Találatok a következő kifejezésre: Miért nem fel a farkam (13 db)

Több féle husky van? Miért kunkorodik az egyiknek fel a farka, a másiknak meg nem?

Legjobb válasz: Husky nem görbít. Vagy hibás faroktartás, vagy bekevert eb.

Husky nem görbít. Vagy hibás faroktartás, vagy bekevert eb.
Standard: Farok A dús szõrzetû, bozontos farok töve alig valamivel a hátvonal alatt van. A farok általában kecsesen a hátvonal fölé domborodik. A fent hordott farok nem hajolhat oldalra, nem simulhat a hátra sem. Nyugalmi állapotban vagy munka közben általában a farok lelóg. A farok szõrzete közepes hosszúságú, nagyjából azonos a faroktõnél, a végén és az oldalán; egy kerek kefe benyomását kelti. Hibák - megtört vagy erõsen kunkorodó farok; túlságosan bozontos farok; túl alacsonyan vagy túl magasan álló farok.
A huskynak van egy leírása, miként kell a kutya küllemének kinézni. Ha nem felel meg bármiben egy kutya a leírásnak, az hibás, vagy keverék.
Amelyiknek kunkorodik, az valószínûleg nem husky, hanem malamut. Csak sokan ránézésre össze keverik õket.
A kérdező hozzászólása: http://www.dogbreedinfo.com/images16/SiberianHuskySidStand.jpg ez malamut?
A kérdező hozzászólása: annak nem lehetne kék a szeme
A huskynak és a malamutnak sem teljesen kunkorodik fel a farkuk. Csak amolyan félkunkor. Amikor meg fáradtak, lógatja mindegyik. Ha izgalomba jönnek, feljebb viszik.
A malamutnak, a grönlandi kutyának, a jamthundnak és a lajkáknak kunkorodik a farka, a husky-nak nem. Mind az öt (hat) fajta igen hasonló az adott színváltozatban.
Azért írtam hogy pl. a malamutnál nem mindig kunkorodik (bár a hát fölé szerintem nem emeli), mert némelyek csodálkoznak ha fáradt és lógató farkú kutyát látnak, hogy ezt most mért így csinálja.

Miért nem áll fel a farkam?

Egy olyan kérdésem lenne,amire elsõsorban tapasztalatokat várnék.A problémám a következõ: Barátnõmmel 5 hónapja együtt vagyok és mikor eljutunk a szexhez lelankad és vége a dolognak. Utána olvasgattam és mindenhol azt írjátok, hogy izgulás miatt van. Mégis mit lehet ez ellen tenni?

Legjobb válasz: Úgy gondolom,az a sexuális vágy amit iránta érzel ,kevés is lehet.A merevedést nem tudod megtartani,esetleg másra terelõdik a figyelmed is .De az is lehet,túl hosszúra nyújtjátok az elõjátékot.Sok nõ azt gondolja az erekciót olyan könnyû hosszú ideig megtartani,majd még a behatolás után is így maradni 15-20 percre is .A fiuk,férfiak nem sex gépek .Sok ilyen esetet írtak már ide,a fiuk magukban keresik a hibát.Nagyon sok múlik az elõjáték idõráforditásán,sokszor eztúlságosan is hosszú,a nõk "jóvoltából" .A férfiak merevedés után már azonnal képesek a behatolásra is .Ha merevedés beáll az elõjáték kezdetén,már pedig ez fiatalok esetében így van,ez eltart kb 20-25 percig,ez már nagyon sok energiát fel is emészt. A szakirodalom az átlag szex idejét 3-8 percre teszi. Ez idõ alatt kell a nõnek is a csúcsra jutni .Ebben nincs bent az elõjáték.Tehát 25perc elõjáték + aktus,ez több mint fél óra .Ha ennyi idõ nem elég egy nõnek,akkor ott nem a fiúban kell a hibát keresni,írja a szakirodalom . Merevedés csak sexuális ingerek,érzelmek hatására jön létre .Gyenge lehet a libidód is ,ez a seuális vágy kiinduló pontja .Ezt viszont a tesztoszteron férfi hormonszint szabályozza .Ilyen oka is lehet,de mint írtam én nem erre gondolok .

