Találatok a következő kifejezésre: Miért nem fel sok (82 db)

Miért ilyen buták az emberek, miért tesznek fel ilyen sok buta kérdést ilyen bután megfogalmazva, ilyen borzasztó rossz helyesírással? Gyerekek, ennyire nem tanultok?

Legjobb válasz: Itt a GyiK-on eléggé kontraszelektáltak az emberek. Sokan azért kérdeznek, mert a google-t se tudják használni, nem beszélnek idegen nyelven, stb... Én fõleg mások véleményét akarom megtudni, de aki tényleg kérdezni akar, az keressen fel szakértõt. A politika rovat a legrosszabb, már csak a szerelem-szexet olvasom, az legalább vicces, de régen jobb volt. Állatos kérdésnél pl. aránytalanul sok a hörcsögös kérdés, ami mutatja, hogy funkcionális analfabéta kisgyerekek körében mennyire népszerû a GyiK.

Itt a GyiK-on eléggé kontraszelektáltak az emberek. Sokan azért kérdeznek, mert a google-t se tudják használni, nem beszélnek idegen nyelven, stb... Én fõleg mások véleményét akarom megtudni, de aki tényleg kérdezni akar, az keressen fel szakértõt. A politika rovat a legrosszabb, már csak a szerelem-szexet olvasom, az legalább vicces, de régen jobb volt. Állatos kérdésnél pl. aránytalanul sok a hörcsögös kérdés, ami mutatja, hogy funkcionális analfabéta kisgyerekek körében mennyire népszerû a GyiK.
Tudod az emberi intelligenciának nincsenek se határai se mélypontjai:D
Szépen, udvariasan megfogalmazott válaszokra pedig miért sértõdik meg a kérdezõ? Kérdésben közölni kellene, csak pozitív, kérdezõnek igazat adó választ fogad el.
Sok gyerek van itt.. Nem ritka, hogy a kérdezõ csak 10 éves. Õk meg még nem tudnak olyan jól fogalmazni. Plusz ez internet bárki használhatja a világ bármely részérõl, nem feltétlenül mindenkinek magyar itt az anyanyelve. Sokan alig tudják használni a gépet, gondjuk van a gépeléssel. Sokan írnak mobilról, ill. nem magyar billentyûzettel. Éjszaka fáradtan kicsit nehezebb odafigyelni, megérteni pl. a kérdéseket. Az is elõfordulhat, hogy valaki nagyon rossz passzban van (pl. segítségre van szüksége, mert beteg, elhagyták, eltévedt, elrontott valamit..). Sokan válaszolnak munkaidõben gyorsan, így meg könnyû gépelési hibát csinálni.
Épp most tettél fel egy kérdést...ennyire buta vagy ? :D

Miért nem áll fel a páromnak? Sokáig bírja. Nem kíván? (bővebben)

Az a helyzet, hogy a páromnak nem áll fel teljesen egyb?l a pénisze. Amikor csókolózunk, lekerül a ruha, még csak félkész állapotban van, és hiába vagyok meztelen, nem keményedik meg neki teljesen. Általában kézzel kell felállítanom, vagy szájjal. És amikor szeretkezünk, elég hosszan bírja. Kb 1 órát. Fél éve vagyunk együtt, de az elején is iylen sokáig bírta. A legels?nél is. Egyébként el?fordult már h "száraz orgazmusa" volt. Nem kíván eléggé?????? Õ azt mondja igen, de nekem ezek a jelek nem azt mutatják. :( 19L

Legjobb válasz: Figyi. Attól, hogy nem áll fel neki teljesen a csókolózástól meg a Te meztelen testedtõl, az még nem azt jelenti, hogy nem kíván (eléggé). Szerinted mire találták ki az elõjátékot? Ha jól belegondolsz, biztos, hogy Te sem leszel minden egyes alkalommal teljesen nedves pár heves csóktól és a meztelen pasidtól. "Általában kézzel kell felállítanom, vagy szájjal." És? Kényezteted a férfit, akit szeretsz. Neki is jó és remélhetõleg Neked is. Nem jó érezni, amint a kezedben, a szádban nõ, dagad, keményedik a pénisze? Mert szerintem ennél nem sok jobb dolog van. Néha jobb, mintha engem kényeztetne - és nem azért, mert azt rosszul csinálja. Szóval kislány, nyugi, attól, hogy kell neki az elõjáték és utána sokáig bírja (örülj neki, az 1 órás vagy hosszabb szex az valami isteni, kis mázlista vagy) még akar, kíván Téged. 21/L

