Találatok a következő kifejezésre: Miért nem fel még a (362 db)

5 és fél hónapos buldogomnak miért nem áll még a füle?

Megpróbálom mindenbõl a legjobbat adni neki.. belsõséget és húst külön fõzök neki, emellett kapja a jó minõségû tápot is. 4 hónaposan hoztuk el a tenyésztõtõl..(most 5,5 hós) áll a füle, de a legvége kajla. Voltak már francia bulijaim, de mindegyiknek felállt 2-3 hónaposan.. Kalciumot adjak neki?

Legjobb válasz: 1 éves koráig még nem baj ha nem áll. Egyik kutyámnak 1 éves korában állt fel. A másiknak meg már 10 hetesen állt. Szerintem ilyen kicsi kajlaság miatt felesleges adni neki kiegészítõket. Inkább ragaszd fel neki!

1 éves koráig még nem baj ha nem áll. Egyik kutyámnak 1 éves korában állt fel. A másiknak meg már 10 hetesen állt. Szerintem ilyen kicsi kajlaság miatt felesleges adni neki kiegészítõket. Inkább ragaszd fel neki!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ..:) Már felragasztottam párszor, de inkább lemondtam róla, mert feleslegesen szenvedtetem szegényt :(
Kérdezd meg a tenyésztõt.Egyébként fogváltási idõszakban van, 7-8 hónapos koráig, ha nem áll fel, akkor nincs nagy gond.Ha utána sem áll fel, akkor jó esély van rá, hogy úgy marad. A kalcium kérdésben orvossal konzultálj, õ állítja be a megfelelõ adagot a megfelelõ termékkel.

Miért nem tagadjuk meg a hiteltörlesztést? Mi lenne a következménye, ha tömegesen megtagadnánk a bankok felé a fizetést?

Amennyiben megtörténne, kezelhetetlené válna a probléma. Gyakorlatilag ez a demokrácia egyetlen, azonnali megnyilvánulásának formája a mai áldemokráciában, hiszen köz és polgári akaratból születő döntés.

Legjobb válasz: miért lenne uralhatatlan a helyez? elárvereznék a lakásokat. egyébként sem érte, miért gondolod úgy, hogy a hitelt amit felvettél nem kell visszafizetned. neked és másnak sem osztanak ingyen pénzt. rengetegen vannak, akik nem vettek fel hitelt. ha te úgy gondoltad, hogy felveszel, akkor fizesd is vissza. a bank még nem is olyan gonosz, mert ha nekem nem akarnál milliókat visszaadni, biztos találnék rá módot, hogy meggyõzzelek.

