Találatok a következő kifejezésre: Miért nem fel a (2429 db)

Miért nem félek a cigitől? Miért nem félnek az emberek a cigitől? Miért nincs bennem se félelem?

Végig néztem ilyen dokumentum filmet ami a dohányzás káros hatásairól szól, voltak benne durva képek, rákos torok, tüdő, daganatos embernek a nyaka, torka... :S Elég durva látvány volt. Beszéltek a cigarettáról, arról, hogy a gyártók mi mindennel próbálják a függőséget okozó szereket erősíteni, beszéltek a reklámokról, betegségekről, kockázatról. Olvastam sok véleményt, hogy hány embernek ölte meg a dohányzás a rokonait, olvastam statisztikákat, hányan halnak meg a közvetlen, vagy a dohányzásnak IS köszönhető kialakuló betegségekben. Vagy 3 ilyen filmet láttam már, és még mindig nincs bennem az az érzés, hogy "jajj! ez durva! a cigaretta, a dohányzás veszélyes!" Mégis miért? Egyszerűen nem félek a cigitől! Tényleg durva dolgokat láttam, meséltek, olvastam, de nincs bennem olyan érzés, hogy ez egy veszélyes dolog! És úgy tapasztalom a legtöbb ember így van ezzel. Szóval sokan nem dohányoznak, de akik dohányoznak, azok se tartanak a cigitől. Nem egy barátomtól hallottam: "Hát, úgyis meghalok egyszer, kitudja, hogy a cigitől, vagy sem, akkor meg nem mindegy? Lehet holnap elüt a busz, és ott halok meg a földön szétkenődve! De addig ma még cigizhetek!" Miért nem alakul ki bennem, és sok más embereben ilyen negatív érzés, félelem a cigaretta iránt?

Legjobb válasz: Mert tudod, hogy ezek a filmek nem az igazat írják! Sok öreg él, aki fiatalkorától dohányzik, még is egészséges. Sokan halnak meg tüdõrákban, szívbetegségeben, akik soha nem dohányoztak. Nem egészséges az igaz, de nem is olyan egyértelmûen káros, ahogy reklámozzák.

Mert tudod, hogy ezek a filmek nem az igazat írják! Sok öreg él, aki fiatalkorától dohányzik, még is egészséges. Sokan halnak meg tüdõrákban, szívbetegségeben, akik soha nem dohányoztak. Nem egészséges az igaz, de nem is olyan egyértelmûen káros, ahogy reklámozzák.
Nem dohányzom, de véleményem szerint azért nem félsz és félnek mások, mert nem rögtön azonnal hat, hanem folyamatosan, szálanként károsít mindig egy picit. Mivel lassú folyamat, ezért szinte észrevehetetlen egy ideig. Elõször csak többet köhög...ezt még ráfogja másra. Utána hamarabb kifullad....majd szép lassan halad a súlyosabb dolgok felé. Komoly dohányosok baráti köre is szép lassan megváltozik. Nemdohányosok nem beszélnek közelre engedve, mert bûzlik a szája. Nem fogják mondani, de ha közel állnak, egyet hátralépnek. Ha dohányzik, a nemdohányzók lassan araszolva kerülik. Nem lesznek vele egy helyiségben, utcán jobban kikerülik..stb., mert egyszerûen büdös. Számomra egyébként felfoghatatlan: -káros -büdös -és még ezért fizetnek.
Az elsõ hozzászólónak van igaza. Én is ezt gondolom.
Van, aki hajlamosabb ezekre a károsodásokra, van, aki nem annyira hajlamos. Ettõl még nem "nem káros" a cigi. Egyszerûen azért nem félsz tõle, mert képtelen vagy 20 évre elõre tekinteni, vagy egyszerûen nem érdekel, hogy mi lesz akkor. "Veled úgysem történik meg" - elsõ hozzászóló erre a mintapélda. Ez ebben az életkorban még normális. Sõt, én 27 vagyok, és én sem vagyok képes õszintén elgondolkodni azon, hogy mi lesz 20 év múlva.
Ez egy összetetteb kérdés, mint azt sokan gondolnák. Egyrészt az emberek hajlamosak szubjektíven viszonyulni azokhoz a dolgokhoz, amik õket érintik. A dohányosok például többször emlékeznek arra a Pista bácsira, aki 90 éves koráig dohányzott és kevesebbszer gondolnak arra a Feri bácsira, aki 40 évesen halt meg tüdõrákban. De ez nem csak a dohányzás esetében érvényes, hanem bármilyen témára, amelyet mindenki hajlamos annak alapján megítélni, hogy személy szerint õ melyik oldalon van, mert sokkal könnyebb egyetlenegy nézõpontból nézni bizonyos dolgot, mint több nézõpontból. Egy nézõpont megnyugtatja a tudatot, több nézõpont már gondolkozásra késztet. Másrészt ott van a folyamatos támadás, az anti-dohányosok olyan módszerrel próbálnak hatást gyakorolni a dohányosokra, amivel pont az ellenkezõ hatást érik el: azt sulykolják féktelenül mindenkibe, hogy a cigi megfogja ölni õket, de ezt a kockázatot mindenki tudja, tehát azzal, hogy szakadatlanul ismételgetik ugyanazt, megsózva az egészet morbid képekkel és dokumentumfilmekkel, csak azt érik el sok dohányosnál, hogy még nagyobb feszültség alatt érezzék magukat és ez nem segít. Ezenkívül még mindig hatása van annak a generációnak, ami azokban az idõkben nõtt fel, amikor a dohányzás még nem volt ennyire károsnak tekintve. Egy amerikai fórumon egy férfi mesélt arról, hogy õ a 70es években nõtt fel, amikor mindenki fiatal kortól kezdett el dohányozni és még napjainkban is élnek, viszonylag egészségesek is. Ennek csak az a bökkenõje, hogy mi már nem AZOKAT az idõket éljük, mert sokkal több káros anyaggal érintkezünk naponta, mint ami régebb létezett, ezért nagyon kétes, hogy ugyanazt az életet élve, amit felmenõink éltek, ugyanazokkal a következményekkel számolunk majd, mint õk. Belõlünk már kevésbé esélyes, hogy 80 évig dohányzó nagymamák és nagypapák lesznek. Mindent egybevéve, a dohányzás egy tényezõ számos más tényezõ közül, ami adott személy életvitelét meghatározza. Személyes megítélés kérdése, hogy ki milyen döntéseket hoz az életére nézve, a félelem nem megoldás, tiszta fejjel kell átgondolni a dolgokat és ha kockázatunk valamit, akkor annak a következményével is tisztában kell lennünk, azt érdemes csak magunkra vállalni, ami számunkra igazán megéri akár rövidtávon, akár hosszútávon.

