Találatok a következő kifejezésre: Miért nem felrakni a myvipre fényképet (1 db)

Miért nem tudok felrakni a myvipre fényképet?

Eddig bírtam,igaz már egy jó ideje nem raktam fel.

Legjobb válasz: szia! senki nem tud képet feltölteni jelenleg.. van amikor nem lehet képet törölni van mikor feltölteni..szóval ez az oldal hibája..

szia! senki nem tud képet feltölteni jelenleg.. van amikor nem lehet képet törölni van mikor feltölteni..szóval ez az oldal hibája..
A kérdező hozzászólása: Köszi! Nekem már vagy 2 hete ezt csinálja. Viszont egyik ismerõsöm tud feltenni.
Nálam is ezt írja ki, viszont ugyanezen a gépen öcsém oldalára simán felteszi a képeket.
Nem tudom milyen böngészõt használsz, de nekem például Mozillával nem megy a feltöltés se myvipre, se iwiwre. Explorerrel viszont minden gond nélkül, úgyhogy lehet, hogy nálad is ilyen probléma van.... Ha sehogy se megy akkor még az Operát tudom ajánlani, ez is nagyon jó böngészõ.
A kérdező hozzászólása: Szia! Én explorer-t használok és nekem nem sikerült. De kipróbálom amit írtál! Köszi
nekem mozillával sosem engedi a képfeltöltést, azonnal kilép minden megnyitott olalról, ha megpróbálok feltölteni képet. de explorerrel ált. megy. :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Facebook oldal like hack (? )

szeretnék egy facebook oldalra rengeteg lájkot pakolni de nem tudom milyen progival bisztos van ilyen. Ha valakinek már sikerült pls irjon. (?)

4

Miért nem működik a z indavideó?

Használtam a Jetboost és jetclean alkalmazást plusz a windows XP-s internet gyorsítást és azóta nem megy

0

Miért nem tudok kapcsolódni a vezetéknélküli hálózatra?

Na,szóval az a gond hogy laptopomon próbálok wifire kapcsólódni,ki is mutatja a jelenleg elérhető hálózatot,rámegyek csatlakozás,de azt irja próbáljam meg újra,vagy frissitsem a listát,mert már az a hálózat hatókörön kivűl van,mikor full jelzést mutat a wifi..Megnéztem mi nem működhet az eszközkezelőben is,és működnek a hálozati kártyák,egy hibát találtam,hogy nem működik a pci modem(ennek lehet valami köze ehhez?illesztőprogramja nincs frissitve) Most már addig eljutottam hogy rámegyek csatlakozás,tölt és egy idő után eltűnik,de semmi nem történik..Válaszotokat,ja és windows xp.:)

2

Internet Explorer 10- vissza gomb akadozik miért?

Ha rámegyek bármilyen oldalra megtekintés után vissza akarok térni az előző oldalra a vissza gombot 2 3 -szor kell megnyomni,vagy gyors egymásután 2 -ször.

2

Mit töltsek le ncore ról hogy sokkal töltsön fel?

2

Facebook ismerős törlésénél törlődnek az ismerőssel történt üzenetek is?

Akarom törölni egy ismerősöm a facebookról, akkor nem leszek az ismerősei között, és a kettőnk közötti üzenetváltásokat sem fogja többé látni vagy az ő profilján megmaradnak az üzeneteink és akár vissza tud élni vele?

4

Hogyan kell a facebook-on az új smiley-t beállítani?

0

Nem tudom frissíteni a Google Chrome-ot, mert a frissítéseket letiltotta a rendszergazda. Hogyan lehet feloldani a tiltást?

2

Lazurit craftra valaki tud szerot? Ipt?

sürgösen

3

Miért nem tud kapcsolódni a vezetéknélküli hálózatra?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!