Találatok a következő kifejezésre: Miért nem emailt (100 db)

elõször is milyen az email címed (freemail, citromail, hotmail)?

UPC eMail Posta ládámban miért nem látom se a régi, se az új beérkező leveleket, ha én nem töröltem ki azokat?

A UPC eMail Posta ládámba belépve a Beérkez? levelek posta ládám üres.

Legjobb válasz: Hát senkivel nem fordult még elõ ilyen, akkor nálam miért tûnik el minden levelem a hivatalos UPC eMail fiókomból... ?:(

A kérdező hozzászólása: Hát senkivel nem fordult még elõ ilyen, akkor nálam miért tûnik el minden levelem a hivatalos UPC eMail fiókomból... ?:(

Miert nem kapok visszaigazolo emailt tumblrrol?

Mar kertem vagy 20at...peobalkoztam gmailel, freemailel...

Legjobb válasz: jól adtad meg az email címed regisztrálásnál? nekem azonnal küldte és freemaileset is elfogadta.

jól adtad meg az email címed regisztrálásnál? nekem azonnal küldte és freemaileset is elfogadta.
nekem freemail-t nem fogadott el, és nem is értem, hogy az elõzõ válaszolónak hogyan, mert amikor én 1.5 éve regisztráltam, akkor benne is volt a szabályzatban, hogy miket lehet. gmail-ossal sikerült. nem lehet, hogy .hu-t írtál .com helyett?
ez érdekes, nekem azonnal elfogadta a freemail-est és azóta is ezt használom:D


Miért nem tudok regisztrálni a napi*sz*ar.hu-ra? Maga a regisztráció sikerült, de nem kapom meg az aktíváló emailt. Mi lehet a probláma?

Legjobb válasz: Spam mappában nézted? Amúgy ha gondolkozunk, rájövünk, hogy az email küldés a szerveren történik, tehát a probléma ott van, és nem tudsz vele mit kezdeni.

Spam mappában nézted? Amúgy ha gondolkozunk, rájövünk, hogy az email küldés a szerveren történik, tehát a probléma ott van, és nem tudsz vele mit kezdeni.
A kérdező hozzászólása: Rendben, gondlokodtunk, rájöttünk. De ezen õk tudnak változtatni. Miért nem teszik? Hiszen ha nicsenek regisztrált tagok meghal az oldal.
Talán azért, mert azzal a címmel már te/valaki más regisztrált.
kijelentkez - bejelentkez. aztán név átír.
A kérdező hozzászólása: biztos jól irtam be megnéztem már 2x
Regisztrálj újra, lehet elírtad az email címed.

Miért nem enged be a gmail? Be írom a pontos nevemet/jelszavamat/email címemet. De hiába miért nem lehet?

Mindent csinálok de hiába. van már youtube fiókom

Legjobb válasz: lehet hogy valaki feltörte megváltoztatta a jelszavad vagy sokáig nem mentél fel gmail fiókodra és elavult. De amúgy mit ír ki?

lehet hogy valaki feltörte megváltoztatta a jelszavad vagy sokáig nem mentél fel gmail fiókodra és elavult. De amúgy mit ír ki?

A kicsit is csinosabb lábyok legnagyobb része miért nem hajlandò még egy jobb kinézetű pasira sem ráírni pl facebookon vagy emailben?

A viszonylag helyesebb pasik közé tartozom, màrmint sportos a testem, mégis ha nèha nèha ràmìr egy làny, akkor az vagy nem tùl szèp vagy tùlsùlyos. Èl?ben hallottam màr vissza csinosabb lànyoktòl is, hogy bejovok tobbeknek, de a szebbek valamiert nem hajlandoak ramirni. Ha en nem keresem oket akkor ok nek hajlandoak. Ellenben egy molett lany sokkal tobb onbizalommal rendelkezik es jelez a pasi fele sokszor verbalisan es irasban is. Miert van ez?

Legjobb válasz: mert, ha akarsz tõlem valamit, miért én rohangáljak utánad?

mert, ha akarsz tõlem valamit, miért én rohangáljak utánad?
A kövér azért próbálkozik, mert amúgy a kutyának nem kell.
Hát nem fognak rádborulni még akkor sem ha te vagy joe donelly. Ponthogy a kövéreknek van gondjuk az õket érõ ingerekkel és ezért õk nyitnak a pasik felé.
3-as jól leírta:D így is van
Miért várod el, hogy a lány legyen a férfi?
azért mert már írnak rá vagy 20an akkor minek írjon rá még egy 21.-re is? Ezt mond már meg! :D f18
Te vagy a ferfi te irjal ra!!
9:31-nek van igaza. Amellett meg a csajoknak az olyan pasik kellenek akiknek van fekete Bömös, és sok-sok zsé a kecóban. Ha nincs lóvéd, és nincs verdád, szarpasi vagy és nem is fogsz kelleni, ez a nagy helyzet.

Az óriás fájlt miért csak 6-8napig tárolja az email? Miért nem lehet pl 1-2év utána is megnézni?

tudnátok hogy hova tárolhatnék msn-es beszélgetéseket mert a gépen nincs hely és emailbe meg csak pár napig lenne elérhet?

Legjobb válasz: töltsd fel egy online tárhelyre

töltsd fel egy online tárhelyre
A kérdező hozzászólása: hol van ilyen?:)
Használj Dropbox-ot! Itt egy jó kis leírás: http://www.tutorial.hu/dropbox/ Röviden: kapsz 2GB tárhelyet amit bárhonnan elérhetsz, még a mobilodról is. Sosem törölnek vagy ilyesmi. Nagyon egyszerû a használata. Ha letöltöd a klienst, akkor integrálódik a fájlkezelõdbe (olyan egyszerû feltölteni valamit, mintha egyik mappából a másikba másolnál). Ha megtetszett, akkor légy olyan kedves és kattins az én linkemre: https://www.dropbox.com/referrals/NTk4ODg1ODQ5 Ezzel Te is és én is kapunk a 2GB-on felül +250MB tárhelyet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!