolkozzatok! 9-8 millió magyar, 8-9 százezer roma ellen?? Na kigyõzne? Szerintem 3 nap alatt elmenekülnének vagy a 3 nap alatt megvarrnák a fehér zászlót és fellógatnak a zászlórúdra!!! Én nem vagyok rasszista, csak most már [email protected] elegem van a a cigány-terrorból!!!! Szavaim végén Szaniszlót idézem: "Magyarországon tényleg nincs cigánybûnüzés, Magyarországon cigány-terror van" Nekem van nagyon kedves roma barátom, viszont sajnos a többség nem olyan, mint õ!
szerintem egyértelmû, a kormány a cigányokat védi, a média pedig a kormány irányítása alatt van, már elég régóta ez megy
Utáljuk így is a fajtájukat eléggé, ha mindent megírnának, akkor mi lenne. A dicsõséges pintérség ilyenkor hol a fenében van? A Gárda ellen nagyon hanar nagyon sok sünt össze tudtak szedni. Akkor legyen erre is sün elég!
Fene se tudja, mert máshol nem olvastam errõl, pedig ez olyan dolog, aminek meg kellett volna jelennie, a barikad.hu-n, így elképzelhetõ, hogy nem igaz. Habár devecseri iskolai verekedésrõl lehet olvasni (igaz, az korábban volt), és hát ismerve a szóban forgó kisebbséget, nem lenne elképzelhetetlen, de ez esetben tényleg semmi más forrás nincs, csak ez az olvasói levél.
Elolvastam... nahát, ez annyira "életszerû"!! Hogy ha itthon, Magyarországon van valami problémám, akkor nyilván panasszal fordulok a világ végén sunyin bujkáló "kurucinfo" nevû webes szennylaphoz és tõlük várok segítséget. Kinek jutna az eszébe ilyesmi?
A Kurucz-infó mást is tud, mint zsidózni és cigányozni? Nem tartom hiteles hírforrásnak.
Aha, kuruttyinfó... Ennyit errõl...
Mi van akkor, ha valóban nem fértek el a cigányok az úton és csak a magyar tulajdonos arcoskodott, provokálta a cigányokat? Mivel a Kurucnak írt levelet (ugyan, ki másnak is?), ezért erõsen gyanítható, hogy eléggé egyoldalúan van megfoglmazva az iromány. Tényleg nem lett volna egyszerûbb arrébbállnia (mondjuk látván a cigány túlerõt)? Tényleg be kellett szólnia, ill. egy magyarnak ugyanúgy beszólt volna?
"1. nem a kérdésre válaszoltál. " Csak te nem akarod megérteni! Adj valódi bizonyítékot és beszélhetünk róla de így... Ha leírják az UFO weblapon hogy Vona Gábor az Alpha Centaury uralkodója és hódítani jött Magyarországra és én NEM TARTOM HITELES FORRÁSNAK az UFO magazint akkor miért kéne elkeezdenem arról vitatkozni hogy Vona miként akarja véghezvinni a tervét? Nem is értem hogy nem lehet ilyen alap szintû logikai kapcsolatot megtalálni??? Ti kurucosok 99%-ban egyszerûen azért nem vitatkoztok kérdésekrõl mert nektek a Magyarországon lévõ és tartalma alapján hitelességében számonkérhetõ média nagy része egy zsidó összeesküvés része és a tényeknek sem hisztek! most az hogy én egy Amerikában székelõ, cikkeiben egyáltalán nem számonkérhetõ újságnak miért higgyek? Én is bármikor összedobok egy kamu oldalt ahol kamu híreket találok ki emberekrõl és olyan helyen regisztrálom ahol nem kérdezik hogy igaz-e! Aztán hõzöngök hogy miért nem fogadják el egyesek hogy Vona ufo megszálló... Tudod nem vagyok agymosott szélsõjobbos! Attól hogy nem kedvelem a romákat és nagy részüket bûnözõnek tartommég nem jelenti azt hogy BÁRMIT elhiszek amit elém dob egy köztudottan nem hihetõ hírforrás...
14:00 "Te nem Mohácsivész Viktória vagy?" Nem. Több kérdés?
