Találatok a következő kifejezésre: Miért nem hajlandó sokáig (11 db)

A lányok nagy része miért nem hajlandó sokat áldozni egy kapcsolatért?

Sok példát tudnék mondani, de a legtöbb nagyon passzív egy kapcsolatban, tapasztaltam és mások is tapasztalták. Csak úgy random felléptem társkeresõre, random 23 lányt megnéztem az adatlapján. 21 azt írta, hogy a pasinak kell szerveznie mindent. Randit, utazás, mindent. Elhiszem, hogy a pasi egyik feladata lehet ez, de hogy mindig? Ez már húzós.

Legjobb válasz: ugyanezt kérdezem, csak a lányokat cseréljük át fiúkra

ugyanezt kérdezem, csak a lányokat cseréljük át fiúkra
Majd ha térdig ér a mellük, hasat eresztenek, lesz 2 gyerekük, mert a férje elhagyta, akkor fognak áldozni, hajaj... Addig meg bármit megtehetnek. Nem kimondottan az üzleti élet folyóirat szerinti etikettet követik addig.
A kérdező hozzászólása: Na szerintem ez nem igaz, mert egy nem annyira jó pasi , vagyis a legtöbbjük, igencsak kapar ezerrel, hogy párja legyen. De ha csak a Brad Pitteket veszik észre, akinek nincs szüksége 1000% on teljesíteni, mert a nõk furakodnak érte, akkor igaz lehet. Csak ugye nem ezeket kell keresni, hanem az átlag pasikat.
Tök átlagos pasim van és én kapartam 1000-el h megkaphassam....hisztis, sokszor nehéz vele, és sokat nyelek neki ezért...de szeretem...hülyeség általánosítani....üdv. egy lány!
Én mindent beleadnék ha lenne egy normális hosszú kapcsolatra képes pasi.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy csak Brad Pitt típusú pasikért kapartok.

5 hós a kislányom, miért nem hajlandó csak fekve cumisüvegből enni? A mam 2-es cumival szenvedünk, a 3-as még sok neki. a variábilis cumit sem fogadja el. Mért?

számít a cumi formája? volt valakinek ilyen problémája?a hozzátáplálással is szenvedünk.a reszelt almát kanállal nem eszi meg,de az én almámat szívesen rágcsálja. mért van ez? még nem elég érett a h.tápláláshoz?

Legjobb válasz: Az én lányomnál számított a cumi formája is.Az hogy fekve eszik cumisüvegbõl az gondolom azért van,mert ezt hívják szoptatós póznak,mert ez kényelmes neki,ezt szokta meg.Ne aggódj még ismerkedik az ízekkel,és természetes,hogy az érdekli õt amit te eszel.Ezért,hogy már érdeklõdik az általad fogyasztott étel iránt jelenheti,hogy már tudna enni.Igazából elég 6 hónapos elkezdeni a hozzá táplást.Addig szoktathatod az ízekhez,kóstoltathatod.Persze fontos,hogy oda figyelj mit adsz neki,mert õ még sok mindent nem ehet meg.

Az én lányomnál számított a cumi formája is.Az hogy fekve eszik cumisüvegbõl az gondolom azért van, mert ezt hívják szoptatós póznak, mert ez kényelmes neki, ezt szokta meg.Ne aggódj még ismerkedik az ízekkel, és természetes, hogy az érdekli õt amit te eszel.Ezért, hogy már érdeklõdik az általad fogyasztott étel iránt jelenheti, hogy már tudna enni.Igazából elég 6 hónapos elkezdeni a hozzá táplást.Addig szoktathatod az ízekhez, kóstoltathatod.Persze fontos, hogy oda figyelj mit adsz neki, mert õ még sok mindent nem ehet meg.
Ja és inkább legyen lassú folyású a cumi mint, hogy megfulladjon szegény.Sok sikert.Remélem tudtam segíteni.
Az én kisebbik gyerekem is csak fekve volt hajlandó cumisüvegbõl inni. Ezzel mindenkit ki tudtam akasztani, hogy "jaj, megfullad az a gyerek". Jelentem, nem fulladt meg, már 2 éves. Ugyanez a babám elõször nem volt hajlandó kanállal enni, azonnal kilökte a nyelvével az almapapit. Úgyhogy pár napig almalével próbálkoztam, aztán újra a pürével. Neki 1 hónap volt, mire rájött hogyan kell kanalazni (a tesója szinte azonnal tudta), szóval türelem, szerintem késõbb még nehezebb lesz rászoktatni.
Bocs, hogy bekérdezek, de hogy lehet nem fekve etetni egy babát cumisüvegbõl. Nekem pont az a bajom, hogy állandóan fel akar ülni kaja közben, de akkor nem tudom eléggé megdönteni ahhoz a cumit, hogy jöjjön belõle. Ti hogyan csináljátok?
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a kommenteket!

