Találatok a következő kifejezésre: Miért nem hallani (96 db)

A médiában miért nem hallani semmit az LMP-ről?

Ezért szavaztam rájuk? Régi szocialista szavazó vagyok, de 2010-ben az LMP-re szavaztam a Gyurcsány féle vezetés miatt. Lejáratta nagyon a szocialista pártot, én Bokros Lajost láttam volna szivesen miniszterelnöknek. A szocialista képvisel? barátom azt mondta, hogy nyugodtan szavazzak az LMP-re, mert ha kormányt kell alakítani, akkor a szocialistáknak velük a legkönnyebb koalíciót kötni. 2014-re pedig már arra készülnek, hogy kölcsönösen visszaléptetnek jelölteket a másik párt javára csak hogy ne jobb oldali kormány legyen. Én viszont azt látom, hogy az LMP nem kritizálja eléggé az Orbán-kormányt vagy nem is akarja? Hiszen még mindig az LMP képviseli a liberális értékeket.

Legjobb válasz: Lehet hallani róluk, érdekes módon én hallok róluk. A többi meg igaz, az LMP simán "lefeküdne" a szocikkal.

Lehet hallani róluk, érdekes módon én hallok róluk. A többi meg igaz, az LMP simán "lefeküdne" a szocikkal.
én az lmpre szavaztam, de már régen megbántam :(((
az LMP a liberális zsidók pártja
http://stop.hu/articles/article.php?id=930329 Ennyit arról, hogy nincsenek a médiában.
miért ne kritizálná?! az címe hogy nem errõl volt szó fenn van az lmp.hu-n az meg hogy a tv2meg rtl csak a fidesz-mszp marakodásokról ad hírt az nem az lmp-t jellemzi. bokros lajos pedig tényleg nem ért a divathoz, de közgazdasághoz sem!
Mert a jobboldalnak és a baloldalnak van médiája:hírtv, echo, magyar hírlap, heti válasz, magyar demokrata, lánchídrádió stb... a baloldalnak is van: 168óra, magyar narancs, atv, klubrádió stb... és aj obbiknak is, kuruty, barikád, magyar fórum stb... De az lmp-nek csak a honlapja van! Független riporterek pedig manapság nincsenek, tehát a kétb oldal riportereinek érdekében áll elhalgatattni az LMP-t! Különben az LMP világosan megmondta, hogy nem áll össze a szocikkal, ha nem hittél nekik minek szavaztál rájuk? Úgylátszik tényleg nem áll össze az mesz-vel , ráadásul minek is várodel, h összeálljon, ha nem szereted gyurcsányt??? Gyanús vagy nekem, troll szagot érzek a levegõben!
Te vagy nagyon hülye vagy, vagy egy se.ggfej, aki unalmában a neki nem szimpatikus pártot ilyen ósdi módszerrel akarja leégetni.
A kérdező hozzászólása: Akkor tessék: Nem küzd a Fidesz ellen az LMP http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=463877
Ráadásul a mûszaki vizsgája is macerás, és mélygarázsba sem állhatsz be vele!
ja és 8liter benzin helyett 9.5-öt fogyasztot gázból!
az még a kisseb gond ha elfoglalja a csomag tartót de itt azt olvastam hogy benzinböl 6litert eszik meg pl. a gázbol meg 10, 11 litert is megehet hiába olcsobb többet eszik és nem térül vissza így az ára sosem TEHÁT EZ NAGY HÜLYESÉG SZERINTEM
Gáz szett beszerelése elég sok kényelmetlenségel jár az ára mellett. 100-150e egy gáz szett ha nem több aztán felülvizsgáltatni kell ellenõrízni a rendszert gázról meg köztudott hogy csökenti a motor életartamát magasabb hõfok szelepszárszimeringeket idõvel tönkreteszi. Elég nagy befektetés és soká térül meg az ára. 6l fogyasztású autó gázból 10-11l gázt is elfogyaszt.
Hiába a sok ellenérv egy gázüzemû autó átalakításáról, aki csõlátásként nem hallgatva mások jó tanácsaira és csak kizárólag a megspórolást látva szemük elõtt, reménytelen a helyzet jó útra téríteni õket. Az LPG "fanok" csak addig állnak a gázüzem mellett, amíg lassan elõ nem jönnek a gáz használata során fellépõ kisebb nagyobb meghibásodások, alkatrészcserék. Ilyenkor a legjobb megoldás persze mielõbb túladni a járgányon ugye, ne terheljenek "minket" ezek a költségek.
végre egy szakember! De sajnos a sok tanulatlan hozzánemértõ embert nem ez gyözi meg, az amit egy szakértö tesztekkel igazol hanem az amit a havaverjától hallott aki mesélgetett neki városi legendákat. Természetesen soha nem volt gázos autójuk. És mi van a gyárilag csak gázos toyota targoncákal? Sok okos [email protected]
Kimondtad a lényeget te [email protected] ! GYÁRI GÁZÜZEMÛ TOYOTA !!!!!! Nem utólagos belekókányolt LPG. AMI UTÓLAGOS, sosem lesz még csak megközelítõleg sem olyan, mint a gyári. Konkrétan nem azzal van gond, hogy gázüzemû vagy sem, mert a gázt a bolond is be tudja építeni az autóba, viszont normálisan behangolni csak szakember képes amibõl nem sok van. UI. Azért egy személyautót ne hasonlítsunk már össze egy gázüzemû targoncával, mivel mindkettõnek erõsen eltér a funkciójuk. Ne keverjük már össze Gizikét és a gõzekével...
