Találatok a következő kifejezésre: Miért nem hajlandó (167 db)

Akinek van felesleges nCore meghívója az miért nem hajlandó küldeni másnak?

Legjobb válasz: Hajlandó küldeni másnak de nem neked és nem idegennek.

Hajlandó küldeni másnak de nem neked és nem idegennek.
Azért, mert k.urvasok meló, mire kigyûlik. Nem véletlenül árulják 5000 ft-ért.
Nem is lenne értelme a meghívónak, ha osztogatnák csak úgy bárkinek.
Idézet at NCore szabályzatából: "A meghívó felelõsséggel tartozik a meghívottjaiért (nagyobb szabálytalanságok esetén pl.: aránycsalás)!" Például ezért. Mellesleg pedig: "Meghívó árulása, cserélése külsõ fórumokon, oldalakon azonnali törlést von maga után és szigorúan TILOS!" Ez a másik fele.
Kérdezõ: te bíznál egy idegenbe? Persze úgy hogy adsz valakinek fordított esetbe meghívót, hogyha hülyeséget csinál te ütöd meg a bokádat miatta. Valószínûleg hogy nem vállalnád ismeretlenért ezt.Ezért sem adok én sem ismeretleneknek, de még ismerõs közt is meg gondolom kinek adnék.
A kérdező hozzászólása: jól van, nem kell leharapni a fejem..egyszerûen nem tudtam hogy mûködik ez az egész..

A babám miért nem hajlandó meginni a vizet?

Amikor vízzel próbálom itatni,folyton kiköpi.Csak a gyümölcsleveket issza meg.Miért van ez?Nem lesz baj bel?le?

Legjobb válasz: Biztosan jobb lenne, ha nem ezeket a leveket szokná meg, mert akkor késõbb csak az fog neki kelleni. Látom, milyen színes lötyiket isznak a kicsik, nem pont az a legjobb nekik. Próbáld neki hígítani. Lehet , hogy nem jó ötlet, de hátha egyszer átpártol így a vízre. Vagy ha nagyon szomjas lesz, úgyis megissza a vizet is. Az én lányom csak a vizet issza. Pohárból hajlandó mást inni (pl. teát)

Biztosan jobb lenne, ha nem ezeket a leveket szokná meg, mert akkor késõbb csak az fog neki kelleni. Látom, milyen színes lötyiket isznak a kicsik, nem pont az a legjobb nekik. Próbáld neki hígítani. Lehet , hogy nem jó ötlet, de hátha egyszer átpártol így a vízre. Vagy ha nagyon szomjas lesz, úgyis megissza a vizet is. Az én lányom csak a vizet issza. Pohárból hajlandó mást inni (pl. teát)
valószínûleg azért, mert a gyümölcslevek jobban tetszenek neki. én még sosem itattam mással, mint vízzel, sosem volt gondja vele. most 8, 5 hós
lányom is 7 hónapos és nemhogy a vizet, de még a teát sem issza. pedig nincs máshoz szokva, a teának is az ajánlott mennyiség negyedét teszem bele, csak egy kicsi ízt adjon a víznek. a gyümilé állagban is másabb mint a víz. próbáld meg a gy.levet vízzel higítani, hátha.
Szia. Az én babám sem issza meg a vizet. A gyümilevet szereti és abból is csak a sárgabarackot. Mi higitjuk neki vízzel és úgy is megissza. Érzi az illatán a gyümit és ez elég is neki. 40mili gyümiléhez öntök neki 110 mili vizet. Kicsit becsapjuk. :) )
Az én lányom is csak a gyümölcsleveket issza meg. (Vízzel hígítom egy kicsit). Se víz, se tea! Egyik sem kell. 1-2 korty után kiköpi, elfordul. Ha szomjas, akkor sem iszik többet. Nem tudok mit csinálni, innia muszáj. Idõvel hátha megszereti a vizet. Ez a helyzet talán még mindig jobb, mintha semmit nem inna. (Egyik ismerõsömnek úgy kell a kisfiába "beleerõszakolni" a folyadékot, hogy igyon) Ja, és õ is csak a gyümölcsleveket fogadja el.
Szia mi 7.5hónaposak vagyunk a kislányom a tápszeren kívûl nem iszik szinte semmit, próbáltam mindet, víz tea gyümilé minden ízben de semmi én is idegeskedem emiatt!De nem adom fel próbálkozom a vízzel minden étkezés után ha csak egy kortyot de akkor is igyon:)

Miért nem hajlandó az óljában aludni?

5 hónapos németjuhászunk inkább a f?ben alszik mint az óljában,attól félek meg fog fázni.

Legjobb válasz: Fél valamitõl. Ugyanolyan idõs foxi keverék kutyusom sem hajlandó bemenni. A múltkor bedobtam a labdáját a házába,de csak nézett befelé és nem ment be érte,magamnak kellett kiszedni. Egyébként imád labdázni, a bokor aljából is elõhozza,de az ólba egyszerûen nem megy be. Nem kell erõltetni szerintem,elõbb-utóbb be fog menni.