Elõttem lévõ szinte szó szerint leírta amit szerettem volna :O Egyetértek vele kedvedért férfi szemmel kifejtem h megbizonyosodj mind két nem így vélekedik :D Ha egy fiatal fiú, egészséges (mai szemmel nézve) sexuális fejlõdést él át.Elsõ merevedés magömlés stb. telnek az évek különbözõ parzner és izgalmi állapot. Elõbb utóbb nem lesz rá olyan behatással sem egy sexjelenet sem semmi ha egy két csóktól és a te meztelen testedtõl állnia kéne (már meg ne haragudj a következõ mondatokért) De egy pornófilm nézésétõl konkrétan ejakulálnia kéne ??:O Örülnél neki ha nyáron a strandon egy dögös "mini bikinis" csaj elsétál mellette õ meg áll mint a cövek miközben épp a te kezedet fogja ? Sztem nem :D Nem tudom mit vársz a következõ kérdésed ebben a témában az lesz h "lehajoltam 3 réteg ruhában elõtte egy le esett tollért és nem akart megdugni" vagy mi ? Egyszerûen nem baj ez sõt örülj neki ha csak a puszta meztelen tested látványa akkora gyönyört okozna neki amit te vársz tõle és ezt megspékelnétek egy komoy elõjátékkal orállal stb-vel akkor szted az aktus maga meddig tartana? Megsúgom töredékéig a jelenleginek egy 20 éves férfinak így kell már mûködnie, különben olyan lenn mint egy kanos kamasz:D 21/F
Figyi. Attól, hogy nem áll fel neki teljesen a csókolózástól meg a Te meztelen testedtõl, az még nem azt jelenti, hogy nem kíván (eléggé). Szerinted mire találták ki az elõjátékot? Ha jól belegondolsz, biztos, hogy Te sem leszel minden egyes alkalommal teljesen nedves pár heves csóktól és a meztelen pasidtól. "Általában kézzel kell felállítanom, vagy szájjal." És? Kényezteted a férfit, akit szeretsz. Neki is jó és remélhetõleg Neked is. Nem jó érezni, amint a kezedben, a szádban nõ, dagad, keményedik a pénisze? Mert szerintem ennél nem sok jobb dolog van. Néha jobb, mintha engem kényeztetne - és nem azért, mert azt rosszul csinálja. Szóval kislány, nyugi, attól, hogy kell neki az elõjáték és utána sokáig bírja (örülj neki, az 1 órás vagy hosszabb szex az valami isteni, kis mázlista vagy) még akar, kíván Téged. 21/L
Bocs, de szerintem sincs semmi gáz a dologban. Örülj, mint majom a farkának, hogy 1 óráig bírja, az enyém 10 percig megszakításokkal! Ne haragudj rám, de kérlek ne reklamálj emiatt!!!!!! Ettõl 1000x nagyobb problémák lehetnek és vannak másoknak szex terén! 22/L
vagy ronda, vagy.Vagy beteg a párod, vagy csak homár.
LOL XD Tuti szõke csaj lehetsz ha még az oldalon is belépve maradsz xD xD Ezt szivtad ekkor hombár hogyan lehetsz XD 14/L
A kérdező hozzászólása: nagyon viccesek vagytok......:)
nincs olyan hogy száraz orgazmus.
nem próbálod ki velem? :D 21/F
Nem viccnek szánom és nem is sértésnek, de nem kizárható, hogy tényleg meleg a párod. Ebben az országban a legtöbb meleg (foleg a ff-k) még mindig csak titokban csinálja és rengeteg meleg férfinak van családja, gyerekei. Nem egy olyan sztorit lehetett már hallani, olvasni ahol hosszú házasság után jött rá a feleség erre. Azt mondjuk felfogni sem tudom, hogy ha valójában a férfiakra izgulnak akkor hogy képesek nõkkel is teljesíteni. Férfi vagyok és hetero. Felmérések szerint a felnõttek 5% homosexuális tehát a nagy számok alapján szinte mindenkinek ismernie kellene legalább 1 meleget, nekem még sincs és a legtöbb ismerõsõm akit megkérdeztem sem rendelkezik beismerten meleg ismerõssel. Szóval a többségük elég jól titkolja.
Drágám! Ezt miért itt kell kitárgyalni?! Mégi mit akarsz ezzel? Talán ha jobb lenne az elõjátékod akkor felállna. Mondjuk a barátnõdre elõtt felállt!!! Ja és Kicsim kár volt belépve maradnod!!!!
Elõtte veri ki sex camon és azután már elmegy a kedve a gombás puncidtól!
Milyen gyakran vagytok együtt? Lehet, hogy a gyakoriságon kéne változtatni, pl, ha túl gyakori, akkor kivárni egy kicsit, hogy kívánjon. Az amit írtál egybõl eszembe juttatott egy dolgot. Nekem akkor fordul elõ, hogy nehezen áll fel, és sokáig bírom, és mikor elmegyek még csak nem is jön semmi, amikor elõtte nem sokkal már egyszer elmentem. Az nem merült még fel lehetõségként, hogy elintézi magát?
Egyrészt teljesen normális. Nem mindenkinek áll fel már egy csóktó. Nem jelent semmi ilyesmit, hogy ne kívánna téged. Másrészt nem értem, mi a bajod egyáltalán vele. Örülj neki, hogy ilyen sokáig bírja! Az meg tényleg utánozhatatlan érzés, mikor a szádban nõ meg a sokszorosára, úgyhogy kezdjétek mindig így, és élvezd ki minden alkalommal! ;)
Nekem meg valami hormontúltengésem van és áll a farkam ha kell, ha nem. Ha csak belesúg a fülembe, már alig birom a nadrágomban tartani.
Itt három probléma lehet - és akkor most mondjuk ki egyenesen és õszintén: - vagy te vagy ronda, - vagy egyszerûen [email protected] vagy az ágyban - vagy a kedves párod homoszexuális. Más ok nem lehet. Üdv!
A kérdező hozzászólása: 20 éves :/
40+ van a embered?
Ez attól is függ hogy mekkora a szerszáma, mert ha nagy (eléggé) akkor több idõ kell neki.