Úgy gondolom, az a sexuális vágy amit iránta érzel , kevés is lehet.A merevedést nem tudod megtartani, esetleg másra terelõdik a figyelmed is .De az is lehet, túl hosszúra nyújtjátok az elõjátékot.Sok nõ azt gondolja az erekciót olyan könnyû hosszú ideig megtartani, majd még a behatolás után is így maradni 15-20 percre is .A fiuk, férfiak nem sex gépek .Sok ilyen esetet írtak már ide, a fiuk magukban keresik a hibát.Nagyon sok múlik az elõjáték idõráforditásán, sokszor eztúlságosan is hosszú, a nõk "jóvoltából" .A férfiak merevedés után már azonnal képesek a behatolásra is .Ha merevedés beáll az elõjáték kezdetén, már pedig ez fiatalok esetében így van, ez eltart kb 20-25 percig, ez már nagyon sok energiát fel is emészt. A szakirodalom az átlag szex idejét 3-8 percre teszi. Ez idõ alatt kell a nõnek is a csúcsra jutni .Ebben nincs bent az elõjáték.Tehát 25perc elõjáték + aktus, ez több mint fél óra .Ha ennyi idõ nem elég egy nõnek, akkor ott nem a fiúban kell a hibát keresni, írja a szakirodalom . Merevedés csak sexuális ingerek, érzelmek hatására jön létre .Gyenge lehet a libidód is , ez a seuális vágy kiinduló pontja .Ezt viszont a tesztoszteron férfi hormonszint szabályozza .Ilyen oka is lehet, de mint írtam én nem erre gondolok .

Miért nem áll fel a farkam?

Nyáron elvesztettem a szüzességem, kissebb nehézségek árán, elkezdett alakulni a szexuális életem, technikám...Most meg nem akar állni miután felhuztam rá a gumit. Míg nincs fennt a gumi addig semmi baj, áll mint a cövek, de utána...és ez most jött el? 1-2hete, addig nem volt gond. Tanács?

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy szorít a gumi? Válts talán.

Nem lehet, hogy szorít a gumi? Válts talán.
A kérdező hozzászólása: ugyan azt a gumit használtuk amit eddig. Lifes. U safe
Használj Durexet hidd el jobb
nekem Rakoval volt ez, ami veled. Durex-re váltottam, és megoldódott.
Párom a durexben még annyit se érez, mint az érzéstelenítõs lifestylesban, szóval arról annyit. Szerintem ha komoly párkapcsolatban élsz, akkor egy darabig próbálkozzatok valamilyen helyi fogamzásgátlóval, pl hüvelykúp vagy krém stb. Nézzetek utána.

Nagyon égő volt. Nem állt fel a farka, pedig rákerült a sor. Miért?

végül is megtörtént, meg minden, de csak rövid ideig.és nem nagyon állt fel. a végén már azért vettem ki hogy nehogy bent maradjon az óvszer. milyen megoldást tudtok javasolni???

Legjobb válasz: Lehet, hogy feszült volt, lehet, hogy túlzottan elnyújtottad az elõjátékot, lehet, hogy nem evett/ivott eleget. Lehet, hogy még éretlenek vagytok a szexhez. A megoldás egy hosszú beszélgetés, rendszeres testmozgás, egészséges táplálkozás és kevesebb pornófilm.

