Találatok a következő kifejezésre: Miért nem felizgatni (8 db)

Ha már lefeküdtem egy lánnyal, vagy láttam meztelenül, utána már miért nem tud annyira felizgatni? Ez normális? 26/F.

Legjobb válasz: szerintem csak nem tudod mit akarsz az élettõl. úgy képzeled az egész életed csak alkalmi d*gásokból fog állni? fel kéne hogy nõjél, és tudj szeretni egy nõt. Persze ez csak személyes vélemény, egyébként nem tudom pszichológiailag, vagy szexuálisan milyen okai lehetnek ennek.

szerintem csak nem tudod mit akarsz az élettõl. úgy képzeled az egész életed csak alkalmi d*gásokból fog állni? fel kéne hogy nõjél, és tudj szeretni egy nõt. Persze ez csak személyes vélemény, egyébként nem tudom pszichológiailag, vagy szexuálisan milyen okai lehetnek ennek.
Velem is így van, de csak a kismellü lányoknál éreztem ezt.

Miért nem izgat a pornó, talán ha nekikezdenék a szexuális életnek az felizgatna?

Az a baj,hogy amikor maszturbálok néha a péniszem nem áll fel annyira és sperma még életembe nem jött ki bel?le,viszont a szexre már nagyon vágyok és lenne is rá partnerem, jelenleg sz?z vagyok szerintetek megoldaná a helyzetet ha lefeküdnék vele? csak attól tartok,hogy nem lesz spermám vagy nem fog felállni, mit tegyek?

Legjobb válasz: Hát az elég cinkes, hogy 17 éves létedre még nem jött ki spermád O.o Ezzel én elmennék egy dokihoz, hogy mitõl lehet ez. Engem legalább is zavarna a dolog.

Ha rendesen felizgatnak, akkor úgy fogsz locsolni hogy elég lesz takarítani. Mert az hogy napjába 6szor egy videóra rárántok, hát jó hogy nem porzik a húgycsöved! Egyébként, igen, onnan jön majd ki a komolyabb mennyiségû anyag is. Azt hogy szûz vagy, úgy mondjuk, hogy: még szûz vagyok, nem pedig "jelenleg szûz". Csak egy darabig szûz az ember, utána soha többet..:D
Hát az elég cinkes, hogy 17 éves létedre még nem jött ki spermád O.o Ezzel én elmennék egy dokihoz, hogy mitõl lehet ez. Engem legalább is zavarna a dolog.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy elõváladék volt nem tudom.Ilyen kis fehér valami is volt már, de csak egy csepp.milyen dokit kell felkeresni ebben az ügyben?
biztos hogy elélvezel és nem csak az elõváladékot kevered vele össze? Figy hagyd a szexet és tényleg ekress fel egy dokit, ez nem jó... :/
A kérdező hozzászólása: Van úgy, hogy hetekig nem maszturbálok, de spermám akkor sincs csak nedves a farkam teteje.
Akkor nem fog felállni ha stresszelsz szex közben hogy álljon fel.
A kérdező hozzászólása: Maszturbáció után maximum valami kis fehér dolog jön ki a húgycsövömön az talán sperma, csak az a baj h az egy csepp.
A kérdező hozzászólása: de ha maszturbálok nem stresszelek és mégsincs spermám.
A kérdező hozzászólása: 17 éves fiú vagyok különben és a kérdés második fele nem ahhoz kapcsolódik, hogy a pornó izgatna fel, hanem maga a szex.
Urológust az nem csak a seggeddel foglalkozik... xD

Miért nem tud annyira felizgatni? Régen nem ilyen volt. Bővebben lent

Szóval az van hogy 2 éve vagyunk együtt a barátommal és lefeküdtünk már.Az els? egyáltalán nem fájt na azóta egyre jobban. És valahogy sosem tud felizgatni igazán.Nem azzal van a baj,hogy nem szeretem.Hanem amikor csókolozunk nem érzem lent azt a nagyon izgató érzést,csak kicsit.Valami ötletek?

