Találatok a következő kifejezésre: Miért nem füstölt (11 db)

A f1 2011 ha erősen fékelek miért nem füstöl a gumi? Nézek videókat és ott füstöl?

á tettem ultra grafikára és nem füstöl a gumi!!Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!

Legjobb válasz: ABS-t (blokkolás gátló) kapcsold ki

ABS-t (blokkolás gátló) kapcsold ki
A kérdező hozzászólása: nem megy így se
Akkor állítsad át a fékerõeloszlást valamilyen szélsõséges helyzetbe, ha az elsõt akarod füstölõsre fékezni, akkor elõre, ha a hátsót, akkor hátulra. Egyébként ennek mi értelme? Ha a kerék csúszik, megnõ a féktáv és irányíthatatlanná válik a jármû.
Attól is függ hogy elõtte milyen úton mentél száraz napsütötte felhevült úton, vagy hideg vizes úton...

A f1 2011 ha erősen fékele miért nem füstöl a gumi? Nézek videókat és ott füstöl?

á tettem ultra grafikára és nem füstöl a gumi!!Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!

Legjobb válasz: Grafikai beállítások között lehet hogy be kell kapcsolni valamit, vagy húzd fel a grafikát maxra. :)

Grafikai beállítások között lehet hogy be kell kapcsolni valamit, vagy húzd fel a grafikát maxra. :)
nálam a replaybõl nem lehet ESC-et nyomni, meg stb stb.. vannak még játékhibái, hiába van éppen felpatchelve
ja és eredeti [elõzõ voltam]

Miért nem füstöl normálisan a vizipipám?

Nemrég vettem követ és hozzá való kerámiát a vizipipámhoz. Az íze tényleg jobb lett így viszont messze nem ad annyi füstöt, mint el?tte dohánnyal. Ennek alapból kevesebb(ritkább) a füstje? Valahogy el lehet érni, hogy olyan legyen, mintha dohány volna benne?

Legjobb válasz: nekem is Shiazom van annak sokkal nagyob hõ kell,tovább tart mig beizzik de mondom inkáb az hogy sokkal nagyobb hõ kell hozzá nyugodtan rátehetsz nagyobb szenet én pl Belgian 33mm eset teszek azzal elég jól adja a füstöt ;)

nekem is Shiazom van annak sokkal nagyob hõ kell, tovább tart mig beizzik de mondom inkáb az hogy sokkal nagyobb hõ kell hozzá nyugodtan rátehetsz nagyobb szenet én pl Belgian 33mm eset teszek azzal elég jól adja a füstöt ;)
A kérdező hozzászólása: Kösz. Akkor még tekerek köré még egy adag alufóliát, hogy megtartsa a hõt.


Miért nem füstöl a vizipipám?

Van egy kb 54 cm es pipám de alig jön füst nagyon kevés

Legjobb válasz: jól megtömted?

jól megtömted?
A kérdező hozzászólása: igen jol
esetleg szar a dohány, vagy túl sok vizet tettél, vagy nem lyukasztottad ki rendesen az alut, vagy nem ég jól a szened stb. stb...
hali. Nekem is pont ugyan ez a problémám. A 81centis pipám régen tök jól füstölt. Mostanra pedig alig-alig jön belõle valami. Új csövet vettem, a vizet tudom hogy meddig kell tölteni a test tiszta és újak a tömítések is... A dohány nedves, a szén pedig magas hõfokon ég. A 32centis pipám füstjével nincs baj... Ez valami ördögi kör lehet:S
nézd meg, hogy nincs-e felragadva a szelep, vagy falschot szív e valahol

Miért nem füstölt a titanic mind a 4 kéménye?

mindíg csak 3 fustolt

Legjobb válasz: Nem! A válasz azért mert csak 3 kémény üzemelt a 4edik csak dísz. Tomas Andrews ötlete volt hogy 4 db kémény legyen mivel a testvérhajók is már 4 kéményel voltak ellátva. Így hát megváltoztatták de már csak a motorok tervezési fázisa után. Ezért nem tehettek be több kazánt már a végén, ezért a 4. kémény csak "dísz" erõfitogtató jellegel kapot helyet a TITANICon.