Sok anyuka miért nem hajlandó újra dolgozni?

Sajnos nekem az a tapasztalatom, hogy azok az anyukák, akiknek ugyan volt a szülés előtt munkája, 2-3 év múlva már egyáltalán nem akar visszamenni dolgozni. Az örök kifogások (házasságban élők főként): - nem lehet gyerek mellett 8 órában dolgozni - túl messze van a munkahelyem (40-50 percre), közelebb keresek majd - nem jó az időbeosztásom (pl. aki eladó volt) Van egy ismerős anyuka, akinek a férje halálra dolgozza magát, mert letelt a 3 év, a gyerek is ovis lett, de az anyuka nem is keres munkát (maga vallotta be), mert akkor nem tudna 3-ra az oviba menni. Nekem ezektől égnek áll a hajam. Ennyire nincs önbizalmuk az anyukáknak, vagy ennyire elkényelmesedtek 2-3 év alatt?

Legjobb válasz: Én kereskedelembe mentem vissza dolgozni,igaz van 2 mama a közelben akik segitenek,mert én este 10re érek haza,párom meg leghamarabb este 7kor.reggel pedig fél 7re visszük a gyereket oviba. Igen amugy van ilyen amit te is irsz,inkább szül még egy gyereket csak h otthon maradhasson.