"hiszen köz és polgári akaratból születõ döntés" A hitelfelvétel nem volt az? Téged kényszerítettek, hogy hitelt kell felvenned, különben megölnek?
miért lenne uralhatatlan a helyez? elárvereznék a lakásokat. egyébként sem érte, miért gondolod úgy, hogy a hitelt amit felvettél nem kell visszafizetned. neked és másnak sem osztanak ingyen pénzt. rengetegen vannak, akik nem vettek fel hitelt. ha te úgy gondoltad, hogy felveszel, akkor fizesd is vissza. a bank még nem is olyan gonosz, mert ha nekem nem akarnál milliókat visszaadni, biztos találnék rá módot, hogy meggyõzzelek.
Kértél pénzt kölcsön, és vissza kell adni.Ennyi. Ennek semmi köze a demokráciához.Nem szavazás kérdése.
A kérdező hozzászólása: Ez elvi kérdés (mármint a kérdés amit feltettem). Arra voltam kíváncsi, mit gondoltok a dologról, hogy mennyien fogják azt írni, jaja, ne fizessünk, és mennyien hogy ez galád tett lenne. Tanulságos volt a dolog, mivel nem erre számítottam. Más formában érdekesebb lett volna, az itt válaszolók többsége belehúzható egy "netbu_i" klisébe, az õ véleményük látható itt.
Kinek árvereznél el ennyi lakást? Most is fél ár alatt árvereznek. Ha 100.000 lakást kellene hirtelen, akkor negyed áron mennének. És én valószínûleg négyet vennék. Mert amíg mások saját lakásban nyögték a deviza hitelt, addig én összespóroltam albérletben egy lakás árát :D Hidd el, vevõ lenne a százezer lakásra is megfelelõ áron. Lényegében egy dolgot érnél el a tömeges megtagadással. Az árverések miatt a lakás árak a béka segge alá esnének. Így az elárverezett lakás senkinek sem fedezné a tõkéjét sem. Ellenben megemelkedne az albérletek ára. A legtöbb lakást befektetésnek vennék meg, így a tulaj vissza is bérelhetné, egy jóval magasabb bérleti díjon, a maradék pénzébõl meg fizetgethetné a még fennálló tõkét a bank felé. igazán jó, átgondolt volt a terved :D
"A bankbetéteknek gyakorlatilag semmi köze a hitelekhez" Na ezért van itt svájci frank válság meg tömeges eladósodás. Amíg az emberek ilyen szinten vannak, mint te, nem is meglepõ.
jaj, de unalmas már ez a "bankok teremtik a pénzt" duma! Iskolázatlan önjelölt közgazdászokat rohadtul meg tudtak etetni egy hatásvadász videóval, az biztos! A pénzt nem a bank hozza létre, a pénz mennyiségét a monetáris politika határozza meg!
Kár ilyeneken agyalni, mert soha nem lesz olyan hogy senki nem fizeti ki.Aki meg nem fizet az vállalja a következményeket.(bírósági per, végrehajtás, és a végén hajléktalanság)
"eladósítja az unokáit is." Adósságot nem lehet örökölni (csak az örökölt vagyon erejéig). Tehát mindenki csak a saját vagyonát tudja elbukni, az unokáiét nem. Amúgy meggondolandó a magáncsõd, nyilván az újonnan megkötött szerzõdésekre. Mondjuk azt nem tudom, hogy mennyire örülnél neki, ha emiatt rohadtul nem kapnál hitelt. (Nem te, csak úgy általában..) Ugyanis a bankok egybõl szigorúbb feltételeket szabnának..
Kérdezõ: te olyan sötét vagy, mint az éjszaka.
Még mindig csak azt tudom kérdezni, hogy ha az van a TV-ben, hogy mindenki egyszerre ugorjon kútba, akkor mi lesz? Én a hozzászólásaidból úgy vettem ki, hogy értesz ezekhez a dolgokhoz, csak annyit kellene csinálni, hogy nehezebb helyzetben havonta 1 órát leülni és tervezni pénzügyileg, elõre kiadás, bevételt, és hosszabb távra is, mit hogyan szeretnétek. Ha más területen ilyen tudatosan utána tudsz nézni mindennek, és tudatosan építed fel a dolgokat, akkor pénzügyekben miért nem?
A kérdező hozzászólása: Krisztián Ha éjjel nappal azt nyomatja a TV, hogy hitelbõl iskolázd be a gyereked, abból menjél nyaralni, vegyél TV-t, hitelbõl vegyél házat, akkor ennek az lesz a következménye, hogy ez meg is történik. Ez pontosan így mûködik mindenhol, és sajnos a vezetõinket is ezen módszerek alapján választjuk ki :(
A kérdező hozzászólása: Anarchia: Abban az esetben. ha kenyeret veszel, ott van mögötte érték. Itt azt a pénzt adják ki hitelre, ami nem is létezett gyakorlatilag. Az állomány, amit hitelnek kiosztanak a bankok, az generálja a pénz értékvesztését, mivel nincs mögötte teljesítmény.
A kérdező hozzászólása: A kommentekre: Kinek árvereznél el 100000 számrta lakásokat, házakat? Kik árvereznék el a gyakorlatban? Ekkora tömegben nem tudnál te sem "rábeszélni" senkit, hogy fizessen, mert te válnál gyengébbe.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Csak egy megjegyzés. A bankbetéteknek gyakorlatilag semmi köze a hitelekhez, jó erre hivatkozni, de nincs így. Legalábbis nem ebben az országban (de sajnos sehol sem, a pénz a bankokban keletkezik, fedezet nélkül ráadásul), hiszen akkor miért is CHF-ban hiteleztek a bankok?
Az lenne a következménye, hogy a bank csõdbe menne, a betétesek pedig nem kapnák vissza a pénzüket. A te hiteled ugyanis mások bankbetétjébõl van.
Mi koze a demokracianak ahoz hogy onszantadbol ala iratal egy szerzodest?
Nem demokratikus nem megfizetni a hiteltörlesztést, hanem az anarchia kezdete! Majd a boltban úgy vásárolsz, hogy nem fizetsz a kenyérért meg azért amit vásároltál? Ha hitelt vettél fel, nyilván átgondoltad, hogy hogyan fogod visszafizetni. Az más dolog, hogy elég sok mindennel próbálják segíteni a devizahitelesek problémáját. Hiszen nehezebb lett a törlesztés. Nehogy már kapsz a banktól pénzt, és nem adod vissza. Mit csinálnál, ha kölcsön adnál valakinek és nem kapnád vissza?
Annyi, hogy az örökös az örökrésze erejéig felel a hagyatéki tartozásokért. Természetesen az öröklés után keletkezett kamatért már a teljes vagyonával:)

