Találatok a következő kifejezésre: Miért nem felrakni (113 db)

Linuxon 10, 04esen miért nem birom felrakni az ubuntu tweakot?

értelmes válaszokat kérek!

Legjobb válasz: Az Ubuntu 10.04 és nem tudom miért nem tudod felrakni, mivel semmi infotmációt nem adsz meg. Frissítsd a rendszered 10.10-esre. :P Kattints a linkre és válaszd a megnyitás opciót: http://launchpad.net/ubuntu-tweak/0.5.x/0.5.10/+download/ubu..

Az Ubuntu 10.04 és nem tudom miért nem tudod felrakni, mivel semmi infotmációt nem adsz meg. Frissítsd a rendszered 10.10-esre. :P Kattints a linkre és válaszd a megnyitás opciót: http://launchpad.net/ubuntu-tweak/0.5.x/0.5.10/+download/ubu..

Facebook-ra miért nem lehet videót felrakni?

Mostanába eléggé megújult a facebook.Próbáltam egy 4 perces, saját magam készített videót felrakni, fel is raktam, de utánna fél óra múlva le lett törölve. Valami olyasmit írtak hogy ezt a videót nem én csináltam, vagy valami ilyesmit (angolul írták). Most nem tudom mi baja van, de már van fent 2 videóm, és azokat gond nélkül fel tudtam tölteni. most itt mi baj lehet??

Legjobb válasz: nem tudom, de ha így nem megy, próbáld felrakni YouTube-ra, és utána rakd ki Facebookra a videó linkjét

nem tudom, de ha így nem megy, próbáld felrakni YouTube-ra, és utána rakd ki Facebookra a videó linkjét

Miért nem sikerül felraknom a "Vár az üzlet" kiegészítőt?

Mindent megcsinálta. Feltepíítettem, beírtam a kódot. ÉS mikor el akarom indítani angolul kiír vmit olyasmit hogy helyezzem be a CD-t. :S.. Letöltöttem a kiegészít?t és amik el?tte vannak pl. Egyetem (azt is letöltöttem) már fent van és m?kszik. De ez nem. Fogalmam sincs mit kizdjek vele. teómmal ezt vártuk a legjobban. =/ Léci segítsetek. Kösszi =)

Legjobb válasz: Nem lehet azért írja ki, mert nem eredeti? Akkor crackelni kell vagy miniimage fáljt használni, hogy induljon. Nem kell elõzõ kiegészítõket felrakni, hogy egy késõbbi elinduljonl

Nem lehet azért írja ki, mert nem eredeti? Akkor crackelni kell vagy miniimage fáljt használni, hogy induljon. Nem kell elõzõ kiegészítõket felrakni, hogy egy késõbbi elinduljonl
Így van, crackelni kell.Az elõzõt ezek szerint nem kellett, de ezt tuti, hogy igen.


Miért nem lehet 1 programot felrakni smemilyen másik ajánlgatása, meg keresõ átállítása nélkül? Mi ez program Maffia?

Bármi programot fel akarok rakni, még 5 db kivan pipálva, hogy "Yahoo keresõ motor átállítása, Internet Exlporer elsõdleges használata, AdobeFlash Player 233 telepítése..."

Legjobb válasz: Direkt csinálják. És miért? Hát én is kérdeznék valamit: Fizettél az adott programért? Valamibõl ki kell fizetni pl. a fejlesztõk munkáját... Ez meg gyakoraltilag fizetett reklám, mint a TV-ben vagy a neten bárhol...

Direkt csinálják. És miért? Hát én is kérdeznék valamit: Fizettél az adott programért? Valamibõl ki kell fizetni pl. a fejlesztõk munkáját... Ez meg gyakoraltilag fizetett reklám, mint a TV-ben vagy a neten bárhol...
Lehet programokat normalisan telepiteni reklamok es allitgatasok nelkul is.

A Metro 2033-hoz miért kell felraknom az nvidia physxet ha nem is nvidia a kártyám?