Engem sokan utálnak az iskolában (megvan rá az okuk, tettem fel néhány embernek sok hülye kérdést). De az miért van hogy sok esetben olyanok is utálnak, akikhez még szinte nem is szóltam, nem beszéltem velük? 14/F

Ja meg az hogy miért nem adnak esélyt újra haverkodni, miután régen hülye kérdéseimmel idegesítettem ?ket, már nem tenném, de esélyt miért nem adnak megváltozni?

Legjobb válasz: 10:05- Köszönöm, hogy hozzászóltál, de lenne egy apró javítanivalóm a véleményeden: ez a tanács hasznos volna, még 14 évesek esetében is, ha a kérdezõ megértené amit leírtam. Mivel nem kaptam visszajelzést arra gondolok, hogy valószínûleg a kérdezõ nem fogta fel az üzenetem és ezt sajnálom, de ebben az esetben érvényesül az, hogy egy embert elvezethetsz a kútig, viszont innia már nem tudsz helyette. Üdv !

10:05- Köszönöm, hogy hozzászóltál, de lenne egy apró javítanivalóm a véleményeden: ez a tanács hasznos volna, még 14 évesek esetében is, ha a kérdezõ megértené amit leírtam. Mivel nem kaptam visszajelzést arra gondolok, hogy valószínûleg a kérdezõ nem fogta fel az üzenetem és ezt sajnálom, de ebben az esetben érvényesül az, hogy egy embert elvezethetsz a kútig, viszont innia már nem tudsz helyette. Üdv !
Gondolom elterjedt a híred... sajnos ez normális reakció... az emberekben a bizalmat újra fel kell építeni... kemény meló, de sztem sikerülni fog... én drukkolok
Arra én is kíváncsi lennék. Lehet hogy nem maguk a kérdések, hanem a viselkedés az ami elrontotta a dolgokat.
Azt megkérdezhetem, hogy mik voltak azok a hülye kérdések?Kíváncsi vagyok:-)Amúgy szerintem a "hosszú" válaszolónak tényleg jó volt a tanácsa.
miért itt veszekedtek?
11:01 vagyok. Egy csomó tényezõt figyelmen kívül hagysz. Például a kérdezõ befolyásolhatóságát, akaraterejét, azt hogy mennyire képes félni. Ez mind összefügg abban, hogy véghez tudja e vinni ezt amit leírtál, és szerintem 14 évesen még nem fog menni, egyenlõre még nem.
11:01- Tévedsz, nem az osztályért kell megváltozzon, hanem saját magáért. Ezenkívül meg nem lehet így gondolkozni, hogy "na, ez az osztály úgyis romlott, úgyhogy mit számít, hogyha én is csináltam sok hülyeséget és utána meg sem próbáltam javítani, mit számít úgyis?", hát ez nem épp így van. Csak azért, mert nem várunk vendégeket attól még kitakarítjuk a házat, ha már volt idõnk összepiszkolni azt.
Bár én lány vagyok, velem is ez volt a helyzet általánosban. Amikor még bekerültem az iskolába (6 évesen) igencsak hisztis voltam, minden nap bõgtem, és ráadásul meg kell mondjam, suttyó is voltam, mert mindenkit beárultam, aki nem csinált jó dolgot. Azóta kinõttem ebbõl, de az én drága barátaim mindenkinek így mutattak be, aki mindenen bõg, és áruló stréber. nEKEM csak a középsuli segített. :D
10:05 vagyok Megérteni és megtenni két különbözõ dolog. Függ a környezetében/osztályában lévõk személyiségétõl. Függ attól, hogy vannak e olyan emberek az osztályában akiknek eldeformálódott személyiségük miatt képesek valakit örökre megutálni, ezt sem tudhatjuk. Több millió tényezõ játszhat még közre, így a tanácsodat végsõ esetben csak egy lehetséges pozitív végkimenetelnek lehet tekinteni.
A kérdező hozzászólása: Értettem én amit írtál
15:36 Ez valóban hasznos tanács. Vagyis az lenne, ha nem 14 évesekrõl lenne szó.
Ebben a korban nem menõ jóban lenni azzal, akit sokan utálnak. Majd kinövik.
Az elõször a külsõdön is látszódjon és persze az is jó, ha valamit iskolán kívül csinálsz és megtudják...
A kérdező hozzászólása: megkérdeztem tõlük ilyeneket hogy szoktak-e verekedni meg hogy mitõl félnek, szóval hülyeségeket. de szerintem ez a két leghülyébb kérdés amit krédeztem, ez a kettõ. ti mit szóltok ezekhez?

Az USA-n már látszik, hogy gazdaságilag nem fogja olyan nagyon sokáig bírni. Ha ez így van, Magyarország miért nem lép ki a NATO-ból, és lesz inkább semleges? Az Arabok fel vannak készülve egy ilyenre! MI MIÉRT VAGYUNK ILYEN SÜKETEK?

Legjobb válasz: Mondjuk az USA összeomlását annyiszor jósolták. De tételezzük fel, hogy a gazdasága meggyengül Ennek mi köze a NATO tagsághoz? Milyen szövetség védene meg minket bajban? A ruszkik? Mi nem vagyunk Svájc. Ahogy ki néz nem is leszünk soha.