Miért nem félek a szüléstől? Fel vagyok készülve, hogy nagyon fog fájni, de nem félek, inkább várom már.33 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Az elözö kérdést én tettem fel a szülési fájdalomról. Én se féltem eddig csak a napokban rengeteg komplikációval járó szülést hallottam.De megpróbálok pozitivan állni hozzá!Úgy mint te! /én pécs környéki vagyok/és te?33 hetes kismama

Az elözö kérdést én tettem fel a szülési fájdalomról. Én se féltem eddig csak a napokban rengeteg komplikációval járó szülést hallottam.De megpróbálok pozitivan állni hozzá!Úgy mint te! /én pécs környéki vagyok/és te?33 hetes kismama
Szia! Szerintem ez nagyon jó dolog, én sem féltem tõle elõre. Nem érdemes elõre stresszelned magad, én úgy voltam vele, hogy majdcsak túl leszünk rajta valahogy és igazam is lett, nagyon könnyû szülésem volt, nem mondom, hogy nem fájt, de ki lehetett bírni. Kár lett volna elõre pánikolni. :) Kívánom, hogy neked is így legyen! 2 hónapos babó anyukája
Én is így vagyok vele. Tisztában vagyok azzal, hogy fájni fog, de azzal is, hogy elõbb-utóbb vége lesz a fájdalomnak és a kezembe tarthatom a kisfiamat. (Csak már nagyon türelmetlen vagyok.) 39 hetes mami
Szia! Én sem féltem, és nem is kell, jobban el tudsz így lazulni közben is, és könnyebb is lesz tõle. A másodiknál sem féltem, pedig tudtam mi jön, sõt még jó is volt, hogy elõre tudtam, mikor mi jön. A fájdalomról pedig annyit, hogy igen nagyon fáj, de nem elviselhetetlen, és ha tudod, hogy minden fájás a babát segíti, akkor könnyebb túllépni rajtuk. A babáknak sokkal nehezebb lehet a dolguk, mint nekünk... Szép, emlékezetes szülést! Judy 3 hós és 2 éves kisfiúk anyukája
én sem féltem, vártam nagyon. egy nap bementem vizsgálatra 2 héttel hamarabb a kiírt idõpont elõtt és közölte a dokim, hogy szülés! mert a baba belekakilt a magzatvízbe. szülõszoba, megindították a szülést. amikor eljöttek a nagy fájások , na én akkor féltem csak igazán, meg minden fájás tetõpontján. de mindig az járt a fejemben, hogy ki kell bírnom, a babának is nagyon nehéz, õ is félhet és gyorsan kinyomtam hogy megláthassam. meg minden fájással közelebb kerülök hozzá. erre gondolj te is. amikor meg meglett már nem fájt semmi. így leszel te is, ne fél. sok sikert, szép szülést! egy 4 hós kisfiú anyukája
Szülés elõtt egy hetet töltöttem kórházban és hála a frontoknak, körülöttem mindenki megszült, csak én nem.Váltották egymást a szobatársaim, így hihetetlenül boldog voltam, amikor megindították a szülésem.Nem volt idõm izgulni, mert már akkor azt hittem idõ van, amikor bementünk a kórházba.Inkább nyugalom árasztott el, hogy végre nemsokára megszületik a kis manó.Sok sikert és boldogságot a babádhoz!
Én egy pillanatig sem féltem a szüléstõl, sõt , a kezdetektõl nagyon vártam, hogy átélhessem ezt a csodát:-) Félni inkább attól féltem, hogy milyen lesz a picivel, hogy boldogulok vele, mit fogok vele csinálni, hogy lesz napirend...stb. De már 15 hetesek vagyunk, és minden szép és jó:-) Örülj neki, hogy nem félsz, nem is kell, csak pozitívan:-))
A kérdező hozzászólása: Szia :) Én miskolci vagyok. Néha rám is rámjön, fõleg ha hallok nehéz szülésrõl, vagy látok valamit a tévében, és belegondolok, hogy hamarosan rám is sor kerül. De nem rettegek! (egyébként én is nagyon rosszul tûröm a fájdalmat, nem tudom mi lesz, de valahogy nem ezen agyalok)

Miért tesznek fel az emberek idióta kérdéseket? Miért nem használják a világ legnagyobb vagy akár magyar keresőmotorjait? (google, yahoo, altavista, stb. )

Legjobb válasz: mert örülnek, h sok választ kapnak mert lusták mert legyen látogatója az oldalnak mert unatkoznak mert idióták és Te tettél már fel kérdést? és az idióta volt? és miért tetted fel? És ez nem idióta kérdés? és ez nem idióta válasz, amibõl kérdések lettek? és és és és

mert örülnek, h sok választ kapnak mert lusták mert legyen látogatója az oldalnak mert unatkoznak mert idióták és Te tettél már fel kérdést? és az idióta volt? és miért tetted fel? És ez nem idióta kérdés? és ez nem idióta válasz, amibõl kérdések lettek? és és és és
na és ha te beírnád ezt a kérdést a google-be kapnál rá megfelelõ választ? na ezért :) )
:D Egyetértek. De te is körülnézhetnél mielõtt kiírnád a kérdésedet. Ha jól emlékszem nem is egy ilyen kérdés van itt a gyakorikérdéseken.
A kérdező hozzászólása: Mielott leoltasz nezd meg hogy hogy van felteve a kerdes pontosan.
A gyk-n is volt már több ilyen kérdés. Egyébként meg miért ne?
a ranglistában az is számít h hány kérdést tesznek fel na meg unatkoznak

Hogy lehet hogy helyeslik Cib banknál elkövetett robbantást a facebookon? Ez normális? Egyáltalán kinek jut eszébe helyeselni és miért? Miért nem szeretik a bankokat ma magyarországon es miért vettek fel emberek kölcsönt ha tudják visszaadni?

Kérdés fenn

Legjobb válasz: "Hogy lehet hogy helyeslik Cib banknál elkövetett robbantást a facebookon?" Úgy, hogy rühellik a bankokat. "Ez normális?" Kinek mi. "Egyáltalán kinek jut eszébe helyeselni és miért?" Annak ,aki utálja a bankopkat és nyilván azért, mert utálja a bankokat. "Miért nem szeretik a bankokat ma magyarországon es miért vettek fel emberek kölcsönt ha tudjàk visszaadni?" Azért nem szeretik õket, mert nyúzzák az embereket, és azért vettek fel hitelt, mert sügérek voltak.

