Találatok a következő kifejezésre: Miért nem este a (187 db)

Miért nem álmosak a gyerekek este, és miért álmosak reggel?

Legjobb válasz: Este azért nem álmosak, mert aludni kell. Reggel pedig azért álmosak, mert már nem kell aludni. Ilyenkor nyárom pedig este frissebb a levegõ, jólesik mozogni. Persze attól fáradtak, csak nem érzik. Reggelre meg megvan az esti viháncolás eredménye.

Este azért nem álmosak, mert aludni kell. Reggel pedig azért álmosak, mert már nem kell aludni. Ilyenkor nyárom pedig este frissebb a levegõ, jólesik mozogni. Persze attól fáradtak, csak nem érzik. Reggelre meg megvan az esti viháncolás eredménye.
talán ha el vinnéd õket sétálni vagy valamit ki találnál nekik amibe el fáradnak így tuti hogy este aludnának és nem reggel azért reggel alusznak mert addigra márt kimerülnek el fáradnak
a meleg miatt nemvagyunk álmosak :D bár bevallom nagyon fiú vagyok már de azért mégis :) )

Miért nem pisil a 4 hós kislányom már két napja este 8 és reggel 6 között?

Eddig minden reggel tele volt a pelus, két napja meg semmi.

Legjobb válasz: Nálam is volt ilyen, de azért mert keveset volt hajlandó inni sima vízbõl. Amióta hippes teát adok neki azóta abból isszik 4 dl körül este is és így éjjel is van pisi. Szerintem is ha nappal van elég pisi akkor nem gond.

Nálam is volt ilyen, de azért mert keveset volt hajlandó inni sima vízbõl. Amióta hippes teát adok neki azóta abból isszik 4 dl körül este is és így éjjel is van pisi. Szerintem is ha nappal van elég pisi akkor nem gond.
Mi szinte soha nem pisilünk éjszaka. Valószínûleg olyan mélyen alszik, vagy nem tudom. Aztán felkelés után kb 20 perccel telenyomja a pelust. Szerintem amíg napközben van elég pisis pelus, nem kell aggódni.
Nálunk is volt ilyen. Én is megijedtem, de napközben pisilt, egész nap. úgy látszik nem kell aggódnunk. :)

Miért nem akar a kiságyában aludni este? Csak babakocsiban, de ha felkel evés után elalszik az ágyában. Miért van ez? 10 hetes baba anyukája

Legjobb válasz: Nagy a kiságyad? A babák ilyen korban szeretik érezni a határokat. Próbáld pólyában altatni esetleg, vagy szoptatós párnát köré rakni, szûkíteni a kiságyban a helyet. Én olyan hálózsák szerûben altatom. Mindenképp szoktasd valahogy estére is a kiságyba, mert késõbb nehezebb lesz.

Nagy a kiságyad? A babák ilyen korban szeretik érezni a határokat. Próbáld pólyában altatni esetleg, vagy szoptatós párnát köré rakni, szûkíteni a kiságyban a helyet. Én olyan hálózsák szerûben altatom. Mindenképp szoktasd valahogy estére is a kiságyba, mert késõbb nehezebb lesz.
Tologatod a babakocsit közben? Mert ha igen, akkor valószínûleg a mozgást hiányolja a kiságyban. De az is lehet, hogy a kiságy túl nagy neki, a babakocsi meg kuckós. A babák általában jól elálmosodnak szopizás után, ezért lehet, hogy álmosan már jó neki a kiságy is.
A kérdező hozzászólása: Igen elálmosodik szopizás után de kb negyed óra 20 perc után felébred és sír
Hehe, mintha magamat olvasnám! Sok ilyen kérdést kiirtam én is! Rendszer szerint neveled/eteted, vagy igény szerint? Nálunk addig volt ez mig nem volt rendszer az életébe! Most hogy van, már semmi baja, leteszem kiságyba egy kicsit még nyüglõdik, gagyorászik de utána elalszik! Ha nincs rendszere, akkor próbáld rendszerre tanitani!

Szép estét! Win 7-en miért nem megy a Counter Strike 1.6?