Kislányom 7 és fél hónapos, s már nem is szoptatok, de még mindig nem jött meg a menstruációm! Valami baj lehet? Miért nem jön meg a menstruációm?

Olyan fogamzásgátlót szedtem, amit szoptatás ideje alatt lehet szedni. Lehet, hogy attól? Menjek el a dokihoz? Vagy mit csináljak?

Legjobb válasz: Akar a vedonotol is megkerdezheted, ha megy legkozelebb hozzatok, hogy normalis e ez. Ha kicsit nehezkes eljutni a dokihoz akkor hivd fel telefonon, szerintem ugy is megfogja valaszolni ezt neked. Hiszen csak egy mondat neki.

Akar a vedonotol is megkerdezheted, ha megy legkozelebb hozzatok, hogy normalis e ez. Ha kicsit nehezkes eljutni a dokihoz akkor hivd fel telefonon, szerintem ugy is megfogja valaszolni ezt neked. Hiszen csak egy mondat neki.
Normál esetben a Carzette mellet nem jön meg. Ha már nem szeded, és ne is szoptatsz, keress fel egy orvost, bár nem tövényszerû, hogy baj legyen, de jobb megnézni:-)
Szia! Lehet, hogy te is Cerazette-t szedsz, vagy szedtél? Nálam is hasonló volt a helyzet, szoptatás után sem jött meg. Említettem az orvosnak, s így másikat kaptam (Valette), s az elsö levél után megjött, a kisfiam ekkor már 8, 5 hós volt!
Hehehe.
Sajnos csak abortusz:/ Én azért sajnállak..:/
Ha szerencséd van megúszod, és máskor védekeztek.
A kérdező hozzászólása: :'(
Abortusz. Remek élmény lehet, ha kikaparják a babát..
A kérdező hozzászólása: És ha mondjuk terhes vagyok . de nagyon nem akarnék. akkor mi a teendõ?
simán lehetsz terhes, nem tudom miért nem szedsz akkor tablettákat, hogyha gumi nélkül csináljátok. Igen közrejátszhat.
Elõváladékról hallottál már? Egyébként csinálj egy tesztet, és kiderül, terhes vagy-e. Amúgy a felfázás valóban bekavarhat.
A kivevõs módszer nem túl biztonságos, mert már az elõváladékban is lehet spermium! Van rá 50% esély, hogy terhes vagy, de sok mindentõl késhet. Akár a stressztõl is. Vegyél tesztet, vagy fordulj nõgyógyászhoz, hogy megtudd mi a helyzet.
A kérdező hozzászólása: már azóta rég megjött.:) 5. nap végén

Nagyon félek, miért nem érti meg a tesitanárom?