Fél valamitõl. Ugyanolyan idõs foxi keverék kutyusom sem hajlandó bemenni. A múltkor bedobtam a labdáját a házába, de csak nézett befelé és nem ment be érte, magamnak kellett kiszedni. Egyébként imád labdázni, a bokor aljából is elõhozza, de az ólba egyszerûen nem megy be. Nem kell erõltetni szerintem, elõbb-utóbb be fog menni.
Nem fog megfázni. Egyelõre meleg van éjszaka is. Ha fázni fog, majd bemegy, nem hülye õ sem. A fiatal kutyáknál gyakori, hogy nem használják a házukat. Tavaly télen az enyém is a szabadban aludt, fõként a teraszon, de nappal sokszor a havon. Idén már kétszer elõfordult, hogy bement a házába, mindkét alkalommal akkora vihar volt, hogy a teraszra bevert az esõ és hatalmas szél volt. Kellemetlen volt számára, tehát elbújt. Nem kell aggódni.

Miért nem hajlandó védekezni?

Nem védekezünk a párommal semmivel, mert nem hajlandó rá.

Legjobb válasz: Ha ilyen pasid van hagyd ott a fenébe. Te vállalsz minden kockázatot (betegség, nem kívánt terhesség stb.), ez így nagyon nem jó. Ebbõl nekem az jön le, hogy a barátodnak nem vagy fontos, csak magával törõdik. És ha becsúszik valami akkor az abortuszra lesz pénze??? Vagy esetlegesen felnevelni egy gyereket? Amúgy a fogamzásgátló nem nagy pénz (3 havi adagot lehet már kapni 3-4000 Ft között, de van olcsóbb is), és ahogy írtad a gumi sem egy nagy összeg. Ne hagyd magad ennyire elnyomni, hogy engedsz neki, mert te fogsz rosszul járni, ha valami rosszul sül el. És hidd el nekem, hogy nem fogja érdekelni, ha valami baj lesz. Úgyhogy mondd meg neki kerekperec, hogy vagy védekeztek normálisan vagy nincs szex. Ha meg nem hajlandó rá ezek után sem akkor mehet. Bocsánat ha kicsit durva voltam.