"Hogy lehet hogy helyeslik Cib banknál elkövetett robbantást a facebookon?" Úgy, hogy rühellik a bankokat. "Ez normális?" Kinek mi. "Egyáltalán kinek jut eszébe helyeselni és miért?" Annak , aki utálja a bankopkat és nyilván azért, mert utálja a bankokat. "Miért nem szeretik a bankokat ma magyarországon es miért vettek fel emberek kölcsönt ha tudjàk visszaadni?" Azért nem szeretik õket, mert nyúzzák az embereket, és azért vettek fel hitelt, mert sügérek voltak.
A bankok pofátlanul magas díjakat számítanak fel azért, mert használják az ÉN pénzemet vagy amikor szeretném kivenni az ÉN pénzemet. Normális országokban ez nem igy van.
A kérdező hozzászólása: Valakit nem szeretek vagy valamit felrobbantom?????Ez ep eszû nem teszi.Nyúzzák az embereket a bankok ez se épeszû gondolat.Az se igaz hogy máshol olcsóbban a banki szolgáltatások.Én ingyenesen vettem fel 1 éve mert olyan csomagba voltam.Most ugye megint lehet ingyen.Szóval aki meg kölcsön vész az mérlegeli nem mert ugye sok esetben pénzt kap persze amikor fizetni kell akkor meg nem tetszik akkor minek veszi fel???Én kölcsön adnék elvárnám hogy visszakapom a bank meg ebbõl el!!!Bank nélkül nem lenne fejlõdés bankok milliárdokat hozták moha ezek után meg emberek elvárják távozzanak üres zsebbel?Szerintem meg ez a lopás bank nem kényszeríti az embereket kölcsönre vállalkozásra ingatlan megvételére stb.Sõt meg pénzünk kitartására se!!!!
Látom te is sokat értesz a dolgokhoz. Szerinted mitõl lett a világválság? A bankok milliárdokat hoztak. Persze, esetleg a fedezet nélküli hiteleknek köszönhetõ. Várható volt, hogy lufi lesz és sajnos az emberek keményen át lettek verve, hogy valahol páran nagyon sokat keressenek.
A kérdező hozzászólása: Jelen esetben az van csomó hitelt adtak az embereknek ezek tények magyarországon milliárdokat és milliárdokat vesztettek.Na ehhez kepest ez a van kellemes hangulat és ázok a baromságok bankok miatt volt a válság csak bûnbakkeresés.Jelenleg még sem lett akkora válság.Amit mondasz nem igaz mert bankok nélkül bizony jelenleg magyarországon azonnal válság lenne.Ez olyan hogy szidunk valakit aki jót tett velünk tipikus esete.Merthogy meg egyszer mondom tartsd magadnál a pénzed és ennyi senki nem kérte menj kölcsönért senki nem kérte tartsd bankba a pénzed.Én azt mondom bankok magyarországon olyan embereknek adtak pénzt akik nem volt fedezetük a visszafizetésre az o hibájuk is és azoké az embereké is akik elhittek hitelkepesek120ezer forintos fizetéssel tudtak vissza kell fizetni akar többszöröset is mégis belementek.Bankok nélkül nem lenne magyarország sehol .Ez bankellenesseg vezetett szerintem oda hogy ez történhetett.Megfigyelhetõ ahol kialakul pénzügyi válság emberek kulturálatlan ész nélküli csõcselék mindennel el lehet hitetni ahol erõszak a megoldás demokracia vellenere az buta orszag.Bankellenesseg miatt 300euro és válságban magyar gazdaság .Nincs beruházás csak állami.Most is ugyan úgy bankok miatt fut a szekér nélkülük igencsak szárba lennénk meg ígyis.
Ebben mind igazad van, az emberek "sügérek" voltak és 90%-uk fölöslegesen vett fel hitelt. De egy dolgot elfelejtesz, kérdezõ: a bankoknak hatalmas befolyása van, lefizetnek politikusokat, így uzsorakamatot szedhetnek, a politika nem köti meg a kezüket. Hogy a korrupt politikusok vagy a felelõtlen bankok a hibások, az már "tyúk vagy tojás" probléma. Amúgy ha így szövegezték volna meg a devizahitel-szerzõdések elsõ oldalát, hogy: "Extrém esetben akár 40%-al is nõhet a törlesztõrészlet egyik évrõl a másikra az árfolyamváltozásból adódóan" , akkor senki se vett volna fel hitelt.
Valaki megmondaná mi az hogy sügér: Kérdezõ! te vagy nagyon hülye vagy, vagy utolérhetetlenül pofárlan, vagy csak teljességgel tájékozatlan. A bankok akkora pofátlanságot követtek el, amekkorát még senki mióta világ a világ. Mondom úgy, hogy mé még te is megértsd. 5 milliót vett fel valaki. A törlesztést fizette rendesen Pár év múlva a törlesztendõ 6 millió lett, a havi törlesztés meg majdnem a duplája. Én még ez után is el tudom hinni rólad hogy nem érted a károsult keserû szájízét.Nem tehetsz róla, mert alapból hülye vagy , de még inkább talán embertelen. ennélfogva hiába folytatnám.
Itthon az állam megsegítette a bankokat, bár lehet ez nálad kimaradt. Az pedig, hogy annyira tájékozatlan és tudatlan vagy, hogy nem tudod, hogy a bank fedezet nélkül adott milliárdokat ki, de van képed sügérnek nevezni, aki felvett hitelt. A 40 százalékos emelkedést pedig szerintem sokan még örömmel benyelnék, mert többel emelkedett

Ha nem vagy jopasi akkor miért fujják fel a nők a legkisebb hibádat is kizáró okká?

és a jopasiknak miért néznek el mindent?

Legjobb válasz: "na már bocs, de nekem ez a lány olyan kateogriában futott, hogy õ a "normális lány", aki törõdõ, mindig kedves, nõies, stb. Aztán rá kellett, jönnöm, hogy UGYANOLYAN AZ ÖSSZES NÕ VISELKEDÉSE, ha jopasi kerül a képbe, akkor nincsenek korlátok és kifogások." Ha évente 1-2x látod, honnan tudod? Mellesleg, nem ismered az életét. Ha akartál valamit tõle, miért nem léptél idõben? Azt mondod, lefeküdt volna veled. Ha veled feküdt volna le, az is hûtlenség (de akkor még nem ítélted meg, amikor nem a spanyolt választotta... érdekes, minden szentnek maga felé hajlik a keze). Így van: egy nõ sem fekszik le SZÁMÁRA férfiatlan férfival. Csak mindnek mást jelenthet. Miért feküdnének össze olyannal, aki számukra férfiatlan? De most teljesen ellentmondásos vagy: akkor lefeküdt volna veled, vagy sem? És miért nem léptél, ha igen? Ha meg nem, miért zavar? Egyáltalán, mit akarsz kihozni ebbõl? Tudom: hogy valamivel megint le lehessen húzni a gonosz nõket. Hát erre volt jó õ is neked. :) Gratulálok.