Én kereskedelembe mentem vissza dolgozni, igaz van 2 mama a közelben akik segitenek, mert én este 10re érek haza, párom meg leghamarabb este 7kor.reggel pedig fél 7re visszük a gyereket oviba. Igen amugy van ilyen amit te is irsz, inkább szül még egy gyereket csak h otthon maradhasson.
Az emberek 1000 félék. Az én környezetemben minden mama inkább szomorú, hogy a tetves anyagiak miatt vissza kell menni dolgozni. Én is szívesen maradnék még egy évet, mert most már annyira jó a fiammal. Olyan értelmes, jókat lehet vele beszélgetni, játszani, sétálni, kirándulni. De valószínû éhen döglenénk....
Szerintem csak ennyire semmi közünk egymás magánéletéhez. Miért áll égnek a hajad tõle? Az õ döntése, hogy kizárólag a gyerekkel és háztartással foglalkozik. Én személy szerint nem bírnám, nekem kellenek más célok is az életben, és én is úgy gondolom, hogy nem egészséges ennyire a gyerekre alapozni mindent, mert amikor (természetes módon) el akar majd szakadni a szülõktõl, akkor sokkal nehezebb lesz anyucinak is, mert kiüresedik az élete, mert semmi más nem töltötte ki addig, csak a gyerek. De ettõl függetlenül azt gondolom, hogy nincs univerzális jó megoldás, jó válasz ilyen kérdésekre. A család életérõl, sorsáról, anya munkahelyérõl, munkaviszonyáról döntsön a család, és ne az ismerõsök, haverok, külsõsök ítélkezzenek, akik látják a teljes családi kép 30%-át, és azt hiszik, jobban döntenének adott helyzetben. Attól, hogy nem rohan vissza dolgozni, még nem biztos, hogy lusta disznó, könnyû ezt gondolni, de számtalan más oka lehet, és lehet nem csak körülménybeli, de lelki oka is. Nem éljük az életét, nem érezzük az érzéseit, ezért fogjuk vissza magunkat, és abban döntsünk és ítélkezzünk, ami ránk tartozik!
Most õszintén!Neked mi közöd van hozzá?? Foglalkozz magaddal, és a saját életeddel!!
Az is egy szempont, hogy aki otthon marad, sokkal kiegyensúlyozottabb, nyugodt családi légkört tud teremteni, mint az aki a 12 órás mûszak után hazaesik hullafáradtan. Van akinek ez a legfontosabb, van akinek meg a munkahelyi kihívások, van aki meg csak kényszerbõl megy vissza. Nem rossz az, ha megtehetik hogy otthon maradjon anyuka, abban az esetben ha az õ családjuknak ez a megfelelõ. Engem legalábbis nem zavar. Szerintem az lenne a legjobb, ha lennének részmunkaidõs állások, akkor biztos többen mennének vissza dolgozni.
Az én anyukám anno otthon maradt, neki apukámnak meg nekünk így volt jó, a legjobb.Kit érdekel hogy mit szóltak hozzá, köszöni most sem üres az élete, hogy már felnõttek vagyunk...(Jógázni jár, táncolni járnak apuval stb) megteheti mert van pénzük, innentõl ne érdekeljen senkit miért nem dolgozik.... Sajna nekem vissza kell mennem dolgozni, pedig csak 8 hónapos a picim.Imádnék maradni vele, de sajnos nem élünk meg, és szerencsére itt jön képbe "ingyen élõ" anyám, akinek köszönöm, hogy vállalja a picimet 2 hónap múlva legalább fél évre, hogy ne bölcsibe legyen idegenek között... (azért kell visszamennem mert a cégem külföldi és sajnos csak 8 hónapig jár emelt anyasági...-vagyis gyed)
Nekem szülés elõtt járt le a munkaszerzõdésem, amikor 2 éves lett a gyermekem elkezdtem keresni új munkahelyet, azóta eltelt kicsivel több, mint egy év, ez idõ alatt számtalan helyre küldtem be a jelentkezésem, de csak egyetlenegy helyre hívtak be állásinterjúra, pedig már régen jóval lejjebb adtam az igényeimet, diplomám kihagyásával könnyû fizikai munkákra is pályázgatok. Minden vágyam, hogy végre dolgozhassak, ismerõs sajnos nincs, így meg nagyon nehéz, sok a kamu hirdetés, kevés a lehetõség, nem jókedvemben vagyok itthon, hanem mert nem kellettem eddig sehova.
igazuk van.. Én férfi vagyok... De ha eccer a életbe szülhetnék utánna én se mennék sehova....se
Elõzõ vagyok: Azokat a nõket sajnálom igazán, akik akarnak dolgozni, de sehova sem kellenek. A részmunkaidõ pedig valóban megoldás lenne sok családnak, nem értem miert nem szorgalmazzák jobban a felsõbb körökben, ha már azt akarják, hogy a dolgozó nõ is vállaljon több gyermeket.
Egy blog hozzászólásban írta valaki: "Nem fogod elhinni, de az egyetemen volt egy tanárom (neves szociológus) õ azt tanította nekünk, hogy GYES/GYED-rõl visszatérõ nõt ne alkalmazzunk, mert a nõk az otthon töltött idõ alatt ellustulnak, hamar kifáradnak a munkában, már dél körül kidõlnek. Ugyancsak az egyetemen munkaügyi statisztikákkal is foglalkoztunk és volt egy olyan adat, hogy az állások több, mit 90%-a ismerõsön keresztül töltõdik be."
Ha a saját lelkiismeretével el tud számolni, meg a férje is elvan ebben a helyzetben, kit érdekel? Nekem biztos nem panaszkodna, mert ott hagynám a francba :D Én pl már mennék szívesen dolgozni, mert nekem nem való a gagyogás meg cukiskodás, hisztielhárítás, a sok õrült nõ meg a különféle módon idegesítõ kölkeik. Természetesen tisztelet a rengeteg kivételnek, de õk is ugyanezen a nézeten vannak.
