Találatok a következő kifejezésre: Miért nem fel a gép a (310 db)

Miért melegszik fel a videó kártyám (adeon HD 7790 2GB 128-bit GDDR5) fél óra War Thunder játszásával? Játék közben 80-90 fokos a videó kártya mind addig míg magától ki nem kapcsol. Fél éves a gép. Nem tuningoltam.

Legjobb válasz: Szar rajta a paszta. (az a paszta ami a hûtõborda és a chip között van, és hõvezetõ képességgel bír) Magyarul: A paszta nem adja át a hõt a bordának. Szerintem ez 1 logikus következtetés. Add1: veszel pasztát és magad megcsinálod Add2: beviszed valamely szerviz boltba (PCboltba) és helyben megcsinálják.

Szar rajta a paszta. (az a paszta ami a hûtõborda és a chip között van, és hõvezetõ képességgel bír) Magyarul: A paszta nem adja át a hõt a bordának. Szerintem ez 1 logikus következtetés. Add1: veszel pasztát és magad megcsinálod Add2: beviszed valamely szerviz boltba (PCboltba) és helyben megcsinálják.
Jó az a paszta. MSI Afterburnerben állíts a hõmérséklet-fordulatszám karakterisztikán.
És szét ne szedd a kártyát, mert ugrik a gari.
Pontosan milyen a kártya?
A kérdező hozzászólása: GIGABYTE GV-R779OC-2GD Radeon HD 7790 2GB 128-bit GDDR5 PCI Express 3.0 x16 HDCP Ready Video Card
A kérdező hozzászólása: Endeavour Hogyan kell megcsinálni amit írtál?

Miért nem működik a kontroller a gépen? Nem ismeri fel, de ha be van dugva, akkor világit meg minden, de egyáltalán fel sem ismeri.

Legjobb válasz: Ha nagyon régi talán nem támogatja, vagy hibás más gépben bróbáltad?

Ha nagyon régi talán nem támogatja, vagy hibás más gépben bróbáltad?
A kérdező hozzászólása: próbáltam, mûködik, régebben, 1-2 éve ezen is mûködött, de most nem tom miért

Nem ismeri fel a gépem a mikrofont. Ez miért van? (bõvebben lent)

Van egy genius eye 312 mikrofonom és ha bedgom a gépbe a windows kiírja hogy usb eszköztnem lehet felismerni,és a mikrofon felmelegedik.Mi lehet a pro bléma?(64 bites Win7-em van.)

Legjobb válasz: Másik usb-be is próbáltad dugni? Másik gépbe is dugd be. Ha ott sem mûködik akkor valószínûleg hibás (rossz jel, ha nagyon melegszik).

Másik usb-be is próbáltad dugni? Másik gépbe is dugd be. Ha ott sem mûködik akkor valószínûleg hibás (rossz jel, ha nagyon melegszik).
A kérdező hozzászólása: Ok megpróbálom.


Miért dobja fel a gépem ezeket a hibaüzeneteket mikor bekapcsolom? Igazából nem nagyon értek hozzá, viszont már nagyon idegesít hogy állandóan ezeket írja ki. Aki tudja mi lehet a baj legyen szíves írja már le. [képek alul]

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: tesó ,ezen a gépen már jó nagy dzsuva van, -én újrahúznám,azt minden normálisan menne megint...

tesó , ezen a gépen már jó nagy dzsuva van, -én újrahúznám, azt minden normálisan menne megint...

Nem ismeri fel a gépem a Gigabyte alaplapom. (S-series motherboards). Miért?

Legjobb válasz: Hogy nem ismeri fel? Pontosíts, mi a hiba.

Hogy nem ismeri fel? Pontosíts, mi a hiba.
Ezt nem tudom másképp értelmezni, mint hogy bekapcsolod és az ég egy adta világon nem történik semmi... Ez nem lehet másképp...
Hát igen ennek így lenne értelme, de van egy olyan érzésem hogy a történet nem így lesz...
Áram van?
A kérdező hozzászólása: Netrõl szedtem le az Everest home-t és az alaplapnál azt jelzi h ismeretlen.
Csak annyi? Ez azért van mert az everestet 2005 óta ADIA64 név alatt fejlesztik, szóval semmi gond. Szedd le az AIDA64-t vagy CPUZ-T azok kiírják milyen is a lapod.

Miért nem megy a hang a gépemen? Fel raktam a realtek drivert, de mégsincs hang, a gép nem látja a hangszórót.

Legjobb válasz: Milyen OP rendszer? XP? Linux? Win7? Vista? Win98? Win95? Milyen hardver? Laptop? Asztali (alaplaptípus)? Ilyen infók hiányában csak annyit tudok segíteni, hogy ami van gyártói CD-d, arról felrakod. Ha azzal sem megy... megállapítod, hogy milyen típusú a hangvezérlésed van és leszeded az új drivert hozzá. Nem csak Realtek létezik...

