Találatok a következő kifejezésre: Miért nem felrakni (107 db)

Linuxon 10, 04esen miért nem birom felrakni az ubuntu tweakot?

értelmes válaszokat kérek!

Legjobb válasz: Az Ubuntu 10.04 és nem tudom miért nem tudod felrakni, mivel semmi infotmációt nem adsz meg. Frissítsd a rendszered 10.10-esre. :P Kattints a linkre és válaszd a megnyitás opciót: http://launchpad.net/ubuntu-tweak/0.5.x/0.5.10/+download/ubu..

Az Ubuntu 10.04 és nem tudom miért nem tudod felrakni, mivel semmi infotmációt nem adsz meg. Frissítsd a rendszered 10.10-esre. :P Kattints a linkre és válaszd a megnyitás opciót: http://launchpad.net/ubuntu-tweak/0.5.x/0.5.10/+download/ubu..

Facebook-ra miért nem lehet videót felrakni?

Mostanába eléggé megújult a facebook.Próbáltam egy 4 perces, saját magam készített videót felrakni, fel is raktam, de utánna fél óra múlva le lett törölve. Valami olyasmit írtak hogy ezt a videót nem én csináltam, vagy valami ilyesmit (angolul írták). Most nem tudom mi baja van, de már van fent 2 videóm, és azokat gond nélkül fel tudtam tölteni. most itt mi baj lehet??

Legjobb válasz: nem tudom, de ha így nem megy, próbáld felrakni YouTube-ra, és utána rakd ki Facebookra a videó linkjét

nem tudom, de ha így nem megy, próbáld felrakni YouTube-ra, és utána rakd ki Facebookra a videó linkjét

Miért nem sikerül felraknom a "Vár az üzlet" kiegészítőt?

Mindent megcsinálta. Feltepíítettem, beírtam a kódot. ÉS mikor el akarom indítani angolul kiír vmit olyasmit hogy helyezzem be a CD-t. :S.. Letöltöttem a kiegészít?t és amik el?tte vannak pl. Egyetem (azt is letöltöttem) már fent van és m?kszik. De ez nem. Fogalmam sincs mit kizdjek vele. teómmal ezt vártuk a legjobban. =/ Léci segítsetek. Kösszi =)

Legjobb válasz: Nem lehet azért írja ki, mert nem eredeti? Akkor crackelni kell vagy miniimage fáljt használni, hogy induljon. Nem kell elõzõ kiegészítõket felrakni, hogy egy késõbbi elinduljonl

Nem lehet azért írja ki, mert nem eredeti? Akkor crackelni kell vagy miniimage fáljt használni, hogy induljon. Nem kell elõzõ kiegészítõket felrakni, hogy egy késõbbi elinduljonl
Így van, crackelni kell.Az elõzõt ezek szerint nem kellett, de ezt tuti, hogy igen.


Miért nem tudom felrakni a win7-et a gépemre?

Van egy laptopom, amibe beleraktam egy 320GB-s winchestert.

Legjobb válasz: Mit értesz az alatt, h "nem akarja valamiért elfogadni" ? Kiírja, h "b+, ilyet nekem ne toljá be" ? Vagy csak szimplán nem történik semmi, mert elfelejtetted beállítani a boot sorrendet ?

Mit értesz az alatt, h "nem akarja valamiért elfogadni" ? Kiírja, h "b+, ilyet nekem ne toljá be" ? Vagy csak szimplán nem történik semmi, mert elfelejtetted beállítani a boot sorrendet ?
A kérdező hozzászólása: beállítottam a boot sorrendet, ha mindent lekapcsolok a CD/USB kivételével, akkor "nincs bootolható eszköz" hibaüzenetet kapom, de ha a vinyót is visszakapcsolom, akkor meg a formázás elõtt a vinyón lévõ oprendszert kezdte betölteni

Miért nem lehet youtubera felrakni a Windows Movie Makeros fájlt?

Legjobb válasz: Az elmentett project nem videofájl. Ha a mentés vagy mentés másként opciód használod, akkor egy hivatkozásokat tartalmazó fájlt kapsz, amit a program használ az összeállításhoz (mint egy link vagy parancsikon, nem a valódi tartalom van benne, csak az elérési útvonal). A videóhoz a videó mentése opciót kell használni, akkor generál videofájlt a program a hivatkozott tartalmakból.

Az elmentett project nem videofájl. Ha a mentés vagy mentés másként opciód használod, akkor egy hivatkozásokat tartalmazó fájlt kapsz, amit a program használ az összeállításhoz (mint egy link vagy parancsikon, nem a valódi tartalom van benne, csak az elérési útvonal). A videóhoz a videó mentése opciót kell használni, akkor generál videofájlt a program a hivatkozott tartalmakból.
mi a fájl kiterjesztése
A kérdező hozzászólása: oké köszi
A kérdező hozzászólása: ja és amugy van egy másik zene de azt nem engedi importálni
A kérdező hozzászólása: ja és az hogy videó mentése hol van
Ugyanabban a menüben

A Metro 2033-hoz miért kell felraknom az nvidia physxet ha nem is nvidia a kártyám?