Szóval a történet ott kezdõdik hogy elég érdekes tanárunk van ugyanis kiküld minket az udvarra de õ benntmarad a tanáriba és onnan mindja mit kell csinálni... viszont legtöbbször aztmondja hogy focizzunk, és nekem itt kezdõdnek a gondok. Valamiért engem sosem érdekelt a foci, persze kipróbáltam és azért tudom az is mondani hogy nem is szeretem. Csak sajnos ezt hiába mondom a tanárnak õ nem érti meg. Számtalan más dolgot csinálhatnék de nem.... pl.szeretek kosarazni, és néha ha tudok kérhetek is egy kosárlabdát de a legtöbbször aztmondja hogy menjek focizni. És látom az arcán hogy szinte örül neki hogy nekem nem rosszat tesz... sajnos minden tesin nagyon stresszelek ugyanis ha beállít focizni és nem csinálok valamit jól ugye azért a többiek eléggé lecsesznek. Mimden tesióra elõtt már agyon izgulom magam hogy mi lesz. Sokszor aludni se tudok. A szüleimnek is próbáltam mondani de szerintük ha elküld focizni nekem azt kell tennem. Az eredményeim is egyre rosszabbak lesznek emiatt. Nem tudom mit tegyek most is nagyon izgulok mi lesz holnap.(és hogy ne lehyen félreértés tisztelem azokat akik szeretik a focit és semmi bajom velük) köszönöm a válaszokat elõre is!

Legjobb válasz: Szerintem elõször is az osztálytársaiddal próbáld megértetni, hogy neked ez nem megy és nem veszik hasznodat és ezt tartsák tiszteletben. Ha nem muszáj ne vegyenek be a csapatba, és ne passzoljanak neked. Hagyjanak ki. Te meg járkálj ide-oda meg kocogj egy kicsit a pálya szélén mintha benne lennél.Csak ne pánikolj végül is ez egy tesi óra. Én is rühelltem leírni nem tudom mennyire. Én szépen ki is vontam magam alóla egy idõ után, mikor csapatot kellett felállítani már senki sem választott engem. Szóval kifoghatsz a tanáron.

