Találatok a következő kifejezésre: Miért nem följebb a hőm Miért (2 db)

Miért nem megy följebb a hőm? Miért másabb a görbém mint eddig bármikor?

Ha valaki tudna nekem segíteni abban hogy most miért ennyire alacsony relatíve a h?m? Eddig a h?görbéim szinte fedik egymást az elmúlt hónapokban. Egy-egy tized fok eltéréssel, de totál egyformák. Most ez a hónapom meg valahogy más. Azt mondják ha beágyazódik feljebb kéne menni. De nekem ha nem volt beágyazódás is magasbbra ment a h?m. Minimális tüneteim vannak. Hasfeszülés. Sok pisilés.

Legjobb válasz: Én úgy látom, hogy a múlt hónapban nem húzott be a ciklus.hu függõleges zöld vonalat, ami a peteérést jelöli, ebben a ciklusban viszont van. A mai hõd magasabb mint az átlag hõd (vízszintes zöld vonal). Nem vagyok igazán profi a témában, de úgy tudom, hogy az a lényeg, hogy a peteérés utáni hõd, magasabb legyen az átlag hõdnél, de még terhesség esetén is ingadozhat, ami nem jelent rosszat. Sajnos a beágyazódás idõszakára nem tudom milyen szabály vonatkozik.

Én úgy látom, hogy a múlt hónapban nem húzott be a ciklus.hu függõleges zöld vonalat, ami a peteérést jelöli, ebben a ciklusban viszont van. A mai hõd magasabb mint az átlag hõd (vízszintes zöld vonal). Nem vagyok igazán profi a témában, de úgy tudom, hogy az a lényeg, hogy a peteérés utáni hõd, magasabb legyen az átlag hõdnél, de még terhesség esetén is ingadozhat, ami nem jelent rosszat. Sajnos a beágyazódás idõszakára nem tudom milyen szabály vonatkozik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm...

Szerintetek van egyáltalán ovum, miért nem megy följebb a hőm?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/ce1d5a2480e0f4a2d1c1c7..

Legjobb válasz: A hõmérõzéshez nem igazán értek. De nem próbáltad ki a PG53 ovulációs mikroszkópot? Gyógyszertárban lehet kapni, 2.000 Ft az ára. Korlátlanul használható, nyálból mutatja ki az ovulációt. Én tavaly augusztusban vettem, mert nem voltak egységes, 28 napos ciklusaim... De nem akartam még nagy orvosi kivizsgálásra menni... Szóval megvettük, a következõ hónapban pedig meg is fogant a kislányunk. Azóta 34 hetes vagyok és mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a mikroszkópot.

A hõmérõzéshez nem igazán értek. De nem próbáltad ki a PG53 ovulációs mikroszkópot? Gyógyszertárban lehet kapni, 2.000 Ft az ára. Korlátlanul használható, nyálból mutatja ki az ovulációt. Én tavaly augusztusban vettem, mert nem voltak egységes, 28 napos ciklusaim... De nem akartam még nagy orvosi kivizsgálásra menni... Szóval megvettük, a következõ hónapban pedig meg is fogant a kislányunk. Azóta 34 hetes vagyok és mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a mikroszkópot.
Szerintem, a 13. napon volt peteérésed, feljebb ment a hõd, nem értem, így 2 nap elteltével, mi ezzel a bajod. :) Komolyan. A hõmérõzés azért nudli, mert csak utólag látszik, hogy ja, volt peteérés. Elõre nem. Ha 4-5 tizedet felmegy a hõ ÉS ott is marad, akkor volt peteérés. Szerintem nemekd volt, de 2-3 napot még mérjed, és akkor biztos lehetsz benne. 36 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!Csakazért gondoltam hogy följebb kéne mennie mert tavaly mikor mértem ovu után mindig 36.9-37 volt!
A lényeg, hogy feljebb ment! :) Nekem 36, 8-nál sosem volt magasabb a ciklus 2. felében. 2. voltam
Egyet értek a második válaszolóval. Viszont a PG53 nekem semmit nem ért:( Nekem a hõmérõzés jött be:) 19 hetes


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!