14:21 zoli7980 Ilyet ne írjál, hogy "Alpha Centaury", mert jobb esetben utánanéznek, rosszabb esetben egyszerûen csak felhördülnek: hööö? Javaslom a Szíriuszt. Azt mindegyik ismeri... :) :) :)
Még ha nem is fért el a cigány, akkor se kéne hívni 100-at mellé, hogy megverjék a családot.
15:06 Ki vagyok?! "Még ha nem is fért el a cigány, akkor se kéne hívni 100-at mellé, hogy megverjék a családot." Elõször a magyar hívta segítségül a cimboráit... (ezen "hiteles" cikk szerint is).
Emberek!!! Emberek!!! A hír ma reggel látott napvilágot. Ma került lényegében nyilvánosságra! A ma esti hírekben fog megjelenni, vagy a holnapi újságban!! Mert a mai újságot már kiosztották, a hírekben is ma vagy holnap kell bent lennie! Szóval még nem is láthattátok a TV-ben!
"A hír ma reggel látott napvilágot. " A hírsummán tegnap délután már biztos megjelent a kurucra való hivatkozással! érdekes hogy az egyik hírportál már tegnap átvette a kuructól miközben a kurucon "hivatalosan" csak ma reggel látott napvilágot! Minimum érdekes... http://hirsumma.info/forum/624735/
A kérdező hozzászólása: Link: http://kuruc.info/r/35/99211/ Olvassátok el.
Elég csak végigmenni az utcákon, mi magunk is tapasztalhatjuk a c.bûnözés létét. Én se a híroldalakból jöttem rá, hogy ez nálunk igen jelentõs probléma.
Szlu! Te nem Mohácsivész Viktória vagy? http://www.youtube.com/watch?v=0oS5JCnNb04
13:25 "És fõleg roppantul életszerû. xD" Szerinted kizárt lehetõség, hogy esetleg tényleg a magyarok szóltak be? Miért? Lásd csak az itt kommentelõket! Ismét megkérdezem: nem lett volna egyszerûbb arrébb állni?
"Az, hogy a magyarok kezdték, és szegény ártatlan cigányok csak védekeztek, az már nem annyira nevetséges. " És fõleg roppantul életszerû. xD
"A Kurucz-infó mást is tud, mint zsidózni és cigányozni? Nem tartom hiteles hírforrásnak." Olvasd újra a kérdést a légyszíves! Szó sincs benne olyasmirõl, hogy te minek tartod.
Én utálom a cigányokat de errõl a levélrõl egyszerûen süt hogy mekkora kamu. Az ilyen turbómagyar kurucusok is ugyanilyen primitív hazudozók mint a cigányok, egykutya!
"Nem tartom hiteles hírforrásnak." 1. nem a kérdésre válaszoltál. 2. sokkal hitelesebb mint amit a tv-ben látsz
Drága Gyermekeim! Az, hogy pfuj kuruc, az nem érv. Az, hogy szerinted hazudik, az addig nevetséges vád marad, amíg egyetlen példával sem tudod alátámasztani. Az, hogy a magyarok kezdték, és szegény ártatlan cigányok csak védekeztek, az már nem annyira nevetséges. Nem tudom elképzelni, hogy Magyarországon ma ezt gondolja valaki, tehát számomra teljesen egyértelmû, hogy aki ilyet mond, azt a magyargyûlölet vezérli.
Kurucon már rengeteg képtelenséget, hazugságot és féligazságot olvastam! Számomra az a netes valami nem hiteles!!! A kuruc az ahol ha bárki meghal azonnal leírják hogy több olvasójuk is látta hogy cigány, zsidó stb volt az elkövetõ!! Aztán kiderül az igazság és õk meg mennek tovább! Hisz nem tartoznak felelõsséggel senkinek a valóságtartalomért!!!!! És nem azért "hallgatnak agyon" történéseket bizonyos újságok mert gonosz összeesküvés van hanem mert kamu történeteket nem akarnak kreálni amikor még senki nem tud semmit! A legtöbb komoly összetûzésrõl legalább részben meg szokott jelenni valami hír más újságokban is! Meglepõ módon errõl csak a kurucon van hír amit a propeller egy az egyben átvett és ennyi! Nincs videó, nincs semmi más hírforrás csak az a két levél a kurucnak... A jobbik, polgárõrség, rendõrség és semmi más oldalon nincs errõl hír! Mutass bizonyítékot!