A második válaszoló egy az egyben leírta a véleményemet.
Én nagyon szeretnék visszamenni dolgozni(eladó vagyok) de a munkáltatóm 14 órában akar foglalkoztatni heti 5 nap plusz szombaton 8 óra.Ezt sehogy nem tudom megoldani ezért most másik munkát keresek már hónapok óta de nem nagyon találok.A lányom jövõ héten kezdi a bölcsit, én megigényeltem a gyes-t de ez kevés lesz nagyon.Egy kicsit irigylem azokat akik össze tudják egyeztetni a munkahelyet és a bölcsi nyitva tartását.
Amúgy aki a játszón trécsel míg a gyereke ovis, azt én sem értem meg.. Nekem 1000 dolgom van ha pl. a mamánál vannak kicsit a gyerekek. Hogy nekik nincs ezt nem értem, de mondjuk nem is igazán érdekel..
Nem, oda nem is akarok menni!De nem ezért szülök, tévedés ne essék, ha 8 órás maradt volna a munkaidõ, akkor is szülnék.. de az idõ alatt, amit itthon töltök rengeteg dolgot lehet csinálni, amivel pénzt lehet keresni..És végre azt csinálhatom amivel mindig is szerettem volna foglalkozni a gyerekek elõtt is. Kreatív torta készítés, mûkörmözés, horgolás és dekorgumizás. Most lesz rá lehetõségem.. Nem kell ehhez a régi munkahely..
A kérdező hozzászólása: Sokan szándékosan félreértenek és nem a lényeget látják. Nekem is van számtalan ismerõsöm, aki visszament volna dolgozni, de megszûnt a munkahelye, állása, nem várják már vissza stb. Nem is róluk beszélek. Egy lakótelep közepén élek, iszonyú sok gyerekes anyukát ismerek és ezért tettem fel a kérdést. Mert nap mint nap találkozom a jelenséggel: kényelmes otthon, sorban jönnek a kifogások. Olyan anyukát is ismerek, akinek amíg a gyereke oviban van, ül a játszón egész nap és a többi anyukával trécsel.
2 és 4 válaszolóval egyet értek! Nem minden anya lusta, trehány, hogy nem akar menni dolgozni, és nagyon sok olyan anyát ismerek, aki menne dolgozni, de valami már ok miatt nem teheti meg. Személy szerint én eladói, plusz pincér szakmám van(bár nem dolgoztam benne sokáig egyikben sem), de én sem tudok vissza menni dolgozni, és nem azért mert lusta vagyok, hanem más oka is van, amit nem nagyon szeretnék firtatni. Szerintem ez mindenki maga dolga, hogy mit tesz és mit nem tesz az életével, de amit te írsz kérdezõ, az sem mindig igaz, van egy rokonom, aki közvetlen szomszédom, és õk éjjel nappal dolgoznak, de nem is látják egymást szinte soha, mert váltott mûszakba dolgoznak, és nincs megállás nekik, hiába a sok pénz!
A kérdező hozzászólása: Én a saját környezetemrõl beszélek konkrétan és sajnos ezt látom nagy általánosságban is, és ahogy írod, nálad is. Leírtad, hogy nem tudsz visszamenni dolgozni. Látod, nem kötözködni szeretnék, de te is vállalsz 3 gyereket úgy, hogy esélyed nem lesz, hogy dolgozz. Én ezt felelõtlenségnek tartom, amire sajnos sok család rámegy.
A kérdező hozzászólása: Azért áll égnek a hajam, mert a környezetemben 10 anyukából 6 biztos, hogy nem akar már nagyon dolgozni. Panaszkodni és kifogásokat találni viszont annál inkább, és ez nagyon zavaró. Nem értem az okát. Nekem amikor 2 éves lett a kicsim, visszamentem dolgozni, így a férjemnek sem kell megszakadnia és plusz munkákat vállalnia, hogy kényelmesen megéljünk. El tudok menni fodrászhoz, a ruhatáramat is tudom újítani, szóval nem egy minden nap játszótéren üldögélõ slampos nõ vagyok, aki állandóan panaszkodik, hogy alig találkozik a férjével.
19-20-as vagyok: ...és ez sajnos így van... Pedig sokan annyira szeretnének dolgozni, de mégis ebbe a kategóriába vannak sorolva (lusta, hamar fárad). Pedig ez sok esetben nem igaz. Amikor visszamentem dolgozni bankba, két mûszakban, nem volt könnyû, de imádtam, annyira vágytam rá. Vidéki megyeszékhelyen lakom, ugy vettek fel, hogy 7 hét Budapest, hétfõtõl-péntekig. Utana vizsga, vizsga hátán... Itthon a 6, 5 éves és a 3 éves apával, egy hétre eljött a 150 km-re lakó mama... Senkinek nem volt könnyû, de boldog voltam, hogy lehetõséget kaptam és dolgozhattam ismét. Persze egy éven keresztül jártam meghallgatásokra elõtte, sehova nem kellettem, itt az volt a szerencsém, hogy a HR-es kolléganõnek szintén pici gyerekei voltak, és kaptam egy esélyt ...de mi van, ha nincs ilyen szerencsém? 13 év nagyon kemény munka következett, napi 10 órában sokszor. A gyerekekért hol én, hol az apa ment 5 körül, aki hamarabb végzett. Utana a gyerekeket edzésre vittem...este 8 utan leültem...de jó volt! Most ismét babázok, és rettegek attól, hogy ismét sehova sem kellek, mert szültem. Pedig a munkakedvem óriási most is... A GYED-em a maximális, a sok munkának és a jó jövedelemnek köszönhetõen, de két év után már belehalnék, ha itthon kéne maradnom. Iszonyú nagy segítség lenne a kormánytól, ha a nõket a gyerek legalább 3 éves koráig kötelezõ lenne visszavenni. Egy év alatt rengeteget lehet bizonyítani prp- és kontra, hogy valaki megállja-e a helyét.

