Találatok a következő kifejezésre: Miért nem fel a gép (310 db)

Miért dobja fel a gépem ezeket a hibaüzeneteket mikor bekapcsolom? Igazából nem nagyon értek hozzá, viszont már nagyon idegesít hogy állandóan ezeket írja ki. Aki tudja mi lehet a baj legyen szíves írja már le. [képek alul]

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: tesó ,ezen a gépen már jó nagy dzsuva van, -én újrahúznám,azt minden normálisan menne megint...

tesó , ezen a gépen már jó nagy dzsuva van, -én újrahúznám, azt minden normálisan menne megint...

Miért nem megy a gépem 3, 5 giga RAM-mal? Vettem a 3 giga mellé (3*1 GB) egy felet, mert a 32 bites rendszer ennyit bír állítólag maximum.

Legjobb válasz: Nem bír három és felet, rakj 64es rendszert mert még a videómemória is beleszámít. Amúgy a frekvenciák stimmelnek?

Nem bír három és felet, rakj 64es rendszert mert még a videómemória is beleszámít. Amúgy a frekvenciák stimmelnek?
A kérdező hozzászólása: igen, 400as mind. a videokártyának 512 MB memóriája van, akkor azért nem megy? 64 bites rendszer nem menne fel, mert nem dual coreos a gép
Hogy ne menne fel? Én most P4 3GHZ-el használom a win7 64 bit-et
Simán felmegy, nem kell a dualcore.

Miért nem működik a kontroller a gépen? Nem ismeri fel, de ha be van dugva, akkor világit meg minden, de egyáltalán fel sem ismeri.

Legjobb válasz: Ha nagyon régi talán nem támogatja, vagy hibás más gépben bróbáltad?

Ha nagyon régi talán nem támogatja, vagy hibás más gépben bróbáltad?
A kérdező hozzászólása: próbáltam, mûködik, régebben, 1-2 éve ezen is mûködött, de most nem tom miért


Miért nem ismeri fel a gépem az One tach pop C7-et és a smart mini 4 telfonokat? Milyen program kell hozzá?

windows 8 van a gépen.

Legjobb válasz: alapból látnia kéne a gépnek a telefonokat, és a telefonon is megjelenik egy usb-s választó menü, vagy értesítõ felület hogy csatlakoztatva van a géphez. Ahhoz hogy a fájlokat is lásd be kell kapcsolni a megjelenõ gombbal az elérést, de most fejbõl nem tudom mi a gomb neve. Ha sehogy se látja a gép a telefonokat próbáld meg másik adatkábellel, vagy másik USB portba dugni a gépen. Nekem volt olyan hibás kábelem, amivel csak tölteni volt hajlandó minden telefon, az adatátvitel sehogy se mûködött vele.

alapból látnia kéne a gépnek a telefonokat, és a telefonon is megjelenik egy usb-s választó menü, vagy értesítõ felület hogy csatlakoztatva van a géphez. Ahhoz hogy a fájlokat is lásd be kell kapcsolni a megjelenõ gombbal az elérést, de most fejbõl nem tudom mi a gomb neve. Ha sehogy se látja a gép a telefonokat próbáld meg másik adatkábellel, vagy másik USB portba dugni a gépen. Nekem volt olyan hibás kábelem, amivel csak tölteni volt hajlandó minden telefon, az adatátvitel sehogy se mûködött vele.

Az IPhonomat és a fényképezõmet nem ismeri fel a gép, de pendrive-ot igen. Win Update-hez próbál csatlakozni, de ott nincsen illesztõprogram. Akármilyen más gép felismeri ezeket az eszközöket, ez nem. Miért lehetséges ez?

Legjobb válasz: Hát nézd , hanem ismeri fel nincs sajnos eszközillestõ telepítve , Töltsd le az illesztõprogramot név szerint . azt még megpróbálhatod ha windows 7 ed van hogy átugrod a windows updateról való letöltést. de szerintem az nemfog segíteni , de 1 próbát megér.