Az egész lényege a hangulatkeltés, ezért nem adják le a médiában, hogy még idegesebb legyen a magyar.
Ugyan már a média Devecserrõl legközelebb azt fogja írni, hogy a Szebb Jövõért Polgárõrség és az ÚMG terrorizálja a cigányokat...

A médiában miért nem hallani semmit az LMP-ről?

Ezért szavaztam rájuk? Régi szocialista szavazó vagyok, de 2010-ben az LMP-re szavaztam a Gyurcsány féle vezetés miatt. Lejáratta nagyon a szocialista pártot, én Bokros Lajost láttam volna szivesen miniszterelnöknek. A szocialista képvisel? barátom azt mondta, hogy nyugodtan szavazzak az LMP-re, mert ha kormányt kell alakítani, akkor a szocialistáknak velük a legkönnyebb koalíciót kötni. 2014-re pedig már arra készülnek, hogy kölcsönösen visszaléptetnek jelölteket a másik párt javára csak hogy ne jobb oldali kormány legyen. Én viszont azt látom, hogy az LMP nem kritizálja eléggé az Orbán-kormányt vagy nem is akarja? Hiszen még mindig az LMP képviseli a liberális értékeket.

Legjobb válasz: Lehet hallani róluk, érdekes módon én hallok róluk. A többi meg igaz, az LMP simán "lefeküdne" a szocikkal.

Lehet hallani róluk, érdekes módon én hallok róluk. A többi meg igaz, az LMP simán "lefeküdne" a szocikkal.
én az lmpre szavaztam, de már régen megbántam :(((
az LMP a liberális zsidók pártja
http://stop.hu/articles/article.php?id=930329 Ennyit arról, hogy nincsenek a médiában.
miért ne kritizálná?! az címe hogy nem errõl volt szó fenn van az lmp.hu-n az meg hogy a tv2meg rtl csak a fidesz-mszp marakodásokról ad hírt az nem az lmp-t jellemzi. bokros lajos pedig tényleg nem ért a divathoz, de közgazdasághoz sem!
Mert a jobboldalnak és a baloldalnak van médiája:hírtv, echo, magyar hírlap, heti válasz, magyar demokrata, lánchídrádió stb... a baloldalnak is van: 168óra, magyar narancs, atv, klubrádió stb... és aj obbiknak is, kuruty, barikád, magyar fórum stb... De az lmp-nek csak a honlapja van! Független riporterek pedig manapság nincsenek, tehát a kétb oldal riportereinek érdekében áll elhalgatattni az LMP-t! Különben az LMP világosan megmondta, hogy nem áll össze a szocikkal, ha nem hittél nekik minek szavaztál rájuk? Úgylátszik tényleg nem áll össze az mesz-vel , ráadásul minek is várodel, h összeálljon, ha nem szereted gyurcsányt??? Gyanús vagy nekem, troll szagot érzek a levegõben!
Te vagy nagyon hülye vagy, vagy egy se.ggfej, aki unalmában a neki nem szimpatikus pártot ilyen ósdi módszerrel akarja leégetni.
A kérdező hozzászólása: Akkor tessék: Nem küzd a Fidesz ellen az LMP http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=463877
Ráadásul a mûszaki vizsgája is macerás, és mélygarázsba sem állhatsz be vele!
ja és 8liter benzin helyett 9.5-öt fogyasztot gázból!
az még a kisseb gond ha elfoglalja a csomag tartót de itt azt olvastam hogy benzinböl 6litert eszik meg pl. a gázbol meg 10, 11 litert is megehet hiába olcsobb többet eszik és nem térül vissza így az ára sosem TEHÁT EZ NAGY HÜLYESÉG SZERINTEM
Gáz szett beszerelése elég sok kényelmetlenségel jár az ára mellett. 100-150e egy gáz szett ha nem több aztán felülvizsgáltatni kell ellenõrízni a rendszert gázról meg köztudott hogy csökenti a motor életartamát magasabb hõfok szelepszárszimeringeket idõvel tönkreteszi. Elég nagy befektetés és soká térül meg az ára. 6l fogyasztású autó gázból 10-11l gázt is elfogyaszt.