Miért nem vagyok hajlandó sokáig visszatartani?

Legjobb válasz: Már mint a magömlésre gondolsz? Azt hogy miért nem vagy hajlandó, csak te tudhatod. Hogy miért nem sikerül, az másik kérdés... Ez csak a te fejedben dõl el, ajánlom maszturbálj sokat, és gyakorolj. Mikor érzed, hogy elmennél, hagyd abba, pihenj és folytasd. Ezzel tudod nyújtani az aktust és késleltetni a magömlést. Ezt sokáig kell gyakorolnod, menni fog. Bízz magadban.

Már mint a magömlésre gondolsz? Azt hogy miért nem vagy hajlandó, csak te tudhatod. Hogy miért nem sikerül, az másik kérdés... Ez csak a te fejedben dõl el, ajánlom maszturbálj sokat, és gyakorolj. Mikor érzed, hogy elmennél, hagyd abba, pihenj és folytasd. Ezzel tudod nyújtani az aktust és késleltetni a magömlést. Ezt sokáig kell gyakorolnod, menni fog. Bízz magadban.
Mielõtt szeretkezel a partnereddel elégítsd ki magad (kb. 1 órával elõtte). Akkor második magömlés már nem jön olyan hamnar.
Elõttem szólónak: hát nem is tudom. Az én férjem egymás után pár perc különbséggel képes másodszor is elélvezni ugyanannyi idõ alatt. A hajlandóság meg csak azon múlik, hogy hajlandó vagy-e visszatartani vagy sem.
Hát én nem tudom de asszem agyvérzést kapnék ha megtudnám, hogy aktus elõtt kielégítette magát a párom. Én pl úgy oldom meg a dolgot, hogy orálisan kielégítem elöször utána meg jöhet a mindent bele. De nem mindegyik pasi képes többször egymás után, nekem ebbõl szerencsém van. De tényleg jó lenne tudni, hogy nem akarod vagy nem tudod visszatartani? Mert ha nem akarod akkor nem elég rossz lehet a partnerednek. Ha pedig nem tudod és a párod hoppon marad akkor elötte õt kényeztesd és utána jöhet az mindent bele.

Miért gondolják sokan, hogy ha valakinek nem lehet gyereke és nem hajlandó örökbefogadni az nem lehet boldog?

Legjobb válasz: Egy két elvetemült emberen kívül senki sem gondolja így.