Nem! A válasz azért mert csak 3 kémény üzemelt a 4edik csak dísz. Tomas Andrews ötlete volt hogy 4 db kémény legyen mivel a testvérhajók is már 4 kéményel voltak ellátva. Így hát megváltoztatták de már csak a motorok tervezési fázisa után. Ezért nem tehettek be több kazánt már a végén, ezért a 4. kémény csak "dísz" erõfitogtató jellegel kapot helyet a TITANICon.
õõõõõõ, talán eldugult? Vagy lehet csak dísz? de azsem lehetetlen hogy a 4"kemencéje" van és nemgyujtották be mindet!!
Csak "dísz", nem teljesen fedi a valót. Funkciója is volt, mégpedig szellõzõként üzemelt.
Több könyvet végigolvastam már és mindegyikben azt írták:valójában a Titanic hajón 4 kémény volt de igazából csak 3 üzemelt. Vagyis 1 csak dísz
a 4.dik kemeny disz volt csak
valójában azért is volt 4 kéménye mert úgy gondolták a tervezõk, hogy az emberek arra a hajóra mennek amelyiken a legtöbb kémény van. És gondolj bele milyen hülyén nézne ki 3 kéménnyel!!
Én is ugyanezt olvastam egy könyvebn :D
én úgy olvastam hogy 4-ik arra szolgált hogy egyensúlyba tartsa a hajót

Simsonom miért nem pörög fel? Új főtengely szimering, karbi jó, gyujtás jó, elindul pöffen egy kettőt majd lehörög, viszont elégé füstöl és kipufogó csonkon is folyik az olaj ill gyujtás felől a lendkeréknél is találtam olajat

Legjobb válasz: Ha gyújtás felõl van a lendkeréknél olaj akkor ott rossz a szimering. Ott szívhat farsot is. Ha te cserélted a szimeringet lehet megnyomódott és nem zár rendesen.

Ha gyújtás felõl van a lendkeréknél olaj akkor ott rossz a szimering. Ott szívhat farsot is. Ha te cserélted a szimeringet lehet megnyomódott és nem zár rendesen.
A kérdező hozzászólása: Akkor ott semmi olajnak nem szabadna lenni, alig járt kb vagy 10 percet de akkor is nagyon rosszul , nem vette a lapot nem volt az az igazi pattogós alapjárat és full gázra indult csak
Gyújtásnál teljesen olajmentesnek kell lennie. Ha a fõtengely is új lehet az is hogy azzal van a gond. Vagy ha nem kifejezetten oda való a szimering akkor lehet hogy nem benzinálló és ez okozza a gondot. Mindenesetre jobb oldalt tuti hogy gond van a szimeringel. De az is lehet hogy a bal oldali is rossz. Talán ha szétszerelt blokknál felfelé fordított szimeringnél egy kis benzint öntesz rá akkor megtudhatod hogy jól zár-e. Ha a benzin gyorsan elszivárog akkor egyértelmûen rossz a tömítés.
Nemrég volt itt az oldalon egy jópofa fickó, aki fordítva rakta be a szimeringeket, majd váltig állította, hogy a gyári rajz rossz, és õ csinálta jól! :D

Terhesség alatt miért nem lehet füstölt sajtot enni?

Néhány helyen a neten azt olvastam,hogy nem,de nem értem miért????

Legjobb válasz: én mindent eszek, amit megkívánok. még tükörtojást is. és kólát is. lehet lepontozni.