Hiába a sok ellenérv egy gázüzemû autó átalakításáról, aki csõlátásként nem hallgatva mások jó tanácsaira és csak kizárólag a megspórolást látva szemük elõtt, reménytelen a helyzet jó útra téríteni õket. Az LPG "fanok" csak addig állnak a gázüzem mellett, amíg lassan elõ nem jönnek a gáz használata során fellépõ kisebb nagyobb meghibásodások, alkatrészcserék. Ilyenkor a legjobb megoldás persze mielõbb túladni a járgányon ugye, ne terheljenek "minket" ezek a költségek.
végre egy szakember! De sajnos a sok tanulatlan hozzánemértõ embert nem ez gyözi meg, az amit egy szakértö tesztekkel igazol hanem az amit a havaverjától hallott aki mesélgetett neki városi legendákat. Természetesen soha nem volt gázos autójuk. És mi van a gyárilag csak gázos toyota targoncákal? Sok okos [email protected]
Kimondtad a lényeget te [email protected] ! GYÁRI GÁZÜZEMÛ TOYOTA !!!!!! Nem utólagos belekókányolt LPG. AMI UTÓLAGOS, sosem lesz még csak megközelítõleg sem olyan, mint a gyári. Konkrétan nem azzal van gond, hogy gázüzemû vagy sem, mert a gázt a bolond is be tudja építeni az autóba, viszont normálisan behangolni csak szakember képes amibõl nem sok van. UI. Azért egy személyautót ne hasonlítsunk már össze egy gázüzemû targoncával, mivel mindkettõnek erõsen eltér a funkciójuk. Ne keverjük már össze Gizikét és a gõzekével...
Az utólagos átalakító szett tartalmazza az alkatrészeket és a tökéletes mûködéshez szükséges beállítási paramétereket. Az alkatrészgyártók minden típuú autón el végzik az átalakítást és tesztelik a gáz üzemet. Egyépként a gáz üzem követelménye hogy az jármû menettülajdonsága közel a benzinesé legyen, és az átalakításnál figyelembe kell venni, hogy az eredeti alkatrészeket úgy lehessen cserélni, hogy a gáz alkatrészeit ne keljen megbontani. Szerény véleményem szerint akár buher akár nem a hibrid után a leg gazdaságosabb jelen pillanatban. Egyépként amit mértem autót az is 'buher'
Plussz egy kis érdekesség. 2 napja voltam konzultálni a tanáromnál. Elõttem egy diák az etanol benzin összehasonlítását írta. Két autót mért fékpadon, mindkét autónál teljesítmény és nyomaték csökkenés jelentkezett. Nem részletezem. Lehet hogy valamit elcseszhettek, de kétszer mérték és mindkétszer az az eredmény jött ki. A tanár is értetlenül nézte az eredmény mivel a GreenPower cég teljesíménynövekedésrõl áradozik. Nem rábeszélni akarok senkit a gázra, nekem sem gázos az autóm, mivel az egyetem mellet sajnos arra nem telik, de ha nem változik a benzin ára amire elég csekély az esély akkor biztos hogy gázos lesz.
A kérdező hozzászólása: rendesen fórum lett a kérdésemtõl. látom sokakat érint a benzin áremelés
Egy valamit talán nem szabadna elfelejteni !!! Régi rendszerben, mikor a gáz m3-e 3 Ft volt, szinte mindenki áttért a vegyes tüzelésrõl a konvektoros fûtésre. Miután kellõ létszámmal áttértek az új fûtési rendszerre, folyamatosan emelték a gáz árát máról holnapra úgy, hogy az ember kapkodhatta a fejét. Egy dolog, hogy most a gáz "még" olcsóbb, de meddig ?????? Ahogy emelkedett a gázolaj ára is a benzin mellé, egybõl mindenki étolajat vett õrült mennyiségekben addig, míg fel nem nyomták 400ft fölé. :D Ja, arról konkrét tanulmányt még senki sem írt, hogy egy évben konkrétan mennyit is kellene autózni, hogy valamennyire megtérültnek számítson az átalakítás.