Az utólagos átalakító szett tartalmazza az alkatrészeket és a tökéletes mûködéshez szükséges beállítási paramétereket. Az alkatrészgyártók minden típuú autón el végzik az átalakítást és tesztelik a gáz üzemet. Egyépként a gáz üzem követelménye hogy az jármû menettülajdonsága közel a benzinesé legyen, és az átalakításnál figyelembe kell venni, hogy az eredeti alkatrészeket úgy lehessen cserélni, hogy a gáz alkatrészeit ne keljen megbontani. Szerény véleményem szerint akár buher akár nem a hibrid után a leg gazdaságosabb jelen pillanatban. Egyépként amit mértem autót az is 'buher'
Plussz egy kis érdekesség. 2 napja voltam konzultálni a tanáromnál. Elõttem egy diák az etanol benzin összehasonlítását írta. Két autót mért fékpadon, mindkét autónál teljesítmény és nyomaték csökkenés jelentkezett. Nem részletezem. Lehet hogy valamit elcseszhettek, de kétszer mérték és mindkétszer az az eredmény jött ki. A tanár is értetlenül nézte az eredmény mivel a GreenPower cég teljesíménynövekedésrõl áradozik. Nem rábeszélni akarok senkit a gázra, nekem sem gázos az autóm, mivel az egyetem mellet sajnos arra nem telik, de ha nem változik a benzin ára amire elég csekély az esély akkor biztos hogy gázos lesz.
A kérdező hozzászólása: rendesen fórum lett a kérdésemtõl. látom sokakat érint a benzin áremelés
Egy valamit talán nem szabadna elfelejteni !!! Régi rendszerben, mikor a gáz m3-e 3 Ft volt, szinte mindenki áttért a vegyes tüzelésrõl a konvektoros fûtésre. Miután kellõ létszámmal áttértek az új fûtési rendszerre, folyamatosan emelték a gáz árát máról holnapra úgy, hogy az ember kapkodhatta a fejét. Egy dolog, hogy most a gáz "még" olcsóbb, de meddig ?????? Ahogy emelkedett a gázolaj ára is a benzin mellé, egybõl mindenki étolajat vett õrült mennyiségekben addig, míg fel nem nyomták 400ft fölé. :D Ja, arról konkrét tanulmányt még senki sem írt, hogy egy évben konkrétan mennyit is kellene autózni, hogy valamennyire megtérültnek számítson az átalakítás.
A jövõt nem lehet meg jósolni. Talán igazad lesz, de akkor még a benzin ott maradt. Ezzel az erõvel akkor elõ kell venni a biciklit. Mint minden a gáz ára is növekedik ugyan úgy mint az E85. A megtérülésrõl konkrét adatot tudok mondani májosban, mert az még nincs kész. Amikor felmerült az, hogy átalakítjuk a saját kocsinkat akkor durván napi 30km ment az autó, melóba-haza. Plusz 1-2 km átlag, erre számoltunk 8-10 hónapot. Ez úgy gondom nem túl sok km. Egyépként abban egyet értünk, hogy az átalakítás nem olcsó. Természetesen ez csak az alkatrész árára vonatkozik 160-170 e ft. A telejes költsége durván 250 e ft. Persze én könnyen beszélek mert a szlovák határ mellett lakom és kint 50 ft-al kevesebb a gáz. De szerintem az itthoni 220 sem vészes a lassan 400 ft-os benzinhez képest. De ezután költség szinte csak a gáz. E85-nél számolni kell kapásból AC-t tömtéseket , és gyakrabban benzinszûrõcsere, mivel a tankból feloldódó mocsok ott áll meg. És sorolhatnám. Ez mind költség.
Ebben az országban még a kerékpáradót is képesek volnának kivetni politikusaink ha már nem menne annyira sem a benzin, sem pedig az LPG. Természetesen arra fognák rá mindezt, hogy kerékpározás közben jóval nagyobb a kerékpáros CO2 kibocsájtása, mint kerékpár nélkül. :) Ez az az ország ahol mindent meg lehet tenni . politikusainknak...
Azért, mert a gáz magasabb hõmérsékleten ég el, mint amire a legtöbb autó tervezve van, így nagyon hamar és gyakran lesz problémás. Ennyire egyszerû.
Nem az autógyártók tehetnek arról hogy olyan világban élünk amiben "16mázsás autó 1.4 motorral" rohangál. Azok a primitiv emberek akik olyan jogszabályokat találtak ki (nem csak nállunk, eu-ban is) régen mint például az 1600 köbcentis határ. Ezen a határon felül majdhogynem duplája volt a kötelezõ, átírási, üzembentatrási költségek. Ezekre léptek a gyártók azzal hogy 1.6 alatti motorokat csináltak. És mivel nem csak a kisautókat keresik, belerakták nagyobb kasznikba a kisebb motorokat. Gondoltak azokra akiknek a méret fontosabb mint a teljesitmény enekik miatt elég az 1.4-es gép. De azokra is gondoltak akik nem szertnének kompromisszumot kötni. Nekik készültek erõsebb változatok is, ha jól tudom majdnem 200lóerõig. Csak pénz kell hozzá barátom!