"na már bocs, de nekem ez a lány olyan kateogriában futott, hogy õ a "normális lány", aki törõdõ, mindig kedves, nõies, stb. Aztán rá kellett, jönnöm, hogy UGYANOLYAN AZ ÖSSZES NÕ VISELKEDÉSE, ha jopasi kerül a képbe, akkor nincsenek korlátok és kifogások." Ha évente 1-2x látod, honnan tudod? Mellesleg, nem ismered az életét. Ha akartál valamit tõle, miért nem léptél idõben? Azt mondod, lefeküdt volna veled. Ha veled feküdt volna le, az is hûtlenség (de akkor még nem ítélted meg, amikor nem a spanyolt választotta... érdekes, minden szentnek maga felé hajlik a keze). Így van: egy nõ sem fekszik le SZÁMÁRA férfiatlan férfival. Csak mindnek mást jelenthet. Miért feküdnének össze olyannal, aki számukra férfiatlan? De most teljesen ellentmondásos vagy: akkor lefeküdt volna veled, vagy sem? És miért nem léptél, ha igen? Ha meg nem, miért zavar? Egyáltalán, mit akarsz kihozni ebbõl? Tudom: hogy valamivel megint le lehessen húzni a gonosz nõket. Hát erre volt jó õ is neked. :) Gratulálok.
mert a nõk kurv*k
A kérdező hozzászólása: mert nagyon fárasztó és nem jönnek elég frekventáltan sikerélmények, amik növelik a bizonyosságot, hogy tényleg jol gondolom.
"És tipikusan az a lány, aki az elromlott srácokba habarodik bele, hogy megjavitsa öket." Akkor már azt is sejtem, irántad miért érdeklõdött. Ha már nem a külsõd miatt. És igen: a "sikertelen", egyedül lévõ, megkeseredett pasik is lehetnek elromlottak, nem csak az, aki balhézik meg nagy szája van. De még hogy! Lassú víz partot mos.
A kérdező hozzászólása: nekem abból is elegem van, hogy a vonzóságomat meghatározza az, hogy mi van az agyamban. Elegem van abból, hogy régen odamentem egy rakat nöhöz mindenféle szorakozohelyen megfogtam a kezüket és jöttek, most meg sikitva rohannak el. Pedig az is én voltam és most is ugyanazt a mozdulatsort csinálom.
Akkor mi történt veled azóta? Valahogy beléd lett beszélve valami, vagy bebeszélted magadnak. Régen szerettek, most meg nem? Vagy azóta 60 éves lettél?
A kérdező hozzászólása: régen se szerettek , mert nem akartak szexelni velem.
"megfogtam a kezüket és jöttek"- hová mentek veled akkor?
Tegyél meg magadnak egy szívességet. Ha valaha még egyszer megfogja egy nõ a kezed és megy, akkor könyörgöm, menet közben NE SZÓLALJ MEG! Szex elõtt fõleg ne. Mert ott csúszhat be valami hiba.
A kérdező hozzászólása: ugy értem, odamentem tánctéren vagy bárhol és pár percen belül le tudtam smárolni a csajt. Voltak extrém esetek, hogy azonnal is.
És szerinted csókolóznak pár percen belül olyannal, aki nem tetszik nekik?
Akkor miért írsz ki ilyen kérdéseket? Mi a célja? Úgysem hiszel senkinek.
Persze, ha folyton elcseszed magadnak. A nõk azért szeretik a jó pasikat mert k*rvák? Egye fene, ez aranyos, de logika benne egy szál se.
"lányok csak azért szerettek belém mert nem ismertek, és rám tudták aggatni elfajzott ideáljaikat. " Aha. Szóval megtetszettél lányoknak, annak ellenére, hogy ronda vagy? Hm. Lehet még ronda se vagy, vannak érdekes pszichés esetek. Aztán gondolom megismerték ezt a rém negatív természetedet, és úgy voltak vele, hogy még ha tetszel is, nem kínlódnak ilyen nehéz esettel. Megértem.
A kérdező hozzászólása: ja és képet nem akarok küldeni senkinek, mert már küldtem itt millio embernek, és nem értették hogy mi a baj a külsõmmel. Hát probálják ki õk maguk, hogy mit jelent JÓL kinézni...VElem nem szemeznek lányok, nem bámulnak szájtátva, tehát nem nzéek ki jól. Nekem kézzelfogható jelek kellenek, nem vélemény.
Gondolom, hiába csodálkozott sok ember, hogy neked semmi baj a külsõddel: nem hittél nekik. A piszok szemetek, hát hogy a francba lehetnek ilyen VAKOK??? Hisz TE LÁTOD, hogy RONDA VAGY. Rendben, ezzel nincs mit kezdeni. Biztos valami gyerekkori negatív hatás eredménye, vagy a fene tudja...
A kérdező hozzászólása: nincs az a rossz belsõ, ami el tudna rontani egy JÓ külsõt!
Te magad vagy rá az élõ példa, hogy bizony VAN.
A kérdező hozzászólása: hát de én nem nézek ki JÓL!
Elmondom mi a tippem. Te belekerültél ebbe a körbe. Kiprovokálod, hogy minél többen kérjenek fotót. Most megszívtad, mert nem kért senki. Aztán dicsérnek, te meg tiltakozol, hogy nem, ronda vagy. Játszmázol. Így latens módon jó sok elismerést szerzel be, ami hízeleg az egódnak. De valami nyilvánvalóan gátol abban, hogy nyíltan, valóban "jópasi" legyél.
A kérdező hozzászólása: engem rohadtul nem hat meg már, hogy képeim alapján jo pasinak gondolnak, mert egyszerüen nincsenek meg a kézzelfogható jelei annak, hogy ez tényleg fennáll-e.
A kérdező hozzászólása: IGEN!
A kérdező hozzászólása: pl vannak videok ahogy smárolok nökkel, és nagyon látszik a kontraszt, hogy a csaj még akkor is sokkal jobban néz ki hozzám képest, ha totál átlag.
A kérdező hozzászólása: honapokig csinátlam ezt. Szexig mégsem jutott el a dolog. 1-2 randi után leráztak, aznap este senki pedig se jött dugni. mindegy volt, hogy barátnönek akarom, vagy egyéjszakásnak. Ugyhogy kamu. Nem ér semmit hogy beképzelem magamnak hogy jol nézek ki miközben nem. NEM MÜKÖDIK ÉRTED? NEM.
De hát miért ne csinálnád tovább, ha már úgyse veszíthetsz semmit?
Nem úgy kell csinálni, hogy fárasztó legyen, hanem, hogy neked is kellemes érzés. Nem eljátszani, hanem magadat kellemes hatásokhoz juttatni, önmagad által. Értékelni magad. Az nem fárasztó és még jó is. Nem fontos a csajokkal kapcsolatban. Csak nehogy a másik végletbe ess, az önáltatás hibájába.
A kérdező hozzászólása: de értsd már meg, hogy akármit csinálok, ugyis csak a valoban joképü srácokra fognak vigyorogni a lányok zsigerböl, nekem régen is percekig kellett járatnom a pofám, mire figyelni kezdett rám egy nõ.
Na és? Különben én már nem is a csajokról beszélek. Ne foglalkozz velük. Te biztos nagyszerû ember vagy valami más téren, hagyd egy kicsit a nõket. Csak úgy beszélgess velük, mint egy másik emberi lénnyel, de anélkül, hogy bármit akarnál tõlük. Viszont a te dolgod. Én a helyedben ezt tenném. Biztos nem idegelném magam mindig, kikapcsolnék, aztán élném a világom.
A kérdező hozzászólása: elvégeztem nagy nehezen (nök hiánya miatt, depressziosan) az egyetemet, ahol eleve nem is votlak lányok. Most még nyelvvizsgát is kéne csinálnom, ami nekem nagyobb feladat mint az egész egyetem együttvéve. Nincs munkám, nincs napirendem, nincs életem. Mostmár a régi éeltem is hiáynzik, ami szintén elég semmitmondo volt, de legalább tudtam annakidején "csakugy" beszélgetni nökkel, ha éppen ilyesmire lehetöség adodott (4 év alatt mondjuk 5-6szor) és valoszinüleg sokkal vonzóbb lehetettem, de még az se ütötte meg a szintet. TEhát tudom magamról, hogy akkor se leszek jo a nöknek, ha lesz munkám, életem. Ha jol néznék ki akkor minden gondom megoldódna, mert lenne csajom, embernek érezném magam ujra, és minden sikerülne.