A jövõt nem lehet meg jósolni. Talán igazad lesz, de akkor még a benzin ott maradt. Ezzel az erõvel akkor elõ kell venni a biciklit. Mint minden a gáz ára is növekedik ugyan úgy mint az E85. A megtérülésrõl konkrét adatot tudok mondani májosban, mert az még nincs kész. Amikor felmerült az, hogy átalakítjuk a saját kocsinkat akkor durván napi 30km ment az autó, melóba-haza. Plusz 1-2 km átlag, erre számoltunk 8-10 hónapot. Ez úgy gondom nem túl sok km. Egyépként abban egyet értünk, hogy az átalakítás nem olcsó. Természetesen ez csak az alkatrész árára vonatkozik 160-170 e ft. A telejes költsége durván 250 e ft. Persze én könnyen beszélek mert a szlovák határ mellett lakom és kint 50 ft-al kevesebb a gáz. De szerintem az itthoni 220 sem vészes a lassan 400 ft-os benzinhez képest. De ezután költség szinte csak a gáz. E85-nél számolni kell kapásból AC-t tömtéseket , és gyakrabban benzinszûrõcsere, mivel a tankból feloldódó mocsok ott áll meg. És sorolhatnám. Ez mind költség.
Ebben az országban még a kerékpáradót is képesek volnának kivetni politikusaink ha már nem menne annyira sem a benzin, sem pedig az LPG. Természetesen arra fognák rá mindezt, hogy kerékpározás közben jóval nagyobb a kerékpáros CO2 kibocsájtása, mint kerékpár nélkül. :) Ez az az ország ahol mindent meg lehet tenni . politikusainknak...
Azért, mert a gáz magasabb hõmérsékleten ég el, mint amire a legtöbb autó tervezve van, így nagyon hamar és gyakran lesz problémás. Ennyire egyszerû.
Nem az autógyártók tehetnek arról hogy olyan világban élünk amiben "16mázsás autó 1.4 motorral" rohangál. Azok a primitiv emberek akik olyan jogszabályokat találtak ki (nem csak nállunk, eu-ban is) régen mint például az 1600 köbcentis határ. Ezen a határon felül majdhogynem duplája volt a kötelezõ, átírási, üzembentatrási költségek. Ezekre léptek a gyártók azzal hogy 1.6 alatti motorokat csináltak. És mivel nem csak a kisautókat keresik, belerakták nagyobb kasznikba a kisebb motorokat. Gondoltak azokra akiknek a méret fontosabb mint a teljesitmény enekik miatt elég az 1.4-es gép. De azokra is gondoltak akik nem szertnének kompromisszumot kötni. Nekik készültek erõsebb változatok is, ha jól tudom majdnem 200lóerõig. Csak pénz kell hozzá barátom!
Gázmezõinket mind eladtuk külföldi izraeli befektetõknek s a gázár is hamarosan emelkedni fog, csak megvárják még a benzin üzemû jármûvek maradék nagy részét átszerelik gázüzemûre. Ez régebben is így volt az átkosban mikor mindenki konvektorosra alakíttatta át otthoni fûtésrendszerét az olcsó gáz miatt, majd folyamatosan jött az emelés. Igen, elõzõ tülök barátom sok minden megtett a Skoda, sok hülyeséget pláne amikor egy közel 16mázsás Oktáviába belerakta az 1.4-es motort. Lóerõ/tömeg arány = egy vérszegény autó ami a legtöbb esetben csak erõlködés az életben maradásért. Erre böffentsél valami okosat tülök barátom!
Tényleg jóval olcsóbb, csak nagyon drága átalakítattni a kocsit LPG üzemûre...
A kicsi csomagtartót is elfoglalná :/
Etanolnak a többlet üzemanyag szükségletén és a hidegben lévõ nehéz indításon kívül csak a nagyon ritkán használ ac pumpák kommutátorára jelent veszélyt ezenkívül csak pozitív hatásai vannak motor kisebb hõterhelést magas oktánszám miatt nincs detonációs égés gyönyörû tiszta a henger nincs koksz égéstermék alapjáraton alig vagy szinte nem is mérhetõ károsanyagkibocsátás sokkal szebb motorhang sokkal halkabb nekem alig hallani alapjáraton teljesen más mint benzinnel de ha majd egyszer te is jársz etanolal megérted
GRATULÁLOK !!! mindenkinek aki olyan okos hogy olyanokat ír hogy: gyilkolja az autót, 6 helyett 12-öt fog fogyasztani, ismerösöm, barátom, haverom stb mesélte. Cégünknél egy toyotát haszáltunk cégautónak. Ahogy megvette a fõnök egybõl berakatta a gázt. Most 500ezer km van benne és még nem kellett a "gyilkolt" motort megjavítani. A sok buta ember inkább szakembereket kérdezne meg ahelyett hogy egymást hülyitenék. Ja és nekem 80ezerért rakta be a haver a gáz szettet és mivel a pótkerék helyén van a tartály a csomagtartóból nem vesz el helyett! Csak utánna kell járni mert a neten már 25ezerõl van használt szett.