Lehet, hogy feszült volt, lehet, hogy túlzottan elnyújtottad az elõjátékot, lehet, hogy nem evett/ivott eleget. Lehet, hogy még éretlenek vagytok a szexhez. A megoldás egy hosszú beszélgetés, rendszeres testmozgás, egészséges táplálkozás és kevesebb pornófilm.
Mert izgult, rágörcsölt a dologra.Ez nem égõ dolog, rengeteg sráccal megesett már, csak gyakorolni kell és kész.
Balta.
Nyugi, nem lesz ezzel semmi baj.
"kúrni"? na abban nem tudok segíteni. Pettinggel hogy álltok? Ha még nem nagyon volt semmi, akkor tuti segít ellazulni, megszokni a szitut, ha már kezelésbe vett párszor, vagy szájjal... és te is viszonzod persze figyelemmel és odaadással
ha látod meztelenül felizgat nem?Kezd el magadnak csinálni és utána parancsold neki hogy csüccs rá...egyenlõre te tudod neked mi a legjobb aztán meg megtanulja õ és és kialakul.De semmiképp se parázz.Én piásan próbálkozok tuti harcképtelen vagyok...
A kérdező hozzászólása: semmit sem ér.
igyál elõtte egy kicsit... akkor biztos nem fogsz görcsölni. :)
A kérdező hozzászólása: az a gond hogy egy napra rá, megint kúrni akartunk de nem sikerült, mert már akkor nagyon paráztam... nagoyn szégyellem magam. nem tudtok adni tippeket amivel lazítani tudnék?vagy ami segítene rajtam hogy ne stresszeljek?
Egyetemista voltam, amikor volt egy 19 éves szûz barátom. Legalább tízszer próbálkoztunk, nagyon állt a fütyije, de amikor be akarta dugni lelohadt. Egyszer szembe ültem az ölében és kézzel izgattam, meg csókolóztunk, amikor már jól felizgult, akkor hirtelen beleültem a fütyibe. Na akkor nem lankadt le. El is ment gyorsan. Attól kezdve nem volt gond.
A kérdező hozzászólása: hát z m betû lemradt. hát, pont ebben az idõpontban elég gatyán voltam, mind fizikailag, mint mentálisan...
ki kell karózni
Mármint a te farkad nem állt fel?
Lehet elõtte kicsapta hogy több ideig bírja. Aztán nem állt fel neki 2.jára
Ha ilyen görcsös vagy várjatok még kicsit "szerintem". Ha csak szenvedtek annak nincs értelme. Nem éri meg hogy ez miatt szarul érezd magad. A lényeg hogy ne keljen sietnetek, ne keljen attól félni hogy rátok nyit valaki. Gyújtsatok pár gyertyát, beszélgessetek elõtte, romantikázzatok kicsit csókolózzatok, símogassátok egymást és nyugisan kezdjétek el a dolgokat. Ne parázz az a lényeg. Sok sikert. Remélem bírtam kicsit segíteni. 18L

Miért nem áll fel a farkam?

1 hete a barátn?m kiverte aztán pedig leszopott és nagyon jó volt,de azóta egyáltalán nem áll fel. Még kicsit se.

Legjobb válasz: Hát ha egy hete ilyen szexuális élményed volt, akkor teljesen rendben mûködnek a dolgok. Ha egymagadban, nyugodt körülmények között próbálos akkor se megy? Lehet hogy csak akkor elfáradtál, túl hamar akartad újra, akkor ugye a fáradtságtól nem ment, azóta meg a szorongástól. Ha megnyugszol és nem görcsölsz a dolgon, újra peckesen áll majd.

Hát ha egy hete ilyen szexuális élményed volt, akkor teljesen rendben mûködnek a dolgok. Ha egymagadban, nyugodt körülmények között próbálos akkor se megy? Lehet hogy csak akkor elfáradtál, túl hamar akartad újra, akkor ugye a fáradtságtól nem ment, azóta meg a szorongástól. Ha megnyugszol és nem görcsölsz a dolgon, újra peckesen áll majd.
Ha abszolut semmilyen ingerre nem áll fel, akkor szerintem keress fel orvost! :S Õszintén szólva nem tudom mitõl lehet, és szerintem érdemes lenne vele orvoshoz fordulnod!
akkor próbáld meg fiukkal lehet hogy buzi lettél.
Szerintem is b.zi lettél. a szervezeted, vagy SZARvezeted, megundorodott a nõktõl, ezért nem képes olyan ingereket kelteni benned hogy fel is álljon rájuk...

Miért nem áll rendesen a barátom farka? Félig puha szinte, akármit csinálok, és így nem is élvezem a szexet. Állítása szerint soha nem áll teljesen keményen. Mi baja lehet?