Gázmezõinket mind eladtuk külföldi izraeli befektetõknek s a gázár is hamarosan emelkedni fog, csak megvárják még a benzin üzemû jármûvek maradék nagy részét átszerelik gázüzemûre. Ez régebben is így volt az átkosban mikor mindenki konvektorosra alakíttatta át otthoni fûtésrendszerét az olcsó gáz miatt, majd folyamatosan jött az emelés. Igen, elõzõ tülök barátom sok minden megtett a Skoda, sok hülyeséget pláne amikor egy közel 16mázsás Oktáviába belerakta az 1.4-es motort. Lóerõ/tömeg arány = egy vérszegény autó ami a legtöbb esetben csak erõlködés az életben maradásért. Erre böffentsél valami okosat tülök barátom!
Tényleg jóval olcsóbb, csak nagyon drága átalakítattni a kocsit LPG üzemûre...
A kicsi csomagtartót is elfoglalná :/
Etanolnak a többlet üzemanyag szükségletén és a hidegben lévõ nehéz indításon kívül csak a nagyon ritkán használ ac pumpák kommutátorára jelent veszélyt ezenkívül csak pozitív hatásai vannak motor kisebb hõterhelést magas oktánszám miatt nincs detonációs égés gyönyörû tiszta a henger nincs koksz égéstermék alapjáraton alig vagy szinte nem is mérhetõ károsanyagkibocsátás sokkal szebb motorhang sokkal halkabb nekem alig hallani alapjáraton teljesen más mint benzinnel de ha majd egyszer te is jársz etanolal megérted
GRATULÁLOK !!! mindenkinek aki olyan okos hogy olyanokat ír hogy: gyilkolja az autót, 6 helyett 12-öt fog fogyasztani, ismerösöm, barátom, haverom stb mesélte. Cégünknél egy toyotát haszáltunk cégautónak. Ahogy megvette a fõnök egybõl berakatta a gázt. Most 500ezer km van benne és még nem kellett a "gyilkolt" motort megjavítani. A sok buta ember inkább szakembereket kérdezne meg ahelyett hogy egymást hülyitenék. Ja és nekem 80ezerért rakta be a haver a gáz szettet és mivel a pótkerék helyén van a tartály a csomagtartóból nem vesz el helyett! Csak utánna kell járni mert a neten már 25ezerõl van használt szett.
Ha annyira szuper és egyben biztonságos és magasztal teljes a gázüzem, akkor az autógyártók miért nem így adják el, pontosabban értékesítik autóikat ?????? Mert a lepedõvel körbetekert fejûek nem engedik ugye???? A tisztelt elõzõleg hozzászóló Toyotás illetõ már csak azt felejtette el mondani, hogy az idõ közbeni járulékos költségeket ami egy gázüzemû autónál elengedhetetlen, nem õ, hanem a fõnök szponzorálta ami költségekrõl persze halovány lilája nincsen!!!
az elöttem szolónak üzzeném hogy tájékozodjon mert ezzel elkerülheti hogy a primitivsége illetve a hozzá nem értése kiderüljön a témában. Elõször is mivel az céges autóinkért én felelek egyszemélyben van rálátásom a dolgokra nem úgy mint neked aki eddig csak akkor találkozott gázos autóval mikor a zebrán elment elõtte. Ami meg a gyártókat illeti, drága barátom el kell mondanom hogy ausztráliában már a 90-es évek eleje óta pl. taxi csak gázos lehet illetve az ottani gyárakból már eleve benzin/gáz üzemmel készülnek. Ami meg eu-t és magyarországot illeti a skodánál lehet gázosan kérni, sõt benzin/földgáz üzemû autók is vannak de mivel az új autó megvásárlásakor kocsitól függõen elérheti a 300.000 forintot is. És aki a legolcsóbb kategóriát keresi veszi az nem tudja megengedni magának hogy olyan extrát kérjen ami az autó 10-15%-ás is elérheti. Örül ha azt a ki suzukit kinyögi 10év alatt svájci frankban. Aki meg tele van pénzel az leszarja hogy mennyi a benzin. NA EZT DOLGOZD FEL TE TULOK!
És elmondanám minden "szakértõnek" hogy nem véletlenül tanultak kémiát fizikát az általánosban. Az autógáz hatásfoka 10-15%-al elmarad a benzinétõl. A gyengébbek kedvért: Ahoz hogy ugyan azt a teljesitményt elérjük 10-15 százalékkal több gázra van szükség. Például ha 10liter fogyaszt a kocsi akkor gázból +15% = 11.5 liter
Ja és a járulékos költség = 10 évente nyomáspróba a tartályon 10ezerért. köszi
ÉN erre azt mondom hogy nem a benzin a drága hanem a fizetés kicsi.
ezt a humorba kéne :)
Mert ha leírod, hogy "volt volt szag" akkor a szövegszerkesztõ aláhúzza, mondván, hogy szóismétlés.