Mondjuk az USA összeomlását annyiszor jósolták. De tételezzük fel, hogy a gazdasága meggyengül Ennek mi köze a NATO tagsághoz? Milyen szövetség védene meg minket bajban? A ruszkik? Mi nem vagyunk Svájc. Ahogy ki néz nem is leszünk soha.
Mibõl látod, hogy nem fogja nagyon sokáig bírni? Amúgy a nagy birodalmak nem szoktak csak úgy egy év alatt szétesni és radikálisan elgyengülni, max egy világháborúnál történhet ilyen. A Római birodalomnál sem az történt, hogy a csúcson voltak, aztán hirtelen zutty. Kellett hozzá vagy két-három évszázad, mire a gazdaság és a katonaság a csúcsról a mélybe pottyant. Az USA sem fog csak úgy hirtelen "elbukni", max évtizedek alatt szép fokozatosan elgyengül, veszít a jelentõségébõl. HA egyáltalán így történik.
Azt nem tudom miért vagy süket és kivel. De az, hogy az USA éppen nem a világ legjobban fejlõdõ országa, nem jelenti azt hogy ki kell hátrálni mögüle. Azt hogy nem bírja sokáig gazdaságilag nem tudom nálad mit jelent, de ebben a században nem tud olyan történni, ami miatt kiesne a meghatározó szerepbõl akár gazdaságilag, akár katonailag. Ez semelyik másik országról nem mondható el.
Jelenleg az USA GDP-je a világ GDP-jének az ötöde. Gazdaságilag elég erõs. A NATO-ból miért is kéne kilépni? Nem mi vagyunk süketek, te vagy tájékozatlan és hülye.
Meg egyébként is...tudod milyenek az amerikaiak? Ha valami nem 100%-os nekik vagy 100%-osan sikeres hanem csak 98% akkor visítanak hogy micsoda veszteség meg micsoda válság.

Nem ért meg.29 éves, mit akar? ! Mi az, hogy haza jöttünk és nem velem él? Miért hallgat jobban az anyjáékra, hiszen én vok a menyasszonya? Miért nem áll mellém? Sokan udvaronának, de én már félek egy újabb csalódástól! Én már soha nem leszek boldog? !

Lassan 3 éve vok együtt a párommal. Minden happy volt, boldog voltam vele, eljegyeztük egymást. Kimentünk külföldre dolgozni, úgy éltünk, mint férj és feleség, de fél éve hazajöttünk és ? otthon lakik a szüleinél én itthon az enyéméknél. Ezt sem étem miért?! A családjával nem jó a kapcs. (beleszólnak mindenbe, emiatt sokat veszekszünk. ). Mondtam neki, menjünk albérletbe, mert én már ezt nem bírom, hogy ? ott én itt. Gyereket szeretnék, de neki az a válasza ? nem fizet albit, majd gy?jt házra. És míndíg Majd Majd egyszer úgyis együtt lakunk. Elegem van, mióta otthon van, meg van változva! Nem bír az anyjából kibújni! Már nem is nagyon beszélünk, mert ha mégis csak jól összeveszünk.

Legjobb válasz: Hát ülj le vele és próbáld megbeszélni ilyeszd meg hogy így nemmaradtok sokáig együtt.

Hát ülj le vele és próbáld megbeszélni ilyeszd meg hogy így nemmaradtok sokáig együtt.
A kérdező hozzászólása: Szia! Igen csak ezen már túl vagyunk...:( Most mit tegyek?
hát mire összegyûjt egy házra valót addigra lesztek vagy 60 évesek, ez biztos, tehát ebben ne bízz. illetve ha a menyasszonya vagy akkor miért nem vesz el? ezt õ sem gondolhatja komolyan. elõbb utóbb biztos hajlandó lesz az albi megoldásra, mert ez így nem megy, szóval akkor egyértelmû hogy el fogod hagyni, azt meg gondolom õ sem akarja. úgyhogy szépen vázold fel neki a lehetõségeket és érvelj, és szerintem szabj egy határidõt, mondjuk fél évet. ezidõalatt készüljön fel, vegyen könnyes búcsút anyától és költözzön össze veled. ha ezt nem teljesíti akkor elhagyod. ezt hívják úgy hogy kompromisszum, ennyit tehetsz az ügyért hogy neked is megfeleljen.

Én is PCOS vagyok. De nekem a dokim csak Norcolutot írt fel. Clostit nem (mert sokat olvasom h sokaknak ezt írják fel). Én miért nem azt kaphatom?

Legjobb válasz: A norclut vérzésed hozza meg peteérést nem segíti elõ csak rendszerezi amíg szeded addig nem jön meg ha nem szeded megjön. Mikortól kell szedned és mennyi ideig? Mikorra hívott vissza az orvos?

A norclut vérzésed hozza meg peteérést nem segíti elõ csak rendszerezi amíg szeded addig nem jön meg ha nem szeded megjön. Mikortól kell szedned és mennyi ideig? Mikorra hívott vissza az orvos?
A kérdező hozzászólása: Na de ez az hogy nekem sincs peteérésem. Akkor én miért ezt kapom? Még mindig nem világos :( Már hónapok óta szedem, csak így jön meg...
Én ma megyek vissza a dokimhoz, lapar után vagyok, és már nagyon szeretnénk a babát. Kiváncsi vagyok nekem mit fog adni!
én duphastont szedtem a 11 naptól napi 1 a 11. napig ezt 2x lezajlott és ebben a hónapban kaptam clostilt.A PCOS-ra kapsz met-et? Szerintem ha legközelebb mész(vérzés elött) kérdezz rá hogy te mért nem kapsz?