Hát nézd , hanem ismeri fel nincs sajnos eszközillestõ telepítve , Töltsd le az illesztõprogramot név szerint . azt még megpróbálhatod ha windows 7 ed van hogy átugrod a windows updateról való letöltést. de szerintem az nemfog segíteni , de 1 próbát megér.

Miert csinalja azt a gepem hogy bekapcsolom, varom mig betolt utana Belepek a chromba es rengeteget kell varnom mig onnan betolt? Kiadja a chrom kezdolapot es ra kattintok a kedvenceknel pl a facebookra es nem tolti be max fel ora mulva. Ez mert van?

Legjobb válasz: Elég sok oka lehet: 1. Nincs szabad helyed 2. Régi a windows, tele van szemetelve újra kell telepíteni 3. Nincs elég RAM-od 4. Vírusos a géped Elsõ körben futtass víruskeresést Malwaresbyte Antimalware programmal (ingyenes) Utána tedd fel a CCleaner programot futtasd le töröljön mindent Utána tedd fel a regcleaner programot futtasd le a tisztítást töröljön mindent Ha ezután sem jobb akkor windows telepítés.

Elég sok oka lehet: 1. Nincs szabad helyed 2. Régi a windows, tele van szemetelve újra kell telepíteni 3. Nincs elég RAM-od 4. Vírusos a géped Elsõ körben futtass víruskeresést Malwaresbyte Antimalware programmal (ingyenes) Utána tedd fel a CCleaner programot futtasd le töröljön mindent Utána tedd fel a regcleaner programot futtasd le a tisztítást töröljön mindent Ha ezután sem jobb akkor windows telepítés.

Miért nem ismeri fel a gép az 1 gigás új RAMot?

Egy ismerősöm vett két darab 1 GB-os DDR1-es RAMot, de a gépe nem ismeri fel őket. Jelenleg 512 MB-os memóriája van, de ha másik slotba hozzáteszi az egyiket, akkor is csak az 512-eset észleli a gép, ha pedig annak a helyébe teszi be az új RAMot, egyáltalán nem jön be a képernyő. Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: A paraméterek alapján a gépnek fel kéne ismernie a RAMot.

A kérdező hozzászólása: A paraméterek alapján a gépnek fel kéne ismernie a RAMot.
Meg kell nézni az alaplap memória suportjában milyen memóriákat kezel a lap.
ha ket db 1GB-os van, akkor probaljatok meg a masikkal is. nagyon ritkan (1000000-bol 1-szer), hogy rossz a ram. ha hasznaltan vette, akkor meg plane. de kene a lap tipusa, hogy tudjunk segiteni
A kérdező hozzászólása: Abit AI7-es alaplapja van.
A kérdező hozzászólása: Amúgy 2x512 MB-ja van, az elsõ két slotban a négybõl. Ki lett próbálva az egyik 1 gigással, hogy azt egyedül végigrakosgattuk a négy slotba. Egyikkel sem volt képernyõ. A slotok jók, az 512-est mind felismeri. Egyébként új memóriát adnak eredeti tok nélkül?
A kérdező hozzászólása: Másik gépbõl a Kingmaxosat felismerte, a mi nem mûködõnk Kingston. Esetleg az újnak mondott, de tok nélküli memóriák selejtesek?
Abit lapokat már nem gyártanak nem találom a gyártó oldalát csak ennyit lehet tudni a memóriáról ami itt van. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813127..

Miért nem ismeri fel a gép a telefonomat?

Samsung Galaxy Gio típusú telefonom van GioPro_v1.6 rommal és az a baj hogy nem írja ki hogy mondjuk háttértár bekapcsolása vagy ilyesmi.

Legjobb válasz: Telepítsd fel ezt a programot a gépedre: http://www.samsung.com/hu/support/download/supportDownloadMa..

Telepítsd fel ezt a programot a gépedre: http://www.samsung.com/hu/support/download/supportDownloadMa..
Beirod , hogy Galaxy Gio és letöltöd a Samsung Kies-t.

Egy ati hd 3450es telepitöt hogy honna tudnám letölteni meg miért nem is meri fel a gépem a video kártyát agp-s a gépem és xp van rajta meg olyat csinál a mikor betölt hogy kockás meg a legkisebb beállitásokkal fut csak és nem tudom modositani?