Miért nem hallani a szinkront egyes filmeknél?

Mostanában sokszor tapasztaltam, hogy a letöltött filmeknél a filmnek egy részén nem hallani a szinkront, csak az eredeti film alaphangjait (autó, fegyverek). Másoknál viszont mûködik rendesen. VLC-t használok.

Legjobb válasz: Rossz a kodek.

Rossz a kodek.

Huawei ascend y 300-on miért nem hallani engem ha viberen beszélgetek vkivel? Mit kell beállítani vagy hol?

segítsetek..:/

Legjobb válasz: Szia, én is épp az imént írtam ki erre vonatkozó kérdést. Nálunk ugyanez a probléma. Tegnap vettük a teló. :(

Szia, én is épp az imént írtam ki erre vonatkozó kérdést. Nálunk ugyanez a probléma. Tegnap vettük a teló. :(

Székely autonómia. Itthon miért nem hallani arról hogy más országokban élő Magyarok nagy demonstrációkat tartottak a Székely autonómia mellett?

Itthon miért hallgatnak erről és miért nem hallani a médiában vagy bárhol máshol ilyen jellegű demonstrációkról,megmozdulásokról.Azt folyamatosan mutatják hogy betiltották a zászlójukat és hasonló híreket de ennek a következményeiről szinte hírzárlat van még a nem "mainstream" médiákban is.

Legjobb válasz: A székely autonómiának nem szabadna párt politikai kérdésnek , témának lennie , hanem minden pártnak egységesen ki kellene állni a székelyek mellett. A székely népnek joga van az önrendelkezésre. Maga a román nyelvtörvény is antidemokratikus ,sérti a kisebbségek jogait.Romániát meg kellene büntetnie az Eu-nak ezért.