Egy két elvetemült emberen kívül senki sem gondolja így.
Nekem mondjuk eszembe se jutott, de szerintem azért, mert ha már valaki próbálkozik a gyerekvállalással akkor biztos, hogy nagy csalódás, ha nem jön össze. Idõ míg ezen túlteszi magát az ember és addig biztos, hogy nem boldog. Az örökbefogadás más kérdés. Van aki szerint az sem boldog aki végül fogadott örökbe.
A boldogság nem attól függ, hogy teszel valamit vagy sem. Ha te úgy érzed, hogy pároddal teljes életet élhetsz gyerek nélkül, akkor nincs gond, boldog leszel, de kell idõ, hogy az ember feldolgozza.
Szerintem a legtöbb ember nem gondolja így. Azért érezheted ezt, mert inkább azok közlik a véleményüket, akik így gondolják.
Mert (hülye) társadalmi elvárás, hogy egy párnak legyen gyereke. Nekem van 4, de ha meddô lettem volna, én sem fogadtam volna örökbe.
Aki társadalmi elvárások szerint éli az életét az sosem lesz boldog.

Miért van az, hogy sok lány nem "hajlandó" felvenni a normál fazonú bugyin kívül mást?

(ha netán "vágna" a tanga, miért nem vesznek fel boxert vagy franciát?mégis csak sexybb =))

Legjobb válasz: Én mondjuk lesz*rom,hogy ki mit gondol..fõleg a bugyimról, amit amúgy sem láthat akárki. Hadd döntsem már el én,hogy miben töltöm el a napomat, és mi kényelmes! Ez már tényleg magánügy..aki mutogatni akarja a sejhaját, az felveszi a tangát úgy,hogy kint legyen a fél s*egge..azt nézzék a fiúk. Az enyémet meg nézze a barátom,bugyi nélkül ha úgy akarom.

Én mondjuk lesz*rom, hogy ki mit gondol..fõleg a bugyimról, amit amúgy sem láthat akárki. Hadd döntsem már el én, hogy miben töltöm el a napomat, és mi kényelmes! Ez már tényleg magánügy..aki mutogatni akarja a sejhaját, az felveszi a tangát úgy, hogy kint legyen a fél s*egge..azt nézzék a fiúk. Az enyémet meg nézze a barátom, bugyi nélkül ha úgy akarom.
a normál fazonúból is vannak elég szexi darabok. úgyláccik nemvagy eléggé tájékozott még ilyen téren..:D
az én popsimon a normál fazon néz ki legjobban. abból is van mindenfajta. pasim imád a bugyijaimmal együtt (amibõl jópár nála van :P), de anélkül még inkább
Mindenki olyat hord, amiben jól érzi magát. Ha neked meg a boxer szexi, akkor elég furcsa izlésed van.
Akkor én meg kérdezhetném azt, hogy a pasik miért hordanak fecskét. Szerintem az is ronda és abszolút nem szexi, kiábrándító. Vagy miért hordanak olyan bõ, hosszú boxert ami megintcsak nem elegáns. Miért nem vesznek fel shortszerû kisebb fesze4sebb boxert amikor szerintem ( és még sok ember szerint) az a legszexisebb és abban néznek ki a legjobban? Na miért makacsak mégis és ha szóbahozod annyi a válasz, hogy elküldenek a p.csába. A nõk legalább indokolják, hogy joguk van azt hordani amiben õk jól érzik magukat.
boxer lányon? :) otthonra oké. vagy sportoláshoz. Na de szexinek érzed egy csajon a boxert? :) Van akit a francia még jobban zavar mint a tanga :) a normál meg normál. Jó hogy nekem nincs ilyen problémám. A lényeg h ne legyen rám kicsi :)
Úgyse látod mit hordok, akkor nem mindegy? Nekem a normális a kényelmes, és az is lehet szexi...:P
Nekem meg pont az a "problémám", hogy boldog-boldogtalan tangát vesz fel. Pedig szerintem undorító, kényelmetlen és nem is mindenkinek áll jól. Vagy arra gondolsz, hogy miért nem valami divatosabb darabot választanak? Mondjuk errõl beszélhetnénk, nekem is a férfiasabb típusú alsó jön be inkább. Biztos tudod melyikre gondolok, az is nõi csak valahogy nem szélesíti úgy a csípõt és szexisebb.
Köszi a választ!Ezek hasznosak voltak!
A kérdező hozzászólása: hát ha hosszu pulóvere van akk téll nem , de a "bugyivonalat" a farmeron lehet látni soxor :)
Most off leszek, de nem értem, te honnan látod mi van a lány nadrágja alatt? Fõként hideg idõben, mikor ezek a hosszú pulcsik a divatosak?
Én a csajokon a sport fehérnemût tartom a legszexibbnek pedig az nem túl erotikus mások szerint :) a normál bugyival sincs gond. Nem kell mindig "divatolni" :)
A lányokon a boxer nem áll jól de ha neked ilyen az izlésed vegyél fel azt!
Szerintem meg ne szólj bele, hogy ki milyet hord. Nagyon utálom, amikor valami nagyokos kitalálja, hogy csak a tanga, meg a franciabugyi a szexi. Fõként az utolsó (ha azóta nem írtak) válaszoló. Én nem a külsõmmel akarom eladni magamat, mert vannak egyéb olyan tulajdonságaim, amik megnyerõek. Különben is, aki eljut odáig, hogy lássa a bugyimat, annak szeretnie kell tangában, franciabugyiban, de normál fazonú bugyiban is.
A nõk sokkal igényesebbek az öltözködésükre, és ez nem véletlen. Egy nõnek fontosabb, hogy a külsejével adja el magát. Akár tetszik, akár nem. Aki meg olyan marhaságokat hord össze, hogy "magánügy", meg "az is lehet szexi"... hát jó, ahogy érzitek lányok.
A kérdező hozzászólása: Én amúgyis azokat a "shortszerü" boxereket szeretem :) Ne kapd fel a vizet ;) amúgy szerintem ezek a bexerek kényelmesebbek is :D
A kérdező hozzászólása: Nõi boxerra gondoltam nyilván :D bár.. lehet hogy akkor furcsa ízlésem van XD :D
A kérdező hozzászólása: hát igen, arra hogy miért nem a divatosabbakat veszik?(Tanga, francia)
én mindenfélét hordok (francia, rendes, nõi boxer) kivéve tanga...azt nem bírom pedig jól áll. Azért ha olyan gatya van rajtam amin átütne a bugyivonal inkább franciát vagy boxert veszek fel.