Sok ember miért nem szereti vagy fél a rendõröktõl?

Haverokkal vagyok akkor valaki meglátja õket zaklatott lesz, meg "jaj rendõrök" stb. - Sok embertõl hallottam már ezt. Ha meglátom õket biztonságban érzem magam.

Legjobb válasz: A rendõr típikusan a gyengébet keresi, éltem külföldön 5 évet, Írország és Angliában. Ott a rendõr csak akkor csinál veled valamit, ha te is teszel. Ott sose kötekedtek.És ott ha valaki csinál valamit, teljesen mindegy hányan vannak, vagy milyen a bõrszínûk. Nem félnek, és teszik a dolgukat. Nem mondta senki, hogy jobban csinálná, viszont tõlünk nyugatabra, kicsit normálisabbak. 5 év alatt egyszer se igazoltattak, pedig látszott, hogy nem helyi vagyok, ittasam mentem haza többször. Bajt nem csináltam, így nem is állítottak meg. 2 éve mióta hazajöttem, többször sikeült összefutnom velük, mindig kiderült, hogy semmi dolguk velem. Csak belém egyszerébb belém kötni, és mint a nagy kancigányba. Többször állítottak félre minket, bezzeg, aki 200 elmelt melletünk a bmw-ben, cigó, azt nem állították meg. Apósom kocsijáról a parkolóban leszedték a katalizátort, 6 óra múlva jöttek ki, majd közölték, hogy értesítenek. Na pont úgy értesítettek, ahogy téged. Biztos vannak rendesek, de nem találkoztam velük.

A rendõr típikusan a gyengébet keresi, éltem külföldön 5 évet, Írország és Angliában. Ott a rendõr csak akkor csinál veled valamit, ha te is teszel. Ott sose kötekedtek.És ott ha valaki csinál valamit, teljesen mindegy hányan vannak, vagy milyen a bõrszínûk. Nem félnek, és teszik a dolgukat. Nem mondta senki, hogy jobban csinálná, viszont tõlünk nyugatabra, kicsit normálisabbak. 5 év alatt egyszer se igazoltattak, pedig látszott, hogy nem helyi vagyok, ittasam mentem haza többször. Bajt nem csináltam, így nem is állítottak meg. 2 éve mióta hazajöttem, többször sikeült összefutnom velük, mindig kiderült, hogy semmi dolguk velem. Csak belém egyszerébb belém kötni, és mint a nagy kancigányba. Többször állítottak félre minket, bezzeg, aki 200 elmelt melletünk a bmw-ben, cigó, azt nem állították meg. Apósom kocsijáról a parkolóban leszedték a katalizátort, 6 óra múlva jöttek ki, majd közölték, hogy értesítenek. Na pont úgy értesítettek, ahogy téged. Biztos vannak rendesek, de nem találkoztam velük.
Engem életemben egyszer igazoltatott rendõr, akkor még volt Budapest parádé. Épp munkából mentem haza, és a nyugati metróba akartam lemenni. Erre kiszedett a rendõr a tömegbõl. Mellettem a buszt üres pezsgõs üveggel dobálták. Mikor rákérdeztem, hogy miért nem azokat igazoltatja, akik a buszt dobálják? Õk visszakérdezett, hogy van-e kedvem 72 órára bevonulni? Ezek után kapott egy telefont, felvette, és arréb ment vagy 40 méter. A személyim nála volt, mehettem utána, majd visszakérdezett, miért követem. Na ez a rendõr. Segíteni nem tud, kötekedni igen.
"a rendõr a pártállam elnyomó apparátusának az egyik közvetlen végrehajtója." Ez ma sincs másképp, csak már küldetéstudatot is neveltek beléjük.
Azért mert a rendõr nem véd meg csak terrorizál. Egy cigány csoporthoz az életben nem megy oda, de egy kisiskolást nyugodt szívvel igazoltat. Gyávák és képmutatóak. Csak szolgálnak nem védenek, de nem az embert szolgálja csak azt aki fizet. Rendet nem tart csak beáll lesifotósnak és vámol. Olyat hogy egy rendõr megvéd valakit én nem nagyon halottam. Nagy duzzogva kimennek valami belyelentésre és esetleg csinálnak valamit ha nem találnak kifogást miért ne csináljanak.
Mert nem azt teszik, amit én szeretném, ha csinálnának, ugyanezen okból gyûlölöm az emberiség 99, 99999%-át is. Értelme sincs, meg hasznom sem származik nem, de legalább jól esik és ingyen van.
Mert magyarországon legnagyobb bûnözõk a rendõrök. Nõket erõszakolnak meg, körtét és disznót lopnak, halastóban gereblyéznek, drogot árulnak, cigarettát csempésznek, ha elütnek valakit azt meg behúzzák a legközelebbi bokorba.
Nekem eddig java részt jó tapasztalataim voltak velük, de azért fõleg az idõsebbekben ott él a mélyen beégett kép, hogy a rendõr a pártállam elnyomó apparátusának az egyik közvetlen végrehajtója.
Én is meg szoktam rezzenni sokszor ha rendõrt látok.Méghozzá azért mert szokásom otthon hagyni a személyi igazolványomat.És ilyenkor rimánkodók ne, hogy igazoltassanak:) .Nem hiányzik a bírság.De eddig jól meg úsztam, pedig 70% otthon hagyom.
Vagy takargatnivalójuk van, vagy életükben egyszer rossz emlékeket szereztek egyetlen rendõr miatt, és azóta az összeset egy kalap alá veszik vele...
Bírom az általánosításokat, az embereknek van 2-3 rosz élményük és akkor mindenki rossz, gonosz, lehet lepontozni érte, én eddig 6x érintkeztem rendõrrel(most hogy így összeszámoltam) és mindegyikük korrektül, pozitívan jártak el, még ha bírság is lett a vége, semmi olyat nem tettek ami a jogaimat sértette vagy törvénybe ütközött volna. A vicc az, hogy az emberek okosabbnak hiszik magukat, sõt szerintük õk jobban tudnák csinálni, egy ország szervezését egy rendõri feladat elvégzését igazából bármi ami szóba jön rezenciósan blokkolják elsõsorban ez a baj az országgal, de nem véletlenül mondják, hogy Magyarország a 10.000.000 bíró országa, nah de mindegy is...
azért, mert nincsenek tisztaban a jogaikkal, meg sokan ugy vannak ha rendört lát fizetnie is kell, vagy kitalalnak neki vmi hülyeseget. nekem is a rendör szóról a büntetés jut eszembe, sárga csekk. nem a védelem.
"Egy cigány csoporthoz az életben nem megy oda, de egy kisiskolást nyugodt szívvel igazoltat. " Talán ott voltál:-)
Egyáltalán miért is védene meg valakit is a rendõr???? Nincs sok normális ember aki megérdemelné ezt, oldja meg mindenki a baját:-)