Ha ilyen pasid van hagyd ott a fenébe. Te vállalsz minden kockázatot (betegség, nem kívánt terhesség stb.), ez így nagyon nem jó. Ebbõl nekem az jön le, hogy a barátodnak nem vagy fontos, csak magával törõdik. És ha becsúszik valami akkor az abortuszra lesz pénze??? Vagy esetlegesen felnevelni egy gyereket? Amúgy a fogamzásgátló nem nagy pénz (3 havi adagot lehet már kapni 3-4000 Ft között, de van olcsóbb is), és ahogy írtad a gumi sem egy nagy összeg. Ne hagyd magad ennyire elnyomni, hogy engedsz neki, mert te fogsz rosszul járni, ha valami rosszul sül el. És hidd el nekem, hogy nem fogja érdekelni, ha valami baj lesz. Úgyhogy mondd meg neki kerekperec, hogy vagy védekeztek normálisan vagy nincs szex. Ha meg nem hajlandó rá ezek után sem akkor mehet. Bocsánat ha kicsit durva voltam.
Ja, és ha ne ajd' Isten becsúszik majd a gyerek, a pasid is csak nézni fog nagyokat. Esetleg azt megemlíthetnéd neki, hogy az abortusz, vagy egy gyerek felnevelése még drágább, mint egy doboz gumi, vagy a fogamzásgátló. Hozzátenném, h te sem vagy 100as, ugyanis te leszel terhes, nem õ. Én megmondanám neki, h addig nem dugja belém a farkát, míg nem védekezünk vhogy...
Õ farok, te meg gyökér vagy, hogy hagyod
Vannak különbözõ hüvelykúpok és tabletták is. Egyébként te is vehetsz egy doboz óvszert, nem csak a pasid. Ez a nincs rá pénz csak egy nagyon ótvar kifogás....
Egyébként meg ne hisztizz! Nem csak a gumi az egyetlen védekezési forma. Van fogamzásgátló és más egyéb megoldás pl pharmatex. Miért kell a pasira várni, hogy majd õ felhúzza a gumit??? 18évesen nem sok eszed van!
Te sem vagy normális.....
Aztán majd néztek mindketten ha becsúszik a baba...
Ne legyél vele ha ennyire dedós módon viselkedik. Komolyan meg akarod kockáztatni h gyereked legyen egy olyan pasitól, aki annyira nincs tekintettel Rád, hogy vegyen egy csomag gumit??? Szerinted mennyit törõdne a gyerekkel? Nem éri meg...
Itt mindenki paraszt! Milyen életetek lehet! De undorítóak vagytok! Nehéz lenne olyat keresni, akitõl szeretnétek gyereket?
uram isten ments meg a hulyektol... hogyan lehetsz ekkora idiota????
Valószínüleg azért nem hajlandó, mert így élvezetesebb neki. Erre gondoltál?
A kérdező hozzászólása: Elárulom, hogy munkát keresek, de még nem kaptam visszajelzést sehonnan. Nagyon sok helyre beadtam az önéletrajzomat és NEM kötelezõ válaszolni, ha nem tetszik valami. Nem vagyok hülye sem, idióta sem és húzzanak az anyjukba akik másokat tudnak szapulni ha nem is ismerik! Én azért tettem fel a kérdést, mert ha valaki már járt így akkor elmondhatná a tapasztalatait. Aki csak hülyézni jön, az takarodjon. Aki válaszol rendesen annak köszönöm szépen!
figyelj! amit a parod megtesz veled az rohadtul nem normalis! te meg egyszeruen hagyod! jatszik az eleteddel. mi lesz ha becsuszik egy baba?akkor meg melyebre kerulsz. egyebkent milyen munkat keresel? lehet, hogy tudnek segiteni.
A kérdező hozzászólása: Hát semmi gyakorlatom nincsen, csak diákmunkában. De egyébként elvállalok takarítást, pultos munkát, felszolgálóit, ilyeneket. Kerestem volna szórólapozósat is, de azt nem találtam csak jó messze és én vidéken lakom.
Akkor élvezzen beléd és menny el! És neveljétek a gyereket, vagy ne ess teherbe!
Pedig bizony hülye vagy és ezt nem szapulásképpen mondom. hogy tûrheted, hogy a párod nem hajlandó védeni téged a teherbeeséstõl? hogy alázhatod le magad ennyire? ennél mindenki jobbat érdemel. az ilyen pasikból lesznek késõbb a tévé elõtt büdösen sörözõ, haverozni járó, családjukat semmibe vevõ szarjankók! az meg nem igaz, hogy te ne tudnál venni basszus hetente egy doboz gumit!! tudod mennyi? 700 ft! ennyi pénzt meg simán elbaszol felesleges baromságokra egy héten, hidd csak el! most mit mondjunk még neked? bosszantó, hogy ilyen ostoba vagy és kész. vagy védekeztek tisztességesen vagy becsúszik a gyerek, ez a 2 alternatíva áll fenn jelenleg. te is tudod mi a megoldás, akkor minek téped itt a szádat? menj el akkor diákmelóra, én is most vállaltam, érvényes isk. látogatási igazolás kell hozzá és nappali tagozatos státusz! innentõl már csak kifogás van, ha nem találsz semmit. most láttam, vidéken is van legalább 4 féle iskolaszövetkezet.
A kérdező hozzászólása: 09:51 Én semmire nem költök! 3 éve vettem magamnak utoljára egy pár cipõt.
A kérdező hozzászólása: Igen van, be is vagyok regisztrálva minden iskolaszövetkezetbe ami itt van és majd hivnak ha lesz munka, mert most még árufeltöltés sincsne! Okoska...
Jéé, akkor hogyan lehet az, hogy amikor régen én is vidéken laktam, mégis találtam diákmunkát, pedig akkor is pangás volt?? mondjuk én nem válogattam, elmentem a helyi konzervgyárba meg gyümölcsöt szedni, nem esett le a karikagyûrû az ujjamról.
Komolyan behányok, hogy milyen igénytelen, primitív, csöves emberek vannak... a drága párod bagót vesz inkább mintsem rád vigyázzon és felfogja, hogy nem tudtok jelenleg eltartani egy kölköt? úristen... te meg megérdemled, hogy egy ilyen f.sz mellett éld le az életedet, ha már ennyire hülye vagy. talán emeld fel a p.csád és menj el dolgozni, abból vehetsz fogamzásgátlót. nincs kifogás.
A kérdező hozzászólása: 16:04 Igen igazad van teljesen. Ez nem egy egy éjszakás dolog. :) Már régóta együtt élünk. Igen a fogamzásgátló drágább és ha éppen a kövi adagra nem telik, akkor el van cseszve, ezért akarom inkább a gumit, vagy a hüvelykúpot, vagy bármely mást, de szerintem a gumi a legolcsóbb. Azért akarom azt, de most is pl kaját kellett venni meg cigit, azért nem vett, de szerintem a cigi helyett vehetett volna gumit... Ezért tettem fel a kérdést...
mér egy gyereket olcsóbb eltartani???
ha szeret a pasi akkor hajlandó felhúzni egy gumit...mertgyebár nem akar gyereket és gondolom te sem!az ilyen pasi nem érdemel meg téged.sztem hagyd ott mert ez nagyon felelõtlenség amit csinálsz.ha terhes leszel nem õ fogja elmondani a szüleinek hanem te neked kell szembenézned anyukáddal, apukáddal h terhes vagy és neked kell átesned egy abortuszon ami nem kis megrázkódtatás és nem a pasidnak vagy esetleg megszülni....ez a kapcsolat mindenképp a te életedet rontja el ha nem gondolkoztok.
Mondd meg neki, hogy 27000 forint egy abortusz, a legolcsóbb fogamzásgátló 3 hóra kb.4000ft.Gondolkodjon már el, meg te is!Vagy kérj anyádtól rá pénzt!A csávó nem fogja észrevenni, hogy gyógyszert szedsz.És azért havi 1500ft-ot félre tudsz rakni nem?
ha nincs rá pénze, akkor nem kell szexelnie! amúgy sok srác azért mond ilyen blõdséget, hogy megússza az óvszert. mert nekik úgy kényelmetlenebb és kevésbé élvezetes. a nõk meg kiszolgálják õket és úgy is hagynak nekik mindent. Te miért nem veszel tabit? amúgy... az ilyen gyökér és önzõ pasit én otthagynám.
A kérdező hozzászólása: Najó... A sok gyökér húzzon a f*szomba, aki nem tud normális választ adni! Együtt élek a párommal, úgyhogy a gyerek nem lenne gáz, csak nekem még nincs kedvem hozz. Nekem nincs pénzem, munkanélküli vagyok!!! Õ a keresõ és az a gyõkér aki mondja!
A kérdező hozzászólása: Annak aki azt irta, hogy nagy gond lenne e olyat keresni akar akar gyerek, annak üzenem, hogy majd akarunk, ha eljön az ideje!!!
A kérdező hozzászólása: 12:26: Köszönöm az értelmes választ!!!!
A kérdező hozzászólása: jah és neki nincsenek szülei. amúgy... nem gyerek már
A kérdező hozzászólása: Mellesleg a szüleim nem lennének mérgesek ha terhes lennék, nem velük élek.
A kérdező hozzászólása: 16:04 nem neked szántam amiket írtam, hanem az elõtted valók közül egy-kettõnek. Csak azért mondom, mert úgy jön le, hogy neked, de nem.
16:04 vagyok. Na várj, igy azért más a leányzó fekvése :) Szerintem a legtöbben azért reagáltak így, mert iszonyat sok az olyan kérdés, hogy felelõtlen kiscsaj lefeküdt egy pár napos kalanddal és retteg, hogy terhes lehet. Ez egy más kategória! Az a gond, hogy ha munkanélküli vagy, akkor hogyan tudnátok eltartani egy gyereket, ha õ sem keres olyan jól, hogy óvszerre pénzt tudjatok szánni? Te is érzed a problémát! Ha ennyire nincs pénzetek, akkor a tabi sem megoldás, mert az drágább, mint az óvszer. Sok ilyenrõl hallani, egyébként. És én még nem hallottam jó megoldást. Mert az ilyen pároknál hamar becsúszik a baba, de az meg még nagyobb nyomorba taszítja õket, mert olyan plusz költségekkel jár, ami megint sokkal több, mint megvenni az óvszert. Csöbörbõl vödörbe :(
A kérdező hozzászólása: 13:20 Ma végre találtam munkát! Másfél éve kerestem és én sme válogattam. Ha nem hiszed, így jártál. :D