Miért van az, hogy sok férfi nem hajlandó érdemben meghallgatni a párja panaszait, csak akkor reagál rá, ha már késő, pl. az asszony el akar válni? Vagy van, mikor akkor sem.

Szerintetek? F?leg férfiak véleményét várom, de n?k is írhatnak. Köszi.

Legjobb válasz: Szerintem 2 okból. Vagy azért, mert a férfi érzéketlen és észre sem veszi, hogy mi történik a kapcsolatban. Lekötni a munka stb. vagy pedig a nõ állandóan panaszkodik és nem is veszi már komolyan a férfi azt, amit mond.

Szerintem 2 okból. Vagy azért, mert a férfi érzéketlen és észre sem veszi, hogy mi történik a kapcsolatban. Lekötni a munka stb. vagy pedig a nõ állandóan panaszkodik és nem is veszi már komolyan a férfi azt, amit mond.
A kérdező hozzászólása: Akkor csak az lenne a baj, hogy a nõk nem jól adják elõ a problémáikat?
Minden ember más. Ezért eltérõ az igény is arra, hogy mennyit és mirõl beszélgessen két ember. Nem kell egyformának lenni.
Vagy azért mert egyes nõk, csak szemre hánynak, bszogatnak, cirkuszolnak, és a fenének sincs kedve hallgatni a lamentálást állandóan. Nincs az az épeszû férfi, aki a megfelelõ kommunikációs stratégiával ne hallgatná meg a problémákat. De, ha a nem megfelelõvel közelítenek, az baj. Szóval nem csak a férfiak a süket hülyék, mindkét fél ugyanúgy hibás, mert akár oda is figyelhetne jobban, de az sem mindegy, hogy adják elõ a problémákat nekik.
Engem sem hallgat meg a férjem, illetve ha más a véleményem akkor azt mondja, hogy ne vitatkozzunk.Egyálltalán nem veszekszem, nem szoktam hisztizni sem, inkább mindent ráhagyok, ezért vagyok lelkibeteg.Most mégis õ akar válni 32 év után.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Én abban a kiváltságos helyzetben vagyok, hogy a férjem meghallgatja még a kiszakadt harisnyát is, és amikor hazajön, alapvetõ igénye, hogy mindent ami foglalkoztatja a munkahelyén, kiöntsön magából. Addig szinte meg sem szólalhatok, de aztán bármit megoszthatok vele, és érdekli is. A szorongásaimban sokszor tanácsot is ad, kinek mit mondjak, hogy reagáljak számomra megoldhatatlan helyzetekben. Ez olyan jó! De sokszor hallom, itt az oldalon is, hogy sok férfi érzéketlen, meg nem beszélõs fajta. Szeretném õket is megérteni, de nem megy, hisz annyit veszíthetnek emiatt, hogyhogy megéri nekik nem kommunikálni. Most már világosabb. Várom a további válaszokat is.
Válóper megelõzésére veszekedés elleni pirulák: http://hu.wikibooks.org/wiki/Szerkeszt%C5%91:Wittizsu/_Vesze..