Szerintem elõször is az osztálytársaiddal próbáld megértetni, hogy neked ez nem megy és nem veszik hasznodat és ezt tartsák tiszteletben. Ha nem muszáj ne vegyenek be a csapatba, és ne passzoljanak neked. Hagyjanak ki. Te meg járkálj ide-oda meg kocogj egy kicsit a pálya szélén mintha benne lennél.Csak ne pánikolj végül is ez egy tesi óra. Én is rühelltem leírni nem tudom mennyire. Én szépen ki is vontam magam alóla egy idõ után, mikor csapatot kellett felállítani már senki sem választott engem. Szóval kifoghatsz a tanáron.
Ugyan miért ne tudnál aludni ettõl? Én se szeretem sem a röpit, sem a kosarat, de minden órán játszanunk kell, és ebbõl feleltet. Mert ebbõl áll a torna, matekórán sem úgy van, hogy tetszik/nem tetszik alapon vesszük az anyagot...
hát ha nekünk a tanáriból mondta volna a tanár, hogy mit csináljunk le se szartuk volna kb az udvaron pedig megõrültünk volna :D
Akik szerint ez nem probléma, azok gondoljanak már bele, hogy õ egy gyerek, akit az ilyen hozzáállassal, hogy ne foglalkozzon vele, fogadja el stb, már most gyerekkoràban arra neveltek, hogy a problémákat nem megoldani kell, hanem elfogadni... pontosan ezzel a hozzáállássan nevel ki kis hazánk tömegével rabszolgákat akik éhbérért szó nélkül dolgoznak, esznek(fõleg szemetet) aztán megint dolgoznak, és ennyi az életük. Ha gondod van egy tanároddal, igenis kérj segítséget, szüleidtöl, osztályfõnöködtõl akitõl csak tudsz, ne állj be a sorba soha!
Gyerekkoromban szünidõben, nyáron mindig a grundon fociztunk akkor még volt grund.Bevonultam és az õrsökön mindenhol egyforma kultúrszoba, tv , biliárd asztal és röplapdalpálya volt. Utáltam, ott ültem a szélén és igen hülyén éreztem magam. Mindenki a felettesem volt és ha kedve támadt megparancsolta hogy álljak be.Azután hoztak egy lengõtekét az sem igen kötött le de inkább õket néztem s néha játszottam is. Nem mûködik gombnyomásra mindenki én talán lovagolni szerettem volna megtanulni mert szeretem a lovakat is. Volt pár hátas de azok kapták aki eleve meg tudták ülni.
nekem is volt ilyen tesitanárom, én is gyûlölöm a focit, sõt egy gyerekkori baleset miatt rettegek a labdától, ezért is mindenki mindig felém rúgta, egyszer elszakadt valami a fejemben, teljes sötétség, a következõ emlékem, hogy csupa vér a kezem és az igazgatóiban ülök, nem az én vérem volt, megúsztam egy fegyelmi tárgyalással, és soha többet nem kényszerített focira az a paraszt...
Nekem is volt ilyen a gimiben. Én mindig reménykedtem hogy nélkülem meglesz a megfelelõ létszám a két csapatban a focihoz, én meg mehetek kosárra dobálni. Néha összejött, de van amikor csak egy ember hiányzott és muszáj voltam beállni, én is kapuba álltam mert ott nem sok mindent kell csinálni. Utáltam a tesit.
Szerintem is menj pszichológushoz. Ez egyáltalán nem ciki dolog, és minél elõbb fordulsz vele szakemberhez, annál elõbb le tudod küzdeni. Az iskolában kell lennie pszichológusnak, hozzá menj, beszélj meg vele idõpontot - õ teljesen ingyenes. Talán ha beszélget veled, utána a szüleiddel és a testnevelés tanárral is meg tudja értetni, hogy milyen negatív hatása van ennek rád, és hogy nem így kéne csinálni. (Amiatt viszont ne aggódj, hogy nem mondhatsz el neki akármit, hidd el, csak annyit fog továbbítani a szüleid felé, amennyibe te beleegyezel, és amennyi a te felépülésedhez szükséges.)
Ezek nagyon picike gondok, hogy mi van tesi órán. Ez semmi, nulla, nem számít. Ennél ezerszer komolyabb problémák lesznek az életben, amiket tudni kell majd kezelni.
Neked pszichológus kell, mert ha ettõl ennyire stresszes leszel, mi lesz veled egy állásinterjún....
Ezt egy kicsit túl beszéled és gondolod. Én nõ vagyok és általános iskolában a kézilabdát erõltették a lányok. Úgy utáltam, mert nem ment. Késõbb kiderült, hogy mások is utálják. Aztán összefogtunk és megbeszélés alapján kidobosoztunk vagy kosaraztunk. Így mindenki jól érezte magát. Volt úgy hogy fiúk is hozzánk jöttek játszani, mert unták a focit. De azért szólok, hogy sokan örülnének ha ez lenne a legnagyobb problémájuk. Kicsit túlzásba viszed az agyalást. Ha nem tudsz aludni akkor elõtte fáraszd ki magad. Segíts a házimunkában és edzeni kell. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: Igen már mindtam nekik és nagyjából meg is értik. Általában a kapuba szoktak beállítani csak hát ugye ott se jeleskedek és hát ugye ez nem mindenkinek tetszik :s
Én nekem általános iskolában volt ugyan ilyen csak nálam az volt a helyzet hogy tudtam és szerettem is focizni de tesiórán mindig 'bepánikoltam' + nekem szerencsém volt a tanárral is és azzal hogy volt 1 haverom akivel mindig lógtunk csak õ gyógytesis volt és volt hogy csak egyedül lógtam de legtöbbször rávettem hogy ne menjen gyógytesire hanem jöjjön ki(nem mindig engedte meg a gyógytesi tanárja hogy eljöjjön de volt olyan hogy a tanár nekik is szabadfoglalkozást adott ami a semmittevés volt :D).A lényeg ha van egy olyan jó haverod mint nekem volt akkor próbál meg rávenni hogy õ se tesizzen ha jó haver akkor teljesíteni fogja a kérésedet. De gimnáziumban már focizok és szeretem is.Lehet hogy te is megszereted, bár én szerettem csak 'bepánikoltam'.

