Találatok a következő kifejezésre: Miért nem feltámasztani a (2 db)

Miért nem lehet feltámasztani a Termelőszövetkezeteket? Hisz annyi a munkanélküli, meg a parlagon hagyott földterület!

Legjobb válasz: Én tudom! 1. Fogod az elégedetlenkedõk rétegét, bõven fogsz találni jobb és baloldalon is. 2. Felfegyverzed õket. 3. Polgárháborút robbantasz ki. 4. Lehetõleg nyerd meg. 5. Kiáltsd ki a proletárdiktatúrát, mondd fel Magyarország nemzetközi szerzõdéseit. Ízlés szerint csinálhatsz jobboldali diktatúrát is, a címke már mindegy. 6. Legitimáld magad elõbb, állíts magadnak nagy szobrokat, posztereket, tarts szép beszédeket, ha valaki kötekedik, számíthasson este fekete autóra. 6. Vezesd be a Termelõszövetkezeteket. Sajnos, ezek nélkül a lépések nélkül nem nagyon megy, ugyanis ehhez egy erõs állam kell, ami nem szégyelli nyíltan kifosztani a polgárait.

Én tudom! 1. Fogod az elégedetlenkedõk rétegét, bõven fogsz találni jobb és baloldalon is. 2. Felfegyverzed õket. 3. Polgárháborút robbantasz ki. 4. Lehetõleg nyerd meg. 5. Kiáltsd ki a proletárdiktatúrát, mondd fel Magyarország nemzetközi szerzõdéseit. Ízlés szerint csinálhatsz jobboldali diktatúrát is, a címke már mindegy. 6. Legitimáld magad elõbb, állíts magadnak nagy szobrokat, posztereket, tarts szép beszédeket, ha valaki kötekedik, számíthasson este fekete autóra. 6. Vezesd be a Termelõszövetkezeteket. Sajnos, ezek nélkül a lépések nélkül nem nagyon megy, ugyanis ehhez egy erõs állam kell, ami nem szégyelli nyíltan kifosztani a polgárait.
A Jobbik ezt csinálja jelenleg , azokon a településeken ahol õk a fõnökök. De ez , csak egy tünteti kezelés.Nem szüntetni meg a munkanélküliséget.
Nem, tudom én itt (Alföldön) nem látok megmûveletlen földet.
Mindjárt megkapod válaszba, hogy azt nem lehet, mert nem ért senki sem hozzá, nincs pénz, stb...
#4-nek: Hallottál már Torgyán Jozsefröl?
Ott a pont! Az EU-nak!!! Ha mi itt neki állnánk földmûvelni Németország hová adná el a szarát? Szerinted miért kellett minden mást bezárni?
"Kinek volt érdekében ezt a jól mûködõ rendszert tönkretenni, szétverni?" Az EUnak.
Az EU tette teljesen tönkre a magyar mezõgazdaságot!!!
A kérdező hozzászólása: De a 90-es évek elején-közepén mentek tönkre sorban, akkor még nem voltunk EU-tagok.
A kérdező hozzászólása: A falunkban egy munkanélküli sem volt, míg volt TSZ. Az utolsó félanalfabéta is jó volt valamire, tehenet õrizni vagy éjjeliõrnek, és kapott fizetést is. Minden föld mûvelve volt, nem úgy mint most, felver mindent a nyakig érõ gaz. Ez az ország jó adottságokkal rendelkezik, bõven ellátná magát élelmiszerrel, és kivitelre is bõven jutna. Kinek volt érdekében ezt a jól mûködõ rendszert tönkretenni, szétverni? És miért nem vonták õket felelõsségre?
Mert a magyar gazdák a 20 éves eszkõzeikel nem tudnak lépést tartani árban a joban felszerelt gazdaságokal. Most lehet magyar terméket veni ott a pick szalámi vagy Egri bikavér , csak NEM TUDJÁK ELADNI aba a menyiségbe és akor meg a fõlõsleg termelés kõltsége az eladható árú bevételébõl jõne le .
Azért figyelembe kell venni mostmár a szeszélyes idõjárást is! És a "kényszerbõl szövetkezés" emléke még most is kísérti az embereket.
nem leszünk sose versenyképsek, ha a francai gazda az alacsony felvásárlási ár mellé több támogatást kap az eu-tól ... sajnos az mszp rossz alkut kötött, a földtámogatások megállapításánál ... Idén ezért sikerült a következõ 7 évre növelni a támogatási összegeket ugyanis a mezõgazdasági támogatásnál sikerült kiharcolni, hogy annyi pénzt kapjunk mint a francia gazda. Korábban ez nem így volt ...
Ez is egy jó reklámfogás a Fidesztõl: "sikerült nagyobb támogatást kiharcolnunk a következõ 7 évre mint amit az elõzõ idõszakra kaptunk." Csak az bibi, hogy az elõzõ idõszak 6 éves volt. Így tehát éves elosztásban jóval kevesebb lesz belõle.
Rokonom 240 ha földet mûvel 2 emberrel plusz õ maga (ha szükséges, akkor még vagy nyolc idénymunkás). Régen ez egy TSZ fele volt ahol kábé 80 ember dolgozott. Hát ezért.
2007-2013 ... matek nem az erõssége a baloldalnak, vagy csak tudatosan hazudik . Ez 7 év akárhogy számolom. Sõt a következõ ciklus is 7év lesz 2014-2020!
A csapágyakat is meg kell tervezni hogy a surlódástol ne égjenek ki kibirjáják a terhelést megfelelõ minõségi alapanyagot választani hozá figyelembe veni hogy mijen szenyezõdésnek van kitéve eszerint kialakitni hogy zárt e legyen. Mind ezt megfelelõ kõltségeken. A gépesités az szükséges a versenykéeséghez az igy fõleslegesé vált embereket máshol kel foglalkozatatni mondjuk egy csapágy gyárban igy nagyob lesz az ösztermelés mintha kézel ultené 20szor anyi ember az ugyananyi buzát mint egy traktoral. A multik s ekõltõzhetnek a végtelenségik máshova most kinába kezd nõlni az élet szinvonal késõb jõn majd afrika és közel kelet aztán elfogynak az plcsó munka erõk. Globálisan kell gondolkodni.