Négy hónapos kutyám majdnem szobatiszta, azért vannak balesetek, ha sokáig van egyedül. Ilyenkor már használta a pelust, de mostanában egyáltalán nem! Miért? Ha otthon vagyok akkor meg végképp nem hajlandó! Mit tehetnék?

Legjobb válasz: milyen fajta kutyád van?lehet,hogy a dackorszakát éli..lassan már le kellene vinni sétálni,onnantól kezdve pedig már tuti nem fog bepisilni.

milyen fajta kutyád van?lehet, hogy a dackorszakát éli..lassan már le kellene vinni sétálni, onnantól kezdve pedig már tuti nem fog bepisilni.
Talán írj egy kommentet az elõzõ válaszolónak is, meg írd meg, hogy társasházban, panelban stb. laktok, úgy egy kicsit könyebb lenne:) )
A kérdező hozzászólása: Shi tzu a kutyim! Már leviszem napi többször is a kertbe! De, ha dolgozok sajna nem mindig tudok hazaugrani..de okos volt használta a pelust, de mostanság leszokott róla..Ha akkor történik a baleset ha ott vagyok, mindig megmutatom, hová kéne..

Miért kerül elõ olyan sok gyereknél az a probléma, hogy már szobatiszta, de kakiláshoz csak pelenkát hajlandó használni? Amikor régen nem volt még eldobható pelus, akkor is így csináltak?

Legjobb válasz: Régen nem,de akkor már nem is pelusoztak egy 2 éves gyereket.Most pont akkor szoktatnak le errõl a nõk,mikor a gyerek már ragaszkodik mikor tudatosulnak a dolgok.Egyébként a legnagyobb hiba ha a szülõ problémát csinál ebbõl.Ha a kakiláshoz pelus kell,akkor kapjon pelust,és majd elhagyja magától.Ettõl õ még szobatiszta.

Régen nem, de akkor már nem is pelusoztak egy 2 éves gyereket.Most pont akkor szoktatnak le errõl a nõk, mikor a gyerek már ragaszkodik mikor tudatosulnak a dolgok.Egyébként a legnagyobb hiba ha a szülõ problémát csinál ebbõl.Ha a kakiláshoz pelus kell, akkor kapjon pelust, és majd elhagyja magától.Ettõl õ még szobatiszta.
nem jo ötlet hogy kapjon pelust ha kakilnia kell. ismerek olyan gyereket, aki 7 évesen lett szobatiszta, és ez az anyja hülyesége volt
A pelusozás tényleg nem jó ötlet. Mi is azt hittük. Egy pszichológus mondta nekünk, hogy bugyit kapjon és úgy "tegyük tisztába", mintha vécézett volna. Tehát lehajolva, nem pedig hanyatt fektetve, mint egy babát; illetve kaka bugyiból kidob, wc lehúz, kéz szappannal megmos. Érezze a macerát és tudatosulnia kell benne, hogy õ már nagylány / nagyfiú és nem baba.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!