Miért nem hajlandó elfogadni a kanállal adott ételt a 7 és félhós babám? Eddig olyan szépen kóstolgatott, az utóbbi pár napban viszont nem hajlandó enni, csak szopizni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Van már foga? Lehet, hogy most jön egy. Ne nyugtalankodj, az enyémmel is volt ilyen, 1-2 napig tartott és utána újra szépen evett. Én ráhagytam, nem lett semmi baja. Ha szopizik, nem fog éhen halni :))

Van már foga? Lehet, hogy most jön egy. Ne nyugtalankodj, az enyémmel is volt ilyen, 1-2 napig tartott és utána újra szépen evett. Én ráhagytam, nem lett semmi baja. Ha szopizik, nem fog éhen halni :) )
A kérdező hozzászólása: Igen van már két foga. Amikor azok jöttek nem viselte meg Õt. Az ínye nincs bedagadva. Nem tudom.
Szia! Nálunk ugyan ez van, az istennek nem akar kanalazni, eddig szépen nyitotta a száját, most meg úgy tömöm bele a kaját, nekem is 7, 5 hónapos a lányom és két foga van lent, de lehet hogy a többi is jön és neki fáj csak erre tudom fogni.
nagyon jól tetted antibiotikum után v. közben kell szedni. gondolom fáj a torka és finom a langyi .nem éhezik nefélj.
langyi tápikát ki hagytam bocsi :) gyogyulást kívánok
ha mi betegek vagyunk nincs nekünk se nagy étvágyunk
A kérdező hozzászólása: voltunk már betegek de akkor evett rendesen
a normaflor rendben, antibiotikumkúra kozben vagy után jót tesz. Nem lehet, hogy azért nem nagyon akar enni, mert fáj a fule? lehet, ahogy rág vagy harap, erosebb a fájdalom, ezért konnyebb meginni a tápszert.

Miért nem hajlandó megenni a tápszert a 4 hónapos babám, miután elkezdtük a hozzátáplálást? A gyümölcsökkel és zöldségekkel nincsen semmi baj, mindet megeszi!

Legjobb válasz: Vannak olyan babák akik annyira megszeretik ezeket az új ízeket hogy nem nagyon hajlandók utánna elfogadni a szopit/tápit ahogy elkezdik a hozzátáplálást! Légy kitartó,lehet csak átmeneti ez a "sztájk" már csak azért is mert 1 éves koráig minimum fél liter tejalapú tápláléknak meg kell lenni!Esetleg keverhetsz a fözelékébe is!