én mindent eszek, amit megkívánok. még tükörtojást is. és kólát is. lehet lepontozni.
Miért, nem lehet?:D Amúgy én ezt még nem hallottam. Viszont, a védõnõm tanácsa: amit neten olvasol, azt nagyon nagyon fenntartásokkal fogadd. Inkább kérdezd meg a dokidat, vagy a védõnõt, csak jobban tudják... A másik, nekem a dokim egy szót mondott, mikor bizonyítottá vált, h terhes vagyok: mértékletesség. Nem tiltott semmitõl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenteket, bevacsoráztam füstölt sajtból :) Elegem van már, hogy mindenhol azt hallom a terhesség nem betegség, mégis diétára kellene ítélnem magam?Inkább hízni szeretnék a terhességem alatt, és nem éhezni.Egészségére mindenkinek minden amit megkíván ;) (egyébként utánna kérdeztem:LEHET füstölt sajtot enni, semmi bajt nem okozhat)
Szerintem a füstölt dolgokat a só miatt nem ajánlják. A saját érdekedben sem rossz, ha kerülöd, a vizesedés miatt. Nekem is becsúszott egy kis rágcsa, meg ez-az, néha olyan volt a bokám, mint egy afrikai elefántnak. De mértékkel persze mindent lehet, én ettem mindent, most szoptatás alatt is csak a puffasztó dolgokat kerülöm, mert tekereg a babám tõle. De egyébként gombát, májat, mindent...mértékkel.
Én ettem füstölt sajtot, sõt többször lágya sajtot is, mert imádom a sajtokat. Semmi bajom nem lett tõle, túlzásokba esnek már manapság!
Én azt olvastam meg nekem azt is mondták hogy lágy sajtokat ne egyek (brie camambert)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Egészen képtelen dolgokat is olvastam, hogy nem lehet párizsit (pont tegnap ettem) meg petrezselymet sem, hát megáll az eszem!
Én is csak a lágy, penészes sajtokat kerültem el. Sõt, mostanában kifejezetten szeretem a sajtot, a felvágottaktól undorom van. Amikor rám tör az "úgy ennék valamit", akkor is sajtot szoktam rágni.
Pl ilyen a máj is...hát nem birtam ki hogy ne egyek és semmi baj a picivel...szerintem néha már túlzásba viszik...az egyik ismerõsöm pl egyáltalán nem evett a terhesség alatt húst csak zöldség gyümölcs ha vmilyen kajába volt hús azt félretúrta...engem is próbál lebeszélni a húsokról...és mivolt mikor a parasztasszony terhessége alatt ette a tábla szalonnát meg a kolbászt...vagy akik a halat mondják hogy ne ott vannak a japán nõk egész nap szusit esznek...amit kivánok eszek persze nem kilo számra
Hát az összes füstölt dologra azt mondják, hogy nem lenne szabad. Nos, én nem bírtam megállni húsvétkor a füstölt sonkát sem...Szerintem mértékkel azért lehet eszegetni. Én a lágy sajtokat kerültem csak el. Amúgy igen, a kismamák éhen halnának, ha minden tiltást figyelembe vennének, és most hogy már megszületett a lányom még jobban ezt érzem - szoptatás alatt is olyan tilalmak vannak...a védõnõ szerint ezt ne egyem, a doki szerint azt ne egyem...komolyan kezdek éhezni. :)
Miért ne lehetne füstölt sajtot enni? :) Egyél azt, ami jól esik!
Szerintem ami tiltott az a nyers tojás, nyers hús, lágy penészes sajt, és a mosatlan gyümölcs, zöldség. Ezenkívül bármi ehetõ, iható (egy egészséges terhességnél!). Nyilván a mértéktartás a lényeg, pl a kólából nem iszunk meg naponta litereket már csak a koffein tartalma miatt sem, de ha néha-néha lecsúszik 2-3 dl, nem lesz semmi baja a babának. Ha füstölt sajtot kívánsz akkor edd :D egészségedre ;) Jó babavárást! 35 hkm

Miért nem ehetek füstölt dolgokat szoptatás alatt?

Nehéz lesz kibírni, hogy ne egyek kocsonyát, de ha muszáj akkor nincs mit tenni! Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Én simán eszem mindent kivéve a puffasztó dolgokat. http://www.lll.hu/node/11

Én simán eszem mindent kivéve a puffasztó dolgokat. http://www.lll.hu/node/11
Ki mondta, hogy nem ehetsz? A kocsonya meg szerintem nem is füstölt húsból készül...nálunk legalább is. Tudomásom szerint olyan dolgokat nem lehet enni amitõl a babánál allergiás reakciók léphetnek fel mint pl.: eper, mogyoró, rák... nézz utána.
Na én ki nem hagynám a húsvéti sonkát...Pedig az is füstölt, de ezek tilalmárol még nem hallottam.
A kérdező hozzászólása: Nálunk csak füstölt hús van benne! Köszi a válaszokat, megyek enni!:)
Én szoptatás alatt mindent ettem, még babot és karfiolt is, mert nagyon szeretem. Közben figyeltem a fiamat, hogy fáj-e a hasa ezektõl, de nem fájt. Illetve volt egy pár hetes hasfájós idõszaka, de akkor is fájt a hasa, amikor semmit tilalmas dolgot nem ettem 4-5 napig, így aztán biztos nem ezektõl fájt, és 4 hét alatt el is múlt neki. Szóval egyél nyugodtan füstölt husit, arról nem is hallottam, hogy nem lehet, de nagyon sok esetben a hasfájáshoz semmi köze annak, hogy az anya mit eszik.
Azokat a húsokat nem szabad enni, ami CSAK füstölt és nincs megfõzve. Egyszerûen azért, mert a baktériumok szempontjából nyers, a füstölés nem pusztít el mindent és ez átkerülhet az anyatejbe. De a kocsonyahús meg van fõzve, a sonka általában fõtt is, (akinél nem az fõzze meg), ami füstölt, de fõtt is, azt nyugodtan lehet enni.

Üdv. Nem értem hogy miért füstől úgy a honda mbx tipusú motorom mint 1 atomerőmű? Indul szépen megyis, de 1 nagyob gázfröccs és a szomszédok már fuldokolnak XD. Amyugy magának bekeveri a keveréket.

Legjobb válasz: Az atomerõmûvek nem füstölnek. Ha mégis füstöl, akkor nagy a gond. Avagy a Hondád nagy mennyiségû céziumizotópot pufog ki?