Legjobb válasz: ha alapból is elég nagy neki a farka, akkor kemény sosem lesz állva...húsfarka van.... van a vérfarok ami alapból 6-7 centi állva meg 2-3xosa lesz. na ezek kõkemények lesznek :D

ha alapból is elég nagy neki a farka, akkor kemény sosem lesz állva...húsfarka van.... van a vérfarok ami alapból 6-7 centi állva meg 2-3xosa lesz. na ezek kõkemények lesznek :D
Ha soha nem áll neki rendesen, akkor forduljon orvoshoz, mert ha nem tudja "begyömöszölni" akkor bizony nem potens, és ez ellen bizony orvosnak kell lépnie. Potens az, aki be tud hatolni, és ott el is tud élvezni.Ha valamelyik nem mûködik, akkor gond van.
Ne igyon, hagyja abba a tömegnövelõ meg egyéb szarságok szedését, és jó lesz.
esetleg cipohuzoval?
Kötözze répához...
Azért nem áll fel neki, mert elõre fél a kudarctól. Csináljátok csak orálisan!!! Ha úgy megy mindkettõtöknek akkor jöhet a szex!!!
És nem is juttat el téged máshogy az orgazmushoz? Mindjárt égnek áll a hajam. :S Jó türelmes egy csajszi vagy, az fix.
most írok ki errõl egy kérdést, mert küldöm a pasimat orvoshoz:S
A belinkelt Viagrát felejtsétek el ebben a korban! TILOS! Orvos, az igen. Az kell. Lehet, hogy gátlásos, vagy stresszel, problémái vannak otthon, stb., ez is okozhatja. De lehet a lelki okok mellett fizikai oka is, az bizony probléma. Együtt megoldhatjátok, még fiatalok vagytok. Fogd meg a kezét, és irány az Andrológia, vagy a Szexológus. Eü. dolgozó
Ne hülyéskedjetek, ez tisztán orvosi probléma. Az, hogy hamar elmegy, az lehet életkor, stressz, rutintalanság, de ha eleve fel sem áll (azt mondtad, bármit is csinálsz - hát ha szopod egy darabig, és akkor sem) - akkor simán orvoshoz! Tényleg csodás a türelmed, de az nem fog megoldani semmit!
http://winningbiz.biz viagra vagy cialis
bizony, bizony, hazugság hogy jó szex nélkül létezik jó kapcsolat. Szerintem is doki, lehet hogy van valami egészségügyi gondja ami akadályozza a rendes vérkeringést. Ha 2., 3. menetben történik, az még normális lehet, hogy hogy elsõre sem, az már jelenthet problémát.
A kérdező hozzászólása: Gyömöszöli, elélvez fél perc alatt, aztán szomorú arccal megkérdezi, hogy azért jó volt-e kicsit... Már nem is tudok neki mit mondani, ez megy 2 éve, és kezdi tönkretenni a kapcsolatunkat. Sajnos igaza volt azoknak, akik megmondták hogy egy kapcsolat alapja a szex :(
Oké, hogy soha nem állt keményen, de ez nem normális. Menjen orvoshoz. Vagy szerinte ez így élvezetes, hogy gyömöszölni kell??
Nekem is volt ilyen gondom, de akkor szex elõtt 3-szor is maszturbáltam... Lehet, hogy Õ is marcsizik...
Kicsi a pasid farka?? Kb mekkora? Enyimnek is elég kicsi:S de elsõ menetbe fel áll rendesen, a másodiknál már csak õ is gyömöszköli általában de bennem fáláll(kivétel mikor nem) Menjen orvoshoz mert nem normális hogy az elsõ menetnél sem áll fel neki.Vagy megeshet az is hogy, másra gondol és nem kíván.
drót
A kérdező hozzászólása: küzd azért h belém gyömöszölje, általában kellemetlen, nehezen sikerül
Ha van szex, akkor nem lehet vele túl sok baj, nem hiszem, hogy ennek bármi köze lehet aahhoz, hogy nem élvezed...
A kérdező hozzászólása: kicsi...
20-as, ez egyáltalán nem így van! A stressz a merevedészavar egyik vezetõ oka!