Ha annyira szuper és egyben biztonságos és magasztal teljes a gázüzem, akkor az autógyártók miért nem így adják el, pontosabban értékesítik autóikat ?????? Mert a lepedõvel körbetekert fejûek nem engedik ugye???? A tisztelt elõzõleg hozzászóló Toyotás illetõ már csak azt felejtette el mondani, hogy az idõ közbeni járulékos költségeket ami egy gázüzemû autónál elengedhetetlen, nem õ, hanem a fõnök szponzorálta ami költségekrõl persze halovány lilája nincsen!!!
az elöttem szolónak üzzeném hogy tájékozodjon mert ezzel elkerülheti hogy a primitivsége illetve a hozzá nem értése kiderüljön a témában. Elõször is mivel az céges autóinkért én felelek egyszemélyben van rálátásom a dolgokra nem úgy mint neked aki eddig csak akkor találkozott gázos autóval mikor a zebrán elment elõtte. Ami meg a gyártókat illeti, drága barátom el kell mondanom hogy ausztráliában már a 90-es évek eleje óta pl. taxi csak gázos lehet illetve az ottani gyárakból már eleve benzin/gáz üzemmel készülnek. Ami meg eu-t és magyarországot illeti a skodánál lehet gázosan kérni, sõt benzin/földgáz üzemû autók is vannak de mivel az új autó megvásárlásakor kocsitól függõen elérheti a 300.000 forintot is. És aki a legolcsóbb kategóriát keresi veszi az nem tudja megengedni magának hogy olyan extrát kérjen ami az autó 10-15%-ás is elérheti. Örül ha azt a ki suzukit kinyögi 10év alatt svájci frankban. Aki meg tele van pénzel az leszarja hogy mennyi a benzin. NA EZT DOLGOZD FEL TE TULOK!
És elmondanám minden "szakértõnek" hogy nem véletlenül tanultak kémiát fizikát az általánosban. Az autógáz hatásfoka 10-15%-al elmarad a benzinétõl. A gyengébbek kedvért: Ahoz hogy ugyan azt a teljesitményt elérjük 10-15 százalékkal több gázra van szükség. Például ha 10liter fogyaszt a kocsi akkor gázból +15% = 11.5 liter
Ja és a járulékos költség = 10 évente nyomáspróba a tartályon 10ezerért. köszi
ÉN erre azt mondom hogy nem a benzin a drága hanem a fizetés kicsi.
Nem értem:Én meg azt, hogy miért nem lehet felfogni, meg érteni, hogy ez lett a választási eredmény.
Mert csak a Fidesz kampányol mindennel, amivel csak tud az MSZP ellen. Akár igaz, akár nem.
Mondjuk azért mert a demokrácia alapja nem a mocskolódás?
Azért nem, mert a kampánystratégájuk maga Ron Werber volt, aki miatt a Fidesz kénytelen volt szintén izraeli kampánytanácsadót felkérni. Rob Werber ha ezt elõszedi magára és módszereire irányítja a figyelmet. Ami gyakorlatilag öngól. A Fidesznek viszont feltétlen szüksége volt egy olyan kampánytanácsadóra, aki rálát Ron Werber módszereire, hogy hatástalanítani tudja, mint láttuk, sikerrel.

Miért nem akar a saját ágyában aludni? 2 évig semmi gond nem volt, most hallani se akar róla. Miért?