Milyen OP rendszer? XP? Linux? Win7? Vista? Win98? Win95? Milyen hardver? Laptop? Asztali (alaplaptípus)? Ilyen infók hiányában csak annyit tudok segíteni, hogy ami van gyártói CD-d, arról felrakod. Ha azzal sem megy... megállapítod, hogy milyen típusú a hangvezérlésed van és leszeded az új drivert hozzá. Nem csak Realtek létezik...
A kérdező hozzászólása: A gyártói cd rõl felraktam, nem ment. Régebb realtekem volt és aval ment.
A kérdező hozzászólása: Xp m van.
A kérdező hozzászólása: Honnan tudhatom hogy PONTOSAN milyen driverre van szükségem?
Alaplaptípus alapján megkeresed a hozzá tartozó drivereket.
A kérdező hozzászólása: Ez már megvolt, de nucu.

Miért nem megy a gépem 3, 5 giga RAM-mal? Vettem a 3 giga mellé (3*1 GB) egy felet, mert a 32 bites rendszer ennyit bír állítólag maximum.

Legjobb válasz: Nem bír három és felet, rakj 64es rendszert mert még a videómemória is beleszámít. Amúgy a frekvenciák stimmelnek?

Nem bír három és felet, rakj 64es rendszert mert még a videómemória is beleszámít. Amúgy a frekvenciák stimmelnek?
A kérdező hozzászólása: igen, 400as mind. a videokártyának 512 MB memóriája van, akkor azért nem megy? 64 bites rendszer nem menne fel, mert nem dual coreos a gép
Hogy ne menne fel? Én most P4 3GHZ-el használom a win7 64 bit-et
Simán felmegy, nem kell a dualcore.

Nem ismeri fel a gépem a telefonom. Miért?

Samsung Galaxy GT-S5570-em van és fel van telepítve a kies program is, de saját gépen nem jeleníti meg, Total Commanderbe behozza "Cserélhetõ lemez"-ként de ha kiválasztom sokáig tölt majd kiírja hogy "Nincs ilyen meghajtó, válasszon másikat" .. Nem tudom behozni hogy zenéket tudjak rá tenni. Windows 7-em van.

Legjobb válasz: vegyél egy kártyaolvasót, 500ft-ért lehet már kapni, és akkor nem kell ilyenekkel szenvedni.;)

vegyél egy kártyaolvasót, 500ft-ért lehet már kapni, és akkor nem kell ilyenekkel szenvedni.;)
A telefonon adatátviteli mód volt és nem kies vagy egyéb mód? beállítva. Mikor rádugod a telefont a pc-re, elméletileg ki kell jönnie egy nagy fekete képernyõnek a telón egy gombbal amivel bekapcsolod az adatátvitelt az sd kártyán. Azt nyomd meg.
A kérdező hozzászólása: Korábban jó volt nem kellett hozzá semmilyen olvasó. Nekem olyan hogy a telefon tetején le tudom huzni az értesítéseket és ott van hogy usb arra rámegyek és ott bejön egy androidos robot hogy belsõ tárhely bekapcsolása, az a telefonon bekapcsol de a gépen nem jelzi a sajátgépben ahogy eddig.
Byebye tápegység.
Majdnem egészen biztos hogy hardver hiba. Legvalószínûbb a táp, de lehet RAM is, sõt alaplap probléma is. Nehéz lesz kiszûrni házilag. Rengeteg próbálgatás kölcsön cuccokkal. De a táppal kezdd!
Olvasd el ezt az írást, nagyon tanulságos: http://oldradio.tesla.hu/szetszedtem/176fiamgepe/kolokgepe.htm
ezt az oldalt én is szeretem :) )

Nem ismeri fel a gép a RAM-ot, miért?

Intel i845GV-ITE8711 (Socket 478) alaplap, az alaphoz közelebbi felén bent volt egy DDR-266 512 Mb RAM. Beraktam mellé egy DDR 400 MHz-es 512 Mb RAM-ot. BIOS-ban kell valamit állítgatni a MHz-el nem?

Legjobb válasz: a baj hogy szar a ram vagy a ramm slot ezen nincs mit variálni vagy ez vagy az

a baj hogy szar a ram vagy a ramm slot ezen nincs mit variálni vagy ez vagy az
A kérdező hozzászólása: fúúú, de sokat segítettél...
Ha ócon vetted lehet a RAM ECC -s ami szerverekbe való volt. Nem kell a BIOS -ban állítani semmit, Non-ECC -s DDR-266 és DDR-333 -as modulokat támogat az alaplap.
Miért mi más lehet a baj okos tojás amúgy is manapság senki nem használ ddr1-es ramot csak valami roncs géped lehet igaz?
A kérdező hozzászólása: Tibor köszönöm. keksz, hát igen... Nem mindenkinek vásárolnak a szülei. :/
Bocs nem akkartalak meg bántani s csak köcsög öcsém dû hít fel és nem rajtad kéne le vezetnem a dühöm még egyszer bocs
hello, mindenképpen max 333mhz-es ramot tegyél bele alapod maximum annyit tud kezelni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!