Legjobb válasz: A windows XP szinte egyáltalán nem ismeri föl a komolyabb video kártyákat. Ezen meg se lepõdj. Az a driver, ami neked kell szerintem ez: http://www2.ati.com/drivers/legacy/12-6/12-6-legacy_xp32_dd_.. Ha nem lenne jó akkor szedd le ezt: http://www2.ati.com/drivers/auto/amddriverdownloader.exe Ez felismeri milyen drivel való a kártyádhoz és azt szedi le. A kockás kép leginkább 2 jellemzõ dolog lehet. Az egyik hogy sajnos a video kártyád memóriája meghibásodott. Akkor nem igazán tudsz mit tenni. A másik lehetõség mait valószínûbbnek tartok, hogy bugosan települt az ATI driver. Ilyenkor miután feltelepült az ATI driver és újraindult a gép úgy jön be a Windows mintha kb. 4 színt használna így nagyon bénán néz ki a kép. Ilyenkor belépek a eszközkezelõbe és megkeresem a videokártyát, majd driver frissítését választok, ahol kézzel adom meg a driver helyét, ami ilyenkor még a C:\ATI könyvtárban lesz valahol. Ekkor újra illeszti a drivereket és ha újraindítod a gépet már normálisan fog bejönni.

A windows XP szinte egyáltalán nem ismeri föl a komolyabb video kártyákat. Ezen meg se lepõdj. Az a driver, ami neked kell szerintem ez: http://www2.ati.com/drivers/legacy/12-6/12-6-legacy_xp32_dd_.. Ha nem lenne jó akkor szedd le ezt: http://www2.ati.com/drivers/auto/amddriverdownloader.exe Ez felismeri milyen drivel való a kártyádhoz és azt szedi le. A kockás kép leginkább 2 jellemzõ dolog lehet. Az egyik hogy sajnos a video kártyád memóriája meghibásodott. Akkor nem igazán tudsz mit tenni. A másik lehetõség mait valószínûbbnek tartok, hogy bugosan települt az ATI driver. Ilyenkor miután feltelepült az ATI driver és újraindult a gép úgy jön be a Windows mintha kb. 4 színt használna így nagyon bénán néz ki a kép. Ilyenkor belépek a eszközkezelõbe és megkeresem a videokártyát, majd driver frissítését választok, ahol kézzel adom meg a driver helyét, ami ilyenkor még a C:\ATI könyvtárban lesz valahol. Ekkor újra illeszti a drivereket és ha újraindítod a gépet már normálisan fog bejönni.

Miért nem ismeri fel a gépem a telefont?

Nekem egy galaxy s2 van, anyumnak galaxy mini, apumnak pedig galaxy ace, és a gép egyiket sem ismeri fel. Az androiddal lehet baja a géprmnek? Az s2-nél a telefon kiírja h csatlakoztatva, de a gép kiabál h "eszköz nem fog megfelel?en m?ködni" a mininél is ugyanez csak ott nem jelzi a telefon a csatlakozást, hanem tölt. Mi lehet a baj? Mit kellene letöltenem hozzá?

Legjobb válasz: Androidos telefonokat rögtön fel kéne ismerni a gépnek, a KIES csak opcionális...

Androidos telefonokat rögtön fel kéne ismerni a gépnek, a KIES csak opcionális...
Mondanám, hogy samsung.... De szerintem ez usb hiba. Próbáld másikba dugni.
Samsung Kies le van töltve? Ha nem, itt próbáld meg: http://www.samsung.com/kies Azt hiszem, a Galaxy Ace útmutatójában van ez a link, nekem bevált, próbáld ki :)
A kérdező hozzászólása: az usb jó... mert fényképezõt és a pendriveot is felismeri... de természetesen azért megpróbáltam másikba bedugni... de így se mûködött... a kiest megpróbálom... köszi :)
A kérdező hozzászólása: a kies letöltésének befejezése elõtt kiírja hogy "Nem megfelelõ engedélyek" és nem fejezi be a letöltést... több oldalon is kipróbáltam... :/ Ezt most mért? O.o


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!