Vannak olyan babák akik annyira megszeretik ezeket az új ízeket hogy nem nagyon hajlandók utánna elfogadni a szopit/tápit ahogy elkezdik a hozzátáplálást! Légy kitartó, lehet csak átmeneti ez a "sztájk" már csak azért is mert 1 éves koráig minimum fél liter tejalapú tápláléknak meg kell lenni!Esetleg keverhetsz a fözelékébe is!
nem akarlak elszomorítani, de nálunk ugyanez volt a helyzet, igaz, mi 6 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást.Egyik napról a másikra elválasztotta magát az anyatejrõl, tápszert kb 1 hétig volt hajlandó inni.most 9 hónapos, egyáltalán nem iszik tápszert, a fél liter tejalapú nagyon neccesen van meg neki is, úgy csinálom, hogy a fõzelékbe, tejpépbe mindig keverek több kanállal.oda kell ilyenkor figyelni, hogy sok folyadékot igyon.eszik joghurtot, túrót, kefirt, tehát ugye az is annak számít.Doki azt mondta nem tudunk mit csinálni, megtömni nem tudjuk.sok baba van így ezzel.Esetleg próbáld ki hogy 2-3 napig nem adsz neki, lehet vmi negatív hatás miatt nem akarja inni...hátha utána elfogadja.
Mi azt csináljuk, hogy vannak ezek a tejpépek, és egy félkiskanálnyit teszünk a tápiba, Íze lesz a tápszernek, és megissza vita nélkül. Próbáljátok ki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, megpróbálkozom velük!Bár már arra is gondoltam, hogy lehet jön a fogacskája, mert egész nap az ökle vagy valami játék a szájában van és rágja!Elsõ babám és igen csak tanácstalan vagyok!Nagyon szépen köszönök minden választ és segítséget!
hát igen akkor lehet hogy fáj az ínye, az is okozhat étvágytalanságot.
elsõ vagyok de fogzási étvágytalanságnál pont a szilárd kaját nem fogadja el a baba mert fáj az ínye, és a folyékonyat meg akkor elõnybe részesíti...legalábbis az én babámnál így volt! Én itt olvastam már más anyukáktól azt hogy gyerekdoki tanácsára egy ici-pici vaniliás cukrot tesz a tápiba és úgy megitta a baba!Baja nem lesz tõle attól a kis mennyiségtõl nem is fog rászokni a cukros dolgokra de legalább megvolna a napi mennyisége merthogy azért még 4 hósnak nemnagyon tudsz adni tejfölt, joghurtot, túrót, kefírt!

A 30 feletti szûz pasikon miért nem hajlandó egyetlen nõ sem segíteni? Miért nincsenek kedves nõk (most nem a prostikat mondom), akik jótét lelkek és bevállalják a férfit, hogy, , jobbá tegyék ezzel a férfi életét egy napra"?

Tehát én nem azt mondom, hogy pénzért tegye ezt, mint a prosti, hanem emberségbõl, hogy ezzel jót tegyen egy másik emberrel. Miért nem képesek ezt megtenni, egyetlen nõ sem? Nem minden esetben kell szerelem meg fizikai vonzalom a szexhez. Ez olyan, mint az adomány, ha valaki pénzt ad a rászorulónak, miért ne adhatna szexet is? Én pl 31 évesen sosem voltam nõvel, de egyetlen nõ sem hajlandó ilyet felvállalni értem, pedig én egyes nõkért tûzbe mennék. NNNNNõõõõõõkkkkkk, miért nem vagytok emberségesek?

Legjobb válasz: Mert nem tanítgatni akarnak már...