Miért nem érti meg a párom, hogy fáradt vagyok a szexhez? Hajnal négykor kelek, mire hazaérek délután fél négy. Szinte alig álok a lábamon a fáradtságtol. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Mit tegyél? Hát néha azért szexelj vele. Tartsd oda, és mondd neki, hogy dugjál meg bébi ahogy jól esik. Kötözz ki, tegyél velem amit csak akarsz, de most fáradt vagyok a különbözõ akrobata mutatványokhoz. Meglátod, utána még jobban alszol :-D

Mit tegyél? Hát néha azért szexelj vele. Tartsd oda, és mondd neki, hogy dugjál meg bébi ahogy jól esik. Kötözz ki, tegyél velem amit csak akarsz, de most fáradt vagyok a különbözõ akrobata mutatványokhoz. Meglátod, utána még jobban alszol :-D
Igazából én nem értem. 8-kor kelek, éjfélkor fekszem. Percre pontosan ugyan annyit vagyok ébren, mint te, mégis van erõm este 10-kor szexelni. Az, hogy hánykor kelsz ilyen szempontból tök irreleváns, ha amúgy alszol 8 órát.
Azért ez nem lehet állandóan kifogás. Igen, fáradt vagy, de akkor sosem szexeltek? Feküdj le amikor hazaérsz, 7-8 felé kelj fel és mehet a menet :-)
Aztán majd te is értsd meg, mikor keres magának másik nõt, aki nem fáradt:)
majd akkor fogja megérteni, ha lesz mellette más, aki kielégíti a szexuális vágyait. Ha csak átmeneti dolog lenne az érthetõ, kibírható, de ez állandó. én sem érteném meg, nem tudnék így élni (nõ vagyok)
:) majd meg fogja érteni...nyugi...de te is értsd meg akkor, hogy õ nem fáradt a szexhez, csak éppen már nem veled szexel... Jó kifogás hogy fáradt vagy, egyenes út a váláshoz...
És hétvégén is ilyenkor kelsz? Minden nap? Milyen sûrûn nem érti meg, hogy fáradt vagy? Milyen sûrûn akarja? Hogy van ez? Ez kevés infó!!!
Nem inkább az a gond, hogy nem kívánod már a párod? Én (ha csak nem vagyok beteg), sosem vagyok hozzá túl fáradt. :)
gondolom a párod pasi...azért nem érti meg, mert a pasik agya a farkukban van /kivételektõl eltekintve/, de ezért ne haragudj rá, mert õk így mûködnek, hogy a szex alap, mint az evés v. alvás. Nekem is csak úgy megy, ha jobbára ki vagyok pihenve, lelkileg is rendben vagyunk, meg mondjuk nem izzadtan és fürdetlenül fogunk neki akciózni. De a pasiknak bármikor megy, jóformán tökmindegy a körülmény. Miért nem vagy te rugalmasabb? Mikor ér haza a párod? Délután fél 4tõl este 10-ig sosincs idõd rá? Van gyereket? Akkor mondjuk megértem, de heti 2 még így is kivitelezhetõ lenne.
Keress egy olyan párt, aki ugyanakkor kel, mint te. Igy meg fogja érteni a helyzetedet.
mond meg neki hogy lefekszel az ágyra és azt csinál veled amit akar de te nem mozdulsz meg xd
Mondjuk most kapcsold ki a gépet és aludj 2-3 órát. Akkor este nem leszel fáradt és gond megoldva.
egyértelmûen, Kamu, provokálós kérdés. amúgy meg nem is írta , h a kérdezõ nõ lenne, vagy férfi....