Ha nem rakom fel nem indul. És ha felrakom és elindítom akkor néha néha be szaggat de miért? konfigom: Amd phenom II X4 955 4 Gb ram Radeon hd 6950

Legjobb válasz: Azért, mert a valósághû fizikai hatások megjelenítéséhez kell. Attól, hogy az nvidia adta ki, nem azt jelenti hogy kizárólag nvidia-kártyákkal lehet használni. De te is leírod, hogy ha nem rakod fel nem megy, ha felrakod akkor megy, így a válasz már megvan azelõtt, hogy felteszed a kérdést.

Azért, mert a valósághû fizikai hatások megjelenítéséhez kell. Attól, hogy az nvidia adta ki, nem azt jelenti hogy kizárólag nvidia-kártyákkal lehet használni. De te is leírod, hogy ha nem rakod fel nem megy, ha felrakod akkor megy, így a válasz már megvan azelõtt, hogy felteszed a kérdést.

Miért nem tudom felrakni win 7 et?

többel is próbáltam de csak xp megy fel win 7 ezt irja ki The Computer Restarted

Legjobb válasz: Milyen gép? Milyen telepítõ?

Milyen gép? Milyen telepítõ?
A kérdező hozzászólása: nec vl280 win7 ultimate 32 bit másik gèpemre simán felment
nec vl280 ere akarod win 7 et ?
A kérdező hozzászólása: 2x3000 3gbram hd3650 jo rá
A kérdező hozzászólása: kesz regeditet kellett atirni
Regeditet? Telepítés elõtt?

Miért nem tudom felrakni a windows 8.1-et?

Windows 8-am van,és frissíteni szeretném 8.1-re. De nem engedi, itt egy kép: <[link]

Legjobb válasz: Nekem is ez van!!!!!! Mennyiségi licenszre nem ad 8.1-et. Vagy a hackelt változatra sem !!!!!! Vagy írták már többen,hogy ebbe a frissítésbe némely hardver illesztõprogramja nincs benne! És nem engedi frissíteni!

Nekem is ez van!!!!!! Mennyiségi licenszre nem ad 8.1-et. Vagy a hackelt változatra sem !!!!!! Vagy írták már többen, hogy ebbe a frissítésbe némely hardver illesztõprogramja nincs benne! És nem engedi frissíteni!
tölsd le a telje windows teepítõt iso fájlba írd ki és frissítheted.nekem se ment az aruhazbol..letöltésnél ügyelj hogy a bit és a nyelv megegyezzen a jelenlegi windowsal
KMS szerverrel aktivált win 8-at sem lehet a 8.1-re frissíteni.

Miért nem tudom felrakni a Gothic2-õt?

mi lehet a gond?: felakarom rakni a gothic2-õt , telepités elsõ cd-nél kiírja: "bad isntallation file or corrupt media file" és nem lehet telepíteni... video kártya megfelel ,ram oké, intel celeron D, 3,6 Ghz, talán ez a baj, hogy nem Pentium? Gõzöm sincs, minden driver telepítve, a Gothic1és3 elfutnak, de a 2-õt sehogy sem akarja felrakni......!!!!!!

Legjobb válasz: Hibás a CD.

Hibás a CD.
A kérdező hozzászólása: Az sem lehet, mert már vagy 3 különbözõ Cd-rõl is próbáltam, meg haverom a gépére fel tudta rakni, csak az enyém nem viszi. Szóval, a Cd is tuti. De azért köszönöm a válaszod.
Akkor a CD meghajtód rossz. A hibaüzenet egyértelmûen arra utal, hogy nem tudja olvasni a telepítõ a lemezrõl a szükséges fájlokat. Próbálj esetleg a lemezekrõl lemezképet csinálni, esetleg lehalászni valahonnan a netrõl, és daemon tools-ból telepíteni.

Letöltöttem S Advancere maclaw. Pl-rõl a googleappset és a cyanogenmodot android 4.4.2vel. A gappset miért nem tudom felrakni?

A cmod sikerült. CWM recoveryrõl próbálkozok. Miért nem megy fel a googleapps???


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!