úgy néz ki, beleestél a természetes szelekció nevû csapdába.
Egyébként jelentettem ezt az egész kérdést, mert értelmet nyivákolás! Remélem törlik is! Kretén!
Mi köze van a nõknek ahhoz, hogy egy szerencsétlen balfék vagy? Ha szûz vagy, akkor az vagy! Istenem! szánalom a köbön ez a kérdés meg te magad is! Ennyire nem lehetsz hülye!
A kérdező hozzászólása: Sárospatak, de Miskolcig elmegyek.
Segíts magadon , az Isten is megsegít! :) Segítettem? Örülten a szerencsének! :)
Amúgy vannak ilyen lányok, igaz, hogy már ideje múlt dolog, de érdemes elolvasni: [link]
Ó isten báránya már! Honnan jött neked ez a kérdés? Fogadni mernék, hogy még annyit sem teszel, hogy oda menyj egy csajhoz és azt mondd neki, hogy -harminc plusszos vagyok és szûz... gyere máá velem mert rossz nekem így... (100-bol egy ugyis belemegy!) Na meg szerinted azért nem kedvesek a nõk, mert egyikõjük sem volt veled? Nagyon el lehetsz keseredve. "Tehát én nem azt mondom, hogy pénzért tegye ezt, mint a prosti, hanem emberségbõl, hogy ezzel jót tegyen egy másik emberrel. Miért nem képesek ezt megtenni, egyetlen nõ sem?" B+, ha lene barátnõd, akkor ezt bagyon nem írtad volna! "Nem minden esetben kell szerelem meg fizikai vonzalom a szexhez. Ez olyan, mint az adomány, ha valaki pénzt ad a rászorulónak, miért ne adhatna szexet is?" Ha tényleg így gondolod, akkor vegyél egy guminõt. Ott nem lesz se szerelem se testi vonzalom és pénzt adsz a rászorulónakis is, aki ebben az esetben az elárusító. "Én pl 31 évesen sosem voltam nõvel, de egyetlen nõ sem hajlandó ilyet felvállalni értem, ..." Ebbõl nekem az jön le, hogy te valami felbecsülhetetlen érték lennél. Úgy nézki látszódik is rajtad, hogy te túl értékes vagy és senki sem akar csalódni, hogy nem tud neked megfelelni. "...pedig én egyes nõkért tûzbe mennék." Tûzbe mi? Eddig valahogy nem jött össze... mert gondolom, ha találkoztál volna ilyen jellegû problémával, akkor nem sírnál most itt, hogy szûzvagy és a nõk nem emberégesek. Azon gondolkodj inkább, hogy miért nem találkoztál ilyen esettl. Ha nem fizetsz a szexért, akkor te tényleg szûzen fogsz megahalni a hülye felfogásoddal együtt!
Kérdezõ menj el prostihoz ne sajnáld a pénzt arra. Teljesen mindegy ki az a idegen aki elveszi a szûzességed! Ezt férfiként írom neked! Ha volna egy nõ aki rusnya és nem éreznék iránta semmit se én se húznám meg, csak azért, hogy ne szûzen haljon meg. Ez az én testem az én farkam és hadd döntsem már el kibe rakom bele! :) 26F
Hol laksz? Megírod privátban? Jelenleg, csak szexkapcsolatot keresek. 29n
Miért tenné? Sajnos ez nem így mûködik, hogy csak azért lefekszik veled valaki, mert megszán, vagy, hogy legyen egy szép napod. Ráadásul egy idegen aztán pláne nem fog belemenni egy ilyenbe. Szánalomszexre akkor lehet némi esélyed, ha amúgy jóban vagy a lánnyal. Ez már csak úgy mûködik. De nem vagy egyedül a problémáddal, igaz én csak 27 éves vagyok, de még csak randim sem volt még soha, és a kinézetem miatt nagy valószínûséggel én is szüzen halok meg. Próbáld meg lekötni magad mással.
A kérdező hozzászólása: Sajnos alig kaptam egy-két értelmes választ, a 90% lehúzás volt itt. Miért nem lehet segíteni másokon? Miért kell mindenkibe még egyet belerúgni?
A kérdező hozzászólása: 59%-os, te szívtelen gonosz lélek vagy, a kérdés igenis komoly, 31 évesen ezzel nem viccelõdnék.
Ne várd a sültgalambot. Szedd magad össze és dugj meg egy nõt.10ezerért már lehet lakásra menni.
nem vagy semmi az egyszer biztos :) én drukkolok neked
nem bizony :D
10.000ft-ért nem utasítanak vissza.Fogd már fel.
A kérdező hozzászólása: De ha mindig elutasítanak? Minden embernek egyszer ezt át kell élni, de úgy nem lehet, ha folyton nemet kap egy férfi. Ez kikészíti egy férfi idegrendszerét is elõbb vagy utóbb.
Olyan ellentmondásokba keveredsz kérdezõ, hogy csuda!
én már inkább nem szólok semmit
Mi az hogy megszánnának??? Ember! 30 évesen egy ostoba paraszt vagy! Nem fogod fel?! Ahhoz hogy dugjál ahhoz le kell vegyél egy nõt a lábáról! Nem koldulni szokták a szexet!
A kérdező hozzászólása: Ki hibáztatja a nõket? Egy szóval sem mondtam, csak azt, hogy szeretném, ha megszánnának. Ez nem egyenlõ a hibáztatással, kérlek gondolkodj, mielõtt vádaskodsz.
miért vagyok gonosz? Mert a nõket hibáztatod a nyomorultságod miatt? Te vagy gonosz, mert nem tiszteled a nõket...
Én segítek neked ha akarod! ;) 26/N
Ha tetszene a pasi, lefeküdnék vele. De mivel ezt így nem lehet tudni, na meg ha nem tetszik, akkor nedvesedni se fogok... szóval...
#8 te is hülye vagy? Mi van ma?!
Bakker, 31 éves korodig arra nem voltál képes, hogy legalább egy lakásos prostit levarrj? Nem vagy te rászoruló, senki nem rászoruló ilyen téren, hisz ott vannak a prostik.
A lányok meg pont ilyenek. Õket mégse mondjuk szánalmasnak:D A nõk kihasználják, hogy a férfiak tepernek. Egy nem szûz férfi.
képet kérünk.
Akikért én tûzbe mennék azok soha nem kérnék a testem. Nekem a szex egy szent dolog. Vagy párkapcsolatba vagy sehogy. Ha normális férfi a 30 éves szûz, akkor úgyis leszek a barátnõje.
Ember szánalmas vagy, remélem szûzen halsz meg :DD Ha ennyire dugni akarsz fizess egy prostinak, még ingyen elégítsen ki? PFFFF haha :DDD 19L
gusztustalan, hogy az emberséget a szánalomszexszel rokonítod.
A szexhez barátom vonzalom kell!
Semmi rosszindulat, de... te teljesen hülye vagy?
A lányok szerinted jótékonysági intézmények, vagy szexuális szociális munkások? Ha szexet akarsz egy nõtõl tanulj meg udvarolni nekik.
A kérdező hozzászólása: 8 komment, ebbõl 6 vagy 7 lehúzós és kioktatós, nincs egyetlen tanács, vagy igazolás sem. Köszönöm nektek, szívtelen teremtések, rosszat nem kívánok nektek, de nem fogok imádkozni értetek soha.
De ha egyszer hülye vagy! áh, eladom!
Fura a kérdés. Miért ne lenne olyan lány? Szerintem van. Tapasztalat. De nem szánalomból, de lehet találni. A kérdés tényleg fura. Bár ha belegondolok, hogy a kis tizenévesek mennyi baromságot csinálnak, egyáltalán nem lenne meglepõ, ha ezt is bevállalnák. Még racionálisabb is lenne, mint amit egyesek csinálnak, hogy kihasználja, üti-veri õket a pasi, de azért vele vannak. A nõi logikába tényleg simán beleférne, amit kérsz, kérdezõ, ebben a részben igazad van, de egyébként tényleg fura a kérdésed, fura, hogy ezt várnád.
Sexhez kell valami vonzalom, ha nem vonzó akkor nem kellesz senkinek! Sajnos ez ilyen.
Elmondom, hogy mások szánalmára alapozni... nem élet. Ha megszánna is egy lány, mélyebbre zuhannál, mert akkor tudod mit vesztettél. Lehetne benned több önérzet, és emberség. Ha gond van, akkor nem feladni, hanem megtalálni a módját.
Ez nem emberség.... Ez hülyeség. Minek feküdjek le egy férfival, pusztán szánalomból? Az én testem, én rendelkezek felette, nem adom oda akárkinek. Pláne nem olyannak, akihez nem is vonzódok. Hadd döntsem el én, hogy kivel fekszek le és kivel nem.
Ha nem vagy vonzó akkor egy nõnek sem fogsz bejönni. Ennyi idõsen ez nagyon ciki.Mit csináltál te eddig??????
A kérdező hozzászólása: Már minden nap úgy megyek munkába, mint a mosott xar. Búvalba..ott képem van, mert soha nem volt senkim. Nem jó érzés hazaérni és a nagy semmi fogad minden egyes nap, akár elhiszitek, akár nem. Az meg, hogy tegyél érte, nem úgy van az. Ha elutasítanak, akkor hiába tesz érte az ember. Legalább a sok elutasítás közepette adna némelyik vígaszként szánalomszexet, boldog lennék.
10. mert? Indokold. Legyen pofád arra is kis mihaszna:)
A kérdező hozzászólása: Mit hülye? Jogos kérdést vetettem fel, alapvetõ emberségrõl lenne itt szó kedves KOMMENTELÕK! Nagylelkûségrõl, kisegítésrõl, nem másról.
A kérdező hozzászólása: Remélem rossz, kellemetlen érzés a szex és akkor nem veszítek semmit sem, ha szüzen halok meg.
Mert nem tanítgatni akarnak már...