Legjobb válasz: ez vagy gyakorlat vagy érzelem kérdése gyakorlat:hogy és mit csinál hol tapiz le.érzelem:ok hogy szereted de nem lángoló szerelem van ami sztem egyáltalán nem baj!

ez vagy gyakorlat vagy érzelem kérdése gyakorlat:hogy és mit csinál hol tapiz le.érzelem:ok hogy szereted de nem lángoló szerelem van ami sztem egyáltalán nem baj!
Szerintem ott legbelül már el döntötte a szived a megoldást és az eszed nem meri kimondani
Szia 11: 23 -mas vagyok Tudod az érzéseket nehéz lesz bacsapni, vagyis a szivedet...nemtudom hogy mit tehetnél talán valami ujat kellene kiprobálni amit még nem csináltatok legyen az akármi ...akár egy séte egy lyan helyen ahol még nem jártatok ...túrázás...és ahol olyan éeneteket mutatjátok meg amit még talán eddig nem és igy legyen az együtlét során is , beszéljetek a dologról sokkal jobb lesz neked is és persze neki is hogyha tudja hogy mi a helyzet, és akkor talán máshogy fog hozzáálni :) remélem sikerülni fog nektek. Szurkolok nektek nagyon ám :) L/17
Használjatok sikosítót.
A kérdező hozzászólása: De nem ilyen bajom van, hanem hogy miért nem tud felizgatni?!
Fejben kell kersned a dolog megoldását, ha ne kívánod enm is tud felizgatni akár mit is csinál.
Engem sem tud igazán felizgatni...Fogalmam sincs, miért. De talán a fog.gátló kinyírta a libidóm. Vagy egyszerûen csak vele nem olyan jó a szex.
ebbe van vmi h nem szereted iagzán már és nem is kívánod... a barátomat hiába szerettem nem tudott felizgatni... és legtöbbször fájt is az együttlét. 3 évet voltunk együtt és az elsõ 2 évben nem volt semmi gond. a gond ott kezdõdött mikor én találkoztam vkivel aki nagyoin vonzott és hát nem szép dolog a megcsalás, de már akkor tök nedves voltam mikor csak megcsókolt...
A kérdező hozzászólása: 11:23 mi lenne a megoldás?:S

Miért nem tudom rendesen felizgatni magam?

Nem megy és válaszokat várok hogy miért nem :/ elég hogyha izgató mondatokat írtok hátha akkor megy :)

Legjobb válasz: Képzeld el csuvakkát pucéran...hidd el, segít

Képzeld el csuvakkát pucéran...hidd el, segít
A kérdező hozzászólása: csuvakkát???? :O
Fiú vagy lány vagy? Mennyi idõs? Volt már kapcsolatod? Mikor csináltad utoljára?
Ess teherbe és aludni sem tudsz majd az izgalomtól.
A kérdező hozzászólása: lány vok 16 leszek és úgy még nem voltam senkivel

Miért nem tud felizgatni a barátom?

Két éve vagyok együtt a barátommal, régen minden rendben volt!Mindig nagyon kívántam ?t, de egy ideje nem érzek semmit szex közben!Pedig magát a szexet kívánom, és jó vele lenni, de nem tudok felizgulni rá (másra sem)!Mit tegyek, mivel tehetném izgalmassá a szexuális életünket?Nagyon el vagyok keseredve, mert nagyon szertem ?t!

Legjobb válasz: Tanácsolom, hogy esetleg nézzetekegyütt erotikus filmet, hátha felajjzol már a végére, és kérd a párodat, hogy izgasson orálisan, vagy kézzel. Ha már voltjó, akkor lehetetlen,hogy újra ne legyen! ;)