egyszer?en nem tudom a saját rácsos ágyában altatni kb 1 hónapja,ki akar jönni,és a mi ágyunkba akar aludni,holott sosem aludt ott.Tudom,hogy már képzel,lát dolgokat,és álmodik is rendesen,de nem tudom hogyan kezeljem,hagyjam nálunk elaludni,aztán átviszem a kiságyába?Éjjel többször felsír,és akkor is át akar jönni,áll az ágy szélébe kapaszkodva és sír,hogy ki akar szállni,átviszem ott alszik,visszaviszem,de 2 óra múlva megint ki akar szállni.Most készülünk rendes ágyat venni neki,de nem tudom,az nem e még jobban megkeverné.Volt akinél hasonló volt a helyzet,aztán elmúlt?Sajnos a saját ágyába nem tudom vissza altatni sem,annyira ki akar szállni,hogy nagyon.ötleteket,tippeket várnék,és némi biztatást,hogy el fog múlni.

Legjobb válasz: El fog múlni!!!! A lányom ekkora már gyerekágyban aludt és kb ugyanilyen korban kezdte, ráadásul már az esti elaltatás sem ment. Viszont hozzáteszem, hogy soha nem aludt nálunk, még amikor beteg volt és én szerettem volna, hogy ne kelljen mindig kikelni, akkor sem aludt ott el. Én próbáltam finoman, de aztán "durván" ráparancsolva, és mikor már egy órája is szórakoztunk, hogy aludjon már este el, volt bizony hogy rácsaptam a fenekére. Az éjjeli felriadást, meg csak úgy tudtam megoldani, hogy felvettem, kimentünk inni egy korty vizet. Megnéztük hogy kint sötét van, nincs senki az utcán, szomszédban is sötét van mindenki alszik...... és visszamentünk. Odaültem egy székre mellé és fogtam a kezét. Végül elaludt. És bizony volt hogy egy óra múlva kezdtük elölrõl. De 1-2 hónap alatt rendezõdött a dolog.

El fog múlni!!!! A lányom ekkora már gyerekágyban aludt és kb ugyanilyen korban kezdte, ráadásul már az esti elaltatás sem ment. Viszont hozzáteszem, hogy soha nem aludt nálunk, még amikor beteg volt és én szerettem volna, hogy ne kelljen mindig kikelni, akkor sem aludt ott el. Én próbáltam finoman, de aztán "durván" ráparancsolva, és mikor már egy órája is szórakoztunk, hogy aludjon már este el, volt bizony hogy rácsaptam a fenekére. Az éjjeli felriadást, meg csak úgy tudtam megoldani, hogy felvettem, kimentünk inni egy korty vizet. Megnéztük hogy kint sötét van, nincs senki az utcán, szomszédban is sötét van mindenki alszik...... és visszamentünk. Odaültem egy székre mellé és fogtam a kezét. Végül elaludt. És bizony volt hogy egy óra múlva kezdtük elölrõl. De 1-2 hónap alatt rendezõdött a dolog.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, volt már egy ilyen idõszakunk és akkor én is azt csináltam, hogy bent a kiságyban megnyugtattam, most ez nem megy annyira határozottan ki akar jönni, nem csak az ágyból, de a szobából is, hiába ülök mellé, hiába fogom a kezét, csak sír és ki akar szállni.csak akkor nyugszik meg ha átviszem hozzánk.biztos nem történt egy hónappal ezelõtt semmi, semmi különleges, nem vagyunk az a típusok akik tudják sírni hagyni a gyereket.most amikor ez a helyzet van megpróbáltam, hogy nem veszem ki, de annyira sírt, hogy már hangja sem volt, 1 óra múlva kivettem, de még 2 óra múlva is hüppögve, rázkódva aludt, annyira sajnáltam, ilyent többé nem teszek.Nagyon sajnálom, mert látom, nem azért csinálja hogy hisztizzen.fáradt és aludni akar, de nem a saját ágyába és nem a saját szobájába.
A kérdező hozzászólása: most levettem a rácsot az ágyáról, igy oda tudok bújni.Meglátom ez segít e neki.Az a baj, hogy kb ebben az idõben lett nagyon anyás is, így lehet engem hiányol, de rosszakat is álmodik, mert amikor ott alszik velünk, egy ideig, akkor fel sír, hogy hol az anya.Lehet õ látott a szobába a sötétben olyant ami nincs is ott, vagy sötétben máshogy látszik, olvastam, hogy ez a kor ezért is nehéz.