Miért nem érti meg a párom, hogy fáradt vagyok a szexhez? Hajnal négykor kelek, mire hazaérek délután fél négy. Szinte alig álok a lábamon a fáradtságtol. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Mit tegyél? Hát néha azért szexelj vele. Tartsd oda, és mondd neki, hogy dugjál meg bébi ahogy jól esik. Kötözz ki, tegyél velem amit csak akarsz, de most fáradt vagyok a különbözõ akrobata mutatványokhoz. Meglátod, utána még jobban alszol :-D

Mit tegyél? Hát néha azért szexelj vele. Tartsd oda, és mondd neki, hogy dugjál meg bébi ahogy jól esik. Kötözz ki, tegyél velem amit csak akarsz, de most fáradt vagyok a különbözõ akrobata mutatványokhoz. Meglátod, utána még jobban alszol :-D
Igazából én nem értem. 8-kor kelek, éjfélkor fekszem. Percre pontosan ugyan annyit vagyok ébren, mint te, mégis van erõm este 10-kor szexelni. Az, hogy hánykor kelsz ilyen szempontból tök irreleváns, ha amúgy alszol 8 órát.
Azért ez nem lehet állandóan kifogás. Igen, fáradt vagy, de akkor sosem szexeltek? Feküdj le amikor hazaérsz, 7-8 felé kelj fel és mehet a menet :-)
Aztán majd te is értsd meg, mikor keres magának másik nõt, aki nem fáradt:)
majd akkor fogja megérteni, ha lesz mellette más, aki kielégíti a szexuális vágyait. Ha csak átmeneti dolog lenne az érthetõ, kibírható, de ez állandó. én sem érteném meg, nem tudnék így élni (nõ vagyok)
:) majd meg fogja érteni...nyugi...de te is értsd meg akkor, hogy õ nem fáradt a szexhez, csak éppen már nem veled szexel... Jó kifogás hogy fáradt vagy, egyenes út a váláshoz...
És hétvégén is ilyenkor kelsz? Minden nap? Milyen sûrûn nem érti meg, hogy fáradt vagy? Milyen sûrûn akarja? Hogy van ez? Ez kevés infó!!!
Nem inkább az a gond, hogy nem kívánod már a párod? Én (ha csak nem vagyok beteg), sosem vagyok hozzá túl fáradt. :)
gondolom a párod pasi...azért nem érti meg, mert a pasik agya a farkukban van /kivételektõl eltekintve/, de ezért ne haragudj rá, mert õk így mûködnek, hogy a szex alap, mint az evés v. alvás. Nekem is csak úgy megy, ha jobbára ki vagyok pihenve, lelkileg is rendben vagyunk, meg mondjuk nem izzadtan és fürdetlenül fogunk neki akciózni. De a pasiknak bármikor megy, jóformán tökmindegy a körülmény. Miért nem vagy te rugalmasabb? Mikor ér haza a párod? Délután fél 4tõl este 10-ig sosincs idõd rá? Van gyereket? Akkor mondjuk megértem, de heti 2 még így is kivitelezhetõ lenne.
Keress egy olyan párt, aki ugyanakkor kel, mint te. Igy meg fogja érteni a helyzetedet.
mond meg neki hogy lefekszel az ágyra és azt csinál veled amit akar de te nem mozdulsz meg xd
Mondjuk most kapcsold ki a gépet és aludj 2-3 órát. Akkor este nem leszel fáradt és gond megoldva.
egyértelmûen, Kamu, provokálós kérdés. amúgy meg nem is írta , h a kérdezõ nõ lenne, vagy férfi....
"Mit tegyek?" Ha nem változtatsz a hozzáállásodon, akkor szakíts a pároddal, az Õ érdekébe. Próbáld meg belátni, hogy a párodnak is vannak igényei. Ahelyett, hogy azt várod, hogy folyamatosan a Te fáradtságoddal legyen elfoglalva, kicsit gondolj bele az õ helyzetébe is. Amúgy a munkarendedbe nincs semmi különös. Királyság délután fél négykor otthon lenni. Még pihenni is lenne idõd. Tehát ezek tényleg csak kifogások, és tényleg nem fogunk itt hõsként tisztelegni elõtted, amiért akkor kelsz amikor. Hidd el a mai világban minden második ember úgy él mint Te, mégse hal ki a bolygó.
Ha szeretsz és kívánsz valakit, akkor nem kifogásokat keresel, miért nem tudsz vele szexelni, hanem megoldást, hogy többet lehessetek együtt.A párodnak sem lehet könnyû megemészteni a gyakori elutasítást, természetes, hogy vannak vágyai és igényei.Persze ha néha nincs kedved vagy fáradt vagy, érthetõ, viszont úgy vettem ki a szavaidból, szinte mindig hulla vagy.Szerintem ez inkább arra vezethetõ vissza, hogy már nem kívánod annyira a szexet és a párodat.Szóval maga a kapcsolat sem az igazi.Elõször is azt tedd helyre, különben elveszíted a barátodat (gondolom, nõ vagy).
Más is dolgozik, korán kel. A szexhez nem lehet fáradtnak lenni. Mondom ezt én, aki fél3kor kelt, 11re ért haza és soha semmi kedve nem volt a szexhez. Persze ezt megunta az akkori kedvesem és keresett magának egy kifáradhatatlan egyedet. Idõvel én is találtam magamnak mást és lám, vele nem vagyok fáradt a szexhez, pedig ugyanaz a munkarendem. Szerintem szimplán nem kívánod a párod ami se neked, se neki nem jó.
# 11 Ez egy rettentõ értelmes és segítõkész komment.
8-as hiába írod, hogy keressen olyan pár, .én 3:30 kor kelek...és mégis megy...fáradtan is...vagy kicsit megvariáljuk az idõpontokat...aki 8-ra megy és este ér haza ugyanannyit dolgozik, csak máskor nálunk az a vicces, hogy én 3:30 kor kelek párom pedig fél 9-kor a munkarend miatt, mégis megoldjuk 6.
akkor aludj csak! Majd a csávód dönget olyat, aki ébren van... :)
Kávé? Délutáni alvás? Amit mondasz, az csak kifogás. Ha férfi vagy, ha nõ.
Ez vagy kamu kérdés, vagy a kérdezõ teljesen ostoba. Azért mondtál csak ennyi infót, mert mindenkit jól fel akarsz húzni.
A kérdező hozzászólása: Leragad a szemem az álmosságtól.
Az tetszik a legtöbb kérdésnél a nemét és a korát sem árulja el az illetõ.Akkor mit vár a válaszoktól?