Tanácsolom, hogy esetleg nézzetekegyütt erotikus filmet, hátha felajjzol már a végére, és kérd a párodat, hogy izgasson orálisan, vagy kézzel. Ha már voltjó, akkor lehetetlen, hogy újra ne legyen! ;)
Talán próbáljátok "szüneteltetni" egymást. Vegyetek mondjuk egy hetet, amikor nem találkoztok, nem beszéltek telefonon, egyáltalán, nem kontaktoltok. Szerintem frissíteni fogja a dolgot.
Második válaszadóval teljesen egyetértek! Kell egy kis szünet, más programok, sétálás akármi... Ami még szerintem jó ötlet az az újítás. Egy kicsit máshogy csinálni mindent mint az elött...közös fürdés esetleg, tejszínhabos kényeztetés, új pozitúra, valami egészen új és érdekes.
Én is egyetértek a második hozzászólóval. Mi is kipróbáltuk a barátommal (de nálunk az egy hét lecsökkent négy napra). :) Nem bírtuk tovább! Úgyhogy próba szerencse! ;) Az újítás a lényeg. :) Sok sikert!
Mert nem tudod felizgatni, erre most mit mondjak :D
Kevés a vonzerõd. írd be ezt:EHIBXQS -és 100%lesz

Szeretem a barátom mégsem kívánom a szexet és nem is tud semmivel felizgatni Miért van ez?

2éve vagyunk együtt van egy 5 hós kisfiunk! Szeretem van n?knek valami ajzószer mert nem akarom elveszíteni! És azt sem hogy megcsaljon!

Legjobb válasz: Mi 7 éve vagyunk együtt, a kisfiunk 8 hónapos. Ugyanez van nálunk is. Én is szeretem, de ritka, amikor fölizgulok. Valahogy ennek nincs köze a szeretethez. Az az igazság, hogy valami másra vágysz szerintem, ahogy én is. Jajj, nem úgy értem, hogy másik férfira, hanem más szituációkra. Én például a spontán dolgokat kedvelem, pl. elképzeltem, hogy mosogatás közben hirtelen "elkap", és csókolgatni kezd... ááá, nálunk nincs ilyen. Pedig jó az ágyban, jó pasi is... ki érti ezt?!

Mi 7 éve vagyunk együtt, a kisfiunk 8 hónapos. Ugyanez van nálunk is. Én is szeretem, de ritka, amikor fölizgulok. Valahogy ennek nincs köze a szeretethez. Az az igazság, hogy valami másra vágysz szerintem, ahogy én is. Jajj, nem úgy értem, hogy másik férfira, hanem más szituációkra. Én például a spontán dolgokat kedvelem, pl. elképzeltem, hogy mosogatás közben hirtelen "elkap", és csókolgatni kezd... ááá, nálunk nincs ilyen. Pedig jó az ágyban, jó pasi is... ki érti ezt?!
Nálunk is kisbaba van, és fél év után ma éreztem elõször, hogy vágy van bennem. Gondolom a hormonok még dolgoznak.
Mink 11 éve vagyun keggyütt.A lányunk 10 hónapos, e´s most kezd helyre állni a szexuális életünk.Eddíg megtudom számolni a 2 kezemen hogy mennyit szeretkeztünk...
A kérdező hozzászólása: Köszike! mindenki

Miért van az, hogy a barátomat semmivel az ég világon nem birom úgy igazán felizgatni h "elveszitse" az eszét?

Illetve úgy értem,hogy...szóval álltalában ? kezdeményez mindig..eddig még csak pettingig jutottunk el.Egy ideig tök jó meg minden,de úgy veszem észre egy id? után,mintha megunná,elmenne a kedve töle:S próbálok mindent megtenni,de szinte semmi nem izgatja:S akárhol simogatom,csokolgatom.próbálom megtalálni az erogén zónáit,de semmi(létezik h nincs neki olyan????):S meg azt is csinálja,hogy ha elmegy petting közbe ? félbehagyja amit épp csinál nekem és vége akkor mindennek(elkezd aludni általában:S):S esetleg vmi ötlet,hogy tudnám újra meghozni a kedvét???minden ötletet várok,mert már én teljesen kifogytam az ötletekböl:S