Miért nem hajlandó tápszert felirni a doktornéni?

át kellett állni a 4órás etetésre-ettől kevesebb lett a tejem-még tejlázam is lett.hiába mondom,hogy estére nincs elég-erősködik,hogy csak 1mellből szoptassak-ne mérjem-és 15percig.lemértem -és csak 50 volt estére-igy a másikat is adtam,de szerintem ez is kevés,mert hozzá volt szokva,h ömlik a szájába-kb 140.. a doktornő meg azt mondja be fog állni az egy mellből,addig meg úgyis sirnak a babák napi 2órát-és ne idegeskedjek..-úgy nézett rám,mintha fertőző lennék-mert túl van etetve a babám,nekem meg potyogtak a könnyeim a rendelőben..

Legjobb válasz: Mi az hogy át kellett állni? Miért? Akkor etesd, amikor éhes! Ha két óránként éhes, akkor kapjon két óránként. Ha két cici kell, hogy jól lakjon, akkor adj két cicibõl. Te vagy ott vele, te érzed, látod, hogy már jól lakott-e. A baba igényeit figyeld, ne az órát vagy a millilitereket. Sírni sok minden miatt sírhat, biztos azért teszi, mert éhes? Vagy csak szeretnéd, ha soha nem sírna? Egyébként igaza van az elsõ válaszadónak is, ha mégis úgy gondolod, hogy tápszerre van szükséged, akkor menj és vegyél.