Na jó azért nem vagyok hülye, tudom h régi játék, meg win 7 64bit meg stb. Azért most teszem fel ezt a kérdést mert régebben játszottam vele, kb mikor még 32 bites win 7-em volt csak azóta... . Akkor még letöltött volt a játék viszont most gondolkozom, hogy veszek egy eredetit ha a következõ kérdésemre igent kapok:D :

Legjobb válasz: Vedd meg eredetiben, valószínûleg úgy jó lesz.

Vedd meg eredetiben, valószínûleg úgy jó lesz.
nincs kompatibilitas mod 32 bittesre?
Játék ikonjára jobb gomb, és futtasd rendszergazdaként, úgy jó lesz.
Amúgy igen, viszi, de rendszergazda módba kell futtatni (mint minden játékot win7-en)
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm!
én nem vettem meg, és fut win7 64bites windowson, igaz 32bites módban
Február óta, az nem sok idõ. Ne idegeskedj és sikerülni fog!
Mert 8 évig szedted a gyógyszert. Semmi bajod nincsen, csak még nem jött össze. Mi 1, 5 évet probálkoztunk a gyógyszer utá, mire sikerült. Haár nem minden áron, csak sexeltünk mást nem csináltunk. Lányom után nem szedtem a gyógyszert, így 3 hónap próbálkozás után teherbe estem.
Ha február óta próbálkoztok, az azt jelenti, hogy eddig 3 vagy max. 4 alkalmad volt, hogy teherbe ess! Emiatt nem kell kétségbe esni! Nagyon nem! Én 10 évig szedtem fogamzásgátlót és annyira bekavart, hogy 2, 5 évig próbálkoztunk, míg összejött a Lányunk! Már minden vizsgálatot végigjártunk, nem volt könnyû, de végül spontán összejött, amikor már úgy voltam vele, hogy akkor hagyjuk az egészet egy darabig! Nem feltétlenül csak a fogamzásgátló a bûnös, hanem az, hogy már most iszonyatosan görcsölsz az egészen! Így nem is fog összejönni! És ez nem szemrehányás, ez tapasztalat! Szeressétek egymást, de ne minden pillanatban azon morfondírozz, hogy gyereket szeretnél. És ha jövõ ilyenkor sincs még baba, akkor menjetek orvoshoz kivizsgálásra! Csak ügyesen!
Szia. Én fogamzásgátló szedése nélkül is 9 hónapi próbálkozás után estem teherbe. A másik dolog amit én elszoktam mondani a gyermekre vágyó pároknak, hogy van egy hormon férfi és nõi testben egyaránt, ami nagyban felelõs a meddõségért.Ezt a hormont a stressz "aktiválja".Szoptatós anyáknál a legmagasabb az értéke.Ha nem idegeskedsz, nyugodtan éled az életed ennek a hormonnak az értéke alacsony marad és nagyobb esélyel eshetel teherbe.Gondolom ismered a mondást(ha gyereket akarsz, ne stresszelj rá), hát innen ered. Tehát nyugi és minden rendben lesz.:)
December óta próbálkoztunk, most vagyok 6 hetes! :) Még csak most múlt el február, kitartás! :)
Ne ess kétségbe! Mi 5 és fél éve próbálkozunk sikertelenül és még csak 2 hónapja derült ki, hogy mi a baj. Mi akik több éve próbálkozunk tudjuk mit érzel, de nem szabad feladni! Tudom milyen nehéz!
Én is ezt a fogamzás gátlót szedtem és terhes lettem pedig jól szedtem tudom ez nagyon ritka de pont vele történt pedig még nem vagyok kész egy babára. :/De Te ne stresszelj csak nyugi enged el magad mikor együtt vagytok és csak élvezd lesz ami lesz alapon szerintem próbálkozzatok még vagy fél évig aztán meny el orvoshoz :) KITARTÁS!!! 19/L
Január óta próbálkoztunk mi is, most vagyok én is 6 hetes terhes. :-) Ne csüggedj, kitartás és nem szabad rágörcsölni! :-)
LEHET HOGY EZ NEM A TE NAPOD VOLT BARÁTNÕM 8 ÉVIG NEM SZEDETT SEMMIT NEM LETT BABA KÜLÖN MENTÜNK RÁ 1ÉVRE MEGSZÜLETETT A LÁNYOM MAJD A FIAM A LEÁNYZÓNAK AZÓTA SZÜLETETT 2 LÁNYA TERMÉSZETESSEN MÁSTÓL JA JELENLEGI PÁROM MAJD 10ÉVIG SZEDETT GYÓGYSZERT MI ATANULSÁG SZÜRD LE MAGAD SOK SIKERT KÍVÁNOK NEKTEK

Miért nem keres a srác? Megbánta az estét?