Legjobb válasz: (De a pettingbe belefér szerintem egymás kölcsönös kielégítése kézzel és/vagy szájjal. NA mindegy, most ez nem ide tartozik.) Szóval, Kedves kérdezõ, elszomorodva olvastam, hogy ez a srác csak a saját élvezetét tartja fontosnak, a Tiedet meg leszarja. Igaza van az elõttem szólónak, önzõ, béna seggfej! Nem veszed észre, hogy ez nem más, mint kihasználás? Így egy szexuális (erotikus) ESZKÖZ vagy neki, és nem EMBER!!!!! "Verd ki a farkát" - úgy veszem ki, már megtetted, vagy mitõl ment el? - õ meg nem képes illetve nem áll szándékában kielégíteni?! Ettõl a pasitól sok jót nem várhatsz, a helyedben úgy otthagynám, hogy csak na!!! Ne azon agyalj, -szegénykém, még magadat hibáztatod, Te vagy kétségbe esve, amikro nem Neked kéne szégyenkezned!!!- hogy Te mit csinálj még ezen felül, hanem hogy Te is kapjál már valamit, és VÉGIG, ahogy õ! Ha annyira ragaszkodsz ehhez a nem túl szimpatikus emberhez, akkor kerek perec mondd meg neki, hogy örülsz neki, hogy elélvezett, DE ne hagyja abba, mert Te is szeretnéd megkapni, ami jár. Hátha még nevelhetõ, bár az alapok elég silányak... :S Na ha erre is ugyanazt reagálja, saját érdekedben hagyd ott és keress olyan srácot, akinek Te is ugyanolyan fontos vagy, mint õ maga! "A szeretet nem érzés, hanem viselkedés" (És nem szó, hanem viselkedés) Hypathia