Sokan félnek a koporsós temetéstől, mert nem akarnak a föld alatt felébredni. Már miért ébrednének fel?

Gondolom elég alaposan ellen?rzik, hogy tényleg meghalt-e az illet?, plusz h?tik x napig, esélytelen hogy mégis életben legyen.

Legjobb válasz: Ugyanazért amiért én félek a hamvasztástól....nem akarok arra ébredni hogy égek:-) Pedig tudom hogy ökörség,de egyszerûen enm akarom!!

Ugyanazért amiért én félek a hamvasztástól....nem akarok arra ébredni hogy égek:-) Pedig tudom hogy ökörség, de egyszerûen enm akarom!!
Egyik legbiztosabb jele a halálnak a hullafolt, ami pár órán belül kialakul. Ha valakinél tetszhalál állna be, annál ezek a foltok nem jelennek meg. Ergo, még temetés elõtt rájönnek, h él az illetõ. Azért azok a "felkelt a ravatalon" és hasonló mesék nagyon-nagyon régiek. Sokuk csak mende-monda, nem igaz.
Pedig bizony megtörténik az ilyesmi! Persze nem gyakori eset, de megtörténik. Én egyébként attól tartok, hogy a testemet a kukacok falják fel. Tudom, hogy akkor már a kutyát nem érdekli a testem...de inkább fertõtlenítsenek égetéssel, és akkor a kukacoknak már nem leszek izgalmas. :) 24/n
És nem kell mindent elhinni.Ha csak 1 igaz lenne, az is sok.
M már nem otthon ravataloznak, higgyétek el, hamarabb megfagytok a hûtõházban. Bá ott sem lehet kellemes felébredni....
nem egyszer fordult elõ, hogy a "halott" felébredt a saját ravatalozásán. most képzeld, ha elkezdik felboncolni, vagy elõbb temetik
Régen amikor az orvostudomány nem ennyire fejlett, nem tudták megállapítani valakirõl hogy teszthalott.A történelem ír olyan eseteket amikor az illetõ ember teszthalott volt 3-4 napig is, , és a koporsóban tért magához.Középkorban például nem egy koporsóban az elhunyt kezére mazdagot kötöttek ami a felszínen a kis házban volt egy csengõre rögzítve(mini harangra) Ha ne adj isten az illetõ csak teszthalott akkor rázogatta a kezét és a kis csengettyû jelezte.. De ma már nincs ennek jelentõsége.Ma már sokan azért nem a koporsós temetést akarják (ahogy én sem ) mert 1.olcsóbb a hamvasztás 2.elképzelem hogy a bogarak hordanak szét.brrrrrr..
ma 19:29 na most jól megnevettettél morbid egy humorod van teSZThalott az anyád füle! :D teTSZhalott - na olyan van :)
:D mások meg 100%-ra értékelték a TESZThalottakról szóló eszmefuttatást :D lol :D
Értem. Felénk is csak a két évszám van kiírva, sok helyen csak annyit, h élt x évet, mamámék sírján meg összesen annyi van, h szüleim.
Szerintem ez teljesen mindegy. Néha nekem is megfordul a fejemben, hogy melyik a "jobb", aztán leállítom magam, hogy hiszen ezzel már nem nekem kell foglalkozni, engem nem érint.
19.54: A pontos születési dátumot, és a pontos halálozási dátumot. Ezt láttam a németeknél, és ez nekem nagyon tetszik. Otthon általában csak a két évszám van a sírkövön. Nekem az utóbbi a személytelen. (Pl. ma sem tudom, hogy az anyai nagyanyám mikor halt meg, mert anyám eltitkolta.)
ma 19:37 te okos gyerek...az eszedbe sem jutott hogy véletlenül elírtam??? Az vesse rám az elsõ követ aki nem hibázik néha..
Alaptalanul félnek.
Hogy érted, h minkettõ dátumot?
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat! Én a koporsós temetés mellett vagyok teljes mértékben számomra a hamvasztás személytelen :s
Sok ember valójában nem a koporsós temetéstõl vagy a kukacok általi felfalattatástól fél, hanem attól a tudattól, hogy az ÉN nem létezik többé - arról, hogy odaát mi van, pedig élõ ember nem tud semmit. Ha nincsen semmiféle hite, amely megvédje, megtartsa a halálfélelemben, akkor természetes, hogy ezrerrel kapaszkodik bele ebben az - egyszerinek és egyetlennek hitt és vélt - testébe. A többit leírták: a tetszhalottak régen sokszor ébredtek hûtõházban, jégtömbök között, vagy koporsóban. Ma már nincs ez a veszély, mert elég nagy pontossággal meg lehet valakirõl állapítani, hogy meghalt, ill. a legtöbb esetben úgyis boncolnak temetés elõtt. Ps: Én nem bánom, ha koporsósan temetnek el. Csak azt kérem, hogy mindkét dátumot pontosan tüntessék fel (év, hó, nap).
a kórházban két ápoló vagy nem tudom kik toltak egy halottat , le volt takarva nem is engedték, hogy egy liftben mennyünk velük és mire oda ért volna a lift a halott megmozdult, mindenki majd össze szarta magát megnézték és nem élt, de azt nem mondták, hogy miért mozdult meg
Én egyszerûen nem akarom, h férgek faljanak fel. 2. Szeretem a tüzet, a Fõnixeket juttatja eszembe, így evidens, h hamvasztanak majd.
Félre írta, vagy véletlenül rosszul olvasta valahol, de nem ír hülyeségeket. És választ is ad a kérdésre. Ezért nem kell lepontozni. Amúgy én is jót nevettem. :)
A kérdező hozzászólása: Bár olvastam már olyat, hogy valaki a saját temetésén ébredt fel, majd szívrohamot kapott és meghalt! Ez mondjuk elég bizarr, nem tudom elképzelni hogy ilyen tényleg megtörténjen!
Szerintem a legjobb, ha az emberi testet újrahasznosítják, mint Tibetben, keselyûtápnak. Kár, hogy nálunk ezt nem lehet.