Az atomerõmûvek nem füstölnek. Ha mégis füstöl, akkor nagy a gond. Avagy a Hondád nagy mennyiségû céziumizotópot pufog ki?
valszeg a keverõcuccal van a baj , sztem nem ártana megpucolni, vagy kicserélnim esetleg a gyertyát vagy a gyújtást megnézetni , mondjuk sztem tuti az lesz hogy túlolajozza a keveréket...
A kérdező hozzászólása: Igazad van túl sok olajat tesz be magának. De a gyertya új. És ezek sz adagolók elég kezdetlegesek mivel a motor 1989 -es. köszi a kommit :D
Nekem is honda mbx em van.Probáltad kiégetni a kipufogot?Nálam azért vfüstölt mert tele volt szutyokkal
A kérdező hozzászólása: oké ki fogom mert 10 éve nem volt köszi a kolmit

Miért illetlenek a dohányosok, aki dohányzik miért nincs tekintettel arra aki nem? Mikor megyek az utcán és előttem valaki füstöl a szél hátrafújja a füstöt bele a képembe vagy a vasút állomáson a nemdohányzó helyen és a peronon is dohányoznak miért?

Legjobb válasz: Azért, mert mint a legtöbb ember, nem toleránsak, figyelmetlenek embertársaikkal. És nem csak a dohányosok ilyenek. Én is dohányoztam, amíg gyereket nem vállaltam, de arra figyeltem, hogy pl. buszmegállóban nem füstöltem, ezt én is utálom. Másra nem fújom, más ruháját ki nem égetem, be nem büdösítem, tüdejét rákkal meg nem károsítom... Jéé, ez egészen jó lenne a dohányosok tízparancsolatának :-) Vagy illemtannak.

Azért, mert mint a legtöbb ember, nem toleránsak, figyelmetlenek embertársaikkal. És nem csak a dohányosok ilyenek. Én is dohányoztam, amíg gyereket nem vállaltam, de arra figyeltem, hogy pl. buszmegállóban nem füstöltem, ezt én is utálom. Másra nem fújom, más ruháját ki nem égetem, be nem büdösítem, tüdejét rákkal meg nem károsítom... Jéé, ez egészen jó lenne a dohányosok tízparancsolatának :-) Vagy illemtannak.
Én személy szerint igyekszem illedelmesen dohányozni, de ha valaki pl. mögöttem jön és nem látom, h pont rászáll a füst akkor hülye, ha nem kerüli el, marad le...stb... Nekem nincs hátul szemem. Kölcsönösen tekintettel kellene lenni egymásra kedves nemdohányzók.
Szép is lenne, szólni merek , hogy ugyanmár ne a pofámba fújjad a füstöt, de még neked állna feljebb. Hát gratulálok... Mondjuk sejtem, hogy csak itt mersz keménykedni. Én simán szólnék, ha valaki rámfújná a füstöt, pl a buszra várva ha beáll a tömegbe cigizni, nehogy már nekem kelljen arrébb menni. De mindegy én szólnék neked is, aztán meglátnánk kinek marad több foga, ha úgy van...
Mert ha megyek az utcán akkor nem lehetek tekintettel mindenkire aki elõttem megy vagy a peronon sem. Nem piszkálódás de ezek a szabad ég alatt vannak ha ez egy lift vagy zárt helység lenne megértem de az utcán nem ragad bent a füst meg ha arrább állsz nem megy rád mert mindenkinek joga van dohányozni az utcán. És általában azoknak kell tenni valamit akiket zavar. Próbálj meg arrébb menni vagy kikerülni a dohányost ha nem bírod vagy ha olyan helyen dohányzik ahol tilos akkor nyugodtan szólj rá vagy kérd meg hogy ne üljön melléd vagy menjen arrébb ha lehet. Persze ne bunkó módon!!
mert gonoszok vagyunk. de a 80-as években még a liftekben, és a kórházakban is cigiztünk, szóval ahhoz képest ez már semmi. én spec a kisgyerekeket kikerülöm, õk még nem szoktak hozzá a szmoghoz sem.
"És általában azoknak kell tenni valamit akiket zavar." Nem a gond elszenvedõinek kell elmennie közterületrõl, hanem a gond okozójának. Szóval, ha te cigizal, és nem tetszik vkinek, arrébb kell menned. Csal ne az menjen arréb, aki nyugodtan akar várakozni, hanem az, aki zavar másokat! " Próbálj meg rám szólni. Fogaidat már nem viszed haza. max a zsebedbe" Hé fõparaszt, ne az interneten legyen nagy a szád, hanem a valóságban, ja az már nem menne neked... Te zavarsz másokat, és még te vagy felháborodva, ha rádszólnak? Add át részvétem anyádnak.
Próbálj meg rám szólni. Fogaidat már nem viszed haza. max a zsebedbe
De nagy gondjaid vannak. Irigyellek.
A kérdező hozzászólása: Próbálj meg rám szólni. Fogaidat már nem viszed haza. max a zsebedbe. Tényleg? megcsinálod vagy csak ide mered leírni? DDD.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!