"elvégeztem nagy nehezen az egyetemet, ahol eleve nem is votlak lányok" Mi volt ez, papnevelde? :) Viccet félretéve, engem érdekelne az arcképed. Talán tudok segíteni. Magam is átlagos fiú vagyok, ezért anno kamaszkoromban rengeteget gondolkodtam azon, mi tetszik a lányoknak. "Nincs munkám, nincs napirendem, nincs életem." Hát akkor legyen. Addig próbáld, amíg nem sikerül. Ez segít majd a csajozásban is, segélybõl nagyon nehéz. Meg eleve te is jobban érzed magad, ha nem kell folyton spórolni. Jó? Nem csak a csajozásért keresel munkát, hanem magadért is. A csajok csak a ráadás, a tejszínhab a tortán. "régen se szerettek , mert nem akartak szexelni velem." A nõk ennél bonyolultabbak. Sokuk a szexet nagyon komoly dolognak tartja, amit még akkor is kétszer meg kell gondolni, ha a pasi amúgy tetszik nekik. "nekem tök átlag nõk a szépek, a kirivóan szépekre rá se merek nézni" Irigyellek. Én csak a modellszépségûeket látom vonzónak, õk meg elég magasra teszik a lécet. "rá kellett jönnöm, hogy csak átverni tudom a nöket, mert ha jol néznék ki akkor nem kellene mindenféle magabiztossággal meg egyebekkel trükközni, mert jönnének a külsõmre" Az nem átverés, ha magabiztosabbnak mutatod magad, mint amilyen vagy. Ez csak azt jelenti, hogy nem vagy mindig magabiztos - de néha viszont, a trükk idejére, az vagy. Magabiztosabb vagy annál, mint aki a "trükkök" erejéig sem tudja összeszedni magát. "Ha pl holnaptól jól néznék ki, akkor minden problémám max 1 honapon belül megoldódna." "Ha jol néznék ki akkor minden gondom megoldódna, mert lenne csajom, embernek érezném magam ujra, és minden sikerülne." Az, hogy mennyire vagy férfias, nem csak a nõktõl függ. Egy férfi más férfiak társaságában is férfi. Ugyanígy az is nagyot fog dobni az önbizalmadon, ha majd találsz állást. Az élet nem csak a csajokról szól, még akkor sem, ha az a legjobb része. Te pl. már elvégezted az egyetemet - rengetegen vannak, akik félbehagyják. És rengeteg jóképû férfinak siklik ki az élete. Ha nem hiszed, akkor olvasd el Tom Cruise vagy Heath Ledger életrajzát.
A 00:50-es vagyok. Elfelejtettem a kérdés lényegét leírni. Ugye arról szólt a kérdés, hogy "ha nem vagy jopasi akkor miért fujják fel a nõk a legkisebb hibádat is kizáró okká? és a jopasiknak miért néznek el mindent?" Ez alapvetõen nem egy szexhez kapcsolódó viselkedés, és nem csak a nõkre jellemzõ. Ha egy tanárt ítélünk meg, ugyanígy viselkednek az emberek. Megtörtént eset, hogy egy híres professzor ügyetlen volt, leöntötte magát kávéval az elõadása legelején - ennek ellenére még jobban tisztelték és tapsolták, mint elõtte. Míg egy másik elõadót, egy fiatalabb palit, aki nem volt olyan híres, teljesen bénának tartottak, amikor õ öntötte le magát. Tehát arról van szó, hogy az egyik esetben van egy erõs jó megítélés (jó pasiknál ez a külsõ, professzoroknál meg a tudás, a hírnév), és ezt nem kezdi ki egy-egy hiba. Sõt csak még emberibbek, még szimpatikusabbak lesznek tõle. Valami ilyesmit gondolnak az emberek: "Igen, õ is ember, bármilyen eszményi is." A másik esetben viszont nincs ilyen kiinduló jó megítélés: az átlagos paliknak nem ad jó pontot a külsejük, az átlagos tudósnak pedig nincsen hírneve. Nekik még meg kell küzdeniük az elismerésért, és minden hiba ezt nehezíti. Így ugyanaz a hiba teljesen más megítélést hozhat. Persze nem választ magának minden lány szép fiút. Rájuk vágynak, igen, de egy idõ után minden lány belátja, hogy a szépség nem elegendõ. Fontos az is, hogy a fiú törõdjön velük, szeresse õket, és csakis õket szeresse - ami egy jópasiról, aki falja a nõket, nyilván nem mondható el.
Hát minek, ha úgyis lejátszottad már ezt a kört és senkinek sem hittél? Írok valamit, próbáld ki. Egyszer próbáld azt sugallni, hogy te rohadt helyes vagy, és minden nõnek bejössz. Mindenkinek tetszettél kb. stb. Csak próbáld ki.
A kérdező hozzászólása: na de KÉP, valaki? kéri?
De csókolózott veled, mégis. És csókolózni igen, szexelni meg nem? Na, valamit elárulok, én rohadt igényes vagyok külsõre, bevallottan (és embertársaim esetében is elismerem ezt, elfogadom bennük). Viszont ha tegyük fel, valami marha nagy kényszer rávinne a szexre, annyira hiányom lenne már (kizárt), hogy ráfanyalodnék valaki rondára, hát talán szexelnék vele, bár csak akkor, ha majd belepusztulnék. Nem ítélem el a ronda embereket. Sõt. Nem is használom ezt a fogalmat. Most a te nyelveden beszélek, hogy értsd. Az ízlésben hiszek, és abban, hogy aki az egyiknek ronda, a másiknak lehet szép (és fordítva). Na, visszatérve, ha már valami elképzelhetetlen kényszer rávinne arra, hogy NEKEM "ronda" illetõvel összefeküdnek CSÓKOLÓZNI AKKOR SE CSÓKOLÓZNÉK VELE! Kizárt. Különben állítólag a prostik többségénél is "tilos" a csók, még le is szopják a páciens, mehet minden, de a csók intimebb dolog a többségnek.
Amire ki akarok térni, szexelni lehet egy "darab farokkal" is, ha már végképp úgy alakul. De akinek ronda a feje, azzal biztos nem smaciznak a csajok.
A kérdező hozzászólása: hát a ronda nökkel én se smároltam. PL a legutobbinak szuvas volt a foga és lesmárolt, de reflexböl elhuzodtam, fuj...a prostik közül meg az egyik lekapott automatikusan amikor közel került a szánk, de ott is elhuzodtam, mert ez meg nekem volt furcsa. a smárolás az csak smárolás. Sok bulis esetben nem is tudod felmérni az illetõt csak nagyon kis részleteiben. Volt már olyan lány nekem is, hogy részegen simán smároltam vele, amikor meg eljött randira ott még a szemébe se tudtam nézni, mert nem tetszett.
Megint kifogásokat keresel, holott nõk esetében is úgy van, hogy ha ronda, talán "muszájból" megdugja õket, aki rondának látja, de csókolózni nincs kedve velük. Innen is érzik a csúnya lányok, hogy nem szeretik valójában õket, csak kényszerbõl vannak velük. Itt is volt kérdés, hogy úgy érzi: csak azért van vele a srác, mert nem kapott jobbat. De folyton elhúzódik, a csók elõl és sötétben szeret dugni. Így persze, hogy nem sikeresek a csúnya lányoknál sem az ilyen fiúk. De ez a természet rendje. Mindkét nemnél fontos a külsõ. Ezen csak "tudatosan" tudunk változtatni, ha akarattal a bensõt nézzük, próbáljuk meglátni a szépet, különlegesnek látni, értékelni a másikat: és akkor a külsõ is megszépül. Na de ez egyik nemre sem jellemzõ jobban, mint a másikra, én úgy látom.
A kérdező hozzászólása: nem tudom elégszer elmagyarázni, hogy nekem tök átlag nõk a szépek, a kirivóan szépekre rá se merek nézni. Haverjaim ki is röhögnek, hogy nekem mindig a ronda nõk kellenek és nema koktélruhás cicababák.