Ha nem rakom fel nem indul. És ha felrakom és elindítom akkor néha néha be szaggat de miért? konfigom: Amd phenom II X4 955 4 Gb ram Radeon hd 6950

Legjobb válasz: Azért, mert a valósághû fizikai hatások megjelenítéséhez kell. Attól, hogy az nvidia adta ki, nem azt jelenti hogy kizárólag nvidia-kártyákkal lehet használni. De te is leírod, hogy ha nem rakod fel nem megy, ha felrakod akkor megy, így a válasz már megvan azelõtt, hogy felteszed a kérdést.

Azért, mert a valósághû fizikai hatások megjelenítéséhez kell. Attól, hogy az nvidia adta ki, nem azt jelenti hogy kizárólag nvidia-kártyákkal lehet használni. De te is leírod, hogy ha nem rakod fel nem megy, ha felrakod akkor megy, így a válasz már megvan azelõtt, hogy felteszed a kérdést.

Windows 7-re miért nem tudok egy flash player-t felrakni?

Legjobb válasz: A gyári oldal legújabb verziójával nem sikerül? http://get.adobe.com/flashplayer/ Akkor valamit csak miír, ha nem megy?

A gyári oldal legújabb verziójával nem sikerül? http://get.adobe.com/flashplayer/ Akkor valamit csak miír, ha nem megy?
ha explorert használsz akkor a 32bitest indítsd el a 64 helyett és ott engedni fogja a telepítést.
A kérdező hozzászólása: igazából egyikkel sem sikerül de csak megoldom Köszi :)

A Guerilla Bob játékot miért nem tudom felrakni 2.1-es ZTE Blademre?

mindíg csak annyit ir ki hogy kevés a hely pedig 100Mb helyem van!

Legjobb válasz: Valószínûleg nem jó a telefonodra. Lehet hogy túl gyenge a procija vagy nincs benne grafikus chip. A kijelzõméret is lehet a baj.(Nem ismerem a játékot :S)

Valószínûleg nem jó a telefonodra. Lehet hogy túl gyenge a procija vagy nincs benne grafikus chip. A kijelzõméret is lehet a baj.(Nem ismerem a játékot :S)
A készítõ honlapja szerint: "What are the unsupported Android devices? Some Android devices don’t have Floating Point or Vector Units, so our game engine can’t run on them. These are: LG Optimus V (Virgin Mobile) LG Optimus One P500 Orange San Francisco / ZTE Blade SE X10 mini Samsung Galaxy 580" Szóval jelenleg esélytelen, nekem sem az 1.0.1, sem az új verzió nem települ. modaco-n olvasgass, de ott is negatívan nyilatkoznak, ez hw, s nem romfüggõ...

Miért nem megy fel a Gothic 4, valamint hogy tudnám felrakni?

Kb. 2-3 hónapja megvettem a(z) Ancaria Gothic 4-et.

Legjobb válasz: Volt Vistam, és így mondom, hogy egy FOS. XP-hez képest is FOS, attól, hogy te vírust kaptál, még nem az XP a hibás, nekem vírusirtóm sincs az XP-n, és így nem kapok vírusokat. Amúgy meg win7 tényleg a legjobb.

Én lusta vagyok körülnézni, ennyit tudok segíteni: http://www.google.hu/search?hl=hu&q=gothic+4+vista+problem&a..
Volt Vistam, és így mondom, hogy egy FOS. XP-hez képest is FOS, attól, hogy te vírust kaptál, még nem az XP a hibás, nekem vírusirtóm sincs az XP-n, és így nem kapok vírusokat. Amúgy meg win7 tényleg a legjobb.
Nem azt akartam mondani, hogy már egy játék sem indul el rajta, de mindegy. Fos rendszer a Vista, kérdezz meg bárkit.
Na elírtam: Semmiféle csak netezés meg dzsautbe nézés lett volna.
A kérdező hozzászólása: Na de megoldást írjatok hogy esetleg ne kelljen vennem új operációs rendszert
A kérdező hozzászólása: Honnan veszitek hogy szar? Semmi bajom sincs vele.
Semiféle csak netezés, hanem dzsautbe nézés, hanem rengeteg játék (Crysis, FarCry 2, stb.), filmnézés és minden ment rajta nekem. Aztán jött a Win7.
Jó, egy átlag felhasználónak, aki csak netezik lehet, hogy még jó. De egy hozzáértõnek, aki nem csak a dzsautbét nézi, annak tényleg egy fos rendszer.
Mondom, semmi bajom nem volt a Vistával, sõt egy ismerõsöm gépén 1, 7 Ghz Pentium, 1 Gb RAM, szépen megy XD
Egyébként a Win7-et érdemes feltenni.
Elsõ: min. 1 évig Vistám volt sose volt gond vele, ellenben pl. az XP olyan vírusos lett, hogy egy nap kétszer raktam újra. Éppen akkor járt nálam egy barátom, aki azt mondta: "Ne szenvedj inkább vele, rakd fel a Vista-t. És tökéletesen mûködött a gép. Te próbáltad már, vagy te is csak mész a tömeg után, mert hallottad, hogy nem jó?
Honnan veszel ilyen hülyeségeket, hogy a vista sokkal jobb? Az a legszarabb oprendszer ami létezik. Nem volt 3-4 éves sem, és már megszüntették a támogatását, XP-nek meg 9-10 év után szûnt meg a támogatása. Vagy rakj fel win7-et, vagy egy fostalicska linuxot, de a vista-nal minden jobb.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!