A székely autonómiának nem szabadna párt politikai kérdésnek , témának lennie , hanem minden pártnak egységesen ki kellene állni a székelyek mellett. A székely népnek joga van az önrendelkezésre. Maga a román nyelvtörvény is antidemokratikus , sérti a kisebbségek jogait.Romániát meg kellene büntetnie az Eu-nak ezért.
De hallani , csak nem megfelelõ oldalakat nézegetsz. Végre látni egy kis összefogást a magyaroktól. Az USA-ban is lobbiznak meg demonstrálnak a magyar származásúak.
Kérdezõ: ha egységesek a Kinti székelyek, akkor miért van több magyar párt? Ez nem az egységre mutat.
"Magyarok" - kisbetûvel írjuk hogy magyarok. Ha már akkora magyarok vagyunk, ne USA-féle helyesírást gyakoroljuk.
Lehet nem a nácihíradót kéne nézni. Mindenhol beszámoltak az eseményrõl, de mivel a helyiek sem vették komolyan, ennek megfelelõen itt sem kerítettek neki nagy feneket. Csak az ottani fidesz meg a maroknyi hívõi tüntettek.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom milyen az a náci híradó de nem is vagyok rá kíváncsi meghagyom neked kedves válaszoló. Székelyföldön többségben vannak az autonómia mellett szimpatizálók.És a Székelyek többsége nagy ívben tojik a pártokra.
ma 08:59-es, nem Mesterházy az a Matolcsy? Kétlem, hogy õ lett volna a szocialisták gyûlésén. A székelyek pedig azért egységesek, mert egy célt akarnak.
A kérdező hozzászólása: Székelyek egyáltalán nem szeretnének hozzánk csatlakozni.Szuverenitást szeretnének mert a Bukaresti irányítás harmadrendû emberekként kezeli õket.És mostani helyzetükben lehetõségük van elérni vér, öldöklés nélkül.Nem máshoz akarnak csatlakozni hanem önállóságot kapni mert sokkal több hasznuk lenne belõle ha nem Romániához vagy Magyarországhoz tartoznának mert mind a két ország csak visszafogja õket.Érdekes módon a Budapesti és a Bukaresti központ is hátráltatja õket a mai helyzetben, és ezzel a Székelyek tisztában vannak.
#11 Az a helyzet hogy a székelyek többségének jó minden úgy ahogy van. Csak ez a magyar pártokkal szorosan összefüggésbe hozható szervezetek akarnak autonómiát, hogy több pénzt lophassanak el. Kimész kérdezõsködni 10-bõl 9 székely azt mondja hogy neki tökéletes a jelen helyzet sõt sokan még örülnek is annak hogy Romániához tartoznak nem pedig ide. Az a nagy büdi helyzet hogy itt néhányan jobban akarnak székely autonómiát mint maguk a székelyek. Meg itt is politikai célokra akarják õket felhasználni.
A kérdező hozzászólása: Talán azért egységesek a Székelyek mert nem érdekli õket a párt.Semelyik párt mert õk nem pártokban gondolkodnak hanem szuverenitásban, és ez pártoktól független dolog."Egyébként is teljesen mindegy kire szavaznak mert a Román parlamentbe nem szerezhetnek többséget" És a Székelyek nem bolondultak meg hogy pártokban gondolkodjanak, ezt csak a hazai média nyomja orrba szájba hogy a párt számít.Az hogy valaki csinál pártot a Székelyföld nevében semmit se jelent.Õket nagyobb cél köti össze mint a politika vagy párt.
Az hogy több párt van az azt jelenti hogy nincs egységes valódi képviseletük. Ami nem meglepõ: ha Matolcsy szerint teljesen elképzelhetetlen a Székely autonómia, és Pontát tapsvihar fogadja a szocialisták gyûlésén egy nappal az autonómiatüntetés elõtt, akkor nem nehéz elképzelni azt hogy az országhatáron kívül is léteznek magyarnak mondott nem magyar érdekeket képviselõ pártok.
A kérdező hozzászólása: Had írjam olyan betûvel ahogy jólesik nekem mert lehet a helyesírási lexikont is hamisítani, nincs kõbe vésve. Nagyon kevés helyen hallani errõl és az itthoni átlagember szinte nem is tud róla.Pedig bátorítást adhatna és példát hogy nem csak a széthúzás van.
A kérdező hozzászólása: Nos az itthoni médiában azt állandóan hallani hogy melyik párthoz tartozik az ottani párt valamelyike és úgy beszélnek mintha befolyásuk lenne a Székely emberekre.Pedig a valóság ahogy elõbb megírtam a Székelyek magas ívbõl tesznek a pártokra és egységesek pártok nélkül is.
Ez valahol természetes, hogy a székelyek ilyen összetartóak és egységesek ebben a kérdésben. Ugyanis van egy közös, minden felett álló közös céljuk: levetni magukról a román igát. Ha megnézitek a magyar történelmet ez a nem zet is akkor tudott közösen összefogni ha valamelyik megszálló hatalommal kellett szembeszállni ('48 és '56 jó példa erre). De valóban jó volt látni 30 ezer székely-magyar embert egy emberként kiállni a jogaikért és önállóságukért. Hátha valóban elindul valami és ismét lesz valami amiért a magyarok egy emberként tudnak kiállni. Meglátjuk mi lesz, attól félek, hogy ha az egészbõl csak annyi lesz, hogy egyszer tartottak egy nagy tüntetést az nem fogja nagyon meghatni a román kormányt... Folytatni kell és addig csinálni míg eredményt nem érnek/érünk el!

A támogatásokról szóló vitákban és hírekben miért nem hallani a mesterképzésről?

Az állami támogatások elvétele csak a BSC-re vonatkozik? MSC-n továbbra is a megszokott kerékvágásban mennek a dolgok?