"Mit tegyek?" Ha nem változtatsz a hozzáállásodon, akkor szakíts a pároddal, az Õ érdekébe. Próbáld meg belátni, hogy a párodnak is vannak igényei. Ahelyett, hogy azt várod, hogy folyamatosan a Te fáradtságoddal legyen elfoglalva, kicsit gondolj bele az õ helyzetébe is. Amúgy a munkarendedbe nincs semmi különös. Királyság délután fél négykor otthon lenni. Még pihenni is lenne idõd. Tehát ezek tényleg csak kifogások, és tényleg nem fogunk itt hõsként tisztelegni elõtted, amiért akkor kelsz amikor. Hidd el a mai világban minden második ember úgy él mint Te, mégse hal ki a bolygó.
Ha szeretsz és kívánsz valakit, akkor nem kifogásokat keresel, miért nem tudsz vele szexelni, hanem megoldást, hogy többet lehessetek együtt.A párodnak sem lehet könnyû megemészteni a gyakori elutasítást, természetes, hogy vannak vágyai és igényei.Persze ha néha nincs kedved vagy fáradt vagy, érthetõ, viszont úgy vettem ki a szavaidból, szinte mindig hulla vagy.Szerintem ez inkább arra vezethetõ vissza, hogy már nem kívánod annyira a szexet és a párodat.Szóval maga a kapcsolat sem az igazi.Elõször is azt tedd helyre, különben elveszíted a barátodat (gondolom, nõ vagy).
Más is dolgozik, korán kel. A szexhez nem lehet fáradtnak lenni. Mondom ezt én, aki fél3kor kelt, 11re ért haza és soha semmi kedve nem volt a szexhez. Persze ezt megunta az akkori kedvesem és keresett magának egy kifáradhatatlan egyedet. Idõvel én is találtam magamnak mást és lám, vele nem vagyok fáradt a szexhez, pedig ugyanaz a munkarendem. Szerintem szimplán nem kívánod a párod ami se neked, se neki nem jó.
# 11 Ez egy rettentõ értelmes és segítõkész komment.
8-as hiába írod, hogy keressen olyan pár, .én 3:30 kor kelek...és mégis megy...fáradtan is...vagy kicsit megvariáljuk az idõpontokat...aki 8-ra megy és este ér haza ugyanannyit dolgozik, csak máskor nálunk az a vicces, hogy én 3:30 kor kelek párom pedig fél 9-kor a munkarend miatt, mégis megoldjuk 6.
akkor aludj csak! Majd a csávód dönget olyat, aki ébren van... :)
Kávé? Délutáni alvás? Amit mondasz, az csak kifogás. Ha férfi vagy, ha nõ.
Ez vagy kamu kérdés, vagy a kérdezõ teljesen ostoba. Azért mondtál csak ennyi infót, mert mindenkit jól fel akarsz húzni.
A kérdező hozzászólása: Leragad a szemem az álmosságtól.
Az tetszik a legtöbb kérdésnél a nemét és a korát sem árulja el az illetõ.Akkor mit vár a válaszoktól?

Ha évekig nem volt pénzmozgás az OTP bankszámlámon, miért nem szüntette meg a bank, ahelyett, hogy rengeteg kezelési költséget számított fel, amit most átadtak behajtásra?

Legjobb válasz: A bankszámlaszerzõdés kötelezi rá, meg egyébként nem tudhatja, hogy kell-e neked az a számla. Mi van, ha megszünteti, és másnap valaki utalni akar rá? Ha nem kellett a számla, neked kellett volna megszüntetni.