Miért áll fel fiúkra is a farkam ha nem tudok velük elélvezni?

Sokszor még keményebb a kuki ha éppen szop egy fiú vagy dugunk de nem tudok elélvezni csak ha kiverem magamnak.Lányokkal ez lazán megy,természetesen eltudok élvezni.Miért van ez?

Legjobb válasz: mert te egy rossz bzi vagy

mert te egy rossz bzi vagy
Lehet hogy valójában nem tudsz ezektõl az elõítéletektõl megszabadulni, és igazából gátlásos vagy.
Mert ilyen helyett ===> o Ilyen a segglyukad===> O azé'!
Mert talán nem vonzódsz a fiúkhoz annyira mint a lányokhoz..szerintem..bár lehet hülyeséget mondtam..
A kérdező hozzászólása: Kérdésre tudtok válaszolni?
igen persze hogy te 100%-ban hetero vagy a leírásod alapján...
:DDDDDD Nem vagy homo....
Tényleg nem búza vagy, hanem bi.
Persze hogy nem :) )
A kérdező hozzászólása: Kultúrált válaszokat, ja és nem vagyok homo
Na sikerült 1 év alatt rájönni?

MIért van az, hogy mikor nem áll fel, akk kb 3-4 cm a farkam, mikor meg feláll, akkor meg 15 kb?