Legjobb válasz: Nem, vonatkozik az MSC-re is, csak az már nem olyan égetõ kérdés, mint a sima BSC-s diploma (legalább is sokak szerint). Egyébként is, a mesterképzések egy nagyságrenddel kevesebb hallgatóról, kevesebb pénzrõl szólnak, és a keretszámok csökkentésénél sem nyírták meg õket annyira, mint a BSC-képzéseket.

Nem, vonatkozik az MSC-re is, csak az már nem olyan égetõ kérdés, mint a sima BSC-s diploma (legalább is sokak szerint). Egyébként is, a mesterképzések egy nagyságrenddel kevesebb hallgatóról, kevesebb pénzrõl szólnak, és a keretszámok csökkentésénél sem nyírták meg õket annyira, mint a BSC-képzéseket.

Miért nem hallani róla sem a híradóban sem a rádióban?

Ha valóban nagy baj közeleg december 21-én akkor miért nem beszélnek róla sehol(kivéve internet)? Nem hiszem, hogy pont a hírközlésben nem lenne tele vele minden!

Legjobb válasz: Mert ez egy globális összeesküvés.

Mert ez egy globális összeesküvés.
Pont ez a bizonyíték arra, hogy vége a világnak 21-én!!!négy!!!444!!
Nézz utána a csónak-effektusnak, a ragasztó elvnek és a fénytervnek és minden teljesen világossá válik.
Beszélnek róla TV-ben is, rádióban is. Mindenhol terjesztik a hülyeséget.
ha van valóságalapja ha nincs van egy súlyos bûncselekmény ahol viszont nehéz a felelõsöket megtalálni magyarul névlegesen vkire rákenni mindent, ....ez pedig a pánikkeltés, megvan h pl katonai v globális vészheylzetet ami csak összefüggésekben létezik és valóságosnak beállítani milyen fokú bûn és h van ennek aszankcionálása pl belebukhatna egy tv társaságis a felesleges hisztériakeltésbe és még akkor a gazdasági kihatásokról nem is beszéltem sztem ezért nem nyomatják annyira ...az is csak egy nap lesz a sok közül fel kel a sok ember elmegy dolgozni majd lefekszik és kezdõdik minden elõlrõl ennyit róla
A kérdező hozzászólása: http://hirek.csillagaszat.hu/asztroblog/20121208-vilagvege-n.. ez tetszik :) )
hazudnak
A kérdező hozzászólása: Hát tévében csak a Fókuszban láttam ahol azt mondták, hogy nem lesz világvége :) ) Rádióban is azt halottam, hogy nem lesz... Ohh hát mégis halottam õket mind két helyen, vagyis a lényeg, hogy "rosszat" nem mondtak a dátumról :)
A kérdező hozzászólása: hát így már érthetõ :)
Mert a reptoidok irányítják a kormányt, be vannak épülve közénk és cenzúrázzák a rádió/tv adásokat. (amúgy ebbõl semmi nem igaz de gondoltam annyiszor olvastam már ezt, hogy le is kéne írnom egyszer :D) Valószínûleg azért mert 1. senki nem hisz benne igazából, 2. nem tudnának hiteles bizonyítékokat felmutatni, csak ijesztgetés lenne 3. hiába nem lennének bizonyítékok, lennének emberek akik elhinnék és teljes pánik lenne (gyilkosságok, öngyilkosságok, terrorcselekmények), ezt pedig meg akarják elõzni.

Miért nem hallani a filmekben a beszédet?

10b?l 8filmben nem hallani a beszédet, mindegy milyen programmal indítom el.

Legjobb válasz: Valamilyen codec hiányzik.Én ezt használom: http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.ph.. Minden lejátszó használja,és eddig bevált.

Valamilyen codec hiányzik.Én ezt használom: http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.ph.. Minden lejátszó használja, és eddig bevált.

Devecserben napok óta terrorizálják a romák a magyarokat, erről miért nem hallani a médiában?

Legjobb válasz: Nem csak Devecserben, hanem országosan is. Ez egy hatalmas megoldhatatlan probléma, ami egyre csak növekszik, növekszik. A média próbálja besöpörni a szõnyeg alá, elhallgattatni, mintha nem létezõ probléma volna. Gyûlnek ezek az felhõk hazánk felett, és egyszer lefog szakadni az ég!