Szóval adott egy srác,fél éve ismerjük egymást.Nagyon jól kijövünk egymással,megvan a közös hang.Sokszor találkozgattunk csak úgy beszélgetni,látni a másikat.Ha nem tudtunk,akkor webkamera..Egyszer felhívott magához,hogy nézzünk meg egy filmet.Eleinte kicsit fura volt,de felmentem.Nem volt semmi,lement a film,kommentáltuk végig,sokat nevettünk,jól éreztük magunkat,max a vállunk ért össze néha.Volt egy 2.ilyen alkalom. Egy hete szerdán találkoztunk utoljára.Borozgattunk.Picit éreztem is,hogy jobb a kedvem.Akkor valahogy más volt.Érintések,mélyen egymás szemébe pillantások.Levette a pólóját,hogy megmutasson valamit a hátán.A háta mögé mentem és végigsimítottam az ujjaimmal,talán az ajkaim is hozzáértek.A végén feküdt a hátán az ágyban,én mellette,de nem feküdtem egészen.Fogtuk szinte egymás kezét,a combomra tette többször is,de aztán újra egymás kezét szorongattuk,játszottunk az ujjainkkal és közben késő estig beszélgettünk. Eddig szinte minden nap beszélgettünk,volt,hogy elalvás előtt sms-t küldött.Az este óta viszont semmi hírem róla.

Legjobb válasz: Kíváncsi, hogy hiányzol e neki. :)

Kíváncsi, hogy hiányzol e neki. :)
Mármint, hogy hiányzik e neked. :D
Pontosan. Vagy sok a gondja. De szerintem az elõbbi, mert ebbõl tudja, hiányzik-e neked, hogy keresed-e. A legtöbb lány, vagy 10 bõl 8 nem hajlandó keresni a pasit, mert szerintük ez a férfiak dolga. De ha neked annyira kell, akkor keresd meg, hívd fel. Ha nem válaszol, akkor más lehet a háttérben.
Egyetértek az elõttem szólókkal. Keresd meg ha fontos neked utána meg majd látod hogy hogyan fog viselkedni.:)
A kérdező hozzászólása: Épp most írt!! :) Azért köszönöm a válaszokat!

Este miért nem működik a youtube?

Este 7 óra felé egyáltalán nem indul el semmi, vagy ha elindul akkor órákba telik mire tölt valamit!!!

Legjobb válasz: nálam tökéletesen mûködik...

nálam tökéletesen mûködik...
Nálam is minden oké vele.
Milyen neted van? Lehet sokan osztoztok rajta, fõleg estefelé, és ennyire belassul.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Sokat segítettetek!!! :(

Miért fogy el estére a tejem? Miért nem működik a többször szoptatástól a több tej?

Ha napközben nem alszik a babám,mert van ilyen is, hogy du 2t?l este 11ig fent van egyszer?en lehetetlen betartani a három órás evéseket, mert nem bírja addig. Ha alszik szépen termel?dik a tejem, meg nem is kell hurcolni annyit. Tegnap egész nap fent volt és azt olvastam minél többet van cicin annál több lesz a tej. Kb mikorra? Este már táp kellett mert egész nap evett és nem is lakott jól meg el is fogyott.

Legjobb válasz: Az anyatej nem tárolódik a mellben, hanem szopizás KÖZBEN folyamatosan, az inger hatására termelõdik. Nekem is sokszor van úgy, hogy úgy érzem, semmi nem jön, hiába szívja a baba, mégis jön, mert ha kiveszem a szájából, látom, hogy jön a tej. Csak sokszor türelemmel kell lenni, hogy beinduljon a reflex. Nem szabad feladni, és a tápszerhez nyúlni, mert azzal csak rontasz a helyzeten! Sok sikert!