Igen, innen feltehetõ a jogos kérdés: egy "jó" nõ miért törné magát különösebben azon, hogy értékelni próbálja a "csúnya" fiúkat? Esetleg csak ha tényleg olyan nagyon-nagyon jó a bensõje. Amikor még a csúnya fiúk sem teszik meg ezt a csúnya lányokkal?
69: Ok, elhiszem, akkor bocs. Hagyom, szerintem hiába gyõzködlek, hogy tetszettél azoknak a lányoknak. De azért egy próbát megérne, hogy elfelejted: szerinted ronda vagy, és úgy próbálsz közeledni valakihez.
A kérdező hozzászólása: de még mindig nehéz volt felfogni, hogy én a majdhogynem csunya lányokkal is beérem? Már rájuk is ugy nézek mint valami szépségkirálynökre.
Értelmes vagy Ipso, felpontoztalak. :)
A kérdező hozzászólása: engem a külsõm juttatott ide. Számtalanszor pofámba vágták, hogy ronda vagyok. lenéztek, tapostak, homokosnak neveztek, mert nem voltam "menõ"...lányok csak azért szerettek belém mert nem ismertek, és rám tudták aggatni elfajzott ideáljaikat. Amint megismertek, eldobtak, és rendszerint rögtön egy joképü, férfias testü srácra cseréltek. Ez történt MINDEN EGYES alkalommal. Ha pl holnaptól jól néznék ki, akkor minden problémám max 1 honapon belül megoldódna.
Miért mondtad el már ismerkedéskor? Szerintem ez nem olyan dolog, amit az ismerkedéskor a másik orrára kötsz... Vagyis nem ilyennek kéne lennie. Persze ha már párkapcsolatban vagytok, és megvan a bizalom, el kell mondani. Minek kezdesz olyannal, aki foglalt? "egy tök random spanyol sráccal, pedig: " 1.srác pornózott--> ezt a csaj felfoghatja úgy, hogy lesz mivel dicsekedni a ribanc barátnõinek. 2.a csajnak nem volt egyéjszakása-> valahol el akarja kezdeni, hisz a csapból is ez folyik 3. spanyol volt. az emberek szeretnek más nemzetiségûekkel összefeküdni.
Te aztán jól tudod, hogy mind a 3 és fél milliárd nõ ugyanolyan... Na, ezért nincs nõd. Undok vagy, hisztis, tobzódsz az önsajnálatban. Ha nem változtatsz, maradnak a fizetõsök. És mi a fenét akarsz egy foglalt nõtõl?
-.- annyira ugyanolyan az összes nõ amennyire ugyanolyan az összes férfi... Kicsi mellem van, így sok pasi észre sem vesz, de ha veszem a fáradságot és egy jó kis push up egy jó kis tömés, máris mennyire segítõkészek lesznek egyesek....hihetetlen...Szóval errõl ennyit Mellesleg tényleg elég gáz a prosti dolog, és ahhoz hogy csak így legyenesélyed ahhoz minimum úgy kell kinzned mint a kihányt ktyaszar.... A legrondább pasi is szexelhet manapság... Szóval igen, e z egy ok arra hogy lenézzen szórakkozóhelyen meg pia is leht a dologban...
A kérdező hozzászólása: na látjátok, kezdõdik már :D én vagyok a köcsög mert foglalt növel kezdek, az viszont nem para, ha idejön valaki spanyolországból 5 napra és megdug minden este 1 lányt. Elõttevalo nap a srác pl ugy vitt haza egy csajt, hogy ott volt a pasija is.
:DD Hát te magad vallod be hogy férfiatlan vagy, köszönjük, egyetértünk...
Igen...te vagy a köcsög, és ez a külsõd miatt van...mert...mi az átjuk igaz?
A kérdező hozzászólása: hát hamarabb utasitottak vissza a nök a külsõm miatt minthogy köcsög legyek.
Sneki nem mondta hogy az meg rendben van, de te tényleg egy nyápic hisztis alak vagy, aki lenézi a nõket, mert van köztük pár ribi...hát csak sjanálni tudak, de így valóban nincs nõ aki elvisel, ez van
A kérdező hozzászólása: nana! ha jol néznék ki , akkor kellenék szexre, nem lennék többet frusztrált, lennének ambicioim az éeltemre nézve, és szépen összeszedném magam. De innen majdhogynem lehetetlen.
A kérdező hozzászólása: ugyanolyan mindegyik nõ, oké? egyik se fog szexelni egy férfiatlan emberrel.
A kérdező hozzászólása: évek óta ismerem, de láttam évente 1-2 baráti összejövetelen, ahol ott volt a férje is, stbstb...igazából csak 2-3 honap volt az amikr eléggé messzire kerültem vele, randiztunk hetente többször is, de én kolis voltam, ahova nem lehetett csak ugy behozni nöket.
A kérdező hozzászólása: de én meg évekig kavartam vele, és kitörölhetem vele a se ggem, hogy veelem 1000x jobban le akart volna feküdni, csak nem volt hol, max erdõbe télen meg ilyesmik.
Szerintem a szituációtól függött. Ha nekem amúgy bejön valaki, és töredelmesen bevallja, hogy valami rávitte a prostizásra, hát nem örülök neki de el tudom képzelni, hogy "megértem". Nem volt bátorsága akkor nõkhöz, vagy kíváncsiság, tudom is én. Csak nem kell ragozni. Te talán ragozni kezdted, hogy "jaj én szerencsétlen, ronda krapek, kénytelen voltam, mert úgy utáltak a nõk". Vagy: "a szemét nõk az okai! ilyenek-amolyanok, fúj-fúj!" (mentegetõzés). Míg a pornós lazán: "á, pornóztam is, tudod te hogy nyalok?" Mire a csaj: "miért ne próbálnám ki, egzotikus, profi, komolyra úgyse kell, stb". Elnagyolt, de kb. így tudom elképzelni. Míg esetedben a "miért próbálnám ki?" dominált.
2: Hogy hogy nem volt hol? Hány évesek vagytok? Meg ha nagyon akar(játok), ott az õ vagy a te autód. A spanyol meg egzotikus, ez is benne lehet. Aztán hazamegy szépen, el lehet felejteni.
Elõször is: Nem "a nõk", hanem "ez a nõ". Talán neki nem volt ugyanaz a kategória a pornózás, mint a qrvázás. Elõbbinél neked fizetnek és nézik az emberek, hogy mekkora kan vagy, utóbbinál te fizetsz. Elõbbi választás, utóbbi kényszer. Tudod, ennek a lánynak csak ennyire telt. Hogy a felszínt kapargassa. Ne is törõdj vele.
Évekig kavartál és 1000x jobban le akart feküdni, csak nem volt hol? Megdöbbentõ. Ezek után nem lepõdöm meg, hogy lelépett a spanyollal. Szerintem maga ez volt a kizáró ok, hogy miért nem te.
A kérdező hozzászólása: na már bocs, de nekem ez a lány olyan kateogriában futott, hogy õ a "normális lány", aki törõdõ, mindig kedves, nõies, stb. Aztán rá kellett, jönnöm, hogy UGYANOLYAN AZ ÖSSZES NÕ VISELKEDÉSE, ha jopasi kerül a képbe, akkor nincsenek korlátok és kifogások. a pornózás az prostitucio, mert a testével keresi a pénzt. Én pl ne mtudnék elmenni pornósnak, mert nem vennének fel, mert nem nézek ki elég jol a dologhoz. Utálom, hogy a legkisebb hibáimból is kizáro okot csinálnak a lányok. Nem fer! Ja és a lány házas. 23 évesek vagyunk.
Évekig nem tudtatok összehozni egy jó szexet? Akkor tényleg ne csodálkozz.
Nem. Nem ugyanolyan.
Ja persze...dögöljön meg a világ emrt te ronda vagy.... -.- hihetetlen milyen emberek vannak, hát figyelj, miért kell azon csodálkozni hogy a nõk elnézõbbek egy olyan emberrel akihez vonzódnak? A férfiak is azok....Te is
Szerintem következõ alkalommal már a prostinak is azért fizetsz, hogy szidhasd a nõket neki és bólogasson rá. :/
A kérdező hozzászólása: azért nem léptem, mert mégiscsak ismertem a férjét, és elég nagy lelkiismeretfurdalás lett volna belõle. De az mindenképp idegesitõ, hogy én soksoksoksokkal több munkát fektettem e nõbe, és mégis a spanyol srác lett vonzóbb számára, mindössze 1 óra munkával.