A kérdező hozzászólása: mindig minden este olvasunk, 6 kor vacsizik, és utána már nagyon nyüzsgõ, ugráló játékot nem játszunk, rengeteget bújuk, szeretget, nem csak most mindig ilyen volt, és mivel én is ilyen vagyok igy ez nekünk automatikusan jön.este meg duplán.az alvás nem gond neki, csak a hely, most levettem a rácsot, tetszett is neki a dolog, de õ a mi szobánkba akar aludni.mondtam, hogy én itt alszom, de nem õ a másik szobába.nagyon sírt, és hiba meséltem, vagy énekeltem, oda bújtam, csak a másik szobába akart menni, aztán már annyira sírt, hogy átmentünk.napközben imád ott lenni, játszani.de ha alvásról van szó nincs ami oda kötné.hidd el nagyon imádom a fiam, és valahol nekem jó is hogy látom ahogy elalszik és simogat, meg néz rám, imádom, de tudom, hogy ez nagyon nem jol van így.éjszaka meg ha 5*fiszem vissza 2 óra múlva megint sírva kéredzkedik ki.Tegnap 1 óra nem sok annyit nem aludtam.kihozom, még megvárom még elalszik, ami van hogy pár perc de van, hogy 1 óra, visszaviszem, aztán 1 óra múlva megint sír, hogy õ kiszáll.Ha nem lennének ezek az éjszakai ide oda séták, a mi szobánkba való elalvás még annyira nem is lenne baj.De kicsi az ágy és én nem tudok aludni ha õ köztünk van.
Kedves Kérdezõ! Rendezõdtek a kislányoddal a dolgaitok? Olvasom amiket írtál, és nálunk is ugyanez történik már 4 napja. Ma már ebéd után sem akart elaludni a szobájában, csak a miénkben. Annyira el vagyok keseredve, mert semmit sem tudok így csinálni.
A kérdező hozzászólása: Szia Igen kedves utolsó, már megoldódott.elmentünk vettünk neki egy ágyat, egy éjszakai lámpát kicsit átrendeztük a szobát.már az ágya összeszerelésénél látszott hagy tetszik neki a dolog, az éjszakai lámpát õ választotta.nálunk 3 dolog jött össze egyszerre, az éjszaki félelem, az álmodások stb, a anya hiány és a kiságy undor.a kiságyundort megoldottuk, anya meg odabujt mellé este úgy aludt el.elsõ éjszaka még 2* megébredt, de aztán szépen lassan ritkultak.remélem nálatok is rendezõdik.ird meg esetleg most mi van vele.
Szia! Kicsit már jobb a helyzet. :) Vettünk neki leesés gátlós ágyikót. Abban most szívesen alszik, ezért gondolom, hogy a rácsos ággyal lehetett a gond. Mém mindig megébred fél egy felé. Akkor át hozzuk magunk közé. Sajnos nem tudom, hogy ez jó ötlet-e. Inkább próbáljam meg visszaaltatni a saját ágyában? Neked tapasztalatok, vélemények kedves UTOLSÓ válaszló?

Mi van most Gyurcsány Ferenccel? Miért nem hallani róla semmit? A média talán kicsit is "jóérzésű" lenne?

Elvetemült jobbosok légyszi kíméljenek!

Legjobb válasz: Már valami zsírosabb állásban tevékenykedik, erre mérget vennék!

Már valami zsírosabb állásban tevékenykedik, erre mérget vennék!
"biztos találtak vmi megfelelõ munkát, amivel ugyanannyi pénzt lehet keresni..." A kádkõgyára profitjából való részesedése a miniszterelnöki illetmény 50-szerese körül van, szóval ilyen irányú problémái tényleg nincsenek. Egyébként folytatja a blogolást a kapcsolat.hu-n. Sajnos, mivel a nagy politikai taktikázás közben nem volt ideje mûvelõdni, olvasni, gondolkodni az elmúlt évtizedekben, ezért nincsenek önálló gondolatai, így egy unalmas, modoros, közhelyes blogger.
Szerintem azért, mert már nem miniszterelnök, meg nem is pártelnök. Semmi olyan posztja nincs, hogy elõtérbe kerüljön. Nem érdekel senkit. Nem vmi celeb, hogy akkor is írjanak róla amikor semmit sem csinál már.
A kérdező hozzászólása: jaja, nem celeb :D biztos találtak vmi megfelelõ munkát, amivel ugyanannyi pénzt lehet keresni...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!