Az anyatej nem tárolódik a mellben, hanem szopizás KÖZBEN folyamatosan, az inger hatására termelõdik. Nekem is sokszor van úgy, hogy úgy érzem, semmi nem jön, hiába szívja a baba, mégis jön, mert ha kiveszem a szájából, látom, hogy jön a tej. Csak sokszor türelemmel kell lenni, hogy beinduljon a reflex. Nem szabad feladni, és a tápszerhez nyúlni, mert azzal csak rontasz a helyzeten! Sok sikert!
Szia! A tejed nem fogy el estére, csak sz esti tejcsi zsírosabb és kevesebb is elegendõ belõle. A háromórás idõket pedig felejtsd el! Tedd mellre a babád ahányszor kéri, mindegy hogy két órája, vagy 10 perce szopizott! Eredményt viszont ne várj néhány szoptatástól, ehhez idõ és türelem kell. A ritka szoptatás a lehetõ "legjobb" módja a tej csökkentésének!!! Ha úgy látod, hogy egy cicivel nem lakott jól, add oda neki a másikat is! Takarékoskodni nem kell a tej ugyanis szoptatás alatt termelõdik az ingerlés hatására.

Miért nem ajánlják a fogyózóknak, hogy este (kb.6 óra után) is egyenek?

hiszen a kalória, a zsír, a szénhidrát, az este is ugyanannyi, mint reggel, nem?

Legjobb válasz: Ezt csak néhány idióta állítja, egy ideig ez volt a divat, de mivel semmit sem ér, azon kivül, hogy az illetö éhes és emiatt raktározni kezd, ép eszü ember nem foglalkozik ezzel.

Ezt csak néhány idióta állítja, egy ideig ez volt a divat, de mivel semmit sem ér, azon kivül, hogy az illetö éhes és emiatt raktározni kezd, ép eszü ember nem foglalkozik ezzel.
Mert minden marhaság terjed. Én este 7ig dolgozok, amikor hazajövök muszáj vmit ennem, mert nem bírom ki. Éjfélkor fekszem le. Ezeket szoktam enni. -fõtt tojás, paradicsom, csemegeuborka, paprika -párolt csmell, paradicsom -párolt csirkecomb bõr nélkül, paradicsom -tonhal konzerv sós lében, paradicsom -cottage cheese, kapor -túró-én a félzsírosat is megeszem, fahéj -zöldségleves -májgombócleves -pulykaragu leves -lecsós szelet csemege ubival -lágy tojás sonkával, paradicsommal -sült vagy lecsós máj csemege ubival
Abban van igazság, hogy este azért nem kell szénhidrátot enni. Reggel azért van jelentõsége mert zsírbõl vagy szénhidrátból jut energiához a szervezet, ami reggel fontos. Általánosságban szerintem azt lehet mondani, hogy lefekvés elõtt 2-4 órával érdemes enni. Fõleg zöldséget, fehérjét.
Mert hiába ugyanannyi a kalória, ha az emberi szervezet mûködése meg más. Egyébként, nem a 6 után nemevés a lényeg. Ezt általában olyanok ajánlgatják, akik nem sokat tudnak az emberi test mûködésérõl, hízásról-fogyásról, és csak próbálkoznak. VAGY olyanok, akik pont többet tudnak mint az átlag, és tudják hogy jobb nem enni éjjel, mert van azért tapasztalat erre is, ez igaz.
Mert ha teli gyomorral fekszel le, azt már nem dolgozod fel alvás közben. a 6 óra túlzás, lefekvés elõtt 2-3 órával kell enni utoljára

Miért nem csatlakozik a laptop wifihez (tegnap este jó volt)?

Azt írja, hogy csatlakoztatva, de nincs internetelérés. Telóval van. Tegnap este simán működött, ma reggel már nem. Bármi ötlet?

Legjobb válasz: Válts Wi-Fi csatornát a router -en.

Válts Wi-Fi csatornát a router -en.
A kérdező hozzászólása: csatorna?
Ja csatorna (Channel). A legtöbb router 2, 4 Ghz -en kommunikál, viszont így hamar bezavarják egymást ha több router is van a közelben. Ezért találták ki a csatornákat. Bõvebben: http://www.radio-electronics.com/info/wireless/wi-fi/80211-c..
A kérdező hozzászólása: de akkor is, ha közben android csatlakozik?
Igen, akkor is elõfordulhat, hiszen lehet hogy a telód nem érzékeny rá. Nem 100%, hogy ez a probléma, de egy próbát megér.
A kérdező hozzászólása: oks megpróbálom

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!