A fidesz miért nem csökkenti a benzin jövedéki adóját? Tavaly év elején ellenzékben még követelték. Most sokkal magasabb az ár mint akkor, de fel se merül bennük.

Legjobb válasz: A kerdes gondolom koltoi, mind tudjuk miert megy ez igy ebben az orszagban. A gond az, h miert nem lehet oket felelosegre vonni a hazugsagokert vagy [email protected] munkaert? Ha en rosszul dolgozok a munkahelyemen, kirugnak...ha ok dolgoznak szarul, akkor jajj bocs elkurtuk, de lelkiismeret furdalas nelkul tovabbra is felveszik a havi tobb szazezres fizetesuket. Remek ez a rendszer, de inkabb nem politizalok, mert csak felidegesitem magam feleslegesen!

és kis v-vel írom a viktort, lehet azon háborodott fel a kollega :) bocs, de nem bírtam ki hozzászólás nélkül :D
A kerdes gondolom koltoi, mind tudjuk miert megy ez igy ebben az orszagban. A gond az, h miert nem lehet oket felelosegre vonni a hazugsagokert vagy [email protected] munkaert? Ha en rosszul dolgozok a munkahelyemen, kirugnak...ha ok dolgoznak szarul, akkor jajj bocs elkurtuk, de lelkiismeret furdalas nelkul tovabbra is felveszik a havi tobb szazezres fizetesuket. Remek ez a rendszer, de inkabb nem politizalok, mert csak felidegesitem magam feleslegesen!
Mert már hatalmon vannak. Egy érzékletes idézettel: "... a galambok még a földön vannak, a kezedbõl esznek, de ha felrepülnek, a fejedre [email protected]"
Azért, mert akkor az volt hasznos nekik, ha a csökkentésérõl beszélnek, most meg az hasznos nekik, ha tettekkel emelik.
75%-os! Ne beszélj mellé! A kérdés arra hegyezõdik ki, hogy mi változott egy év alatt annyit, hogy szeretett Vezéred ellenzékben tele szájjal hangoztatta, hogy a zsarnok kormány nem csökkenti a jövedéki adót, most pedig kormányon eszébe sem jut. Bár tudom a hithû Fideszes választ: azóta derültek ki dolgok, a rengeteg államadósság, bla-bla-bla.
"doboszoli válasza: 75%-os! Ne beszélj mellé! " Az igazság nem mellébeszélés, tudom, hogy fájni szokott az igazság. "A kérdés arra hegyezõdik ki, hogy mi változott egy év alatt annyit, hogy szeretett Vezéred ellenzékben tele szájjal hangoztatta, hogy a zsarnok kormány nem csökkenti a jövedéki adót, most pedig kormányon eszébe sem jut. " Nekem nincs vezérem, de te még nagy V-vel írod a megszólítását. Csak nem az egyik szolgálója vagy? Hogy mi változott? Végetért a kampány, ahogy szokott az lenni. Hülye vagy, ha a kampány miatt szavaztál rá, meg is érdemled, ennyi.
Magyarok magyarok! Mikor értitek már meg végre? Nem a benzin árával van a baj " mert az világpiaci" hanem a jövedelmekkel! Így én azt kérdezném! Miért értékteleníti el, foggal-körömmel, munkatörvénykönyvvel, közmunkával, a magyar jövedelmeket mégjobban a Fidesz?
Mi ez a felháborodás? Elgurult valami? Olvasgass vissza, és meglátod mi a hozzáállásom a Fideszhez, és a Vezérhez. (igen nagy V-vel, hogy ne sértsem a fanok érzékeny lelkületét)
Ha öt Forinttal csökkenti, akkor azon panaszkodnál, hogy "há ménem tízzel". Ha tíz Forinttal csökkentené, akkor 20-at akarnál. Ha 20-szal csökkentené, akkor az ötvenesért lennél oda. Ha 50-nel csökkentené, akkor százast várnál el. Így ugyanannyira vagy elégedetlen, a bevétel ugyanannyi, az autó meg kevesebb.
Azért mert azt a különbözetet rögtön zsebre vágnák a kutak, nem lenne itt egy rozsdás vassal sem olcsóbb a benzin. Meg aztán jönnének és tiltakoznának itt a zöld kutyák, hogy: "környezetszennyezõ fosszilis üzemanyag, tessék jól megadóztatni!"
