Találatok a következő kifejezésre: Miért nem fel a számítógép (75 db)

Byebye tápegység.
Majdnem egészen biztos hogy hardver hiba. Legvalószínûbb a táp, de lehet RAM is, sõt alaplap probléma is. Nehéz lesz kiszûrni házilag. Rengeteg próbálgatás kölcsön cuccokkal. De a táppal kezdd!
Olvasd el ezt az írást, nagyon tanulságos: http://oldradio.tesla.hu/szetszedtem/176fiamgepe/kolokgepe.htm
ezt az oldalt én is szeretem :) )
szerintem fél óra után készenléti módba kapcsol
A kérdező hozzászólása: Kikapcsolás azt jelenti , hogy leáll az agy!
utolsó helyesen válaszolt
még egy pont az elsõnek.

Miért nem ismeri fel a számítógép az USB eszközöket?

MSI G31m2 V1 alaplapom van. Telefont, Fényképezőgépet, USB-s Kormányt, egeret, billentyűzetet felismeri, de a pendrive-ot, kártyaolvasót nem. Az eszközökkel nincs probléma mert másik gépen működnek. Az összes USB aljazatot kipróbáltam és egyiken sem ismeri fel! Valami megoldás???

Legjobb válasz: XP, vagy Win Vista/7? Hátlapi USB-n sem ismeri fel? Próbálj alaplapi Drivert telepíteni/újratelepíteni!

XP, vagy Win Vista/7? Hátlapi USB-n sem ismeri fel? Próbálj alaplapi Drivert telepíteni/újratelepíteni!
Nekem meg az utóbbi félórában bolondult meg a mobilnet USB stickje, valamiért blokkolta a védelem. Újratelepítettem. Hogy aztán mi baja volt vele, ki tudja?
A kérdező hozzászólása: Lefutattam, nem talált semmit, még mindig nem mükszik ./
Lehet, hogy le van tiltva ez a kettõ, valami Conficker vagy INF/AUTORUN féreg támadás miatt. Futtass le Online Scannert, hátha ez a gond. http://www.eset.hu/tamogatas/viruslabor/onlineellenorzes
A kérdező hozzászólása: Közben felraktam a WIN7 HOME PREMIUMOT de a helyzet továbbra is fennáll!
A kérdező hozzászólása: Hát semmi sem sikerül, pedig próbáltam már mindent, azért köszi, hogy megpróbáltál segíteni! :)
Hát, ha ezek után sem mûködik: Windows újratelepítés; esetleg Win 7..
Még valami: Idézem: " tudomdenem hozzászólása darius9619 (22:09) részére elõzmény | privát | 2009.05.11. 07:28 | válasz Ha nem betüjel probléma (blacksheep)... Nézd meg a BIOSban az USB Legacy Support (örökölt támogatás) beállitását... enabled/disabled...tedd a másik állásba egy próba erejéig. (Disabled módban is mûködnie kell, de 1.1 szabvány szerint..lassabb mûködés). Ha ez sem segit, (Legacy Support beállitás vissza) egy rendszer visszaállitást próbálj "itt még mûködött" idõpontra... Megpróbálhatod kikapcsolt gépbe csatlakoztatni a pendrive-t, és igy inditani." - idézet a pcforum.hu-ról
A kérdező hozzászólása: Ezt már próbáltam, de nem is jeleníti meg a pendrive-ot!
Nos máshol is utánaolvastam ennek a hibának és valóban ez lehet az oka az egésznek, nem tud új betûjelet kiosztani a pendrive-nak a Windows
Ez egy érdekes cikk, lehet hogy segít: http://techline.hu/wiki/2008/1/30/20080130_pendrive_tipp
A kérdező hozzászólása: Eltávolítom az összes USB portot, de utánna pár pill múlva újra rakja magának, de ezután sem jó!
Ebben az esetben távolítsd el az összes USB controllert, majd gép-restart és elméletileg újratelepíti magának, így jónak kellene lennie.., 1 próbát megér
A kérdező hozzászólása: csak az a bökkenõ, hogy én sem tudom hogy melyik, melyik USB port. :/
eszközkezelõ-jobb klikk az usb eszközre (nemtudom melyikbe dugod), eltávolítás. utána dugd be az eszközt
A kérdező hozzászólása: Bocsi az elõzõ rossz linkért! Itt a kép! http://imagerz.com/QEBDWEtvAwMHVVJFGQVR
A kérdező hozzászólása: mellékelek egy képet, az eszközkezelõrõl és az USB-krõl: KÉP: http://imagerz.com/QEBDWEtvAwMHVVJFGQVRimagerz
A kérdező hozzászólása: Windows XP SP3 driver telepítés már többször is meg volt, de semmi.
hány gigás pendriveket próbálsz megetetni vele? mert lehet ez a baja, próbáld meg egy pár száz mb-sel


Miért nem ismeri fel a számítógépem a vega mp4-et? Mikor az van a könyvében csak a 98-as vindows-hoz kell telepíteni, miért?