"én vonzódtam már olyan lányhoz is, akinek görbe volt az orra, mindenfelé hegek voltak a testén, borostás volt a lába, narancsbörös a hátsója...mert csak a cafkát láttam benne, akivel azt csinálok amit akarok." Hát újra gratulálok. Ez olyan "vonzódás", hogy keresel egy rossz önértékelésû, valószínûleg kapcsolatfüggõ csajt, aki örül, hogy végre megdugja valaki (vagy foglalkozik vele). Ebben semmi értékelés. Kb. ilyen okokból nõk is vonzódnak az elõnytelenebb pasikhoz, hisz ha a pasi tele van kisebbrendûségi érzéssel, megalázhatják, belerúghatnak, ugráltathatják, kihasználhatják. No, hát akkor a nõk is vonzódnak a "rosszabb kategóriájú" férfiakhoz, nem?
A kérdező hozzászólása: vgolt idõ amikor 1 este alatt több lánnyal is smároltam, meg 1x elõfodrult az is, hogy egy tényleg jotestü csaj másnap találkozott velem, és végülis fel tudtam dumálni magamhoz, és szexeltünk, de az ehhez szükséges önbizalmam ugy elszállt mint a gyözelmi zászló olyan május magasságában. TEhát rá kellett jönnöm, hogy csak átverni tudom a nöket, mert ha jol néznék ki akkor nem kellene mindenféle magabiztossággal meg egyebekkel trükközni, mert jönnének a külsõmre
Leharcolt? Cafka? Azt csinálok vele, amit akarok? Te alapvetõen nem tiszteled a nõket, emberszámba se veszed õket. Miért is vagy meglepõdve, ha ezt kapod vissza?
Amúgy meg te annyira gyûlölöd már önmagad is, meg a nõket is (a kettõ összefügg: önmagad miatt a nõket, a nõk miatt meg önmagad)- hogy normális, egészséges csaj kilométerekrõl megérzi.
Nekem sosem volt ilyen problémám, pedig nem vagyok az a latin macsó, de még gazdagnak sem mondhatnám magam. Viszont, ha nagyon olyan kedvem van, akkor bármikor össze tudok szedni egy lányt, akár egy éjszakára is. Hozzáállás kérdése. Én pl sosem görcsölök, odamegyek, beszélgetek, nyílt vagyok mindenkivel, aki szép :D És csaltak már meg velem jópár embert. Volt sok olyan lány, aki nem kavart sráccal x hónapja, pedig szép volt, csak csalódott, és 10-20 perc alatt bármelyikkel bármit megtehettem. Szóval legyél kicsit határozottabb, és ne félj lépni, vagy kimondani, amit gondolsz/szeretnél.
36: Azért kénytelen lenézni õket, mert túlságosan függ tõlük. Láthatóan az egész önértékelése e köré épült. Mivel önbizalmat nem kapott "tõlük" (de ennek õ is oka), kompenzál, azzal, hogy lehúzza õket magához.
A kérdező hozzászólása: ha észrevennéd, akkor a kérdésben emlitett csaj külsõjéröl nem nyilvánultam meg "tiszteletlenül" pedig nem a klasszikus szépség megtestesitõje, hanem az a fajta, aki a legtöbbet hozza ki az adottságaiból, és emiatt ragyog a szépségtöl és karizmatikus. És tipikusan az a lány, aki az elromlott srácokba habarodik bele, hogy megjavitsa öket. De az egyetemes szabály, hogy a "jopasi" minden nönek kell, az alól õ se mentesül.
38: A "bármit" kétlem, de értelek. Viszont te biztos bájos, kellemes, üde fiú vagy, kiváló kalandnak, lazításnak. Nem pedig depressziós túlkompenzáló, nõgyûlölõ. Van különbség, nem is kicsi!
29: Ha egy viszonylag jó, vagy átlagos csaj ilyesmit csinált veled (és csak a körülményeken múlt) miért nincs önbizalmad? A spanyol különleges, egzotikus, ott volt lehetõség, neked meg nem volt szerencséd, ennyi. Építsd be a pozitívat, hogy egyértelmûen tetszettél neki te is (meg is lehetett volna). 29 alapján az se jogos, hogy téged annyira utálnának a nõk. Tipikusan az az ember lehetsz, aki mindenbõl a negatívumokat ragadja ki.
A kérdező hozzászólása: én vonzódtam már olyan lányhoz is, akinek görbe volt az orra, mindenfelé hegek voltak a testén, borostás volt a lába, narancsbörös a hátsója...mert csak a cafkát láttam benne, akivel azt csinálok amit akarok. Meg megvolt vele a közös hangom is, csak állitolag azért rázott le, mert elsõ randin 1 óra fecsegés után már feljött hozzám pisilni, aztán itt vonaglott, smárolni kezdtünk, szobába be, szoknya már a nyakában volt, aztán elkezdett nekem boxergyürüvel keménykedni, hogy azonnal hagyjam békén.
21: Így van, õ is elnézõbb (lenne). Csak a lehetõség hiányában nem lehet az. Például az is marha jó, amikor a lenézéstõl fröcsögve beköpik itt gyakorin a fiúk, hogy reménytelen helyzetükben õk már egy ronda vagy kövér lányra is ráfanyalodnának, nagyon gáz-e? :D Aztán szidni kezdik a nõket, hogy nekik a külsõ számít. Holott "jópasiként" õk se néznének rá a bomba nõkön kívül másra, errõl ennyit.
A kérdező hozzászólása: az a nagy probléma hogy amikor itt volt az egyik prosti akkor mondtam neki hogy most egy olyan fiuval fog dugni, akit gyülölnek a nõk és undorodnak töle...szegény prosti meg se nyikkant amig keféltem (mondjuk addig a röpke 1-5 órán keresztül)
23: Milyen "munkát" fektettél? És tökmindegy, milyet. Mert nem léptél. Gondolom nem is próbálkoztál, elõtte sem. Talán kedvelt az a nõ, de mit vártál? Õ mászik rád? Aztán mondhatod a férjének, hogy letepert, mi? Lehet megint szidni a nõket. :)
A kérdező hozzászólása: én ronda lehasznált 30as nökkel is dugtam már, mert nekik kellettem különösebb feltélek nélkül. Meg nekem már a tök átlag lányok is szépségkiurálynönek tünnek, ugyhogy rám nem igaz a külsõszámit formula, mert nincsenek nagy igényeim a nökkel kapcsolatban. Olyan nökkel is dugtam, hogy visszagondolva hányingerem támad.
25: Hülye! Mazochista vagy? Mi a francnak cseszed el még ott is az életed? :) Á, ezzel nincs mit kezdeni. :S
A kérdező hozzászólása: hát felrángatott normafára és ott tényleg letepert. belenyultam a bugyijába. akkor egyik plázában majdnem be tudtunk menni egy mozgáskorlátozott wc-ben, csak a biztiör lekapcsolt bennünket, utána meg a lányban kapcsolt be a sziréna hogy ezt azért mégse kéne.
Egy 30-as nõ még nem lehasznált, de még ez is jó kérdés, mire érted (mindegy, maradjunk annál hogy ronda volt, meg tán engedte egy faszinak, hogy kihasználja, orrba-szájba tossza éveken át és lehasznált is lett...) NEM ez a lényeg, hanem hogy jópasiként neked is épp úgy számítana a külsõ. Ha nem számítana, eleve nem tennél, tennétek különbséget jó nõ és ronda nõ között. Akkor ne csodálkozz, a nõk miért teszik.
A lányok már csak ilyenek, csak a külsõ számít nekik. Ha nem nézel ki jól, úgyis találnak vmit, amire ráfoghatják, h miért nem kellesz. Aki jól néz ki, annak pedig mindent szabad.
B.szd m.g. Paradox vagy. A "rosszpasi" kelljen nekik? De még így se a lényegre helyezed a hangsúlyt. Természetes, hogy a "jópasi" kell, ideje lenne elfogadni. Látod, az a nõ KÉPES volt rá, hogy kihozza magából a legtöbbet, karizmatikus legyen, ragyogjon! Épp így, a külsõ is feljavítható, férfiaknál is!