Legjobb válasz: nem 15...az optikai csalódás. Így is csak 5körül van sajnálom:(

nem 15...az optikai csalódás. Így is csak 5körül van sajnálom:(
Mert ha feláll, odaáramlik a vér és emiatt nagyobb lesz.
Azért mert mindenkinek másképp duzzad meg a kukija más a vérkeringése, van akinek alapból nagy a kukija és ha feláll akkor nem lesz sokkal nagyobb szerintem.
Mert terhes vagy... elég már az is kcsg kérdésekbõl, minden második az, hogy 15 cm a p öcsöm, nem kicsi? elég már
Kétféle típusú pénisz van. Az egyik, ami kókadtan is hosszú, és alig nõ tovább erekció közben; a másik meg ami parányi alaphelyzetben, de sokszorosára megnõ. Lévén az izgalmi állapot számít egyedül, és a 15 cm egy korrekt méret, ezért ne problémázz itt, hanem örülj neki!
Milyen mértékegység a kb? Köbméter? Kilobár? A viccet félretéve: mikor? Mínusz 10 fokban, télen kisgatyában 3-4 cm? Mert akkor oké. Egyébként az erektált hímvesszõ maximum a 5-7-szeresére duzzadhat térfogatra nézve. A 20% baromság. A % definíciója google-on keresendõ..
fake. a pénisz mérete kb. 20%-al nõ meg ha feláll:D
A kérdező hozzászólása: Diszkóba hogy mutogatnám?:O :D Am köszi a válaszokat.
ugyanigy vagyok. csak allva 17. szal nekem is sokszorosara no. nincs semmi gond vele.
Mert verfarkad van nem husfarkad. Ettol fuggetlenul, ne mutogasd sehol (ferfi oltozo, diszko stb) lankadt allapotban, mert csunyan pofan rohoghetnek.
Sokallom, vágjunk le belöle. Sok idióta kérdések.

Amikor szexnél be akarom rakni a barátnőmbe a farkam akkor nem mindig áll fel miért? (leent)

Nem vagyok impotens, és nagyon is kívánom ?t.Eddig 2szer feküdtünk le egymással.Csak volt hogy néha lelankadt és nemtudtam betenni.Nem izgultam meg semmi ilyen..nemértem..segitsetek!! 17f

Legjobb válasz: Hát ha kivánod is meg nem is izgulsz akkor lehet hogy mégis fennáll hogy impotens vagy:D Amúgy passz sok mindentõl lehet de a leggyakoribb az izgulás vagy az hogy nem izgulsz rá.

Hát ha kivánod is meg nem is izgulsz akkor lehet hogy mégis fennáll hogy impotens vagy:D Amúgy passz sok mindentõl lehet de a leggyakoribb az izgulás vagy az hogy nem izgulsz rá.
nem az óvszer felhúzása lombozott le esetleg? ha úgy van, akkor vigyetek bele egy kis játékosságot, pl segítsen felhúzni, vagy ilyesmi. Velem még akkor van ilyen, ha nagyon fáradt vagyok. Ilyenkor kár is erõltetni, úgysem élvezném, többet árt mint használ, inkább alszunk egy jó nagyot... :)
Nem mindenki izgul fel egybol...hosszab elõjáték kell...tõbb csok meg simogatás :) menni fog az csak több szenvedély meg kéz kell hozzá :P
A kérdező hozzászólása: Kedves 1 válaszoló!Impotens nem vagyok, mert van hogy felállt :D de vmiér közbe lelankadt
Fáradtsággal hogy állsz? Stressz?
lol, az ilyeneknek miért van barátnõjük?
A kérdező hozzászólása: utolsó:kezdõ vagyok szal még nem kéne ítélkezni..utolsó elõttinek meg:semmi stressz, semmi fáradtság
Lehet nekem hasonlo problemam van, nem irtad le elegge pontosan de leirom az en helyzetemet :) na szoval nekem sincsenek problemaim a felallassal, ha berakom akkor viszont egy ido utan lelankad. Ez a helyzet ha ovszert hasznalok. Durex Classicot hasznaltam eleinte, ez ugye normal vastagsagu ovszer. A problema az volt hogy kevesbe ereztem a gumi miatt a sexet. Utana valtottam Durex Elite-re ami szuper vekony es sikositott.Na igy mar joval megnott a birokepessegem, lankadas csak az utan kezdodott hogy a gumi elkezdett szaradni :S ...Muszaj volt levennem, csajom ujra felallitotta es uj gumival nekilattam megint, az eredmeny ugyanaz volt egy ido utan... A helyzet mas volt ha gumi nelkul csinaltam. Mindenki utalja a gumit, na hat en megjobban :D Gumi nelkul erzed a legjobban, kozvetlen erzed a puncit nem latexon keresztul :S En ajanlanam neked, hogy a baratnod szedjen tabit, es csinaljatok gumi nelkul hidd el nem lesz problema :) meg egy masik lehetseges valasz lehet, ha tul tag a punci es nem erzed annyira ha nyomod, akkor azzal lehet a gond. Erre nemtom mi a megoldas, a tag puncira. nem mindenki szuk :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!