Miért nem lehet feltámasztani a hullákat?

jó mondjuk nem arra gondoltam, h valakit elhamvasztanak, hanem mondjuk teljesen jól konzerválják a testét... akkor miért nem lehet vhogy újraindítani az egészet? ha csak atomok összessége, és nincs lelke se...

Legjobb válasz: Hát pár száz év mulva lehetséges hogy annyira fejlett lesz a tudomány hogy a hullákat életrekeltsék de nem hiszem hogy a legjobb ötlet.Fõleg hogy a teste már teljesen elhalt szövet ezért akárhogy is mászkál közben meg minden de a teste ugyanugy rohad meg bomlik meg a sok döglegyek is rájukpetéznek.Ha meg azt akarjuk hogy olyan legyen mint régen akkor meg a tejes szövetét és az egész testét át kéne alakítani szerves anyagra hogy amíg él addig ne bomoljon szét a teste.Ha de ha meg ujra építik az egész testét az akkor már nem is olyan mintha a halottat keltették volna életre.Meg valószínûleg lelke se lenne.Mert ahoz hogy legyíen lelke,meg érzései,meg saját tudata azt már nehéz lenne megoldani. Szoval ha életre is tudják keltweni a halottakat valószínûleg ugy nézne ki mint azok a zombik a filmben.

Hát pár száz év mulva lehetséges hogy annyira fejlett lesz a tudomány hogy a hullákat életrekeltsék de nem hiszem hogy a legjobb ötlet.Fõleg hogy a teste már teljesen elhalt szövet ezért akárhogy is mászkál közben meg minden de a teste ugyanugy rohad meg bomlik meg a sok döglegyek is rájukpetéznek.Ha meg azt akarjuk hogy olyan legyen mint régen akkor meg a tejes szövetét és az egész testét át kéne alakítani szerves anyagra hogy amíg él addig ne bomoljon szét a teste.Ha de ha meg ujra építik az egész testét az akkor már nem is olyan mintha a halottat keltették volna életre.Meg valószínûleg lelke se lenne.Mert ahoz hogy legyíen lelke, meg érzései, meg saját tudata azt már nehéz lenne megoldani. Szoval ha életre is tudják keltweni a halottakat valószínûleg ugy nézne ki mint azok a zombik a filmben.
A kérdező hozzászólása: juj, most jöttem rá h milyen hülyeséget kérdeztem, de nem baj :D
Ahhoz, hogy az agyat újra lehessen építeni, ahhoz meg létre kéne hozni egy iszonytosan jó mesterséges intelligenciát. Mostanában sikerült egy 5 éves gyerek szintjének megfelelõt kifejleszteni, szóval még pár 10 év és sikerülhet
Ha majd egyszer gyógyítani tudják a szakadt gerincvelõt, akkor jóval közelebb kerülnek az idegpályák mûködéséhez! Az agy ha leáll, nincs ami vezérelje a szerveket! Ha mondjuk le tudnák tölteni egy agy teljes adatállományát, és helyettesíteni tudnák egy "mû aggyal" akkor esetleg lehetne "újra tölteni" az embert! Legalábbis eddig, az agyon kívül szinte mindent lehet pótolni!
Lemaradt: Sokan reménykednek abban, hogy késõbb az orvostudomány majd feltámaszja õket! Ennek a példája az a sok hibernált ember. Van aki csak a fejét rakatta el, mert úgy gondolta az is elég lesz a feltámadáshoz! Kérdés, hogy akik most hibernálnak jól csinálják-e? Lehet, hogy nem és ez lesz az akadálya a késõbbi feltámadásuknak! Az egyiptomiak is kisérleteztek valami hasonlóval, de mostmár tudjuk nem túl sikeresen!
Nem kérdeztél hülyeséget, ezen sokan gondolkodnak. csak egy olyan módszerrel lehet hogy a testet szöveteit sejtjeit megörizzük az eredeti állapotban. egyenlöre erre a hibernálás eddig a legmegfelelöbb. de amíg az agyat nem helyetesítik addig nincs esély.
Ha valaki meghal, a szövetei, sejtjei jóvátehetetlenül károsodnak. Ahhoz, hogy éljen, MIND helyre kéne hozni. Nem megoldható. Kb. egy isten kellene hozzá.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!