Legjobb válasz: Fogalmam sincs, az enyém is olyan volt, hogy az egyik gép nem ismerte fel, a laptop igen... de újratelepítés, mp4 formatálás, semmi szóbajöhetõ nem oldotta meg. Használj másik gépet, ha van eá mód, tölteni meg vegyél egy hálózati töltõt, nem túl drágák. :S

Fogalmam sincs, az enyém is olyan volt, hogy az egyik gép nem ismerte fel, a laptop igen... de újratelepítés, mp4 formatálás, semmi szóbajöhetõ nem oldotta meg. Használj másik gépet, ha van eá mód, tölteni meg vegyél egy hálózati töltõt, nem túl drágák. :S

Miért nem ismeri fel a számítógép a mobiltelefon usb kábelét?

Nem értek túlzottan a számítógépekhez, ezért fordultam ehhez az oldalhoz. Légyszives segítsetek!

Legjobb válasz: asszem azt nekem se ismeri fel, ne kérdezd miért, ezért maradtam a blútosznál :)

asszem azt nekem se ismeri fel, ne kérdezd miért, ezért maradtam a blútosznál :)
Két kérdés: A telefonon hogy van beállítva a csatlakozás? A telefon meghajtói fel vannak telepítve?
A kérdező hozzászólása: énis arra gondolok hogy nincs feltelepítve a telefon meghajtója... És most lehet hogy hülyének nézek ki, de én tényleg nem értek ehhez bocsi... Hogy telepítsem fel?
Menjél fel a gyártó honlapjára, és ott nézz szét!
De a telefonhoz is kellet, hogy kapjál CD-t, arról telepítsd fel.

Ha a pendrive-ot csatlakoztatom a számítógéphez, azt írja ki hogy az eszközt nem lehet felismerni. Tegnap este még jó volt. A pendrivval lett valami baj? Az adatok is elvesztek róla? Vagy miért nem ismeri fel a számítógép?

Már többször próbáltam, de úgy sem m?ködik.

Legjobb válasz: Próbáld ki másik gépen,ha ott sem megy akkor szerintem vége. /Egyre több az ilyen kérdés,kezdek aggódni a saját pendrive-omért....vagy hogy is írjam./

Próbáld ki másik gépen, ha ott sem megy akkor szerintem vége. /Egyre több az ilyen kérdés, kezdek aggódni a saját pendrive-omért....vagy hogy is írjam./
Leválasztottad a pendriveot amikor kihúztad, vagy simán kirántottad? Nem szokta szeretni ha leválasztás nélkül húzzák ki. Ez olyan mint a WC-t lehúzni sz*rás után, sokan még erre is képtelenk (kolesz)
A kérdező hozzászólása: Nem, nem szoktam kirántani. Most próbáltam egy másik pendrivval, azt felismeri. Ezt még mindig nem. Nagy szívás lenne ha odalenne róla minden. xD Köszi a válaszokat :)
menj be a sajátgépbe (v.számítógép), ott jobb gombbal katt a pendrive-ra (cserélhetõ lemez) aztán kattints a megnyitás hordozható eszközként-re, és elvileg megnyissa én 1x kölcsönadtam a pendrive-om, majd visszakaptam és vírust talált rajta a vírusirtó, letöröltettem vele, nekem ezekután nem akarta felismerni, de a 'megnyitá hordozható eszközként'-tel tudtam használni aztán 1x lefutattam rajta egy vírusellenõrzést, azóta már rendesen is megnyitja. remélem tudtam segíteni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget. Am ha bedugom a pendrive-ot a sajátgépben semmi nyoma sincs cserélhetõ lemeznek. Vagy azt írja h nem ismeri fel vagy semmit, mintha nem is lenne csatlakoztatva. A dvd lejátszó felismerte, az adatok megvannak, csak vhogy a számítógép nem ismeri fel. Mégegyszer köszi a segítséget.

Nokia Lumia 525 (WP8) telefonomat miért nem ismeri fel a számítógépem?