Miért nem félek? Lent a leírás

Nah szal az van hogy egyáltalán nem félek a horror filmekt?l pl tegnap este 10 kor kezdtük el nézni a spanokkal a túlvilág szülöttét mindenki be volt fosva én meg volt olyan rész mikor halálra röhögtem magam.. de még 1 horror film se volt pedig már láttam jó párat!meg van itt egy gyár féleség ahol én lakom már nagyon rég bezárták nappal ott szogtunk benne csavarogni kialkítottunk ott 1 kis "bunkert" de este senki se mer ott maradni pedig én még ott is aludnák de be vannak fosva.. nah és még1 sztori mondtam nekik valamelyik nap hogy idézzünk szellemet ?k nem mertek.. én simán csinálnám.. lehet hogy én vagyok a hülye? f/16

Legjobb válasz: Én sem félek, csak.. Nem bánom, ha van mögöttük valami elmés sztori is:D

Én sem félek, csak.. Nem bánom, ha van mögöttük valami elmés sztori is:D
hivatlanokat láttad?
Én igencsak félek minden sz*rtól ezért nem szoktam nézni ilyesmit. Nem lehet hogy akik abszolút nem félnek azok azért mert nem élik bele magukat annyira a filmbe? Lehet nem annyira érzelmes vagy együttérzõ emberkék. Mert én hiába tudom hogy ez csak egy film csak jó a vágás satöbbi mégsem tudom leküzdeni a félelmet. De azt mondják hogy aki nem fél semmitõl az nem bátor hanem hülye. A bátorság az ha le tudod gyõzni a félelmeid.
én is az vagyok ne félj:D
jó nektek. amúgy én szeretem a horrorfilmeket, de csak addig, amég meg nem nézek egyet, nem láttam még sokat, de utána mindig sokáig tart a hatásuk :) ezek szerint csak én vagyok ilyen nyámnyila...=D
én is ilyen vagyok... 15/L
Én is ilyen vagyok :D Mindenki jajgat, "úristen, mi lesz velünk" én meg röhögök, hogy milyen fejet vág ez, meg az, stb. :) Egyszer volt, hogy nagyon piros volt a telihold. De nem narancs, emilyen néha-néha szokott lenni, hanem rendes vörös. Haverjaim már reszketnek, úgy mondták nekemis, hogy nézz már fel... Nem is érdekelt. Mentünk hazafele(temetõn át) és mondták, hogy õk át nem mennek, inkább gyalogolna x km-t. Komolyan, mitõl félnek? Felkel a nagypapa, vagy mi? :D 14/L
Én is ilyen voltam, röhögtem az összesen... Aztáne gyszer egyedül voltam itthon, néztem, és valamiért nagyon megijedtem, azóta egyedül nem nézek horrort:D Bár a mai napig csak attól félek ami mögött normális sztori van és nem csak a baltás gyilkos mászkál, akit 16 golyoval sem lehet kinyirni. Azokat végig sem birom nézni:D
Nem tudom, úgylátszik h akkor én is hülye vagyok. :D
You are my hero! Megvédesz a gonosz kis törpéktõl, ugye?=S Amúgy, persze, vannak nem annyira félõsek, meg olyanok, akik mindentõl félnek. Szerintem kitalálod melyik csoportba tartozol. :) Én nem szoktam horrorfilmet nézni, nem azért, mert félnék, csak épp nem látom semmi értelmét, hogy másfél órán keresztül valaki hirtelen megjelenik, amikor megfordul az ember, kicsit erõltetettek már.
én csak azoktól félek ami megtörténhet velem. Hivatlanok elején bemondják hogy ez megtörtnét eseményeken alapul.. végig remegtem..:D de am ilyen fûrész meg ezek azokon nem félek 14/L

MIért hígul fel a tejpép ha nem használom fel azonnal és így már nem is felhasználható, megromlik?

Legjobb válasz: Amit a baba meghagy, én eszem meg. Volt már, hogy folyóssá vált, nem éreztem az ízén semmi különöset. Olyan is volt, hogy a babám mégis megette végül. Van egy pép, ami nem folyósodik meg, talán a Humana, nem emlékszem már, az biztos, hogy joghurtos volt. Nem tudom egyébként miért ilyen.

Amit a baba meghagy, én eszem meg. Volt már, hogy folyóssá vált, nem éreztem az ízén semmi különöset. Olyan is volt, hogy a babám mégis megette végül. Van egy pép, ami nem folyósodik meg, talán a Humana, nem emlékszem már, az biztos, hogy joghurtos volt. Nem tudom egyébként miért ilyen.

Miert nem erzem a parfumoket magamon tovabb, mint fel ora? (meg ha 20 fujast is teszel belole)

Rafujom magamra, elmegyek valahova, odaerek meg erzem kicsit, utana semmi.

Legjobb válasz: A szaglóideg elfárad. A saját szagodat nem érzed, mert megszokja az orrod. Ez elég alap infó, miért van minden nap legalább egy ilyen kérdés...? 20 fújást meg inkább ne, csodálom, hogy a környezetedben nem akarnak sugárban hányni a szagtól. Biztos lehetsz benne, hogy õk érzik rajtad. Ha karnyújtásnál messzebbrõl lehet érezni a parfümödet, az már túl tolakodó és sok, kicsit sem vonzó. 2-3 fújás épp elég, ha tényleg vacak a parfümöd, vicc magaddal és egyszer (nem többször) frissítsd fel.

A szaglóideg elfárad. A saját szagodat nem érzed, mert megszokja az orrod. Ez elég alap infó, miért van minden nap legalább egy ilyen kérdés...? 20 fújást meg inkább ne, csodálom, hogy a környezetedben nem akarnak sugárban hányni a szagtól. Biztos lehetsz benne, hogy õk érzik rajtad. Ha karnyújtásnál messzebbrõl lehet érezni a parfümödet, az már túl tolakodó és sok, kicsit sem vonzó. 2-3 fújás épp elég, ha tényleg vacak a parfümöd, vicc magaddal és egyszer (nem többször) frissítsd fel.
*vidd lett volna, nem vicc, bocsi. :D
Én nem tudom, mert szeretem a meglepetéseket. Majd holnap este kiderül!
Inkább félnek a meglepetéstõl, hogy negatívan sül el. Az is fél, aki adja, az is aki kapja. de azért én mindig adok meglepit, olyat, amivel nem lõhetek túlságosan mellé, olcsóbb használati dolgok, kozmetikum, zokni stb.
28 éves vagyok és foggalmam sincs mit fogok kapni. a páromnak sincs. még novemberben közöltük mik azok amiket szeretnénk, ez jó sok dolog volt, így mindenkinek adtunk tippet. nálunk divat. egyedül anyukámék tudják mit kapnak mert elromlott a telefonjuk még összel és féltem hogy vesznek egy újat, így az én jézuskám hozza nekik, de mellé egy meglepetés is lesz.
egy részét tudom, mert direkt azokat kértem. viszont lesz meglepi is :)
én se tudom és "rettegek" hogy újabb gagyit sóznak rám. Ez van.
én is nagyrészét tudom SAJNOS, mert mamám anyumnak adja a pénzt hogy vegyen nekem valamit, anya meg nekem, szóval lényegében megveszem magamnak az ajándékot aztán majd meglepõdök.. de szerencsére nagy a család, lesz akitõl meglepetés lesz :) (szüleimtõl meg motorosgatyát kapok szóval ahhoz muszáj volt mennem méretet nézni :D)
Nálunk azért nincs meglepetés, mert azt vesszük és pont olyat amire szükségünk van, ha mindenünk meglenne, akkor szívesen vennék énis meglepiket, de sajna ez van, bár vmi apró meglepi mindig van:) ))
Csak én és párom tudjuk az ajándékokat, mert én szegény vagyok, és így is szeretne segíteni, hogy minél hasznosabb holmit kapjak, neki meg mindene megvan, és nem szeretnék haszontalan dolgot venni, azt szeretném, hogy örüljön. Mindenkinél másképp mûködik, szerintem ez nem baj. A szülök és rokonok, barátok nem tudják, hogy mit kapnak. Én tudom, hogy pároméktól mit kapok, mert anyja is segíteni akar, kaptam pénzt, és megvettem magamnak a dolgokat. Nadrág, melltartó, stb. Nem gyerekes dolog a meglepetés, de pl a az én helyzetemben sokkal jobb néhány dolgot megbeszélni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!