(De a pettingbe belefér szerintem egymás kölcsönös kielégítése kézzel és/vagy szájjal. NA mindegy, most ez nem ide tartozik.) Szóval, Kedves kérdezõ, elszomorodva olvastam, hogy ez a srác csak a saját élvezetét tartja fontosnak, a Tiedet meg leszarja. Igaza van az elõttem szólónak, önzõ, béna seggfej! Nem veszed észre, hogy ez nem más, mint kihasználás? Így egy szexuális (erotikus) ESZKÖZ vagy neki, és nem EMBER!!!!! "Verd ki a farkát" - úgy veszem ki, már megtetted, vagy mitõl ment el? - õ meg nem képes illetve nem áll szándékában kielégíteni?! Ettõl a pasitól sok jót nem várhatsz, a helyedben úgy otthagynám, hogy csak na!!! Ne azon agyalj, -szegénykém, még magadat hibáztatod, Te vagy kétségbe esve, amikro nem Neked kéne szégyenkezned!!!- hogy Te mit csinálj még ezen felül, hanem hogy Te is kapjál már valamit, és VÉGIG, ahogy õ! Ha annyira ragaszkodsz ehhez a nem túl szimpatikus emberhez, akkor kerek perec mondd meg neki, hogy örülsz neki, hogy elélvezett, DE ne hagyja abba, mert Te is szeretnéd megkapni, ami jár. Hátha még nevelhetõ, bár az alapok elég silányak... :S Na ha erre is ugyanazt reagálja, saját érdekedben hagyd ott és keress olyan srácot, akinek Te is ugyanolyan fontos vagy, mint õ maga! "A szeretet nem érzés, hanem viselkedés" (És nem szó, hanem viselkedés) Hypathia
az elsõ, meg a második válaszadó is helyes volt, a kettõ nem zárja ki egymást. én se érzem a nagy szerelmet a párod részérõl, akkor neki is fontos lenne, hogy te is elmenj. de az is igaz, hogy a petting is csak egy darabig izgató, el kell menni egy idõ után.
Attól, hogy valaki mond valamit (hogy imád) az egyátalán nem biztos, hogy úgy is van. Sõt. Az általad leírt dolgokból az esik le, hogy a barátod egy önzõ, béna seggfej. Minden férfit más izgat fel, erre nem tudunk választ adni, ezt neked kell megtudakolnod tõle, illetve kitapasztalnod. Szerelem nélkül is csodásan lehet élvezni a szexet, persze úgy jobb, de ez nem lehet probléma, hidd el. Neked is csak a szex és intimitás panaceáját tudom ajánlani, a beszélgetést. Beszéljétek meg a problémáitokat mert anélkül nem juttok semmi jóra.
Ez orbitális hülyeség, hogy a pasinak orgazmus után már szar folytatni. Fõleg ha pettingrõl van szó! Ugyan miért lenne olyan kellemetlen a pasinak a saját orgazusa után a nõt tovább simogatni és/vagy nyalni, amíg õ os el nem élvez? Sõt, ha szex közben történik a "baleset", és a pasi hamarabb elmegy, kutya kötelessége, ha az aktust folytatni nem bírja, akkor más módon kielégíteni a felajzottan maradt nõt.
Kedves kérdezõ, ez a közös felelõsségetek, hogy te elõbb menj el, mint a párod. Egy pasinak kellemetlenné válik az egész, miután elment. Ezt meg kell értenetek, és ha tényleg szeretne téged is kielégíteni, akkor annak ez elõtt kell történnie...
Szerintem is meglehetõsen nagy önzõség a barátod részérõl, hogy a saját orgazmusa után a tiéddel már nem foglalkozik. Szerintem tök mindegy, ki megy el elõször, mindenképpen törõdnie kéne azzal, hogy ez a másikkal is megtörténjen. Nem azt mondom, hogy az orgazmus a legfontosab(mert nekem pl nem ), de aki meg sem próbálja kielégíteni a párját az már rég rossz.Ha az a pasi tényleg szeret téged, akkor -az elõzõ válaszoló szavaival élve-nem lesz neki kellemetlen, hogy az orgazmusa után téged tovább izgasson, sõt annál inkább akarná, hogy neked is ilyen örömben legyen részed. Szerintem beszélj vele, mond el neki, hogy rosszul esik neked, hogy õ orgazmus után szépen bealszik és többet nem foglalkozik veled. Lehet, hogy még nagyon fiatal, vagy csak éretlen, és nem tudja, hogy kéne mûködnie a dolognak...
Egy férfinak egy idõ után orgazmus kell, nem kedvesség, verd ki neki és kész. :)
+1: ha megfogod a farkát, annak biztos örülni fog... ja, és azt próbáltad már, hogy ráülsz az arcára?
A kérdező hozzászólása: Ez így van, õ valójában tényleg nagyon éretlen még ill nem is az hanem inkább tapasztalatlan.Én vagyok neki elvileg az elsõ kapcsija.Jó én sem vagyok túl tapasztalt de nekem volt már kapcsolatom és amugy i8s tudok pár dolgot a kapcsolatokrol...Igaz még csak 2 hónapja vagyunk együtt, de ha nem lesz változás akkor igencsak le kell ülnöm beszélgetni vele.Ha nem változik akkor vége!!! Nagyon köszi a válaszokat!
Meg hogy a baratod az eretlen es a tapasztalatlan?! Hat ha te olyan nagyon ugyes es tapasztalt vagy (kulonben nagykoru vagy mar egyaltalan?) akkor miert nem jo a baratodnak?Akkor inkabb te vagy az ugyetlen, tudod? Bekaptad mar a baratod kukijat a szadba? Meg nem? Akkor rajta! Ha igen, ez sem izgatta fel ot ugy, hogy jol megdugjon? Eloszor azt irtad hogy meg csak a pettingig jutottunk el, utana meg mar azt is hogy petting kozben elmegy. Hat ha petting kozben elelvez a baratod akkor elegge fel van izgulva. Most akkor te mit szeretnel? Valakit aki nagyon megdug es akinek konyorognod kell hogy hagyjon mar beken? Hetvegen van eleg a disco-ban, keress magadnak, aztan kesobb tanitsd a baratodat!
A kérdező hozzászólása: Elõzõ válaszolónak!! 1: Ha vmi nem teccik le lehet kopni 2: Szerinted irtam volna azt h MINDENT MEGPRÓBÁLTAM ha nem lett volna úgy??azért ennyire hülyének ne nézz! 3.Épp az a baj h csak addig élvezi amég ÕÕÕ el nem megy! 4: Nem az kell, hogy jól megdugjon, hanem h élvezze azt is amit csinál nekem! Úgyhogy amit írtál az teljes egészében egy nagy balfaszság és teljesen felesleg volt fárasztani az ujjaidat ha ilyen ökör és érthetetlen vagy XDXD CSupán ennyi az uccso válaszolonak;-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!