Nem csak Devecserben, hanem országosan is. Ez egy hatalmas megoldhatatlan probléma, ami egyre csak növekszik, növekszik. A média próbálja besöpörni a szõnyeg alá, elhallgattatni, mintha nem létezõ probléma volna. Gyûlnek ezek az felhõk hazánk felett, és egyszer lefog szakadni az ég!
A kérdés inkább az, hogy mi MAGYAROK miért nem fogjuk meg a puskát, kést, gránátot egyebet és miért nem megyünk le Devecserbe? Mi miért nem csináljuk azt amit õk? Ha mind a 9.000.000 Magyarországi MAGYAR fellázadna akkor a kormány lenne az elsõ aki menekülne, lemerem fogadni, hogy a Jobbikon kívül egy parlamenti párt sem maradna ha kitörne a polgárháború!!! Gondolkozzatok! 9-8 millió magyar, 8-9 százezer roma ellen?? Na kigyõzne? Szerintem 3 nap alatt elmenekülnének vagy a 3 nap alatt megvarrnák a fehér zászlót és fellógatnak a zászlórúdra!!! Én nem vagyok rasszista, csak most már [email protected] elegem van a a cigány-terrorból!!!! Szavaim végén Szaniszlót idézem: "Magyarországon tényleg nincs cigánybûnüzés, Magyarországon cigány-terror van" Nekem van nagyon kedves roma barátom, viszont sajnos a többség nem olyan, mint õ!
szerintem egyértelmû, a kormány a cigányokat védi, a média pedig a kormány irányítása alatt van, már elég régóta ez megy
Utáljuk így is a fajtájukat eléggé, ha mindent megírnának, akkor mi lenne. A dicsõséges pintérség ilyenkor hol a fenében van? A Gárda ellen nagyon hanar nagyon sok sünt össze tudtak szedni. Akkor legyen erre is sün elég!
Fene se tudja, mert máshol nem olvastam errõl, pedig ez olyan dolog, aminek meg kellett volna jelennie, a barikad.hu-n, így elképzelhetõ, hogy nem igaz. Habár devecseri iskolai verekedésrõl lehet olvasni (igaz, az korábban volt), és hát ismerve a szóban forgó kisebbséget, nem lenne elképzelhetetlen, de ez esetben tényleg semmi más forrás nincs, csak ez az olvasói levél.
Elolvastam... nahát, ez annyira "életszerû"!! Hogy ha itthon, Magyarországon van valami problémám, akkor nyilván panasszal fordulok a világ végén sunyin bujkáló "kurucinfo" nevû webes szennylaphoz és tõlük várok segítséget. Kinek jutna az eszébe ilyesmi?
A Kurucz-infó mást is tud, mint zsidózni és cigányozni? Nem tartom hiteles hírforrásnak.
Aha, kuruttyinfó... Ennyit errõl...
Mi van akkor, ha valóban nem fértek el a cigányok az úton és csak a magyar tulajdonos arcoskodott, provokálta a cigányokat? Mivel a Kurucnak írt levelet (ugyan, ki másnak is?), ezért erõsen gyanítható, hogy eléggé egyoldalúan van megfoglmazva az iromány. Tényleg nem lett volna egyszerûbb arrébbállnia (mondjuk látván a cigány túlerõt)? Tényleg be kellett szólnia, ill. egy magyarnak ugyanúgy beszólt volna?
"1. nem a kérdésre válaszoltál. " Csak te nem akarod megérteni! Adj valódi bizonyítékot és beszélhetünk róla de így... Ha leírják az UFO weblapon hogy Vona Gábor az Alpha Centaury uralkodója és hódítani jött Magyarországra és én NEM TARTOM HITELES FORRÁSNAK az UFO magazint akkor miért kéne elkeezdenem arról vitatkozni hogy Vona miként akarja véghezvinni a tervét? Nem is értem hogy nem lehet ilyen alap szintû logikai kapcsolatot megtalálni??? Ti kurucosok 99%-ban egyszerûen azért nem vitatkoztok kérdésekrõl mert nektek a Magyarországon lévõ és tartalma alapján hitelességében számonkérhetõ média nagy része egy zsidó összeesküvés része és a tényeknek sem hisztek! most az hogy én egy Amerikában székelõ, cikkeiben egyáltalán nem számonkérhetõ újságnak miért higgyek? Én is bármikor összedobok egy kamu oldalt ahol kamu híreket találok ki emberekrõl és olyan helyen regisztrálom ahol nem kérdezik hogy igaz-e! Aztán hõzöngök hogy miért nem fogadják el egyesek hogy Vona ufo megszálló... Tudod nem vagyok agymosott szélsõjobbos! Attól hogy nem kedvelem a romákat és nagy részüket bûnözõnek tartommég nem jelenti azt hogy BÁRMIT elhiszek amit elém dob egy köztudottan nem hihetõ hírforrás...