Már mért csökkentenék mikor épp a növelése az érdekük? Jelentõs bevételük származik ebbõl.
A "galambos" megközelítés nagyon találó! Mindegyikre vonatkozik / pártsemleges / !
"Ha öt Forinttal csökkenti, akkor azon panaszkodnál, hogy "há ménem tízzel". Ha tíz Forinttal csökkentené, akkor 20-at akarnál. Ha 20-szal csökkentené, akkor az ötvenesért lennél oda. Ha 50-nel csökkentené, akkor százast várnál el. Így ugyanannyira vagy elégedetlen, a bevétel ugyanannyi, az autó meg kevesebb." Tipikus válasz. Mindenkit lehet okolni, csak magát as döntéshozókat nem, mert õk csak értünk teszik ezt, ugye?
Aha.
"Mi ez a felháborodás? Elgurult valami? " A gyógyszered. "Olvasgass vissza, és meglátod mi a hozzáállásom a Fideszhez" Olvastam. Túl "jól értesz" hozzájuk, nyilván azért, mert közülük való vagy. "és a Vezérhez. (igen nagy V-vel, hogy ne sértsem a fanok érzékeny lelkületét)" Szóval igaz... "és kis v-vel írom a viktort, lehet azon háborodott fel a kollega " Lehet, hogy ez zavarta a Fideszes kollégát.
A kérdező hozzászólása: Nem is csak 1 év. Hanem tavaly év elején követelték majd mikor õk kerültek hatalomra (év közepén) szinte el is felejtették.
A benzin adótartalmából azonnal ki kellene venni 200 Ft-ot! Mindenki ide járna hozzánk tankolni, külföldrõl is. Nõne a fogyasztás, több tenne a bevétel. De hát ez az okosoknak nem jut eszébe. Helyette inkább a határmentiek mennek a szomszédba tankolni (ha éppen megéri).
Mert alapból a víz nem jut fel a hüvelybe, szóval ha ülsz egy kád vízben, akkor sem jut fel a víz, de a pénisszel igen.
az igaz, hogy ugyanúgy éri a péniszt a víz, de tegyük fel, hogy belepisilsz a vízbe, akkor az utolsú cseppeknél megy vissza víz a húgycsüvedbe, igaz? tehát ha baci van a vízben, akkor nagy eséllyel megfertõzödsz egy sima pisilissel is. na már most, ha szexelsz a vízben, akkor is jön valami a péniszbõl, nem igaz? tehát a vége ugyanaz, mint pisikor :) szal nagyobb a fertõzésveszély.
Mert a pénisz kívül van, a külsõ nõi nemi szerveket ugyanúgy éri a víz, mint a külsõ férfi nemi szerveket is :) A belsõ nemi szervekre veszélyes ez és az egy aktus során összeszedhetõ.
A kérdező hozzászólása: Hát õõ valójában szeretnék és a párom is szeretne de ezt meg eldöntjük ketten ha meg ki írom meg az lett volna, hogy hülye undorító féreg.. ez meg érdekelt igazából: D hogy a péniszt ugyanolyan szinten éri a víz így is úgy is..
A kérdező hozzászólása: Úgy értem ha simán ülök a vízbe:D
A kérdező hozzászólása: És a pénisz esetében? Ott ugyanúgy van mint szexnél:)
Igen mert kitudja milyen betegségekkel gombákkal baktériumokkal fürdenek az emberek, a simán kérdésedet nem értem gondolom arra érted ha tóban vagy tengerben csinálod akkor még nagyobb a fertõzés veszély.De miért nme akarsz strandon sexelni!? nem rossz az!
Szeintem a tó más mint a medence, mert ott nem 20 méterben fürdig többezer ember, szóval szerintem még jóbb, egyébként azért mindkettõ elég rizikós lyen szempontból, és meg kell hogy mondjam kényelmetlen is. (nagy fürdõkád nagyon nagy kicsi emberekkel, vagy otthoni pancsimedence a nyerõ:)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen mindenkinek van benne valami : )))
én úgy olvastam egyszer, amikor orgazmusod van, a hüvelyed ilyen "beszippantó" módon "végzi a munkáját", tehát felszippantja a spermiumokat és ezáltal a vízben található milliárdnyi baktériumot, kórokozót
A kérdező hozzászólása: Nekem nincs hüvelyem de értem amit mondasz köszi:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!