Amikor csatlakoztatom a PC-hez a telót, nem történik semmi, csak ennyit ír: "Az eszköz gyorsabb mûködésre is képes.". Windows 7 op. rendszert használok a számítógépen. Minden tippet szívesen fogadok!

Legjobb válasz: sajnos a wp szotvere elég kezdetleges, gyakori hogy a pc nem ismeri fel

sajnos a wp szotvere elég kezdetleges, gyakori hogy a pc nem ismeri fel
#1 ??! Próbálkozz másik USB-hubon, vagy a PC és telefon újraindításával. Egyébként nem OTG-ként megy, hanem MTP, tehát intézõben / sajátgépben fogod látni, de pl. Total Commanderben nem!
"Az eszköz gyorsabb mûködésre is képes" Fel ismerte a gép, Windows Intézõben próbálkozz :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat, megpróbálom!

Miért nem ismeri fel a számítógép a telefont?

sony xperia tipo-m van, amikor megkaptam rádugtam a számítógépre és automatikusan felismerte telepítettem a pc companion-t és minden jó volt. újra kellett telepítenem a gépem és azóta nem ismeri fel. nem is telepíti fel a pc companion-t. gépre letöltöttem úgy telepítettem és amikor rákattintok a csatlakozásra nem talál semmit. amikor rádugom a gépre a jobb alsó sarokban megjelenik a új hardver mint android, MTP device-t kell telepíteni de mindig hibát észlel.

Legjobb válasz: valszeg nem mindent telepítettél fel, miután ujratelepítetted a gépet.. lehet hogy egy olyan programot/konfigurációt hagytál ki, ami ehhez kellett volna.

valszeg nem mindent telepítettél fel, miután ujratelepítetted a gépet.. lehet hogy egy olyan programot/konfigurációt hagytál ki, ami ehhez kellett volna.
A kérdező hozzászólása: minden program, driver ugyanaz, szóval nem értem, olvasgattam és írták hogy kell hozzá a winmedia 11 mert abban benne van a mtp devive, de a legújabb van nekem, úgyhogy nem tudom mi a hiba, addig is marad az airdroid
A Zune sem ismeri fel?
A kérdező hozzászólása: Igen bal alul ahol van az teló ábra rámegyek egérrel és azt írja csatlakoztassa az eszközt
A kérdező hozzászólása: Köszi a linket és ez mit is jelent magyarul???mert mikor rá csatlakoztatom gépre kiírja h uj hardver használatra kész de nem találom a meghajtót se!!
Külsõ adattárolóként azért nem ismeri fel a géped, mert a windows phone telókon ez a megoldás nem megoldott.Épp ezért ismeri fel csak a Zune.Mint iPhone esetén is Jailbreak nélkül nincs meg ez a lehetõség.
Viszont ha a teló iletõprogramja felszaladt frankón a gépre, akkor lehet, hogy a zune-nal lesz gáz, vagy próbálkozz meg egy másik usb porton, etc.Próbáld meg azt, hogy a zune-ra is ugyanazzal a liveid-val jelentkezel be/regisztrálsz, mint ami a telón is aktív, etc.
A kérdező hozzászólása: Akk próbáljam meg újra tenni a Zune-t?telót meg újra indítani?
A kérdező hozzászólása: Rendben köszi próbálgatom..
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget, de sajna semmi elviszem szervízbe 1 hetes teló hátha ott megtudják oldani!!
A "van tac c"-nak van kezelési utasítása. Igen hasznos olvasmány.
Van tac c:D LOL.You made my day man.Talán elõ kéne venni a júzerz manuált és abba minden benne van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az "építõ" válaszokat! Valaki olyan tud írni aki ért ehhez a telóhon??!! Elolvastam a használati útmutató, ami kb 5 oldalas kis papírfüzet és ha tudtam volna, vagyis írnak errõl meg is cinálom!!! Légyszi akinek volt vagy van ilyen telefonja segítsen!!
Nézelõdj a gyártó weboldalán, vagy töltsd le a telefonra a súgót interneten keresztül - ott mindent le fog írni, amit a hozzá adott lapon nem találtál...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen meg fogom próbálni mert nagyon jó okos kis telefon de a felét se tudom így kihasználni!!
A Telenor oldalán a telefonodra kattintva a támogatásoknál megtalálod a PC-hez kapcsolódáshoz való progit és ezt is onnan másoltam. http://www.telenor.hu/upload/letoltes/telenor_onetouch_c.pdf
A kérdező hozzászólása: Köszönöm kedves vagy!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!