A bankszámlaszerzõdés kötelezi rá, meg egyébként nem tudhatja, hogy kell-e neked az a számla. Mi van, ha megszünteti, és másnap valaki utalni akar rá? Ha nem kellett a számla, neked kellett volna megszüntetni.
Mert csak te szüntetheted meg, a bank honnan tudja, hogy neked kell-e. És nincs rá joga sem, csak te szüntetheted meg. Amúgy nem értem, hogy ha abszolút nem használtad, miért nem szüntetted meg korábban. Nem tart sokáig.
Amit nem értek az, hogy ha rengeteg felgyüelemlett költség volt rajta, tehát mínusz, miért nem értesítettetek. Tértivevényes levélben meg egyéb módokon. Anélkül nem szokás behajtásra adni semmit sem és talán nem is szabályos.
A tartozás törvényes , elõbb-utóbb ki kell fizetned. Bankkivonatot ( ha kérted ) és értesítõt a tartozásról a banknak arra a címre kell küldenie , amit akkor adtál meg , amikor a számlát nyitottad. Ha elköltöztél és nem adtad meg az új címedet , akkor nem tudtak neked értesítést küldeni.
06-26 15:03 vagyok. Itt nem csak a számlakivonatról van szó. Egy idõ után a tartozás miatt elkezdenek felszólító leveleket küldeni. Illetve egyéb módon is megkeresni. Szóval a bank eljárása még ha jogszerû is volt (nem biztos), nem volt megszokott és etikus. Olyan tekintetben, hogy elõbb értesíteni kellett volna, meg kellett volna próbálniuk minden lehetséges módon elérni. Nem vagyok benne teljesen biztos, de úgy tudom ez törvényi kötelességük is.

Ha új op. Rendszert tettem fel, akkor miért nem maradtak meg a játék mentései?

Xp ről win7 re váltottam, a játék a fő meghajtón volt amit partícionált. A játék másik meghajtón volt de ugye minden programot letöröl ilyenkor. Szerintetek hol vannak a mentések,mondjuk az exefájlt fent hagyta de újra felkelett telepítenem a játékot hogy megnézhessem.

Legjobb válasz: Mindne mentés a C-ben mentõdik el....

Mindne mentés a C-ben mentõdik el....
Ha telepítés elõtt nem mentetted õket, ihatsz rájuk hideg vizet.
A kérdező hozzászólása: nahát az kva jó

Skypenál ha nekem van webkamerám és akivel beszélek nincs miért nem jeleníti meg a hívott félnek az én webkamerám jelét?

Legjobb válasz: Lehet, hogy nem installáltad a kamerádat, mert nem mindig elég csak bedugni. De az is lehet, hogy ki van kapcsolva a kamod, illetve, hogy automatán nem kapcsolódik be a skype-nál, mivel úgy érzékeli hogy neked sincs kamid, mivel a másiknak sincs.

Lehet, hogy nem installáltad a kamerádat, mert nem mindig elég csak bedugni. De az is lehet, hogy ki van kapcsolva a kamod, illetve, hogy automatán nem kapcsolódik be a skype-nál, mivel úgy érzékeli hogy neked sincs kamid, mivel a másiknak sincs.
A kérdező hozzászólása: laptopomba van beépítve a kamera és mással is tud kamerázni csak engem nem lát ez miért van?
ez nálam is így volt, senki nem tudott segíteni,
Én sosem foglalkozom a gyári CD -vel. TP-Link -nél meg különösen nem. Mindig felmegyek a gyártó oldalára és leszedem az elérhetõ legfrissebb driver -t. http://www.tp-link.com/en/support/download/?model=TL-WN353GD.. Ez után sosem a telepítõprogrammal telepítem föl, hanem az eszközkezelõ, driver frissítés varázslójával, ami egyrészt gyorsabb, másrészt nem rakja fel a TP-Link gané Wi-Fi kezelõjét, amivel legtöbbet csak a kavar van. A Windows Wi-Fi kezelõje (WZC) ugyan sokkal fapadosabb, de legalább könnyû használni és kliens célokra tökéletesen megfelel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!