Mi az hogy át kellett állni? Miért? Akkor etesd, amikor éhes! Ha két óránként éhes, akkor kapjon két óránként. Ha két cici kell, hogy jól lakjon, akkor adj két cicibõl. Te vagy ott vele, te érzed, látod, hogy már jól lakott-e. A baba igényeit figyeld, ne az órát vagy a millilitereket. Sírni sok minden miatt sírhat, biztos azért teszi, mert éhes? Vagy csak szeretnéd, ha soha nem sírna? Egyébként igaza van az elsõ válaszadónak is, ha mégis úgy gondolod, hogy tápszerre van szükséged, akkor menj és vegyél.
hát nézd ha te úgy látod jónak elsétálsz a patikába veszel neki HA-s tápot és jól megeteted ezen ne múljon már, hagy egyen az a gyerek
Ahová én járok, ott két gyerekorvos van, és az egyik nem szereti felírni a tápszert. Sokan elmennek ezért másik dokihoz, vagy egész egyszerûen vesznek tápszert recept nélkül. Te vagy az anyja, csak jobban tudod, mikor éhes a babád.
Én szívbaj nélkül orvost váltottam, mert nem voltam vele megelégedve (más ok miatt). Nekem éppenhogy tömni akarta a lányomba a tápszert, mert nem volt dundi, húsos baba, persze eszem ágában sem volt, szoptattam amikor kérte. Soha nem éheztetném a lányom csak azért, mert más azt mondja. Az anyai ösztöneimre hallgatok elsõsorban, az orvos is csak utána következhet. Eddig sosem csalódtam magamban.
Na, ez abszurd.Hogy a doki mondja meg mikor-meddig-hogyan adjak cicit a babámnak ?? Az tuti hogy elküldeném a sunyiba !! Te vagy az édesanyja.Ha látod hogy éhes, ne a doki szavai csengjenek a füledben, hanem az anyai ösztönök. Indulás a patikába és vegyél tápszert, ha látod hogy éhes. Szoptass ezután igényei szerint, és beáll a tejcsid. Minden jót.Légy erõs
Mert hülye, azért nem akar. 3 hónap után nekem ugy ráharapott a mellemre, hogy bugyulladt, nem akart helyrejönni, háziorvos is modta, hogy inkább tápszer, és fejjek óvatosan ha tudok. Gyerekdokihoz elmentem, nem jártunk csak amikor kell addig.Mondom mit akarok, erre közli, hogy õ biztos nem ir, más melle is fáj, szoptassam csak, majd elmúlik.Pedig látta hogy mennyire csunya volt, tiszta genny, már pár napja csak 1 mellbõl etettem, de az kevés volt.Nem irt fel tápszert, délután elmentem a városban levõ másik gyerekdokihoz, átkérte a papirjainkat magához, irt tápszert, a mellemre gyulladáscsökkentpt, ami mellett nem is szoptathattam, segitett hogy hogy kell fejni hogy ne fájjon, neki hála nem ment el a tejem. A másik dokinál negyedannyian sincsenek már.
A kérdező hozzászólása: köszi lányok 5hetes-és hurkás, meg tokája van-és 1kilót hizott egy hónap alatt-ezért kell a 4óra.. de vettem tápszert-majd meglátom az estéket.
Ne haragudj, de hülyeséget csinálsz. Mondom ezt úgy hogy én nem vagyok tápszer ellenes, az én kislányom is tápszeres volt, mert nem volt tejem. Anyatejes gyereket, pláne 5 hetesen túletetni nem lehet. Örülj hogy van tejed, és hagyd abba ezt a 4 óránkénti szoptatást. Akkor adj neki mikor kéri. A tápszer szükségmegoldás ha nincs tej, de nálad nem ez a probléma, csak a szervezeted alkalmazkodik, mert a 4 órás szünetek miatt úgy érzi kevesebb tej kell, viszont egy 5 hetes baba nem tud még olyan hatékonyan szopizni, , hogy ez elég is legyen neki. Szoptass két cicibõl, és igény szerint, nem lesz semmi gondotok.

Miért nem hajlandók a magyarok megegyezni a szlovákokkal a bősi erőmű üzemeltetéséről?

Már a '90-es évek elején, teljesen irreális volt az az elvárás, hogy Szlovákia ne helyezze üzembe a megépített er?m?vet.

Legjobb válasz: Ez azért ennél egy sokkal összetettebb kérdés. A szocializmus alatt belementünk, kb. felsõ kényszerre, és utána nyilván az az álláspontunk, hogy nekünk totál nem éri meg amúgy az egész (nem feltétlen anyagilag!), és egyébként nem mentünk volna bele. A szlovákok meg erre rávághatják, hogy nekik azt miért kéne bekalkulálni, hogy mi mikor óhajtunk államformát váltani. Szerintem a szlovákoknak van formálisan igaza, de én tartok kicsit az erõmû környezetre gyakorolt hatásaitól, ezért végsõ soron nem rajongok az ötletért.

Ez azért ennél egy sokkal összetettebb kérdés. A szocializmus alatt belementünk, kb. felsõ kényszerre, és utána nyilván az az álláspontunk, hogy nekünk totál nem éri meg amúgy az egész (nem feltétlen anyagilag!), és egyébként nem mentünk volna bele. A szlovákok meg erre rávághatják, hogy nekik azt miért kéne bekalkulálni, hogy mi mikor óhajtunk államformát váltani. Szerintem a szlovákoknak van formálisan igaza, de én tartok kicsit az erõmû környezetre gyakorolt hatásaitól, ezért végsõ soron nem rajongok az ötletért.
Nem teljesen mellékes, hogy a "környezet károsító" vízerõmû hiányában nem lehet gazdaságosan vagy értelmesen szélerõmûveket telepíteni az országba.
A kérdező hozzászólása: "Nem teljesen mellékes, hogy a "környezet károsító" vízerõmû hiányában nem lehet gazdaságosan vagy értelmesen szélerõmûveket telepíteni az országba." A bõsi erõmû nem vesz részt a szabályozásban. Amire te gondolsz az a szivattyús-tározós vízerõmû. Ennek során a Pilisbe, Zemplénbe vagy a Mátrába kellene két nagy medencét építeni. De annak költsége 600 milliárd, a paksi bõvítés 2000 milliárd Ft lenne, így valószínû, hogy ebben a szegény országban egyikbõl se lesz semmi. Földgáz alapon majd megoldjuk valahogy az energiaellátást, ahhoz nem kell nagy beruházás, viszont késõbb az üzemeltetés drágább.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!