14:00 "Te nem Mohácsivész Viktória vagy?" Nem. Több kérdés?
14:21 zoli7980 Ilyet ne írjál, hogy "Alpha Centaury", mert jobb esetben utánanéznek, rosszabb esetben egyszerûen csak felhördülnek: hööö? Javaslom a Szíriuszt. Azt mindegyik ismeri... :) :) :)
Még ha nem is fért el a cigány, akkor se kéne hívni 100-at mellé, hogy megverjék a családot.
15:06 Ki vagyok?! "Még ha nem is fért el a cigány, akkor se kéne hívni 100-at mellé, hogy megverjék a családot." Elõször a magyar hívta segítségül a cimboráit... (ezen "hiteles" cikk szerint is).
Emberek!!! Emberek!!! A hír ma reggel látott napvilágot. Ma került lényegében nyilvánosságra! A ma esti hírekben fog megjelenni, vagy a holnapi újságban!! Mert a mai újságot már kiosztották, a hírekben is ma vagy holnap kell bent lennie! Szóval még nem is láthattátok a TV-ben!
"A hír ma reggel látott napvilágot. " A hírsummán tegnap délután már biztos megjelent a kurucra való hivatkozással! érdekes hogy az egyik hírportál már tegnap átvette a kuructól miközben a kurucon "hivatalosan" csak ma reggel látott napvilágot! Minimum érdekes... http://hirsumma.info/forum/624735/
A kérdező hozzászólása: Link: http://kuruc.info/r/35/99211/ Olvassátok el.
Elég csak végigmenni az utcákon, mi magunk is tapasztalhatjuk a c.bûnözés létét. Én se a híroldalakból jöttem rá, hogy ez nálunk igen jelentõs probléma.
Szlu! Te nem Mohácsivész Viktória vagy? http://www.youtube.com/watch?v=0oS5JCnNb04
13:25 "És fõleg roppantul életszerû. xD" Szerinted kizárt lehetõség, hogy esetleg tényleg a magyarok szóltak be? Miért? Lásd csak az itt kommentelõket! Ismét megkérdezem: nem lett volna egyszerûbb arrébb állni?
"Az, hogy a magyarok kezdték, és szegény ártatlan cigányok csak védekeztek, az már nem annyira nevetséges. " És fõleg roppantul életszerû. xD
"A Kurucz-infó mást is tud, mint zsidózni és cigányozni? Nem tartom hiteles hírforrásnak." Olvasd újra a kérdést a légyszíves! Szó sincs benne olyasmirõl, hogy te minek tartod.
Én utálom a cigányokat de errõl a levélrõl egyszerûen süt hogy mekkora kamu. Az ilyen turbómagyar kurucusok is ugyanilyen primitív hazudozók mint a cigányok, egykutya!
"Nem tartom hiteles hírforrásnak." 1. nem a kérdésre válaszoltál. 2. sokkal hitelesebb mint amit a tv-ben látsz
Drága Gyermekeim! Az, hogy pfuj kuruc, az nem érv. Az, hogy szerinted hazudik, az addig nevetséges vád marad, amíg egyetlen példával sem tudod alátámasztani. Az, hogy a magyarok kezdték, és szegény ártatlan cigányok csak védekeztek, az már nem annyira nevetséges. Nem tudom elképzelni, hogy Magyarországon ma ezt gondolja valaki, tehát számomra teljesen egyértelmû, hogy aki ilyet mond, azt a magyargyûlölet vezérli.
Kurucon már rengeteg képtelenséget, hazugságot és féligazságot olvastam! Számomra az a netes valami nem hiteles!!! A kuruc az ahol ha bárki meghal azonnal leírják hogy több olvasójuk is látta hogy cigány, zsidó stb volt az elkövetõ!! Aztán kiderül az igazság és õk meg mennek tovább! Hisz nem tartoznak felelõsséggel senkinek a valóságtartalomért!!!!! És nem azért "hallgatnak agyon" történéseket bizonyos újságok mert gonosz összeesküvés van hanem mert kamu történeteket nem akarnak kreálni amikor még senki nem tud semmit! A legtöbb komoly összetûzésrõl legalább részben meg szokott jelenni valami hír más újságokban is! Meglepõ módon errõl csak a kurucon van hír amit a propeller egy az egyben átvett és ennyi! Nincs videó, nincs semmi más hírforrás csak az a két levél a kurucnak... A jobbik, polgárõrség, rendõrség és semmi más oldalon nincs errõl hír! Mutass bizonyítékot!
Az egész lényege a hangulatkeltés, ezért nem adják le a médiában, hogy még idegesebb legyen a magyar.
Ugyan már a média Devecserrõl legközelebb azt fogja írni, hogy a Szebb Jövõért Polgárõrség és az ÚMG terrorizálja a cigányokat...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!